Utama > Tinjauan > Ulasan Cannondale supersix evo 2015 - solusi praktis

Ulasan Cannondale supersix evo 2015 - solusi praktis

Naon bedana Cannondale Supersix sareng Supersix Evo?

Dinahasilna, étasupersix evongabogaan beurat langkung handap upami dibandingkeun sarengsupersix(perhatoskeun No.EVO). Nanging, anu sanés-evoversi gaduh steering sareng pedaling kaku anu langkung luhur. Langkung tina 20% langkung kaku pedaling na 4% kaku setir langkung luhur tibatanevovérsi.19 2013.



Naha anjeun henteu kunanaon datang ka ditu, hehehe? - Hmm-mm. - Nuhun. Abdi bakal damang sakedap. (seuri) (musik optimis) Anjeun panginten panginten naha Bridgewood nangtung dina jembatan kai di Wales Kidul.

Nya, ku alesan anu saé. Ieu mangrupikeun sapédah balap Juara Gunung Nasional Dan Evans. Sareng, leres, éta saé pisan, sanés? Éta mangrupikeun Cannondale SuperSix EVO Hi-MOD, sareng aya seueur bagian anu entéh pikeun ngajantenkeun épéktip mungkin nalika naek gunung.

Éta mangrupikeun salah sahiji kelompok anu paling enteng di ditu, tapi lumayan biasana éta ngagaduhan ranté standar di payunna sareng henteu aya set ring tunggal, anu populer pisan ku para pendaki sabab ngahémat beurat. Tapi Dan resep fungsina gaduh dua cincin, sareng anjeunna leres-leres gaduh 39/53 cincin di luhurna, anu tiasa ngareuwaskeun sababaraha jalma sabab ieu mangrupikeun sapédah anu khusus saé pikeun nanjak anu lungkawing. ulang, saé, cahaya sareng kirang langkung 995 gram per pasangan saur kuring handapeun pon pikeun sakumpulan roda, leres pisan enteng, tapi aranjeunna ogé kedah leres-leres kaku, sareng Dan ngawartosan éta yén aranjeunna.



Anjeun pasti moal ngalambatkeun turun ti baheula. Éta ngagaduhan ban Vittoria Corsa G, anu hatur nuhun kana tabung latex gaduh résistansi rolling anu lemah pisan. Sareng ukuranna 23 milimeter di payun sareng tukang.

Sababaraha diantara anjeun panginten anu panasaran naha Dan gaduh duanana rem dina sapédah na. Pikeun nanjak Bukit Nasional Inggris, anjeun kedah gaduh dua sistem marake dina sapédah anjeun. Janten upami anjeun nganggo sapédah single-speed, anjeun tiasa kabur nganggo ngan hiji rem, sabab alat ganti gancang-gancang dianggap mékanisme ngerem anu sanés, sareng sapédah freewheel hartosna duanana rem kedah teras dipasang.

jinis abs

Aya seueur rinci anu hébat dina sapédah ieu. Janten méter listrik, éta penting sabab, tah, pikeun nyepetkeun usaha anjeun dina tanjakan anu langkung lami. Sareng Dan ngagaduhan méteran listrik ngaléngkah di kénca, engkol, sisi sanés drive didieu, éta saé kusabab éta ngahemat seueur beurat.



Sababaraha méter listrik tiasa nambihan sakedik beurat kana sapédah. Nalika ngeunaan batang, anjeunna ngagaduhan Deda Zero 100 anu cukup pinter ieu panjangna 130 milimeter sareng saé sareng poni ngalawan pigura, anu ukuranana 54 séntiméter. Hayu urang cicing sareng kokpit, aya sababaraha shifter blip leutik dina setang supados tiasa ngalih kana puncak, sareng salaku unit hulu ngagaduhan detail Garmin 820 anu kuring perhatoskeun nyaéta Dan mangrupikeun salah sahiji ranté CeramicSpeed ​​Mibanda UFO éta henteu ngan ukur katingali endah ku palapis bodas, tapi ogé diperlakukeun khusus pikeun ngirangan gesekan drivetrain sareng ngahémat watt anu berharga nalika anjeun leres-leres mareuman kakuatan, khususna sareng panguatan torsi anu tinggi anu didamel nalika pancegahan nyetir.

Pikeun pedal anjeunna katingalina sapertos Keo Blade Carbons, tapi éta anu khusus nganggo poros titanium anu serius dibutuhkeun. Sareng ieu énggal, tapi éta ogé rada aero, berkat desain agul, sareng henteu seueur jalma anu terang éta. Kuring bakal nyandak sapédah ieu sareng ningali kumaha gampangna.

Oh. (seuri) Abdi lakukeun deui ramo alit. Tingali kana éta sareng mupus sora ogé.



Kuring terang anjeun sadayana bakal kacangan upami henteu. (Roda hums) Hurung saé, sanés? Dan gaduh Carbon Selle Italia SLR pikeun pelana, sareng éta ngabanting jauh ka payun kana rel, éta pelana anu hampang pisan, sareng panginten anjeun ogé bakal perhatoskeun yén Dan henteu ngagaduhan kandang botol atanapi baut kandang botol dina Sapédah, ogé éta sabab anjeun henteu kedah inuman pendakian bukit pondok anu biasana dilakukeun ku Dan, sareng anjeunna ogé ngagaduhan stiker nami alit pisan sareng bendera Welsh di dinya. Tapi kuring pikir pikeun milarian terang langkung seueur ngeunaan sapédah Dan, urang kedah naroskeun ka Dan nyalira sabab anjeunna di dieu. Hatur nuhun pikeun nunjukkeun sapédah kami, Dan.- Henteu aya masalah.- Pikaresepeun ningali anjeun, janten sabaraha beurat sato galak ieu? - Leres, janten ayeuna, sapertos ayeuna, dugi ka lima sareng satengah kilogram. - Saé. - Éta roda super ringan, tapi ban langkung kuat, sareng balapan terakhir anu kuring lakukeun nyaéta Taiwan KOM Challenge, janten kuring henteu tiasa nganggo ban super lampu normal kuring sabab, anjeun terang, balap langkung 60K --- Leres jalanna rada kasar di tempat-tempat - Jalan KOM ogé saé tapi di jalan urang teu terang naon anu diarepkeun.

Indit sareng Corsas sanés Corsa Speeds, ngan sakedik langkung awét. - Éta ngahemat sakedik beurat di ditu. Naha aya modifikasi anyar anu anjeun damel pikeun sapédah pikeun nampung pendakian tertentu atanapi titik tinggi dina usum nanjak bukit? - Leres, janten dina acara-acara anu tangtu nalika urang nuju usum gunung, kuring bakal ngalakukeun sagala rupa anu gélo.

Kuring bakal ngaleupaskeun pita stang. Kuring bahkan bakal nempatkeun sababaraha lampu bohlam. Kuring tiasa nganggo ranté tunggal sakaligus, boh 40 atanapi 44 ring lancah Cannondale waos, anu ngajantenkeun sapédah mega-lampu.

Kuring nyandak ka handap ngan dina 5 pon pikeun ngalakukeun sababaraha pendakian bukit pondok. Sareng dina beuratna, masih kaku, éta sampurna dimanipulasi, éta ngan ukur senjata. Naha anjeun nyandak pilihan éta? - Kadang-kadang anjeun ngagaduhan bukit kalayan gradién anu bénten-bénten sareng tiasa janten deet pisan pikeun ngamimitian sareng naék dina tungtung, atanapi tibalik deui.

Éta tiasa dimimitian ku tanjakan lungkawing anu nyata teras dipungkas ku bagian tailwind anu langkung rata di luhur. Janten nalika anjeun ngagaduhan kursus sapertos kieu, anjeun peryogi rupa-rupa gir. Anjeun kedah tiasa nempatkeun kana ring ageung sareng ngempelkeun watt upami anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha speed tapi anjeun ogé kedah tiasa nanjak 30% condong sareng tetep obah.

Janten kuring resep nganggo 53/39 di payun sareng 11/28 di tukang pikeun kaseueuran musim. Éta masihan kuring sauntuyan anu kuring peryogikeun. Jalma-jalma sering nyarios, oh anjeun naék nanjak, naha henteu nganggo kotak roda kompak atanapi langkung alit? Anjeun terang, pikeun kuring ide na nyaéta naék kana gunung-gunung éta gancang, gancang pisan, janten 39 taun éta leres-leres masihan kuring sadayana anu kuring peryogikeun pikeun tetep ngégél sapédah.

Anu matak, kuring masang kompak 50/34 pikeun Taiwan. - Leres. - Kusabab kuring terang yén kuring bakal ngalaman dinten anu sesah dina pelana.

beuteung bobo sapédah

Sareng saatos 80K urang bakal. Sateuacan kuring ngahontal 30% condong, kuring ngawangun kompak pikeun éta. - Naha seueur propésional anu sanés ogé aya dina kompak? - Sadayana aya dina kompak. (Seuri) Kaseueuran aranjeunna ogé 32 anu aya di tukang - Wowzers, wowzers, éta sigana kasus anu sesah pisan.

Selle Italia SLR, naha anjeun milih pelana ieu? - Janten kuring tiasa nganggo pelana ringan anu beuratna sakitar 100 gram upami aya pelana anu 50, 60 gram. Penting pikeun kuring yén kuring ngarasa nyaman. Sigana mah upami kuring raoseun sareng dilabuhkeun kalayan saé, kuring tiasa nempatkeun kakuatan deui kana pedal.

Janten Selle Italia tiasa dianggo pisan pikeun kuring. Hiji hal anu kuring kantos anggo. Anjeun perhatoskeun yén kuring kéngingkeun ka payunna lumayan jauh - leres - sareng éta leres-leres nyandak posisi kuring dina sapédah supados kuring tiasa ngahasilkeun kakuatan anu langkung sakedik.

Éta panginten sanés posisi anu paling saé pikeun waktos anu lami, nyetir sadidinten, balap jalan, tapi kuring henteu ngalakukeun éta. Abdi hoyong performa maksimal tina sapédah, janten kuring naékkeun sadayana dugi ka payun. - Leres, éta lumayan tiis Anjeun henteu terang, anjeun henteu ngorbankeun kinerja, éta masih énténg pisan, tapi éta sapédah anu fungsina pisan.

Kusabab seueur pendaki sareng kuring ogé ngalakukeun éta sareng sigana moal ngalakukeun éta deui, tapi kuring nyetak tetes kuring tina sapédah kuring, tapi anjeun masih ogé ngagaduhan tetes anjeun. - Kuring leres-leres nganggo ieu salaku lencana kahormatan. Teu kantos kuring kantos masang hacksaw kana sapédah kuring.

kalori biking diduruk

Kuring henteu kantos ngalakukeun éta dina taun-taun gunung. Sareng kuring tiasa kéngingkeun sababaraha panjat gunung tanpa nyukuran tetes kuring, janten kuring henteu kantos ngalakukeun éta. Kuring tunduh kana hal ngaleupaskeun pita stang, kuring henteu terang naha éta ngabédakeun.

Tapi éta dugi ka dieu, sigana bakal ngabédakeun kuring .- Mudah-mudahan anjeun mendakan katingal ieu dina sapédah Dan anu pikaresepeun sareng upami kitu maka pasihan jempol sareng tong hilap ngalanggan saluranna. Sareng ningali Dan dina aksi dina SystemSix na, sareng sanaos éta pasti henteu ngalambatkeun anjeunna, anjeun tiasa ningali anjeunna dina tulisan anu ngusir bukit anu paling terjun di dunya ku ngintip SuperSix na.

Naha Cannondale Supersix Evo sapédah balap?

Cannondale SuperSix Evo mangrupikeun sapédah balap anu nawiskeun seueur ember matuh. Mangrupikeun sapédah anu cocog sareng para pengendara anu hoyong ngaraos gancang, henteu kedah corong dirina janten pas anu agrésif teuing atanapi ngorbankeun kanyamanan jarak jauh.

Anu mangrupikeun sapédah Cannondale anu paling entéh di dunya?

Cannondale SuperSix Evo mangrupikeun pigura sapédah anu diproduksi massal paling ringan di dunya, sumping kirang ti 700g. Pilihan anu mahal ieu dipasang ku SRAM Red 22, tapi langkung ti sakedik kirang, dina £ 1,699, anjeun tiasa mésér SuperSix Evo 6 sareng Shimano 105.

Sakumaha beurat kagungan Cannondale Evo?

Kuring sanggup ngawangun EVO ku pakakas SRAM Force 22 lengkep, kabina Ritchey WCS sareng juru jalan Zipp 202 Firecrest anu gancang pisan. Paket anu dihasilkeun bieu langkung ti 14 lbs sareng masihan EVO kamampuan pikeun bersinar di gunung.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat