Utama > Kadaharan > Alternatif anu séhat pikeun és krim - solusi praktis

Alternatif anu séhat pikeun és krim - solusi praktis

Naon alternatif anu paling séhat pikeun és krim?

5És Krim SehatRasa Anu Endah
  • Luna & Larry's Coconut Bliss. Kalapa Bagja.
  • Lifeway Frozen Kefir. Jalan hirup.
  • Buah prambus NiceKrim. Melinda via Flickr.
  • Halo TopÉs krim. Halo Top.
  • Coklat Dicelupkeun Froz-Ana. Rachel Paxton ngalangkungan Flickr.
1 Juni. 2016 Nopémber



janten kuring gaduh patarosan kanggo anjeun naon yoghurt anu langkung séhat atanapi és krim ogé yoghurt leres henteu cekap hayu urang ngabandingkeun hayu urang nyandak cangkir és krim 128 g ngagaduhan rata-rata 28 g gula per cangkir tapi hayu urang tingali dina gula dina opat yoghurt béda Yoplait41 gram gula per cangkir dibandingkeun sareng és krim anu tina méja maka kami ngagaduhan GoGurt kalayan 38,2 gram gula Dannon 36 gram gula maka urang ngagaduhan Dannon Activia 43 gram gula, tapi tangtosna ieu diamis ku gula, aranjeunna henteu gampang tapi anu niup kuring jauh pikeun ngabandingkeun éta pikeun ningali sabaraha gula anu saleresna dina cangkir. Seueur produk ieu ayeuna aya dina opat ons atanapi genep ons sareng hiji cangkir aya dalapan ons.

Janten upami anjeun ningali bagian tukang labél anjeun bakal nyarios oh éta sakedik kirang ti és krim, tapi upami anjeun ngalakukeun matématika anjeun bakal mendakan yén éta ngandung jumlah gula anu luar biasa, nyababkeun aya anu lonjakan getihna gula Teu kakantun jinis gula. Kadang-kadang aranjeunna nganggo sirop jagong fruktosa tinggi, aranjeunna nambihan pati jagong anu dirobih anu mangrupikeun panambah rasa supados raoseun raos. Éta masihan sirop jagung tapi rendah gajih, leres, éta parantos nambihan vitamin A sareng vitamin D sareng kelas A, anu ayeuna kelas A, aya dua jinis susu a utamina dianggo pikeun jual langsung sareng konsumsi toko sareng kelas b nyaéta dipaké pikeun konsumsi teu langsung sapertos ngadamel kéju sareng tujuan ngolah sanés.

Éta sadayana mangrupikeun peunteun hartosna ayeuna kuring parantos ngajieun jumlah pangan anu tangtu dikonsumsi ku saurang jalma taun 1970 dibandingkeun sareng 2015. parios outbeef ieu ti jaman éta dina waktos éta ngeunaan 33 hayam, saratus genep belas persén langkung seueur produk jagong, 180 pemanis jagong, ningkat 300 persén, séréal ku 127 persén, kécap ku 190, minyak nabati ku 270, tapi tingali yogurt ieu ayeuna naék 1600 persén nalika kuring mimiti ningal ieu, kuring sapertos ngalemeskeunana sareng kuring henteu ngémutanana sabab saur yoghurt henteu tiasa goréng éta, tapi ieu langkung saé kusabab urang dina taun 1970-an teu ngonsumsi seueur yogurt ieu sareng ieu berpotensi janten salah sahiji faktor penyumbang utama pikeun kéngingkeun sadaya gula dina diét anjeun sareng nyiptakeun résistansi insulin di seueur jalma anu kuring nyarankeun upami anjeun hoyong ngonsumsi yoghurt pastikeun anjeun maca labélna di tukang, pastikeun jelas, pastikeun éta susu sakabeh. Kuring bakal nyarankeun pisan pikeun milarian yogurt Bulgaria upami anjeun ngalakukeun.



Kefir bahkan langkung saé, éta ngagaduhan langkung mikroba sareng kirang gula, henteu aya gula atanapi pemanis, bahkan vanili seueur gula. Anjeun tiasa nambihan serelek stevia salaku pemanis upami anjeun resep, tapi upami anjeun pikir yoghurt mangrupikeun kadaharan anu séhat dina bentuk naon, jumlah gula éta henteu nanaon, urang balik deui sareng resep anu sanés anu sanés teu aya gandum teu aya total gula Keto teu aya sangsara kalayan ketoabsolutut sanés Karen sareng éta mangrupikeun pembangun sistem imunitas leres-leres anjeun kedah parios deui saur anjeun anjeun kedah buru-buru ningali resepna sareng ngalakukeun éta nyalira gampang pisan janten keto tapi gampang pikeun ngalakukeun éta super gampang Kami ngarep anjeun resep ngadamelna sapertos urang resep tuangeun

Dessert naon anu kuring tiasa tuang sanés és krim?

Kalapa Chia dipanggangPuding

Siki Chia aya deui, ngabéréskeun bebas susués krimjeungpudingalternatif. Santan beunghar ngajantenkeun sapertos kieudessert, bari nyumbang gajih séhat. Pangpunjulna sareng buah beri usum panas sareng dahan mint pikeun saréat tingkat salajengna.
Nopémber

Salami sababaraha sasih ka pengker anjeun parantos nyiptakeun badai anu hebat sareng ngintunkeun deui seueur deui resep sapertos kieu kanggo Ube Ice Cream. Ayeuna komunitas urang parantos ngarautan, kuring resep pisan pasangan sareng komunitas hébat anu sanés, Candy Crush Sage.

manpaat tina smoothies héjo



Bagéan ieu tulisan mangrupikeun iklan pikeun King's Candy Crush Saga. Salah sahiji gim teka-teki match-3 anu paling ikonik sepanjang waktos, sareng masih dimaénkeun ku seueur jalmi, Candy Crush Saga parantos maénkeun éta kaulinan saprak dirilis dina 2012 sareng anjeunna maénkeun éta dugi ka wengi kanggo istirahat ti beurang. . Kusabab kuring aya di bumi sababaraha bulan kapengker, kuring beuki maénkeun éta sareng langkung saé pikeun sakedik waktos, sapertos ngantosan roti naék dina oven, antara rékaman acara kuring, sareng bahkan nalika Baby George angkat bobo.

Janten hayu atuh béjakeun yén naksir éta nyata, tapi kuring hoyong terang kunaon anjeun boga naksir anjeun terang dina koméntar di handap. Sareng upami anjeun henteu acan maén, dimana anjeun angkat? Anjeun tiasa ngaunduh sareng nyayogikeun tautan di handap Ageung hatur nuhun kana King's Candy Crush pikeun iklan dina bagian ieu tulisan. OKÉ, hayu urang tetep sareng és krim kami.

Janten anjeun hoyong ngamimitian dina mangkok ageung anu saé kusabab urang badé pencét. Sareng ieu mangrupikeun salah sahiji bintang acara éta, krim dikocok beurat. Hal sakitar 36% gajih anu diperyogikeun pikeun mecut leres pisan.



Janten éta saé sareng tiis sareng anu lebet dina mangkok. Ieu hal ngeunaan és krim ieu, éta és krim dua bahan kuring, tapi kami henteu nganggo mesin pikeun ngadamelna. Kuring gé nunjukkeun kumaha anjeun tiasa muka sadayana ku cara tangan sareng masih kéngingkeun hasil anu endah.

Janten anjeun hoyong mecut krim ieu dugi ka puncak lemes dibentuk. Janten pastikeun anjeun nganggo mangkok ageung anu saé pikeun mecut krim anjeun sareng kocok anu saé sapertos anu anjeun peryogikeun sadayana hawa di dinya sareng éta anu kentel na. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta mimiti kandel, sakedik deui.

Ieu di mana lemak siku asup. Upami anjeun kedah, giliran mangkok anjeun kana porosna nyalira sareng mimitian ngéléhkeun éta ku cara éta. Upami ayeuna panas di nagara anjeun, anjeun dipiharep mampir, tapi dikocok mangkokna, sadayana dina kulkas, biar tiis teras pecut deui.

Ieu bakal bener-bener ngabantosan anjeun ngéléhkeun ieu ku tangan yén éta kedah raoseun sareng tiris. Janten teraskeun, kuring gaduh tip lemes anu saé, éta meryogikeun waktos anu kirang langkung tibatan anu kuring pikir sareng éta hal anu saé kusabab kuring capé. Janten ayeuna urang bakal nambihan bahan kadua sareng éta susu pekat anu amis.

Ayeuna kuring gaduh resep pikeun halaman wéb kuring BiggerBolderBaking.com, ogé resep pikeun és krim. Janten urang tuang waé ieu di dieu.

Ieu ayeuna mangrupikeun bahan penting sabab ngajantenkeun és krim anjeun tiasa dikéngingkeun sareng saé sareng lemes. Janten sareng susu kentel urang, henteu, kami parantos cukup ngébréhkeunana janten hayu urang balik deui sareng mecut dugi ka kaku. Candak sakitar atanapi 2.

Janten nalika kuring ngadamel és krim dua bahan, kuring nganggo biasana mixer tangan atanapi mixer stand, tapi ieu sadayana dilakonan ku whisk janten langkung gampang, sareng percanten ka kuring, éta saé pisan kusabab tulisan abdi ngagaduhan langkung ti 50 juta pandangan online dina és kuring nyalira, janten naha anjeun pasti badé nyobian aranjeunna saatosna. Ok, janten hayu urang ngobrol Ube. Éta bagian anu pikaresepeun.

Janten didieu aya bubuk ube, ieu téh yam ungu. Janten anjeun tiasa ningali warna anu saé pisan. Éta bahan anu kawéntar di Asia, kami kéngingkeun seueur seueur permintaan kanggo jajan ube, krim és, donat, naon waé anu anjeun gaduh, sareng éta raos sakedik, kuring mendakan semu kembang sareng wangi teuing -y dina cara anu saé pisan.

Éta jenis saduni, éta nikmat pisan, janten kuring badé nempatkeun tautan dina halaman wéb kuring dimana anjeun tiasa ngagaleuh bubuk ieu. Kuring ogé bakal nambihan sababaraha aroma ube éta ngan ukur pikeun masihan pompa tambahan pikeun ube. Sapertos anu kuring carioskeun, jalma nyarios yén éta ngagaduhan rasa anu raoseun, saleresna kuring pikir éta ngagaduhan rasa kembang, sapertos kumaha lavender ngagaduhan rasa seungit kembang.

Teras kuring ngan ukur badé ngalipet sareng spatula kuring sareng nonton warna éta babarengan. Sakumaha anjeun tiasa tingali, ucing ungu mangrupikeun warna ungu anu saé anu ngan saukur ngahasilkeun és krim anu éndah. Ayeuna kuring badé nambihan sakedik deui rasa kanggo masihan warna anu langkung euyeub sareng langkung tina nutrisi éta.

Hayu urang angkat, és krim homemade dina waktos anu sanés, ku tangan, gampang pisan. Naon éta, tilu bahan? Dina roti urang pan urang angkat. És Flatten na di luhur, teras pasang sakedik bangbung dina countertop sareng anu ngan ngaleupaskeun naon waé gelembung udara.

Terus dina freezer ngan ukur sakitar 5 jam atanapi langkung. Sareng ta-da, ieu salah sahiji anu kuring nyiapkeun tadi. Tingali ieu, tingali kumaha éndah warna ieu.

Salah sahiji hal anu hébat ngeunaan és krim abdi nyaéta kumaha gampang nya éta. Tingali kana éta, dina mangkok anjeun. Teu kedah seueur ganti baju, saé saéna.

Ayeuna bagian karesep kuring tina padamelan nyaéta dimana kuring nyobian. Ya Allah. Ampir raoseun sapertos buah prambus anu pangsaéna dina musim ieu, kuring henteu terang.

Rasa na ngan unik sareng nikmat. Hayu atuh terang dina koméntar di handap ieu ngeunaan dessert Ube anu sanés anu anjeun pikahoyong pikeun kuring sabab kuring pasti hoyong ngadamel langkung seueur di dieu. Sareng kuring bakal pendak deui sareng anjeun pas.

Naon anu kuring tiasa tuang tibatan és krim di wengi?

Produk susu tiasa nyusahkeun pikeun sababaraha jalma upami aranjeunna kesel burih. Sanajan susu henteu ngaganggu anjeun,és krimsanés pilihan anu pangsaéna pikeun anu kasép-peutingngegel. Éta beurat, gendut, sareng tiasa linggih dina beuteung anjeun sapertos bata, ngajaga anjeun jaga. Ganti ku: yoghurt low-fat.

Naon anu kuring tiasa nganggo salaku alternatif pikeun és krim?

Mete sareng susu gajus beunghar, krem, sareng raos hampang. Éta ngajantenkeun aranjeunna alternatif anu hadé pikeun és krim.

Naon jinis és krim paling séhat anu tiasa didahar?

Es Krim Susu Kalapa: Diamis ku pilihan madu atanapi sirop maple anjeun, és krim opat bahan anu luar biasa ngeunah ieu surga murni. (ngalangkungan The Detoxinista) Naon pilihan és krim és favorit anjeun?

Naon tuang és krim vegan anu pangsaéna?

Kelapa Gerbong És Krim: Gabungan krim sareng gula tradisional digantikeun ku perkawinan anu éndah sareng kalapa anu ngagaduhan rasa anu héran pikeun ngubaran susu-gratis ieu. (via The Raw Food Beginner Chef) 12. Vegan Chocolate Shake: Éta beunghar sareng kandel sareng ngahiji éndah dina blénder.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Garpu karbon Kinesis - solusi praktis

Naha garpu karbon patut? Jawaban saderhana: Responses sanés anu leres: garpu karbon langkung (langkung) langkung enteng sareng langkung ngahampura. Tapi kaunggulan anu paling penting nyaéta éta ogé sudutna langkung saé tibatan aluminium (sareng rada langkung saé tibatan waja atanapi titanium anu janten seueur bikang sareng Ti motor ayeuna nganggo garpu karbon).

Fakta serat karbon - solusi praktis

Naon istiméwa ngeunaan serat karbon? Serat karbon mangrupikeun bahan kapadetan rendah kalayan rasio kakuatan pikeun beurat pisan. Ieu ngandung harti yén serat karbon tangguh tanpa kagoréng sapertos baja atanapi aluminium, sahingga sampurna pikeun aplikasi sapertos mobil atanapi pesawat.

Garpu karikil karbon - kumaha ngalereskeun

Naha garpu karbon saé pikeun gravel? Sanaos kuring nyobian anu pangsaéna pikeun milari garpu gravitasi karbon anu didesain pikeun petualang dina pikiran. tapi ogé kuring kalebet sababaraha garpu karbon anu kirang serbaguna anu henteu ngagaduhan eyelét tapi tiasa tiasa dianggo kalayan saé kanggo bikepacking sareng cycling petualangan sareng dioptimalkeun ogé pikeun grinding gravel umum.

Sapédah karbon dina palatih - patarosan umum

Naha aman pikeun nempatkeun sapédah karbon dina palatih? Gumantung kana jinis palatih sareng panggunaan, éta berpotensi nerapkeun kakuatan anu teu biasa dina sapédah anjeun, pakean bagian sareng / atanapi ngaleuleuskeun atanapi ngarusak sapédah anjeun, maca tambahan pikeun manual pamilik Khusus ngeunaan panggunaan palatih. Ieu leres leres pikeun sapédah serat atanapi serat karbon kaku napel na palatih.

Setang karbon vs aluminium - solusi pikeun

Naha setang karbon ngabédakeun? Pikeun pamula, tanpa kaleuleuwih diwangun, batang karbon tiasa nawiskeun langkung seueur kamampuan damping tibatan kaseueuran batang paduan. Daripada ngaraosan masing-masing geter, setang karbon tiasa ngabantosan nyerep sareng ngabasmi obrolan éta. Nalika anjeun kaluar dina perjalanan anu panjang, éta tiasa ngabédakeun langkung raoseun pikeun panangan anjeun.