Utama > Tinjauan > Tinjauan pangalaman Cinelli - solusi anu hirup

Tinjauan pangalaman Cinelli - solusi anu hirup

Naha sapédah Cinelli téh saé?

Sacara umum, Pangalaman mangrupikeun perjalanan anu saé, meriah sarenghébat, Sapédah motor 'Minggu pangsaéna' anu narik ati. Éta ngeunaan éntri anu paling ramah-dompét kana Campagnolo-world, sareng perjalanan na bakal sami sareng anu saénanaon waésapédah jalan karbon dina harga ieu.



Italia dipikaterang ku karepna pikeun bersepeda, warisan anu beunghar pisan anu tiasa janten bumi spiritual tina olahraga anu urang sadayana resep. Ayeuna, sareng sababaraha jalan anu paling narik ati, asakan anu hebat, sareng legenda bersepeda pangageungna, Italia parantos ngahasilkeun sababaraha motor pangsaéna anu kantos ditunggang, sareng ieu katingal tina opat mérek bersepeda paling ikonik di Italia. Bianchi mangrupikeun perusahaan sapédah pangkolotna di dunya anu masih dina bisnis ayeuna sareng didirikeun taun 1885 ku Edoardo Bianchiway.

Salaku tambahan pikeun tradisi anu euyeub, sapédah Bianchi langkung sinonim sareng hiji warna tibatan pabrik sapédah anu sanésna: Celeste, pirus bulak. Bianchi disponsoran pengendara profesional kahijina, Giavanni Tomasello, dina 1899, sareng 15 taun ka hareup perusahaan ngahasilkeun 45,000 sapédah sataun ogé 1.500 motor sareng 1.000 mobil. Sareng taun 1935 aranjeunna ngajual sapédah 70,000 anu ngahégak sataun, nalika motor Bianchi mangrupikeun anu mimitina nganggo penemuan Campagnolo anu anyar di 1939, sistem pergeseran anu dioperasikeun ku rod anu disebut Cambio Coursa, kalayan derailleur dina strut tukang anu ngaganti ranté kana opat sprockets tukang aya taun Giuseppe Olmo ogé nyetél rékor jam anyar dina dewan Bianchi.

latihan plyometric ab

Kasuksésan éta dituluykeun nalika Fausto Coppi ngagabung sareng tim Bianchi di 1940. Sareng dina 1949, 'Jawara Juara Juara', sakumaha anjeunna dikenal, janten pengendara anu mimiti meunang Giro d'Italia sareng Tour de France dina taun anu sami , anu ngéntépkeun dirina sareng mérek Bianchi dina buku-buku taun sajarah ngédit, gigireun Coppi Bianchi kalayan ahli siklus anu sanés sapertos Felice Gimondi, Laurent Fignon, Gianni Bugno sareng Marco Pantani, anu numpak aluminium na Mega Pro XL Reparto Corseto anu parantos dipasihkeun pikeun masihan nami lengkepna pikeun Giro d'Italia / Tour de France anu kawéntar dina taun 1998, pengendara terakhir anu ngahontal prestasi Herculean ieu sareng pengendara terakhir anu meunang Tour de France dina pigura aluminium. Ayeuna Pantani kataji ku géométri tina sapédah na naék 30 rupa pigura dina hiji mangsa, masing-masing rada béda.



Celeste anu mencolok masih tiasa ditingali dina kisaran ayeuna, didorong ku Tim Wisata Dunia Belanda Lotto NL-Jumbo, anu ngagaduhan tilu pigura jalan anu béda-béda pikeun dipilih, dina modél Oltre, Specialissima sareng Infinito. Ayeuna anjeun panginten aya dimana ti jambatan khas Bianchi anu khas, Edoardo Bian chi ngajarkeun Ratu Margherita cara naékkeun sapédah, sareng pikeun kasulitan anjeunna nampi janji karajaan atanapi segel anu ngamungkinkeun anjeunna ngagaduhan jambatan Bianchi dina unggal tempat Place. (bagja musik Itali) Colnago didirikeun taun 1952 di Cambiago, Italia Colnago sareng gancang ngawangun reputasi salaku salah sahiji pabrik bingkai jalan khusus di dunya.

Luigi Ariento meunang medali emas dina balapan jalan Olimpiade 1960 dina kapal Colnago. Ernesto henteu ngan ukur ngajalankeun perusahaan tapi ogé kapala mékanika tim The Molteni sareng kameunangan Michele Dancelli di Milan San Remos 1970 ngainspirasi logo Asso di Fiori atanapi Ace of Clubs anu kawéntar. Di 1971, Eddie Merckx tangtu ngiringan tim Molteni sareng damel raket sareng Ernestoon pikeun ngembangkeun motor anu ditumpangan, puncakna dina baja super ringan Colnagoused di 1972 ngarecah catetan jam dunya.

Kasuksésan éta nyababkeun perusahaan lebet pasar sapédah produksi, didorong ku ledakan sapédah di awal taun 1970an, bari ch ningali peluncuran model pusat Super sareng Mexico pikeun ngahargaan rékor jam. Aranjeunna ogé neraskeun ngabaru sareng ékspérimén sareng cara-cara ningkatkeun kaku awak ku ngagunakeun pigura tubular oval sareng crimped kalayan tubing Columbus, anu nyababkeun Master Range anu kawéntar, Giuseppi Saronne meunang Pro World Road Race di taun 1982 kalayan pigura sapertos kitu. Salami taun 80an sareng 90an, Colnago teras-terasan ngajajah desain konstruksi sareng kerangka, kalayan ngenalkeun pigura serat karbon anu pangpayunna di taun 1994, C40, diwangun tina tabung karbon anu nganggo cangkéng baja ringan.



C40 mangrupikeun hit instan, nolak ekspektasi kinerja sareng meunang Paris-Roubaix lima kali ti 1995 dugi ka 2000 sareng supir Mapei Johan Museeuw, Franco Ballerini sareng Andrea Tafi. Langkung seueur vérsi bingkai karbon anu dituturkeun, kalayan masing-masing naékkeun bar pikeun kaunggulan, motorna aya permintaan pisan. Dina 2014, aranjeunna damel sareng Ferrari dina aerobike V1R, anu kadua kalina aranjeunna damel sareng kutang olahraga méwah sareng saatos damel dina téknologi serat karbon dina taun 1980an.

Motorna bakal teras ditumpangan dina tingkat anu paling luhur, kalayan tim Émirat UAE ayeuna nganggo pigura C60 sareng Concept aero sapertos Alexander Alexander, Dan Martin sareng Fabio Aru (Musik) Pinarello didirikeun taun 1953 ku urut ahli Giovanni Pinarello. , Anu dimimitian ku bengkel alit sareng ngawangun sapédah di Treviso. Dina 1961, Cicli Pinarello, sakumaha anu disebatna dina waktos éta, disponsoran supir kahijina, Guido de Rosso, anu meunang Tour de l'Aveniron taun ayeuna didamel tina krim sareng baja Pinarello biru. Dina 1975 Pinarello meunang Giro d'Italia kahijina, kalayan Fausto Bertoglio naék modél waja khusus kalayan tabung Columbus.

Sareng 13 taun saatosna, di 1988, aranjeunna nyiptakeun sajarah nalika Panjabat Sepanyol Pedro Delgado nangkep anu munggaran tina 13 kameunangan Tour de France, sanaos anjeunna leres-leres nitih gunung di TVT92 kalayan kancing aluminium sareng tabung karbon, anu dingaranan Treviso parantos . Dina taun 1980an, mérek éta kalolobaanana pikeun pigura Mont dikenal ello SLX anu, kahadean tina pengendara AS Alexi Grewal, meunang emas dina Olimpiade 1984 di Los Angeles. Sedengkeun modél populér anu séjén waktu éta nyaéta modél sadaya-baja Treviso jeung Gavia ogé ngajajah dunya mesin uji coba waktu, ékspérimén sareng tabung melengkung sareng desain inovatif, sareng di 1988 ngaluncurkeun mesin profil low kahijina sareng Prologo anu khas.



Kadatangan Miguel Indurain dina panggung dunya di 1991 nyandak Pinarello ka jangkung anyar, urang Spanyol meunang lima berturut-turut Tour de Franceson saperangkat Custom Pinarellos, kalayan 1994 mangrupikeun taun ka tukang Tour meunang dina motor baja. Dina 1995, Indurain ngajalankeun pigura Keral Lite aluminium pikeun kameunangan akhirna, kalayan Bjarne Riis nyandak kameunangan dina édisi '96 dina pigura anu sami, sedengkeun Jan Ulrich ngagaduhan tilas kameunangan tujuh kameunangan lempeng pikeun mérek ku meunang Tour 1997 Rengse Pinarello Paris dina aluminium TIG-dilas khusus nganggo Columbus tubing TT desain bingkai diteruskeun kana taun 1990an sareng ngahasilkeun buah, dibantuan ku fisiologi Indurain anu henteu rata, kalayan ngaluarkeun sapédah TT karbon munggaran perusahaan, Espada, taun 1994, nalika Indurain ngarusak rékor jam dunya sareng ngadamel versi jalan, ngaraoskeun musibah dina persidangan waktos. Milénium anyar nyatakeun generasi anyar pigura serat karbon khusus ku Pangeran, sareng nembé seri Dogma dimana Bradley Wiggins meunang Tour 2012 di 2012.

Opat Tour de France kéngingkeun kahadean ti Chris Froome Saprak harita, anu terakhir dituturkeun dina 2017 dina andalannya anyar F10. (Musik éléktro-akustik Italia) Merek Itali anu leres-leres dirayakeun, tapi ayeuna ampir kapopohokeun, legenda Legnano ti saprak 1902 sareng Vittorio Rossi & Company, anu ngahasilkeun sapédah di Milan dina nami mérek 'Lignon'. Sababaraha taun ka hareup, perusahaan dicandak ku Emilio Bozzi, anu ngadegkeun salah sahiji tim bersepeda anu paling suksés dina sajarah di 1906, Tim Ngabuburit Legnano, anu ngalir dugi ka 1966.

Sapédah Legnano anu dipikasieun pisan dicirikeun ku warna anu teu kasasarna, katelah 'Kadal Konéng', sareng desain bingkai unik dimana penjepit korsi caket langsung handapeun bagian luhur payuneun tabung korsi. Dina taun 1920 Bozzi ngambil alih inohong Alberto da Guissano, prajurit Lombard anu ikonik pikeun ngalambangkeun mérek Legnano. Gambarna, dialungkeun dina stamping kuningan sareng rivet kana tabung sirah, bakal ngahias sapédah anjeun salami 50 taun ka hareup.

Nasib mérek na robih salamina di 1924 nalika tim nandatanganan kontrak saumur hirup sareng béntang anu hoyong pisan Alfredo Bindato. Éta jenius bisnis nalika Binda ngahontal kasuksésan anu luar biasa sareng Palmarès kalebet lima édisi tina Giro d'Italia, tilu judul Jalan Dunia, opat Wisata Lombardis sareng dua édisi Milan-San Remo. Nyatana, Binda dominan pisan yén panitia Giro mayar kanggo anjeun anu sami sareng kameunangan sacara umum di Giro pikeun nyingkirkeun édisi lomba 1930 pikeun ngahudangkeun minat deui dina acara anu ampir hiji jalma kalima kalina.

Ieu ngenalkeun jaman kaemasan pikeun Legnano, kalayan panandatanganan Gino Bartali di 1936 sareng Fausto Coppi di 1939, salah sahiji duos anu paling kuat dina sejarah, pasangan éta beulah taun 1942 nalika Coppi badé angkat kanggo saingan Bianchi anu pait, ngabagi bangsa janten kameunangan dua kubu dina 1948 Tour de France dina kapal Legnano Roma ku deragnleur tukang-rod diaktipkeun Campagnolo. Saatos pengunduran diri Bartoli di akhir 1954, nasib Legnano laun-laun luntur dina sababaraha taun ka pengker, kecuali medali emas dina balapan jalan Olimpiade 1956 sareng Ercole Baldini. Perusahaan merjuangkeun taun 1960an sareng 70an sateuacan dipésér ku saingan Bianchi anu lami di 1987.

Sareng hiji waktos terakhir anu mulia nalika Maurizio Fondries kéngingkeun gelar Pro World Road di Ronse, Bélgia. Merk Legnano sti bakal hirup ayeuna dina nami, dipiboga ku Cycleurope. Aya sababaraha carita anu leres-leres pikaresepeun di ditu.

Ngalatih Sepeda

Kuring miharep ogé, tangtosna. Tapi kuring hoyong terang merek mérek ikonik naon anu anjeun resep ningali dina artikel ka hareup. Ninggalkeun koméntar anjeun di handap, sareng upami anjeun henteu acan ngalanggan GCN, anjeun tiasa ngalakukeunana gratis ku ngaklik dunya di mana waé dina layar di dieu.

Upami anjeun kantos nonton tulisan ieu kuring ngabayangkeun anjeun rada kana téhnik bersepeda, janten kumaha upami ngan ukur ngeklik didieu di handap? pikeun acara téknologi GCN énggal kami.

Dimana bikangna Cinelli didamel?

Milan, Itali

Naon kurung handap BSA?

Jawaban pondok pikeun patarosan anjeun nyaéta nalika ningaliBSAdina hal akurung handap, éta ngarujuk kana cangkang 68 atanapi 73mm kalayan 1.370 / 1.375? x 24 benang TPI sareng benang kénca dina cangkir sisi drive.

Kalayan sapédah anu lami, rada teu diémutan pikeun démo ieu, kuring mimiti ngaleupaskeun ranté tina ranté anu bakal dilumas engké. Alat pelepasan gancang horisontal langkung gampang dianggo tibatan jinis nangtung anu langkung umum kuring bakal ngagentos pelepasan gancang ieu sareng anu énggal engké, ngaleungitkeun Ranté anu leres tanpa ngagores pigura gampang ku ngan saukur ngangkat ranté, ieu standar kurung handap kuadrat, janten kuring nganggo konci Allen 8mm pikeun ngaleungitkeun bolts engkol sareng engkol, ngan hiji péngkolan bakal ngarusak engkol tina spindle saatos éta ngan ukur geser sareng sisi sanésna, bracket handap ieu kasar, bantalanna dipaké kaluar Abdi badé angkat sareng masang kit bantalan BB30 Kuring badé méréskeun pipir kénca di sisi non-drive heula, bantalan kartrid gratis sareng gampang pisan ngaleupaskeun gajih lami tina Cabut cangkang kurung handapeun Salaku bantalan tina kurung handap BB30 énggal aya dina tempat di luar di luar cangkang kurung handap, kuring kedah nyanghareupan Ieu mastikeun pas pasagi antara cangkang kurung handapeun sareng cangkang bantalan Kuring nempatkeun alat pasagi dina cangkang heula. Motong minyak pikeun ngagampangkeun langkung gampang sareng ngalestarikeun sisina alat anu diratakan Éta salawasna saé nalika ngagentos atanapi Ngantosan kurung handap pikeun sambel benang cangkang kurung handapeun anjeun payuneun cangkang kurung handapeun mangrupikeun tujuan utami di dieu tangtosna Kuring muterkeun dua sisi sacara merata dugi ka tapping lengkep dina cangkang bracket handapeun Ayeuna kuring minyak raray siap dipotong Kuring ningkatkeun tekanan péso dina raray Sababaraha péngkolan kedah ngalaksanakeunana - sisina parantos Ayeuna pikeun anu henteu ngajalankeun sisi Bersihkeun kokotor anu masih diberesihkeun ayeuna-ayeuna Bersih salaku peluit Film pilem minyak dina cangkang bracket handapeun sareng cangkir bantalan mastikeun pamasangan anu lancar sareng panyabutan anu langkung gampang janten bracket handapeun creaky di jalan ngahurungkeun alat anu tibalik utas nalika diklik kana posisi teras bélokkeun kana arah anu katuhu Kuring belok kénca benang kénca ketat belah arah jarum jam dugi cangkirna aya dina benang, teras dugi ka jalan nepi ka imah turn to the stop The T30 bb3 0 dipasihan rengkuh nyalira.

Kencangkan saketeyep mungkin Ieu ngahasilkeun torsi sakitar 35 ka 38 méter Newton dina lima dugi opat puluh lima Newtons anu disarankeun Sakedik gajih dina poros engkol Pikeun nganggo panangan engkol sareng sekrup engkol Kencangkan sekrup clamping sareng anjeun ti alun-alun lami kana BB30 terintegrasi modéren -Crank janten

Naha sapédah Bianchi didamel di Italia?

Sapédah Bianchimangrupikeun mérek anu dimimitian ti taun 1885. Didirikeun taunItali, markas sareng budaya na tetep diakar di kampung halamanna. Thesapédahdidesain sareng dipasangkeun di pabrikTreviglio na, panginten mayoritas produksi ayeuna lumangsung di Taiwan.

Sapédah naon anu didamel di Itali?

Kami parantos milih 14 conto anu saé ti 3T, Bianchi, Colnago, De Rosa, Legend, Bottecchia, Sarto, Cipollini, Olympia, Pinarello, Wilier, Scapin sareng Cinelli.04.04.2021

Naha kurung handap taper kuadrat saé?

Kurung taper handap kuadratsigana siga anaronismeu ti abad ka tukang, sareng aranjeunna teteppangsaénapilihan pikeun engkol logam. Hasilna langkung torekkurung handaptapi spindel anu langkung ageung peryogi langkung seueur bahan dina engkol.

Naha kurung handap aya bédana?

(Pencét di dieu pikeun maca pituduh lengkep BikeRadar pikeunkurung handap.) Numutkeun laporan pangénggalna Friksi Fakta ': Henteu signifikan sacara statistikbédanaaya nunjukkeun kaunggulan umum atanapi karugian tina hiji jinis standar dina kaayaan muat anu sami.

Naha sepeda De Rosa didamel di Italia?

Pabrik di Cusano,Itali, di langkung ageung Milan parantos janten perusahaan sareng pabrik perusahaan ti mimiti taun 80an. SakabéhTi kang Rosatitaniumsapédahnyaétadidameldi pabrik ieu, kalayan wates manufaktur 100 per taun.Ti Rosaéta pejabatsapédahpikeun Eddy Mercx sareng tim ti 1973 dugi ka pangsiunna di 1978.

Naon mérek sapédah pangkolotna?

F.I.V. Edoardo Bianchi S.p.A., biasa dikenal salaku Bianchi () mangrupikeun dunyasapédah pangkolotnapabrikparusahaandina ayana, sanggeus naratas panggunaan roda anu ukuranana sami sareng ban karét pneumatik.

Naha pinarello didamel di Itali?

SiklusPinarelloS.p.A. nyaéta hijiItalipabrik sapédah anu dumasarkeun di Treviso,Itali. Didirikeun taun 1953, éta nyayogikeun seueurnabuatan tangansapédah pikeun jalan, jalur, E-bikes (NYTRO), sepeda gunung sareng cyclo-cross.

Naon jinis pangalaman anu dipiboga sapédah Cinelli?

Pangalaman Cinelli nyaéta kokoh sareng diwangun saé, khususna dimana éta kaitung, handap, pikeun nahan pageuh dina input pedalan anu kuat.

biking gunung sareng anjing

Naha pangalaman Cinelli 2014 modél retrograde?

Beda sareng sababaraha model anu saacanna, anu Pangalaman 2014 gaduh cabling éksternal. Sigana-éta mangrupikeun léngkah retrograde, sareng tiasa ngirangan umur kabel sabab langkung kakeunaan unsur-unsur, tapi henteu ngahambat pergeseran - ditambah kabel anu dialihkeun sacara éksternal (ogé kurung dasar anu biasa) anu cocog pikeun mékanika bumi pikeun ngabersihkeun atanapi ningkatkeun.

Naon bédana antara pangalaman Cinelli sareng Centaur?

Tetep ceking tetep raoseun pikeun komuter, palatihan sareng tunggang olahraga. Janten urang Itali, géométri Cinelli aya dina sisi anu agrésif. Bandingkeun sareng Allez Khusus sareng tabung luhur luhur anu sami sareng Pangalamanna ngagaduhan tabung sirah anu langkung pondok, chainstay anu langkung pondok sareng jarak roda anu langkung pondok.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Dennis france - buku komprehensif

Sakumaha harga Berni Franz? Keuntungan sareng gajihna Dennis Franz: Dennis Franz mangrupikeun palaku Amérika anu ngagaduhan nilai bersih $ 16 juta. Dennis Franz sigana paling kasohor pikeun maénkeun Ole Andy Sipowicz dina serial televisi NYPD Blue anu lami.

Michael matthews tour de france - solusi pikeun

Saha anu nyababkeun kacilakaan Tour de France? Tapi pikeun Tur janten hasil, hormat kasalametan pengendara! Kacilakaan anu disababkeun ku tanda penonton éta ngan ukur mimiti mimiti dinten dibuka. Pengendara sepeda Jerman Jasha Suetterlin mangrupikeun pengendara anu mimiti ngantep balapan saatos kacilakaan sareng kacilakaan anu kadua nyababkeun sababaraha anu sanés, ngalaporkeun Reuters.29. 2021.

Juara wisata de France Perancis - rujukan lengkep

Saha anu meunang Tour de France ayeuna? Pengendara Tour de France kalayan seueur kameunangan dugi ka taun 2020 meunang gelar dina bulan Agustus 1998, kalebet tujuh kameunangan sacara umum di Tour de France, sareng ngalarang Armstrong saumur hirup. Di Tour de France di 2020, Slovenia Tadej Pogacar muncul anu unggul - éta kameunangan Tour de France kahijina.

Peter sagan tour de france 2016 - kumaha ngabéréskeun

Saha anu meunang Tour de France 2016? Tour de France 2016 / juara

Dinten istirahat Tour de france - Manual lengkep

Sabaraha dinten istirahat di Tour de France? 2021 Tour de France panjangna 23 dinten. Bakal aya hiji tahap anu diperebutkeun per dinten sareng dua dinten istirahat.1

Pinot tour de france - kumaha carana ngahontal

Saha anu meunang Tour de France ayeuna? Tour de France 2021 - ranking sadayana saatos 13 ti 21 tahap