Utama > Tinjauan > Ulasan Colnago c59 - solusi pragmatis

Ulasan Colnago c59 - solusi pragmatis

Naha Colnago mangrupikeun sapédah anu saé?



sareng tingali persis dimana urang ayana. Kuring panginten kedah némpél finebros anu jahat, tapi skéma cet na saé pisan janten kuring tetep bersih ieu sareng kuring kedah ngaluarkeun buku cek kuring sareng muter sareng mimitian mesen sababaraha komponén online.

Saur kami urang badé nganggo sapédah anyar sareng kéngingkeun sadayana tagihan janten kuring nyarios henteu aya biaya anu tiasa dijalankeun janten raoseun éta bakal ngawangun anu pangsaéna tapi hayu urang rengat kumaha okey tukang pos éta. Ayeuna ayeuna aya liang ageung dina rekening bank kuring, raoseun sapertos Natal sareng panginten kuring ngawartosan ka arah kami nyandak tagihan ieu, hayu urang muka kotak ieu sareng ningali nalika anjeun nyarios urang Italia kami parantos ngaluarkeun Campagna Leagroupset éta saleresna séri Potenza grup pisan saé pisan diatur ayeuna pisan sareng aya seueur pedaran anu saé anu hideung tapi ogé masang éta sareng anu disebat panon kuring katingali pisan retro sareng kuring kantos ningali éta, janten hayu urang tingali naon anu aya dina kotak oke heula urang gaduh kasét ric set at 11:27 am éta sauntuyan gears anu saé saé, nyukur ogé, hehehehe urang butuh tangan! Éta langkung sempit, tapi, pikeun nampung lorong tambahan Brise dina Mac, henteu kunanaon pikeun pigura kami, naon anu urang peryogikeun sareng leres-leres saé, ieu leres-leres ngaleungitkeun pikeun kurung handap sareng cangkir Italia. Pilihanna henteu tambahan, éta mangrupikeun berita anu hadé Patriot raelia okayokay teras kami gaduh Kuring gaduh sistem budaya engkol sareng hal anu katingali pisan omongan kakuatan Upami anjeun henteu terang dimana anjeun masih nyetir Aretro, anjeun henteu nyetir hak modéren sareng dasarna Daya ningali sistem sistem, janten éta leres-leres nyambung kana engkol, tos dirobih pisan di payun kanggo nyarios éta katingalina saé pisan sareng naon anu anjeun tingali panungtungan nyaéta dasarna anu bakal kami laksanakeun, kami bakal janten cetakan Cabut anu salah ieu di dieu sareng urang leres-leres badé ngempelkeunana sareng ngukir éta janten teu aya biaya anu dihémat sakedik, urang leres-leres ngiket sadayana sabab urang badé nempatkeun ieu dina sababaraha komponén pikeun ngaitkeun kelompok anu leres-leres disetél sareng disegel ku cara éta tetep katingalina sapertos kuring bakal ngalakukeun éta pikeun Oke, éta rorongkong dua kali ganda tina calipers, botlane handapeun tuur anjeun, kusabab kuring parantos mutuskeun naon anjeun hoyong ngarobih Abdi ngabingungkeun éta sareng enya, aplikasi naon anu anjeun kedah hirup wi th, éta mangrupikeun sajarah anu rébér sareng iconic pisan kuring resep pisan nalika kuring ngora kénéh seueur anjeun bakal émut yén catetan perusahaan Kalkulator Delta mangrupikeun tulisan anu saé pisan di dieu sareng anjeun dipersilakan nyandak bagian payun ieu di dieu sareng nempatkeun desain anu sami dina Seattle Frontier pikeun ngabeungkeut grup janten enya éta kedah katingali saé pisan janten kami henteu kunanaon, enya, tuasna ngagaduhan tilu detasemen sareng leres-leres hadir sareng tiung hideung sareng anu kuring perhatoskeun éta kemah anu leres-leres nampung grup Delta.

Aranjeunna kedahna sering sumping sareng saos bodas janten kami maréntahkeun sababaraha tiung bodas pikeun diasongkeun supaya tetep tetep katingalina sareng kuring ogé ngagaduhan gagang sareng setang pikeun cicing dina hawa di dieu janten aya tilu T-bar sareng setang, urang bakal ka poli shi anu ngincut sareng kuring ogé resep, janten kuring henteu tiasa ngantosan éta saé pisan, sareng kuring nyarios anu cek warna-cek anu hadé hayu urang Teruskeun dina hal ngaleungitkeun sadayana cetakan ieu sareng urang bakal nyandak éta tina éta kajadian éta henteu kunanaon, kotak ageung sanésna parantos sumping nyaéta roda roda anu kami angkat urang bakal ngagaduhan perusahaan anu namina klinik psikologi anu ngagaduhan seueur ulasan hébat dina majalah bersepeda di Inggris parantos didamel. Seueur ulasan anu hébat milih ngagunakeun Wilson anu tiasa didamel anu kami angkat sareng pramuka terbuka Mavic mangrupikeun bérés anu hadé, saé pisan kuring ngabagi aranjeunna sareng anjeun ayeuna janten jada aranjeunna dasarna anjeun terang yén kami ngagaduhan warna abu anu hadé sareng kami gaduh hub pusat Campagnolo lea sareng tampilan na kedah katingali saé pisan sareng tagihan ieu janten nini moal ngaluarkeunana sareng kuring ngaraos salah pisan tingkat anu lengkep. Bill, kami numpak Victoria, tangtosna nganggo ban persaingan anu ogé nyeuseuh graphene énggal, tapi kami tetep 23 milimeter tetep sesuai sareng jaman.



Waktos sareng ogé pikirkeun Clarence sareng rem Carter janten urang badé balik ngahijikeun deui roda anu aya hubunganana sareng kaset ban anu paling janten leres atuh urang nempatkeun cangkir dina bingkai éta nyalira, siap pikeun engkol nalika urang kéngingkeun éta deui maka hayu urang ngalih kana rekaman anu badé ningali sababaraha sayuran anu saé saé pisan anjeun bakal sareng aranjeunna katingali leres-leres ngajentulkeun anjeun saé sadaya sisi kelompok naha éta ogé katingali leres-leres tapi sateuacan urang ningali naon bakat anjeun kedah nyiapkeun jalma pikeun dirakit? sareng ogé stang, anu ambek, leres pisan, abdi henteu kantos bungah pisan ngahijikeun sapédah anu bakal janten karya seni anu sanés anu saur kuring anu parantos urang lakukeun dugi ka ayeuna bakal ngalakukeun kasalahan urang ogé ngagaduhan pitunjuk pikeun kabel Gay éta aranjeunna nempatkeun kopling pikeun bracket handap sareng kami ogé ngagaduhan adaptor pikeun tukangna salaku Wellian sareng sadaya girboks leres-leres di sisi anu biasana urang lakukeun leres-leres saderhana kuring resep kana rem anu didamel kami sadayana parantos ngukir, leres-leres seneng sareng cara aranjeunna ngalangkungan pamayaran soccer sareng kami mésér sadel anyar bakal aya édisi khusus ogé warna di tukang anu aplikasi anu saé sareng saé pisan pikeun pertandingan: Agro- Colours tah crankset oge nyarios. Éta engkol hiji-sapotong anu leres-leres pas dina hiji sapotong, éta ngagaduhan cincin anu dipasang anu dipasang dina tempatna, sareng aranjeunna dasarna panangan pedal napel sareng anu dipasang, janten leres-leres éta salah sahiji tekanan urang peryogi, rengkuh torsi mangrupikeun tekanan 372 pon sareng enya janten pikaresepeun, mudah-mudahan kapal kabur sapertos impian babarengan sareng éta hal anu saé sareng kuring henteu tiasa ngantosan janten kuring ngan ukur gaduh impian bari ngahijikeun sapédah ieu pikeun kageulisan tétéla saé pisan yén kuring henteu percanten sareng jakono kami bakal tiasa ngantepkeun anu ieu, ieu anu pangsaéna tapi kanyataanna kuring resep ningali éta pikeun gusit di 11 Gears up, kalayan sadayana modéren anyar ieu gear sareng éta katingalina sapertos sapédah retro anu saé, janten mimitian ti mimiti di akhir urang gaduh tiung bodas anu leres-leres néwak éta, vo Sateuacanna éta disebatkeun nganggo tiung bodas kalayan Compaq Crecord Elsa masihan ka kelompok janten cocog pisan pikeun para seniman katingali leres-leres ngajentul, timna ngagaduhan microduste pikeun sistem transmisi anu saleresna sareng urang ogé ngagaduhan ujung tungtung kusabab urang ngan ukur gaduh perusahaan ngan ukur Crecord Delta Calipers aranjeunna rada fiddly kanggo dirakit tapi éta pantesna kuring mendakan leres gampang pikeun mareumanana sareng balik deui urang saleresna ngagaduhan titajong aranjeunna sadayana ditutupan kalayan alus dina kabel abu sareng kami ngagaduhan kandang Chromeelite-pikareueuseun kalayan lagu pop salaku pamiaraan normal sareng pedal dong direncanakeun nyandak sapédah ieu leres. Engkol anu leres pisan ngajentul tapi ogé gampang pisan dipasangna panginten éta bakal rada sesah tapi gampang pisan sareng butuh lima menit.

Janten masalah anu paling ageung anu kami alami nyaéta anu calipers kantos tiasa nyarios sakedik tapi hehehehe urang balikeun deui leres-leres saé pisan roda ieu ogé kuring leres-leres ngaraos roda ieu pareum, janten kuring ngagaduhan cincin anyar dina hub anu saé pisan saleresna katingali sapertos retro ieu hebat sareng sadel ieu pelana ieu katingali sapertos anu énggal ti kotak ti taun 90an mimiti taun sembilan puluhan sareng enya kuring leres-leres dijantenkeun kami ngalakukeun tulisan ieu jadi bakal janten sapédah anu tetep, urang ogé sumping berputar- Pareum, janten kami ngagaduhan bass, tapi kami parantos réngsé nyetélna sareng témbok atanapi anu kuring leres-leres gaduh dua hiji mutuskeun anu mana anu kedah dianggo, janten kami kedah janten anu munggaran beban pikeun éta leres-leres saé sareng leres, thegreen cocog sareng palang luhur atanapi urang nganggo botol lotre anu saé ogé pas pisan sareng waktos anu kuring raoskeun, sanaos kuring resep properti éta sacara pribadi janten haneut éta katingalina rada moo deui raos tapi tinggalkeun koméntar di handap ieu panginten masihan pendapat anjeun ngeunaan botol naon gas anjeun kedah pikir urang kedah tetep ri ght jadi jalma-jalma sapertos kieu bakal nyandak perjalanan deui kuring henteu tiasa ngantosan sinar panonpoé janten urang bakal robih kuring ngagaduhan topi kuring ngagaduhan hal pikeun nyaritakeun barang-barang ogé ku éta subsidi ayeuna badé kaluar sareng garing. Baja na nyata, pastina éta hal anu saé Toride asa leres hirup dina hal ieu sareng kuring teu tiasa lirén ningali éta Hal éta pikeun nyetir Mona Lisa, leres-leres éndah, leres-leres senang yén kami ngalakukeun proyék ieu, éta sapédah kuring moal pernah hilap sareng roda anu saé pisan 11-gancang- roda gigi kami leres-leres hebat pisan, kuring bakal ngalawan kana perjalanan modéren, upami henteu langkung saé tapi sanaos éta parantos pikaresepeun mutlak sareng kalolobaanana kuring moal pernah mopohokeun éta jadi kuring bungah pisan kuring ngabagi éta sareng anjeun upami anjeun resep nonton tulisan ieu sapertos anjeun nyarios teras punten langgananan sacara gratis gratis upami teu kitu teras turunkeun like and bye for the sementara waktu

Naon Colnago C59 taun sabaraha?

Colnagoparantos tetep paling dipikahoyong tina jalan sareng balapsapédahdiantara peminat sapédah. Ieu disababkeun sabagéan ageung pikeun penanganan anu pikaresepeun sareng sabagian kana sajarah anu euyeub.Colnagosapédah jalan parantos nyarios sapertos naék dina rél, masihan pengendara ahébatpangalaman.



Ieu motor Italia pisan. Éta Colnago C60 tina sprinter Italia Sacha Modolo, anu meunang dua tahapan Giro d'Italia. Modolo parantos lami aya di tim Lampre-Merida, tapi Lampre ayeuna parantos mekar janten Uni Émirat Arab Abu Dhabi. dimana sapédah ieu sumping nalika Merida turun sareng ngagabung sareng regu Bahrain-Merida.

Sareng éta masihan Colnago kasempetan pikeun asup deui ka kelas luhur olahraga. Ieu parantos lami ti saprak urang ngalakukeun Colnago dina World Tour sareng seueur diantara anjeun anu bungah pisan ningali deui, anu ngagaduhan seueur perhatian online sateuacan balapan sareng kuring tiasa nyarios yén di dieu, dina balapan, di Dubai, seueur jalmi-jalmi anu ngadorong nyobian pikeun ningali-tingali ieu. C60 ayeuna tangtosna mangrupikeun hiji-hijina Colnago anu didamelna sadayana di Itali.

Sapertos ampir unggal pabrik anu sanés, aranjeunna ayeuna parantos ngalaksanakeun kaseueuran pabrikna di Taiwan, tapi ieu buatan tangan. Éta téh studs teras pipa anu dipasang dina carita fa asli Colnago di Italia. Ayeuna sigana unggal supir tunggal dina tim UAE Abu Dhabi didieu di Dubai nganggo C60.



Anjeun tiasa émut yén Colnago ngaluncurkeun sapédah aero énggal di Eurobike taun ka tukang. Janten bakal pikaresepeun pikeun ningali naha supirna, sareng sprint khususna, panginten tiasa ngamimitian sakedik dina musim. Nalika kuring nyarioskeun di awal yén ieu mangrupikeun sapédah Italia anu paling, kuring henteu guyon.

Hiji-hijina hal anu kuring tiasa mendakan dina sapédah ieu anu sanés Italia nyaéta pedal Look Carbon Keo, éta ti Perancis, sareng Barfly Garmin Mount di payun, anu ti California, Marin County janten tepat. Kusabab kuring yakin ngalakukeun kasalahan Saha waé ogé anu tiasa ningali naon-naon dina sapédah ieu sanés Itali, sajaba ti dua bagian ieu, hayu urang terang dina koméntar ieu di handap. Janten sésana barang-barang Italia kalebet setang, Deda Alanera, sadayana setang sareng batang sapotong hiji, sareng anjeunna nyorong batang 130mm anu, sakumaha anjeun tiasa tingali, ngagebraykeun kana tabung sirah.

Sareng gagang ukuran 420 mm ti tengah ka tengah atanapi 440 mm ti ujung ka ujung. Colango ogé nyayogikeun pos korsi sareng di luhur mangrupikeun sadel Tim Tim Edisi. Aya bit karét handapeunna.

Kuring ngan ukur nyobian milari naon éta. Kuring henteu weruh, upami aya anu terang jawaban ieu mangga wartosan kami dina koméntar ieu. Tapi ieu grup sadel anu hampang pisan nyaéta ti Campagnolo, éta modél luhurna, Super Record EPS éléktronik, 11 gir tangtosna, 11 dugi ka 28 dina kasét di dieu, sareng éta ngagaduhan standar 39 ku 53 cincin di payun.

Anjeun bakal perhatoskeun, ah, hal sanés anu sanés Itali. Meter listrik asalna tina power2max, perusahaan Jérman, dipasang dina engkol Campagnolo Italia, panjangna 172,5 mm.

Roda ogé ti Campagnolo. Dina waktos ayeuna anjeunna nyetir Bora Ultra 50, éta pastina 50 mm jero. Bakal gaduh kasempetan pikeun de epere salami usum, tapi anéhna kuring henteu mendakan anu langkung jero dina tenda di dieu di wisata Dubai.

Ban tubular Vittoria Corsa, lébar 25 mm, dipasang atanapi dipasang di dinya. Sigana mah éta téh tinggaleun pikeun kuring. Ngeunaan alat-alat sapédah ieu, urang tiasa nyarios yén Elite, perusahaan Italia sanésna, nyayogikeun kandang botol.

tagihan sadayana rad

Ieu modél Custom Race Plus. Dina hal diménsi, éta jangkungna pelana 73.5cm sareng jarak tina irung pelana dugi ka tengah setang, rada sesah ngalaksanakeun setang terpadu sareng setop batang, tapi kuring kira-kira 58 cm.

Éta ngajantenkeun kuring timbang naon anu kuring badé lakukeun ayeuna. Sapédah ieu beuratna 7,25 kg, tapi éta kalebet angka awal, anu sigana henteu beurat teuing, tapi ogé transponder di dieu.

Seueur anjeun anu leres-leres naroskeun nalika urang ngawangun sapédah balap sapertos kieu, naon éta? Kalayan transponder, panitia nyaritakeun dimana pengendara sareng dimana aranjeunna ngalangkungan wates. Ayeuna, upami anjeun teu acan langganan Jaringan Ngabuburit Global, mangga pencét dina dunya. Taun ayeuna bakal aya sapédah pro unggal minggu sareng upami anjeun hoyong langkung seueur kontén ti kami ayeuna datang sababaraha Di juru luhur pasti aya tampilan di pabrik Colnago di Italia sareng di juru handap kami nunjukkeun kumaha ranté Campagnolo didamel.

Dimana motor Colnago didamel?

Anu 2012Colnago C59Italia nampilkeun salah sahiji mérek paling disimpen di Itali dina bungkus tabung serat karbon buatan khusus sareng lug anu didamel ku tangan di la belle Italia R&A Siklus nampilkeun katingal anu langkung caket24. 2012.

Italia dipikaterang ku karepna pikeun bersepeda, warisan anu beunghar pisan anu tiasa janten bumi spiritual tina olahraga anu urang sadayana resep. Ayeuna, barengan sababaraha jalan anu paling narik ati, asakan anu hebat, sareng legenda bersepeda pangageungna, Italia parantos ngahasilkeun sababaraha motor pangsaéna anu kantos ditumpangan, sareng ieu katingalkeun kana opat merek bersepeda paling ikonik di Italia. Bianchi mangrupikeun perusahaan sapédah pangkolotna di dunya anu masih dina bisnis ayeuna sareng didirikeun ku Edoardo Bianchiway di 1885.

Salaku tambahan pikeun tradisi anu euyeub, sapédah Bianchi langkung sinonim sareng hiji warna tibatan pabrik sapédah anu sanésna: Celeste, pirus bulak. Bianchi disponsoran pengendara profesional kahijina, Giavanni Tomasello, dina 1899, sareng 15 taun ka hareup perusahaan ngahasilkeun 45,000 sapédah sataun ogé 1.500 motor sareng 1.000 mobil. Sareng aranjeunna ngajual sapédah 70,000 anu ngahégak sataun ku 1935, nalika bikes Bianchi mangrupikeun anu mimitina ngagunakeun penemuan Campagnolo anu anyar, sistem pergeseran anu dioperasikeun ku rod anu disebut Cambio Coursa, kalayan derailleur tukang anu ngaganti ranté kana opat sprockets tukang anu aya 1939 taun Giuseppe Olmo ogé netepkeun rékor jam anyar dina kapal Bianchi.

Kasuksésan éta dituluykeun nalika Fausto Coppi ngagabung sareng tim Bianchi di 1940. Sareng dina 1949, 'Jawara Juara Juara', sakumaha anjeunna dikenal, janten pengendara anu mimiti meunang Giro d'Italia sareng Tour de France dina taun anu sami , anu ngéntépkeun dirina sareng mérek Bianchi dina buku-buku taun sajarah ngédit, gigireun Coppi Bianchi kalayan ahli siklus anu sanés sapertos Felice Gimondi, Laurent Fignon, Gianni Bugno sareng Marco Pantani, anu numpak aluminium na Mega Pro XL Reparto Corseto anu parantos dipasihkeun pikeun masihan nami lengkepna pikeun Giro d'Italia / Tour de France anu kawéntar dina taun 1998, pengendara terakhir anu ngahontal prestasi Herculean ieu sareng pengendara terakhir anu meunang Tour de France dina pigura aluminium. Ayeuna Pantani kataji ku géométri tina sapédah na naék 30 rupa pigura dina hiji mangsa, masing-masing rada béda.

Celeste anu mencolok masih tiasa ditingali dina kisaran ayeuna, anu disetir ku Tim Wisata Dunia Belanda Lotto NL-Jumbo, anu ngagaduhan tilu pigura jalan anu béda-béda pikeun dipilih, dina modél Oltre, Specialissima sareng Infinito. Ayeuna anjeun panginten aya dimana ti jambatan khas Bianchi anu khas, Edoardo Bian chi ngajarkeun Ratu Margherita cara naékkeun sapédah sareng pikeun kasulitan anjeunna nampi janji karajaan atanapi segel anu ngamungkinkeun anjeunna ngagaduhan jambatan Bianchi dina unggal tempat Place. (musik Italia anu luhur) Colnago didirikeun taun 1952 di Cambiago, Italia ku Ernesto. ngadegkeun Colnago sareng gancang ngawangun reputasi pikeun janten salah sahiji pabrik bingkai jalan khusus anu paling saé di dunya.

Luigi Ariento meunang medali emas dina balapan jalan Olimpiade 1960 dina kapal Colnago. Ernesto henteu ngan ukur ngajalankeun perusahaan tapi ogé kapala mékanika tim The Molteni sareng kameunangan Michele Dancelli di Milan San Remos 1970 ngainspirasi logo Asso di Fiori atanapi Ace of Clubs anu kawéntar. Di 1971, Eddie Merckx tangtu ngiringan tim Molteni sareng damel raket sareng Ernestoon pikeun ngembangkeun motor anu ditumpangan, puncakna dina baja super ringan Colnagoused di 1972 ngarecah catetan jam dunya.

Kasuksésan éta nyababkeun perusahaan lebet pasar sapédah produksi, didorong ku ledakan sapédah di awal taun 1970an, bari ch ningali pengenalan modél pusat Super sareng Mexico pikeun ngahargaan rékor jam. Aranjeunna ogé neraskeun ngabaru sareng ékspérimén sareng cara-cara ningkatkeun kaku awak ku ngagunakeun pigura tubular oval sareng crimped kalayan tubing Columbus, anu nyababkeun Master Range anu kawéntar, Giuseppi Saronne meunang Pro World Road Race di taun 1982 kalayan pigura sapertos kitu. Salami taun 80an sareng 90an, Colnago teras-terasan ngajajah desain konstruksi sareng kerangka, kalayan ngenalkeun pigura serat karbon anu pangpayunna di taun 1994, C40, diwangun tina tabung karbon anu nganggo cangkéng baja ringan.

C40 mangrupikeun hit instan, nolak ekspektasi kinerja sareng meunang Paris-Roubaix lima kali ti 1995 dugi ka 2000 sareng supir Mapei Johan Museeuw, Franco Ballerini sareng Andrea Tafi. Langkung seueur vérsi bingkai karbon anu dituturkeun, kalayan masing-masing naékkeun bar pikeun kaunggulan, motorna aya permintaan pisan. Dina 2014, aranjeunna damel sareng Ferrari dina aerobike V1R, anu kadua kalina aranjeunna damel sareng kutang olahraga méwah sareng saatos damel dina téknologi serat karbon dina taun 1980an.

Motorna bakal teras ditumpangan dina tingkat anu paling luhur, kalayan tim Émirat UAE ayeuna nganggo pigura C60 sareng Concept aero kalayan gegedénna sapertos Alexander Kristoff, Dan Martin sareng Fabio Aru (Musik) Pinarello didirikeun taun 1953 ku urut ahli Giovanni Pinarello, anu dimimitian ku bengkel alit sareng ngawangun sapédah di Treviso. Dina 1961, Cicli Pinarello, sakumaha anu disebatna dina waktos éta, disponsoran supir kahijina, Guido de Rosso, anu meunang Tour de l'Aveniron taun ayeuna didamel tina krim sareng baja Pinarello biru. Dina taun 1975 Pinarello meunang Giro d'Italia kahijina, kalayan Fausto Bertoglio naék modél waja khusus kalayan tabung Columbus.

Sareng 13 taun saatosna, di 1988, aranjeunna nyiptakeun sajarah nalika Panjabat Sepanyol Pedro Delgado nangkep anu munggaran tina 13 kameunangan Tour de France, sanaos anjeunna leres-leres nitih gunung di TVT92 kalayan kancing aluminium sareng tabung karbon, anu dingaranan Treviso parantos . Dina taun 1980an, mérek éta kalolobaanana pikeun pigura Mont dikenal ello SLX anu, kahadean tina pengendara AS Alexi Grewal, meunang emas dina Olimpiade 1984 di Los Angeles. Sedengkeun modél populér anu séjén waktu éta nyaéta modél sadaya-baja Treviso jeung Gavia ogé ngajajah dunya mesin uji coba waktu, ékspérimén sareng tabung melengkung sareng desain inovatif, sareng di 1988 ngaluncurkeun mesin profil low kahijina sareng Prologo anu khas.

Kadatangan Miguel Indurain di panggung dunya di 1991 nyandak Pinarello ka jangkung anyar, urang Spanyol meunang lima padeukeut Tour de Franceson saperangkat pinarellos khusus, kalayan 1994 mangrupikeun taun ka tukang tur éta dimeunangkeun dina motor baja. Dina 1995, Indurain ngajalankeun pigura Keral Lite aluminium pikeun kameunangan akhirna, kalayan Bjarne Riis nyandak édisi win '96 dina pigura anu sami, sedengkeun Jan Ulrich ngagaduhan tilas kameunangan tujuh kameunangan lempeng pikeun mérek ku meunang 1997 Tour Complicated Pinarello Paris dina aluminium TIG-dilas khusus nganggo Columbus tubing desain bingkai TT diteruskeun kana taun 1990an sareng ngahasilkeun buah, dibantuan ku fisiologi Indurain anu henteu rata, kalayan ngaluarkeun sapédah TT karbon munggaran perusahaan, Espada, dina 1994, nalika Indurain meupeuskeun rékor jam dunya sareng ngajalankeun versi jalan, ngancurkeun waktos sidang. Dina milénium anyar, Pangeran nyatakeun generasi anyar pigura-serat serat karbon, sareng anu énggal-énggal siri Dogma dimana Bradley Wiggins meunang Juara 2012 Tour de France.

Opat kameunangan dina Tour de France kahadean tina Chris Froome Saprak harita, anu terakhir dituturkeun dina 2017 dina andalannya anyar F10. (Musik éléktro-akustik Italia) Merek Itali anu leres-leres dirayakeun, tapi ayeuna ampir kapopohokeun, legenda Legnano ti saprak 1902 sareng Vittorio Rossi & Company, anu ngahasilkeun sapédah di Milan dina nami mérek 'Lignon'. Sababaraha taun sanggeusna perusahaan dicandak ku Emilio Bozzi, anu ngadegkeun salah sahiji tim bersepeda anu paling suksés dina sajarah di 1906, Tim Ngabuburit Legnano, anu ngalir dugi ka 1966.

Sapédah Legnano anu dipikasieun pisan dicirikeun ku warna anu teu kasasarna, katelah 'Kadal Konéng', sareng desain bingkai unik dimana penjepit korsi caket langsung handapeun bagian luhur payuneun tabung korsi. Dina taun 1920 Bozzi ngambil alih inohong Alberto da Guissano, prajurit Lombard anu ikonik pikeun ngalambangkeun mérek Legnano. Gambarna, dialungkeun dina stamping kuningan sareng rivet kana tabung sirah, bakal ngahias sapédah anjeun salami 50 taun ka hareup.

Nasib mérek na robih salamina di 1924 nalika tim nandatanganan kontrak saumur hirup sareng béntang anu hoyong pisan Alfredo Bindato. Éta jenius bisnis nalika Binda ngahontal kasuksésan anu luar biasa sareng Palmarès, kalebet lima édisi tina Giro d'Italia, tilu judul Jalan Dunya, opat Wisata Lombardis sareng dua édisi Milan-San Remo. Nyatana, Binda dominan pisan yén panitia Giro mayar kanggo anjeun anu sami sareng kameunangan sacara umum di Giro pikeun nyingkirkeun édisi lomba 1930 pikeun ngahudangkeun minat deui dina acara anu ampir hiji jalma kalima kalina.

naek sapédah basisir danau

Ieu ngenalkeun jaman kaemasan pikeun Legnano, kalayan panandatanganan Gino Bartali di 1936 sareng Fausto Coppi di 1939, salah sahiji duos anu paling kuat dina sejarah, pasangan éta beulah taun 1942 nalika Coppi badé angkat kanggo saingan Bianchi anu pait, ngabagi bangsa janten kameunangan dua kubu dina 1948 Tour de France naék kana Legnano Roma sareng deragnleur tukang-rod diaktipkeun Campagnolo. Saatos pengunduran diri Bartoli di akhir 1954, nasib Legnano laun-laun luntur dina sababaraha taun ka pengker, kecuali medali emas dina balapan jalan Olimpiade 1956 sareng Ercole Baldini. Perusahaan merjuangkeun taun 1960an sareng 70an sateuacan dipésér ku saingan Bianchi anu lami di 1987.

Sareng hiji waktos terakhir anu mulia nalika Maurizio Fondries kéngingkeun gelar Pro World Road di Ronse, Bélgia. Merk Legnano sti bakal hirup ayeuna dina nami, dipiboga ku Cycleurope. Aya sababaraha carita anu leres-leres pikaresepeun di ditu.

Kuring pasti parantos diajar seueur; Kuring miharep ogé, tangtosna. Tapi kuring hoyong terang merek mérek ikonik naon anu anjeun resep ningali dina artikel ka hareup. Ninggalkeun koméntar anjeun di handap, sareng upami anjeun henteu acan ngalanggan GCN, anjeun tiasa ngalakukeunana gratis ku ngaklik dunya di mana waé dina layar di dieu.

Upami anjeun kantos nonton tulisan ieu kuring ngabayangkeun anjeun rada kana téhnik bersepeda, janten kumaha upami ngan ukur ngeklik didieu di handap? pikeun acara téknologi GCN énggal kami. Sareng sumping kadieu pikeun sakedik gaya retro sareng tindakan modéren.

Mana anu langkung saé Colnago atanapi Pinarello?

TheColnagomangrupakeun sapédah gancang sarengalusstabilitas sareng kahoyong dijalankeun kalayan gancang, tapi étaPinarellongan saukur kaluar gancang. Aya sababaraha windup dinaColnago(sapertos anu tinaalusTi Bikes), tapi kuPinarello, anjeun henteu kéngingkeun angin, anjeun kéngingkeun Power Output!09/21/2002

Anu mana langkung saé cervelo atanapi Pinarello?

Putusan: Janten, kanglangkung saé PinarelloatawaCervelo?Cervelonyaétalangkung saétibatanPinarello. Nalika masalah stang parantos dibereskeun, étaCervelosapédah cecekelan immaculately sareng stabilitas anu luar biasa. Anjeun tiasa ngandelkeun éta pikeun ngaliwat anjeun badai.

Naha Trek kagungan raksasa?

Butamangrupikeun pabrik sapédah panggedéna sadunya ku bagi hasil. Perusahaan ngajual sapédah nganggo nami nyalira sareng ngajantenkeunana pikeun merek ageung sapertosTrek, Témbal sareng Colnago.08.30.2013

Naha cervelo mérek saé?

Cervelomangrupikeun salah sahiji anu paling bergengsimérekdina Ngabuburit, kalayan kisaran sapédah jalan R-series, sapédah S-seri aero-road sareng bikang P-series triathlon sadayana dianggo dina tingkat anu pangluhurna dina siklus profésional sareng triathlon.

Naha pinarello mérek sapédah anu saé?

Pinarellomasih butik pisanmérek, sareng nasapédahbiasana mawa harga anu lumayan mahal, tapi pigura nawiskeun sababaraha téknologi bagus anu didukung ku lambar hasil balap modéren teu sanésmérektiasa cocog. Gulung ka handap pikeun ningali ngurilingan Cyclingnews tinaPinarellojalansapédahsayogi kanggo ngagaleuh taun 2020.24. 2020.

Naha Trek langkung saé tibatan buta?

Sakabehna,Butalangkung mirahtibatan Trek. Kusabab dimana éta didamel,Butasanggup ngajaga biaya sapédah na langkung handap.Treksapédah nawiskeun wahana ramah-anggaran, tapi motorna rata-rata langkung mahal kanggo dipésér.

Anu mana langkung saé GT atanapi trek?

TheGTngagaduhan seueurlangkung saékomponén, sedengkeunTrekgaduh 2? 9 drivetrain nyayogikeun langkung seueur gear anu langkung ageung.

Naon jinis sapédah anu Colnago C59 Italia?

Colnago C59 Italia Frameset 2012: C59 Italia mangrupikeun puncak tina rentang 2012 Colnago. Mesin balap serat karbon 100% khusus didamel, didamel sareng dicét di Italia. Kalayan pigura anu beuratna sakitar 1000g, ciri anu internal

Naon jenis seatpost anu ngagaduhan Colnago C59?

Colnago parantos nambihan seatpost layback, anu masihan panjang tambahan sakedik kana tabung luhur anu pondok 563mm. Éta gampang pikeun tuang klise karakteristik pigura nalika ngeunaan C59. Kakuatan pigura leres-leres sigana mindahkeun sadaya énergi pedal anjeun kana roda tukang.

Headset naon anu dianggo ku Colnago C59?

Di headset semi-terintegrasi Colnago's C-HS2 payun dianggo, janten 1 1/8 'dolar luhur sareng handap trend paling pigura énggal sabab sadayana siga anu bakal di-tapered. Segitiga tukang Q2-Tetep ngagaduhan ranté bagian jero sareng korsi tetep hal anu kaku di tungtung tukang.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Dennis france - buku komprehensif

Sakumaha harga Berni Franz? Keuntungan sareng gajihna Dennis Franz: Dennis Franz mangrupikeun palaku Amérika anu ngagaduhan nilai bersih $ 16 juta. Dennis Franz sigana paling kasohor pikeun maénkeun Ole Andy Sipowicz dina serial televisi NYPD Blue anu lami.

Michael matthews tour de france - solusi pikeun

Saha anu nyababkeun kacilakaan Tour de France? Tapi pikeun Tur janten hasil, hormat kasalametan pengendara! Kacilakaan anu disababkeun ku tanda penonton éta ngan ukur mimiti mimiti dinten dibuka. Pengendara sepeda Jerman Jasha Suetterlin mangrupikeun pengendara anu mimiti ngantep balapan saatos kacilakaan sareng kacilakaan anu kadua nyababkeun sababaraha anu sanés, ngalaporkeun Reuters.29. 2021.

Juara wisata de France Perancis - rujukan lengkep

Saha anu meunang Tour de France ayeuna? Pengendara Tour de France kalayan seueur kameunangan dugi ka taun 2020 meunang gelar dina bulan Agustus 1998, kalebet tujuh kameunangan sacara umum di Tour de France, sareng ngalarang Armstrong saumur hirup. Di Tour de France di 2020, Slovenia Tadej Pogacar muncul anu unggul - éta kameunangan Tour de France kahijina.

Peter sagan tour de france 2016 - kumaha ngabéréskeun

Saha anu meunang Tour de France 2016? Tour de France 2016 / juara

Dinten istirahat Tour de france - Manual lengkep

Sabaraha dinten istirahat di Tour de France? 2021 Tour de France panjangna 23 dinten. Bakal aya hiji tahap anu diperebutkeun per dinten sareng dua dinten istirahat.1

Pinot tour de france - kumaha carana ngahontal

Saha anu meunang Tour de France ayeuna? Tour de France 2021 - ranking sadayana saatos 13 ti 21 tahap