Utama > Tinjauan > Tinjauan pondok Assos - waleran umum

Tinjauan pondok Assos - waleran umum

Naha pantona Assos pantes?

Leres, aranjeunna damangharganaartos. The S7 Equipecalana pondokhebat pisan sareng kuring pikir éta mangrupikeun perjanjian dina tingkat anu aranjeunna dijual.



Wilujeng sumping di unboxing GCN Tech anu hadé. Sareng minggu ieu urang gaduh harga anu tiasa anjeun anggo. Pondok anyar ASSOS S9 bib pondok.

Ayeuna, sapertos biasa, aya kasempetan pikeun meunang dina GCN Tech Unboxing. Sareng urang henteu ngan saukur masihan pasangan. Kami gaduh lima pasang kanggo masihan.

sapédah greg lemond

Sareng kanggo sadaya detilna, tetep diteruskeun kana akhir tulisan Tapi kanggo ayeuna urang kedah ningali kana kolor sareng ngabuka kotak. (Logo swooshing) (musik éléktronik santai) Abdi resep bungkusna.



Éta salawasna pisan nice. Untungna, urang nampi seueur di dieu di GCN. Nyaan untung pisan.

Ieu pondokna. Geulis, sanés? Ayeuna, naha anjeun terang gosip yén pamiarsa sareng pamiarsa berita sadayana cicingeun taranjang ti ninggang ka handap? (seuri) Nya. Leres, hapunten.

Pokokna, upami aya hiji hal anu sinonim sareng pengendara sepeda tibatan sapédah, éta mangrupikeun calc calana pondok. Tapi éta heran pisan nalika anjeun émut yén aranjeunna henteu sepuh saurna. Henteu dugi ka Toni Maier, pendiri ASSOS, nyiptakeun calana pondok bersepeda munggaran sadunya anu didamel tina Lycra di 1976.



Warta ngeunaan kanyamanan atasanna gancang sumebar ka peloton, sareng di taun 1980-an sadayana pro henteu nganggo deui calana pondok wol. Ti saprak éta, dimana anu sanésna nuturkeun, ASSOS teras-terasan ngabuka jalan sareng ngupayakeun ningkatkeun sareng nyempurnakeun pondok pondok, hasilna pondokna S9, mangrupikeun puncak tina prosés ieu. Genep taun rarancang sareng pamekaran milih kana pondok anyar, sareng aranjeunna parantos didesain ulang tina modél S7 anu kaluar.

Konci pikeun desain ulang ieu ayeuna mangrupikeun fungsi anu disebat ASSOS téknologi A-Lock. Sacara sederhana, éta cara anyar ngalampirkeun talina kana calana anjeun supados langkung raoseun. ASSOS nyarioskeun jaga bantalan korsi aman dina tempatna supados henteu obah sareng teu leueur nalika anjeun kaluar tina pelana, atanapi nyarios nalika anjeun ngontrak cangkéng.

Biasana disebatkeun yén langkung seueur sisipan lycra pondok, langkung saé pas. Tapi éta disababkeun ku watesan Lycra; Nanging, téknologi lawon parantos ningkat pisan sareng ieu ayeuna hartosna ASSOS masih pas pisan tapi parantos ngirangan jumlah panel anu dianggo dina pangwangunan. Nyatana, S9 nganggo konstruksi dua panel; ASSOS ngagunakeun anu katelah panel kukupu anu ngabungkus suku sareng ka handap ka tukang pikeun ngawangun struktur Ergo-Box.



Kauntungannana ieu nyaéta anjeun gaduh langkung seueur jahitan dina kolor sareng langkung sakedik jahitan hartosna langkung poténsial daerah pikeun iritasi. Éta ogé masihan pondokna katingali leres-leres ramping sareng lemes. Fitur keren anu sanés kuring hoyong nunjukkeun ka anjeun nyaéta tungtung suku anu énggal.

Sareng aranjeunna didamel tina lawon énggal anu raoseun pisan ngalawan kulit anjeun sareng henteu gerak. Tapi aranjeunna ogé saé sareng lega pikeun merata tekanan sareng ngeureunkeun anjeun kéngingkeun sosis. Saha waé anu nganggo sapasang calana pondok ASSOS bakal nyaritakeun yén calana éta legendaris.

Sareng dina kolor pondok S9 anu anyar, éta parantos dirobih janten langkung raoseun sareng kirang jilidna tibatan sateuacanna. Pad S7, éta wungu. Kuring ayeuna parantos ngarobih janten kulawu salaku parobahan kosmétik.

Tapi aya ogé paningkatan ventilasi dina bentuk perforasi ieu di payun. Sareng éta mangrupikeun hal anu disebat ASSOS langkung tiis tina kawah. Nya éta kedah ngabantosan meteorit kuring tiis.

Ayeuna pikeun bagian anu anjeun sadayana atosan. Kumaha kuring meunang sapasang pondok ASSOS S9 bib anyar anu hébat? Nya, éta gampang pisan. Ngan pencét tautan dina katerangan di handap ieu sareng anjeun bakal dialihkeun ka halaman masihan kami.

naha busa gilinding leres-leres tiasa dianggo

Turutan Lebetkeun pitunjukna, eusian detil anjeun sareng anjeun gaduh kasempetan pikeun kéngingkeun pondok pondok ieu. Nya, sanés anu pasti ieu. Kuring janji yén anu anjeun kéngingkeun bakal énggal sareng teu dihoyongkeun, henteu di toko GCN, kami gaduh penjualan ayeuna sareng sagala rupa barang pikeun anjeun kalebet ASSOS GCN kit kami.

Sareng pikeun tulisan sanés anjeun tiasa pencét di handap sareng ningali kunjungan Si ka markas ASSOS dimana anjeun bakal ningali lalaki ASSOS anu asli, sanés ngan versi toko pon kuring.

Naon pondok pondok Bib Assos?

Thecalana pondok bib pangsaénapikeunNgabuburit, dina raraga karesep
  • Le Col Pro BlackoutPondok Bib. Kinerja tingkat Pro, digabungkeun sareng seueur padding.
  • AssosT.
  • Endura Pro SL IIPondok Bib.
  • Rapha kalenturan dileungitkeunPondok Bib(2019)
  • Giro Chrono OlahragaBib Pondok.
  • PEdAL ED Odyssey Bibshort.
  • dhb Aeron SpeedPondok Bib.
19 2021.

Saha anu ngadamel pondok biking biking pangsaéna?

ThepangsaénaLalakisiklus muter sapédah
  • Sportive Bodyfit Team PalasikPondok Bib.
  • Naék C5Bibshorts.
  • Jalur Balap DHB Aeron Labbibshorts.
  • Rapha Palasikbibshorts.
  • Kerah Olahragabibshorts.
  • 9. Cafe du Cycliste Josephinebibshorts.
  • Santini Impact Probibshorts.
  • Ale Corsabibshorts.

Anu pondok anu kuring kedah mésér?

Pangalusnacalana pondok
  • Serangan Sadidintencalana pondok bib. Pangsaéna pikeun dinten anu panjang dina pelana.
  • Konsép Velociocalana pondok bib. Sadaya-kaluar kanyamanan.
  • Kargo Rapha Inticalana pondok bib. Pangsaéna pikeun nyepetkeun.
  • Tulang Evo centPondok Bib. Fitur chamois luhur-tungtung.
  • Tulang Tim RSPondok BibS9.
  • Endura Pro SL.
  • Gore C7 Jarak Jauhcalana pondok bib.
  • Turis Madisoncalana pondok bib.

Naha Assos mérek saé?

TheAssossareng garis Rapha lumayan lega. Sagala anu dilakukeun ku aranjeunna kualitasna luhur, tapi unggal garis ngagaduhan tandatangan, potongan-potongan anu kuring anggo unggal dinten. AndalannyaAssosbib pondok mangrupikeun karya luhur kinerja, pakean bersepeda luhur-nyaman.

Naha Assos mahal pisan?

éta R&D, biaya bahan, sareng padamelan. hiji hal anu anéh nyaéta biayaAssosdi Amérika Serikat nyaéta +/- 20%Tambih deuitibatan di Éropa. paduli, anjeun meunang naon mayar. éta sababna sababaraha urang kéngingkeun serotta atanapi mandiri tibatan ngan ukur meunang perjalanan atanapi cannondale.

Naha pondokna mahal bib mahal?

Bibs mahalhenteu diragukeun deui langkung saé, nyaéta aranjeunna ngagaduhan chamois anu lemes sareng langkung saé. Tapi, upami anjeunsapédahcukup nyaman pikeun numpak 5 jam maka pangalaman anjeun sigana ngan ukur bakal ditingkatkeun upami anjeun kéngingkeun sababaraha assosbibsatanapi anu sami sareng panginten tiasa ngabédakeun upami anjeun tunggang salami 10 jam.

Naon anu dianggo ku pengendara handapeun kolorna?

Leresmakétinacalana pondok

Gaduh sapasang baju jero katun di jerocalana pondok sapédah anjeunnegates sadaya kauntungan anu disayogikeun (kontrol gesekan, manajemén kalembaban). Upami anjeun gaduh bibcalana pondokatanapi knickers bib,sapédah anjeunkaos oblong Langkung tina tali bib, henteuhandapeun.
16. 2013.

Naha calana pondok sapédah mahal?

Mahal: KangPondok Sapédahkanggo Mésér. Tapi pikeun seueurna, luhur-tungtung, hargacalana pondok sapédahleres-leres didamel langkung saé sareng bakal langkung lami. Upami anjeun énggalNgabuburit, sapasang murah pasti anjeun ngamimitian. Tapi tong isin-isin nyobian sababaraha hal anu sanésmahalmérek nalika anjeun langkung aub sareng olahraga.11 2018.

Dimana ngadamel baju Assos?

Kaseueuran baju ayeunadidameldi Romania, teras dikirim ka kantor pusat pikeun kontrol kualitas. Beda sareng kaseueuran perusahaan,Assosteu gaduh modél taun. Énggalpakeankaluar nalika aya anu énggalpakean. Seueur produk parantos cicing dina garis salami mangtaun-taun.21 2013.

sapédah diy

Naha kolor pondok Assos Equipe Rs bib raoseun?

The Assos Equipe RS bib shorts S9 ampir paket lengkep, nawiskeun kualitas ngawangun kalayan perhatian nyata kana detil sareng bantalan anu raoseun tapi suku na gaduh kabiasaan anu hanjelu tina naek. ASSOS - Equipe RS Bib Shorts

Naon jinis calana pondok anu dianggo Womens Assos?

Celana Kargo ASSOS TRAIL Awéwé Ukuran Sedeng Hideung Pareum-Jalan Series Ieu pondok kargo Trail sareng bib liner ti ASSOS parantos dirarancang pikeun gawé babarengan. Anjeun tiasa nganggo duanana sacara mandiri atanapi manjangan panggunaanna sareng kit sanés, tapi upami anjeun parantos nganggo éta anjeun bakal manja sareng moal hoyong anu sanés.

Naha sesah pikeun ngéléhkeun celana pondok Assos Equipe?

Merek Swiss ieu parantos ngabuktikeun deui pondokna ngan saukur hésé dikalahkan. Pondok pondok mangrupikeun produk anu kagok pikeun marios. Kuring ngahargaan aya seueur karesep pribadi sareng naon anu dianggo pikeun saurang ogé henteu kedah sami pikeun sadayana.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.