Utama > Sapédah Gunung > Roda sapédah gunung Easton - ngajawab patarosan

Roda sapédah gunung Easton - ngajawab patarosan

Naha roda Easton saé?

EC90 SL mangrupikeun pikaresepeunroda roda. Éta ngagaduhanaluskaraos: gancang sareng réaktif. Hub tukang anu gancang sareng beurat bantosan ngabantosan nyayogikeunalus pisancepil sareng gancang-raos gagancangan. Guratna kaku nyaétaalus pisan, anu, digabungkeun sarengroda wéb urangbeurat anu matak, ngabantosan nyayogikeun setir gancang sareng juru juru seukeut.



Roda mangrupikeun salah sahiji komponén anu paling penting dina sapédah anu ngagaduhan pangaruh ageung kana penanganan kecepatan beurat sareng kinerja sadayana. Upami anjeun hoyong ningkatkeun setir roda anjeun ayeuna tapi henteu hoyong nyéépkeun seueur artos dina roda anyar anu anyar maka artikel ieu kanggo anjeun Kami bakal nunjukkeun anjeun opat cara pikeun tiasa ningkatkeun pamutahiran roda roda anjeun ayeuna bari henteu nyéépkeun loba duit. Éta kaayaan win-win.

Hayu urang ngajalankeun ban anjeun sesah teuing atanapi lemes teuing sareng anjeun moal kéngingkeun performa anu pangsaéna tina roda naon waé kumaha mahalna, janten léngkah munggaran urang pikeun mastikeun yén anjeun aya dina tempat anu amis sareng naon anu anjeun peryogikeun pikeun ieu mangrupikeun pangukur tekanan ban digital sareng sakedik kasabaran leres-leres mayar kanggo nanem modal waktos kanggo milarian tekanan ban anu pas pikeun setelan sareng barang anjeun kusabab aya bala panguat sacara umum, ban anu langkung hésé ngakibatkeun résistansi rolling langkung luhur sareng anu langkung kasar Ngalaksanakeun paripolah dina tekanan anu langkung handap Tekanan ban ditangtukeun ku kaayaan cuaca di jalan atanapi rute Beurat sareng gaya nyetir pengendara sareng sapédah ogé lébar ban Konstruksi dina pola treuk sareng komposisi ban modéren anu saé ngagaduhan kisaran tekanan anu réalistis dina sisi tembok tina ban teu malire tekanan ban maksimum, anu ngan ukur masalah kaamanan. Bahkan aya aplikasi sareng situs wéb éta online dimana anjeun tiasa ngalebetkeun sababaraha nomer. Aranjeunna masihan anjeun mimiti anu saé tina tekanan anu kedah anjeun laksanakeun, atanapi anjeun ngan ukur tiasa ékspérimén sareng tekanan anu anjeun pilih teras turunkeun nalika naék kana roda ban anu anjeun pilih sabab kontak anu penting sareng jalan atanapi jalan satapak yén anjeun tumpak kana ban tiasa mangaruhan pisan kualitas numpak sareng kinerja sapédah anjeun.

Janten nyéépkeun artos dina sakitar ban anu hadé, salah sahiji pamutahiran anu paling gampang, paling murah anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta dimana waé jalan atanapi biking gunung mangrupikeun ban anu lega pikeun alesan ieu anjeun peryogi faktor sapertos lébar tina Tarkus sareng tumut kana perlindungan puncture tina sanyawa tapak suku pikeun ngaberkahan tabung jero normal atanapi kinerja sareng langkung pangalaman tunggang gunung, anjeun tiasa ningkatkeun kanyamanan anjeun ku milih pasangan ban panglegana anu tiasa dicekel sapédah anjeun, atanapi upami anjeun leveling anjeun tiasa ningkatkeun tusukan anjeun panangtayungan ku kéngingkeun hiji. Pilih sapasang ban ku lapisan tahan tusukan di handapeun treuk pikeun sapédah gunung sapertos kieu anjeun hoyong milih sapasang ban anu cocog sareng kaayaan sareng jalan anu anjeun tumpak, sareng kaseueuran pabrik gaduh ban pikeun sadayana tina bécék ka jalan keusik ka fokus kana durabilitas sareng milih ban anu mantep anu dagang sakedik beurat pikeun réliabilitas sareng katengtreman pikiran Mobil teu gaduh, sareng seueur sepédah jalan sareng gunung teu aya ogé, . Urang nuju nyarioskeun tabung, tangtosna, Kamajuan téknologi ban sareng roda, sareng ngudag kinerja anu langkung saé ngarah ka pupusna tabung Modest sareng sinar tina struktur sapertos résiko Pecah résiko mangrupikeun kaunggulan pangbadagna ti tubeless tubeless ngagantikeun selang ku segel cair anu nutupan liang alit ku paku gelas atanapi batu batu. Aya sababaraha waktos kapengker di mana kami ngan mendakan yén anjeun gaduh ban datar sareng kami ngaleungitkeun ban sareng aya sababaraha bentuk browsing seueur jalan modéren sareng motor gunung anu dijual nganggo roda siap-jalan tanpa tuba, janten panginten anjeun ngan ukur kedah nanem modal dina ban siap tubeless, sanaos sapédah sapédah parantos dipasang sareng kit tubeless anu diwangun ku klep khusus sareng sealing botol sareng pita pasisian upami pasisian anjeun henteu dipasang sateuacana sareng ban siap tubeless khusus d benten sareng ban standar sabab éta mobil parantos dipasang desain bangkai anu kedap udara sareng manik anu langkung stabil, anu diwangun sedemikian rupa sehingga aranjeunna némpél aman kana pasisian.



Kanggo anjeun, sisipan ban mangrupikeun strip busa tanpa air anu dikembangkeun khusus anu linggih dina pasisian dina jero ban sareng Kononna nyayogikeun panyalindungan tusukan ku cara nyegah ban ngetok dina suku Aya sisipan busa saderhana pikeun mayungan pasisian anu kawilang murah sareng tiasa manpaat upami anjeun gaduh ban ban anu anjeun badé angkat - aya opat cara anu saé pikeun ningkatkeun performa sapédah anjeun tanpa ngagaleuh roda wéb anyar anu mahal upami anjeun ngagaduhan usulan, hayu urang terang dina koméntar bagian sareng upami anjeun gaduh salah sahiji nyalira wartosan kami - anggo bagian koméntar ieu di handap kanggo langkung kiat petunjuk sareng tulisan sapertos éta maka tong hilap ngalanggan saluran YouTube kami

Naha Easton mérek sapédah anu saé?

Mangtaun-taun,Eastondiwangun akuatreputasi pikeun kaunggulan dina olahraga sanés sapertos hoki sareng baseball sareng akhirna lebet kanaNgabuburitarena di 1989 nalika aranjeunna ngaleupaskeun gunung butter-aluminium TaperLitesapédahcecekelan. Aranjeunna ogé mangrupikeun salah sahiji panyadia industri pikeun tuba bingkai aluminium pangageungna.

Gir sapédah cemerlang, sanaos kadang-kadang sakedik ngabingungkeun, utamina upami anjeun énggal olahraga, tapi tong hariwang, dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun sagala rupa anu anjeun kedah terang ngeunaan roda gigi sareng kumaha ngagunakeunana supados anjeun tiasa kéngingkeun seueur kauntungan tina sapédah Pergeseran sapédah ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajaga kecepatan pedalan anu nyaman pikeun medan bumi atanapi condong jalan. Sapédah anu pangpayunna ngan ukur ngagaduhan hiji pakakas. Henteu paduli kumaha jalanna lungkawing, anjeun kedah tetep pedalan, sanaos janten sesah pisan.



Anjeun tiasa ngégél kalayan nyaman naék gunung sareng nurunkeun gunung. Pedaling ogé nanjak henteu pernah leres-leres raoseun éta, tapi cadence speed pedaling anu sanés anu dianggo dina muter pikeun ngabantosan Ngukur laju anjeun ngempel dina cadence sakitar 70-100 RPM, tapi anjeun hoyong pedal dina méja cadence anu nyaman pikeun anjeun Kuring nuju ngiringan harga 85 RPM ayeuna sareng éta lumayan raos pikeun kuring saréréa balédég dina kecepatan anu béda janten teu aya jawaban anu leres atanapi salah Sababaraha jalma resep ka cadén anu langkung luhur sareng aya anu resep kadén anu langkung handap. Aranjeunna hoyong nganggo anjeun gir pikeun ngajaga cadence anjeun henteu paduli laju atanapi medan anu anjeun ngajalankeun. Salaku conto, nalika anjeun nganggo pél, anjeun badé milih pakakas anu gampang janten cadence anjeun henteu murag teuing.

Gir anu éléktronik atanapi manual sareng aranjeunna gampang dianggo nalika anjeun ngémutan yén anjeun ngagaduhan kancing atanapi tuas, dina hiji sisi anjeun bakal ngagentos ranté ageung sareng ranté leutik sareng anu sanésna anjeun bakal gaduh kasét dina tonggongna dirobih . Kuring gaduh girboks éléktronik pikeun milik kuring jadi ngan klik tombol éta sareng éta bakal ngaganti girbike pikeun mebikes aya sababaraha jinis komponén sareng girbike Somy sapédah tiasa gaduh rasio gear anu béda tapi intina pikeun ngajantenkeun girs leres-leres gampang dijelaskeun, anu ageung ring nyaeta dimana anjeun kersa nalika anjeun kencing gancang-gancang di jalan anu datar, gancang teras nalika anjeun mimiti naék gunung sareng janten rada lungkawing, éta dimana anjeun hoyong aya dina cincin alit anjeun sareng éta bakal ngajantenkeun éta langkung gampang sareng pikeun kasét tukang anjeun gaduh sababaraha gir béda pikeun dipilih, janten anu pang ageungna pakakasna, ieu bakal janten alat anu paling gampang anjeun, janten anu paling caket kana juru carios, anu paling gampang, teras aranjeunna laun-laun kéngingkeun langkung sesah sareng langkung hésé nalika anjeun ngalih ka girisan panghandapna. Ganti gear iraha anjeun ngaraos perlu atanapi nalika cadence anjeun robih, tapi cobian sareng hindarkeun ngarobih pendak pondok sajuta kali.

Kadang-kadang langkung saé pikeun cicing dina pakéan anu sami sareng ngajantenkeun nanjak sakedik langkung sakedik ngadorong atanapi turun tina pelana nalika ningali nanjak anu lungkawing, pikirkeun perkakas mana anu anjeun badé pasang pikeun nanjak salaku persiapan nanjak sabab ieu tiasa nyababkeun aranjeunna luncat upami anjeun lirén di lampu lalu lintas, contona. Pastikeun anjeun aya di roda gigi anu leres pikeun muka upami anjeun teu kersa nyangkut dina kotak gir masif anu ngusahakeun jalanna tina lampu lalu lintas sabab éta bakal kerja keras upami gir anjeun henteu tiasa dianggo leres, éta ngagosok, ngaluncat atanapi anjeun ngagaduhan noise rubbing anu ngaganggu, anjeun tiasa ngalereskeun nyalira, tapi toko sapédah bakal tiasa ngalereskeunana kalayan gancang upami ranténa henteu dina tempat anu pas pikeun gir, maka éta henteu tiasa ngajalankeun deui derailleur anu dipidangkeun di dieu ngarahkeun ranté anjeun dina tempat anu leres éta tiasa janten gampang pisan pikeun ngarobih gigi anjeun ku roda gigi supados lancar ngalirna gears anjeun henteu lancar bahkan tiasa janten kabel shift anjeun. Kami gaduh seueur panjelasan mékanis dina kanal kami jadi parios éta upami anjeun peryogi bantosan hatur nuhun kanggo nonton tulisan ieu sareng kuring ngarepkeun éta ngabantosan anjeun pikeun terang sakedik langkung seueur ngeunaan gear upami anjeun gaduh carita pamilihan alat-alat pikaresepeun mangga tinggalkeun Anjeun di jero bagian koméntar dina carita lucu kuring nyaéta yén kuring aya di tempat latihan di Italia sareng kuring aya di gunung sareng kabel kontrol kuring rusak sareng kuring nyangkut kana pakakas anu paling tangguh kuring pikeun sésa perjalanan, padamelan anu saé kuring gaduh sababaraha réncang anu nyababkeun kuring Didorong ka bumi atanapi kuring sigana bakal aya kénéh di ditu

Dimana pelek Easton didamel?



Dumasar di Van Nuys, California,Eastonmangrupikeun salah sahiji pabrik komponén sapédah munggaran di dunya.

Seueur patarosan anu ditaroskeun ngeunaan freewheels di GCN Tech Clinic. Janten kuring panginten parantos waktos urang ngalaksanakeun persis naon aranjeunna sareng kumaha jalanna. (Wush) (musik teu ati-ati) (rupa-rupa freewheels anu diputer) Ayeuna tujuan atanapi tugas freewheel sanés ngan ukur nyandak sprockets anjeun.

Nyatana, éta ngamungkinkeun anjeun mindahkeun kakuatan tina suku anjeun kana roda tukang pikeun ngabantosan anjeun maju, sareng anu paling penting, fitur tambahan supados anjeun tiasa ngaji ogé. Anu cukup penting, hayu urang jujur, ayeuna freewheel henteu leres-leres nempel kana cangkang hub anu leres tina roda anjeun. Sabalikna, aranjeunna biasana dicekel dina poros.

Janten anjeun ngan saukur tiasa nunda atanapi nunda deui. Sanaos henteu gampang sapertos kitu. Sabagéan éta sabab anjeun tiasa sacara gampil narik tutup tungtung.

Pikeun anu sanés, Nanging, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngalebetkeun sababaraha rengkuh 5mm hex atanapi meureun konci réngking terbuka 17mm, leupaskeun aranjeunna, teras anjeun tiasa narik awak freehub, henteu pasti, janten parios halaman wéb pabrikan pikeun biasana meunang pituduh téknis anu cukup komprehensif. Nanging, hiji hal anu kedah diémutan, nalika nyabut freewheel tina cangkang hub aslina éta, nyaéta ngalambatkeun lambat pisan sareng biasana dina permukaan anu anjeun moal kaleungitan nanaon. Nya, gancang waé anjeun bakal ningali persis naha. (Freewheel Spin) Ayeuna sababaraha freewheels leres-leres diségel sareng henteu tiasa diservis atanapi dilayanan ku cara naon waé.

Janten umumna ieu tiasa dipendakan dina roda sapertos Shimano, sababaraha Fulcrums langkung sepuh, atanapi Campagnolo low-end, sapertos kitu. Nanging, kapungkur kuring leres-leres nyandak aranjeunna tina hub, ngalungkeun aranjeunna dina tong minyak salami sababaraha minggu, nyandak aranjeunna kaluar deui, sareng aranjeunna damel saé. Tapi ngan ukur samentawis, upami anjeun gaduh hiji, kuring bakal nyalametkeun diri kuring sareng ngan mésér anu anyar.

Mimiti, hayu urang tingali kumaha mékanisme tilu atanapi opat-pawl jalan. Ieu dina visi ieu mangrupikeun mékanisme tilu-pawl. Di dieu urang ngagaduhan aranjeunna, hiji, dua sareng tilu.

Kadang-kadang anjeun kéngingkeun opat atanapi genep lempeng sareng aranjeunna langsung aya di sakitar gigirna. Ayeuna ieu leres-leres dicekel di dieu. Aya cingcin snap leutik di sakuriling freewheel anu leres.

Upami kuring angkat ieu hartosna éta leres-leres kuring tiasa nyandak pawl ieu sareng kuring leres-leres tiasa ngantosan aranjeunna miceun kokotor di jero. Kadang-kadang pawl ieu ngan ukur diteundeun dina tempat sareng cai leutik, cai leutik, alit, alit. Ieu sababna penting pikeun henteu kaleungitan sabab leutik pisan anjeun henteu dipikaresep pikeun mendakan aranjeunna leumpang dina karpét anjeun atanapi naon waé.

Janten aranjeunna tiasa dianggo kalayan sudut anu cocog sareng bagian jero cangkang hub anu saleresna. Janten aranjeunna ampir siga sudut tibalik; sahingga upami aranjeunna nyabak kana tempat nalika anjeun numpak sareng kakuatan, éta bakal ngalir hub sakitar. Sareng ogé, nalika anjeun freewheeling, aranjeunna leres-leres tiasa ngalipet deui kana posisi sareng éta ngajantenkeun tickety-tick disada di jero hub. (nyentak) Nya, kuring ngan ukur nunjukkeun desain ieu.

Janten ogé mékanisme tilu-pawl, tapi éta ngabeledug, éta saé diteureuy. Janten urang tiasa leres ningalikeun naon anu lumangsung di dieu. Janten urang gaduh tilu pawl dina freewheel didieu dina roda tukang sareng aranjeunna dicekel dina tempatna. sakumaha ceuk kuring kalayan cinyusu leutik sareng cincin ngonci.

Tapi anu matak, aya 12 kiyeu leutik dina unggal paw dina hub ieu, teras cincin diteken di dieu di perumahan hub anu saleresna. Janten anjeun ampir ngirining sapertos drive supados gagang ieu dumuk di jero sareng anjeun ngagaduhan 120 titik serangan anu béda. Janten sadayana gaduh 12, janten anjeun gaduh 36 poin anu anjeun sadayana badé taruhan dina waktos anu sami tina 120 tina slot alit di jero.

Dibandingkeun sareng 24 anu aya dina visi ieu, éta panginten tiasa saé, sapertos ieu mangrupikeun hub pamungkas tina naon anu didinya, ngupingkeun sora ieu. (Pencét freewheel) Lumayan tiis. Kami ngadamel tilu hub, janten sareng uji engké. (Pencét Freewheel) (Freewheel tos) Ayeuna roda Mavic tiasa dianggo béda deui.

Sanaos sababaraha anu langkung énggal damelna mirip pisan sareng roda DT Swiss, tapi anu dina roda Aksium ieu bakal ngalirkeunana kalayan ati-ati sareng anjeun bakal ningali kunaon, mugia henteu aya anu kaluar. Tapi aranjeunna dianggo ampir sabalikna ti pangaturan freewheel munggaran anu urang tingali, nyaéta mékanisme tilu atanapi opat-pawl.

Janten ieu saéstuna ampir napel dina awak hub atanapi as, hubna, sareng ku sumber cai alit di dinya sareng pawls alitna diteundeun deui, éta nyebatkeun slot anu aya dina awak freewheel. aranjeunna dianggo tibalik jalan teras jelas nalika aranjeunna nyabak kana tempat anu aya dina slot dina awak freewheel éta mangrupikeun ketegangan musim semi tina sumber cai alit ieu anu salawasna ngagumkeun kuring yén aranjeunna tiasa nyandak dasarna kakuatan kaki anjeun balik kana tempatna, kira-kira anjeun bawa maju. Éta endah pisan. (Freewheel spins) ka luhur mangrupikeun jinis mékanisme ratchet anu béda.

Ieu tiasa dipendakan di hub DT Swiss sareng hub sanés anu nganggo paténna pikeun éta. Janten hayu urang nyabut tutup tungtung heula kuring kedah ngalakukeun sakedik ngayakinkeun. Teras nalika urang nyandak freewheel, anjeun bakal ningali yén aya sababaraha lapis leutik di dinya.

Ayeuna urang gaduh sakedik nib, maka urang gaduh dua tina naon anu disebut DT Swiss Star Ratchets. Sareng bari salah sahijina dumuk didieu di cangkang hub anu saleresna, di ditu. Anjeun ngan tiasa ningali yén kami gaduh sababaraha slot sakedik aya anu tiasa nyocogkeun sareng awak freehub ieu.

Maka sihir bener jalan di dieu. Ampir sapertos piring kopling, sapertos anu anjeun mendakan dina mobil nalika anjeun nyandak kopling. Janten anjeun tiasa tingali di dieu yén beurit bintang ieu serrated dina hiji sisi teras sampurna datar di sisi anu sanésna.

Nyaéta, nalika salah sahiji diantarana lebet kana freewheel, éta ngagaduhan bagian datar ngalawan bantalan di jero. Mimiti, anjeun kedah nempatkeun cinyusu alit di ditu sabab ieu leres-leres ngabantosan dina ngalakukeun sareng ngaleungitkeun mékanisme freewheel ku awak hub anu saleresna. Teras anjeun tiasa ngaitkeun splines éta babarengan upami anjeun ngabayangkeun ieu aya dina cangkang hub.

hiit pikeun ketahanan

Éta ngan ukur kitu, janten némbak (klik) sareng ngaleungitkeun, hub muter sareng éta anu masihan anjeun sora anu adong aduh. Hiji kauntungan nyata tina ieu nyaéta anjeun ngagaduhan seueur titik kontak di dieu. Daripada gaduh mékanisme tilu atanapi opat pawl dimana anjeun ngan ukur badé ngaktifkeun bit-bit ieu, di dieu, ogé, urang ngagaduhan 36 titik béda dina waktos anu sami. (Pencét) (muterkeun freewheel) Ayeuna, setélan sanés anu mirip sareng DT Swiss's nyaéta Chris King, anu bakal dikenal nami seueur anjeun di luar sana.

Ayeuna yén gaya freewheeling jalan sapertos anu langkung seueur tekanan atanapi kakuatan anu anjeun lebetkeun, beuki ketat papacangan sareng kuring pikir aya ogé fisika di ditu, anu hartosna transfer kakuatan langkung ageung. Entong pisahkeun ieu sabab diwangun ku sababaraha potongan rumit, tapi mugia gambar dina layar ayeuna bakal nunjukkeun persis kumaha jalanna. Sareng éta masihan anjeun sora anu cukup cool sabab ngagaduhan 72 poin Dursasana. (Freewheel Spin) Ayeuna aya puluhan belasan jinis freewheels sareng urang moal tiasa nutupan sadayana, tapi pikeun ngabéréskeun, hayu urang toél téknologi kopling gandar anu tiasa dipendakan di sababaraha hub Zipp.

Ieu nganggo kakuatan magnet, aranjeunna leres-leres magnet. Cangkang hub saleresna aya di dieu dina panutup tutup lebu ieu. Urang tiasa dugi ka 36 mékanisme huntu sareng ratchet.

Janten genep magnet anu pas pisan nalika anjeun nerapkeun tekanan ngalangkungan pedal anjeun ka freewheel teras nalika henteu nerapkeun tekanan nalika anjeun bébas nalika péngkolan, aranjeunna leres-leres ngaleungitkeun anu, leres, hartosna anjeun dasarna tiasa kedah ngan sakedik jauh gratis sabab anjeun henteu ngagaduhan résistansi tambahan tina pawls atanapi ratchets ngonci kana tempat anu sesah. Ideu sakedik saé. (Pencét) (muterkeun sababaraha rupa freewheels) Sora atanapi sora hub freewheel parantos sering diobrolkeun kumargi jalma hoyong sora anu béda sareng standar.

Salah sahiji saran pikeun ngadamel klik lami anu nyaring sakedik langkung banter nyaéta ngaleungitkeun sadaya pelumas sareng gajih tina bagian-bagian ieu, ogé manjangan cinyusu pikeun nyobaan sareng ngajantenkeun aranjeunna langsung kana tempat anu sakedik langkung gancang pikeun nyiptakeun sora lami anu nyaring. Terus di sisi anu sanésna, pikeun nenangkeun aranjeunna, jalma ngepak éta pinuh gajih teras leres neken bulu anu aranjeunna henteu condong? Nya, colokkeun deui sakalian bahkan cabut cincin panahan upami anjeun ngagaduhan. Entong ngalakukeun ieu ayeuna.

Alesan pikeun ieu nyaéta yén éta tiasa ngarobih sapédah anjeun janten anu padet kusabab éta henteu ngagaduhan mékanisme balik janten anjeun teu tiasa gaduh freewheel. Di sisi anu sanésna, aranjeunna nyangkut dina tempatna, anu hartosna freewheel diputer tapi henteu ngiringan cangkang hub anu saé pikeun ngadorong anjeun maju. Aya sababaraha pembaruan anu dilakukeun.

Sapertos sareng DT Swiss, leres-leres aya gaganti beurit. Pencét bintang ieu tiasa dipilampah dugi ka 54 huntu, anu bakal masihan anjeun freewheel anu langkung ageung. Sareng aya alternatif sanés di ditu.

Janten ieu hiji-hijina waktos Abdi ngalakukeun éta, éta sok disarankeun pikeun ngalakukeun sapertos kieu ka jero. Éta kedah mékanisme roda gratis. Kami freewheeler modest.

Bagian tina sapédah anu seueur urang sering hilap, tapi éta damel anu penting pisan. Hayu atuh terang naon anu anjeun pikahoyong Salajengna, kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha persisna jalan dina sapédah. Kusabab kuring resep kana penting tina komponén ieu.

Naha ilubiung dina komentar di handap. Sareng émut kanggo resep sareng bagikeun ka réréncangan anjeun anu hoyong freehub anu leres pisan pikeun ngingetkeun aranjeunna bahaya sabab Johnny Text nitah aranjeunna. Ayeuna, émut kanggo nganjang ka toko GCN di shop.globalcyclingnetwork.com didieu sareng didieu di handap.

Naha langkung mirah pikeun ngawangun roda MTB anjeun nyalira?

Upami anjeun kedah mayar padamelan, tos diwangunkabayangsigana bakallangkung mirahdina jangka panjang. Upami anjeun balanja harga pikeun komponén masing-masing sarengngawangunaranjeunnasoranganéta sigana tehlangkung mirahjalan ka jalan.

(musik dramatis) - Wilujeng sumping ka Ask GMBN Tech, ieu mangrupikeun acara anu ka-30 jadi ieu hébat. Éta mangrupikeun acara mingguan dimana anjeun tiasa ngirim patarosan anjeun ngeunaan hal-hal sapédah gunung téhnis. Sareng mudah-mudahan kami tiasa masihan anjeun waleran anu pantes, Diajar Ngartos Ngeunaan Sapédah, Pikeun nampi kiriman anjeun, kirimkeun ka alamat email anu aya di handapeun layar atanapi tambahkeun kana koméntar di handap.

Punten anggo #askGMBNtech supados anjeun tiasa ngajantenkeun idéntifikasi anjeun sepi. Janten, luncat lempeng sareng Elias Sandell mangrupikeun kalemahan ngagunakeun breaker ranté tujuh, dalapan, salapan, sapuluh arah sareng ranté 11-speed? Kuring gaduh hiji set set sareng kuring henteu terang naha kuring kedah nganggo éta. Pokokna aranjeunna mirip pisan sareng Eliasthe kalayan alat ranté, tapi ranté tangtosna bénten pisan.

Ranté 12-speed jauh langkung sempit tibatan ranté tujuh -Gear. Dasarna éta bakal ngalakukeun langkung seueur. Ieu kuring gé parantos fléksibel.

Éta aya diantara sadayana roda gigi anu langkung alit ieu sareng anjeun tiasa ngalakukeun langkung seueur tibatan ranté tujuh kecepatan langkung lami. Sanaos anjeunna ayeuna tiasa ngarusak sakitar ranté naon waé, ngahijikeun deui, atanapi nempatkeun éta deui sareng alat ranté naon waé, nyetir pin tiasa langkung rumit upami anjeun nganggo kasaluyuan anu salah dina alat ranté kusabab upami rahang henteu dijajarkeun leres Henteu nyetir pulpén deui. Salaku conto, upami kuring ngajaga taman ieu ayeuna, kuring bakal nunjukkeun naon anu kuring hartosna tina éta.

Upami kuring ngan saukur ngaleungitkeun éta, anjeun bakal ningali didieu yén rahang dina ieu saleresna tiasa dipindahkeun, sareng éta kusabab éta cocog sareng ampir sadaya ukuran ranté. Maksad abdi, saur kuring aya dua atanapi tilu anu henteu cocog sareng saur aranjeunna panginten barang Campagnolo kusabab aranjeunna rada anéh. Éta perusahaan Italia anu ngajantenkeun hal-hal anu rada benten.

Tapi ieu cocog sareng ranté 12-speed mundur dugi ka handap, janten intina ngabédakeun sadayana. Ayeuna éta gumantung kana ranté anu dilakukeun ku pabrikan ageung sapertos Shimano, Park, Topeak, sareng sajabana umumna lumayan loba, tapi aya sih pisan emon dina pasaran ti jalma sanés.

Aranjeunna rada samar sareng naon anu anjeunna jual mangrupikeun dalapan speed, tapi anjeun panginten mendakan éta saé pisan dina 10 sareng 11. Sareng éta mangrupikeun hal anu anjeun moal terang dugi ka leres-leres nyobian éta sareng tingali naha éta nyalira dijajarkeun. Intina, upami éta dijajarkeun sareng tiasa dianggo, wilujeng dinten! Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun ngabagi sareng sambung deui ranténa.

Émut yén éta langkung gampang sareng berpotensi langkung aman pikeun ngagunakeun tautan gantung anu caket dinten ieu. Ayeuna ieu tiasa nyocogkeun paling ranté di pasar sareng gampang sapertos ngabagi ranté dugi ka dasarna aya dua sendi anu sami. Lebetkeun sareng tarik deui tautan utami.

ulasan jaket siklus

Dasarna sistem anu henteu nganggo alat anu saleresna saderhana pikeun ngagabung sareng ranté. Sareng éta aman pisan, sabab hayu urang nyarios dina ranté anjeun ngagaduhan tempat luar sareng anjeun gaduh tempat jero sareng anjeun gaduh rol ka tengahna. Ayeuna nalika anjeun nganggo alat ranté dina ranté pikeun nyambungkeun deui ranté, nempatkeun ranté dina rahang di dieu sareng drive pin sapanjang jalan deui.

Tapi pin kedah lebet pisan kana pelat luar kadua sareng upami éta henteu jauh, éta mangrupikeun tautan anu lemah dina ranté. Sareng éta masalah waktos sateuacan tegangan anu muncul sareng dasarna ngarusak ranté anjeun. Upami ranténa putus nalika ngepak, anjeun panginten janten untung.

Anjeun ngan ukur tiasa calik. Éta snaps tur euweuh bener kajadian iwal kasulitan dina. Upami ranté anjeun rusak nalika ngical beban, sapertos lumpat tina sadel contona, anjeun bakal ngalangkungan setang sareng éta bakal kajadian salawasna nalika anjeun henteu bakal ngarep-ngarep na bakal janten kacilakaan anu parah pisan.

Ngan awas. Pastikeun alat ranté anjeun dijajarkeun sareng teras anjeun saé. Salajengna nyaéta beberesih beberesih marake ku Raymond Paculan Hei Doddy tulisan anu saé hatur nuhun Raymond Abdi hoyong naros naha kuring tiasa nganggo contact cleaner n ngabersihkeun bantalan rem cakram sareng cakram abdi ogé hoyong terang anduk bengkel mana anu anjeun anggo dina artikel perawatan anjeun Mugia anjeun jawab patarosan éta.

Leres, tangtosna, janten dasarna kami gaduh tukang ngabersihan marake di dieu sareng sababaraha tukang ngabersihan kontak di dieu. Éta pisan anu sami sareng duanana ngandung alkohol isopropil. Ayeuna, tukang ngabersihkeun kontak sigana anu paling henteu karasa tina hal-hal ieu.

Éta panginten moal ngabersihan bantalan rem anjeun ogé pabeulit marake khusus anu ngandung langkung pelarut. Tapi anu jelas, kauntungan tina tukang ngabersihan nyaéta anjeun tiasa kéngingkeun dimana waé. Kavling mérek ngadamel kontak bersih sareng jelas aman pikeun anjeun nganggo éta dina barang-barang listrik sapertos hurung mobil anjeun, nalika panginten anjeun gaduh cai dina atanapi sababaraha jinis? Jumlah angka.

Sareng éta pasti aman pikeun anjeun anggo dina sirkuit. Ayeuna, beberesih rem, sanaos ngandung isopropil alkohol, sakedik langkung agresif sareng nalika kuring yakin aya sababaraha alat listrik anu cocog, sigana henteu, anu ieu khusus sareng saur kuring seueur. bade janten sakedik teuing agrésif kanggo dianggo dina sababaraha palastik lemes sapertos papan sirkuit. Dina jawaban patarosan anjeun, leres.

Anjeun tiasa nganggo tukang ngabersihkeun kontak. Pembersih rem langkung saé, tapi intina, alkohol isopropil mangrupikeun naon anu aya di aranjeunna sareng ngalakukeun padamelan. Ogé, pastikeun anjeun nganggo sarung tangan karét pikeun digawé.

Anjeun hoyong sababaraha jenis sarung tangan Nitrol sabab anjeun teu hoyong barang ieu asup kana leungeun anjeun panjang teuing kusabab éta lumayan kasar. Sareng anjeun ogé henteu hoyong minyak dina kulit anjeun ngan saukur mindahkeun kana bantalan rem ieu kusabab éta tiasa ngotorkeunana. Sedengkeun pikeun anduk bengkel, ieu aya sababaraha di dieu; aya seueur anu benten di ditu.

Éta sadayana geulis industri. Anu khusus ieu didamel ku band anu disebat Scotts. Anjeun bakal ningali ieu di garasi sareng di unggal jenis bengkel tradisional.

Anjeun tiasa ngagaleuh éta di tempat dagang. Anjeun tiasa ngagaleuh ngagaleuhna di Amazon anu kami lakukeun. Tapi aya ton merek anu béda di luar sana.

Nya alesan anu urang resep ieu kusabab sababaraha gulungan masif anu anjeun kéngingkeun kusabab gulungan anu langkung ageung ieu sigana janten kertas anu langkung lemes. Henteu dugi ka sanaos anjeun kéngingkeun langkung, tapi anu ieu, saur abdi-abdi Scotts, aranjeunna leres-leres tangguh. Abdi resep pisan.

Éta salah sahiji karesep kuring kusabab éta gampang pisan dianggo deui. Janten, hayu urang angkat. Anduk bengkel témbal.

Henteu kunanaon, salajengna ti Ishak 232. Naha anjeun tiasa utaskeun kurung handap dina béréndélan bracket handap pas-pas supados bracket handapeun Utas tiasa dipasang? Henteu, saur anjeun henteu tiasa. Kalayan bracket handapeun Utas, bantalan biasana kaluar tina bores.

Linggih di luar cangkang, sadaya titik sistem pressfit nyaéta bantalan dina posisi anu sami. Éta ngan ukur dina cangkang, anu langkung ageung. Janten anjeun tiasa nyobian benang cangkang ieu, tapi teu aya anu leres-leres kajantenan kajantenan anjeun ngarusak pigura anjeun.

Kuring yakin aya sababaraha jinis metode bodge, tapi kuring pasti moal nyarankeun éta. Kuring bakal tetep nganggo gangguan anu cocog anu didesain janten sareng pastikeun anjeun masangkeunana leres sareng anjeun gaduh streaming gratis. Henteu kunanaon, salajengna ti Eric Camacho.

Hai Doddy, sakumaha anjeun terang kana koméntar terakhir kuring yén sapédah kuring dipaling. Leres, kuring pasti émut ningali nami anjeun ayeuna. Abdi kantos mikirkeun ngawangun sepédah sapertos sapédah anjeun.

Tapi naon anu bakal langkung saé? Ngawangun hiji nganggo pakakas anjeun nyalira atanapi mésér sapédah sadayana sareng ningkatkeun waktos? Abdi ngawangun salah sahiji, tapi kuring ngaraos peryogi sakedik, sakedik nyéépkeun waktos. Abdi resep ngadangukeun émutan anjeun. Leres kitu dumasarkeun kana gedong sapédah anu kuring lakukeun unggal minggu dina acara téknologi, émut émut ieu ngan ukur pikeun kebaikan acara, anjeun terang, éta parantos disebarkeun laun.

Upami ieu sapédah pribadi kuring, kuring bakal ngalakukeun éta dina sési tunggal. Kuring bakal numpak éta hal. Saleresna éta bakal satengah rusak ayeuna.

Janten kuring sadar nyandak waktos kuring, sabab aya seueur tukangeunana sareng bakal aya hal anu sanés dina épisode salajengna. Tapi ceuk éta, sacara pribadi kuring pikir ngawangun sapédah anjeun sorangan mangrupikeun hal anu paling pikaresepeun. Sigana mah unggal pengendara sepeda, lalaki, sapédah atanapi pengendara balap kedah ngalaksanakeunana.

Anjeun kedah ngawangun sapédah ti mimiti sabab éta leres-leres pikaresepeun. Anjeun bakal diajar sadayana ngeunaan sapédah anjeun nalika anjeun ngalakukeun, sareng anjeun ogé bakal ngagaduhan manpaat ku milih unggal bagian anu anjeun pikahoyong. Nanging, anjeun panginten henteu terang sadayana bagian anu anjeun pikahoyong.

Meureun Anjeun ngan ukur nulis sorangan daptar balanja anu mahal pisan, dina hal ieu kuring panginten panginten bisi anjeun panginten langkung saé pikeun milari mérek gaya lempeng sapertos Komoso, Canyon atanapi salah sahiji mérek ieu. Atanapi anjeun tiasa kéngingkeun kerangka anu leres-leres saé pisan sareng garpu garpu sareng basis grup. Sareng saat anjeun nganggo kotak gir di ditu, mugia anjeun parantos ngahémat artos dina waktos anu sami, anjeun parantos ngahémat artos ku ngagaleuh sapédah ku cara éta.

Ngawitan ngahemat sakedik di sisi sareng seiring waktos nalika anjeun nganggo sapédah kantun nganggo ranté anjeun, angkat ka hiji tempat dimana anjeun ningkatkeunna, éta salajengna. Teras, sakumaha waktosna ngalirkeun tungtungna anjeun gaduh sapédah kalayan komponén anu langkung saé. Jelas, hiji-hijina hal anu anjeun kedah tambihan upami anjeun badé ngalakukeun ieu nyaéta pigura anu penting sabab éta hal anu anjeun pikahoyong janten pastikeun bingkai pastikeun éta mangrupikeun hal anu dipikaresep bakal anjeun tumuh.

Janten upami anjeun masih berkembang contona, pastikeun aya cekap rohangan pikeun sacara fisik tumuh sareng sapédah sareng ngagaduhan jaminan anu pas. Upami anjeun parantos lami gaduh, anjeun badé pastikeun sadayana tiasa katutup ku pabrikan upami aya masalah. Hal sanés anu anjeun kedah nimbangkeun mangrupikeun sababaraha komponén anu aya transmisi henteu janten masalah.

Éta henteu penting pisan. Éta bakal lungsur waktos sareng anjeun tiasa ngangkat kana barang anu langkung saé. Entong ngadamel kasempetan naon waé.

Anjeun tiasa ngahémat kana roda, bahkan anu beurat, sareng mésér roda enteng. Ieu sanés masalah. Ban, aranjeunna bakal bobo.

Kami tiasa ngagantungkeun aranjeunna pikeun kéngingkeun ban anu cocog sareng tunggang lokal anjeun tapi nalika ngeunaan garpu gantung sareng peredam, sababaraha mortir anggaran dipasang dina motor anggaran supados harga na turun henteu tiasa seueur hubunganana sareng internal anu aya. aranjeunna supados nalika anjeun mésér sapédah anjeun kéngingkeun garpu sareng peredam anu pangsaéna anu anjeun mampu, sareng éta hartosna anjeun tiasa nyaluyukeun garpu éta. Anjeun tiasa mesen hal sapertos usum semi di ditu engké. Anjeun tiasa ngarobih kartrid bantalan dina kalang upami anjeun hoyong langkung seueur pagelaranana, upami kitu.

Ngan ukur aya anu bakal tumuh sareng anjeun sapertos pigura. Upami fokus anjeun pikeun kéngingkeun garpu anu saé, peredam anu saé, pigura anu saé, sésana anu anjeun tiasa laksanakeun. Kana waktosna, anjeun ogé bakal diajar langkung seueur ngeunaan naon anu anjeun simpen Ully, anjeun ngagaduhan barang di luar sana sareng ngajantenkeun kami masangkeun naon anu anjeun mésér.

Abdi resep pisan. Oke, éta sigana patarosan daptar balanja. Janten ti Bugboy 152000, Doddy, anjeun tiasa ngabantosan? Abdi tiasa mendakan alat anu leres pikeun ngabongkar cranks pangaruh Raceface kuring pikeun diberesihan sacara lengkep? Abdi hoyong leres-leres ngabongkar Santa Cruz kuring sateuacan usum salju taun ayeuna.

Sakanyaho kuring, cranks ieu henteu béda ti anu sanés. Anjeun peryogi rengkuh 8 milimeter hex kanggo ngaluarkeun engkol tina sapédah. Anjeun kedah peryogi Tork T25 atanapi konci Allen 5mm pikeun dipiceun, naha éta lancah atanapi chainring langsung langsung, engkol ieu dianggo.

Anjeun peryogi alat BB, anu mangrupikeun salah sahiji hal, pikeun miceun kurung handapeun tina sapédah. Anjeun panginten peryogi palu pikeun ngan ukur ngareuwaskeun cranks atanapi poros na. Tungtung anu langkung lemes atanapi tungtung karét mangrupikeun ide anu saé supados anjeun henteu ngarusak porosna di dinya d gendut nalika ngempelkeun deui barang-barang.

Anjeun ogé bakal peryogi threadlocker upami anjeun ngalakukeun ieu. Anjeun peryogi anduk sareng sababaraha jenis sarung tangan pikeun ngajagi leungeun anjeun. Teras anjeun peryogi degreaser anu kuat.

Sareng sakumaha kuring nyarankeun, tahan barang-barang sapertos cangkir és krim lami atanapi naon waé wadah plastik. Hususna palastik hideung anu henteu tiasa didaur janten anjeun masih tiasa nganggona pikeun barang sapertos anu saé pikeun nempatkeun degreaser sareng nempelkeun bagian-bagian na ngabersihkeunana kalayan saé. Sikat sikat huntu anu saé pikeun ukiran sakitar sareng ngaluarkeun sadayana sampah tina barang éta.

Sareng hayu urang angkat. Éta pisan. Teu aya nanaon khusus anu anjeun peryogikeun.

Ngan éta pakakas anu pantes sareng teras lakukeun. Oke, éta cool pisan. Ieu ti Mainz Man.

Anjeun salaku kuring, anjeun nganggo rengkuh torsi, ngingetkeun kuring kana hal anu kuring pikahoyong hoyong terang disarankeun teras-teras nyimpen rengkuh torsi dina setting panghandapna Ieu lumaku pikeun Park ATD? Kuring anggap éta leres sareng kuring condong nyetél tambang ka 4NM saatos dianggo, tapi henteu mendakan nanaon pikeun mastikeun online. Kuring ngan ukur tiasa naroskeun ka Parks, tangtosna, tapi sigana anjeun tiasa terang. Abdi henteu acan ningali literatur anu nyarios ieu.

Sareng kuring pikir éta tiasa béda sareng ATD, anu mangrupikeun salah sahiji jalma leutik. Upami anjeun henteu acan ningali ieu sateuacanna, aya setélan torsi anu tiasa diatur sareng bit dina gagangna di dieu. Ieu anu lami.

Ieu ATD 1. Jigana ayeuna aya 1.2 anu ngagaduhan sababaraha fitur tambahan.

Panyekel bit magnét ngarah teu kaleungitan bit anjeun. Mangrupikeun alternatif pikeun ratcheting klasik. Nya, sakanyaho kuring, gagang ratchet kedah teras direset, tapi henteu ka nol.

Kuring pikir éta dina setélan torsi panghandapna sareng éta kusabab éta ngagaduhan corak cara gawéna internal, ayeuna perhatoskeun yén ieu rada benten, nalika anjeun dugi ka setélan torsi anjeun dina ieu anjeun tiasa pencét tapi anjeun tiasa tetep nganggo éta. Jigana éta sababna penting pikeun anjeun ngaleungitkeun sistem internal di ditu. ATDs rada beda, ngan ukur kumaha jalanna.

Anjeun teu tiasa leres-leres ngalakukeun éta. Anjeun moal tiasa langkung ketang. Éta ibarat hiji perhentian klik.

Anjeun moal tiasa ngalengkepkeun pisan ieu. Kuring yakin yén éta henteu kunanaon, tapi kuring henteu ragu yén ayeuna mangrupakeun ide anu saé pikeun ngantepkeun éta di 4NM sapertos ayeuna di bengkel khusus ieu, kuring terang yén éta dipaké sepanjang waktos. Sadaya barang rengkuh torsi éta khusus sareng réréncangan urang di GCN sareng GCM kusabab éta seueur serat karbon, bagian kokpit anu lemes dina sapédah janten tangtosna aranjeunna kedah mastikeun yén anjeun henteu ngencepkeun aranjeunna.

Dina sisi hal anu tiasa dipasang, kuring sacara pribadi nganggo ieu seueur pisan. Abdi henteu terang kumaha kaayaan anu sanés. Tapi urang cukup ngagunakeunana, tapi sigana mah panyimpenan urang henteu janten masalah.

Sigana mah éta panyimpenan jangka panjang langkung anjeun tiasa ngarusak rengkuh torsi tradisional. Tapi kuring bakal naros ka Park, sareng kanyataanna, kuring pikir urang gaduh tamu khusus anu bakal nganjang ka kami ti Park akhir taun ayeuna. Janten kuring bakal tetep ngamutahirkeun hal ieu kusabab kuring pikir urang tiasa ngalakukeun hal-hal anu hébat sareng Calvin.

Oke, dasi salajengna kanggo anjeun Simy. Sapédah énggal kuring na lebar 35 mil pasisian sareng ban plus. Dupi abdi tiasa nganggo ban 2,4 atanapi naha kuring peryogi pasisian anu langkung alit? 2.4 ban tiasa dianggo, tapi henteu sadayana.

Janten contona sapertos jaman baheula, kuring gaduh rims Ibis 7.41 anu, saur aranjeunna aya 40 atanapi 41 milimeter di luar, 35 di jero, janten leres-leres pasisianna lega pisan. Kuring parantos nganggo 2.3, 235, 24, sareng 2.5s.

Henteu masalah. Tapi henteu sadayana ban tiasa dianggo. Nya, ban anu nganggo profil alun-alun, sacara umum, upami anjeun nempatkeun kana pasisian anu langkung lega maka bakal langkung pasagi.

Naon anu janten juru nalika anjeun leres-leres agrésip mangrupikeun hal anu saé. Nanging, éta ngajantenkeun aranjeunna leres-leres datar di luhur. A, ningkatkeun gesekan nalika anjeun ngan ukur nyetir, sareng B ngajantenkeun transisi anu pikareueuseun pisan tina luhur tread ka bangsawan sisi.

Henteu nanaon pisan upami éta kajantenan teras anjeun sadayana aya di juru anu hartosna éta tiasa gampang kaluar sanaos kanyataanna, éta ngagaduhan taktak anu saé pisan pikeun didukung. Janten éta bakal bénten-bénten gumantung kana ban anu anjeun anggo dina sapédah khusus anjeun. Upami anjeun gaduh tapak ban anu rada buleud, ieu saleresna tiasa langkung mirip ban tread kuadrat langkung agrésif ku ngagunakeunana dina pasisian anu langkung lega.

Janten kuring sigana anjeun kedah nyobian sareng ningali, jujur, atanapi sahenteuna sababaraha supir sanésna naroskeun ban khusus anjeun pikeun ningali naon anu aranjeunna lakukeun ku aranjeunna. Tapi enya anjeun tiasa. Ngan henteu ku sadayana ban.

Oke, anu terakhir nyaéta ban kopling Cle Mans. Héy,% kaahlian mékanis kuring ti kanal anjeun. Duh manusa.

Ieu keren pisan. Janten anjeun damel kana sapédah anjeun nyalira. Abdi resep ngadangukeun éta.

Nanging, kuring gaduh patarosan ngeunaan drivetrain kuring. Kuring naek drivetrain 1 x 11 Shimano XT. Kuring parantos ngaindekskeun gir kuring leres sareng gearshift gancang sareng titik.

Henteu ngosok atanapi ngorehan dugi ka lebetkeun kopling kuring. Nalika kuring nepi kana jalan satapak sareng nempatkeun dina kopling, baju gir handap 3-4 henteu tiasa dianggo kalayan lancar sareng ranté ngagosok dina tongkat salajengna. Aya tip na? Jujur, kuring henteu kantos nguping kupling anu mangaruhan cara pergeseran gear salain ti anjeun tiasa ngaraoskeun sakedik kakuatan ngalangkungan tuas nalika mindahkeun.

Mimiti, kuring ngaraos henteu biasa pikeun anjeun ngaleupaskeun kopling teras ngan ukur kalibet turun. Pribadi, kuring ngan bakal ngantepkeun éta sepanjang waktos. Abdi gaduh kauntungan.

Kuring ogé bakal nganggap sirkuit anjeun leres-leres disetél atanapi anjeun ngadamel tegangan sekrup wates luhur sareng handap anjeun nyaéta tegangan ayunan dina derailleur tukang ieu sareng anjeun nyetél sadayana nganggo tegangan kawat anu leres di dinya, cobian deui, ku ngaindéks deui anjeun roda gigi tapi ku kopling dicekel. Coba hal anu sami deui sareng roda gigi anu langkung alit sareng cabut kopling, tingali naha éta mangaruhan kuring yakin pisan éta moal. Teras anjeun terang naon masalahna, tapi kuring anéh yén éta kedah janten masalah dina mimitina jujur ​​sareng éta bakal nunjukkeun ka kuring yén kopling nempatkeun langkung tegangan dina kandang handap, yén aya anu leupas, janten kitu bisa jadi leupas dina derailleur, tapi meureun roda joki atanapi roda panduan, parios ieu.

Komo gantungan utama baud sorangan tiasa leupas. Tapi kuring henteu tiasa ngabayangkeun yén éta bakal leres-leres mangaruhan transmisi anjeun janten kuring sigana anjeun kedah ngaleungitkeun ieu sareng nyobian mendakanana. Hayu urang terang, Cle, sabab ieu anéh.

Abdi henteu kantos nguping éta sateuacan. Oke janten akhir patarosan sanes nyaeta GMBN Tech. Mudah-mudahan kuring parantos ngajawab sababaraha patarosan anjeun.

Kéngingkeun koméntar anjeun di handap sareng tembangkeun aranjeunna dina alamat email anu aya dina layar di awalna. Kanggo sababaraha tulisan anu langkung saé, pencét di dieu pikeun artikel perawatan Press fit BB kami. Henteu ngan ukur pas ieu pikeun pers, tapi kuring ngarepkeun éta mupus sadaya susukan sareng rintihan.

latihan suku pikeun gancang

Tapi kuring nganggo pressfit salaku exa punten dina tulisan ieu teras klik di dieu pikeun Évolusi Hubs Maevic kami. Éta carita sakedik sareng saur kuring rada cool sareng seueur inpormasi di jerona. Sakumaha biasana, pencét dunya buleud pikeun ngalanggan GMBN Tech sareng nyarioskeun carita na ngalanggan babaturan anu henteu ngalanggan.

Sareng upami anjeun resep naroskeun téknologi, pasihan jempol.

Naha Easton Typhoon mangrupakeun bat anu saé?

Ieu mangrupabat aluspikeun murangkalih ngalih ka liga pangembangan di mana aranjeunna diajar pencét: palatih-pitch atanapi nalika murangkalih nembé diajar nada. Serelek 12 beurat ngajantenkeunhijihampang pikeun ayun gancang, sareng saimbang ogé tetep ayun tingkat. Budak kuring nganggo ukuran / beurat anu samihijikalayan ukuran anu langkung ageung 2-3 / 4 'dina.

Kumaha kuring balikkeun bat Easton kuring?

Nelepon kaEastonJaminan Jaminan di (888) 259-1297 atanapi buka www.easton.com pikeun ngeusian ahijiformulir pengiriman garansi pikeun nampi abalik deuinomer otorisasina nabalik deuialamat. 4. UpamiEastonsatuju yénhijirusak, éta bakal dilereskeun atanapi diganti ku ahijitina nilai anu sami atanapi langkung ageung.

Perusahaan naon anu kagungan Easton?

Anu mandiri, kulawargamiliknapembagian panahan diwangun ku duapausahaan, Hoyt Archery, Inc. sarengEastonProduk Téknis, duanana ayana di Salt Lake City, Utah, USA. Anu duaanpausahaanpadamelan sakitar 800 jalma dina ngadamel ruku majemuk, busur recurve, sareng panah.

Sakumaha sabaraha harga kabayang ngawangun MTB?

Pikeun payun anu panteskabayanganjeunbisangarepkeun mayar $ 100 kanggo hub, $ 50-90 kanggo pasisian, $ 1 per ucap, maka panginten $ 80 tanaga damel kanggongawangunétakabayang(ballparking suku cadang anu pantes,tiasanaek atanapi turun gumantung kana naon anu anjeun kéngingkeun). Janten $ 250-300 kanggo payunkabayang(ieungalakukeunanajanten geulis geuliskabayangdina éta).24 2016.

Sakumaha sesah na ngawangun MTB?

Henteuheuraspisan, sareng éta mangrupikeun salah sahiji cara pikeun anjeun kéngingkeun sadaya komponén anu anjeun pikahoyong. Anjeun peryogi pak alat spesialis leutik anu henteu mahal. Nanging, upami anjeun mikir ngalakukeun ieu, éta biasana kusabab anjeun badé milih sababaraha peralatan anu saé anu biasana henteu sayogi dina raksapédah.

Bat softball naon anu paling ngagaduhan pop?

Anu LXTnyaéta anu palingpopulérhijidi Louisville Sluggerfastpitchbaris. Tong komposit lengkep nyayogikeun titik amis anu masif, maksimalpopsareng sora anu luar biasa langsung tina bungkus.

Jinis roda naon waé anu dianggo Easton sapédah?

Wheelset EC90 Easton nawiskeun akselerasi sengit kalayan daya tahan anu dipercaya sareng kinerja aero. Roda roda EA90 SL diwangun tina aluminium ringan pikeun kinerja gancang, tapi ku kakuatan anu diperyogikeun pikeun tunggang dinten. Gulung lancar sareng gancang dina EA90.

Sakumaha ageung sapédah ea90 Easton Road?

The EA90 ticks sadayana Kombinasi cincin petualangan énggal kami mangrupikeun perbaikan jalan anu parantos kami buktikeun, dimana pergeseranna parantos Ngan dina 1537 gram roda waja aluminium anu kaku, lega sareng siluman ieu mangrupikeun pukulan anu caket .. Nalika speed mangrupakeun prioritas utama anjeun, kontrol henteu jauh ditukangeun.

Naon jenis setang anu dianggo Easton bersepeda?

Serbaguna anu mengesankan tina sistem CINCH kami datang ka crankset aluminium kinerja EA90 kami. The EA90 ticks sadayana EC90 SLX mangrupikeun pangwangunan karbon canggih pikeun palang jalan paling enteng Easton dugi ka ayeuna. Fitur setang ieu Sareng EC70 Aero, anjeun bakal tetep nyaman bari ngirangan tarik.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat