Utama > Tinjauan > Fizik antares tinjauan - solusi anu tiasa dilakukeun

Fizik antares tinjauan - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha Fizik saddles langkung saé?

TheÉlmu fisikaAntares mangrupikeun pelana balap high end anu saé pisan. Dina taun 201g éta caket janten pelana anu paling enteng di grup uji kami, tapi henteu nyerah nalika ngeunaan daya tahan. Laju henteu nawiskeun performa atanapi beurat bulu ti Antares, tapi éta mangrupikeunhébatpelana ku harga anu kalapa pisan.



Anjeun hoyong mésér probabiliti halus énggal, alesan anu paling dipikaresep nyaéta halus anjeun ayeuna henteu raoseun pisan pikeun anjeun, tapi tong hariwang, ieu mangrupikeun hal anu cukup umum sareng éta sababna aya seueur pilihan, bentuk sareng ukuran anu bénten-bénten nalika ngeunaan pelana, sareng sanaos ieu halna? Saé pisan yén aya seueur pilihan, éta tiasa sakedik ngabingungkeun ogé, janten dina tulisan ieu kuring bakal ngajelaskeun naon bedana antara sadél anu béda sareng kumaha anjeun tiasa milih ngeunaan anu bakal diarepkeun cocog sareng anjeun, sakedap heula katerangan kunaon? Jalma anu béda-béda mendakan sadel anu béda-béda raoseun nalika linggih dina sapédah. Beurat anjeun gumantung kana tuberosity ischial anjeun, upami teu dikenal dina suku non-saraf, sabab tulang sit anjeun ukuran sareng bentuk anu béda sareng diposisikan béda dina pengendara anu béda dina sudut, dimana anjeun linggih dina sapédah anjeun sareng ogé kana géométri SOL sareng panyetelan sapédah anjeun aya sadul khusus lalaki, pelana khusus awéwé sareng seueur deui Adil daptar sadul lega ukuran unisex anu anjeun kantos tingali sareng seueur padding biasana pikeun luang sareng nganggo pit Kota dirancang pikeun perjalanan panjang dimana anjeun biasana henteu nganggo calana pondok empuk kalayan padding di jerona teras anjeun badé langkung nangtung dina sapédah anu langkung neken kana tulang linggih anjeun, janten pelana padded anu langkung ageung sering langkung dipikaresep pikeun jinis sapédah khusus ieu. Kontrasna, pelana balap teu kedah seueur padding janten nyaman, sareng ieu kusabab géométri tina sapédah balap anu nandeskeun yén anjeun linggih dina sudut anu béda, kalayan sisi katuhu sareng tukang anu kirang jejeg, sareng ieu nempatkeun kirang tekanan pikeun anjeun Sit tulang anjeun pareum.

protéin ngocok pikeun recovery otot

Éta ogé dirancang pikeun dianggo sasarengan sareng padded pondok kalayan bantalan korsi anu hadé. GCN Castelli anu saé saéna anu sayogi di toko gcn kanyamanan khususna ditangtukeun ku bentuk pelana sareng sanés ku jumlah paddies penting pikeun mikawanoh Éta mérek sadel ogé ngadamel bentuk pelana anu béda-béda gumantung kana kumaha anjeun calik dina sapédah , sabab ieu ogé bakal mangaruhan sudut pinggul sareng pelvis anjeun gumantung kana sudut tonggong anjeun sareng ieu teras bakal ngarobah distribusi tekanan dina tulang sit anjeun sareng ogé jaringan lemes atanapi dipan ayeuna nunjukkeun sababaraha pelana awak pikeun ngagambarkeun titik ieu kuring Kuring tempo fisik sabab kami disponsoran ku aranjeunna dina saluran, tapi naon anu kuring carioskeun ka anjeun ogé lumaku pikeun mérek halus séjén dina kisaran anjeun, jadi hal anu pangpayunna dina kisaran béda propil halus, contona awak ngagaduhan macaws sireum Arionith sareng alian te sareng gumantung kana kumaha fleksibel anjeun, upami anjeun tiasa némpél jempol anjeun gaduh sudut cangkéng anu langkung seukeut sareng aranjeunna bakal nyarios langkung panjang pikeun sora anu ipis, tapi pikeun pengendara anu kirang fleksibel anjeun angkat ngalangkungan antaras sareng teras-terasan dina allyaunty halus, tapi éta henteu hartosna yén anjeun pengendara sampah upami anjeun kirang fleksibel. Petersa langkung milih modél Ali-bibi sareng abdi hartosna anjeunna saé saé sapertos anyar numutkeun propil anu sanés anu salajengna anu kedah diperhatoskeun, lébar janten suttles biasana aya dina lébar anu béda.

Jinis awak anjeun biasana tiasa normal atanapi ageung dina modél pelana anu sami. Merek sanésna kadang nawiskeun anu alit normal sareng anu ageung. Alesan pikeun ieu nyaéta lebar tulang sit tiasa bénten sareng katingali langkung lega, sedengkeun jalma anu langkung ageung tulang sitic panginten langkung merenah pikeun ngagaduhan sadel anu langkung lega pikeun ngadukung aranjeunna.



Pikeun ngukur tulang tempat diuk anjeun, anjeun biasana tiasa angkat ka toko sapédah lokal anjeun dimana aya alat-alat khusus anu bakal ngalakukeun ieu sareng nunjuk anjeun ka arah anu bakal ngabantosan anjeun ngahususkeun milarian sadel anu sampurna sareng sateuacan anjeun nyikikik dina tonggongna, henteu aya korsi tulang anu langkung ageung henteu tara disaruakeun sareng butut anu langkung ageung, éta anjeun tiasa ngagaduhan butut ageung sareng tulang sit sempit sareng sabalikna. Salajengna nyaéta cutout janten ieu sadel sareng cutout, dasarna liang di tengahna sareng ieu dirancang pikeun meredih tekanan dina jaringan lemes anjeun sareng sababaraha Jalma leres-leres sumpah, sacara pribadi kuring henteu nganggo éta Abdi senang ku sadel padet tanpa garis beuheung anjeun ogé tiasa kéngingkeun satengah imah, ieu saluran relief janten anjeun tiasa ningali yén pelana ieu ngagaduhan saluran bantuan anu aya hubunganana sareng potongan anu ngukur tulang sit sareng caket sadel anjeun anu ditangtoskeun nyaéta lebar anu pas pikeun anjeun upami anjeun masih kénéh ngaraos teu nyaman éta mangrupakeun ide anu saé pikeun mikir ngeunaan garis leher sabab tiasa dianggo keajaiban sareng sakumaha anu kuring carioskeun, sababaraha urang leres-leres sumpah ku kanyataan yén garis leueur sering aya dina bentuk sareng ukuran anu béda pikeun jalma anu béda dina jenis sadel salajengna nunjukkeun yén éta pelana hidung pondok dikalialisasi mangrupikeun anu pangheulana ngembangkeun éta ku kakuatan khusus khususna anu aphysique argo ayeuna anjeun tiasa ningali naha kuring nempatkeun éta di gigireun anu halus tina panjang normal tha t rada langkung pondok janten ide anu sami sareng sidang waktos sareng sadel triathlon sareng pamikiranana nyaéta ma irung anu langkung pondok ngamungkinkeun anjeun linggih sareng pelvis anu langkung diputer, anu teras tiasa muka sudut hip anjeun teras ngontrak pangkuatna anjeun Grup otot langkung saé dina gerakan anu langkung lega dina warna abu janten anjeun kéngingkeun aktivasi bokong anu langkung hadé Kuring gé béjakeun yén anjeun waktos sidang sareng corétan khusus triathlon sapertos kieu sering katingali rada anéh sareng éta kusabab naékkeun sapédah TT peryogi sikep anu agrésip pisan pikeun janten sakumaha aerodinamika sabisa sareng tunggang dina hiji posisi aero anu agrésif tiasa nempatkeun seueur tekanan dina jaringan lemes anjeun sareng ogé beurat anjeun. Sebaran sering dialihkeun kana tulang kemaluan anjeun pikeun ngaleungitkeun tekanan ieu, payuneun sadel sacara épéktip ngan ukur beveled sahingga anjeun tiasa ningali fisik Mystica ieu mirip pisan sareng pisikna dina profil, tapi dina dasarna anjeun tiasa ningali éta sapertos irisan iringan leungit len.

Salajengna kuring bakal ngabahas naon pelana didamel sareng naon hartosna, sabaraha komponén sapédah anu langkung aheng anjeun nyéépkeun bahan-bahan anu komponénna dina korék api didamel. Ku jalan kitu, upami anjeun hoyong ngahémat beurat kana sapédah anjeun, pelana mangrupikeun salah sahiji cara paling murah pikeun ngalaksanakeunana. Saratus gram dina sakumpulan roda, atanapi sadel bingkai sumping dina hirarki anu paling murah sareng paling beurat di handapeunna sareng anu paling mahal sareng paling ringan di luhur.

Warta anu saé nyaéta dina hirarki henteu janten masalah dimana anjeun mésér pelana, bentuk sareng profil pelana éta, modél biasana tetep sami, janten conto anu hadé nyaéta Physiquearioni, kuring milih ieu kusabab éta pelana favorit kuring , anjeun bakal ningali éta Peluncuran éntri ayeuna linggih dina sadaya sapédah kuring, anu biasana disayogikeun ku rel waja sareng awak plastik, teras anjeun tiasa ngalengkah kana rel mangan, anu langkung énggal ti rel Kim Ortitan, anu rada enteng dibandingkeun Anjeun tiasa kéngingkeun corétan karbon dina bagian luhur awak plastik anu ngahémat sakedik langkung beurat, teras anjeun tiasa angkat ka calana fantasi anu nembang sadayana sapertos ieu, anu ngan ukur karbon lengkep sareng enteng pisan tapi siluét umum sareng bentuk pelana sareng kanyamanan anu diturunkeunana sami, tapi upami anjeun hoyong hemat pisan kana sadel anjeun, tapi anjeun ayeuna tiasa n deui maju sabab pelana calana pang anyarna sapertos pelana adaptasi ieu gaduh anu bolong dicetak 3D anu luar biasa padding di luhur, anu hartosna katingali luar biasa sareng raoseun rada lemes sareng pikaresepeun, tapi mérek yetsaddle ayeuna dimimitian salaku tren dina pesawat jarak jauh luhur ieu nempatkeun calana anu cukup mewah ku 3D dicetak bolong di ditu Tapi profil na tetep sami, aya anu langkung mirah, ngan henteu dicitak bolong 3D dina éta. Nanging, upami anjeun hoyong pelana ringan anu hérang pisan sareng rel karbon anjeun kedah parios yén sapédah anjeun tiasa nampung ieu kusabab rel karbon lonjong sareng henteu sadayana korsi pos korsi pas rel oval anjeun panginten kedah ngarobih rel Metal rel Aluminium Aranjeunna ngagaduhan buleud cross section, janten waspada kumaha mendakan sadel anu sampurna pikeun anjeun. Naséhat kuring nyaéta nganjang ka toko sapédah lokal anjeun.



Seueur toko mawa sajumlah saddle test dina warna cerah daérah sapertos fisik anu tiasa anjeun tés sareng tingali kumaha anjeun ngokolakeunana, éta ogé sering ngagaduhan barometers pikeun nunjukkeun bentuk anjeun Ukur imbit sareng lébar anjeun tulang dumuk sabab ngalakukeun mérek anu béda ogé gaduh sistem pangukuran anu béda di toko sapédah, janten anu ngajual Italia khusus kana sistem ID-Merch na dina éta Body Geometrybarometer System sareng naon merk anu sanés gaduh jinis anu sanés, dina sababaraha toko sapédah anu leres pisan anu leres-leres disimpen. bahkan kéngingkeun sistem pemetaan tekanan mewah ieu anu leres-leres tiasa ningali dimana tekananna datang nalika anjeun linggih dina halus anu leres-leres tiasa ngabantosan naon jinis anu badé masihan anjeun Pangsaéna Fit pikeun anjeun mendakan tulisan ieu aya gunana sareng hiji hal anu terakhir anu anjeun nempatkeun. Anu leres-leres diperhatoskeun nyaéta sadel balap balap moal janten korsi panangan. Kami bakal tiasa mendakan sadel anu pas pikeun anjeun, hayu urang terang dina koméntar kumaha anjeun kéngingkeun sareng kabeneran milari pelana anu cocog sareng anjeun sareng upami anjeun milari pondok anu pondok padded anu cocog sareng sadel anjeun, angkat ka toko gcn, kami ngagaduhan seueur jinis pondok padded anu béda pikeun lalaki sareng awéwé sareng ningali anjeun waktos salajengna

Sadul Fizik anu mana anu paling raoseun?

Élmu fisikaAntares R1 Karbon DikepangPelana

Bentuk AntaressadeltiÉlmu fisikalega sareng rada melengkung dina profil anu idéal pikeun pengendara kalayan fleksibilitas tulang tonggong sedeng. Bentukna ngamungkinkeun kabébasan pikeun pingping sareng langkung saé pikeun pengendara anu resep pisan ngadukung tulang sit.

Dimana pelana Fizik didamel?

Itali

Naon pelana tés Fizik?



Pikeun nangtoskeun sato mana anu anjeun paling resep, henteu aya maksad anu disinggung,Élmu fisikangagunakeun kalenturan dasartésanu intina ngalibatkeun nyobian noél jempol anjeun. Hasil tina latihan sapertos kitu bakal nunjukkeun anu khusussadelpikeun milarian: Arione pikeun oray, Antares pikeun Chameleons sareng Aliante pikeun banténg.

Naon sadul anu dianggo Peter Sagan?

Peter Sagannyaétangagunakeunnu Shimano anyar Shimano lega Q-Factor pedal spésial SPD-SL + 4mm jeung Romin Evo Spesialisasi pangleganasadel155mm lébar.

Naha Fizik didamel di Cina?

Élmu fisikasitus parantos nyatakeun 'Handmade di Italia' dina halaman sapatu, tapi kuring panasaran yén R1B énggal sareng R4B henteu nyarios ieu dina halaman. Anu kuring henteu heran pisan aranjeunna memangdidamel di Cina. Henteu nyarios yén aranjeunna goréng, masih katingalina sapertos sapatu kualitas.

kirk palatih kinétik

Dimana Fizik dumasar?

Élmu fisika: Lahir di 1996 salaku mérek anu didamel pikeun kinerja tinggi fi'zi: k didesain di Amérika Serikat, sareng buatan tangan di Italia ku pabrik sadel pangageungna, Selle Royal.

Naha sadul triathlon béda?

DUDUKPosisi

Hiji utamabédanangan saukur jalannakorsidiposisikan. Dina hijitriathlonsapédah, étakorsitabung langkung steep tibatan sapédah jalan. Sudut tinakorsitabung dina atriathlonsapédah maksa pinggul pikeun diuk payun anu masihan pengendara kirang tegangan dina quadriceps na hamstrings maranéhna.

Naha pro naék pigura anu langkung alit?

Pikeunsapédah milihpigura anu langkung alitpikeun kéngingkeun posisi anu langkung aerodinamika berkat tabung sirah anu langkung handap. Ogé, kompakpiguralangkung lincah, langkung gampang dimanipulasi, sareng ngagaduhanleuwih pondokwheelbase hasilna langkung stabilitas nalika sudut.

Sakumaha gancang Peter Sagan?

Titik luhur angkat kaPeter Sagan urangkameunangan di panggung lima tina Tour de Suisse. Ngalangkungan periode 18 detik anjeunna rata-rata 70.5km / jam sareng 1220 Watt, ngahontal puncakkagancangantina 76.2km / jam sareng kaluaran kakuatan puncak dua detik tina 1417 Watt.

Naha Fizik Antares R3 muka sadel anu saé?

Fizik Antares R3 Open mangrupikeun pelana anu dirancang kalayan saé pikeun sababaraha gaya tunggang gunung, berkat bentukna alus, bantalan anu ngadukung sareng cutaway anu tiasa ngabantosan upami anjeun sangsara. Rada mahal pikeun sadel logam-rel, sanés, sanés sanésna kanggo artos.

Sakumaha ageung busa dina Fizik Antares?

Kandel busa di tukang diperkirakeun jarang - tapi tetep épéktip - tapi irung paddingna kandel nipis nunjukkeun profil sadel anu handap. Nyatana, Fizik nyatakeun yén ukuranana 10mm héran jero, sanaos urang ngukur langkung caket kana 7mm anu pangsaéna.

Anu mana langkung sades Antares R1 atanapi EVO?

Fizik's Antares R1 Versus Evo sadel angger langkung lami nyariosna tibatan éta pikeun raoseun. Éta pelana karbon saderhana, anu nawiskeun duanana relief tekanan sentral sareng dukungan tulang tulang, hatur nuhun kana padding anu leres sareng gunana fleksibel - tapi henteu mirah.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Dennis france - buku komprehensif

Sakumaha harga Berni Franz? Keuntungan sareng gajihna Dennis Franz: Dennis Franz mangrupikeun palaku Amérika anu ngagaduhan nilai bersih $ 16 juta. Dennis Franz sigana paling kasohor pikeun maénkeun Ole Andy Sipowicz dina serial televisi NYPD Blue anu lami.

Michael matthews tour de france - solusi pikeun

Saha anu nyababkeun kacilakaan Tour de France? Tapi pikeun Tur janten hasil, hormat kasalametan pengendara! Kacilakaan anu disababkeun ku tanda penonton éta ngan ukur mimiti mimiti dinten dibuka. Pengendara sepeda Jerman Jasha Suetterlin mangrupikeun pengendara anu mimiti ngantep balapan saatos kacilakaan sareng kacilakaan anu kadua nyababkeun sababaraha anu sanés, ngalaporkeun Reuters.29. 2021.

Juara wisata de France Perancis - rujukan lengkep

Saha anu meunang Tour de France ayeuna? Pengendara Tour de France kalayan seueur kameunangan dugi ka taun 2020 meunang gelar dina bulan Agustus 1998, kalebet tujuh kameunangan sacara umum di Tour de France, sareng ngalarang Armstrong saumur hirup. Di Tour de France di 2020, Slovenia Tadej Pogacar muncul anu unggul - éta kameunangan Tour de France kahijina.

Peter sagan tour de france 2016 - kumaha ngabéréskeun

Saha anu meunang Tour de France 2016? Tour de France 2016 / juara

Dinten istirahat Tour de france - Manual lengkep

Sabaraha dinten istirahat di Tour de France? 2021 Tour de France panjangna 23 dinten. Bakal aya hiji tahap anu diperebutkeun per dinten sareng dua dinten istirahat.1

Pinot tour de france - kumaha carana ngahontal

Saha anu meunang Tour de France ayeuna? Tour de France 2021 - ranking sadayana saatos 13 ti 21 tahap