Utama > Tandaan Cavendish

Tandaan Cavendish

Cirian kacamata cavendish - kumaha carana ngahontal

Kacamata naon anu dianggo Mark Cavendish? Mark Cavendish Ngagem Kacamata Kacamata Oakley Jawbreaker. Mark Cavendish mangrupikeun pengendara sepeda jalan profesional di Inggris.

Cirian cilaka cavendish - patarosan umum

Naon anu parantos terjadi sareng Mark Cavendish? Cavendish nabrak sareng Peter Sagan di panggung kaopat 2017 Tour de France, maksa anjeunna kaluar tina balapan. Cavendish teras-terasan ngahasilkeun hasil anu saé dugi ka Agustus 2018, nalika anjeunna didiagnosa kaserang EpsteinBarr virus.

Cirian sapédah cavendish - milarian solusi

Sapédah naon anu diboncéng ku Mark Cavendish? Husus Tarmac S-Works SL7

Cirian sprint cavendish - kumaha carana alamat

Sakumaha gancang Mark Cavendish sprint? 70.2km / jam

Tandaan tim cavendish - solusi awét

Naha Cavendish masih di Tour de France 2021? Mark Cavendish salamet saatos waktos nalika Luke Rowe ngaleungitkeun di panggung 11 Tour de France 2021. Mark Cavendish salamet tina waktos anu dipotong dina tahap 11 tina Tour de France 2021, tapi Luke Rowe henteu bérés dina waktosna.2

Cirian kacilakaan cavendish - kumaha carana ngahontal

Naha Mark Cavendish turun? Mark Cavendish meunang tahap genep Tour de France nalika panitia turun gugatan ngalawan kipas anu nyababkeun kacilakaan masif. Spasi pikeun muter atanapi ngareureuhkeun, M pikeun Ngajempékeun, panah kénca sareng katuhu pikeun milari, panah luhur sareng ka handap pikeun volume.01.07.2021

Cavendish sprint - kumaha cara ngungkulanana

Naha Cavendish masih di Tour de France 2021? Mark Cavendish meunang deui di panggung 13 Tour de France 2021 saatos prestasi anu langkung saé.16

Cirian kecepatan luhur cavendish - Manual lengkep

Naon kecepatan luhur saurang pengendara sepeda profésional? Tour de France 2019 dina jumlah | Naha anjeun tiasa mendakan kagancangan paling gancang anu dirékam? Laju dirékam luhur: 101.5kph (63.1mph) Laju nanjak rata-rata: 20.6kph (12.8mph) Jumlah tahapan anu dimeunangkeun ku juara umum: 0,30. 2019.

Olimpiade Cavendish - waleran saderhana pikeun patarosan

Naha Tour de France ngagaduhan Cavendish di 2020? Mark Cavendish deui di Tour de France. Dibikeun perjuangan anu dialamkeunana dina taun-taun ayeuna, éta mangrupikeun prestasi anu luar biasa - sareng salah sahiji anu sigana henteu dipikaresep salaku budak ti Pulo Man meunang 30 tahapan balap pangbadagna di bersepeda. 26. 2021.

Sapédah Cavendish - patarosan umum

Naha Cavendish masih di Wisata? Mark Cavendish salamet tina waktos anu dipotong dina tahap 11 tina Tour de France 2021, tapi Luke Rowe henteu bérés dina waktosna.

Cirian speed sprint cavendish - Manual lengkep

Sakumaha gancangna tiasa cyclist Sprint? Laju rata-rata dina mangsa sprint bersepeda jalan propésional nyaéta 63.9kph (53.7-69.1kph) salami antara 9 sareng 17 detik pikeun lalaki, sareng 53.8kph (41.6-64kph) pikeun 10-30 detik pikeun awéwé.

Cirian oakleys cavendish - solusi inovatif

Kacamata naon anu dianggo Mark Cavendish? Mark Cavendish Ngagem Kacamata Kacamata Oakley Jawbreaker. Mark Cavendish mangrupikeun ahli sepeda anu gaduh jalan ka Inggris.