Utama > Kadaharan > Mangrupikeun daging sapi anu séhat - kumaha mutuskeun

Mangrupikeun daging sapi anu séhat - kumaha mutuskeun

Naha sapi raoseun saé kanggo ngirangan beurat?

Sapi déngdéktinggi protéinna. Ngonsumsi protéin penting pikeunleungitna beuratsabab éta nyerna langkung laun tibatan karbohidrat, janten anjeun bakal raoseun salami waktos anu langkung lami. Bonus séjén pikeundaging sapi jerkynyaéta yén éta henteu ngahasilkeun insulin, nyaéta hormon anu nunjukkeun awak pikeun nyimpen gajih.13 Méi 2021

Sapi Sapi anu mana anu paling séhat?



  • Stryve Pangan AsliSapiBiltong. Gizi: (1 oz) 80 kalori, 0g gajih (0g gajih jenuh), 450mg natrium, karbohidrat 1g, serat 0g,<1g>
  • Brooklyn Biltong.
  • Chomps Jukut fedSapi SapiSnack teken Rasa Asli.
  • Epic Venison Sea Salt Pepper Meat Bar.
  • UntungSapi SapiAsli
12 Juni. Okt 2018

Saha Sapi Ayam Ayam Ageung? - Hayu urang ngobrol ngeunaan éta. (Senang musik) Wilujeng Enjing Mitos! - Pikeun bagian kuring, kuring mangrupikeun kipas Sapi Sapi ageung. Abdi rumaos sapertos lalaki.

Éta gelut pikeun tuang, tapi kuring sok éléh. - Nya, kuring resep daging sapi kanggo dua. Kuring kantos tuang langkung seueur daging sapi anu akhir-akhir ieu --- sabab éta sapertos kaayaan anu salamet - Abdi henteu badé nyarios yén kuring kentut, tapi upami éta kuring kentut sigana éta bau. - Jigana anjeun kentut.



Sareng jumlah panyawat anu jerawat parantos ngabeledug sababaraha taun ka pengker sapertos kentut tina Link sababaraha taun ka pengker ku popularisasi diét paléo sareng karbohidrat anu murah sareng sagala rupa anu hayu urang terang anu pangsaéna. Ieu waktuna kanggo Naon daging garing anu pangsaéna tiasa didahar, Pete? - Kami mésér genep mérek paling populér Sapi Daging Sapi sareng ayeuna urang badé nyobian sabab kami hoyong milarian anu pangsaéna - Kami bakal nyobian aranjeunna sareng meunteun skala ieu tina hiji dugi ka genep, anu pangsaéna nyaéta Sapi Sapi Kapala, tapi urang gaduh Helluva Heifers.- Sahenteuna aranjeunna nyobian-Tip .- Meaty-Ocre, Krisis Gristle Kuba sareng anu paling parah, Ass Fed Sapi.

Wah, éta goréng. (musik upbeat) - Mimiti, urang ngagaduhan Jack Link Asli dimana-mana - - Asli. - Sarua dina dewan.

Ayeuna anu ieu aya di puncak seueur daptar kalebet bestconsumerreports.net.- Oh, ieu situs anu kuring pikaresep. - Éta mangrupikeun Laporan Konsumén, janten kuring henteu terang naon anu dimaksud. - Kawentar pisan bau, Maksad abdi, kuring parantos seueur perjalanan kémping sareng hiji, ngan hiji, tingali ukuranana, ngagaduhan anu lami ageung.



Ayeuna urang terang yén aranjeunna gaduh pamasaran anu pangsaéna sareng Sasquatch .- Kuring kantos nyarios sadayana Sasquatch, sanés Sasquatch, tapi.- Pasti tiasa raos sapertos ngaduruk kai, éta pisan asap .- Sareng lembut.

Salaku conto, henteu aya tulang rawan anu pangsaéna.- Leres, sadaya bagian ieu katingali kualitas luhur pisan. - Éta potongan anu saé, kandel. - Geulis konsisten.

Maksad abdi, urang mimitian pas di tengah. Kuring yakin urang kedah nyobian Jack Link deui pas urang ngagaduhan daging anu sanés dina urang. Tapi dugi ka ayeuna, saé pisan. - Ati-ati. (Musik optimis) Salajengna urang gaduh Oberto.



Sareng kanyataan anu pikaresepeun, unggal anjeun nyarios Oberto sareng nunjuk ramo ka langit, musik akordion Italia nuju diputer. Oberto! (Musik Italia) Naha anjeun ningali kumaha gampangna? - Naha tiasa dianggo upami kuring ngalakukeun? Oberto! (Musik Italia) Éta jalan! - Sanajan anjeun nyarios sakedik ahéngna.- Oberto! - Anjeun nyarios Oberto.- Oh, ayeuna tingali, potongan ieu --- nak. Oh, éta sesah. - Potongan-potongan ieu sadayana --- Holy Moly, éta sesah. - Satengah ukuran anu sanésna sareng upami kuring ngan ukur nyandak potongan ageung didieu. Oh wow. - Oh man, éta gnarled - faktor jerk pisan tinggi.

Anjeun leres-leres kedah meresihan sirah anjeun - saur sababaraha jalma sapertos kieu, naha anjeun resep, naha anjeun resep ngerjakeunana, naha anjeun damel leres-leres? - Ieu hal, sakapeung kuring lapar sareng hoyong tuang seueur daging anu raoseun, sakapeung kuring ngan ukur hoyong gaduh --- éta sapertos mamah - hal anu kuring ngan ukur tiasa ngilu sakedik. Ieu langkung seueur tina ngilu. - Kuring henteu weruh, tapi, kusabab kuring terang kumaha lembutna, kuring panginten anu lembut langkung saé .- Saur rasa henteu saé pisan sakumaha Jack Link. - Sesuatu , anu kedah urang diperhatoskeun nyaéta aya tinjauan di Amazon ngeunaan hiji jelema anu namina Fred anu masihan lima bintang sareng nyarios, 'Kuring resep' - saur Fred mésér sadayana sareng tuang hiji-hiji. - Henteu saé Jack Link. - Henteu saé Jack Link, éta henteu lemes, éta henteu seungit.

Nalika anjeun gaduh seueur waktos kanggo maéhan, anjeun panginten badé ngalihkeun ieu kana daptar anjeun sorangan - kumaha upami anjeun nunjuk ramo ka langit sareng nyarios jack? Ditinggalkeun? - Teu aya nanaon B. (musik anu ningkat) - Langkung di Mythical Kitchen, Josh sareng Nicole nyandak perdebatan katuangan internét pangageungna. Upami anjeun hoyong nguping cariosan aranjeunna, tingali A Hot Dog mangrupikeun podcast Sandwich.

Dimana waé anjeun kéngingkeun podcast anjeun - Éta panjang anu tiasa dianggo - Leres. - Anjeun gaduh podcast 20 menit anu tiasa anjeun kalebet, parios éta. - Ngeunaan panjang anjing panas - Oke, janten ayeuna urang ngagaduhan anu paling mahal dina daptar kami.

Naon éta? - Wisata, kaluar ti dinya.- Naha kuring tiasa ngambeu? - Asli. Leres- Henteu bau anu saé.

Seungitna sapertos wisata .- Nya, anjeun --- Éta dimana-mana .- Motongna mirip sareng Jack Left, sakedik ipis, sigana langkung tina bumbu anu bumbu asli ieu nyaéta uyah laut sareng cabé hideung sareng gula beureum / marinade hickory.

sapédah santa cruz dijual

Seueur cabé. - Kuring henteu resep rasa ieu, sareng kuring resep cabé. Éta ngagaduhan rasa anu ampir mineral sareng logam.

Henteu anjeun? - Leres, kuring henteu terang kumaha anjeun kabur kalayan ngeusi batre anu paling kusabab --- éta henteu saé. - Kuring terang - Sareng kuring resep angkat lapangan, éta hal anu leres. Éta mangrupikeun bagian anu paling saé di sakola.

Éta slogan anu saé, angkat ka ditu! - Potongan ieu langkung lembut, tapi --- Aya tilu jalmi, Matt, Scott sareng Tom ningali ieu ayeuna, wilujeng sumping Matt, Scott sareng Tom. - Éta langkung seueur ngeunaan bumbu dibanding daging sareng naha anjeun resep éta bumbu atanapi henteu. - Nya, kuring henteu, sareng henteu, kuring henteu resep rasa dagingna ogé .- Sareng upami kuring nyobian nyalira kuring panginten henteu kritis, tapi upami anjeun nempatkeun salajengna kanggo anu sanésna éta ngan ukur henteu dibebankeun biaya tambahan.- sumuhun hapunten kami henteu badé ngumbara dinten ayeuna. (Joy music) Ayeuna urang gaduh Krave.

Sareng ayeuna, pikeun saha waé anu parantos, kuring angkat ka bagian anu raoseun sapertos rutin. Pikeun kuring, Krave ngagambarkeun titik anu Jerky janten tiis, janten tiasa nyarios. Ujug-ujug, anjeun terang naon anu kuring carioskeun? Janten ujug-ujug siga aranjeunna hoyong ngalakukeun anu langkung jelas.

Ngaran asik, tas asik. - Ayeuna anu teu ngagaduhan rempah atanapi lebu. t Naha anjeun terang naon éta, éta sapertos sisikian nasi.

Ngaleungitkeun ieu. - Oh, ieu najong sakedik. - Nya, éta henteu lembut.

Rupa-rupana jadi potongan. - Nya, pikeun kuring, rasa awal, éta parantos réngsé. Éta anu ayeuna bersaing sareng Jack Links kanggo kuring - kuring henteu raos pisan.

Hayu atuh nyobian potongan anu sanés. Rasana sapertos sapi Taco Bell - Sareng? - Sareng sadayana anu aranjeunna ucapkeun nyaéta uyah laut - Éta ngagaduhan langkung ti éta - Pasti - Anjeun kedah ningali daptar bahan-bahanna, sanés ngan ukur payunna, kuring resep kanyataanna henteu saé sapertos Jack Links janten kuring moal ngabantah anjeun ngeunaan éta - Jigana urang kedah ngabandingkeun dua Oberto! (Musik Italia) Kuring bakal nyandak sakedik - Oh, Oberto langkung smokier. - Abdi resep langkung saé .- Abdi jenis dina pager di antara dua jalma ieu kusabab rasa Oberto saé. - Éta sirah. - Upami anjeun ngaraos kuat ngeunaan éta, kuring moal ngabantah anjeun, tapi kuring nyarios éta milik anjeun ayeuna --- tapi aranjeunna bakal maju ka ditu di tengahna. - Jack Links anu pangsaéna dugi ka ayeuna, hayu urang teraskeun. (musik upbeat) - Country Archer jerks, nguseup bari kuring masihan anjeun sababaraha sajarah, Rhett.

Di 1977, tukang jagal anu jenenganana Celestino Charlie Mirarchi mimiti ngajentul di kios jalan sareng akhirna janten mérek. Sareng ditilik tina hiji-hijina poto Charlie dina halaman wéb, kuring panginten kedah nyauran anjeunna seksi Dave Thomas ti Wendy's. - Naha saur anjeun éta seksi? - Leres, utami upami anjeun ngan ukur ningali raheut na. - Kuring mendakan éksprési éta, utamina di gigir Setengah sapi, ngan ukur rada ngagelenyu.

Tapi kuring bakal ngawartosan anjeun, kuring mendakan jerawat na --- Langkung seueur deui rupa-rupa dina potongana .- Ngahesekeun, wah. Éta daging garing anu saé. - Éta lada .- Man! Éta tingkat salajengna, naon namina? - Charlie Mirarchi. - Bagéan éta sapertos steak di réstoran. Éta sapertos kitu, maksad abdi, éta lembut pisan. - Sareng rasa diarepkeun, sanés, oh éta anéh. - Teu sangka anjeun bakal nyarios Endah .- Endah ogé .- Ngarepkeun naon anu henteu, d kuring henteu tiasa ngandelkeun diri sorangan, tapi .- Maksadna, sanaos kuring parantos nyobian Jack Links --- Abdi henteu tiasa liren tuangeunana.

Maksad abdi langkung saé pisan - nyabak sababaraha na - Teu sangka anjeun tiasa langkung lembut tibatan tautan jack, tapi éta ampir dua kali lembut - tautan jack tetep raos tapi éta, katingalina kuring hoyong nyarios gourmet. Panahan Nagara. Aranjeunna didirikeun dina 1977 taun kuring dilahirkeun sareng kuring henteu terang ngeunaan éta - Pasang kana nomer hiji - Abdi kedah terang ngeunaan sagala hal ti taun kuring lahir - Éta ayeuna hartosna, Kami ngagaduhan Panahan Nagara dina Pimpinan Sapi. Zona, tapi urang kedah nyobian deui. (musik anu ningkat) - Sareng pamustunganana urang ngagaduhan Chef's Cut Jerky.

Dina 2004, Chef Blair BJ Swiler mangrupikeun caddy pikeun lalaki anu namina Dennis Ridell dina lapangan golf. Kuring henteu terang naha kuring kedah terang saha ari Dennis Ridell, tapi tétéla éta saé pisan nalika anjeunna mikeun ka anjeunna sapi jagoan anu terkenal , anjeunna ngagaduhan hiji Brand lahir. Sareng ayeuna urang gaduh didieu dina kantong anu alit pisan. - - Kuring gaduh kuring éta kipas tina Chef's Cut. - Leres? Kumaha anjeun tiasa terang? Anjeun nyentak tanpa kuring. - Nya, lamun ditingali, katingalina béda-béda, siga dina bentuk anu paling baku --- Wah, éta ngan anéh, tapi saur éta panginten saé, éta sapertos potongan daging sapi hiji --- Siga daging sapi nembé diacungkeun dina kantong - Oh, antosan sakedap - Hayu atuh cobian - Éta lemes pisan! - Henteu lembut sapertos Country Archer - Uh-uh, pikir deui, sobat - Bawa ieu deui - Éta sapertos ngan saukur nempatkeun sapotong sapi dina papan sareng ngantepkeun garing - Maksad abdi, abdi terang éta sadayana raoseun, tapi. - Éta langkung baseuh. - Tapi kalembutan sareng kagaringan mangrupikeun hal anu béda. - Leres, janten pastina langkung garing tibatan pamanah. - Mimitina anjeun nyandak ampir sadayana.

Kuring gaduh sababaraha, kuring parantos mendakan .- Kuring ngan ukur hoyong nunjukkeun ka jalma.- Mimiti langsung --- Sareng kuring bulak-balik.- Duanana mangrupikeun anu pangsaéna.

Saur kuring henteu aya patarosan dina sirah kuring - Aya patarosan dina sirah kuring nalika éta --- Éta nyatakeun, 'Éta sapertos steak dina kantong.' Hal éta, anjeun henteu resep steak, anu mangrupikeun hal anu matak, sareng éta bakal mirip pisan sareng steak. - Ieu ragrag, kuring teu resep éta.

Kanyataan yén éta sapertos kebat? didamel tina potongan alit.- Urang parantos seueur nyentak. Maksadna, kuring ngagaduhan sangu unggal dinten anu disarankeun. - Anjeun gaduh Jack Link, anjeun gaduh Jack Link, anjeun ngagaduhan Chef's Cut, teras anjeun ngagaduhan Country Archer.

Nya, sakumaha pikeun raos. - Éta henteu gampang. Éta pagawéan tangguh. jerky mana anu pangsaéna? Kedah leres-leres .- Saur kami kami terang anu kami pilih nyaéta Jack Links. sahingga anu paling murah pikeun di balapan - Jack Links ragrag tina gawir kanggo kuring dibandingkeun sareng dua puncak ieu.

Éta bahkan henteu jarak jauh di daérah anu sami - saur sim kuring ngalihkeunana, teras urang nyobian milih diantawisna. - Ieu anu bakal kuring carioskeun. Éta ampir sakumaha lemes sakumaha lamun éta wates dina hal séjén.

Sareng kuring pikir pikeun jalma anu jarangkung, sigana anjeun bakal mikahoyong anu tetep siga anu dendeng - potongan kang Oki langkung garing, rasa na kirang klasik, tapi --- éta raosna sapertos potongan brisket dina hiji Papan sareng garing, anu saé-saéna saé pisan, tapi ampir henteu raoseun. Sigana mah kuring dugi ka tempat anu anjeun badé, saur kuring dina jalur anu sami - Dulur-dulur, urang resep makuta Country Archer salaku Sapi Sapi sareng Jerky Pangsaéna. Sareng éta henteu gampang.

Gorowok ka Jack sareng juru masak. - Tapi éta raoseun anu saé, hartosna, éta endah, ngan éta, hartosna, anjeun bahkan henteu kedah nganjang ka lapangan dugi ka ditu. Kantun angkat ka toko sareng kéngingkeunana.

Sanés sponsor, tapi panginten kedahna anjeun, kami di dieu, kami ngantosan, Country Archer. Kami bahkan bakal ngocokkeun leungeun Dave, atanapi naon waé namina, Celestino, anjeunna panginten parantos maot, urang gaduh anjeunna dina acara - Seksi Dave, Oberto! (Musik Italia) Anjeun terang naon anu kedah dilakukeun. Pencét bel sareng terang tabuh sabaraha - Ieu Steven ti Springfield, Missourian.

Ieu létah sapi anu énggal dilakukeun sareng waktosna giliran roda mitositas - Lingua, ngeunah pisan, lemes pisan. Oke, pencét kana tautan di luhur pikeun ningali kumaha urang nyobian terang bagian-bagian awak anu urang keuna ku Slim Jim. Ieu taktak kuring dina Good Mythical More. - Sareng milarian terang dimana roda kabayangna bakal darat.

Bawa kami kana témbok anjeun. Poster Rhett sareng Link ayeuna sayogi dina mitical.com.

Sakumaha seueur daging sapi teuing?

Asosiasi Jantung Amérika nyarankeun pikeun henteu nyéépkeun langkung ti 2,300 mg natrium per dinten, tapi saenyana, jalma-jalma bakal ngawatesan asupanna sakitar 1.500 mg. Gumantung kana mérek sareng rasa, sajumlah 1 onspikasebeleunngagaduhan sakitar 300-400 mg natrium.1 Séptémber 2020

megatkeun kecanduan gula 10 léngkah

Naon daging anu paling henteu séhat anu tiasa didahar?

Sacara umum, beureumdaging(sapi, daging babi sareng domba) ngagaduhan langkung jenuh (goréng) gajih tibatan hayam, lauk sareng protéin sayuran sapertos kacang. Lemak jenuh sareng trans tiasa ningkatkeun koléstérol getih anjeun sareng ngajantenkeun panyakit jantung langkung parah.26 Maret 2017

Dina tulisan dinten ieu, urang badé nyarioskeun ngeunaan opat jinis daging anu paling séhat anu tiasa didahar. Daging parantos setan, sareng lepat, dina sababaraha dasawarsa ka tukang, janten hubungan antara daging, anu nyababkeun panyakit sapertos panyakit jantung sareng kanker usus besar, lemah pisan, tapi masih cekap pikeun mareuman seueur urang tina daging sareng daging beureum Nagara Barat hususna ngadahar kirang daging tibatan anu sateuacanna, tapi kumaha waé panyakit anu disalahkeun daging ngan ukur nambahan. Mémang nyatana daging téh seueur ngandung gisi sareng saé pikeun kaséhatan urang, éta ngandung sababaraha vitamin sareng mineral anu urang moal tiasa cekap tina pepelakan nyalira, anu ngajantenkeun bagian penting tina pola dahar urang.

Tapi kaleresan aya sababaraha daging langkung séhat tibatan daging anu sanés, janten dina tulisan dinten ieu urang bakal ngaliwat opat jinis daging anu paling séhat anu tiasa anjeun pigawé hé jalma ngabagéakeun deui kana saluran kuring upami anjeun énggal di dieu nami abdi kait , abdi palatih kaséhatan sareng kuring ngeposkeun tulisan ngeunaan metode tuangeun padet gizi anu tinggi upami anjeun resep kana tulisan ieu punten wé jempol teu kabébas pikeun ngabagi sareng ngalanggan sareng nuturkeun kuring di instagram, twitter sareng facebook dimana kuring ngabagi tulisan énggal unggal dinten sakumaha kuring resep Awal tulisan ieu nyarios: Daging Anu Palsu Diémutan Salami Puluhan Dékade. Salah sahiji alesan aslina nyaéta ngandung koléstérol, sareng panginten koléstérol diet ieu bakal naékkeun koléstérol getih urang sareng nyababkeun panyakit jantung. Tétéla yén koléstérol diet henteu ngagaduhan pangaruh kana kadar koléstérol getih urang, ngahasilkeun langkung 70% koléstérol dina getih urang sareng nyaluyukeun persentase éta kana jumlah anu urang lebur tina tuangeun.

Nalika urang tuang langkung koléstérol, awak urang ngahasilkeun kirang, sareng nalika urang tuang langkung koléstérol, awak urang ngahasilkeun langkung seueur tingkat getih nalika koléstérol pangan ningkat atanapi turun, bahkan numutkeun pedoman diét A.S. rekomendasi aranjeunna ngeunaan ngawatesan asupan tuang pikeun turun koléstérol dina 2015.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan koléstérol sareng perananana pikeun kaséhatan urang, kuring unggah tulisan ngeunaan poko minggu kamari anu bakal masihan langkung jelas. Alesan utama anu sanés daging dianggap henteu séhat sabab ngandung gajih jenuh, tapi gajih diet anu urang konsumsi henteu hartosna gajih dina getih urang anu disalahkeun. Aya bukti anu tumuh yén gajih jenuh sanés anu nyababkeun panyakit, tapi saleresna nguntungkeun kaséhatan urang.

Daging ogé sumber protéin anu unggul ku ngabandingkeun. Upami anjeun melak sumber protéin sapertos kacang sareng kacang-kacangan, henteu ngan ukur anjeun tiasa kéngingkeun langkung seueur protéin kalayan kirang kalori, tapi protéinna sorangan langkung bioavailable, sareng vitamin sareng mineral dina daging langkung seueur bioavailable ogé. Candak contona vitamin A, sedengkeun versi anu béda tina nutrisi ieu sering dibungkus.

Éta saéstuna béda-béda béta-karoten, anu kedah janten bentuk vitamin A dina pepelakan, pepelakan dirobih janten retinol sahingga awak tiasa nganggo éta. Laju urang tiasa ngalaksanakeun konvérsi ieu lambat pisan, janten langkung ti satengahna Penduduk ngagaduhan mutasi gén anu sacara signifikan ngirangan konvérsi ieu. Retinol mangrupikeun bentuk vitamin A anu ngan ukur aya dina kadaharan anu asalna tina sato sareng kusabab éta parantos tos dikonversi urang tiasa nyeupan sareng nganggo deui, tapi hayu urang ngalih kana opat daging anu paling séhat atoh sumping yén anjeun tiasa tuang sareng tetep dugi ka akhirna sabab kuring pikir nomer hiji tiasa ngareuwaskeun anjeun opat sapi hayu urang mimitian ku daging sapi sakumaha anu kuring tos sebatkeun tadi daging sapi khususna parantos setan selama puluhan taun kami dibéjakeun yén Kami kedah diteukteukan pikeun ngadukung daging anu langkung langsing sapertos hayam, tapi nyatana daging sapi Salah sahiji jinis daging anu pangsaéna nyaéta daging anu anjeun tiasa tuang , aya salapan asam amino ésénsial anu urang sadayana kedah konsumsi dina sadidinten pikeun kaséhatan anu optimal.

Sapi sareng sadaya jinis protéin sato sanés dianggap sumber protéin lengkep sabab ngandung sadayana salapan asam amino ésénsial dina jumlah saimbang. Protéin sayuran dianggap henteu lengkep sareng kedah digabungkeun pikeun kéngingkeun sadaya asam amino ésénsial dina jumlah protein anu leres anu anjeun tiasa kéngingkeun steak opat ons, éta ngan ukur 180 kalori, tapi protéin sanés ngan ukur naha éta Sapi Sapi nyaéta Sapi anu hébat nyaéta ramuan, anu hartosna aranjeunna gaduh sistem pencernaan anu dirancang pikeun nimba nutrisi tina pepelakan. Dahareun difermentasi dina burih khusus sateuacan dicerna sapertos manusa, upami urang tuang pepelakan anu sami anu didahar sapi, urang panginten henteu kéngingkeun nilai gizi anu sami kusabab sistem pencernaan urang henteu dirancang pikeun ngalakukeunana, tapi ieu hal anu cool ngeunaan sadaya nutrisi Éta sapi kaluar tina sistem pencernaan rumitna diturunkeun ka kami nalika urang tuang dagingna ayeuna, dina hal naha anjeun kedah tuang 100 sapi anu dipakan jukut r ieu topik anu diperdebatkeun tina segi nilai gizi , aranjeunna lumayan mirip sapi anu dipakan jukut sakedik langkung ngandung gisi, tapi bédana lumayan alit, aya alesan sanés pikeun milarian sapi anu dipakan jukut sareng sacara pribadi kuring nyobian kéngingkeun 100 daging sapi anu dipakan jukut iraha kuring tiasa, tapi kaleresan nya éta Kaseueuran sapi ayeuna nyéépkeun seuseueurna kahirupan di padang rumput hejo upami anggaran anjeun 100% babakan anu dipasihan jukut.

Tangtosna, pilih aya sababaraha pilihan anu leres-leres terjangkau sareng muncul dina halaman wéb eatwild.org nalika di Amérika Kalér anu nempatkeun anjeun hubungan sareng kebon lokal. Aya ogé toko jagal sareng warga asli upami anjeun di Amérika Serikat atanapi Kanada.

Daging naék, tapi upami anggaran anjeun henteu didaharan jukut, tong ngarasa salah ngeunaan mésér # 3 daging Oregon konvensional. Ieu mangrupikeun katégori anu rada lega tibatan jinis daging anu khusus, tapi kuring kedah ngalebetkeun daging dina li ieu. Daging organ sareng daging sato khususna ngandung gisi.

tinjauan roadmachine bmc

Éta mangrupikeun katuangan anu paling bergizi dina pasaran dina hal vitamin sareng mineral anu sayogi. Ati sapi biasana niupkeun sadayana tina cai, tapi ginjal, limpa jantung, sareng organ-organ sanés anu saé ayeuna ogé. Alesan kuring henteu nempatkeun offal dina daptar ieu salaku nomer hiji kusabab anjeun ngan ukur nyéépkeun sakedik. mangpaatkeun éta.

Hiji ka dua porsi leutik ati saminggu bakal ngabantosan ngamaksimalkeun tuangeun anjeun. Teu aya kipas tina rasa ati, anjeun tiasa ngagiling na gaul sareng daging sapi taneuh. Ngadamel burger patty sareng ieu mangrupikeun cara anu gampang pikeun nyumputkeunana dina tuangeun anjeun bahkan henteu diperhatoskeun.

Pilihan sanésna nyaéta nyandak kapsul ati sapi nyebut pilihan ieu kusabab kuring ditaroskeun kapan jalma hoyong tuang ati pikeun nilai gizi na tapi teu tahan ku rasa, upami aranjeunna nyandak genep kapsul ati sapi sapoé anu sami nyaéta sakitar hiji Dahareun dugi ka dua porsi ati sapi saminggu Merék anu kuring anggo salami sababaraha taun katukang nyaéta nutrisi padang rumput hejo sareng kuring resep pisan aranjeunna sabab sadayana didamel di Australia tina daging sapi anu paling saé sareng aranjeunna kulawarga leutik usaha milik patani pensiunan. Aranjeunna ngamimitian ngadamel produk ieu kusabab aranjeunna ngalaman manpaat ati sapi pikeun diri sorangan sareng hoyong ngajantenkeun aranjeunna langkung diaksés, tapi enya, upami anjeun hoyong nyobian aranjeunna kuring bakal ngaitkeun produk dina kotak katerangan di handap ieu sareng kode pikeun ningkatkeun sapuluh persén hemat salmon nomer dua kusabab sababaraha alesan, lauk sering teu dianggap daging anu kuring anggap anéh tapi dinten ayeuna urang nganggap éta salmon daging mangrupikeun lauk cai tiis anu gajih sareng jenis lauk ieu mangrupikeun salah sahiji sumber asam lemak omega-3 anu paling beunghar sareng éta nyaéta Penting pikeun dicatet yén bentuk omega-3 dina lauk mangrupikeun bentuk anu pangsaéna anu tiasa anjeun konsumsi. Jinis omega-3 dina kacang sareng siki saleresna mangrupikeun gizi pikeun pamungkas gizi.

Upami anjeun nyerna dina bentuk ieu, awak anjeun kedah ngarobihna, sareng prosés konvérsi ieu kalintang goréngna. Jinis asam lemak omega-3 anu aya dina lauk sapertos salmon parantos dikonversi janten anjeun tiasa nganggo langkung seueur, sareng omega-3 leres-leres penting pikeun kaséhatan otak, kaséhatan jantung, sareng kaséhatan sendi urang. Sakumaha didadarkeun di tadi, bédana gizi antara pakan rumput hejo sareng sapi konvensional henteu ageung éta, tapi nalika ngeunaan salmon bédana antara daging sapi anu ditéwak liar sareng peternakan langkung penting, janten dina hal ieu kuring bakal ngadesek anjeun pikeun liar- bray, upami anjeun ayeuna cicing di nagara anu henteu gampang pikeun kéngingkeun lauk salmon anu liar.

Salaku conto, kuring cicing di Australia sareng lumayan seueur salmon seger diawurkeun hanjakalna pilihan sanésna nyaéta mésérkeun kaléng. Anjeun tiasa mésér salmon kaléng anu kawengku liar di dieu sareng upami anjeun leres-leres henteu mendakan éta, pilihan anu sanésna sapertos sardin, mackerel, herring sareng teri nomer hiji domba sapertos domba sapi mangrupikeun ramuan anu ngagaduhan kamampuan nyusun tuangeun sateuacan dicerna. Hal ieu ngajadikeun domba mirip pisan sareng diet sapi.

Bédana antara domba sareng sapi nyaéta di sababaraha nagara domba diangkat ampir sacara khusus di padang rumput hejo ngan digedékeun di buruan sareng henteu kantos ngagemuk. Langkung gampang mésér domba anu saé tibatan sapi di seueur tempat, tapi sanaos réngsé di mast, éta masih bergizi pisan. Domba ogé mangrupikeun salah sahiji sumber asam stearat anu pangsaéna, jinis gajih jenuh anu dipikaterang pikeun manpaat kasihatanna. Asam sitatat aya dina gajih sato sareng gajih sababaraha tutuwuhan. Asam stearic parantos dikaitkeun sareng leungitna beurat dina hiji panilitian. dina beurit, ngirangan tekanan darah, ningkat fungsi jantung Nalika tuang asam stearic-linoleic atanapi diet asam-bénténg oleic, panaliti mendakan yén gugus asam stearic ngirangan gajih visceral ku 70 persén dibandingkeun sareng kelompok sanés, panilitian nyimpulkeun yén asam stearat nya éta dina Pangan Anu Ngurangan Gajih Visceral, Gula Getih Sareng Leptin Tingkat Éta Opat Daging Anu Séhat Kanggo Dahar Ayeuna Sateuacan Urang Tutup.

Abdi hoyong sakedap nyarios ngeunaan daging babi sareng hayam sareng naha aranjeunna henteu asup kana daptar, sanaos saur babi sareng hayam kedah dihindari sacara lengkep. Aya sababaraha alesan kunaon kuring henteu ngalebetkeun babi sareng hayam sapertos anu sanés. Pabrik sato ingon-ingon sareng hanjakal dina kaayaan anu langkung parah tibatan sapi, éta seringna ngan ukur diberi jagung sareng kécap, anu bénten sareng diet alami kusabab daging babi ieu, sareng hayam gaduh langkung seueur omega-6s tibatan anu ideal. Teuing omega-6 dina tuangeun urang radang sareng hanjakalna kaseueuran urang parantos ngonsumsi seueur teuing p.

Sumber omega-6 dina diet urang nyaéta minyak nabati anu henteu séhat kusabab sababaraha alesan, tapi salah sahijina nyaéta omega-6 dina diét anjeun panginten henteu kunanaon. Tangtosna, anjeun tiasa mésér daging babi sareng hayam di buruan. Ieu mangrupikeun pilihan anu langkung saé, tapi upami urang ngabandingkeun nilai nutrisi sato ieu sareng anu kuring nyebatkeun tadi dina daptar kuring, tong ngabandingkeun daging sapi, salmon sareng domba, daging babi sareng hayam ogé éta anu kuring gaduh pikeun anjeun ayeuna , Kuring ngarepkeun, anjeun resep tulisan ieu.

Abdi bakal bagja upami anjeun mairan langkung seueur. Ieu bakal masihan tulisan kuring ka langkung seueur jalmi, YouTube nyarankeun éta langkung seueur, janten enya upami anjeun ngantunkeun koméntar, anjeun leres-leres ngahargaan éta, upami anjeun resep tulisan ieu, anjeun ogé bakal resep tulisan kuring dina tulisan Lima Pangan Anu Paling Penting Pikeun Ngirangan beurat Anjeun Tiasa parios ka dieu upami anjeun hoyong ngudag unggah panganyarna kuring. Anjeun tiasa mendakannana di dieu, sareng upami anjeun hoyong parios program keto sareng diet karnivora kuring, anjeun tiasa mendakannana di dieu hatur nuhun deui, tingali deui waktos salajengna

Naha jerky mahal pisan?

Sapipikasebeleunnyaétamahalkusabab biaya sapi atah, bahan kualitas luhur, pamrosésan henteu otomatis, waktos & énergi anu diperyogikeun, sareng prosés déhidrasi. Kanggo sapipikasebeleunaficionados anu ajag turun kantong dina sababaraha menit, sapipikasebeleuntiasa janten kabiasaan anu mahal pisan, anu ngasongkeun patarosan.8 Méi 2018

Naon daging anu pangsaéna pikeun ngadamel daging sapi?

Thepangsaénamotong tinadagingpikeundaging sapi jerkynyaétaLuhurBabak, Babak Bawah, Pangangkat sareng Péktoral, tapi rupa-rupa pamotongan tiasa dianggo sapertos Flank Steak sareng Rok Steak. Motong ieu tinasapiparios sadayana kotak pikeundaging sapi jerky—Konomis, langsing, sareng pinuh ku rasa.2 jul. Okt 2018

Naha daging sapi gedé dina gula?

GuladiSapi Sapi

Jumlah rata-rata tinagulaper porsi sumping dina 4.6g (Luhur: 9g, Lemah: 0g). Kami sadayana pikeun rasa imbang anu saimbang di urangpikasebeleun, tapipikasebeleunkalayan 9g per porsi karasaeun sapertos kaleuleuwih teuing.
2 Nopémber Pébruari 2020

Naha goréng pikeun tuang daging sapi unggal dinten?

Pondokna, sanajandaging sapi jerkymangrupikeun camilan anu séhat, pangsaéna dikonsumsi saderhana. Kaseueuran diet anjeun kedahna tina saé, kadaharan anu henteu diolah. Padahaldaging sapi jerkynyaéta séhat, nyingkahandaharseueur teuing, sabab tinggi natrium sareng tiasa ngagaduhan resiko kaséhatan anu sami anu aya hubungananadahardiolahdaging.13 Maret 2020

Naha teu kunanaon tuang sapi daging sapopoé?

Pondokna, sanajandaging sapi jerkynyaetaséhatsnack, anu pangsaéna dihakan sacara moderat. Kaseueuran diet anjeun kedahna tina saé, kadaharan anu henteu diolah. Padahaldaging sapi jerkynyaétaséhat, nyingkahandaharseueur teuing, sabab tinggi natrium sareng tiasa ngagaduhan resiko kaséhatan anu sami anu aya hubungananadahardiolahdaging.13 Maret 2020

Sakumaha sering anjeun tuang jerky?

American Cancer Society nyarankeun pikeun ngawatesan asupan anjeun tina daging beureum sareng olahan sapertos sapipikasebeleun. Éta sabab Organisasi Kaséhatan Dunya parantos nyimpulkeun étadahar50 gram daging olahan unggal dinten (sakitar 2ka3 buah ageung tinapikasebeleun) ningkatkeun résiko anjeun kanker usus besar ku 18%.

Naon manpaat kaséhatan daging sapi jerky?

Produk sapertos kitu moal ngandung gula / karbohidrat. Éta ogé dimungkinkeun pikeun mésér jerky didamel nganggo daging langkung langsing, anu ngagaduhan kandungan gajih langkung handap. Sapi daging sapi mangrupikeun sumber anu hadé pikeun vitamin B sareng kolin. Khususna tinggi dina vitamin B12. Sapi daging sapi mangrupikeun sumber anu penting tina seng, fosfor, beusi, sareng tambaga.

Naha teu kunanaon teuing tuang daging sapi?

Kaseueuran diet anjeun kedahna tina saé, kadaharan anu henteu diolah. Sanaos daging sapi séhat séhat, hindarkeun tuang seueur teuing, sabab tinggi natrium sareng tiasa ngagaduhan resiko kaséhatan anu sami anu aya hubunganana sareng tuang daging olahan. Éta henteu sesah ngadamel kéong sapi anjeun sorangan di bumi.

Mana uyah laut anu langkung séhat atanapi jeruk cabé?

Sapi didasarkeun jukut mangrupikeun pilihan anu langkung séhat, sabab condong langkung handap dina gajih-tapi langkung luhur dina omega-3s anu séhat-dibandingkeun sapi anu didamel gandum. 1 Hiji bungkus Asin Laut The New Primal & amp; Jeruk cabé ngagaduhan 220 miligram natrium sareng 22 gram protéin.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.