Utama > Tandaan Cavendish > Cirian kacamata cavendish - kumaha carana ngahontal

Cirian kacamata cavendish - kumaha carana ngahontal

Kacamata naon anu dianggo Mark Cavendish?

Tandaan Cavendish NgagemOakley JawbreakerKacamata hideung.Tandaan Cavendishmangrupikeun pengendara motor di Inggris.



Wilujeng sumping di unboxing GCN TECH anu hebat sareng minggu ieu urang gaduh harga anu saé pikeun anjeun. Hiji Abdi hoyong kéngingkeun sorangan, tapi tétéla kuring henteu kénging nyandak bagian. Pokokna, sanés hiji, sanés dua, tapi tilu pemirsa anu bagja pisan masing-masing bakal kéngingkeun dua pasang, leres, dua pasang kacamata hideung énggal sareng lensa gaganti ti Low Light Prizm.

Lumayan hébat, huh. Bener teu acan sareng pencét ikon lonceng sakedik sabab anjeun bakal nampi béwara unggal-unggal urang unggah tulisan. Janten anjeun henteu sono kasempetan pikeun kéngingkeun hadiah anu hébat sapertos anu ieu. (Logo whiz) Benerkeun aranjeunna tina kotak.

Sakitu seueur di Oakley. Malah kotak anu aranjeunna lebet saé. Aranjeunna ngagaduhan jinis warna dua nada.



Maka kami gaduh sampéan aman anu lemes di jero. Ieu leres-leres manpaat pikeun ngajaga kantong sareng hal-hal anu aman nalika ngumbara. Jaga aranjeunna saé sareng dijagi.

Janten di dieu urang ngagaduhan Oakley Jawbreakers. Édisi Husus. Kami ogé ngagaduhan Oakley Sutros sareng lensa gaganti Low Light Prizm pikeun Jawbreakers.

Janten anjeun tiasa ngajalankeun sadidinten, lensa Prizm lampu handap khususna gunana dina usum salju, ceuk kuring. Sareng janten jelas, masing-masing juara bakal nampi sapasang tukang pecah rahang, sutros, sareng gelas. Ku itungan kuring, Oakleys parantos diagem ku langkung seueur juara De Tour De France dibanding merk kacamata hideung anu sanés sareng aranjeunna parantos katingali salami mangtaun-taun.



Mimiti, urang ngagaduhan Jawbreakers. Aranjeunna parantos aya sababaraha taun sareng katingali dina rupa Chris Froome, Mark Cavendish, Greg Van Avermaet sareng Alejandro Valverde. Pikeun ngan ukur sababaraha.

suplemén pikeun nyingkahan

Tapi ieu sanés pembuat rahang biasa. Éta Tour De France Édisi Husus pikeun ngagungkeun satus taun Maillot Jaune. Janten anjeun gaduh bingkai hideung matte anu saé pisan sareng seueur detil konéng pikeun ngagungkeun Maillot Jaune atanapi Yellow Jersey.

Kalebet logo-logo Oakley konéng anu éndah di sisi na. Detil sakedik anu dipikaresep ku kuring nyaéta logo Tour De France di dieu. Ieu ukiran dina lensa Prizm Road.



Prizm mangrupikeun téknologi lénsa Oakley anu dirancang pikeun ningkatkeun kontras lingkungan khusus, janten anjeun tiasa ningali langkung jelasna. Ayeuna Prizm Road nyaéta pikeun jalan sareng tujuanana pikeun langkung ngartikeun permukaan jalan supados anjeun tiasa ningali hal-hal sapertos liang atanapi jalan. Éta ogé ngadamel lensa Prizm pikeun lingkungan anu sanés.

Salju Prizm ieu dimaksudkeun pikeun dianggo dina salju. Sakumaha anjeun panginten mendakan, sareng Golf Prizm dirancang pikeun ngabantosan anjeun ningali bola bodas di lapangan héjo. Aya ogé seueur detil fungsional anu saé dipasang kana gelas.

Janten anjeun gaduh liang ventilasi dina kaca depan supados henteu kabut. Unobtainium irung sapotong sareng Unobtainium dina panangan ogé. Nya, ieu sanés unsur fiksi super luhur kualitas ditambang di bulan ku Pandora, unsur pusat plot avatar blockbuster James Cameron.

Éta pisan anu disebat ku Oak Ley éta polimér proprietary anu nahan gelas dina raray bari tetep raoseun. Maksad abdi, éta tetep dina tempatna. Éta saé saé.

Meureun sanés ngan ukur pikeun bersepeda. Meureun ogé idéal pikeun nyamuk. (musik rock upbeate) Pokokna.

Kacamata sadayana diuji shock sareng ngahalangan 100% sinar UV. Langsung. Teruskeun kana pasangan salajengna.

Sutros. Anjeun cool. Aranjeunna masih gaduh sadaya fitur anu anjeun ngarepkeun tina kacamata kinerja.

Hébat, anjeun terang visi periferal, tapi aranjeunna rada hip, kirang agrésif gaya, langkung rangkep retro. Sareng sakedik langkung disko tibatan Jawbreakers. (musik disko luhur) Éta pisan sababna naha éta diciptakeun.

Sanés kanggo diskotik, tapi aya hiji tren dimana beuki seueur supir mimiti ngaleungitkeun fungsina ku milih gelas anu henteu katingali sportif atanapi serius sapertos Jawbreaker. Kacamata khusus non-bersepeda ieu sering henteu gaduh kacamata anu dioptimalkeun pikeun kaayaan jalan atanapi anu nganggo kacamata Unobtainium-Polimér khusus kanggo nahanana dina tempat atanapi hal-hal sapertos anti fogging. Maka Oakley badé ngembangkeun kacamata anu kirang agrésip sareng sportif tibatan desain ayeuna, tapi tetep ngagaduhan fungsina.

Sareng hasilna sutro. Pikeun kuring, aranjeunna sapertos anu modéren dina kacamata ikon Greg LeMond. Beda utama antara Sutros sareng Jawbreaker nyaéta aranjeunna henteu didesain janten ditukeurkeun, sahingga lensa napel dina gelas.

Jawbreakers sacara harfiah ngarobih rahang kabuka sareng ngamungkinkeun anjeun ngaganti lénsa anu béda pikeun lingkungan anu béda, sabab éta kami ogé masihan lensa Prizm Low Light. Numutkeun ka Oakley, éta didesain pikeun ngaoptimalkeun detil dina lampu handap sareng lampu artifisial tanpa nyababkeun pergeseran warna dina visi anjeun. Kuring kedahna nyarios ngan aya dua hadiah teras kuring tiasa nyimpen set anu katilu pikeun kuring.

Naha kuring henteu ngémutan heula? Gandéng. Naon waé. Ayeuna pikeun bagian anu anjeun sadayana atosan.

Kumaha kuring kéngingkeun M Naha anjeun gaduh kacamata hideung Oakley anu hébat ieu? Nya éta gampang pisan. Ngan pencét tautan dina katerangan di handap ieu sareng anjeun bakal dicandak ka halaman giveaway kami. Eusian detil anjeun sareng anjeun gaduh kasempetan pikeun meunang hadiah hebat ieu.

Sareng éta gratis gratis. Sakali anjeun parantos ngalaksanakeun éta, mampir ka toko GCN. Kami gaduh kaos oblong anu paling endah pikeun manusa di ditu, kalebet karesep kuring ayeuna, nyaéta téma Alpe d'Huez khusus, kumplit sareng Dutch Corner, lumayan tiis.

Sareng upami anjeun hoyong nonton tulisan saatos éta, Oakley ngagaduhan sajarah anu saé dina Ngabuburit, janten kami ningali tujuh desain top anu kantos dilakukeun ku Oakley, sareng éta mangrupikeun tulisan anu saé pisan, janten éta di dieu.

Naon anu parantos terjadi sareng Mark Cavendish?

Cavendishnabrak sareng Peter Sagan di panggung kaopat 2017 Tour de France, maksa anjeunna kaluar tina balapan.Cavendishteraskeun ngahasilkeun hasil anu saé dugi ka Agustus 2018, nalika anjeunna didiagnosa kaserang EpsteinBarr virus.

MARK CAVENDISH: Kuring ngamimitian Ngabuburit bari henteu terang naon anu dilakukeun ku pro - Roubaix nalika Servais Knaven meunang di 2002. Kuring émut waé hujan sareng aranjeunna kotor. Sareng budak lalaki murag.

Knaven leumpang jauh tina udagan. Anjeunna ngan ukur ngagaduhan posisi handap ieu, henteu pernah turun tina tetes na. Sareng anjeunna sumping kana velodrome sareng ngepak jersey na kanggo nunjukkeun sponsor anu ayeuna janten tim kuring.

Éta sanés Etixx Quick Step waktos éta, tapi éta ogé Step Fast. Sareng anjeunna meunang sareng éta lumayan tiis. Ti saprak éta, kuring anu kuring hayang jadi klasik.

Abdi tiasa meunang Roubaix hiji dinten. Nyaan kuring pikir éta mangrupikeun ras anu kuring ngimpi kénéh. Ngan aya saurang supir anu kuring bayangkeun kuring téh anjeunna.

Sareng éta Johan Museeuw. Upami kuring kantos dina batu alit, kuring bakal sok pura-pura kuring Johan Museeuw. Anjeunna sumping ka anjeunna tilu atanapi opat taun ka pengker sareng nyarios yén anjeunna putra kuring balap ayeuna, tapi anjeun idola na.

Sareng kuring pikir ieu anéh sareng kuring nyarioskeun carita ieu ka anjeunna. Jigana daérah anu béda nyatakeun perasaan anu béda, alesan anu béda-béda kunaon aranjeunna janten ikon. Pandangan Ngabuburit ayeuna nyaéta yén éta kamajuan tapi anjeun nyimpen unsur tradisional éta.

Anjeun ningali gambar ikon Moser di Roubaix kalayan baju kaos tilu warna. Jersi jenis ieu nuju naék sareng anjeunna tetep calana pondok wol na teu ngagantung. Pikeun kuring, éta nalika bersepeda dina sababaraha hal mangrupikeun olahraga paling umum di dunya.

Kaseueuran kenangan anu ilahar tina sapédah mangabad-abad asalna tina jinis taun ieu. Sareng éta carita - jelas yén kami aya di Tuscany ayeuna sareng carita ti Coppi sareng Bartali, éta sajarah, sipatna ikonik. Jigana ieu aya hubunganana sareng kahirupan anu aya hubunganana sareng olahraga.

Leres, tujuh puluh taun ka pengker ayeuna. Aya seueur anu tiasa dicandak tina sagala hal. Nalika Eddy tunggang Merckx, anjeunna henteu nyangka, ayeuna kuring gaduh calana pondok wol anu éta waktos éta.

bersepeda portland maine

Tapi nalika anjeun ningali deui, éta lumayan tangguh. Kaseueuran pengendara mangtaun-taun gaduh hiji hal anu sami, nyatana aranjeunna resep pisan nganggo sepédah. Aya cara pikeun nyorong diri kana sapédah anu kuring henteu resep anjeun tiasa lebet kana jinis hiburan atanapi olahraga anu sanés.

Nalika kuring mimiti ngamimitian bersepeda éta henteu ngan ukur niva. Henteu seueur jalma anu ngalakukeun éta pisan. Sareng ayeuna aya naékna sapertos siklus di Inggris anu endah ditingali.

Éndah karaos bagianana. Jalma ngalakukeun éta ti mimiti budak. Jalma nuturkeun olahraga.

Éta masih ditingali salaku olahraga kelas pekerja anu tiasa dipikaterang ku jalma, nyatakeun yén anjeun kedah ngalakukeun anu sakuduna anjeun lakukeun ayeuna. Éta lucu pisan. Hiji hal anu anjeun kéngingkeun ti jalma anu ngalakukeun, aranjeunna tiasa ngahargaan naon anu urang lakukeun salaku ahli propésional.

embok-embok

Rahayat-- batur henteu nganggo sapédah atanapi nonton dina TV, aranjeunna henteu terang sakumaha héséna bersepeda éta. Tapi henteu janten masalah naha anjeun bahkan balik ka tempat damel atanapi éta sareng kulawarga anjeun, pikeun ngahargaan pedaling anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha rancana perjalanan 3,500 kilométer ngalangkungan Perancis. Anjeun ngagaduhan 200 jalma dina balap motor, sanés di lingkungan anu dikontrol.

Jumlah variabel ampir teu aya watesna. Upami anjeun ngurus variabel naha dina kahirupan atanapi dina sapédah, maka sadayana bakal jalan. Upami kuring ngalakukeun sadayana anu pas pikeun nyiapkeun lomba, anu pangsaéna pikeun urang, maka anjeun gaduh kasempetan anu langkung saé pikeun hasil.

Perdebatan anu lumangsung ngeunaan masa depan bersepeda. Salaku kipas motor, anjeun henteu leres-leres hoyong ningali kaayaan robih. Aranjeunna hoyong ningali wisata ageung pikeun sipatna.

Aranjeunna hoyong ningali klasik, ngajalankeun balapan éta anu parantos 100 taun. Tapi pamustunganana, olahraga sanésna, anu kalolobaanana resep kana World Series, gampang pisan ditonton. Sareng kuring pikir éta kudu indit ka arah éta.

Éta bakal mayunan siklus.

Naha Tour de France ngagaduhan Cavendish di 2020?

Tour de France: MarkCavendishnutup catetan nalika meunang ka-33 dina tahap 10. MarkCavendishteraskeun deui dongengna kaTour de Francedi Valence ku nahan juara nasional Bélgia Wout Van Aert pikeun dicandakétaMenang tahap ka-33 tina karir profesionalna diétabalapan.3

Sacara sederhana, Tour de France mangrupikeun kagiatan bersepeda pangageungna dina musim ieu, sacara tradisional dilaksanakeun dina bulan Juli. Dina Wisata, pengendara pangsaéna di dunya bersaing dina 21 tahap di Perancis pikeun harga pamungkas dina Ngabuburit kaos konéng ayeuna, upami anjeun teu acan ningali balap bersepeda sateuacan Wisata, éta tiasa ngabingungkeun tilu minggu balap unggal dinten juara anu béda sareng seueur warna Jerseys anu sesah pikeun dilacak, janten urang bakal ngarobih ieu dina panduan pamula pikeun Tour de Frost Naon tur na? Tour de France mangrupikeun salah sahiji tina tilu wisata sapédah anu hébat sareng éta? balap bergengsi pangageungna dina kalénder henteu aya patarosan sabab anu meunang tur de france diwangun ku 21 tahap masing-masing anu sumebar salami tilu minggu ayeuna unggal tahapan parantos waktuna, pamimpin balapan sareng juara akhirna ditangtoskeun total waktos ngagugulung ayeuna disebat dina ditambahan peringkat sacara umum salaku peringkat umum atanapi klasifikasi umum gcas, anu biasana disebut, janten anu mimiti nyebrang garis finish dina unggal panggung dinobatkeun juara panggung Tour biasana kalebet dua dinten istirahat tanpa balap, sanaos para pengendara kaluar sareng ngalakukeun pangkuan supaya suku tetep gerak, tapi aranjeunna nyandak dinten-dinten ieu pikeun mastikeun yén para pengendara tiasa pulih sahingga aranjeunna tiasa numpak sesering mungkin dina dinten-dinten anu bakal datang supaya balapan langkung saé ayeuna. wisata parantos lumangsung ti saprak 1903 kalayan ngan ukur istirahat ti mimiti perang dunya kahiji sareng kadua di nagara tatangga sapertos Bélgia, Walanda, Inggris Raya sareng tempat sanésna, ayeuna tahapan mimiti lomba nyaéta biasana diayakeun di nagara ieu, tapi teras aranjeunna jalan ka Perancis pikeun mimiti dikenal salaku Grand Departall, ngajantenkeun Tour de France tahapan salah sahiji tina lima tahap anu béda kategori ragrag tahap kahiji anu mimiti tahapan ieu tahapan biasana gaduh condong minimal sareng biasa dianggo ngalih balapan antara pagunungan antara peuntas Perancis, ayeuna aranjeunna biasana dimeunangkeun ku spesialis anu urang sebut sprinters, anu gaduh kecepatan langkung ti 70 kilométer per jam upami anjeun balap nuju garis finish dina tujuan anu gancang pisan, maka kami ngagaduhan tahapan pagunungan ayeuna tahapan gunung wisata mangrupikeun acara utami sareng bagian tina balapan anu sadayana hoyong janten bagian tina penonton sareng pembalap tahapan ieu sumebar di antawisna alf perancis sareng pyrenees sareng tahapan-tahapan ieu aya dina tilu minggu rébuan méter naék gunung anjeun tiasa waé tungtungna di gunung raksasa salaku tujuan gempungan atanapi kadang saatos jalan turun ageung saatos naék gunung gedé tahapan ieu teras-terasan bungah pisan ing sareng aranjeunna ilaharna mangrupikeun faktor anu mutuskeun dina sidang waktos umum upami anjeun hoyong kéngingkeun wisata Perancis anjeun kedah janten uji coba waktos anu saé Anu hartosna lumpat ngalawan waktos, sabab éta mangrupikeun usaha masing-masing dina fase waktos dimana unggal supir dina jarak anu pondok dina hiji menit hiji saatos anu sanésna, supir biasana nganggo sapédah aerodinamika khusus sareng alat-alat supados tiasa numpak gancang-gancang dina waktos anu sami Percobaan waktu tiasa dilakukeun di daérah naon waé, ti jalur super-datar dugi ka bumi anu pagunungan sareng bahkan pendakian bukit murni nyayogikeun kasempetan anu hadé pikeun posisi umum pikeun nanem modal seueur waktos pikeun saingan. Percobaan waktu tim diayakeun dina format anu sami sareng uji coba waktos masing-masing en tapi aranjeunna disetir ku sadaya tim ayeuna unggal tim gulung kaluar sareng drive dina formasi dasar ngabayangkeun manuk anu hijrah dina format V ageung ieu ngabantosan ngabebaskeun angin sareng ngajaga laju super gancang sahingga gancang salaku kru ka garis finish sabisa.

Ayeuna sakabeh tim ngamimitian babarengan sareng anu terakhir waktos anu dipasihkeun nyaéta pengendara kalima anu nyebrang garis finish, tapi biasana dimimitian ku dalapan pengendara. Janten nalika aranjeunna ngagaduhan dalapan supir dikurangan tilu éta lima, janten aranjeunna biasana gaduh tilu supir anu ngalakukeun anu dimungkinkeun. Kami biasa ngahurungkeun Calla sareng ngaduruk kalayan saé, éta bakal lebet jero upami aranjeunna tiasa angkat caket kana garis finish, supados sésa tim teras-terasan tanpa aranjeunna, pengendara ieu bakal sering ngagugulung laju na nyalira, sering salaku pangorbanan pikeun pamimpin timna, ayeuna sidang waktos tim katingalina pas sareng mesin anu diminyakan ngagaduhan kaunggulan anu langkung saé tibatan kader sanés anu nganggo jenis acara ieu, juara umum Tour de France mangrupikeun pengendara tunggal kalayan jumlah panghandapna waktos di akhir tahap 21, anu parantos réngsé dina ikon Champs-Elysees di Paris ti saprak 1975, sakumpulan pengendara anu hébat dina wisata katelah peloton thepelotonis diwangun ku 22 tim masing-masing dalapan supir, masing-masing aya 176 supir di mimitian.

Tiap tim diwangun ku pengendara pangsaéna anu ngawangun saha waé anu superstar bersepeda unggal taun. 22 tim ieu kalebet unggal tim Top Tier World Tour tunggal ogé sakedik tim tingkat pro-buana tingkat kadua kalayan tim pro-buana wildcard sareng aranjeunna dianggap langkung alit, sanaos tim superbig ayeuna gaduh kasempetan anu saé pikeun tim anu pro- tim buana pikeun méréskeun sponsorna dina lomba panggedéna musim ieu, bersaing ngalawan tim Bigworld Tour sareng berpotensi narik pramuka bakat anu bakal milari tanda tangan aranjeunna pikeun tur dunya dina usum anu bakal datang nyaéta supir pro-buana ngahirupkeun balapan dina breakaway pikeun masihan langkung seueur perhatian ka sponsorna, sabisa-bisa, ayeuna tim biasana fokus sakitar hiji atanapi dua supir anu ditunjuk salaku tim pamimpin tim bakal tujuan individu Pikeun menangkeun tahapan atanapi calon klasifikasi umum anu tujuanana nyaéta meunang Tour de France, sacara umum, ogé pamimpin sésana Tim ieu diwangun ku doméstik, anu sacara harfiah hartosna pikeun palayan ayeuna ingon-ingon dina ngadukung téa pamimpin, ngorbankeun kasempetan kapamimpinan nyalira sareng ngabantosan tim pikeun ngahontal jalma Toredomestiq na sering numpak kapala grup pikeun ngalambatkeun langkah. Serangan ngirangan pamimpin ti angin, intina pikeun ngahémat énergi pamimpin sacara cadangan jalan anu mobilna teu tiasa dugi ka aranjeunna, sacara harfiah pasihkeun aranjeunna sapédah atanapi sapédahna nyalira pikeun ngahanca aranjeunna balik deui di jalan gancang-gancang Pikeun mawa balap, bari unggal panggung ngan ukur ngagaduhan hiji juara sareng tur anu dimeunangkeun ku ngan ukur saurang supir dina jumlah kameunangan ieu disababkeun tina gawé babarengan tim anu sampurna dina dalapan batur sakuatna ngan saukur nempatkeun, teu aya anu tiasa kéngingkeun wisata de France nyalira éta henteu mungkin anu gawé babarengan paribasa baheula ngajantenkeun hiji kasuksésan wisata éta mangrupikeun kaleidoskop dinamis warna anu éndah ngalangkungan Perancis campuran ieu kaos rumaja anu didamel tina pola sponsor logo anu sohor dina warna-warna kandel leres-leres katingali di antara sadaya kaos tim biasa anu anjeun tiasa mendakan ayeuna sareng Ngartos Pakéan Aranjeunna Anjeun bakal mendakan opat kaos oblong anu penting anu masing-masing The jersey konéng Le Mayo Jean mangrupikeun kaos oblong anu paling penting sareng bergengsi ti para pengendara Tour de France kalayan akumulasi waktos anu panghandapna dina kursus dugi ka ayeuna, kaos na konéng, berkat majalah Perancis Auto, anu ngaiklankeun balapan di awal abad ka-20, éta dicitak dina kertas konéng anu teu tiasa disalahkeun; ayeuna saha anu nganggo baju kaos ieu di akhir tahap 21 bakal meunang Tour de France salami hirup hormat ti sasama sareng kipas na sareng hadiah duit 500.000 euro jersey bodas le Mile Block jersey bodas nunjukkeun supir ngora anu pangsaéna balapan ieu mangrupikeun supir anu paling hadé dina klasemen umum dina kaayaan 25 Januari munggaran dina taun balap masing-masing 'anu mungkin pikeun ngajaga kaos konéng sareng kaos bodas dina kasus ieu ayeuna baju kaos konéng bakal diprioritaskeun di tempat kadua pikeun pengendara ngora klasemen umum nganggo kaos bodas di akhir wisata supir ngora pangsaéna nyandak 20.000 euro. Kaos héjo anu disebat Lumaio ver mangrupikeun kaos péso sprint sapanjang balapan Poin dileler ka supir munggaran anu nyebrang garis finish unggal dinten anu sayogi. poin dileler Nanging, gumantung kana tahap dintenna, salian ti poin-poin ieu, unggal dinten rute dipipir ku sprint panengah anu disebatkeun sateuacan garis finish, janten balapan tetep seru.

Titik sprint awal-akhir dilélérkeun pikeun sprint panengah ogé sprint finish sareng supir anu paling seueur poin dina akhir balapan nganggo kaos héjo ayeuna baju ieu biasana dimeunangkeun atanapi dianggo ku sprinter anu ngoleksi poin nalika anjeunna meunang tahapan sareng rutin tungtungna di puncak 15 dina tahapan anjeunna henteu kéngingkeun sareng di gunung anu tarung pikeun Outliers anjeun tiasa ngamankeun sprint panengah dina sababaraha dinten nalika henteu. Harga kaos héjo nyaéta dua puluh lima rébu euro , kaos oblong la moi poirous dina cara anu sami sareng réréncangan tingkat panengah, di luhur unggal titik pendakian utama, pikeun sababaraha pengendara munggaran dugi ka luhur, jumlah poin anu aya beda-beda gumantung kana Klasifikasi naékna beuki hésé pendakian, beuki seueur poin anu ditawarkeun Pengendara anu paling seueur titik gunung nganggo jersey dotted sareng nyandak 25.000 euro di bumi sareng anjeunna saatos wisata. Printer biasana tujuan pikeun meunang tahapan datar ngajaga diri tina angin anu aya di tukangeun saderek sapopoe nyobian tetep caket luhur, nyingkahan masalah, nyingkahan perpecahan anu disababkeun ku bagian téknis, parobihan kursus, angin nabrak sagala rupa hal, sprinter sacara harfiah tapi nalika aranjeunna kaduhung, aranjeunna henteu pernah némpél angin sareng aranjeunna sok ngorondang di payuneun peloton dugi ka saratus méter pamungkas, dimana aranjeunna kaluar ti tukangeun réncang timna anu masihan aranjeunna kalungguhan ageung pikeun ngarobih kameunangan supados aranjeunna tiasa lumpat kinerja gancang sprinters bisa ngahasilkeun loba kakuatan sanajan pikeun jangka waktu anu pondok tur éta super gancang. Janten sprinter mangrupikeun padamelan anu unik sareng bahaya. anu dina pedaran anu sami dina akhir sprinters wisata sering sababaraha jam balik juara umum dina posisi umum aranjeunna panginten parantos kéngingkeun sababaraha tahapan sapanjang tahapan gunung wisata anu dimeunangkeun ku spesialis pendakian murni pengendara ieu ngadamel karir dina nanjak sareng aranjeunna ngadamel pendaki gancang sering pengendara anu tujuanna meunang wisata sacara umum, Tapi aya ogé pendaki dina balapan anu henteu resep kana kaos konéng.

Éta ngan ukur ngagaduhan hiji tujuan: kéngingkeun datangna puncak sareng gunung. Ayeuna pengendara anu hoyong kéngingkeun wisata sacara gembleng kedah tiasa naék gunung kalayan saé pisan sareng berpotensi nyiptakeun sela-sela masigit dina liga sareng ngajantenkeun para pesaing kaleungitan seueur waktos dina posisi umum dina hiji pertandingan. uji coba waktos penting pisan dina balapan panggung biasana bakal aya sahenteuna sakali per édisi tur de france, tapi aya sababaraha anu ditambih dua atanapi tilu atanapi bahkan langkung seueur pamimpin tim anu ngajantenkeun peunteun keseluruhan Pikeun menangkeun wisata, anjeun parantos tiasa ngahasilkeun percobaan waktos anu saé sidang waktos biasana antara 30 menit dugi ka sajam sareng pengendara berpotensi menangkeun pesaingna ku sababaraha menit upami aranjeunna leres-leres saé dina hiji Pemenang pesaing klasifikasi umum kalayan keterampilan uji coba waktos bakal ngagaduhan kauntungan ageung tibatan contender Agc anu ngan ngandelkeun nanjak gancang di gunung kanggo kéngingkeun waktos ayeuna salian ti sidang waktos nawiskeun bonus waktos sadidinten pikeun tilu Pembalap teratas di garis finish butuh genep an d opat detik kanggo tempat kahiji, kadua sareng katilu. Salajengna sumping pelotone awéwé, tur panjang tilu minggu lumangsung di girorosa, balapan panggung 10 dinten anu biasana dimimitian dina bulan Juli, ogé perusahaan anu ngatur paroman wisata ogé ngatur jalan lomba démo awéwé , d hat parantos dilaksanakeun dina jalur anu sami sareng panggung balapan lalaki salami sababaraha taun.

Ieu mangrupikeun kursus anu rata di sekitar champ-elyseesin paris anu biasana diputuskeun ku sakumpulan seueur sprinters nyanghareupan siklus awéwé salamina sareng bakal janten léngkah anu gedé pikeun olahraga anu saéstuna sareng sacara pribadi kuring terang éta bakal janten hal anu luar biasa pikeun sanggup ningali ieu sareng hirup ok kuring boga kasalahan, kumaha kuring tiasa ningali ieu? tempat karesep urang pikeun ningali para turis dina gcn balapan lulus tangtosna, tapi panginten kami rada bias tapi gaduh sareng wisata éta kami gaduh seueur balapan hébat anu sanés sapanjang taun, tapi naha gcn énggal? Race Pass ngagaduhan sadayana anu anjeun pikahoyong, éta ngagaduhan sagala rupi fitur sapertos profil panggung, daptar awal, sorotan harian saatos analisa balapan sareng seueur hal-hal anu saé, éta ngagaduhan seueur anu anjeun peryogikeun, naha anjeun panempo anu berpengalaman atanapi anu pertama kalina fanatik balap sapédah kitu éta wisata de francethe acara ageung acara utama sacara harfiah acara pangbadagna taun di dunya Ngabuburit wisata mangrupikeun awal anu saé upami anjeun henteu kantos ningali balap sapédah sateuacan upami anjeun resep tulisan ieu, pasihkeun napas urang sareng upami anjeun terang saha waé anu ayeuna nuju bersepeda sareng panginten panasaran ngeunaan balap bersepeda sareng wisata. Kirimkeun aranjeunna tulisan ieu pikeun narik aranjeunna bungah, hatur nuhun parantos nonton sareng urang bakal ningali anjeun waktos salajengna

Naha Mark Cavendish pensiunan?

Tandaan Cavendishanu teupangsiunnembé waé. Nyatana, upami terserah ka Manxman, anjeunna bakal balap sapanjang usum 2021. 'Abdi henteu gaduh karep lirén, kuring henteu hoyong lirén. Abdi resep olahraga ieu, kuring nyerahkeun kahirupan kuring kana olahraga ieu sareng kuring hoyong teraskeun numpak sapédah kuring, 'saur Eurosport payuneun Scépaneprijs Rebo.

Éta parantos lami saprak urang ngalakukeun bagian anu mimiti sareng ngan ukur tina 'Dimana Aranjeunna Ayeuna?' Janten panginten urang ayeuna bakal waktos anu sampurna pikeun mampir deui sareng ngalakukeun juara dunia siklokros khusus. '' Mimiti urang gaduh urang Belanda Adri van der Poel. Di 1996 anjeunna meunang Juara Dunia sakali, tapi anjeunna ogé ngagaduhan karir jalan anu menawan, meunang Tour of Flanders, Balapan Emas Amstel, panggung Liège-Bastogne-Liegepaar tina Tour sareng seueur deui anu sanés.

Salila karirna, Adri nikah ka mojang anu namina Corinne Poulidor, putri ti Raymond Poulidor anu kawéntar, sareng aranjeunna kagungan dua putra sareng gén bersepeda sésana urang ngan ukur tiasa impian. Ngaranna nyaéta David sareng Mathieu, sareng anjeun panginten terang yén anu terakhir, Mathieu van der Poel, nyonto bapakna salaku juara dunya di cyclocross ampir dua taun ka pengker. Ayeuna, ti saprak pangsiun na, Adrivan der Poel parantos ngalakukeun moro asparagus kalapa, sareng leres, anjeun nguping éta leres.

Anjeunna ogé nuluykeun numpak sapédah na, dina 2016 nyalira anjeunna unggah langkung ti 8.000 kilométer. Anjeunna tiasa ditingali sacara rutin dina balapan cyclocross, di mana anjeunna ngadukung dua putrana, sareng anjeunna ogé ngagaduhan acara siklocross anu dingaranan nami anjeunna, Grand Prix Adri van der Poel, anu dilaksanakeun tiap taun di kampung halaman na di Hoogerheide ti saprak 1988 dilaksanakeun. Anu salajengna bakal kajantenan dina 17 Januari 2017.

Jalma Belanda anu salajengna anu kéngingkeun Piala Dunia saatos van der Poel nyaéta Richard Groenendaal, anu ngalakukeun éta opat taun saatosna di 2000. Béda sareng van der Poel, Groenendaal ayeuna museur ampir sacara éksklusif dina cyclocross, kacuali aya balapan jalan dina persiapan. Dina karirna, Nanging, anjeunna meunang Piala Dunia sacara umum tilu kali sareng Super Prestige dua kali.

Dina akhir usum 2008, anjeunna tungtungna nempatkeun hubungan nominal na, tapi tetep satia kana olahraga. Anjeunna teras janten pembimbing sareng palatih sareng Pasukan Pangembangan Rabobank, dimana anjeunna utamina fokus kana bakat siklo-silang ngora. Pakasaban anu masih dilakukeun anjeunna ayeuna.

Hanjakalna, skuad ieu dibubarkeun di akhir usum ayeuna, tapi Groenendaal parantos kasabaran ku sababaraha tim anu sanés. Janten kamungkinan anjeunna bakal aya di dunya cyclocross sababaraha taun deui. Niels Albert mangrupikeun cyclo-crossrider ti Bélgia anu kéngingkeun kajawaraan dunya pikeun kahiji kalina dina 2009 sareng ngulang kameunangan ieu tilu taun saatosna di 2012.

Anjeunna masih umur 30 taun, tapi anjeunna kedah ngirangan karirna sacara dramatis kusabab kaayaan jantung. Anjeunna pensiunan di 2014, sareng taun éta Albert mimitina jarang ditingali di tempat umum. Nanging, dina bulan Séptember anjeunna némbongan deui sareng janten sutradara olahraga tim cyclocross anyar anu disebut Vastgoed Service.

Nanging, anjeunna janten pembimbing supir ngora. Diantarana nyaéta Wout van Aert anu tangtu, anu anjeunna jaga pikeun meunangna Piala Dunia kahijina sareng nembé meunang kameunangan pikeun juara dunya. Sareng sanés ngan ukur anjeunna ngalakukeun éta, Niels ogé damel salami saminggu di toko awakna nyalira anu namina Niels Albert Bike Shop, anu anjeun tiasa mendakan di Tremelo, Bélgia.

Roger Hammond janten Juara Dunia Junior di Cyclocross di Leeds deui taun 1992. Anjeunna teras ngagaduhan karir jalan anu suksés, ngaréngking di luhur opat Paris-Roubaix dua kali. Anjeunna pensiunan di akhir 2011, nyandak sakedik nunda tina maén olahraga, tapi balik deui ka manajer hiji tim anu disebut Madison Genesis.

Anjeun mangrupikeun pasukan buana katilu di Inggris Raya. Ayeuna anjeunna masih janten duta besar pikeun skuad ieu, tapi ti mimiti 2016 peran utama na nyaéta sutradara olahraga pikeun tim Diménsi Data. Nyatana, anjeunna aub dina kameunangan opat tahap Mark Cavendish dina 2016 Tour de France, sareng Cavendish nyalira ngajelaskeun Roger Hammond salaku 'diréktur olahraga anu pangsaéna anu kuring kantos aya' anu mangrupikeun pujian.

Upami anjeun nangtoskeun juara sabaraha kali anjeunna kéngingkeun kajawaraan dunya, maka Eric de Vlaeminck mangrupikeun anu paling hébat pengendara cyclocross sepanjang waktos. Antara 1968 sareng 1973 anjeunna kéngingkeun genep judul berturut-turut, tapi tujuh totalna kusabab anu kahijina sumping sateuacan anu dijalankeun dina 1966. Ayeuna, saatos pangsiun, anjeunna ngalaman waktos anu gelap dimana anjeunna kecanduan amphetamines, kabeneran anjeunna pulih deui.

Mimiti anjeunna janten pembina sateuacan janten palatih cyclocross nasional Bélgia, sareng nyatana éta Eric anu dikreditkan ku timbulna Bélgia salaku nagara siklus anu dominan. Taun-taun na engké hésé pisan, Nanging, putrana Geert sedih maot tina serangan jantung dina balapan anu ngudag Eric sareng Eric dirina maot ku Alzheimer sareng Parkinson di 2015. Nanging, anjeunna bakal salamina diémut salaku legenda cyclocross sajati.

Panungtung tapi teu saeutik ogé Sven Nys, anu janten juara dunya dua kali dina karirna, anu réngsé ampir sataun katukang. Anjeunna meunang 55 babak tina pamor super, 50 babak tina WorldCup. Anjeunna meunang dua séri ieu sababaraha kali sareng kéngingkeun gelar nasional Bélgia salapan kali.

buruan pidéo sapédah

Éta lumayan luar biasa. Henteu héran aranjeunna nyebatkeun anjeunna éta kanibal tina Baal, anu numutkeun kuring hartosna urang kanibal tina Baal. Jalan anu mana waé, anjeunna pensiunan di akhir usum 2015/2016 sareng janten Duta Besar pikeun Trek Sapédah sareng Diréktur Olahraga Tim Palang Telenet FideaCyclo.

Oh, sareng anjeunna ogé janten sensasi internét ogé, ngalangkungan kami di dieu dina GCN anjeunna ngadamel dua tulisan sareng kami anu tiasa anjeun tingali dina sababaraha waktos. Nanging, upami anjeun teu acan ngalanggan GlobalCycling Network, lakukeun heula sabab éta gratis sareng ngagaduhan seueur kontén anu hébat. Pikeun ngalakukeun éta anjeun ngan ukur kedah pencét di dunya, teras di dieu kumaha naek cyclocross sapertos Sven Nys.

Handap didieu kumaha turun sareng naék sapertos Sven Nys. Ngarasakeun.

Naha Mark Cavendish henteu aya dina Tour de France 2020?

Cavendishpanungtungan nitih diTour de Francedi 2018, sareng terakhir nyandak panggung dina 2016. Tapi cilaka, épisode sindrom Epstein Barr sareng kasusah sareng timnya ampir ngarah pensiunan dugi anjeunna balik ti2020Usum corona-virus sareng Bahrain-McLaren, sateuacan Lefevere nincak taun 2021.28. 2021.

Naha Mark Cavendish henteu aya di Tour de France?

Éta janten dua taun henteuna pikeunCavendishkusabab masalah kaséhatan, underperformance, sareng kasusah dina ngamankeun dunyawisatakontrak.TheSprinter Inggris ngagaduhanétahéran nelepon-up saatos baturna sareng sprinter Sam Bennett turun tinaétadaptar daptar.29. 2021.

Saha numpak Cavendish?

Samaun sprinter TandaanCavendishbakaltunggang gunung2021 Tour de France, 36yo anu balik deui ka legendarisbalapansaatos tilu taun henteuna.06.22.2021

Saha anu bakal ditumpangan ku Mark Cavendish di 2020?

Bentang sprint InggrisCavendishieu kénca tiWisataku timna anu lami taun ka tukang, tapi ngarepkeun mimiti anu seger nalika anjeunna ngalih ka Bahrain-McLaren2020, damel sareng palatih lami sareng mentor na Ellingworth.28 2020.

Tim naon anu diboncéng ku Mark Cavendish?

Tandaan Cavendish| Deceuninck - Gancang Ngabuburittim.

Naha Cavendish benci sareng Luffy?

Monyét D.

KusababLuffy nyaétasalah sahiji bajak laut ti Generasi Goréng,Cavendishmimitina nganggap hina anjeunna sareng hoyong anjeunna maot.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat