Utama > Haté > Haté indurain Miguel - patarosan umum

Haté indurain Miguel - patarosan umum

Naon denyut jantung istirahat Miguel Indurain?



Pengendara Tour de France mangrupikeun jalma anu paling pas di planét, upami sanés anu paling pas. Wisata mangrupikeun tantangan fisik anu hésé pisan, tapi kumaha anjeun ngabandingkeun urang ka jalma sanésna? Naon denyut jantung istirahat has tina Tour de France -Cyclist? pulih sabaraha saré anjeun sareng sabaraha tol dina awak anjeun, hatur nuhun ka réréncangan urang dina waktos kami berhasil kéngingkeun sababaraha data éksklusif ti tim siklus pro pro anu nganggo alat-alat pikeun ngalakukeun ieu Pikeun nuturkeun sapanjang wisata Ieu data mangrupikeun wawasan anu luar biasa pikeun fisiologi atlit luhur ieu sareng kumaha awakna ngaréaksikeun acara anu nungtut sapertos kitu sareng kuring henteu tiasa ngantosan kanggo ngabagikeunana sareng anjeun ngan ukur endah naon anu aranjeunna sanggup ayeuna hayu urang ngamimitian langsung sareng manah meunteun sabaraha denyut jantung istirahat supir Tour de France ayeuna? . Manusa sawawa rata-rata cenah antara 60 sareng 100 ketukan per menit, tapi dina mimiti balapan, upami dina teori, pengendara bau wisata kedah beristirahat lengkep sareng anjeun terang yén upami aranjeunna dina kabugaran pangluhurna, rata-rata pikeun ef per bersepeda nyaéta Tim ngan ukur 41 ketukan per menit, anu murah pisan, tapi kami ogé ngagaduhan data anu khusus henteu ngan ukur pikeun tim salaku rata-rata, tapi pikeun supir anu tangtu, uh Alberto betiol nielsen powellis, ayeuna supir anu sanésna di anonimkeun dina set data anu urang gaduh, anu tiasa dipikaharti yén henteu sadayana anu hoyong bagikeun barang-barangna sacara umum, tapi Betiol tilas juara Tur Flanders ngagaduhan tingkat jantung anu istirahat ngan ukur 37 ketukan per menit dina wengi wisata de wisata sareng anu disarankeun yén anjeunna janten sapinuhna dina titik ieu ogé parantos pulih kalayan skor pamulihan 98 pikeun nempatkeun ieu dina kontéks nalika Alberto Bettiel aya di Kra Upami rumah sakit anjeun nganggo kabel ranjang kalayan mesin, tingkat denyut jantung anu beristirahat anu rendah bakal mareuman alarm di rumah sakit, n kusabab denyut jantung anjeun rendah pisan sabab sistem kardiovaskular anjeun handap pisan Sistem épisién pisan yén haté anjeun ngompa langkung gancang tibatan rata-rata langkung kuat sahingga tiasa ngompa sajumlah getih langkung ageung ngalangkungan awak kalayan stroke tunggal tibatan jinis pompa standar atanapi jantung ogé jaringan kapiler sareng sistem pembuluh darahna ogé langkung saé dimekarkeun sareng langkung épisién sareng ogé ngabantosan kalayan ratebut jantung handap anu anjeun terang, alberto betty oh jadi imut pisan sabab 37 bpm istirahat laju jantung, éta sanés anu panghandapna parantos dilaporkeun Chris Froome sateuacanna dilaporkeun gaduh denyut jantung peristirahatan ngan ukur 29 bpm, henteu dipercaya, tapi sanés anjeunna ogé mig anu paling handap anu paling terang anjeun terang miguel di panjuru dunya sababaraha juara Grand Tour 28 ketukan per menit leres-leres gélo, enya, pareum anjeunna.

Éta pikabitaeun yén saatos dinten anu sengit dimana haténa capé sareng teras-terasan dina tekenan, urang tingali yén denyut jantung anu beristirahat naék ningkat nalika balapan sareng kami ningali yén denyut jantung anu sésana para supir naék dina minggu mimiti wisata, minggu kahiji kuliah taun ayeuna sacara khusus sesah sareng dugi ka tahap katujuh rata-rata pikeun tim nyaéta 51 ketukan per menit, janten parantos ningkat sacara signifikan sareng urang ogé tiasa ningali kumaha héséna Tories dina awakna undak-usuk, janten ku analisa keragaman denyut jantung, anu mangrupikeun waktos antara detak jantung masing-masing, ogé denyut jantung sareng réaksi denyut jantung dina dinten anu ditangtoskeun algoritma woop tiasa ngitung anu disebut skor setrés, sareng skor setrés masihan urang ideu sabaraha unggal dinten tol dinten ieu parantos nungtut awak supir ayeuna kuring tiasa ningali tina data yén supir sacara konsistén ngagaduhan skor setrés sareng gaduh wa 20 anu panginten henteu seueur hartos pikeun anjeun, tapi kuring bakal nempatkeunana di kontéks, janten kuring nganggo woopand nalika kuring ngagaduhan dinten nalika kuring henteu domuching pisan, nalika kuring terang kumaha anjeun bakal ka kantor salami lima menit, sadidinten dina beuteung sareng ngalakukeun gcn-barang Teras angkat ka bumi lima menit teras linggih dina bangku panon kuring sareng nonton sésa dinten payuneun TV. Kuring biasana ngagaduhan skor setrés sakitar genep dugi ka dalapan ayeuna, nalika kuring ngalakukeun drive epik ti Last Shoreline ka Shore sareng Hank dimana urang leres-leres silih musnahkeun, kuring ngagaduhan peunteun setrés 20 sapertos jalma-jalma ieu sareng kuring ancur mutlak, didinya éta leres-leres henteu jalan pikeun nganggo sapédah kuring énjingna, kuring henteu tiasa ngabayangkeun ngalakukeun éta unggal dinten salami 21 tahap dinten demi dinten dinten éta leres-leres gélo urang teu tiasa ningali éta ti tanggal-tanggal éta naha sadayana tahapan sami sareng tahap dua ti balapan taun ayeuna sacara khusus liar ieu sigana kusabab kombinasi parkour éta mangrupikeun panggung anu bukit pisan di sakuriling anu indah sakumaha anu anjeun émut, tapi ogé kusabab unggal tim ningali tahapan ieu salaku kasempetan pikeun nyandak kaos konéng sareng éta sababna balapan ayeuna parantos réngsé. Nielsen Paulus dina Ef Pro Ngabuburit ogé kaopat di panggung sareng salaku hasilna recovery na kaserang énjingna.

Anjeunna nyetir pisan dinten éta sareng ngan ngagaduhan 53 paningkatan dinten énjingna, tapi sanaos anjeunna kaluar anjeunna ngiringan jauh langkung saé tibatan sésa timna, anu rata-rata ngan ukur 36 pamulihan, sareng salah sahiji alesan sigana mah anjeunna leres-leres Beureum parantos pulih langkung saé tibatan sésa timnya kusabab anjeunna bobo langkung saé, janten teu boga kakuatan rata-rata salapan jam saré uh saatos tahap ieu, tapi sésa tim ngan ukur ngagaduhan rata-rata tujuh jam uh sareng éta bakal signifikan sareng masihan anjeun bintang emas sareng sadayana setrés ieu dina awakna salami wisata, bobo leres-leres panggih pikeun pamulihan, tapi anjeun terang sabaraha bobo anu leres-leres dikéngingkeun, bahkan bobo di Tour de France sesah kumargi pengendara sering ngalirkeun panjang tina hiji Panggung dina mimiti tahap salajengna énjingna, anjeun sering bobo di rohangan hotél anu béda unggal wengi, anu, upami anjeun sapertos kuring, henteu saé pikeun bobo anjeun d ogé aya komitmen média sareng ngan ukur meunang masagi sareng anjeun terang yén tuangeun sadayana peryogi ti kuring sareng tuang sadayana sabab ngagaduhan waktos? Bobo nalika wisata Tim rata-rata 7,42 jam bobo per wengi sareng urang ogé tiasa ningali yén nielsenpowerless sakali deui paling saé di kelas. Anjeunna bobo rata-rata 36 menit langkung seueur ti réréncanganana sareng salami tur, tilu minggu anu leres-leres bakal nambahan, wengi sateuacan wisata éta ogé bobo anu pangsaéna.



Tim saré rata-rata ampir salapan jam wengi éta sareng gaduh 99 tapi kanyataan yén aranjeunna henteu tiasa ngahontal prestasi bobo ieu sanaos leres-leres capé salami sésana wisata leres-leres nunjukkeun kumaha hectic tiasa janten hal anu leres-leres pikaresepeun. Kuring ngalakukeun padamelan detektif pikeun milarian terang kunaon ieu tiasa janten masalah Ayeuna ieu tahapan anu sesah pisan éta dimimitian siang siang Éta panggung anu gunung pisan anjeunna nuju istirahat sareng anjeunna aya dina sapédah na Kami tiasa ningali jam 6.45 Janten pisan dinten anu seueur seueur supir anu ngan ukur réngsé saatos jam 6 sonten, urang teras tiasa ngagandéngkeun éta kalayan transfer bujur, anu numutkeun kuring langkung ti dua jam kanggo ngamimitian tahap salajengna, ieu di jalan gunung anu macet dina kunjungan lalu lintas wisata kusabab sadaya tim wisata sareng média sirkus ogé ngalih kana tahap salajengna sareng ieu leres-leres ngonsumsi jandéla bobo anu poténsial, tapi urang ogé tiasa nambihan anggota tim bersepeda pro Dannymartinezwon tahap 13 pikeun pro pro sahingga urang tiasa ngaduga yén dina ieu At wengi panginten aya sagelas sampanye dina méja pikeun ngarayakeun, anu dina gilirannana sigana mangaruhan kinerja bobo supir, kumargi alkohol ageung mangaruhan bobo anjeun.

Hal anu sanés data woop tiasa nyaritakeun ngeunaan pamulihan sareng ieu pikeun kuring mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling narik tina data, upami urang ningali nomer ieu kami tiasa ningali supirna pulih salami balapan sareng leres, upami anjeun atanapi kuring ngalakukeun Wisata éta de France, kami pikir kami bakal ngamimitian niat anu pangsaéna, tapi sigana urang ngan ukur tungtungna dugi ka janten langkung laun sareng laun, dugi ka urang ngorondang sengsara ngalangkungan garis finish di Aba anu pinuh ku kasieun diri di paris tapi anu luar biasa para pengendara sigana mah saatos Dinten Sésana anu mimiti Pikeun Nyandak Fitter Sakali aranjeunna kéngingkeun dinten istirahat éta, awakna tiasa pulih sareng nyerep latihan, sareng data nunjukkeun yén aya ogé panyaluyuan fisiologis, janten dinten mimiti istirahat nyaéta dina minggu kahiji anu luar biasa hésé nyaéta 51, tapi éta turun turun kana 40 saatos dinten istirahat, anu langkung handap tina rata-rata pikeun T. Dina mimiti Balap 41, sareng henteu dipercaya, denyut jantungna sésana turun ngan ukur 34 ketukan per menit. Anjeun terang nilai pemulihan rata-rata dina dinten istirahat nyaéta 92 sareng ngan endah kumaha awakna ngan saukur tiasa pulih deui upami kuring ngalakukeun hiji hal.

Upami aranjeunna atanapi nyobian ngalakukeunana dina minggu kahiji, sigana bakal butuh sababaraha bulan Kanggo pulih tina tingkat ieu ieu digabungkeun sareng ngan ukur jumlah kagiatan fisik anu aranjeunna ulang unggal dinten sareng kanyataan yén aranjeunna henteu kéngingkeun jumlah optimal tina bobo salami tilu minggu. Anjeun terang yén peloton leres-leres capé di akhir minggu langkung hésé pikeun ngalakukeun tahapan anu sami janten ieu rada atra sareng anjeun terang anjeun terang yén nalika anjeun aya di grup breakaway anjeun gaduh langkung seueur énergi saolah-olah anjeun linggih di grup, tapi data ngamungkinkeun kami milah-milah éta, ngitung éta sareng ningali éta dina nomer, janten nielsenpowerlessis nuju tur de france anu kahijina, sareng anjeunna ngalakukeun matematika anu hebat pikeun dirina, anjeunna saleresna dibonceng endah pisan di breaka Wayon Stage 6 8 13 sareng 16 sareng sigana salah sahiji hal anu ngabantosan anjeunna panginten ningkat kabiasaan bobo anu langkung saé sabab éta bakal ngabantosan pamulihan anjeunna kuring tiasa ningali Paul dina Panggung 8 teuing musnah, hanjakalna anjeunna henteu ' t meunang panggung, tapi anjeunna henteu tiasa dipercaya Muhun, dina waktos istirahat anjeunna nyéépkeun 51 tahapan ieu dina 80 b mangrupikeun 90 persén tingkat denyut jantung maksimalna sareng 38 persén fase dina langkung 90 persén tina épisode denyut jantungna . Janten denyut jantung maksimalna 191 sareng rata-rata denyut jantungna pikeun 4,2 jam dina tahap éta nyaéta 165 ketukan per menit, anu liar, utamina nalika anjeun ningali sabab anjeunna parantos ngalaksanakeun langkung ti sakali dina langkung ti hiji panggung sareng rata-rata na kakuatan, upami anjeun kana rupa-rupa hal, nyaéta 286 watt.



Ieu kanggo lalaki anu kuduna ngan ukur beuratna 66 kilogram er salami 4,2 jam, tapi teras urang tiasa ngabandingkeun éta sareng uhbetiol anu ngan ukur gaduh 20 dina tahap ieu dina zona denyut jantung 80 80 plus na janten langkung gampang dina dinten na sareng éta masihan anjeun ideu ngeunaan kumaha hésé naék dina grup putus Tour de France. Urang ogé ngagaduhan sababaraha moderator didieu anu parantos nganggo wisata ageung di dieu, um, denyut jantungna istirahat dimimitian dina 44 ketukan per menit, tapi dina akhir wisata gedé tilu-minggu denyut jantungna istirahat sakitar 70 bpm, éta hébat kacapean anjeunna ngawangun kuring henteu naros ka anjeunna kumaha anjeunna bobo tapi anjeunna henteu nganggo whoop janten anjeunna henteu tiasa leres-leres nuturkeunnana.

Anu matak, dan lloydas nyarios yén denyut jantungna ningkat dina akhir tahap, sareng ogé tingkat denyut jantung maksimumna, atanapi denyut jantung anjeunna sanggup tetep dina sababaraha jenis kakuatan ambang, saleresna dina tungtung turun anu ageung wisata, tapi anu pikaresepeun, ieu henteu kedah cocog sareng kakuatan anu anjeunna tiasa hasilkeun, janten éta masih ngahasilkeun sababaraha jenis kakuatan ambang anu tiasa di mimitian wisata, tapi gancangna anu dilakukeunana turun anu dina pendapat abdi leres-leres lumayan matak, sareng sigana kusabab éta aya pangaluyuan sareng paningkatan volume plasma getih ogé, tapi kuring pikir éta carita sanés pikeun waktos anu sanés. Kuring miharep anjeun ngagaduhan jero ieu kana data fisiologis therider hatur nuhun ageung pikeun pro Cycling pikeun ngabagi data sareng ogé saha waé anu anjeun terang upami anjeun resep kana tulisan ieu mangga masihan jempol sareng bagikeun ka réréncangan anjeun nalika anjeun pikaresepeun, punten hayu urang terang pikiran anjeun dina koméntar sareng upami anjeun hoyong ningali langkung seueur tulisan sapertos kieu anu anjeun terang ku élmu semacam ieu sareng tingali data supir fisiologis supir maka hayu urang terang dina koméntar terang sareng kami bakal ngarepkeun anjeun salajengna aduh

Sabaraha jangkungna Miguel Indurain?

PanumpangMiguel Induraindilaporkeun gaduh aistirahat denyut jantungtina ngan 28ketukanper menit.26. 2012.



Henteu aya sapuluh supir Spanyol sadaya waktos Nomer sapuluhJoaquim Rodriguez Kasapuluh dina daptar supir luhur Spanyol urang ayeuna profesionalJoaquim Rodriguez mangrupikeun sababaraha supir anu aya di podium dina sadaya tilu Grand Tours ieu, anjeunna henteu acan menang usum salaku nomer hiji tina pengendara nomer hiji di dunya sareng anjeunna ogé ngagaduhan kameunangan anu ngajantenkeun hiji dinten klasik daging sareng getih, sareng nomer salapan Tour Lombardy Abraham Olano Karir Abaham Olano dibentang ti 1995 dugi ka 2002 sareng salami waktos éta anjeunna kéngingkeun waktos uji coba sareng kajawaraan dunya jalan, anu terakhir aya di Kolombia di 1995 dimana anjeunna ngéléhkeun babaturan sakuatna Miguel Indurain sareng MarcoPantani. 1998 mangrupikeun taun anu paling suksés, anjeunna meunang panggung dina posisi umum Vuelta a Espanabe, sateuacan anjeunna meunang juara dunya TT Alana sareng tempat kaopat taun 1997, nomer hasil anu pangsaéna 8 Carlos Sastre Carlos Sastre mangrupikeun ahli propésional salami 14 taun sareng teras fokus kana Grand Tours. Anjeunna réngsé 25 di antawisna sareng aya dina 10 puncak dina 16 kali, meunang sahanteuna hiji panggung sareng nangtung dina podium dina sadaya GrandTours, tapi hasil na anu panglobana sumping di 2008 nalika anjeunna meunang Tour de France dina akhir taun 2011 saatos sataun di tim g sapi nomer tujuh Alejandro Valverde Alejandro Valverde sigana parantos aya sareng urang salamina sareng éta panginten kumargi anjeunna janten profesional dina yuswa 21 taun, henteu lami pisan nunjukkeun bakat sareng dina taun kadua salaku propésional anjeunna meunang dua tahapan sareng janten Katilu sacara umum sareng Royal Taxpayer. Anjeunna meunang balapan ieu di 2009 sareng sanaos mangrupikeun hiji-hijina kameunangan Grand Tour na anu teras-terasan dugi ka ayeuna, anjeunna henteu kantos beres di luar lima luhur di Vuelta sareng ngagaduhan tilu sapuluh top di Tour de France.

latihan spinning

Dayrider sareng parantos kéngingkeun umur dua kali sareng daging dumasar kana umur Willin sareng SanSebastian masing-masing sakali anjeunna ngagaduhan 41 karir nomer genep Pedro Delgado lahir taun 1960 Pedro Delgado ngancik umur 22 taun kalayan tim Reynolds Rex tilu musim nyaéta 1985 nalika anjeunna mimiti hébat kasuksésan nalika anjeunna meunang Welter Spaniard partisipasi kaopat na dina lomba, anu anjeunna kéngingkeun deui di 1989, tapi kasuksésan anu pangageungna ti taun samemehna di 1998 nalika meunang Tour de France pertahanan na pikeun jenis ieu henteu mimiti ogé, anjeunna henteu dugi ka awal prolog 2 menit 40 detik saatos waktos mimiti na. Delgador murag deui dina akhir usum 1994 saatos nyipta nomer luhur 5 luhur 10 dina Grand Touran 17 kali Lewis ti Kenya Lewis ti Kénya janten pengendara Spanyol kadua anu meunang Tour de France di 1973. Tilu taun sateuacanna anjeunna meunang genep tahap anu luar biasa.

Anjeunna parantos meunang kameunangan sacara umum di Vuelta a Espana sareng mangrupikeun tempat anu paling konsisten tina dalapan tempat dina lomba éta, anjeunna tujuh kali tilu di luhur opat jalma anu réngsé kadua, Oh Kénya mangrupikeun daptar sidang waktos anu hadé, tapi anjeunna ogé dua kali jumlahna dina kajuaraan Jalan Nasional Spanyol dina ngalakukeun éta anjeunna meunang saratus sapuluh balapan sateuacan pensiunan di 1977 kaos genep genep kali dina tur dua kali tepi dunya sakali di Giro ogé meunang sahenteuna hiji tahap dina unggal wisata kalayan 85 Baja Montezis masih hirup sareng séhat sareng nembé milih nomer tilu ku koran olahraga Perancis L'EquipeOscar Ferreiraa rarity dina siklus Spanyol OscarFerreira mangrupikeun spesialis sadinten anu muncul dina taun 1999 nalika meunang juara dunya balap jalan sakumaha kawilang kanyahoan. Dina 2001 sareng 2004 anjeunna meunang deui. Balapan anu sanésna anu dipikacinta nyaéta Milan San Remo, anu anjeunna ogé kéngingkeun tilu kali dina Vuelta sareng kanggo Tour de France sareng di 2008 anjeunna ogé hoyong kompetisi jersi héjo saatos 15 taun salaku préprét anu disebat ita day ngagaduhan sepédah na di tungtungna tina 2012 Nomer 2 Alberto Contador Alberto Contador mangrupikeun pengendara GrandTour anu paling suksés dina jaman modéren, anjeunna meunang Tour de France dua kali, anu aranjeunna ngelas dua kali di Giro, sakali anjeunna ogé ngagaduhan Tour sareng Giro dina kasempetan anu sanés, tapi judul-judul ieu anu teras dicabut saatos anjeunna ngalarang tina konsol doping.

Kemenangan sanésna dina posisi umum éksténsif sareng kalebet sahenteuna dua kameunangan di Toilet Basque Country, Vuelta Castilla Y Leon sareng nomer nomer hiji anu hadé Miguel IndurainMiguel Indurain mendominasi Tour deFrance di awal taun 90an; partisipasi kahijina dina balapan sumping di 1987, nalika anjeunna anonim saatos pamutahiran mantap Rengse 97, sanaos anjeunna meunang anu munggaran tina lima kameunangan dina jalur di Duran di 1991, anjeunna mendominasi sidang waktos sareng ngan saukur kedah membela kaunggulan na ku gunung, kasuksésan henteu diwatesan ku Perancis, sanaos anjeunna ogé nyerat Giro tilu kali meunang, meunang dua kali sareng ngarengsekeun taruhan katilu, anjeun henteu kantos kéngingkeun juara lomba nomer dua na di dunya Hispana hasil pangsaéna na, éta angon geulis saé 19 jam unggal wengi, janten

Sabaraha beurat Miguel Indurain?

/

Sabaraha yuswa Miguel Indurain?

/

Naon denyut jantung istirahat panghandapna anu pernah aya?

Guinness resmiRékam Dunyakanggohaté istirahat panghandapnabeat nyaéta 27bpm, dicekel ku Martin Brady, 45, ti Guernsey. Panyekel rékor ayeuna Mr Brady nyandak gelar ti juara lima kali Tour De France Miguel Indurain, anupulsa istirahatngagaduhan salakuhandapsakumaha 28bpm.15 2014.

Harga sabaraha Miguel Indurain?

Miguel IndurainNetPantes:Miguel IndurainLarraya mangrupikeun tilas pengendara balap jalan Spanyol anu ngagaduhan jaringharganatina $ 10 jutaan.

Naon FTP Lance Armstrong?

Lance Armstrongcenah anjeunna biasa tiasa rata-rata 495 watt salami 30-40 menit.

Tim naon anu diboncéng Miguel Indurain?

Karir propésional. Dina 1984 anjeunna numpang dina Olimpiade di Los Angeles teras ngancik profesional dina 4 Séptémber pikeun Reynolds. Anjeunna meunang balap profesional kahijina saminggu saatosna, sidang waktos diWisatatina pikahareupeun.

Naon denyut jantung panghandapna sateuacan maot?

Upami anjeun ngagaduhan bradycardia (brad-e-KAHR-dee-uh), anjeunketug jajantungkirang ti 60 kali menit. Bradycardia tiasa janten masalah serius upamihatéhenteu ngompa getih anu cukup euyeub ku oksigén kana awak.

Naha denyut jantung bobo tina 35 handap teuing?

Ka normalistirahat denyut jantungpikeun kaseueuran jalma antara 60 sareng 100ketukanper menit (bpm). Aistirahat denyut jantunglaun ti 60 bpm dianggap bradikardia.7 2018.

Naha Miguel Indurain ngagaduhan haté anu langkung ageung?

Kapasitas paru ningkat, atanapi aranjeunna janten langkung épisién, sareng kamar jantung janten langkung ageung sareng otot jantung langkung kuat. Ieu ngandung hartos langkung seueur oksigén anu dicandak kanggo getih anu dikandung, sareng volume getih anu langkung ageung dikompa per beat (volume stroke).

Éta waktuna ngobrol ngeunaan Miguel Indurain?

Miguel, waktosna nyarioskeun naha anjeun meunang Tour de France kalayan bantosan doping. Upami anjeun hirup bohong ti mangtaun-taun éta, éta waktuna bohong lirén. Olahraga henteu tiasa ngaku satengah dosa sareng ngalaksanakeun. Olahraga henteu tiasa ngahukum jalma anu ngaku sareng ngahargaan jalma anu cicingeun, disumputkeun di tukangeun omertà. Urang kedah terang.

Sabaraha kali Miguel Indurain meunang Tour de France?

Miguel Induráin. Induráin meunang lima Tour de France berturut-turut ti mimiti 1991 nepi ka 1995, anu kaopat, sareng anu terakhir, meunang lima kali. Anjeunna meunang Giro d'Italia dua kali, janten salah sahiji ti tujuh jalma pikeun ngahontal ganda Giro-Tour dina usum anu sami. Anjeunna nganggo kaos konéng pamimpin balap di Tour de France salami 60 dinten.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Tip numpak abad - rujukan komprehensif

Naon waktos numpak abad anu saé? Ilaharna, saurang pengendara sapédah rata-rata tiasa ngarengsekeun perjalanan abad ka 7-8 jam, sanaos éta tetep beda-beda dina tingkat kaparigelan anjeun sareng sabaraha waktos anjeun nyéépkeun sapédah salami siang.

Botol cai - solusi pikeun

Naha kuring peryogi rompi hidrasi? Anjeun kedah milih sabuk hidrasi / sabuk ngaji upami lumpatna langkung pondok sareng anjeun henteu kedah nyandak langkung ti 250-500 ml cairan. Upami anjeun badé ngajalankeun jangka panjang sareng peryogi langkung cair atanapi kedah nyandak baju tambahan atanapi pakakas, maka anjeun kedahna nganggap rompi hidrasi atanapi ransel anu ngaji.17.06.2020

Robot balap - Manual lengkep

Naon Robot Racing? Roborace mangrupikeun platform balap sareng pengembangan pikeun mobil balap otonom. Intina mangrupikeun sapasang tungtunan sareng spésifikasi pakakas anu tiasa dimekarkeun ku perusahaan.

Candak saminggu istirahat ti damel - rujukan lengkep

Naha saé nyandak cuti saminggu ti damel? Nyandak saminggu angkat tina angkat moal ngarusak massa otot anjeun, sareng mangtaun-taun kauntungan anu diusahakeun aman aman. Éta ogé tiasa ngabantosan ku ngantep cilaka anu ngagorowok pikeun dudung. Waktos ieu ogé berharga pikeun otot tapis sareng overworked anu meryogikeun waktos istirahat sareng waras. г.

Dimana lance armstrong - solusi inovatif

Dimana Lance Armstrong ayeuna 2020? Dimana Lance Armstrong Ayeuna? Saatos ragrag tina rahmat, Armstrong ngabagi waktosna antara Austin, Texas, sareng Aspen, Colorado. Anjeunna ti Plano tapi parantos cicing di Austin ti saprak 1990.24 Mei 2020 г.

Ban palatih Vittoria - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naha ban palatih hargana? Ban pelatih sapédah awét, sepi, tahan panas, nyayogikeun résistansi tambihan, sareng anjeun panginten kéngingkeun kana warna karesep anjeun. Éta ogé gampang dipasang (sareng anjeun ngan ukur bakalan ngalakukeun sakali henteu sapertos ban biasa anu teras-terasan lungse), aranjeunna ngagaduhan daya tarik anu langkung saé sareng gawat.