Utama > Sapédah Gunung > Gunung Trinidad - kumaha mutuskeun

Gunung Trinidad - kumaha mutuskeun

Naon tilu bentang gunung di Trinidad?

Nyaétatilu gunung di Trinidad: Kalér, Tengah sareng KidulKisaran. KalérKisarananu pangluhurna, kalayan El Cerro del Aripo sareng El Tucuche ngahontal langkung ti 900m (3.000ft).



Trinidad mangrupikeun anu langkung ageung sareng paling padumukan ti dua pulau ageung sareng seueur bentuk bumi anu ngawangun nagara bagian pulau Trinidad sareng Tobago. Éta mangrupikeun pulau anu pangkidulna di Karibia sareng ngan 11 km ti basisir belah kalér-wétaneun Vénézuéla. Ku legana 4.768 km2, éta ogé kalima panggedéna di Hindia Kulon.

sapédah gunung pedal datar vs clipless

Seueur anu percanten yén nami asli pulau dina basa Arawak nyaéta 'Iëre', hartosna 'tanah manuk hummingbird'. Sababaraha yakin yén 'Iere' saleresna salah ngucapkeun atanapi korupsi ku penjajah awal kecap Arawak 'Kairi', anu hartosna 'pulau'. Christopher Columbus namina 'La Isla de la Trinidad.' sakitar

Naon bentang gunung pangluhurna di Trinidad?

The Cerro del Aripo

Naha Tobago ngagaduhan gunung?



El Cerro del Aripo, dina 940 méter (3.084 ft), nyaétatitik pangluhurnadi RépublikTritunggalsareng Tobago. Éta mangrupikeun bagian tina Aripo Massif sareng tempatna di KalérKisarandi Pulo JawaTritunggal, belah wétan-kalér kota Arima.

Ayat Fakta nampilkeun 15 Suhu Diukur Pangluhurna di Bumi Nomer 1 DS Bootyon 16 Juni 2013 Kota Dis Booty ngagaduhan tingkat tinggi 113 derajat nunjukkeun yén aya daérah di Amérika Serikat anu ngahontal suhu sakitar 110 derajat langkung seueur Uap di piring-piring sareng leres-leres henteu seueur angin, sanaos masarakat di kota merjuangkeun panas anu garing dinten éta sareng wengi anu lembab pisan, ieu nuturkeun anu hésé pikeun padumuk sengketa sareng aranjeunna parantos Kaganggu ngaraos raoseun dina enas? Nomer 2 Las Vegas Nevada sareng Perseus Payne Las Vegas Nevada mangrupikeun tempat paling panas di Amérika Serikat. Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon seueur jalma cicing di kasino AC nalika ngadatangan Las Vegas mangtaun-taun, suhuna ngahontal suhu anu sami dina 24 Juli 1942 19 Juli 2005 sareng 30 Juni 2013 tanggal 4 Juli 1994 kuota kahontal di Murcia, Spanyol. Ieu sadayana dinten dimana seueur jalma cicing di lebet bumi nalika mungkin.

Nomer 3 ngabahekeun Madonna kusabab ayana Australia di planét, éta kasohor ngagaduhan seueur dinten anu panas sabab masarakat Australia terang kumaha panasna cuaca. Nalika suhu pencét catetan tinggi, aranjeunna sering disiapkeun nalika masarakat Australia ngagaduhan rencana kontingensi pikeun nungkulan hawa anu luhur dina 2 Januari 1960 di Adana, Australia Kidul, rékor saratus dua puluh tilu titik tilu derajat dina pantai dinten éta sareng situ di daérah ngahontal kapasitas na. Jalma-jalma neangan panyalindungan tina panas di perairan anu leuwih tiis nomer opat Kuwait sareng Irak.



Teu heran yén cuaca di Wétan Tengah panas pisan ti jaman ka jaman nalika masarakat Kuwait bersantai Dibiasakeun sareng panas Aya sababaraha dinten nalika puncak suhu naék sareng catetan rusak 3 Juli 2016 Kuwait ngahontal catetan anu luhur 129 titik tilu derajat tanggal 22 Juli Dina taun anu sami, suhu di Basra, Irak ngahontal 129 derajat. Hanjakalna, pasukan AS aya di daérah-daérah ieu nalika suhu catetan luhur pisan sapertos seueur pasukan anu henteu pernah aya di daérah anu panas sapertos dina kahirupanna 10 1913 DeathValley ngagaduhan salah sahiji dinten anu dikonfirmasi paling panas di Bumi dinten éta. Kota di Death Valley disebut GreenlandRanch California ngahontal suhu 131 titik opat derajat sabab panas di daérah ieu henteu énggal sareng suhu rata-rata harian pikeun jalma-jalma di beulah California ieu sakitar 115 derajat, sareng pemanasan henteu kanyahoan dina suhu ieu luhur tapi jalma anu hirup di daérah sapanjang hirupna tetep ngaraos raoseun éta.

Hanjakalna, AC henteu janten alat rumah tangga anu biasa di jaman éta, éta didamel dina 1902, tapi di seueur seueur bumi éta henteu dianggo di bumi miskin anu daérah kedah ngesang dinten éta Nomer genep mangrupikeun Visia nalika kota Ezo Libya na nyepeng catetan suhu paling luhur anu kantos kacatet di bumi tanggal 13 Séptémber 1922, suhu na ngahontal 136 derajat anu luar biasa, sedengkeun padumuk ngalaman dinten éta. Rékaman éta didiskualifikasi ku Organisasi Météorologi Dunya dina Januari 2012, numutkeun organisasi éta aya kasalahan rékaman anu didiskualifikasi. Rékaman Jalma kuciwa kusabab rékaman éta didiskualifikasi, tapi ku ayana lokasi kota, gancang-gancang ogé catetan anu sanés di daérah éta nomer kamungkinan 7 rusak. Pagunungan Flaming aya di Cina.

Éta dingaranan TheFlaming Mountains kusabab hawa na dumasar kana bacaan suhu satelit di 2003. Suhu di gunung ngahontal 1502,2 derajat, sanaos catetan satelit dianggap henteu akurat, pangukuran masih dilakukeun diterbitkeun Dina seueur kasus satelit ukuran langkung luhur tibatan normal kusabab suhu anu dirékam ku satelit dinten éta ngan ukur hiji derajat pareum di gunung seuneu cuaca masih panas pisan angka dalapan anu gurun pangukuran dilaksanakeun di gurun LUT sareng kuring ngajalankeun spéktroradiométer infra merah dina modeu dina satelit Aqua, anu ngadaptarkeun suhu rékor saratus lima puluh salapan titik tilu derajat.

soré pelana



Dina taun 2005, suhu di daérah ieu kacatet salami tujuh taun. Gurun timah ngagaduhan suhu anu paling luhur kacatet pikeun lima taun éta. Gurun timah sering di daérah gurun utamina kusabab panas sareng kanyataan yén éta mangrupikeun gurun Avedon nomer salapan, upami anjeun di Abadan Irak taun 1967, sigana mah gaduh milik kuring hoyong anjeun aya di tempat séjén Juni ieu. Daérah na ngahontal suhu rékor 189 derajat.

Alesan janten panas dinten éta kusabab fenomena langka anu disebut heatburst, sabab suhu luhur henteu pernah dikonfirmasi sacara resmi, tapi masarakat di daérah éta ngarasa panas dinten éta anu salamet tina panas masih nyarioskeun perkawis ayeuna jumlah 10 furna ce CreekRanch Tungku Creek Ranch mangrupikeun hotspot sanés di Death Valley di California sareng pastina ngagaduhan tempatna dina sapuluh suhu anu paling luhur diukur di bumi. Tanggal 25 Juli 1972, suhu di daérah ieu naék tingkat luhur 201 derajat dumasar kana suhu ieu. Hanjakalna, seueur jalma anu dirawat kusabab déhidrasi sareng ternak sareng pepelakan di daérah anu sangsara dinten éta.

Jalma-jalma dititah cicing di jero rohangan saatos 10 Juni 2017. Suhu ngahontal catetan anu luhur teuing. Éta sanés 201 derajat anu kajantenan dina 1972, tapi éta pencét 127 derajat di daérah anu biasa dugi ka suhu anu luhur, sabab éta seueur anu milih tetep cicing di nomer 11 Athena, Yunani dugi ka kota-kota utama prihatin AthenaGreece mangrupikeun kota paling panas di dunya Di 1977 suhu di Athena ngahontal rékor 118 derajat nalika asap taun 70an mangrupikeun masalah anu ageung pikeun urang Yunani, asap anu digabungkeun sareng cuaca panas ngamungkinkeun dugi ka lami pisan sareng usum panas anu nyiksa, seueur jalma salaku langkah anu drastis anu dilakukeun pikeun ngirangan asap di kota janten upami suhu kantos pencét langkung luhur deui, upami suhu na kantos naék deui, kualitas udara langkung saé ayeuna tibatan biasa janten Warga Athena ngarepkeun yén moal aya deui dinten nalika suhu janten luhurna deui Nomer 12Casa de Nova Sisilia Au Kusabab ayana pulau Pulo Sisilia, usum tiris pisan hampang sareng usum panas panas sareng garing pisan.

Suhu dina usum panas janten panas pisan janten tiasa teu raoseun pisan. Suhu rata-rata di Sisilia dina usum panas nyaéta 111 derajat di taun 1999 di kota Quetta de Nova Suhu ngahontal rékor 119 nomer 13- Bili Tunisia catetan suhu paling panas kadua di dunya kacatet taun 1931 di Cabella Tunisia Kota ieu di beulah kidul Tunisia Sareng mangrupakeun kota anu bersejarah, dinten anu paling panasna 131 derajat, sanaos di daérah éta panas pisan sanaos henteu ngarusak rékaman, masarakat tetep keukeuh cicing di dinya langkung ti 200,000 taun, jalma-jalma resep pisan aya sareng bakal tahan panas anu ngahalangan sareng parantos milih hirupna di tempat anu panas pisan 14 Gurun Sonoran Amérika Serikat sareng Mexico Gurun Sonoran sumebar ka kidul-kulon Amérika Serikat sareng barat laut Mexico os dina usum panas tina gurun anu panas pisan Dinten anu paling panas di daérah éta kajantenan di 1966 dinten éta suhuna ngahontal 120 5,6 derajat, sanaos suhu di gurun janten jalma panas masih cicing di dinya, éta mangrupikeun Bumi Asal-Usul Asli Amérika bes anu parantos netep di California, Arizona sareng Mexico, kaseueuran jalma anu cicing di suku-suku pribumi Amérika ieu lahir di Gurun Sonoran sareng cicing di gurun sapanjang kahirupan, janten aranjeunna biasa kana suhu anu luhur pisan.

Jalma anu nganjang ka Gurun Sonoran moal tahan angka panas anu ekstrim 15 dinten anu paling panas anu kantos dirékam pikeun tempat runtah tiasa lebur, mundur ka lebur, suhu na kedahna luhur pisan, aya sababaraha jalma anu ngagaduhan validitas poto-poto anu naroskeun naha suhu na cukup luhur pikeun ngalembereh barang-barang ieu anu pastina bahaya pikeun jalma-jalma sakitar téknologi anu kami manipulasi poto, aya kamungkinan anu saé poto ieu parantos dirusak, pikeun ngajantenkeun anjeun mikir yén cuaca panas nyababkeun lebur

Naon walungan pangpanjangna di Trinidad?

Si CaroniWalungannyaetawalungan panggedéna di Trinidadsareng Tobago, ngajalankeun 40 km (25 mi) ti asalna di Banjaran Utara di Pulo JawaTritunggal, ngalangkungan dataran handap kalér dataran Caroni sareng lebet ka Teluk Paria di rawa Caroni.

♪♪♪ Pulo Karibia Trinidad gaduh danau berminyak anu ageung diwangun tina jutaan ton aspal sareng ngandung sésa-sésa mahluk anu malang.

Tapi éta sanés ngan ukur balong ageung kalayan batu cobblestones. Atanapi pati. Nyatana, tambak minyak sareng kokotor ieu ngajarkeun urang seueur ngeunaan kahirupan - tina naon anu katingalna sapertos di tempat séjén di jagad raya dugi ka kumaha urang tiasa nyalametkeun naon anu urang gaduh di bumi.

Danau Pitch mangrupikeun situ aspal anu panggedéna kajadian di planét. Sareng kuring terang naon anu anjeun pikirkeun! Anjeun pikir, 'Aya langkung ti hiji?!' Nya, teu seueur persaingan pikeun judulna. Kami ngan ukur terang sababaraha danau sapertos kitu.

Sanaos kitu, aranjeunna parantos kéngingkeun reputasi salaku tempat kiamat sareng karusakan. Sareng alesan anu saé! Daripada cai, cairan anu aya di Pitch Lake kalolobaan minyak; naon anu disebat kimiawan nyaéta hidrokarbon. Numutkeun kana hiji tiori, danau kabentuk nalika hiji piring tektonik nyurung handapeun dasar anu sanés.

Éta nyorong setoran minyak tina usus bumi. Bahan-bahan minyak anu langkung enteng ngambang sareng ngejat, ngantepkeun sludge beurat anu dicampur sareng cai, sludge sareng hal-hal sanésna di daérah janten sludge anu poék, kandel. Leutak ieu ogé kajadian ngagaduhan suhu hampang 32 dugi 56 derajat Celsius.

liburan sapédah gunung

Sareng langkung ti millennia éta parantos dijalankeun salaku jinis bubu alam pikeun satwa. Sanaos seueur danau cekap cekap pikeun ngadukung beurat hiji jalma, bagian-bagian sanésna langkung sapertos pasir. Sareng di tempat-tempat ieu sato-sato sembarangan tiasa nyangkut sareng tilelep - hal anu sering kajadian.

Fosil sareng rorongkong bahkan artéfak arkéologis parantos dipiceun tina kokotor dina kaayaan murni sabab leutak caket nyegah aranjeunna tina terurai, atanapi tina unsur-unsur, atanapi Scavengers janten ditambang. Mémang, pamanggihan sapertos kitu anu dikenal ku Pitch Lake anu langkung alit - La Brea Tar Pits, California - anu kasohor. Tapi tong ngantep sadayana ieu ngabobodo anjeun yén danau aspal mangrupikeun kolam renang anu gedé.

Sanaos sakedik cai atanapi oksigén dina kutipan 'cai' na, Pitch Lake saleresna ngeusi kahirupan. Salaku conto, panilitian taun 2011 anu diterbitkeun dina jurnal Astrobiology mendakan yén dugi ka sapuluh juta organisme tiasa hirup dina hiji gram leutak ti Pitch Lake. Sanaos sakitar satengah tina naon anu anjeun tiasa kéngingkeun a. bakal kéngingkeun gram cai tina salah sahiji Great Lakes di Michigan, masih seueur kénéh mikroba.

Sareng urang henteu nyarioskeun ngan hiji jenis organisme, ogé. Urutan genetik ngungkabkeun rupa-rupa baktéri sareng mikroba sanés anu hirup di aspal. sareng sakitar tilu puluh persén spésiésna sateuacanna teu dikenal ku élmu! Tapi éta sanés anu paling narik minat tim.

Tingali, alesan ieu diajar diterbitkeun dina Astrobiology tibatan jurnal mikroba biasa sabab aya danau di dunya séjén anu siga kieu sih di seueur Pitch Lake. Hususna anu di Saturnus bulan Titan. Panilitian anu saencana parantos nunjukkeun yén Titan's Lakes mariksa seueur kotak anu nyalametkeun nyawa, sareng hiji pengecualian utama: teu cekap cai.

Danau na tibatan pinuh ku hidrokarbon sapertos metana, janten dipercaya yén kahirupan di jerona ngan saukur moal salamet. Tapi saeutik pisan cai sareng seueur hidrokarbon sigana henteu janten masalah mikroba Pitch Lake. Janten ayana pisan nunjukkeun yén dimungkinkeun pikeun Titan ogé.

Masih aya sababaraha cai cair di Danau Pitch anu haneut, sareng éta henteu kedah dilarapkeun ka situ metana Titan, anu tiis pisan. Sareng aya béntenna ageung antara lingkungan anu tiasa ngadukung kahirupan sareng kahirupan anu hirup di dinya, sanaos mikroba Pitch Lake sanés tinjauan kahirupan di Titan, aranjeunna seueur nawiskeun jalma-jalma di sakitar urang di bumi. Salaku conto, anjeun tiasa ngabantosan kami ngalawan panyakit tepa.

Dina panilitian taun 2018, panaliti tiasa ngasingkeun turunan asam kolik tina baktéri danau pitch, molekul anu biasa dianggo pikeun nyegah baktéri sanés tina tumuh. Janten mikroba Pitch Lake tiasa ngabantosan urang pikeun ngembangkeun antibiotik énggal, anu bakal nguntungkeun pisan sabab seueur hal-hal goréng janten tahan tina anu urang gaduh. Pikeun ngahemat nyawa, diajar flora Pitch Lake tiasa ngabantosan Nyalametkeun lingkungan.

cilaka sirah sapédah

Panilitian 2014 anu diterbitkeun dina Élmu dianalisis titik-titik cai leutik tina minyak Danau Pitch sareng nyimpulkeun yén éta ngandung mikroba anu aktip tuang hidrokarbon di lingkunganana, studi anu nalungtik taneuh caket danau ogé parantos mendakan baktéri anu ngahémat minyak ieu. Ieu saé pisan sabab hidrokarbon dipikaterang sesah direcah. Disatukan, hasilna ieu tiasa ngandung implikasi pikeun ngaleungitkeun tumpahan minyak, naha di darat atanapi dina cai.

Salaku conto, ilmuwan tiasa nyandak baktéri tuang minyak kana daérah pikeun miceun tumpahan langkung épisién tibatan baktéri éta sorangan. Bisa dimungkinkeun pikeun ngasingkeun énzim anu digunakeun mikroba pikeun nyerna hidrokarbon sareng dianggo pikeun ngembangkeun metode Pemurnian minyak dina skala anu langkung ageung. Janten yeuh, bari Danau Pitch henteu kadéngé tempat liburan anu ideal pikeun anjeun, éta mangrupikeun hal anu saé pisan anu seueur mikroba henteu satuju.

Sareng ku nalungtik organisme anu lepat kana danau aspal ageung, panas, pikeun perumahan perdana, urang tiasa diajar seueur hal anu aya gunana - bahkan panginten tiasa ningali naon anu diarepkeun di dunya séjén. Upami anjeun nyarioskeun perkawis kahirupan di tempat sapertos Titan ngajantenkeun anjeun hoyong terang langkung seueur, kuring gaduh warta anu hadé pikeun anjeun! Dina saluran adi kami SciShow Space kami nyarios seueur ngeunaan naha aya kahirupan sanés di jagad raya, dimana éta paling dipikaresep nyumput sareng kumaha urang terang éta. Bahkan aya sacara gembleng episode dina Titan sareng kumaha rupana! Sareng unggal kanal sapertos Episode anu leres-leres gratis - kusabab artikel pendidikan gratis anu kami lakukeun di dieu di SciShow.

Janten anu anjeun kedah lakukeun pikeun diajar sagala hal ngeunaan alam semesta anu saé na anu hirup ieu sayogi di YouTube.com/SciShowSpace atanapi pencét tautan dina katerangan ♪♪♪

Kota mana anu ibukota mimiti Trinidad?

St Joseph diadegkeun dina 1592 ku Antonio de Berrio sareng anu pangkolotnakotadiTritunggalsareng Tobago. Asalna namina San Jos? de Oru? a, éta dilayanan salakuibukotatina basa SpanyolTritunggalantara 1592 sareng 1783.

Naon walungan pangageungna di Trinidad?

Si CaroniWalungannyaetawalungan panggedéna di Trinidadsareng Tobago, ngajalankeun 40 km (25 mi) ti asalna di Banjaran Utara di Pulo JawaTritunggal, ngalangkungan dataran handap kalér dataran Caroni sareng lebet ka Teluk Paria di rawa Caroni.

Naon semenanjung panggedéna di Trinidad?

Daérah basisir anu katelah Cedros perenahna di asamenanjungdi tungtung Kidul-Kulon pulau ofTritunggal. Lokasina di ujungsamenanjung, Cedros atanapi Bonasse sabab langkung umum dipikaterang khususna dina peta, tempatna ngan ukur mil ti pantai Vénézuéla, sareng mangrupikeun titik anu paling kidul di Karibia.

Naha Trinidad nagara beunghar atanapi miskin?

Tritunggalsareng Tobago mangrupikeun salah sahiji anu paling beungharnagaradi Karibia, berkat cadangan minyak sareng gas ageung na, eksploitasi anu mendominasi ékonomi na.

pondok kéju pra latihan

Naon walungan panggedena di dunya?

Thewalungan pangpanjangna di dunya, diukur tina sungutna dugi ka sumber anu paling jauh, sapanjang taun, sigana Amazon, anu ngalir 4,345 mil ti Andes Peruvian ngaliwatan Brazil ka Samudra Atlantik.9. 2014.

Naon anu aranjeunna nyarios di Trinidad?

Bahasa resmi Trinidad sareng Tobago nyaétaInggris, sanaos urang ngagaduhan bagéan tina populasi anu nyarios basa sanésna, kalebet 'patois', versi basa slang tina basa Perancis anu dibawa ka kapuloan ku padumuk Perancis dina jaman penjajahan.

Sakumaha jangkung gunung pangluhurna di Trinidad sareng Tobago?

Anu pangluhurna, El Cerro del Aripo, jangkungna 940 méter (3.084 ft); anu sanésna, El Tucuche, ngahontal 936 méter (3.071 ft). Jajaran Tengah ngalegaan sacara diagonal ngalangkungan Pulo Jawa sareng mangrupikeun jajaran lemah sareng daerah rawa anu naék ka bukit-bukit ngagugulung; jangkungna maksimum na nyaéta 325 méter (1,066 ft).

Naon jinis géografi anu gaduh Trinidad sareng Tobago?

Géografi fisik. Trinidad diangkut ku tilu bentang gunung anu bénten-bénten anu mangrupikeun terusan tina cordillera basisir Venezuelan. Rentang Kalér, anu jauh ti Pegunungan Andes Vénézuéla, diwangun ku bukit-bukit kasar anu sajajar sareng basisir.

Jenis batu naon anu aya di Trinidad sareng Tobago?

Kidul ieu, lipatan Tengah Range sareng sabuk dorong diwangun ku batu sédimén Cretaceous sareng Eosen, sareng formasi Miosin sapanjang sisi kidul sareng wétan. Dataran Naparima sareng Rawa Nariva ngawangun taktak kidul angkat ieu. Lemah Lemah Kidul diwangun ku Miosin sareng keusik Pliocene, lempung, sareng kerikil.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.