Utama > Tinjauan > Tinjauan sapédah awi - solusi anu berorientasi kana aksi

Tinjauan sapédah awi - solusi anu berorientasi kana aksi

Naha sapédah awi saé?

Ringan. Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, pigura sapédah didamel tinaawibade terang pisan. Aawipigura tiasa pisan dibandingkeun sareng beurat akualitaspigura aluminium, sareng kadang-kadang langkung enteng. Sanaos henteu terang sapertos bingkai karbon,awimasih katénjo cahaya, sareng ieu tiasa ngajantenkeun bénten dina perjalanan anjeun.



Saur anjeun anjeun bakal ngagaduhan masalah ngabantah serat karbon mangrupikeun bahan bingkai pamungkas, sahenteuna dina hal kinerja. Maksad abdi, éta tiasa janten gampang pisan, super kaku, leres pisan patuh, sareng aerodinamika teu waras, sanaos tangtosna aya tumpukan bahan bingkai anu sanés anjeun tiasa ngawangun sapédah anu cemerlang tina titanium aluminium magnésium waja teras aya anu kuring ningali sepédah kai teuing sateuacan nganggo sapédah -Témbok sareng anu sapertos kitu, kuring kantos ningali sapédah kai tapi kuring pikir éta énggal tapi dinten ieu mangrupikeun dinten munggaran kuring leres-leres sanggup numpak hiji sareng kuring henteu sabar ngantosan naon ? Siga ieu mangrupikeun sapédah Tumpus sareng bingkaina, sapertos anu jelas anjeun tiasa tingali, didamel tina kai, tapi ieu sanés sapédah balap anu hipu diwangun pikeun pangropéa dina aspal lemes sareng ek, tapi langkung enteng, ku sabab kitu Pigura ieu beuratna ngan ukur 1800 gram , anu nyata langkung seueur tibatan karbon, tapi perkawis na sareng baja topend sareng kontras sareng dua bahan ieu, langkung gampang di planet ieu tangtosna leres-leres lestari sareng ayeuna meryogikeun langkung seueur tanaga dina ngadamelna sateuacan abdi muterkeun kanggo pangkonan sareng ningali kumaha karaosna, kabeneran pikeun urang tumpur anu gaduh Siklus sacara pribadi nganteurkeun sapédah janten ayeuna kuring badé ninggang sareng milarian terang ngeunaan naon ieu sareng anjeun Sepeda Sepeda Umur 20 taun katuhu- insinyur tangan ti tukang jati komérsial Upami kuring leres, éta cocog sakumaha mumpuni pikeun saha waé anu ngawangun sapédah kai, tapi sigana? Patarosanna, kunaon, um, sanés pilihan anu jelas pikeun bingkai sapédah, kuring tukang damel sareng insinyur sareng peminat sapédah saumur hirup sareng kasempetan timbul, kuring kantos ngobrol sareng calon nasabah jati anu kantos nyerat buku ngeunaan sapédah Had anu mangrupikeun nami buku ieu, panginten panginten urang kedah tungtungna ngawangun sapédah Ash, penerbitna henteu acan nyatujuan pikeun publikasi Tenggat waktos éta caket, kami henteu kantos ngawangun sapédah sateuacanna sareng urang ngawangun sapotong jati, tapi dina Éta masihan sirah kuring ideu pikeun ngawangun sapédah tina lebu, sareng naon ideu upami anjeun produsén maka biasana cicing di dinya sareng janten kajantenan salami dua taun kuring ngawangun lebu sapédah pikeun kuring nyalira mangrupikeun proyék murni pribadi éta henteu pernah dimaksad janten bisnis atanapi naon waé kanggo saha waé dugi ka mimiti nyetir teras kuring janten sakedik jalma anu nyarios teuing penginjilan ngeunaan hal éta, janten kumaha ngabandingkeun sareng bahan sanés sapertos ? B. waja atanapi serat karbon dina hal kakuatan sareng kapadetan, sahingga nawiskeun sipat anu béda.

Seueur pasipatan pigura, sapertos anu anjeun terang, perenahna dina ngawangun pigura nyalira dina géométri tina pigura anu teu merta dina bahan kai ngagaduhan sipat unik Tingkat Sélular Mikrostruktur Sacara struktur sél kai dasarna mangrupikeun kompléks ageung tina spring kombinasi -damper. Komplek sistem mikro-suspénsi ieu sareng anu ngagaduhan pangaruh ngaleueut geter anu datang ngalangkungan jalan sareng kana pigura. Kesan munggaran ogé, kesan anu pangpayunna kuring nyaéta rasana normal dina hartos yén saatos lami nyarios sareng andy ngeunaan sapédah ieu, kuring masih gaduh gagasan anu tos disangka yén éta bakal ngajantenkeun kuring siga sapédah kai tapi upami kuring teu tiasa ningali dimana kuring, naha éta mangrupikeun sapédah normal pikeun nunjukkeun anjeun sacara visual ayeuna Salah sahiji hal anu mimiti anu kuring lakukeun nalika kuring naek sapédah anu énggal nyaéta tés anu digoyang anu bahkan henteu lengkep ilmiah, tapi kuring ngalakukeun pasihan setang sakedik-sakedik sakadar ningali naon jinis kaku dina tungtung hareup sapédah anu aya, sareng ieu leres-leres aya dina lingkungan sapédah logam atanapi sapédah karbon ringan, janten pasti henteu raos ti sudut pandang anu kaku, asa teu anéh-anéh, parantos tilu dua hiji jalan, anu kedah sahenteuna 600 watt sareng naon sareng jinis kaku sareng gua na? sityof dibandingkeun sareng baja salamina, janten 1.800 gram pikeun pigura enya éta tiasa dibandingkeun sareng bingkai baja tungtung luhur tapi kumaha kuatna upami dibandingkeun jelas kapadetanna langkung handap tibatan baja sareng éta hartosna anjeun kénging seueur tiasa ngagunakeun langkung seueur éta tanpa ngaleuwihan beurat sapotong waja tunggal, janten kandelna pipa ieu beda-beda antara lima sareng genep mil gumantung kana dimana ayana. aranjeunna ngagaduhan langkung seueur kai dina kecap sanésna témbokna tiasa langkung kandel diaméterna tiasa langkung kandel kanggo beurat anu sami kanggo jisim bahan anu sami éta ngagaduhan rasio kakuatan-ka-beurat anu langkung ageung sareng nalika anjeun ngagabungkeun ieu sareng ngajantenkeun tabung anu nguatkeun épék ieu deui, éta mangrupikeun bahan anu cocog pikeun pangwangunan pigura sapédah, anu intina diwangun tina sipat anti-geter anu terkenal di dieu sareng nyatakeun yén ieu sapuluh kesan kuring ogé nganggo ban kerikil di dieu ogé ngaku, kuring gaduh 60 psi di jerona, tapi éta pasti raoseun sepi pisan, sabab maksadna kuring jempé pisan, tapi ogé dina segi geter ngalangkungan sapédah, tapi ku cara kitu? Éta bakal bénten pisan sareng serat karbon salaku pamatuhan, anu bénten sareng dampening geter, éta dina tikungan anu langkung jelas sareng kuring pikir éta hiji hal anu anjeun moal tiasa ngawangun kana pigura kai, atanapi sahenteuna henteu dina waktos ieu bari anjeun Sareng serat karbon anjeun tiasa lem hiji pos korsi anu bentukna iklan sareng anjeun leres-leres katingali tiasa lentur.

Sababaraha pigura parantos dipasang kana tabung korsi sareng jok na tetep dugi ka 20 milimeter kabébasan gerak janten anjeun ngagaduhan geter anu sapertos bisik-bisik anu langkung pas sareng sapédah logam sapertos sapédah aluminium atanapi sapédah Ortitan dina istilah patuh, anu sanés hiji hal anu saé deui éta ngan ukur naon, janten upami anjeun kaganggu? h potholes, anjeun tiasa ngaraosan kumaha waé ogé, tapi getaran sortoffiner anu asalna tina permukaan anu kasar sapertos gravel atanapi aspal henteu rata ngan ukur henteu aya, seueur pisan omong kosong anu kuring tumpak sapédah kai janten kumaha éta leres-leres dilakukeun sapertos kanyataan kerung? Sigana mah kuring sigana kedah nebak, tapi hartosna, kuring tiasa ningali konéksi, kuring tiasa ningali éta diwangun kana sistem modular, janten henteu dimimitian tina gabung dewan anu disarengan ku gabungan jigsaw ieu di dieu anu ngonci pisan ieu Ends epoxy glued at the end, the boards are also laminated so that the joint are staggered so that they effective reinforce each other, most of the machining is done on a CNC cutter, then the front frame dimimitian or janten dua mesin satengah cangkang , anu teras ngaliwat ka Centerline ditempelkeun sasarengan, sareng teras segitiga tukang kana korsi tetep. Dina ranté tetep, ranté tetep ditempelkeun sasarengan. Ranté tetep dilaminasi tina genep lembar lebu anu dicetak dina tilas kanggo masihan kurva anu urang peryogikeun, aranjeunna teras henteu dina tungtung ieu -Won komponén babarengan, anu mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling sesah nalika ngawangun sapédah kai ds naon anu putus? Naha éta desain sapédah anu bentukna sapédah mangrupikeun produk tina sipat kai atanapi naha anjeun gaduh sakedik kalenturan dina kumaha katingalina anu kuring hartosna, contona, naha anjeun tiasa ngadamel sapédah kai aero ku motong tabung kana ukuran kitu? Airfoil Anu Anjeun Tiasa Laksanakeun Henteu aya alesan pikeun tabungna buleud.



Anjeun kaleungitan sakedik kakuatan nalika anjeun ngarobah propil kusabab anjeun mimiti ngenalkeun konsentrasi setrés. Propil sirkular henteu ngagaduhan titik anu hoyong bertindak salaku konsentrator setrés, upami anjeun mimiti fokus dina bagian anu mancung maka anjeun mimiti nyiptakeun konsentrasi setrés sakedik, tapi ieu ageung teuing sareng gampang pisan teuing desain pikeun mastikeun éta cara éta Henteu masalah ieu dimaksudkeun salaku sapédah gravel sareng sapertos kitu kuring ngarepkeun beban anu langkung beurat, nabrak anu langkung ageung sareng hal-hal dina pigura nalika ngalakukeun desain aero -Bike, kuring tiasa gampang ngirangan bagian tina sababaraha anggota ieu sareng enya ngarobah profil janten aranjeunna henteu kedah janten bagian buleud anu cukup keren sahingga anjeun leres-leres gaduh tingkat kalenturan anu sami sareng serat karbon, panginten tina segi ngabentukna sareng enya anjeun leres enya hartosna leres pisan aya larangan dina bentukna, salami anjeun nempatkeun bahan anu cekap dina tempat anu pas sareng anjeun nyambungkeun komponén anu béda-béda unsur-unsur kai uh dina cara anu leres enya bentukna bentukna variatif pisan, anu anjeun teraskeun nyaéta kabutuhan pikeun kéngingkeun bahan-bahan éta ra dii dieu deui Sapu pikeun nyingkahan parobahan anu seukeut dina arah anu ngabalukarkeun konsentrasi setrés. Kuring gaduh kurva lemes ieu anu dihindari ku konsentrator stres ieu, janten mangrupikeun detail desain anu kuring pribadi hoyong teraskeun, hanjakal kuring henteu tiasa ngabantosan, éta mangrupikeun sapédah gravel saatos sadayana kedah milarian kerikil sareng saleresna mah bener-bener bagja anu kuring lakukeun pasti nambihan ukuran anyar pikeun kualitas ngageterkeun geter sareng anu paling saé digambarkeun ku kanyataan yén hareup sareng tukang sapédah ieu asa béda pisan sabab bagian tukang sapédah leres-leres ngahampura sareng sifat tina Kerikil nyerep nabrak anu turun tina jalur, sedengkeun garpu ieu, anu mangrupikeun garpu Envycarbon, leres-leres kualitasna, pastina masih raoseun sapertos ditarjamahkeun langkung geter, sareng éta sabagian kusabab kuring gaduh Ban naekeun kana 60 psi tina tanjakan jalan tapi tukangna henteu karaos kuring gaduh 60 psi di jerona anjeun tiasa nyarios langkung seueur sareng sapertos serat karbon, upami anjeun gentos anjeun henteu terang kumaha bijil tina kai atanapi arah anu anjeun terang tiasa ngarobih? terang karakteristik sapédah atanapi anjeun rada tetep kana anjeun terang kai jelas super kuat dina hiji arah sareng enya anjeun leres pisan anjeun leres pisan salah sahiji tantangan pangbadagna nalika ngararancang ku kai nyaéta kai ageung sareng gaduh kakuatan anu hébat sareng tegangan sapanjang sisikian tikungan ageung, salami bijilna sapertos kieu, éta bakal dibengkokkeun pisan, tapi upami anjeun mimiti leumpang ngalangkungan serat anjeun bakal kapisah.

ngajalankeun selat sareng gps bersepeda

Kituna, leres-leres kritis mendesain sareng serat dina orientasi anu leres. Janten anjeun gaduh kaku samping nalika anjeun ngagaduhan éta? Séréal lebet kana downtube sapertos kieu hartosna éta cukup kuat, kumaha tahan kana torsi éta, éta dimana hak gedéna lebet, sareng éta sareng kandel témbok, kusabab anjeun ngagaduhan anu leres, mangrupikeun hal anu saeutik pisan jalma anu parantos dilakukeun pulaskeun kana hal anu éh pabrikan sapédah kai anu sanés gaduh karbon anu dianggo sacara internal uh lapisan kardus sacara internal éta ngan ukur kadaharan ch anu siga curang pikeun curang ka kuring, éta sanés scam, hartosna anjeun terang naon waé cara ngawangun sapédah sah, enya, nalika anjeun nunjukkeun yén kuring hoyong ngawangun sapédah kai sareng saur kuring henteu aya forum karbon di ditu, henteu sareng dugi ka ayeuna, saur anjeun? Kuring lahir dina kapercayaan ieu sareng kumaha kateguhan matéri éta, hartosna, kumaha tahan pikeun nabrak sareng karusakan anu kuring hartosna, contona, naha anjeun tiasa nyabak éta anjeun tiasa mencét, kuring resep anjeun kagungan éta henteu beres, enya, parantos seueur tés produk, seueur, eh, seueur nunggang atos parantos dilakukeun, sanaos tangtosna kaseueuran kéngéng henteu condong kajantenan nalika urang nganggo sapédah. Kaseueuran dents sumping nalika urang nyandak kana mobil atanapi mobil sapertos kitu, nalika anjeun nempatkeun kana hal anu khusus, hehehehe pisan kamampuan nyerep shock anu urang bahas tadi ogé hartosna éta langkung tahan pikeun denting, ngadamel éta langkung tahan kana sambel denting tibatan bahan-bahan pigura anu sanés Salju kuring ngaku dugi ka ayeuna kuring henteu kantos nganggap kai salaku bahan kinerja kuring terang yén umat manusa parantos ngajantenkeun struktur anu luar biasa sareng teras ngalakukeunana, tapi pikeun kuring kai dina olahraga kontéks sok hartosna instrumen tumpul sapertos kelelawar sareng klub sareng Tongkat, tapi di dieu maksadna mah mimitina yén timbangan henteu resep 1800 gram per kerangka, 1800 gram kanggo bingkai sareng éta henteu cukup, panginten prasangka kuring ngeunaan roda kai asalna tina kanyataanna ngan aya teu aya sareng panginten langkung seueur kana Point éta yén henteu aya balap propésional, naon pikeun kuring? sareng kuring curiga yén seueur teuing anjeun sering janten barométer pikeun kasuksesan sareng kredibilitas kuring henteu ngagaduhan visi romantis tina pengendara sepeda anu nari dina mulut 2a dina sapédah kai, tapi éta sanés sanés naon anu leres-leres pikeun urang sadayana , leres, performa penting pisan, tapi gaduh sapédah mangrupikeun hal anu émosional sareng émosina éta tiasa sumping tina terang yén anjeun paling gancang atanapi paling gampang b. gaduh ie, tapi éta ogé ngeunaan tampilan sareng rasana sareng karajinan sareng etos anu aya di tukangeunna sareng bahkan panginten kanyataan yén éta bakal langkung gampang dina bumi, pastina nalika anjeun ngobrol sareng aranjeunna, sareng sisi hal éta pikaresepeun pisan janten anjeunna ngajelaskeun sabaraha kai anu dianggo? ngandung sakitar lima atanapi satengah ton karbon, sedengkeun hiji ton titanium ngaleupaskeun kira-kira opat sareng satengah ton karbon kana siklus atmosfir maka Andy nyarios yén produksi menit dugi ka 30 pigura per taun, tapi anjeunna yakin éta kaukur, dugi aranjeunna tiasa ngalakukeun langkung ti éta sareng ngaharepkeun ngalakukeun langkung ti éta anjeun pasti tiasa ningali waktos sareng usaha dina ngajantenkeun aranjeunna henteu tiasa lirén katingali Mugi Andy henteu kabeuratan janten kuring Entong bawa sapédah anjeun deui sajam deui .

Jujur Abdi hoyong nyéépkeun sakedik waktos deui sateuacan kuring balikeun deui sapédah kai panas atanapi henteu anjeun naék hiji anjeun badé mésér mangga pastikeun upami anjeun resep kana tulisan ieu ogé yén anjeun bakal masihan jempol kuring gé meunang sakedik deui ngalakukeun

Naha sapédah awi awét?



Éta tahan langkung lami tibatan pigura logam, cenah. Anjeun terang asapédah awihenteu ngarempak éta pisanawet. Cenah uji coba ngajalankeun di Jérman kabuktosanawipigura janten 10 kali langkung énggal tibatan pigura logam, sareng nyatet kapasitas beban-beuratna.

Naha sapédah awi langkung saé tibatan sapédah logam?

Manajer proyek Chiteu Muyoya nyarios kaunggulan asapédah awinyaéta yén éta tiasa nyerep geter sareng guncangan sapertos nabrak di jalan, ngajantenkeun nyaman numpak jarak anu jauh. 'Biaya produksi di Zambia mahal pisan,' saurna. 'Ieusapédah awianu kuat sapertos diwajaleuwih, 'saur Mazimba.

ambang laktat

Pikeun seueur urang, nalika urang mésér sapédah énggal, titikna bakal kabisat kana pigura karbon munggaran urang, kabisat anu sering dibarengan ku jeritan sakedik nalika kartu kiridit urang bakal lebu dina ramo, enya sareng urang sering ngadamel kabisat ieu kusabab karbon umumna dianggap bahan anu langkung saé pikeun pigura tibatan aluminium, tapi kumaha perasaan sapédah karbon dina kahirupan nyata di jalan kabuka dibandingkeun sareng sapédah aluminium? Duanana ngagaduhan Bontrager Finishing Kit, sapertos anu anjeun leres-leres mendakan upami anjeun lungsur ka dealer Trek lokal anjeun, leres aranjeunna ampir identik, ampir-ampiran sabab hiji SL 6 sareng anu tiasa gaduh lagu anu didamel tina serat karbon OC LV sanésna hiji ALR Genep didamel tina aluminium tina séri Upalpha Kami bakal nyandak aranjeunna nganggo jalan satapak ngalangkungan lokal kami teras urang gentos sareng balikeun saha anu pangpayunna, sanaos gunting kertas batu henteu kunanaon, kami nyarioskeun anjeun badé angkat heula ieu hayu hayu urang mimitian ku anu munggaran, urang janten mahal sareng anjeun nyéépkeun seueur artos anjeun anu hésé di dieu janten bédana anu sabenerna dina hal ieu antara antara dalapan ratus dugi ka sarébu dolar atanapi sakitar tujuh ratus pon sareng éta pikeun bait anu sami . Émut yén bédana harga disababkeun kanyataan yén ngadamel karbon langkung intensif tanaga padamel sareng umumna langkung mahal ogé, sanaos kuring tiasa ngabayangkeun jalan-jalan ka toko sapédah lokal anjeun milari dua motor anu béda kalayan harga anu sami sareng anu sapertos kitu? Dina hal ieu, pigura karbon anjeun sigana bakal ngagaduhan komponén anu sahenteuna tingkat atanapi dua langkung handap tina tara aluminiumna, janten sadayana bakal langkung beurat sareng anjeun sigana bakal ngagaduhan tingkat serat karbon anu langkung handap anu anjeun pikahoyong. Kami henteu ngalakukeun éta dina hal ieu, tapi, kusabab anjeun hoyong tiasa langsung ngabandingkeun kumaha dua bahan anu béda ieu leres.



Ieu mangrupikeun topik anu leres pisan, nalika anjeun nyarioskeun di toko sapédah anjeun ngeunaan karbon langkung raoseun dina aluminium, éta sanés topik anu sesah pisan sareng kuring nembé nyarios sareng sobat insinyur anu ngahususkeun hal sapertos kieu sareng anjeunna ngalakukeun analisis ngeunaan jalan kabuka? diusahakeun milarian sababaraha bédana sareng gagal Anjeunna dasarna nyarios yén ampir teu mungkin pikeun ngitung bédana kanyamanan antara dua pigura dumasar kana hal-hal sanés sapertos ban anjeun sakumaha lega mana tekanan anjeun gaduh kartu ogé sabaraha Flex anjeun dina sadel atanapi pos korsi anjeun? Saé-saé kanggo anjeunna, tapi urang tiasa ningali bédana naon waé, tapi dugi ka ayeuna kuring kantos nganggo duanana motor sakitar sajam nganggo ban anu tekananna sami sareng maksadna tekanan sami, sabab dina waktos ayeuna kami antara duanana parantos ngaganti sapédah tina sudut pandang kuring, jawaban pikeun patarosan ieu henteu enya kuring pikir anjeun moal tiasa kéngingkeun bingkai karbon anu sedeng sapertos atanapi pigura karbon anu saé kuring kedah nyarios gaduh kawani anu raoseun pisan di jalan, tapi Jigana, bebeneran ngeunaan kanyamanan sareng sapédah nyaéta, upami anjeun leres-leres hoyongna deui, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pasang ban anu langkung lega sareng nurunkeun tekanan. Salajengna, anjeun kedah nyarioskeun ngeunaan kaku, anu penting pisan pikeun mindahkeun kakuatan sapertos lumpat atanapi ngagancangkeun kaluar tina sudut anu dirasa ku sapédah anjeun, tapi éta ogé penting pisan dina hal pikeun ngatur sapédah, sanés perkawis anu diucapkeun pisan. Upami ujung payun anjeun henteu kaku pisan éta bakal ngajantenkeun sapédah anjeun sakedik langkung hésé pikeun négatip giliran sareng sababaraha rupa bumi anu kasar ayeuna kaku tiasa diukur di laboratorium tapi kumaha upami di dieu sareng ayeuna kuring pikir éta bingkai karbon langkung mahal langkung responsif sareng upami anjeun tiasa ngadorong leres-leres pisan sareng melengkung di jalan anu henteu rata, saur kuring, éta ogé langkung kasusun tapi éta ngan ukur dibandingkeun langsung sareng éta leres-leres poin anu penting pisan enya bédana pisan anu lemes anu anjeun leres-leres ngaraoskeun waé dina lima menit munggaran saatos sepédah gentos a Saatos sadar yén bédana jauh langkung alit, tapi bédana masih aya di kénca oke janten anu ageung sajaba ti katingalina jelas jauh tina tampilan hayu urang nempatkeun dua roda ieu dina timbangan tangtu, jadi roda karbon datang ka tujuh titik lima salapan kilogram, aluminium ieu dugi ka tujuh titik dalapan tujuh tujuh, janten bédana dua ratus dalapan puluh gram, henteu kejutan ageung ngémutan yén sacara umum, karbon fram es tiasa didamel sakitar opat ratus gram langkung enteng sareng éta aluminium, leres, tapi naon maksadna tabungan beurat ieu dina dunya nyata? Tesla, anu sakitar tilu puluh gram panjangna aya dina lima ratus méter jangkungna, sapédah karbon ieu 25 detik langkung gancang sareng anu ageung kalayan performa anu sami henteu saéna, henteu sareng saleresna éta henteu saé pisan, maksad abdi , éta henteu penting, Nya, éta gumantung kana Cenah mah éta gancang, éta kanyataan naha éta penting gumantung ka anjeun sareng naon anu anjeun hoyong kaluar tina sapédah anjeun janten topik anu paling penting tina sagala rupa anu ayeuna katingali alami modern pigura aluminium sering janten réncang Karbon anjeun teu tiasa dibédakeun.

Candak séri trekalpha sareng contona tulisan dina pigura ieu ampir lengkep mulus sareng tabung hydroformed sami anggun sareng éndah sareng bentukna sapertos sadayana pigura karbon, sanaos caket sareng anjeun tangtosna tiasa ngabédana béntenna sareng upami aya aya Aya kabingungan ngan dilakukeun uji sambel sareng tingali yén pigura karbon henteu pantes artos henteu, urang henteu nyatakeun yén karbon gaduh kaunggulan dina kinerja anu saéstuna, bédana, sanaos sakumaha gedéna sababaraha urang. janten saé, henteu, éta henteu istiméwa nalika anjeun ngabandingkeun éta sareng mobil alit ti pabrik anu sami, maka ieu patarosan, matedo, anjeun kéngingkeun sapédah bingkai aluminium atanapi sapédah bingkai acarbon kalayan langkung mirah sareng komponénna kuring bakal milari aluminium kalayan komponén anu langkung saé enya kuring ogé bakal ngalakukeun éta, tapi dina hal ieu sareng tangkal komponén anu sami dina pigura aluminium, pigura bakal sumping Kuring bakal milih pigura karbon Leres, sigana kuring ogé bakal satuju kana duanana urang nuju nyarios didieu, upami anjeun ngan saukur kli ck di luhur kami gaduh tulisan ngeunaan hal-hal anu anjeun henteu terang, serat karbon sareng gampang di dieu lima hal anu anjeun henteu terang ngeunaan aluminium, pastikeun anjeun ngalanggan GCN sateuacan angkat ka salah sahiji diantarana pencét waé di dunya

Dimana ngadamel sapédah awi?

Ayeuna aya sakitar satengah belasan pengrajin gedongsapédah awidi Amérika Serikat, kalebet OrganikSapédahdi Wisconsin, Erba Siklus di Boston, sareng Renovo di Portland (kai sarengawiadun).28. 2011.

Sakumaha biaya sapédah awi?

A luhur-tungtung lengkepsapédah awi bisa hargana$ 2000- $ 4000 +. Upami anjeun ngan ukur hoyong mésér pigura, anjeun bakal nyéépkeun sakitar $ 400- $ 600 kanggo modél jarak pertengahan sareng $ 1000- $ 2000 pikeun modél high-end. Anjeun panginten tiasa mayar kiriman sabab sigana henteu tiasa turun ka tempat lokalsapédahbalanja sareng mésér asapédah awi.

Naha sapédah awi cukup kuat pikeun nyandak beban beurat?

A réngsésapédahbeuratna ngan ukur satengah tina baja standarsapédah, kauntungan pikeunmawa beban beuratdi jalan kasar. Sareng urang Ghana anu parantos nyobian modél na nyarios yén aranjeunna resep katingalina, daya tahanana, sareng naékna, John Mutter di Columbia Earth Institute.

Naha awi langkung kuat tibatan titanium?

Jawara:Awi

Sedengkeuntitaniumpasti masihanawia ngaji artos na, pamustungananaawipigura sapédah nyaétaleuwih kuat tibatan titaniumpigura, hususna saprakawipigura biasana diwangun ku épék epoksi anu kuat.
30.11.2020

Sakumaha biaya sapédah awi panda?

Bari dibanderol kalapa pikeun numpak butikhargatag tina $ 1,900 dugi ka $ 3.500Pandasanu diwangun pikeun tetep sahenteuna salami tara bajana. Aranjeunna leres-leres awét. Aranjeunna bakal aya salami waktos anu lami, cenahpanda urangpagawé tukangeun layar Rebecca Dodge. Éta mangrupikeun pusakasapédah.27. 2012.

Naha awi mahal?

Awinyaétamahalseuseueurna kusabab sesah nyebarkeun sareng éta mangrupikeun tumuh lalaunan. Beuki gedé spésiménna, beuki lobamahalsabab butuh langkung waktos sareng perawatan pikeun ngahontal ukuran éta. Nya kitumahal!!29. 2007.

Naha urang henteu nganggo langkung awi?

Kunaonentong kami nganggo awipikeun sacara harfiah sagala anu dilakukeun tina kai? Tumuh gancang pisan sareng gampang sareng éta ogé kuat pisan. Upamikami nganggo awipikeun sagala hal éta bakal ngirangan deforestasi ku margin lega.

Naon harga sapédah awi?

Anjeun bakal reuwas. Sababaraha sapédah bingkai awi paling luhur dijual dugi ka $ 4,000, sareng nawiskeun sababaraha kaunggulan tibatan sapédah bingkai logam. Janten, hayu urang nalungtik naon anu janten sapédah awi, kumaha jalanna, sareng naon kaunggulan anu tiasa ditawarkeun pikeun tunggang gunung anjeun.

Naha Sapédah Awi Booomers raoseun diboncéng?

Warung spesialis sapédah 'Bexley Bikes' dimana kuring nyandak bingkai pikeun sababaraha bagian utama anu dipikaresep pisan ku kualitas pigura. Dina numpak sapédah, hal anu pangpayunna kuring tiasa nyarios nyaéta sapédah anu SUPER-SELESE, nalika pelayaran di jalan London anu kadang ditantang.

latihan palatih sapédah

Mana anu langkung saé pikeun sapédah, awi atanapi serat karbon?

Awi ogé hampang, sahingga cocog pikeun pangwangunan sapédah. Kualitas anu hadé anu luar biasa nyaéta nyerep sakumaha langkung x4 langkung geter dibanding serat karbon, ngajantenkeun sapédah urang, sapédah paling lemes (cocog pikeun tunggang panjang). Bambu boh serat karbon henteu matak tunduh. Sapédah anjeun tiasa nahan panggunaan sapopoé sareng ragrag tanpa kaleungitan kakuatanana.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.