Utama > Helm > Helm sapédah aerodinamika - ngajawab patarosan

Helm sapédah aerodinamika - ngajawab patarosan

Naha helm sapédah aero aya bedana?

Jelas anhelm aero memang ngadamelanjeun langkung gancang ku jumlah anu tiasa diukur, tapi éta henteu saé pisan gratis kusabab dikurangan ventilasi hartosna anjeun mayar paningkatan panas. Kacuali anjeun cicing dina iklim anu tiis, urang sigana moal nyarankeunhelm aeropikeun dianggo salaku dampal suku, tutup sadidinten.



Leres, upami anjeun serius bade langkung gancang dina sapédah anjeun maka kamungkinan dina sababaraha waktos anjeun parantos mikir ngeunaan ningkatkeun helm jalan standar anjeun nalika kuring nganggo helm jalan aero, atanapi bahkan helm sidang waktos, atanapi panginten anjeun ngan ukur ningali jalma anu nganggo hélem sapertos kieu sareng héran kunaon dina tulisan dinten ieu kuring badé nyarékan sareng beuratna pro sareng kontra masing-masing hélem ieu sareng kumaha carana aranjeunna tiasa nguntungkeun unggal pengendara sareng tong hariwang, kuring bakal ngalaksanakeunnana leutik bersaing ngalawan dua ngalawan silih, ayeuna anjeun panginten mikir naon bédana hélem? Anjeun terang teori na ngahasilkeun untung leutik dina sagala hal sareng sadaya kaulinan leutik ieu tiasa nambihan margin kauntungan. Éta ngeunaan akumulasi kauntungan marginal sareng éta pisan anu urang gaduh di dieu, saleresna ngan ukur kauntungan marginal, umumna dipercaya kira-kira 20 tina total perlawanan urang bari bersepeda asalna tina sapédah éta nyalira sareng sésana 80 asalna ti kami pengendara sareng saprak sirah urang penting, helm anu ngabobol angin ngagaduhan peran anu penting pisan maka hayu urang tingali kana pilihanna Kahiji urang gaduh helm jalan standar sapertos anu ieu kuring pake di dieu nyaéta tritler Metit gaduh seueur liang hawa aranjeunna pisan ventilasi anu saé tapi fungsi utami nyaéta panyalindungan sareng kanyamanan sareng aranjeunna cenderung rada enteng. Anu ieu luar biasa hampang dina sakitar 250 gram, sedengkeun helm Aerorose diwangun kalayan gancang sareng didieu kuring ngagaduhan Manta anu anyar tina Met.

Éta masih jelas-leres pelindung sareng masih helm sapédah balap kalayan bentuk anu sami, tapi anjeun bakal perhatoskeun aya langkung seueur pembuangan kusabab jelas-jelas nyobian janten langkung aerodinamika sareng aranjeunna tiasa beuratna sakedik, sanaos ieu lumayan enteng ngan ukur 250 gram teras urang gaduh helm TT anu mangrupikeun hal anu lengkep béda pikeun kagancangan, tapi bentukna bénten-bénten deui ayeuna-ayeuna, biasana urang ningali pangaruh bentuk sapertos cai mata ieu sareng ide yén buntut kumaha waé ngeusian lolongkrang ieu di tukangeun sirah sareng antara tonggong pengendara, anu ngalancarkeun aliran udara sahingga ngirangan tarik. Ayeuna buntut tiasa bénten-bénten panjangna sareng kuring bakal ngajelaskeun sakedik naha engké, tapi anjeun panginten perhatoskeun aya bahkan kirangna liang hawa sareng aranjeunna tiasa rada beurat ieu sakitar 350 dugi 400 gram, anu leres-leres henteu reuwas ayeuna sateuacan kuring langkung tiheula kana helm ieu. Hayu urang bawa sababaraha sakola kaluar ku cara GTN anu klasik sareng sakedik kebon tukang Tt sareng jujur ​​kuring panasaran ningali naha urang leres-leres ngadamel bédana ageung di dieu.

Kuring parantos milih rute anu relatif pondok, tapi mugia cekap urang tiasa narik sababaraha data ti dinya. Ayeuna panjangna tilu kilométer sareng saé sareng rata tibalik, sapertos biasana urang unggal helm dianggo dina kaayaan anu sami sareng kecepatan anu sami sareng aliran angin anu sami sareng anu sanésna. Janten heula hayu urang angkat nganggo helm jalan standar tilu dua hiji hayu urang gookay kadua ngajalankeun kasalahan dina helm jalan ayeuna hayu urang ngalakukeun éta tilu dua hiji hayu urang kéngingkeun tujuan anu terakhir ngajalankeun sareng helm tt hayu urang ngalakukeun éta tilu dua hiji hayu urang ngalakukeun sagalana leres-leres kuring rada hariwang kami sanés kuring moal gaduh seueur nyarios ngeunaan didieu, tapi kuring ngagaduhan sababaraha hasil anu saé pikeun anjeun di dieu, janten mimitina sadaya jalan ieu sacara harfiah pisah dina sababaraha detik mangrupikeun warta anu saé kusabab éta ideu yén kuring iinditan dina kecepatan anu sami , janten ieu ayeuna saé kanggo helm jalan ngan ukur helm jalan standar anu kuring gaduh rata-rata 254 watt kanggo s aréa jalan helm 249 teras dianggo pikeun helm tt245, éta mangrupikeun hemat 9 watt tina helm jalan standar pikeun helm thett, anu kuring wareg pisan, bec ause anu saleresna berturut sareng nuturkeun kalayan seueur panilitian anu kuring terang, janten kami ngagaduhan kabisat anu signifikan tina helm jalan standar ka helm jalan aero sareng teras kabisat anu langkung alit tina helm jalan udara ka thelmet sareng anu kuring terang ti jalma-jalma anu palinter pisan di ditu nyaéta yén urang gancang, beuki kauntungan aerodinamika sareng marginal.



Janten teras-terasan, helm TT langkung gancang, héran anu hadé, cobian, kuring henteu percanten ka anjeun Hayu atuh ngiringan ngopi sareng kuring bakal ngajelaskeun sakedik deui ngeunaan naha helm anu sanés tiasa janten pilihan anu saé, oke ayeuna aranjeunna ngalakukeun éta? Tangtosna, masing-masing ngagaduhan kaunggulan nyalira, tapi hayu urang mimitian ku hal anu jelas anu anjeun anggo nalika numpak grup atanapi ningali nalika ngémbak di jalur lokal anjeun. Éta sigana bakal salah sahiji ti dua éta tibatan anu ieu. Sanés nyatakeun ieu sanés helm anu saé atanapi pilihan anu saé, sacara pribadi kuring pikir éta hélem anu kerén tapi rada serius henteu, ayeuna hayu urang tingali hélem jalan standar heula, ayeuna ieu hébat sadayana -Kurilingan sareng pilihan anu populér pisan kusabab alesan ieu, éta ventilasi anu saé pisan.

ngabahekeun beurat kaleuwihan beurat

Janten upami anjeun damel atos atanapi panas dinten éta bakal ngajaga sirah anjeun tetep tiis sareng janten tiiseun ogé, sareng éta ampir dirancang supados anjeun henteu merhatoskeun yén aya dina sirah anjeun, éta tiasa napas, sareng éta hampang pisan sareng kusabab éta alesan ieu mangrupikeun pilihan anu paling populér pikeun latihan tina sudut pandang kuring, tapi sanajan kuring balap atanapi ngalatih di lingkungan anu panas atanapi bukit, éta panginten tiasa janten pilihan kuring pikeun helm Zahn Aero Road di sisi anu sanésna pilihan anu hadé pikeun antara ogé janten beuki populer. Bonus ieu nyaéta anjeun tiasa ngagem éta dina unggal dinten dina dinten éta sareng jalma-jalma henteu bakal merhatoskeun, tapi anjeun kéngingkeun sababaraha kauntungan aerodinamika anu nembé urang tingali sareng éta sababna anjeun ningali seueur manpaat bersepeda ngagem jinis ieu helm dina tahapan anu rata pikeun kauntungan aerodinamika, salju sakumaha anjeun tiasa tingali sareng sapertos anu kuring sebatkeun tadi aranjeunna jelas-jelas kurang berventilasi tibatan helm sapédah jalan aero standar tapi tangtosna anu ngajantenkeun cocog pikeun anu langkung tiis sareng usum tiis ogé saé pilihan upami anjeun hoyong ngajaga sirah anjeun haneut teras helm TT tangtosna mangrupikeun pilihan panggancangna pikeun jalan anu pas pikeun supir anu leres, ayeuna hayu urang nyanghareupan éta, ieu sanés pilihan hélem anjeun sapopoé, anjeun panginten ogé hoyong éta ngagaduhan ieu sareng simpen éta pikeun dinten balapan. Ayeuna kuring parantos ngahemat 9 watt tina spéktrum 100 ka anu sanés teras 4 watt ti helm aero-jalan ka helm TT, tapi éta bakal béda-béda ti hiji jalma ka anu sanésna gumantung kana posisi anu aranjeunna tiasa lebet, aranjeunna ogé tiasa nyimpen bentuk awakna atanapi alternatipna tiasa murag kana helm saluran napas sareng saleresna pikaresepeun seueur jalma henteu ningali seueur bedana antara kaunggulan helm jalan tol ka helm TT kusabab posisi sareng pikaresepeunana, seueur atlit profesional milih urang ogé Éta jenis sapertos helm jalan udara pikeun acara anu langkung panas sapertos Kona kusabab sanaos kirang ventilasi dibanding helm jalan standar cenderung gaduh sakedik langkung ti helm TT, éta ngan ukur ngajaga tetep tiis sareng upami anjeun henteu kénging seueur ngagem Helm TT ogé, Brainer leres henteu saé, aya seueur perkawis dinten ayeuna janten punten upami anjeun ngagaduhan patarosan deui, punten wartosan kuring aya dina koméntar di handap ieu kuring resep ngabantosan anjeun sareng ieu enya, tong hilap nuturkeun kami dina média sosial sareng parios sababaraha tulisan kami anu sanés, upami anjeun resep kana tulisan dinten ieu, pasihkeun Suka sareng masihan kami langganan di handap

Naon helm paling aerodinamika?

Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaénahelm aero
  1. Patepung simbuthelm aero. Mésér ayeuna ti eBay ($ 145,99)
  2. Mavic CXR Ultimatehelm aero.
  3. Awan Kucing 352helm aero.
  4. Giro Cinder MIPShelm aero.
  5. Luang Z1helm aero.
  6. Spésialisasi khusushelm aero.
  7. Bell Zephyrhelm aero.
  8. Lazer Bullethelm aero.

Naha kuring peryogi helm aero?



Tina pangalaman pribadi, kuring nyarankeun nyarankeunhelm aerodina sadaya kaayaan, langkung-langkung deui nalika anjeun ngamimitian nyandak triathlon jangka panjang. Pikirkeun kumaha latihan anjeungaduhkangalakukeunpikeun mendakan 15-20 watt nganggo standarhelm!

Naha helm Sapédah ngirangan tarik?

Biasa pikeun profesional sareng sababaraha pengendara sepeda amatir nganggo lowsered helmsabab parantos nunjukkeun yén aerodinamikahelm tiasangahasilkeun total 47%réduksi sereddibandingkeun sareng konvensionalhelm. Nanging, liang hawa ieunyegahaliran lemes tina hawa dinahelm urangjaba, nambahan aerodinamikangarérét.

Saeutik olahraga nyobian wates atlit profesional sapertos bersepeda. Éta ancaman anu ngamuk. Tapi sanés ngan ukur kasabaran manusa kana jalur anu nyayogikeun formula pikeun kasuksesan, tapi ogé kapinteran manusa.



Éta sapédah panggancangna di dunya. Dina olahraga top, anu ngabédakeun antara kasuksésan sareng kagagalan seringna aya bédana pangleutikna. Base camp pikeun salah sahiji tim tersukses di olahraga dunya.

kauntungan tina sapédah gir tetep

Pamaén pengendara trek Britania Raya parantos kéngingkeun méja medali dina tilu Olimpiade terakhir, sareng éta tim anu teras-terasan janten juara. Kami hoyong anu paling gancang di dunya, kami henteu ngalakukeun éta. Kami ngan ukur hoyong meunang Olimpiade, kami hoyong meunang dina waktos anu gancang.

Dina olah raga dimana balapan diputuskeun ku 1/1000 sadetik, Emily sareng réréncanganana sasarengan sareng hiji hal: kauntungan marginal. Kalungguhan leutik satengah satengah persén bakal ngajantenkeun bédana dinten éta. Pasang tekanan.

Sareng salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun mendakan yén leeway leutik aya dina sapédah. Anu penting pikeun tim éta nyaéta ahli aerodinamika sareng tilas insinyur balap Formula 1. Pakasaban kuring ngan saukur ngagunakeun téknologi sareng rékayasa ku sababaraha cara anu kuring tiasa anggo pikeun ngajantenkeun tim langkung gancang.

Profesor Téknik Universitas Cambridge, Tony Purnell, ngarancang sapédah T5GB anu kawéntar di dunya sareng pabrikan Cérvelo. Ku cara nyirorot sacara drastis, éta ngabantosan tim Inggris ngaraosan Olimpiade tersukses anu kantos aya. Éta sapédah panggancangna di dunya.

Cara lapisan serat karbon ieu diwangun ngajantenkeun sapédah anu langkung énggal sareng ketat tanpa kompromi aerodinamika, desain menit robih dugi ka ranté motong unggal milidetik penting tina kakuatan anu anjeun ngahasilkeun ngalangkungan gesekan dina ranté anu leungit. Upami anjeun tiasa ngirangan karugian éta, éta hartosna atlit rada kuat dilakukeun sagala bédana dina pertandingan antara pérak sareng emas. Henteu ngan ukur sapédah, dimana kasampurnaan aerodinamika teu ngudag ngudag, tapi ogé jalma anu naék.

Posisi supir anu pas tiasa ngadamel sadayana bédana. Salawasna payun jadwal, anjeunna 45 detik payun saatos 40 kilométer. Dina taun 1996 Juara Olimpiade Chris Boardman ngabobol rékor dunya sajam.

latihan ab di bumi

Nalika Boardman dina posisi Superman, panangan dibentang payuneun sirahna pikeun aerodinamika anu langkung lemes. Ku nyiapkeun jalan pikeun posisi superman legendaris na. Ayeuna warisan éta hirup di Pusat Kinerja Boardman anu paling canggih di Evesham, Inggris.

Desain sapédah leres-leres tiasa ngabantosan, tapi urang tingali yén seueur épék aerodinamika sareng dragis asalna tina pengendara nyalira. Linggih, ngawartosan sakedik langkung seueur ngeunaan arah mana anu urang hoyong buka, naon anu hoyong ditingali, dinten ayeuna, Jamie ngabantosan pengendara sepeda profesional Dan Būkis ngagambarkeun sikep optimal pikeun lomba ngudag tim anu bakal datang. Dina torowongan angin, Dan ngempur kagancangan angin langkung ti 60 km / jam pikeun nyonto kaayaan kondor anu bakal kapayunna dina jalur.

Prestasina, sareng akhirna kasuksésanna, tiasa gumantung kana sababaraha parobahan anu ampir teu katingali kana posisina dina sapédah. Oke Dan, hayu urang perhatoskeun heula, urang bakal ngalakukeun ieu dina waktos anu sakedap. Hayu urang ngalihkeun leungeun, punten.

Ku urang ngalihkeun pananganna ka payun sakedik sareng nyaluyukeun. Upami jarak di antawisna ngan ukur milimeter, Dan ngagancangkeun ampir satengah sadetik per kilométer. Kami nyetir rékor dunya di dieu, pantes aya.

Datangna dina dinten balapan, parobihan anu halus sapertos kieu tiasa ngahasilkeun kauntungan ageung pikeun tim Dan. Sacara pribadi, kuring kira-kira 4/10 langkung gancang, ngan ukur giliran kuring, sareng upami kameunangan éta pikeun sadayana anu aya dina tim, maka urang sadetik satengah dua detik langkung gancang sacara umum. Reputasi bersepeda parantos rusak ku doping.

Tapi ngudag na pikeun kauntungan marginal sah masih ngajantenkeun seueur disiplin anu sanés. Pengendara tunggang gunung sadunya anu hadé nyanghareupan persaingan anu saé anu gancang diajar cara berinovasi; ngudag kauntungan marginal janten langkung marginal.

Naha helm aero langkung panas?

Salaku aturan,aerojalanhelmanu saeutikleuwih haneuttibatan standarhelm. Upami anjeun sangsara ku apanassirah nalika tunggang atanapi upami éta pisanpanasdinten anjeun panginten badé ngarahkeun, tapi anjeun panginten mendakan seueur hal étaaerojalanhelmdi luar sana dinten-dinten ieu raoseun dina kaseueuran kaayaan.

Tumuh otot ibuprofen

Naha sapédah aero langkung gancang?

Kalayan hijisapédah aero, anjeun ngan saukur tiasa angkatLangkung gancangti anjeun ngalakukeun sareng non-sapédah aero. Korék apisapédahpastiLangkung gancangtibatan anu langkung beurat, tapi dina kursus sapertos Trek 100, anu henteu ngagaduhan pendakian masif, optimal pikeun dibarengan kusapédah aero, sanaos nambihan sakedik beurat.lima belas. 2020.

Naha helm PMT saé?

TOaluskualitashelmhenteu ngan ukur masihan panyalindungan penting tapi éstétika ogé.Helm PMTngagunakeun Polikarbonat bertulang sareng diperpanjang Polystyrene pikeun masihan anjeun panyalindungan busa ringan hampang ngalawan pangaruh. Éta ogé nganggo buckles sisi sudut anu lega ergonomis pikeun nyegah tali nyabak ceuli anjeun.

Naha helm nyegah cilaka otak?

Panilitian parantos nunjukkeun yén ngagem ahelmngirangan résiko anjeun seriustatu otaksareng maot kusabab nalika ragrag atanapi tabrakan, seuseueurna énergi tabrakan kaserep kuhelm, tinimbang anjeunsirahjeunguteuk.

naon mésér dina sakabeh pangan

Sakumaha seueur kakuatan pikeun ngarecah helm sapédah?

Rata-rata ngaréngkolkakuatankapendak janten 140 lf.

Naon helm aero panggancangna?

S-Works Evade II MIPS ANGi

Dimekarkeun dina torowongan anginna nyalira, disebat Win Torowongan, klaim khusus ieu tehhelm panggancangnaaranjeunna kantos diuji.
03/17/2021

Naha anjeun peryogi helm sapédah aerodinamika?

Helm pisan aerodinamika motong hawa kalayan jumlah pangsaeutikna tarik sareng ngahémat énergi anjeun. Aturan jempol: beuki hélem aerodinamika, kirang ventilasi éta. Upami anjeun naék bukit sareng ninggang bukit anu ngagulung tanpa prihatin pikeun ngahémat énergi, maka anjeun panginten henteu peryogi helm aerodinamika.

Anu mana anu paling hadé helm sapédah jalan aero?

Redaksi urang salawasna mandiri. Helm sapédah jalan Aero mangrupikeun kompromi anu ultra-pinter tina helm standar sareng TT, sareng kedah nawiskeun duanana aero gains sareng ventilasi sora. Matt Baird tés 7 anu pangsaéna

Kumaha cara ngirangan sered aerodinamika dina helm anjeun?

Tip anu saé pikeun ngirangan sered aerodinamika anjeun dina helm anjeun nyaéta helm aero buntut panjang. Jinis helm aerodinamika tangtosna bakal masihan anjeun langkung gancang sapédah dibandingkeun sareng jinis helm sapédah.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Tip numpak abad - rujukan komprehensif

Naon waktos numpak abad anu saé? Ilaharna, saurang pengendara sapédah rata-rata tiasa ngarengsekeun perjalanan abad ka 7-8 jam, sanaos éta tetep beda-beda dina tingkat kaparigelan anjeun sareng sabaraha waktos anjeun nyéépkeun sapédah salami siang.

Botol cai - solusi pikeun

Naha kuring peryogi rompi hidrasi? Anjeun kedah milih sabuk hidrasi / sabuk ngaji upami lumpatna langkung pondok sareng anjeun henteu kedah nyandak langkung ti 250-500 ml cairan. Upami anjeun badé ngajalankeun jangka panjang sareng peryogi langkung cair atanapi kedah nyandak baju tambahan atanapi pakakas, maka anjeun kedahna nganggap rompi hidrasi atanapi ransel anu ngaji.17.06.2020

Robot balap - Manual lengkep

Naon Robot Racing? Roborace mangrupikeun platform balap sareng pengembangan pikeun mobil balap otonom. Intina mangrupikeun sapasang tungtunan sareng spésifikasi pakakas anu tiasa dimekarkeun ku perusahaan.

Candak saminggu istirahat ti damel - rujukan lengkep

Naha saé nyandak cuti saminggu ti damel? Nyandak saminggu angkat tina angkat moal ngarusak massa otot anjeun, sareng mangtaun-taun kauntungan anu diusahakeun aman aman. Éta ogé tiasa ngabantosan ku ngantep cilaka anu ngagorowok pikeun dudung. Waktos ieu ogé berharga pikeun otot tapis sareng overworked anu meryogikeun waktos istirahat sareng waras. г.

Dimana lance armstrong - solusi inovatif

Dimana Lance Armstrong ayeuna 2020? Dimana Lance Armstrong Ayeuna? Saatos ragrag tina rahmat, Armstrong ngabagi waktosna antara Austin, Texas, sareng Aspen, Colorado. Anjeunna ti Plano tapi parantos cicing di Austin ti saprak 1990.24 Mei 2020 г.

Ban palatih Vittoria - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naha ban palatih hargana? Ban pelatih sapédah awét, sepi, tahan panas, nyayogikeun résistansi tambihan, sareng anjeun panginten kéngingkeun kana warna karesep anjeun. Éta ogé gampang dipasang (sareng anjeun ngan ukur bakalan ngalakukeun sakali henteu sapertos ban biasa anu teras-terasan lungse), aranjeunna ngagaduhan daya tarik anu langkung saé sareng gawat.