Utama > Tinjauan > Tinjauan édisi hideung Brompton - pituduh pamungkas

Tinjauan édisi hideung Brompton - pituduh pamungkas

Naha Brompton Hideung Edition langkung awis?

TheBromptonM6LÉdisi Hideungnyaétaleuwih mahaltibatan seuseueurna sapédah tilepan dina pasaran. Alesan sanés kanggo mésér aBromptonnyaéta yén nilai jualna jauh langkung luhur sanajan anjeun parantos nganggo mangtaun-taun.



Ningali anjeun sapédah Brompton sareng kami hoyong nunjukkeun ka ahli kami kumaha urang ngadamel sapédah kami. Kami tiasa ngahaturkeun Andrew Richie pikeun sapédah Brompton anu dipanggihanna di 1975 di apartemen na anu ningali Brompton Oratory di London tengah langsung ti Harrods, tapi éta henteu gampang balayar. Anjeunna ngagaduhan sagala jinis sampah anu nyobian kéngingkeun waragad pikeun nyobaan manufaktur sareng akhirna mangrupikeun salah sahiji klién na anu mendakan dana di 1988 kanggo jalankeunana.

Saprak harita, perusahaan parantos naék ti lengkungan karéta alit ngalangkungan seueur gedong anu béda-béda dugi ka ayeuna urang, anu ayeuna 90.000 méter pasagi. Sareng tetep sadayana sapédah kami didamel di London. Nalika urang ngarancang sapédah kami nganggo seueur alat digital sabab 3D CAD nganggo percetakan 3D pikeun nyiptakeun géométri pikeun nyiptakeun prototipe anu tiasa urang uji sareng kami nganggo simulasi pikeun modél kakuatan dina produk anu diusulkeun Parabot hartosna urang tiasa ngarobih desain, leres pisan gancang , nyandak seueur parobihan sareng nyandak kaputusan desain anu langkung saé.

Kami gaduh seueur padamelan anu kedah dilakukeun pikeun mastikeun yén produkna tangguh sareng awét. Naon anu urang jadikan mangrupikeun alat anu kami anggo salaku ngeunah. Janten urang seueur nguji.



Sababaraha diantarana asalna tina standar industri, sababaraha diantarana asalna tina sakitar 30 taun pangalaman dina pangwangunan Perancis kalebet lalaki sareng awéwé anu mumpuni pisan aranjeunna dilatih 18 bulan sareng aranjeunna teras-terasan ningkatkeun katerampilanana Kami ngajalankeun program pengajaran di-bumi sabab éta sesah pisan kéngingkeun gaji anu mumpuni Éta mesin CNC sareng aranjeunna ngadamel genep engsel anu béda, kami gaduh stang bracket stang pin stang bracket pikeun derajat sareng pin stang pikeun derajat mainframe sareng bingkai payun, upami engselna henteu dijepit teras motor na bakal henteu lurus, éta sadayana bakal kaluar tina Balance disarankan saatos aranjeunna réngsé. Éta dikirim ka pangkalan minyak janten bagian ieu katéwak ku bagian jambatan di dieu, janten dimana kami nyobian nempatkeun mesin ieu, kapala pendukung sareng setang kami dipasang nalika dina mesin ieu nganggo pigura utama sasak sareng anu dua ieu roti anu aya rarancang sareng pangwangunan opat prosés pamisahan urang unik pisan anjeun henteu tiasa ningali di mana waé di dunya saatos solder kami bawa ka dieu pikeun kadali kualitas pikeun mariksa penjajaran bagian-bagian anu kuring ngadamel program tina tag modél pikeun dipaké mesin ukur koordinat pikeun mariksa bagéan anu cukup akurat pikeun produksi. Wilujeng sumping di bagian pabrik ieu anu tungtung pabrik sareng ieu mangrupikeun bagian penting tina prosés urang dimana urang cet kaayaan bingkai ti dieu urang nyandak bagian-bagian ti nagara karajaan tina soldering sareng kami nyandak monto ka garis na urang nerapkeun bubuk muatan éléktrostatik sareng urang ngubaranana dina 190 derajat salami 10 menit.

Kami nganggo pre-treatment ramah lingkungan anu disebut Oxalon anu mangrupikeun téknologi pangénggalna dina industri otomotif sareng kami parantos nguntungkeun, ti dieu urang lebet kana produksi dimana, sateuacan pra-perakitan, urang ngadamel simbol-simbol pikeun direngsekeun dina dua sapédah Éror operasi anu masihan urang produksi sakitar 5,000 bagian per dinten, conto ieu dimana ayeuna urang pasang tuas gir kami kana dua tuas anu ayeuna urang lakukeun 48 56 menit janten urang gaduh 16 juta kombinasi anu béda dina sapédah anu dipasihkeun 14 warna kami nampi pesenan pelanggan anu kami dicetak dina naon anu urang sebut apink, nalika kami ngagaduhan warna pink, kami nyeken kana sistem raspberry sareng masing-masing jalma nyeken warna ka warna pink sareng éta bakal nyaritakeun kombinasi mana anu kedah dianggo dina sapédah peryogi sareng nalika éta pareum, masing-masing jalma cocog kana sapédah sareng éta bakal indit sapanjang jalan dugi ka sapédah réngsé nyaéta pas motor kami dibungkus sareng rute na ka tim pengiriman kami diwangun. Teras kirimkeun sapédah kami ka 1.300 toko sapédah di 44 nagara saatos sapédah parantos dikirimkeun, staf kami bakal tiasa nganggo anjeun pikeun ngabantosan anjeun milih Brompton anu sampurna sareng nyayogikeun dukungan anu teras-terasan

Naon Edisi Brompton Hideung?

TheBrompton Hideung ÉdisiM6L diHideungngagaduhan setang M-tipe anu dikenal salaku 'KlasikBromptonhandlebar ', a all-rounder anu saé anu nyayogikeun posisi tunggang anu raoseun. SadayanaÉdisi Hideungmodél Fitur diBromptonBlok Carriers payun anu tiasa dianggo sareng sadayanaBromptonKoper.



éta internét anu saé mangrupikeun pernyataan travois sareng tulisan anu sanés, janten bagian anu mimiti tina vlog ayeuna nyaéta ngeunaan transportasi sareng perjalanan kuring parantos mikirkeun cara transportasi anu langkung bersih sareng langkung séhat sareng jalan-jalan dinten ayeuna kuring bakal bapak kuring sapédah ieu sapertos sapédah na I tumaros di bumi sepuh kuring sareng kuring ngan ukur hoyong ningali langit ayeuna, tingali di Jakarta anu biru pisan kadang anjeun terang yén kuring Padilla panginten éta langkung saé langkung saé, janten ieu kantong anu kuring lakukeun éta saé sareng hampang sareng éta tiasa dilipat sareng éta sababna kuring kedah angkat ka Kebon Binatang VAP ayeuna janten kuring kedah terang kumaha kabuka sapédah ieu sareng badé jalan, janten hehehehe, hayu urang terang, muhun, janten ieu salah sahiji Brompton Adventure, kuring éta ngawartosan yén éta raoseun pisan numpak, bakal langkung saé komuter ti Takara salaku usaha munggaran kuring jadi hayu urang teraskeun sareng nyobian ieu kuring terang rde Xud vaping sareng éta 3,1 kilométer ti dieu sareng kumargi kuring ngalakukeun ieu pikeun kaséhatan ogé, Abdi hoyong terang sabaraha kalori? Kuring ngaduruk 3,1 kilométer dina lacak sapédah.

Kalayan réstoran Garmin anu énggal kuring, numpak rempah anu luar biasa pisan éta raoseun sanaos korsi kaku pisan sareng roda gigi dina sapédah ieu rada rumit sareng kuring henteu ngartos kumaha ngajelaskeunna ka anjeun, tapi anjeun terang yén roda gigi na lemes pisan dina sadaya posisi, gampang pisan nanjak naék ogé gancang pisan di jalan, dugi ka ayeuna kuring resep pisan kana sapédah ieu, kuring parantos nganggo jas vape abdi badé angkat langsung angkat sirah pikeun ningali naon anu terjadi tapi mimitina urang kedah ngalikeun deui tarung ieu, nongkrong di dieu sareng éta Mycycling Riftzone Jarak 2.83km 15 menit sareng 219 kalori sanés whoa oh enya éta Tokyogreen Beanokay éta unggal usaha pikeun batré kasuksésan héjo tiasa didamel moal henteu henteu atoh cekap nyarios ngeunaan bappélla sapporo sapporo sareng kumaha waé ogé, upami anjeun adil sareng kuring pikir kuring nyarios kasar sareng anjeun nguntungkeun tina sapatu kuda ahapolar hooray sareng spesialis n ningali EC mawa acara kacang héjo novembro panjang awak huh, hé, anjeun terang orok anjeun ku nam e hey, upami anjeun mekar masalah getih babi anjeun ti batur Imean alus de perak a senior banku BlomCabrini ti buka paket perawatan livelatina anjeun ngaco assec - II peryogi la la pan anu anjeun pikagaduh saatos Daniel Hybrid parantos nyerat toko anu saé oké anomali dina laporan DiMeoPaquito ungu seger ngawangun salmon llama ahaaaokay pinger merenah pembukaan kacang hidrat anjeun daérah nyarios licik pisan urang butuh anjeun reséptor déwa dina cairan fragmentin Franklin ti The Way pikeun Macedon Behar teras email di on anobscene anjeun terang maka anjeun bakal janten hal téknis anu cukup untung pikeun dibawa, janten naon waé produk atanapi anjing dina héjo Franklin Armanandere di mana waé kalér kacang anjeun Nangtoskeun héjo kalayan kacang héjo ékonomi urang tuwuh AmerigoFrankie calana EcoLog Italia kasuksésan sareng siap pikeun pendapat kadua Drupada anu Starwood Lupine- iraha anjeun ngelas willow teras anjeun ngagaduhan héjo MNC anu héjo sapertos DK sareng kumaha pendapat anjeun, kedah sampurna sareng nikmati mascar anu sampurna a, naon waé atuh hatur nuhun anjeun béda ya ochio green bean hayu urang ngartos, anjeun kedah tiasa ngajaga diri sareng kunaon aya deui anu dimimitian ku téknis, upami sadayana greenbin Munro anjeun nyarios, IPK bakal ngahontal Technica éta paspor ogé goréng, persis didieu urang angkat enya pradhana lebet di Tokyo green kacang hé, anjeun kedah ngalakukeun éta didieu sakumaha heranna saé didieu, éta leres-leres saé pisan nempatkeun krim vodka ieu di payuneun jarum Goes sareng Kardinal Spada Johnny Joe, éta heran saé, enya Uni Italia kuring bakal ngatur éta leres-leres disarankeun langkung saé dina garis anu ditetepkeun di nagara éta dinten produktif di Vic Jude Kuring kakara réngsé Abdi di jalan pikeun ningali kami mi kopi pamajikan kuring naha anjeunna damel janten urang gaduh abdi bakal pendak sareng anjeunna di dinya kuring bakal nyobian ngalipet sapédah ieu sareng ningali naha sapédah éta pas dina carall janten kuring nembé sumping ka dieu kumaha upami kopi sareng sanaos kuring gaduh? sababaraha hal anu sanés dina mobil sapédah pas pisan sareng ok ayeuna yén Brompton parantos aman di bumi abdi hoyong terang sabaraha beuratna hal éta janten hayu urang cobian sareng 10 kg 10 freakin kilogram dugi ka ayeuna kuring resep kana sapédah ieu. gancang éta nyaman éta runtuh sareng kuring nembé terang éta saéstuna sapertos artos rendah, éta teu nanaon, kuring tiasa nahan ieu ku hiji leungeun Éta kahirupan anu saé pisan janten ayeuna urang di bumi, naha kuring henteu leres-leres nganggo éta ngan ukur tiasa bersantai dina hiji Éta ngan ukur tiasa ngahégak hal sapertos kitu di juru, éta bahkan henteu nyandak sapédah rylos luar angkasa-luar Rallos sapédah saleresna nyandak langkung seueur ruang tibatan Bromptonfolded, éta saé, janten kuring nuturkeun sadayana tina tunggangan kuring di Garmonvenue didieu sareng kuring tiasa ningali éta dina aplikasi, duanana tunggangan abdi kabakar sakitar 200-300 kalori janten henteu kunanaon sareng kuring henteu ogé ngaraos raos yén kuring damel mah kuring ngan ukur nganggo jalan. nyarankeun ka saha waé anu kaleuwihan beurat sareng nyobian bugar nalika anjeun damel yén anjeun gaduh sapédah wor k man j kakara meunang sapédah sareng mimitian ku padamelan Sapédah éta upami anjeun cicing jauh maka ngan ukur nyandak sapédah éta ka stasiun MRT teras kumaha deui damel anu bakal nguntungkeun pisan pikeun anjeun. Ngabuburit sareng éta ogé bakal nguntungkeun lingkungan ngajantenkeun sadayana bagja anjeun terang yén éta mangrupikeun pilihan numpak anu langkung bahagia langkung saé pikeun jalan-jalan sareng hal-hal ieu janten hehehehe éta takeaway tina tulisan dinten ieu, hatur nuhun pikeun nonton, sadayana kedah ngoperkeun jalan dugi ka artikel salajengna

Mangrupikeun sapédah Brompton anu artos?

Dina kasimpulan, pikeunsapédahkomuter di kota atanapi zona metropolitan padet,Bromptontilepansapédahmangrupakeun nilai anu luar biasa pikeunartossanajan upami ditingali heula aranjeunna sigana rahang-serelekna mahal. Pasti, aya tilepan langkung murahsapédahdiluar sana.



Kami parantos resep pikeun touring kalayan tilepan sapédah sareng parantos nyobian sababaraha modél. Kami parantos naék Bromptons kami ti saprak 2014, tapi sateuacan éta kami parantos nganggo pit Birdy salami sababaraha taun.

sapédah canyon

Duanana mérek sapédah gaduh basis kipas na dimana pangguna ngaraos raos kasatiaan anu kuat ka hiji atanapi anu sanés, sapertos Apple sareng Android atanapi Playstation versus Xbox. Saatos urang nganjang ka duaan, urang tiasa ngaevaluasi sareng ngabandingkeun kaunggulan sareng karugian aranjeunna. Mimiti sakedik sejarah sapédah tilepan.

Brompton anu munggaran, Mk1, dileupaskeun taun 1982. Ti saprak éta, tilu vérsi deui parantos dileupaskeun. Mk4 pangénggalna diluncurkeun taun 2005.

Sababaraha parobahan kosmétik dina bobot, setang sareng pamilih laju diwanohkeun dina pertengahan 2017, tapi sacara umum henteu seueur anu robih ti saprak 2005. Kami gaduh sapasang Mk3 T3s ti 2001 sareng dua Mk4 M6Rs ti 2016. Tangkal kulawarga Birdy langkung pondok.

Mk1 anu kénging pangajén dimekarkeun dina 1995 sareng sayogi salami dasawarsa sateuacan digentos ku desain monocoque énggal, anu Mk2, di 2006. Salaku versi anu disatujuan pikeun desain monocoque, anu Mk3 diwanohkeun dina 2015. katingal Mk1 parantos dikenalkeun deui dina sababaraha pasar dina nami 'New klasik'.

The Birdy, anu cukup populér di Asia, ogé sayogi di Éropa, tapi jarang di Amérika Kalér. Kami gaduh dua modél telat tina Mk1 klasik Birdy. Sanaos perbandingan urang moal ngabandingkeun Brompton pangénggalna sareng Birdy anu énggal, kami ngaraos yén seuseueurna poin kami masih berlaku.

Dina penilaian ieu, kami meunteun sapédah nganggo scorecard di daérah-daérah utama ieu: numpak, kualitas, reliabiliti, kasipat, kapasitas koper, pangropéa / pamutahiran, sareng penampilan. Gantung tukangeun duanana sapédah, sanaos rarancangna mirip, diwangun ku poliuretan atanapi blok polimér antara segitiga utama sareng segitiga tukang, anu ngabédakeun utami nyaéta suspénsi anti beuleum payuneun Birdy. Gantung anu cerdik ieu henteu lepat sareng nawiskeun pangalaman nyetir anu luar biasa, utamina nalika bersepeda jarak jauh.

Batang stang adjustable tina Birdy ngajantenkeun gampang adaptasi sareng karesep pengendara. Birdy ogé nawiskeun perpanjangan batang horisontal opsional pikeun anu peryogi jangkauan anu langkung ageung, henteu sapertos Brompton dimana anjeun milih modél setang S, M atanapi H nalika anjeun mésér. Penyesuaian pos korsi lumayan mirip, tapi Birdy nawiskeun skala anu terukir dina pos pikeun gancang nyaluyukeun jangkungna korsi saatos bentang, sareng tegangan penjepit korsi tiasa diluyukeun tanpa alat.

Desain Brompton Pentaclip lumayan calik, tapi dasarna ngan ukur ngagantelkeun titik kantétan kampong sakola anu lami. The Birdy didasarkeun kana desain anu langkung modéren. Susunan sirkuit konvensional Birdy nawiskeun langkung seueur roda gigi sareng kirang gesekan tibatan Brompton.

Ogé, kusabab Birdy gaduh segitiga tukangeun lébar standar, transmisi tiasa ditingkatkeun sareng pilihan opsi transmisi pihak katilu luar-rak, kalebet Rohloff 14-speed dina fraksi biaya Brompton. Birdys kami dilengkepan Shimano 8-speed sareng grup Sram 9-speed. Shimano sareng Avid V-rem dina Birdys kami nawiskeun raos anu langkung saé tibatan sendi dobel milik Brompton, sanaos modél Brompton pangénggalna parantos ditingkatkeun di daérah ieu.

Birdy nawiskeun rem cakram opsional, anu mahal pikeun dilebetkeun kana Brompton. Sanaos Birdy Mk1 klasik urang henteu énggal, ku sababaraha cara éta malah katingali mangpuluh taun payun Mk4 Brompton pangénggalna. Ieu tiasa janten kauntungan kinerja, tapi éta nyayogikeun réliabilitas sareng kuatna.

Bandingkeun gagang gagang, Brompton henteu tiasa saderhana, dua bagéan, henteu pati teknis, sigana moal pegat. Birdy Clamp mangrupikeun mékanisme anu rumit, leres. pamustunganana gagal dina sapédah Gilbert sareng ngajelaskeun naha anjeunna ngagaduhan kawat logam pulas ieu di dieu.

Di tungtung spéktrum anu sanés, sababaraha kaputusan desain mimiti Birdy siga anu héran panginten henteu saé panginten, sapertos ngantosan musibah. Ieu kalebet bungkus segitiga bingkai tukang, sapotong plastik saderhana anu tiasa peupeus upami sapédahna ditilepkeun, sareng derailleur tukangna janten lemah dugi ka bumi anu urang masih kénéh heran kumaha urang nyingkahanana nalika naek dina jalan kokotor. Kurangna engsel dina pigura aluminium utama Birdy ngajantenkeun langkung kaku sareng ngirangan cacat poténsial upami dibandingkeun sareng pigura baja Brompton, tapi aluminium ogé langkung rentan ka abrasi, sapertos anu ditingali di dieu di garpu payuneun tempat fender ngaganggu suspénsi sareng dina cangkéng koper payun.

Sababaraha masalah ieu panginten parantos dibereskeun dina modél Birdy pangénggalna, sareng nalika Birdy kami henteu kantos ngalaman kagagalan mékanis anu utama salami perjalanan kami, kami nganggap éta langkung murni sabab dibandingkeun sareng desain low-tech Brompton. Kami sering nyandak kasempetan pikeun ngirim Bromptons kami dina kantong Ikea Dimpa empuk, bari kami henteu bakal nyandak résiko anu sami sareng Birdys kami. Saatos taun latihan sareng duanana sapédah, urang tiasa ngalipet Brompton langkung gancang tibatan Birdy.

Kami henteu kedah milih pakakas khusus, angkat sapédah tina taneuh, atanapi panangan urang kotor. Kamungkinan ranté Birdy murag tina ranté éta mangrupikeun perhatian, utamina nunjukkeun tegangan ranté bertéknologi rendah anu dianggo dina Birdy dibandingkeun sareng Brompton. Brompton sesah ngéléhkeun nalika narilep.

Béda sareng Birdy, éta langkung alit sareng kirang bagianna anu nonjol. Teu gampang dibuka bari dibaju. Pancing payun Brompton mangrupikeun desain anu langkung saé tibatan sirah gesekan gesekan anu ditawarkeun ku Birdy.

gajih low vs karbohidrat low

Brompton langkung stabil nalika narilep, utamina ku pilihan rak bagasi. Kami lumayan kedah nyokong Birdy ngalawan obyék padet upami urang teu hoyong éta murag di sisi na nalika ditingalkeun nyalira. Blok polimér gantung payun sigana murag nalika anjeun nyandak sapédah.

Kami parantos kaleungitan dua diantarana. Kami jarang nolak nyandak Bromptons kami ka kamar hotél, sedengkeun Birdy sering dititah bobo di luar sabab éta masih katingalina siga sapédah sanajan ditilepkeun sareng teu diarepkeun di lebet. Sanaos Birdy ngagaduhan faktor bentuk anu langkung ageung nalika narilep, tiasa gampang dibongkar sareng disimpen dina koper anu langkung alit tibatan Brompton nalika ngumbara nganggo hawa.

Ban 28mm

Ieu rada rumit, tapi tiasa janten kauntungan ku sababaraha maskapai, dimana diménsi bagasi penting pisan. Di sisi anu sanésna, urang kadang resep koper anu langkung ageung sareng kirang dirakit sareng dibongkar. Kusabab perjalanan udara sareng Birdy meryogikeun kasus anu sesah, urang sok kedah jaga-jaga pikeun nyimpen kasus nalika wisata.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan paking pikeun perjalanan udara, tingali tulisan kami 'Tilu Cara Pikeun Ngapung Sapédah Tilepan Anjeun'. Beurat duanana modél mirip, tapi ayana Easy Wheels, faktor bentuk anu langkung alit, stabilitas nalika narilep, sareng kirang résiko dibukaan nalika ngangkut ngajantenkeun Brompton janten calon anu langkung saé pikeun perjalanan antar modél. Dina rancana perjalanan anu ngalibatkeun sababaraha modeu angkutan sapertos karéta, beus, sareng parahu, Brompton mangrupikeun juara.

Sanaos Brompton sareng Birdy nawiskeun kapasitas muatan payun 10kg, pendekatan na béda pisan. Birdy ngagaduhan wadah anu tiasa dilipat anu tiasa nyepeng kantong payun konvensional sapertos Orlieb Front Roller. Dua kantong koper 10-liter anu cekap pikeun jinis wisata kami, tapi beurat tambahan dina setir jelas katingali nalika nyuburkeun gancang.

Brompton dumasarkeun kana blok pamilik payun proprietari anu serbaguna sareng gampang dianggo, sareng sabab dipasang dina pigura utama tibatan garpu, éta ngagaduhan pangaruh setir kirang. Kantong 20 liter langkung gampang ditangan tibatan dua kantong 10 liter, bahkan jauh tina sapédah. Kisaran kantong anu cocog pikeun Brompton anu ngajantenkeun ngajantenkeun Brompton janten juara anu unggul pikeun sababaraha rupa panggunaan.

Rak Brompton tiasa nahan tambahan 10kg, tapi unggal beban kedah sacara ati-ati dimuat pikeun ngindarkeun keuneung. The Birdy nawiskeun pilihan anu sami sareng kapasitas 10 kilo, tapi dina fashion Birdy anu tipayun rada maju. Nanging, rak koper anu tiasa dilipat linggih sacara signifikan langkung luhur sareng ngamungkinkeun kantong touring konvensional dibawa tanpa résiko nyentak keuneung anjeun.

Éta ogé gampang dicabut nalika anjeun henteu peryogi GPS, smartphone, lampu lampu, atanapi kantong stang. Milarian ban gaganti kanggo motor tilepan alit nalika wisata tiasa masalah. Ieu leres-leres leres pikeun ban Birdy anu henteu konvensional 18 inci.

Sanaos langkung seueur pabrik ayeuna nawiskeun ukuran ieu, éta tetep janten pasar khusus sareng tiasa ngajelaskeun naha birdy 20 inci énggal janten beuki populér di Asia. Pikeun duanana sapédah, urang nyarankeun pisan yén anjeun nyungkeun ban ban nalika wisata. Brompton diwangun ku ampir 100 bagian proprietari, janten hésé dijaga nalika wisata.

Toko sapédah normal henteu dipikaresep pikeun nyepeng bagian-bagian anu diperyogikeun pikeun ngalereskeun atanapi ngarusak Brompton. Sedengkeun Birdy tiasa gaduh langkung seueur bagian, sababaraha diantarana, nyaéta gir, hub, sareng rem, relatif standar sareng tiasa gampang diropea atanapi ditingkatkeun di toko sapédah mana waé. Pangwangunan anu kawilang lambat dina desain Brompton sareng popularitasna anu teras-terasan sareng jaringan dealer sadunya ngajantenkeun ngalayanan sanajan modél anu langkung lami relatif gampang.

Dina kaseueuran kasus, bagian modél anyar anu mundur cocog sareng Bromptons anu langkung lami. Salami mangtaun-taun urang teu ngagaduhan masalah ngalayanan Bromptons 2001 urang. Kalayan Birdy kami éta persis sabalikna.

Bagéan tina modél Mk1 anu langkung lami ayeuna hésé, upami henteu mustahil, mendakan, langkung parah di Amérika Kalér, sareng modél anu langkung anyar sigana henteu kompatibel ka tukang. Gambar sapédah anu langkung ageung aya dina panon anu ningali sareng kamungkinan kabuka pikeun diskusi anu teu aya tungtungna. Salaku tambahan, urang kedah satuju yén ieu bakal ngagaduhan pangaruh minimal kana kamampuan touring tina sapédah.

Sanaos kitu, perjalanan sareng sapédah tilepan dijamin narik perhatian sareng angkutan sapédah alit urang janten panyabab sering kanggo patarosan ti anu ngaliwat. Sanaos duanana model menonjol, urang mendakan yén tampilan sareng anu raos tina Birdy langkung pikaresepeun sareng ka payun tibatan desain Brompton perennial. Desain Birdy parantos mekar mangtaun-taun sareng dimensi dasarna ngamungkinkeun ngamungkinkeun pikeun ngahijikeun pilihan anu ngan ukur tiasa diimpikeun dina Brompton sapertos rem cakram, 24-speed atanapi hub Rohloff.

Brompton, di sisi anu sanésna, kontén ngajaga desain anu idéntik ayeuna tetep gembleng. Modél anu teu aya waktos nawiskeun seueur kaunggulan: kesederhanaan, kateguhan, palayanan sareng nilai jual deui, tapi sababaraha urang panginten hoyong anu langkung. Upami urang nambihan hasil akhir, urang bakal ningali bédana antara nomer dina unggal daérah.

The Birdy kéngingkeun kualitas numpak sareng desain, sedengkeun Brompton nyandak posisi luhur dina hal dilipatna. Jinis touring kedah mangaruhan pilihan sapédah tilepan. Pikeun perjalanan sadidinten anu pondok kirang ti 100 kilométer per dinten anu henteu meryogikeun kémping sareng kamungkinan gaduh transportasi antar modél, Brompton genep speed anu saé.

Pikeun perjalanan anu langkung panjang anu diperyogikeun langkung seueur kanyamanan sareng ngan ukur tilepan sareng pembukaan kadang-kadang diperyogikeun, Birdy kalayan opat pannier panginten langkung unggul. Bisi wae, anjeun anu gaduh kareueus tina sapédah tilepan anu luar biasa. Kami arepkeun pangalaman kami sareng dua jinis folder roda leutik ieu nunjukkeun kakuatan sareng kalemahanana.

Anu mana waé sapédah Brompton anu paling saé

Jenis MBromptonnyaéta anu paling populérBromptonmodél sareng cocog pikeun pengendara langkung ti 5 'anu langkung resep kana perjalanan anu lempeng. Posisi tunggang M Type ngamungkinkeun pengendara ningali sareng ditingali sakedik langkung gampang - khususna gunana pikeun tunggang kota.

Naon Brompton B75?

Panjelasan Produk. AB75nyaéta sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian pangalaman numpak kota anjeun. Pigura baja anu mantap mendakan sadayanaBromptonsapédah, diwangun ku spék saderhana, siap angkat, kalayan sagala kauntungan kompakBromptonngalipet. Teu pernah langkung gampang kaluar dina jalan-jalan tunggang gunung.

ulasan trek emonda

Naon ari Brompton CHPT3?

TheBromptonxCHPT32020 sanés ngan ukur sapédah anu kedah disayogikeun ku unggal pengendara motor anu serius kusabab kinerja krédit na, éta ogé sapédah anu paling éstétis anu dipikir-pikirBromptonjengkol. Didamel kanggo kagancangan; sapédah parantos dirarancang ku tampilan anu dilucuti deui; euweuh bébék atanapi koper hareup.

Naha Brompton Superlight hargana?

The S2LSorotanmemang hargana langkung mahal tibatan modél standar, tapi artos éta artos anjeun kéngingkeun sapédah anu langkung énténg, langkung gampang dibawa sareng dirasa ngan ukur rada pacét tibatan vérsi standar. Naha étaharganainvestasi tambahan bakal turun kana pilihan pribadi, sareng beuratna pikeun panggunaan anu dituju.

Naha jalma-jalma mésér Brompton?

Ngahémat artos sareng waktos. Anggo aBromptontilepan sapédah pikeun pos ngaliwatan patalimarga atanapi salaku bagian tina mudik anjeun pikeun ngirangan biaya sareng bentuk dina waktos anu sami. Sapédah kami sanés ngan ukur pikeun unggal dinten; seueurjelemaanggo éta pikeun tetep pas sareng ngajajah kota sareng sajabina.

Naon anu istiméwa ngeunaan motor Brompton?

Sapédah Bromptondirancang pikeun ngalipet kana bentuk kompak anu matak gampang dibawa, disimpen atanapi diperes kana rak koper dina karéta. Ieu hartosna anjeun masih tiasasikluslumayan dimana waé, tanpa kedah perdebatan sareng supir beus atanapi nangtung kagok kana tungtung gerbong karéta kalayan ukuran pinuhsapédah.04.25.2019

Naha Brompton mahal pisan?

Éta téh buatan tangan di Londonjantentanaga gawé langkung mahal. Nanging aranjeunna boro-boro ngarobih ti saprak diciptakeun sareng anjeun tiasa kéngingkeun bagian teu sabaraha umur. Éta mangrupikeun ikon desain. Katambah aranjeunnapisansapédah anu saé, didamel saé sareng henteu janten masalah kumaha jangkungna jangkungna éta tiasa diatur saukuran anjeun.

Naha Brompton M6L Black Edition mangrupikeun sapédah anu saé?

Brompton M6L Hideung Edition langkung awis tibatan seuseueurna sapédah tilepan dina pasaran. Éta sanés sapédah anu sampurna tapi éta ngagaduhan ciri anu khas sareng jalma resep kana kualitas ngawangun anu saé. Alesan sanés kanggo mésér Brompton nyaéta yén nilai jualna jauh langkung luhur sanajan anjeun parantos nganggo mangtaun-taun.

Naon warna dina Edisi Hideung Brompton?

Kaluar sareng milarian bagian-bagian ghaib kota anjeun nganggo Brompton Hideung Edition. Langkung panas ti payun, 4 warna sayogi kalebet finish Flame Lacquer énggal.

Naha Brompton Rocket Red mangrupikeun édisi khusus?

Sapédah nampilkeun sajumlah komponén konci dina warna hideung tibatan pérak biasa masihan suasana kota langkung seueur. Pucukna hideung, sareng pilihan mainframe nyaéta Hideung, Turki Héjo, Rocket Beureum sareng Hideung Lacquer. Kontrol Taneuh ka Mayor Tom - énggal pikeun 2020, Rocket Red ayeuna tiasa dipendakan sacara éksklusif dina Hideung Edition.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.