Utama > Tinjauan > Fulcrum racing 5 marios - solusi inovatif

Fulcrum racing 5 marios - solusi inovatif

Naha roda Fulcrum téh saé?

Pangalaman kuring nyaéta aranjeunna kuat, awét, sareng gulung ogé. Aranjeunna rada di sisi beurat, sapertosFulcrum5an. Abdi ngarepkeun 5-an jantenroda hébatpikeun artos. Ieu kakurangannana: Campy sarengFulcrumngagantianpeleksareng juru carios mahal pisan.15 2006.



Roda profil jero katingali ngagurilap, ngadamel sora anu tiis, tapi anu paling penting, aranjeunna nawiskeun kaunggulan aerodinamika anu signifikan dina pasisian standar kalayan profil kotak datar. Tapi seueur jalma hariwang ngeunaan naék dina crosswinds sareng alesan anu pas nalika anjeun ngintip setang teu disangka-sangka éta tiasa ngaraos pikasieuneun. Sacara bahaya pisan dina sababaraha kasus.

Tapi kumaha parah masalahna? Dina tulisan ieu urang bakal ningali roda profil jero ngalawan angin salib. (Musik dramatis) Kami nganggo sababaraha rentang kasaimbangan Zip pikeun ngagambarkeun ieu kusabab éta salah sahiji sponsor kami. Tapi ogé sabab leres-leres nyéépkeun seueur sumberdaya pikeun ngembangkeun roda anu langkung gampil dianggo dina kaayaan anu berangin.

Pidéo dilarapkeun pikeun mérek roda sanés ogé. Salah sahiji alesan urang nungkulan topik ieu kusabab rem cakram ngadorong jalma pikeun sering nganggo roda karbon. Upami anjeun numpak rem di jalan anu saé, kotor sapertos urang kedah dinten maka anjeun tiasa ngancurkeun turbin angin karbon anjeun kalayan gampang.

sapédah kafein



Tapi nalika anjeun ngaleungitkeun éta, henteu aya insentif anu leres pikeun henteu nganggo roda karbon sapanjang taun sapanjang biaya anu mimiti tiasa dijalankeun dina unggal waktos. Janten patarosan na, tiasa anjeun? (Bingah musik) Dasarna, ban jero tiasa ngaraos langkung teu stabil sabab masihan angin luas permukaan anu langkung ageung. Ayeuna ieu langkung parah di payun tibatan di tukang kusabab roda payun tiasa muter. (Musik perkusi) Penting pikeun ngarti heula kunaon roda profil handap asa teu stabil.

Janten ieu sababaraha elmu. Nalika nyetir, ban mangrupikeun ujung anu ngarah sareng ieu meulah hawa. Pasisian teras ngendalikeun aliran hawa sareng ngabantosan éta pikeun ngahiji sacara mulus di ujung labuh di tukangeun pasisian.

Ideu di dieu nyaéta yén ieu bakal ngirangan tarik tapi ngajantenkeun anjeun langkung gancang kalayan usaha anu sami, anu hartosna tibalik. Nanging, upami sudut anjeun mimiti ningkat, jst.



Masalah tiasa timbul, contona dina angin ngahiliwir. Dina sudut yaw anu langkung ageung, aliran hawa ujug-ujug tiasa lepas tina pasisian. Ieu nyiptakeun turunna tekanan anu ngadadak sareng nyiptakeun kaayaan teu tenang di daérah tekanan handap di tukangeun pasisian sareng mundur, anu henteu saé.

Sareng jinis kios aerodinamika ieu mangrupikeun konsép anu sami sareng jangjang kapal terbang. Bédana nyaéta nalika lapak jangjang kapal terbang, murag tina langit, éta néwak angin. Ieu ngagalura, berpotensi bahaya sareng ngalambatkeun anjeun.

Ieu sanés sapédah waktos waktos kuring, tapi anggo imajinasi anjeun. Dina pangalaman kuring waktos nyobian nganggo roda payun anu jero nalika kuring ngarasa teu stabil tina angin. Kuring sering sumping ti kétang tri kuring sareng éta ngajantenkeun kuring kirang aerodinamika.



Éta henteu kedah janten geger gedé ogé. Kedutan leutik di ditu di dieu sakedap tiasa nyababkeun anjeun ngodok lembut, sareng dina sababaraha kasus bahkan ngabébaskeun diri. Dina dinten anu berangin, kajadian anu leutik sareng saraf ieu tiasa janten umum pisan sareng nambihan dugi ka waktos anu cekap.

Mungkin anu paling parah anu tiasa kajantenan nyaéta anjeun tiasa leres-leres ditiupkeun sapédah anjeun, juara Tour de France anu terkenal Geraint Thomas ditiupkeun sapédah na di Gent-Wevelgem di 2015. Ieu ogé tiasa hartosna yén dina kaayaan kaanginan profil low sapédah henteu kedah langkung gancang tibatan anu rata, sareng éta tiasa langkung laun, sareng éta raos upami henteu gaduh perasaan yén anjeun ditiup tina sapédah iraha waé, sanaos roda Tread jero kedutan dina angin, éta henteu sakumaha goréng masalah anjeun panginten. Nya pikeun rujukan, kuring sakitar 70 kilogram sareng bakal nganggo sapédah sedeng 40 dugi 60 milimeter sapanjang taun.

Alesan pikeun ayeuna ieu utamina unggul aero sabab kuring sadayana janten aero sareng peryogi sadayana bantosan anu kuring tiasa kéngingkeun. Tapi ogé kusabab éta tiasa diatur. Desain roda parantos ningkat pisan dina sababaraha taun ka pengker, aranjeunna langkung gampang numpak tibatan desain bentuk V anu langkung lami.

Balik nalika bagian jero mimiti muncul, éta bentukna V. Ayeuna éta saé pisan dina enol derajat, tapi henteu sakumaha sudut aerodinamika yaw ka batur. Sarakah mangrupikeun istilah téknis pikeun sudut angin.

Whoa whoa nuju naon anjeun? Henteu dugi ka taun 2000an anjeun tiasa kaleungitan hideung bodas sareng flack cap. (Tarompét Wah Wah Wah) Dina Kanyataanna, nalika anjeun nyetir di dunya nyata, sudut angin ngageleger jarang pisan nol, anu hartosna éta kaluar pisan. Éta sering sumping ngurilingan anjeun tina sagala sudut anu béda sareng teras-terasan robih.

Untungna, désainer roda sadar ieu sareng mimiti ngarancang pelek saluyu, sadaya pelekna sami. Léngkah gedé salajengna dina pamekaran roda profil jero nyaéta ngagunakeun pelek toroidal anu langkung lega sareng buleud. Ayeuna, dina taun 1996, patén Kepala sareng Zipp dipasihkeun pikeun profil rims toroidal, anu dina istilah non-matematika ogé, bentukna U.

Kaseueuran mérek sapédah nyandak bentuk anu sami sabab éta langkung stabil sacara aerodinamis sareng kirang rawan nyebrang angin sabab éta ngamungkinkeun sudut kios langkung luhur. Dina 20 taun ka pengker, profil pasisian bentukna cingir parantos dioptimalkeun sareng dikurilingan supados sacara bertahap ningkatkeun dina angin silang sareng ka foil hiper ieu. Ideu di dieu nyaéta yén sababaraha titik nods dina 454 tapi ogé dina 858 ngamungkinkeun sababaraha lokasi pikeun hédort vortéks frékuénsi luhur.

Naon anu aya di bumi ieu, kuring nguping anjeun naros, Hayu tekananna ngawangun teras ngempur sadayana hawa dina kios ageung anu bakal ngahasilkeun kedutan masif. Kabayangna kedah teras-terasan ngaluarkeun sakedik hawa dina sajenis lapak mikro. Éta ayeuna ngajantenkeun sapédah langkung gampang dicekel, numutkeun Zipp, sareng masih ngajaga kagunaan lempeng-payun anu sami.

Téori na nyaéta anjeun tiasa nganggo roda anu langkung jero. Pikaresepeun. Naha anjeun kéngingkeun sapasang pasisian profil jero, sareng upami kitu, jero naon anu anjeun kedah pilih.

Pamustunganana, éta sadayana dugi ka kabutuhan anjeun sareng tujuan anu anjeun pikahoyong pikeun aranjeunna. Kami henteu nyarankeun pikeun sadetik yén anjeun kedah nyandak ogé sapasang pelek jero ogé. Henteu aya anu lepat sareng pelek aluminium kotak-bagian standar ku desain, roda profil jero langkung gampil sareng langkung aman pikeun dicekel di crosswinds upami anjeun berpotensi ngoperasikeun sapanjang taun.

Tapi urang kedah tetep nunjukkeun, kumaha ogé, yén aranjeunna tetep tiasa janten sakedik, sanaos langkung saé tibatan pasisian datar, sareng upami kuring milih roda uji coba waktos kuring badé milarian roda hareup 70-80 milimeter, ogé kecuali dina dinten anu paling pikasieuneun. Nanging, upami kuring ngan ukur ngagaduhan sét profil jero, maka kuring bakal lebet rata-rata sakitar 40 dugi 50 milimeter. Ieu kusabab ieu mangrupikeun jero anu kuring terang bakal raoseun numpak kaseueuran waktos, sareng nalika parantos angin teuing numpak sapédah kasaimbangan sapertos kieu kuring ngaraos, ogé, éta bakal teuing angin pikeun numpak kakuatan pinuh paduli roda anjeun a Éta jero anu serbaguna ogé serbaguna, sedengkeun anu sapertos taun 858, bari gancang pisan, rada langkung khusus.

sabaraha karbohidrat anu kuring kedah tuang

Nanging, aya hiji peringatan. Supir tiasa langkung sangsara dina angin ngahiliwir. Janten upami anjeun alit, perhatoskeun impeller anu langkung saé, utamina di payun.

Di hareup anjeun gaduh kirang beurat kana roda pikeun nyegah bumi anu kedutan ogé, upami anjeun ngarencanakeun numpak ka dinya maka anjeun panginten hoyong ogé roda anu langkung rata. Tempat anu paling pikaresepeun di dunya nyaéta Mt. Everest ku jalan, kuring sabenerna parios deui.

Mudah-mudahan anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat sareng inpormatip. Upami kitu, pasihan jempol. Upami anjeun hoyong ningali tulisan anu sanés kuring nyarankeun tulisan ieu anu nunjukkeun kumaha gancangna roda aero, éta aya di dieu.

Dimana roda Fulcrum didamel?

Itali

Seueur patarosan anu ditaroskeun ngeunaan freewheels di GCN Tech Clinic. Janten kuring panginten parantos waktos urang ngalaksanakeun persis naon aranjeunna sareng kumaha jalanna. (Hissing) (musik ringan haté) (rupa-rupa freewheels berputar) Ayeuna tujuan atanapi padamelan freewheel sanés ngan ukur nyandak sprockets anjeun.

Nyatana, éta ngamungkinkeun anjeun mindahkeun kakuatan tina suku anjeun kana roda tukang pikeun ngabantosan anjeun maju, sareng anu paling penting, fitur tambahan supados anjeun tiasa ngaji ogé. Anu cukup penting, hayu urang jujur, ayeuna freewheel henteu leres-leres nempel kana cangkang hub anu leres tina roda anjeun. Sabalikna, aranjeunna biasana dicekel dina poros.

Janten anjeun ngan saukur tiasa nunda atanapi nunda deui. Sanaos henteu gampang sapertos kitu. Sabagéan éta sabab anjeun tiasa sacara gampil narik tutup tungtung.

Sareng anu sanésna, Nanging, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngalebetkeun sababaraha rengkuh Allen 5mm atanapi meureun kunci pas-kabuka 17mm, leupaskeun aranjeunna, teras anjeun tiasa narik awak freehub, teu yakin, parios situs pabrikan kusabab éta dimana anjeun biasana bakal mendakan petunjuk teknis anu cukup luas. Nanging, nalika nyoplokkeun freewheel tina cangkang hub anu saéna, anjeun kedah pastikeun yén anjeun ngalakukeunana lambat pisan sareng biasana dina permukaan anu anjeun moal leungit. Nya, gancang waé anjeun bakal ningali persis naha. (Freewheel Spin) Ayeuna sababaraha freewheels leres-leres diségel sareng henteu tiasa diservis atanapi dilayanan ku cara naon waé.

Umumna ieu tiasa dipendakan dina sapédah sapertos Shimano, sababaraha Fulcrums langkung sepuh, atanapi Campagnolo low-end sapertos kitu. Nanging, kapungkur kuring leres-leres nyandak aranjeunna tina hub, ngalungkeun aranjeunna dina tong minyak salami sababaraha minggu, nyandak aranjeunna kaluar deui, sareng aranjeunna damel saé. Tapi ngan ukur samentawis, upami anjeun gaduh hiji, kuring bakal ngahemat nyalira repot sareng ngan mésér anu énggal.

Mimiti, hayu urang tingali kumaha mékanisme tilu atanapi opat-pawl jalan. Ieu dina visi ieu mangrupikeun mékanisme tilu-pawl. Di dieu urang ngagaduhan aranjeunna, hiji, dua sareng tilu.

Kadang-kadang anjeun kéngingkeun opat atanapi genep lempeng sareng aranjeunna langsung aya di sakitar gigirna. Ayeuna ieu leres-leres dicekel di dieu. Aya cingcin snap leutik di sakuriling freewheel anu leres.

Upami kuring angkat ieu hartosna éta leres-leres kuring tiasa nyandak pawl ieu sareng kuring leres-leres tiasa ngantosan aranjeunna miceun kokotor di jero. Kadang-kadang pawl ieu ngan ukur diteundeun dina tempat sareng cai leutik, cai leutik, alit, alit. Ieu sababna penting pikeun henteu kaleungitan sabab leutik pisan anjeun henteu dipikaresep pikeun mendakan aranjeunna leumpang dina karpét anjeun atanapi naon waé.

Janten aranjeunna tiasa dianggo kalayan sudut anu cocog sareng bagian jero cangkang hub anu saleresna. Janten aranjeunna ampir sapertos sudut tibalik, janten nalika aranjeunna nyentak kana tempatna nalika anjeun naék sareng kakuatan anu ngalirkeun hub. Sareng kitu, pas anjeun gaduh freewheel, éta tiasa langsung ngalipet deui kana posisi sareng anu ngajantenkeun tickety-tick disada dina hub. (nyentak) Nya, kuring ngan ukur nunjukkeun desain ieu.

Janten ogé mékanisme tilu-kancing, tapi éta ngabeledug, éta saé diteureuy. Janten urang tiasa leres ningalikeun naon anu lumangsung di dieu. Janten urang gaduh tilu bantalan dina freewheel didieu dina roda tukang sareng éta dicepeng, sapertos anu kuring carioskeun, kalayan sumber cai alit alit sareng cincin nahan.

Tapi anu matak, aya 12 kiyeu leutik dina unggal paw dina hub ieu, teras cincin diteken kana perumahan hub anu saleresna. Janten sapertos drive, anjeun ampir ngiringan bel supados gagang ieu linggih, sareng di sana anjeun ngagaduhan 120 titik serangan anu béda. Janten sadayana gaduh 12, janten anjeun gaduh 36 poin anu anjeun sadayana badé taruhan dina waktos anu sami tina 120 tina slot alit di jero.

Dibandingkeun sareng 24 di jero visi ieu, éta tiasa disada sapertos kieu mangrupikeun hub utama. Tapi ogé, anjeun moal kéngingkeun manpaat atanapi kauntungan performa anu nyata tina naon anu ngagaduhan pendapat kuring, ngupingkeun sora ieu. (Pencét freewheel) Lumayan tiis.

sapédah gunung listrik santa cruz

Kami ngadamel tilu hub, janten sareng uji engké. (Pencét Freewheel) (Freewheel tos) Ayeuna roda Mavic tiasa dianggo béda deui. Sanaos sababaraha anu langkung énggal damelna mirip pisan sareng DT Swiss tapi anu ieu dina roda Aksium ieu, kuring bakal ati-ati pisan sareng anjeun bakal ningali kunaon, mugia henteu aya anu kaluar.

Tapi aranjeunna dianggo ampir sabalikna ti pangaturan freewheel munggaran anu urang tingali, nyaéta mékanisme tilu atanapi opat-pawl.

Janten ieu saéstuna ampir napel dina awak hub atanapi as, hubna, sareng ku sumber cai alit di dinya sareng pawl-na bit leutik anu dicekel, aranjeunna nyebatkeun slot anu aya dina awak freewheel. aranjeunna dianggo tibalik jalan teras jelas nalika aranjeunna nyabak kana tempat anu aya dina slot freehub, éta mangrupikeun ketegangan musim semi tina sumber cai alit alit ieu anu teras-terasan ngagumkeun kuring yén aranjeunna tiasa nyandak inti kakuatan anjeun balik kana tempatna. , sakuringeun anjeun kumalayang ka payun. Éta endah pisan. (Freewheel spins) ka luhur mangrupikeun jinis mékanisme ratchet anu béda.

Ieu tiasa dipendakan di hub DT Swiss sareng hub sanés anu nganggo paténna pikeun éta. Janten hayu urang nyabut tutup tungtung heula. Éta biasana henteu gampang sapertos kitu.

Kuring ngan ukur kedah ngalakukeun sakedik pujukan. Teras nalika urang nyandak freewheel, anjeun bakal ningali yén aya sababaraha lapis leutik di dinya. Ayeuna urang gaduh nib alit, maka urang gaduh dua tina naon anu disebat DT Swiss bintang ratchets.

Sareng bari salah sahijina dumuk didieu di cangkang hub anu saleresna, di ditu. Anjeun ngan tiasa ningali yén kami gaduh sababaraha slot sakedik aya anu tiasa nyocogkeun sareng awak freehub ieu. Maka sihir bener jalan di dieu.

Ampir sapertos piring kopling, sapertos anu anjeun mendakan dina mobil nalika anjeun nyandak kopling. Janten anjeun tiasa tingali di dieu yén beurit bintang ieu serrated dina hiji sisi teras sampurna datar di sisi sanésna. Éta hartosna upami salah sahijina lebet kana freewheel, éta ngagaduhan bagian datar ngalawan bantalan di jero.

Mimiti, anjeun kedah nempatkeun cinyusu alit di ditu sabab ieu leres-leres ngabantosan dina ngalakukeun sareng ngaleungitkeun mékanisme freewheel ku awak hub anu saleresna. Teras anjeun tiasa ngaitkeun splines éta babarengan upami anjeun ngabayangkeun ieu aya dina cangkang hub. Éta pisan anu dilakukeunna ngarah ngagentos (klik) sareng ngagaleuh hub hub sareng éta anu masihan anjeun sora anu tiis.

Salah sahiji kaunggulan nyata ieu kuring pikir nyaéta anjeun gaduh seueur kontak anu béda di dieu. Daripada gaduh mékanisme tilu atanapi opat pawl dimana anjeun ngan ukur ngan ukur ngaktifkeun bit-bit ieu, di dieu ogé, urang ngagaduhan 36 titik keterlibatan anu sami dina waktos anu sami. (Pencét) (muter freewheel) Setelan sanés anu mirip sareng DT Swiss's nyaéta Chris King, anu bakal janten nami anu akrab pikeun seueur anjeun di luar sana.

Nya, gaya freewheeling jalan sapertos anu langkung ageung tekanan atanapi kakuatan anu anjeun lebetkeun, langkung ketat hubunganana sareng saur kuring ogé aya fisika, anu hartosna langkung seueur transfer kakuatan. Entong pisahkeun ieu sabab diwangun ku sababaraha potongan rumit, tapi mugia gambar dina layar ayeuna bakal nunjukkeun persis kumaha jalanna. Sareng éta masihan anjeun sora anu saé sabab ngagaduhan 72 poin Dursasana. (Freewheel Spin) Ayeuna aya puluhan belasan jinis freewheels sareng urang moal tiasa nutupan sadayana, tapi pikeun ngabéréskeun, hayu urang toél téknologi kopling gandar anu tiasa dipendakan di sababaraha hub Zipp.

Ieu nganggo kakuatan magnet, éta magnet anu leres Cangkang hub anu leres-leres pas di handapeun penutup cap debu. Urang tiasa dugi ka 36 mékanisme huntu sareng ratchet. Janten genep magnet anu leres-leres dikonci nalika anjeun nerapkeun tekanan ngalangkungan pedal anjeun ka freewheel teras nalika anjeun henteu nerapkeun tekanan nalika anjeun bébas nalika péngkolan, éta bakal leupas, anu leres, anjeun intina tiasa adil sakedik langkung gratis-ngintel sabab anjeun moal ngagaduhan résistansi tambahan tina pawls atanapi ratchets ngonci kana tempat anu sesah.

Ideu sakedik saé. (Pencét) (muterkeun sababaraha rupa freewheels) Sora atanapi sora hub freewheel parantos sering diobrolkeun kumargi jalma hoyong sora anu béda sareng standar. Salah sahiji saran pikeun ngadamel klik lami anu nyaring sakedik langkung banter nyaéta ngaleungitkeun sadaya pelumas sareng gajih tina bagian-bagian ieu, ogé manjangan cinyusu pikeun nyobaan sareng ngajantenkeun aranjeunna langsung kana tempat anu sakedik langkung gancang pikeun nyiptakeun sora lami anu nyaring.

Terus di sisi anu sanés pikeun nengtremkeun aranjeunna, jalma ngepak éta pinuh ku gajih teras leres neken sumber-sumber anu aranjeunna henteu condong. Nya, lebetkeun deui sakumaha seueur malah cabut cincin panahan upami anjeun ngagaduhan. Entong ngalakukeun ieu ayeuna.

Alesan pikeun ieu nyaéta yén éta tiasa ngajantenkeun sapédah anjeun janten sapédah kasaimbangan padet kusabab éta henteu ngagaduhan mékanisme balik janten anjeun teu tiasa gaduh freewheel. Di sisi anu sanésna, aranjeunna nyangkut dina tempatna, anu hartosna freewheel diputer tapi henteu ngiringan cangkang hub anu saé pikeun ngadorong anjeun maju. Aya sababaraha pembaruan anu dilakukeun.

Sapertos sareng DT Swiss, leres-leres aya gaganti beurit. Pencét bintang ieu tiasa dipilampah dugi ka 54 huntu, anu bakal masihan anjeun freewheel anu langkung ageung. Sareng aya alternatif sanés di ditu.

Janten ieu hiji-hijina waktos Abdi ngalakukeun éta, éta sok disarankeun pikeun ngalakukeun sapertos kieu ka jero. Éta kedah mékanisme roda gratis. Kami freewheeler modest.

Bagian tina sapédah anu seueur urang sering hilap, tapi éta damel anu penting pisan. Hayu atuh terang naon anu anjeun pikahoyong Salajengna, kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha persisna jalan dina sapédah. Kusabab kuring resep kana penting tina komponén ieu.

Naha ilubiung dina komentar di handap. Sareng émut kanggo resep sareng bagikeun ka réréncangan anjeun anu hoyong freehub anu leres pisan pikeun ngingetkeun aranjeunna ngeunaan bahaya anu aya sabab Johnny Text nitah aranjeunna. Ayeuna, émut kanggo nganjang ka toko GCN di shop.globalcyclingnetwork.com didieu sareng didieu di handap.

Naon hub anu dianggo roda Fulcrum?

Éta fitur 2Way-Fit, 6082 T6 aluminiumpelek,hubskalayan bagéan pusat serat karbon, CULT keramikbantalan, Awak freehub dirawat plasma sareng beuratna diklaim 1,475g. Pasisian tukangna jero 30mm, 27mm payun sareng duanana ngagaduhan lébar internal 17mm. Mésér upami: Anjeun hoyong hampang, gancangkabayangkalayan percikan warna.

Naha Fulcrum Racing Quattro Tubeless Siap?

Fulcrum Racing QuattroGaléri hub karbon

TheBalap Quattrohubs gaduh gagang alloy kerung ageung ngaji dina bantalan kartrid. Dina nilai nominal, rim pasisian anu teu dieusian cocog pikeuntubelessban kituFulcrumnekenkeun yénBalap QuattroKaréta wétan karbon henteutubeless-siap.

Ban sareng roda jalan anu teu nganggo cai beuki populér, tapi sajumlah jalma ngalaman masalah sareng aranjeunna. Sareng leres henteu héran, nya? Kusabab éta katingalina mirip pisan, tapi bénten jelas pisan sareng ban sareng tabung normal, maka urang leres-leres tersandung. Hayu urang nyobaan nyederhanakeun hal anu leres? Salajengna nyaéta dos sareng panggunaan tubeless urang. (santai techno musik) Ayeuna mimitina sakedik ringkesan naon anu saleresna.

Sistem anu teu nganggo tuba mangrupikeun, kejutan, kejutan, teu ngagaduhan tabung di dalamnya. Supados tiasa dianggo, ranjang pasisian kedah kedap udara, janten sering janten saderhana pita perekat khusus pikeun disegel, sakumaha anjeun tiasa tingali dina DT Swiss ieu di dieu, sareng sababaraha ban tubeless ogé teu kalis. Janten sacara harfiah anjeun henteu kedah nempatkeun nanaon pikeun nyetélna, sareng éta kedap udara.

sabaraha sering anjeun kedah tuang

Kaseueuran, Nanging, peryogi sababaraha jinis panyegel cair, anu teras nganggo jaket dina jero ban sareng ngeusian sadaya liang alit alitna, janten kedap udara. Tapi salaku bonus tambihan, sealant ieu ogé bakal ngégél paling tusukan nalika anjeun nyetir. Ayeuna, tanpa anjing laut, anjeun masih moal nampi tusukan, tapi anjeun bakal tetep rentan ka objék anu seukeut - sistem anu teu nganggo saluran pikeun jalan saleresna antara antar manik ban sareng témbok pasisian.

Duanana komponén kedah na tubeless-spésifik janten aman. Anu ngarahkeun kuring langsung ka anu munggaran urang tong nyobian ngémbak ban jalan biasa. Sabalikna bahaya pisan sabab ban tubeless khusus ngagaduhan manik anu langkung kaku anu henteu manteng.

Alesan pikeun ieu nyaéta yén écés moal aya tabung dina éta anu sanésna tetep dina pasisian. Anjeun tiasa nyodokkeunana kalayan volume anu langkung ageung, ban tekanan anu langkung handap sapertos ban sapédah gunung atanapi ban cyclocross, nanging tekanan anu langkung luhur anu diperyogikeun pikeun ban jalan ipis hartosna éta ngan ukur super, super samar-samar, kalayan tekanan anu sakedik kirang dina Ban Tubeless anjeun tibatan anu anjeun tiasa nyetir nganggo ban tubular standar anjeun. Dasarna, éta ngabantosan anjeun ngagulung langkung éfisién pikeun naon waé tapi tarmac super licin sabab ban anu langkung lemes tiasa nyerep tina gangguan jalan.

Sareng anjeun teu kedah hariwang ngeunaan lebam atoh. Sareng leres, kuring leres-leres bakal nimbangkeun narik 46 PSI dina 28 taun. Nya, kuring nyebatkeun panyegel sakedik tadi ku cara ieu kuring ngagaduhan perlindungan tusukan ngalawan benda anu seukeut sareng ogé ngalawan panjelmaan.

Tapi anjeun kedah tetep émut yén anjing laut téh ngagaduhan hirupna. Éta garing dina ban. Janten unggal ayeuna teras meureun unggal tilu atanapi opat bulan anjeun kedah ngeusian tingkat sétingan ieu.

Gampang pisan. Kantun ngaleupaskeun tekanan tina ban anjeun, angkat inti klep, nyuntik langkung seueur sealant (pop) sareng mareuman anjeun. Pastikeun anjeun mencét manik ban kana reses tengah pasisian nalika anjeun narik ban.

Ieu sacara efektif ngirangan diaméter kabayang sahingga masihan anjeun langkung kendor dina ban pikeun leres-leres ngalangkungan sisi gigir. (Pompa Sapédah) (Beu) Henteu nyéépkeun jam-jaman nekad ngompa ban anu teu nganggo tuba. Aya seueur tip sakedik anu tiasa ngajantenkeun hirup langkung gampang.

Janten sareng sealant anjeun di jero ban, anjeun bakal hoyong ngagulungkeunana pageuh dina lantai atanapi countertop anjeun. Kuring nutupan manik ban ku lapisan segel anu saé. Sareng éta hartosna langkung gampang pikeun ngebul.

Upami éta henteu tiasa dianggo, léngkah salajengna nyaéta nyandak cai sabun teras waé sikat kana sela-sela ban, sareng éta tiasa leres-leres ngégél hal-hal. Ayeuna aya tip anu sanés, tapi upami kuring jujur, upami éta masih henteu pas dina titik ieu, maka kuring condong kaleungitan kasabaran Bawa bedil ageung kaluar. (Punch bell) (Punch) Nalika anjeun nuju teu nganggo tuba langkung seueur upami anjeun nganggo sepédah, maka sapertos kieu pikeun Topeak Booster tiasa janten investasi anu pantes.

Janten damelna sapertos pompa karéta normal. Tapi teras éta ogé ngagaduhan tanki udara ieu anu anjeun tiasa ngeusi batre dugi ka 160 PSI. Teras, dina tombol pencet, sadaya hawa dikaluarkeun, volume super tinggi, sapertos kompresor jalan.

generator palatih sapédah

Upami inflasi ban tanpa tuba sanés kajadian rutin pikeun anjeun, maka panginten tibatan nanem modal di dinya, anjeun kedahna ningali kompresor udara lokal anjeun. Nya, sacara ketat, sadaya toko perbaikan sareng pom bensin caket kuring nyarios yén ban sapédah henteu kénging dikembung ku kompresor udara na. Tapi meureun anjeun tiasa mendakan anu ramah.

Sareng kudu ati-ati pisan. Ngantosan cariosan dongéng tina korsi manik. Terus anjeun réngsé! (Pompa Sapédah) (Pop) Naon waé anu anjeun lakukeun, tong ngan ukur gélo, pompa dugi ka 120 PSI teras pukulan ban bersihkeun pasisian.

Éta banter sareng beres pisan. tong ngan ukur ngalungkeun ban anu teu nganggo tubus dina tempat sampah Upami anjeun nasibna teu tuah leres-leres kéngingkeun ban datar anu henteu diségel, sapertos dina sababaraha kasus anjeun tiasa ngalereskeun ban. Kuring ngan ukur ngalaksanakeun éta ku kit perbaikan traktir biasa, tapi anjeun ogé tiasa kéngingkeun ban ban ban tubeless anu pas.

Kadang-kadang pabrik henteu nyarankeun pendekatan ieu, janten panginten anjeun kedah parios heula heula. Nya, aya dos anjeun sareng henteu kedah dilakukeun. Tubeless salaku sistem sanés kanggo sadayana.

Kaseueuran supir henteu raos pisan kedah ngalih ayeuna. Sareng éta saé pisan, tapi tetep émut yén éta janten pilihan anu beuki kalapa. Sareng langkung jauh anjeun tina aspal, beuki kuat kasus pikeun tubeless janten.

Leres, abdi pasrahkeun ka anjeun. Leres, pastikeun anjeun ngalanggan GCN sateuacan anjeun nulis tulisan ieu, cukup pencét di dunya pikeun ngalakukeun éta. Sareng upami anjeun hoyong ningali sababaraha tulisan deui anu aya hubunganana sareng topikna, kumaha upami 'Clinches vs Tubeless vs.

Éta ngan handap aya. Atanapi, kanggo ningali tulisan dimana urang ningali sakedik pelek lébar sareng ban lega, kantun pencét di handap ieu.

Naha roda Fulcrum Racing 900 tos tubeless?

Prosedur ieu robihBalap4/5/6/7 DB jeungBalap400/500/600/700/800 /900DBkabayang(didesain kanggo dianggo ban clincher sareng tabung jero) kanaTubelessRoda siap(nyaéta kalayan aTubelessBan gampang, henteu aya tabung jero sareng panggunaan cairan panyegel).

Naha Fulcrum Racing 7 roda karbon?

KabéhFulcrumLajukabayangsumping sareng sapinuhnapelek karbonsareng hub, bantalan keramik sareng nganggo pola nyarios lempeng aero anu sami, sareng 18 juru payun (9 + 9) sareng 21 jari-jari di tukang dina rasio 2: 1 (7kénca sareng 14 katuhu).

Naha kuring kedah ngagaleuh roda karbon?

TOkabayang karbonseringna langkung enteng sareng heuras tibatan aluminium anu tiasa dibandingkeunkabayang. Ieu ngajadikeunkarbonpilihan populér pikeun kinerja tinggikabayang. Seueur pengendara kalapa sareng pembalap milihkarbonkusabab beurat sareng kaku ningkatkeun akselerasi sareng penanganan sapédah.

Naha roda Fulcrum karbon?

Roda fulcrumasup duananakarbonsareng iterasi paduan pikeun nyocogkeun sababaraha rupa anggaran sareng gaya tunggang gunung. Éta ogé sayogi dina versi cakram cakram sareng rem pasisian, janten anjeun kedah teras-terasan tiasa mendakan performa tinggiroda rodapas sareng setélan anjeun ayeuna.

Naha roda Fulcrum Racing 900 teu nganggo tuba?

Prosedur ieu robihBalap4/5/6/7 DB jeungBalap400/500/600/700/800 /900DBkabayang(dirancang pikeun nganggo ban clincher sareng tabung jero) kanaTubeless Readykabayang(nyaéta kalayan aTubelessBan gampang, henteu aya tabung jero sareng panggunaan cairan panyegel).

Naha Fulcrum Racing 6 Tubeless Siap?

Spésifikasi téknis tinaBalap 6DB mastikeun yén aranjeunna unggul dina kaayaan anu béda, naék ogé kaayaan anu berangin, sareng aranjeunna ogé tiasa cocog sareng ban anu langkung lega, klinis atanapitubeless(tubelesspita dipasang sareng klep kalebet).

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.