Utama > Tinjauan > Giro savant mips resensi - pituduh pamungkas

Giro savant mips resensi - pituduh pamungkas

Naha Giro Savant gaduh MIPS?

TheGiro Savant MIPSmasihan anjeunMIPStéknologi sareng beurat anu wajar dina helm ékonomi. Tapi aliran udara henteu saé sakumaha sababaraha pesaing sareng talinanyaétarada lega sareng kaku.



Hai, ieu Jeffrey ti MTB.pandu sareng dinten ayeuna waktosna marios Giro Cinder MIPShelm. Ieu lanceuk lalaki tina helm Synthe high-end populér anu nawiskeun kaseueuran fitur ku sakedik biaya.

Kalayan MIPS éta janten langkung standar pikeun hélem, masih aya kurangna hasil tés. Sareng abdi eehh sacara teu kahaja kuring nyandak hiji kanggo tim dina hal ieu.

Tapi sateuacan urang asup kana éta, hayu urang tingali sakedap kana Giro Cinder MIPS. Anjeun panginten aya sababna naha jalan? Helm dina kanal sapédah gunung. Nya, dina balap lintas nagara, masih lumayan lumayan nganggo helm jalan, ogé nganggo lycra anu ketat.



Sareng kuring kedah ngaku yén kuring numpak sapédah balap kuring sakapeung. Ku jalan kitu, hayu urang tingali dina spéksi. The Giro Cinder sareng Ember Mips mangrupikeun lanceuk lanceuk ti Giro Synthe MIPS.

Dimana Cinder dikenalkeun salaku helm lalaki, Ember teras dianggo salaku helm awéwé kalayan awéwé ngan ukur éstétika pikeun ngabédakeun diri. Kami kedah ngahémat sababaraha biaya pikeun ngirangan harga 270 euro anu reueus pikeun Synthe ka langkung 150 euro pikeun Cinder. Tapi upami anjeun ningali perbandingan ieu, béntenna henteu ageung sapertos anu anjeun ngarepkeun. (Pariksa tautan dina katerangan pikeun harga ayeuna) Mungkin salah sahiji bédana anu paling atos ngagem helm nyaéta beurat, Cinder kirang langkung 20%, tapi masih tiasa dianggap helm ringan, sabab klaim sareng ayeuna beuratna 295 gram kanggo hélem sedeng.

Cinder na ogé rada kasar dina hal pamrosésanna di sisina. Sistem Roc Lok 5 rada benten sareng sakedik kirang disaring dibandingkeun sareng sistem Synthe's RocLok Air masih gaduh tombol di bagian tukang helm supados gampang nyaring pas helm ku hiji panangan sareng panyaluyuan nangtung tiasa dilakukeun. Duanana helm ngagaduhan bantalan anu tiasa dicabut anu tiasa dibersihkeun teras disimpen deui dina bantalan Velcro.



Ditinggalkeun pikeun cinder nyaéta port docking pikeun nyimpen kacamata anjeun sareng ieu tiasa janten breaker deal pikeun sabagian. Duanana helm disertifikasi EN1078, anu mangrupikeun hal anu paling penting anu unggal helm sahenteuna kedah minuhan supados ngagaduhan tingkat MIPS anu tangtu mangrupikeun panyalindungan tambahan anu ngirangan gaya rotasi upami aya dampak serong sahingga ngirangan résiko tina geger otak. Tapi tés MIPS tetep henteu kalebetkeun kana prosés sertifikasi helm, anu hartosna efektivitas implementasi réduksi gaya rotasi ieu tiasa seueur-béda.

Kuring henteu nyatakeun MIPS anu goréng, kuring ngadukung usaha naon waé pikeun ngajantenkeun helm langkung aman, sareng nalika anjeun ningali kumaha jalanna, sigana atra éta tiasa épéktip pisan. Tapi tanpa aya laporan uji mandiri anu sayogi pikeun ngabandingkeun sareng ngabuktikeun épéktipitasna, kuring tetep teu percaya. Upami anjeun ngalaman kacilakaan sareng Giro Cinder MIPS ieu, anjeun tiasa nganggo program gaganti kacilakaan nganggo helm Giro dugi ka 3 taun saatos mésér Diskon.

Diskon biasana 50% tina harga penjualan. Kuring numpak helm ieu dina jalur dina usum panas sareng ngalakukeun éta dina suhu caket katirisan - leres berventilasi? Nya, kuring gaduh perasaan yén saleresna kurangna sirkulasi hawa dina jero helm, khususna di luhur helm, kuring ngagaduhan perasaan yén lapisan MIPS ogé ngahalangan sababaraha aliran udara; Kuring mendakan paddingna rada ipis, tapi bentukna, kasaluyuan sareng pas umum tina helm henteu janten masalah. Nyimpen kacamata hideung dina helm kuring sanés anu kuring sering dilakukeun, tapi kuring rada kaganggu yén kuring teu aya tempat nempatkeun kacamata kuring upami aranjeunna nyayogikeun kacamata anjeun dina liang hawa, tapi aranjeunna henteu aman dina liang hawa, upami aya.



Leeway kalayan panggunaan kacamata hideung anu langkung ageung dina kombinasi sareng Cinder sanés masalah pikeun kuring. Ti tulang rahang ukuran Oakley dugi ka modél anu langkung ageung sapertos Jawbreakers sareng Speedcrafts, sadaya kacamata butut dipasang kalayan saé, kalayan ruangan anu cekap. Abdi resep pisan pikeun nguji produk pikeun ulasan ieu, kecuali alat-alat kaamanan pikeun alesan anu jelas.

Nanging, saatos sakitar 6 sasih panggunaan, kuring kedah nganggo helm ieu kusabab nabrak setang dina solokan anu rada telenges saatos kontak sareng pengendara sepeda di jalan kuring. Helmna rada rusak, tapi helmna robek sareng kuring nyalira geger otak anu parah. Lapisan MIPS ngirangan résiko geger otak, tapi henteu ngaleungitkeun lengkep.

Sapertos sadayana helm sacara umum, éta ngan ngirangan résiko cilaka serius. Kacindekan Cinder MIPS mangrupikeun helm mid-range anu teu jauh ti Helm sintétik high-end dicabut. Leres, Synthe mangrupikeun helm anu langkung saé, cocog sareng langkung saé, katingalina langkung saé, ngagaduhan aliran udara anu langkung saé sareng finish anu langkung saé.

Tapi tetep naha langkung saé pikeun 150 euro? Upami anjeun gaduh artos kanggo nyéépkeun sareng Helm anu cocog, éta angin ngahiliwir, tapi upami éta langkung mahal pikeun artos anu anjeun milari, éta abu pasti aya pilihan anu langkung saé.

Gugur sareng helm sareng cilaka henteu hartosna helm anu goréng Sedengkeun saur Cinder (sareng hélem umumna) tiasa ngajagi sirah anjeun langkung saé, éta sadayana bakal kabeneran, sareng salami metode uji coba sareng panilitian tetep di tukang, ieu hanjakalna bakal tetep jadi masalah siga kieu bari. Kusabab kitu kuring henteu masihan Cinder peunteun négatip pikeun tés kacilakaan. Milih helm sok pribadi sareng kuring nyarankeun nyobian sababaraha helm.

Upami Giro henteu pas, kuring nyarankeun ka Bell Stratus MIPS, anu ogé dina kisaran harga anu sami sareng Cinder sareng pas anu rada benten, tangtosna, kalayan seueur pilihan anu sanés tiasa dipilih. Ngepaskeun helm kedah janten prioritas, dituturkeun ku harga sareng éstétika. Hatur nuhun pikeun mariksa ulasan kuring ngeunaan helm Giro Cinder MIPS.

Upami anjeun resep kana tulisanna, mangga pencét tombol Resep sareng nimbangkeun langganan upami anjeun teu acan gaduh. MTB.guide mawa anjeun ulasan produk, cara-tos, sareng sorot jalan satapak.

Salametan dinten anu saé sareng pendak deui dina waktos salajengna.

Naha helm Giro Savant MIPS?

Ngalamar fit anu saé, kinerja enteng sareng majuMIPStéknologi kaamanan, étaHelm MIPS Savantmastikeun kanyamanan langgeng dina sadaya tunggang gunung anjeun, sanajan anjeun nyorong gancang.

Naha helm MIPS pantes?

Helm MIPSnyayogikeun gelar kaamanan tambahan pikeun sadaya pengendara sapédah. Janten upami anjeun siap ngagentos lamihelm, tambahan $ 20 atanapi langkung pikeun ningkatkeun ti sanés-MIPSkaMIPS-modél anu dilengkepan ogé-harganahargana.

(musik sengit) - geger otak anu biasana mangrupikeun geger otak dina tulang tangkorak. Tapi dina kaseueuran kasus éta henteu nyaritakeun dimana anjeun cilaka - Upami anjeun parantos mésér atanapi dianggap helm anyar dina sababaraha taun ka pengker, kamungkinan anjeun parantos ningali anu disebat MIPS. MIMPS mangrupikeun produk anu diluncurkeun taun 2007.

Sareng ti saprak éta parantos dijual langkung ti salapan juta alatna. Tapi naon ari MIPS? Dirancang pikeun naon? Kumaha cara ngembangkeunna? Kuring diulem ka dieu, ka Swédia, pikeun milarian terang leres éta. (musik éléktronik lemes) Salaku pengendara sepeda, kaseueuran urang parantos ngalaman kacilakaan atanapi panginten kacilakaan kapayunna, sareng éta kalebet kuring.

Urang tiasa ngalaman anu disebut geger otak. Gejala geger otak katingali. Tapi naon anu hartosna aya geger otak? Naon rupina saleresna dina uteuk? Kanggo milarian terang, urang nyarios ka Hans.

Ahli bedah saraf sareng ko-pangadeg MIPS.- Gegaran otak, anu mangrupikeun kecap umum pikeun gering jaringan otak dina tangkorak, co geger otak hartosna seueur. Tapi anjeun kedah waspada yén sakitar 80 persén geger otak anu hampang.

Sedengkeun 10 persén sedeng sareng sésana mangrupikeun tatu sirah anu parna. Sadaya kategori ieu kalebet dina geger otak kéngingkeun réspon ti réncang anjeun, atanapi naon waé anu anjeun ngagaduhan geger otak, éta henteu nyarios sakedik. Geger otak anu tiasa janten tremor jaringan otak anjeun dina tulang tangkorak.

Tapi éta henteu nyarios dimana anjeun parantos nyerang diri dina kaseueuran kasus. Ayeuna, upami anjeun gaduh tatu sirah minor tina geger otak sareng anjeun ngalakukeun scan CT atanapi MRI, anjeun sigana moal ningali nanaon. Nanging, upami anjeun ngalaman cilaka sirah sedeng dugi parah, anu ogé mangrupakeun geger otak, maka anjeun bakal ningali seueur.

Tapi seuseueurna geger otak kusabab hiji tatu sirah leutik anu anjeun teu tiasa hartikeun. Éta kumaha kuring bakal ningali éta. (musik anu ningkat) - Kuring ayeuna ngagabung sareng Peter Halldin, salah saurang pendiri MIPS.

Anu kuring badé naroskeun sababaraha patarosan anu sesah dinten ieu, mugia y. Sareng milarian sababaraha waleran anu kuring henteu acan terang. Janten Peter, ngobrol sareng kuring ngeunaan awal MIPS? Naon dinten anu mimiti Naon sapertosna? - Nya, éta sadayana dimimitian nalika kuring mimiti patepung sareng Hans Van Holst, ahli bedah otak, sareng anjeunna naros ka kuring naha kuring hoyong ngalakukeun PhD, sareng kuring henteu yakin yén kuring hoyong, tapi kuring ka Hans yén kuring ngalakukeun kuring ' Abdi nyobian.

Sareng urang mimiti maca ngeunaan anatomi sareng sirah manusa sareng uteuk. Hans hoyong terang perkawis éta, tapi kuring henteu terang. Janten kuring nyarios ka Hans, 'Janten panginten urang tiasa nganggo sistem kaamanan' anu aya dina otak dina otak. 'Mana otak? tiasa geser kana tangkorak. 'Dina cairan cerebrospinal.' Janten, sareng Hans nyarios, 'Nya, kuring pikir éta ideu anu saé.' Janten urang ngamimitian ngagarap ideu éta sareng ngémutan upami dimungkinkeun pikeun nempatkeun kana helm, sareng waktos éta kami henteu terang pisan ngeunaan helm.

Kumaha helm kami diuji, atanapi kumaha kami turun tina sapédah atanapi motor ay. Helm ukur diuji ragrag nangtung murni. Ukur ngukur akselerasi linier.

Sareng kami ngartos langsung, ogé, kami ngagaduhan anu hébat ngeunaan ideu ieu anu tiasa ngirangan kakuatan rotasi anu sanésna ditepikeun ka uteuk anjeun. Kusabab uteuk anjeun langkung peka rotasi. Sareng anjeun kéngingkeun rotasi éta nalika murag kana lantai dina sudut.

Janten éta mangrupikeun cara nempatkeun potongan-potongan dina teka-teki. Kalayan inpormasi anu dicarioskeun. Sareng ti éta kami ngartos yén éta mangrupikeun gagasan anu saé, hébat sareng kami panginten tiasa ngadamel parobihan anu ageung.

Sareng ngirangan jumlah cilaka. Anjeun nyebatkeun hal anu disebut gerakan rotasi ayeuna. Kuring henteu kantos nguping kalimat éta.

Naon sebenarnya gerakan rotasi? Sareng naon alat sapertos anu anjeun rarancang sareng rarancang pikeun ngirangan cilaka anu disababkeun? - Sigana mah ngartos rotasi anjeun tiasa nyandak petinju contona. Anjeun tiasa nangtung ngéléhkeun diri anjeun kuir tina pangkonan tina stroke lempeng. Teras ngadadak aranjeunna bakal kéngingkeun potongan luhur, aranjeunna kéngingkeun rotasi.

tujuan sapédah gunung

Terus aranjeunna digubris. Janten sirah sareng uteuk manusa langkung peka kana rotasi ieu tibatan gerakan anu linier, janten upami grounding dina sudut, helm ngali kana taneuh, sareng anjeun kéngingkeun rotasi hélem ieu. Sareng kusabab kakuatanna luhur pisan, helm mindahkeun rotasi ieu kana sirah.

Naon anu urang lakukeun ku helm MIPS nyaéta kami ngagaduhan lapisan geser anu tiasa gerak dina sadaya arah, 10 dugi 15 milimeter. Janten kami saleresna niron yén anjeun murag kana és. Janten nalika anjeun turun kana és sirahna teras-terasan jalan anu kedahna sareng muter, éta anu urang gaduh dina lapisan geser, janten urang gaduh koefisien gesekan anu sangat rendah antara lapisan sareng helm.

Teras we alihan énergi tina rotasi kana tarjamahan, sareng ku éta urang ngirangan gerakan rotasi kana sirah sareng uteuk. (musik ic éléktron hampang) - Sabaraha lami pikeun kéngingkeun desain anu ayeuna anjeun anggo? Sareng anjeun teras-terasan ngembangkeun desain anyar di masa depan? Atanapi ieu desain ayeuna anu bakal dianggo salamina? - Kami teras-terasan ngembangkeun sistem anu énggal. Kami masih diajar ngeunaan tatu sirah.

A geger otak, salaku conto, mangrupikeun kacilakaan anu ngan ukur namina pikeun gejala. Sanaos kitu, masih aya seueur panilitian anu kedah dilakukeun pikeun ngartos persis naon anu rusak dina uteuk. Tapi hiji-hijina hal anu urang terang ayeuna nyaéta geger otak ieu sareng tatu otak serius anu disababkeun ku gerakan rotasi sirah ieu.

Sareng naon anu leres-leres urang lakukeun, hiji-hijina hal anu kami lakukeun ku helm MIPS sareng sababaraha rupa produk MIPS nyaéta kami ngirangan énergi puteran anu ditransferkeun kana uteuk nalika kami henteu terang persis kakuatan naon anu kuring pencét pikeun anjeun. anjeun meunang geger otak. Kami terang yén kirang pangaruh langkung saé pikeun sirah sareng uteuk anjeun. Sareng éta anu kami lakukeun ku helm MIPS (musik éléktronik) - Kuring henteu yakin pisan naha kuring kedah ngajelaskeun kamar ieu salaku laboratorium uji, ruang kantor atanapi ruang kabugaran multifungsi.

Kusabab tingali ieu, aranjeunna ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun ngalatih di MIPS. istirahat siang deui. Aya bangku beurat.

Anjeun gaduh jinis stepper, mesin dayung. Teras aya seueur kasaimbangan papan sareng bal latihan. Seueur tali.

Teras hal anu paling penting, éta nyaéta sapédah, aranjeunna gaduh kamar di ditu anu ogé pinuh ku motor, sareng sapédah puter ogé, sareng nalika réngsé latihan di MIPS aya kamar anu leres-leres keren angkat ka. Ngan aya hiji tempat anu bade dituju. Ieu rohangan pijet.

Éta dua dugi ka opat, janten kuring rada mimiti pikeun janji opat jam abdi. Tapi kuring teu sabar hoyong pijet. (musik éléktronik lemes) Aya pusat uji MIPS global di ditu sareng kuring badé turun sareng minuhan kapala pengembangan produk, Marcus Seyffarth, protokol uji saluran, sareng anjeunna bakal nunjukkeun persis kumaha jalanna, sareng tétéla anjeunna badé janten nganggo sirah anu nyandang mirip anu teu mirip sareng milik dina bentuk sareng ukuran. (musik éléktronik hampang) Leres, kuring nuju di laboratorium uji ayeuna.

Sareng kuring ngagabung sareng Marcus the First, Kepala Pengembangan Produk. Kuring nelepon Marcus, Marcus the First, sabab anjeunna mangrupikeun salah sahiji ti lima Marcus di dieu di MIPS Test Log ngeunaan kumaha anjeun nguji hélem. Sareng anjeun bade nunjukkeun sababaraha tés, sanés? - Enya enya.

Janten kami di markas MIPS di Stockholm. Ieu mangrupikeun uji coba Halldin anu urang anggo nalika urang nguji hélem kanggo produksi sareng persetujuan. Tangtosna, kami ogé ngagunakeun éta pikeun ngembangkeun produk anyar.

Sareng kuring ngan ukur nunjukkeun sababaraha tés. Kami gancang nguji rotasi. Kami nyobian deui nuju kana landasan sudut, sudut 45 derajat.

Helm sapedah anu urang uji dina tilu titik pangaruh anu béda. Urang tés, upami panangan abdi lintuh, urang tés dina titik uji ieu anu aya di payun. Pikeun mastikeun yén MIPS, anu mangrupakeun omnidirectional, tiasa ngalih ka sadaya arah.

Tapi kami pastikeun éta bergerak sacara bébas ka arah éta ngaliwatan uji ieu. Urang tés arah ieu, anu ku urang disebat sisi na. Tangtosna, urang nyobian yén sistem panyalindungan otak MIPS ngalih ka arah éta.

Teras pamustunganana urang nguji éta dina naon anu urang sebut pangaruh serong Abdi ningali éta dina kahirupan nyata. Janten pangaruh dina titik ieu dina helm. Dimana kaseueuran kacilakaan sapédah kajantenan, kuring bakal nyarios - Oke, naha kuring tiasa nyandak sirah uji anjeun? A menit ka pengker hal ieu beuratna hiji ton.

Tétéla ukuranana, tah, éta ukuran, sirahna 58cm, sanés. Éta ukuran sirah kuring sorangan anu asli. Dina hal ieu kuring henteu percanten sakumaha kuatna beuheung kuring.

Kusabab éta henteu gampang, henteu? - Éta 42 kg. - Leres. - Urang ngagaduhan sirah tés anu béda pikeun hélem anu béda tangtosna urang gaduh ukuran sedeng, urang gaduh ukuran anak, ukuran anu langkung ageung.

Sadayana dilengkepan sistem akselerator pikeun ngumpulkeun data. Tapi ogé gyro pikeun mastikeun yén urang kedah nempatkeun helm kalayan leres sateuacan nyetél tés naon waé - Oke, leres, kuring bakal masihan anjeun - Oke, anjeun tiasa lebetkeun kana helm. Janten nalika urang uji coba urang lakukeun ku cara anjeun biasana nganggo helm pikeun nyayogikeun dina tali gado.

sram garuda gx

Moal anjeun - kuring gaduh milik kuring pisan nyaman. Anjeun terang, ngangkleung di sakuriling tempat di ditu. - Posisikeun supados irung saé tepi kana helm, normal.

Kami ngagaduhan alat sakedik ieu pikeun mastikeun yén éta leres berorientasi sakumaha spésifikasi helm. Unggal helm saleresna ngagaduhan spésifikasi pikeun jarak éta. Upami éta parantos réngsé, saluyukeun ketat sistem, nempatkeun kana bangku uji.

Sareng bangku uji bakal terang tina scanning kuring naon jangkungna, naon titik pangaruh sareng sadayana. Instruménna aya hubunganana sareng aplikasi ieu, anu nyaritakeun dimana sirahna leres-leres ayana. Janten nalika uji coba urang tiasa gaduh setop anu sami pisan nalika nguji helm aslina sareng versi MIPS tina helm.

Sakali kuring gaduh bacaan, nomer anu kuring hoyong gaduh, kuring ngan saukur narik kana tuas anu nyepeng sirah sareng helm dina tempatna sateuacan ragrag gratis. Pelepasan tuas ngan ukur 50 cm diluhureun anvil. Teras tiasa angkat.

Pareum kana komputer. Pencét tombol pikeun nyokot éta teras lungsur deui. (musik éléktronik anu intens) - Leres, tés na parantos aya sareng hasilna aya di dieu, leres? - Leres.

Janten sadaya data uji ngagedekeun kabel kana komputer teras kana program ieu. Dasarna urang ningali percepatan linier di dieu. Sareng sakumaha anjeun tiasa tingali dina tulisan, gerak lambat tina pangaruhna.

Janten éta 1.000 pigura per detik dina gerak lambat. Urang tiasa nyandak gambar ku gambar upami anjeun hoyong analisa gancang. Bandingkeun ogé dua vérsi éta ku samping, sareng d sadayana éta. - Oke. - Sareng dina diagram di dinya anjeun tiasa ningali garis konéng-héjo sareng bodas, bénten-bénten x, y, z, parameter.

Sareng antara garis-garis éta mangrupikeun waktos lima milidetik - sumuhun, ngémutan yén kedip-kedip peryogi sakitar 100 milidetik. - Persis - Éta hartosna épék bakal réngsé sateuacan anjeun sadar éta dasarna kajantenan - Leres, janten dina dasarna waktos anu pondok pisan yén anjeun kedah ngahemat nyawa anjeun - Janten pangaruh ieu bakal aya dina 8 milidetik kalangkung. Abdi tiasa ningalikeun anjeun sababaraha bagian sanésna ogé.

Urang tiasa ningali percepatan sudut sareng laju sudut. Komponén anu sami sareng anjeun, héjo, bodas sareng konéng. Laju sudut ngadugikeun sareng pemanjangan sareng peupeus jaringan otak kaseueuran .- Sareng éta pisan sistem MIPS pikeun nyiniran, sanés? - Persis.

Janten angka éta bakal janten sorotan atanapi kombo anu urang tingali nalika ngabandingkeun helm MIPS sareng non-MIPS. Sareng anjeun tiasa ningali yén anjeun tiasa kéngingkeun skor anu langkung handap dina helm MIPS - Oke, sakedap kamari anjeun nyebatkeun yén saatos seueur tes sapertos kieu, anjeun mendakan yén helm sanés MIPS hurung béda. Tapi ogé yén anjeun leres-leres kedah néwak hélem kalayan béda.

Éta luncat langkung luhur kana hawa. Éta henteu janten tangkeupan alit sabab énergi kaserep. Énergi masih dina hélem sareng masih dipecat di tempat sanés - leres, leres pisan.

Maksad abdi, kusabab kami anjeun dasarna Mindahkeun énergi, pesawat slip, MIPS, anjeun kéngingkeun énergi, tibatan kéngingkeun luncat anu luhur, anjeun ngagaduhan --- hehehehe, janten anjeun henteu ngan ukur ngaraos dina sirah anjeun upami anjeun tuh Kungsi kacilakaan Anjeun ogé tiasa ningali éta kirang serius. Énergi parantos kaserep ku sistem anjeun - leres leres. (musik éléktronik lemes) - Naha saur anjeun aya cekap inpormasi sareng pendidikan ngeunaan pangaruh geger otak sareng tatu otak tina gerakan rotasi? - Anu paling penting nyaéta jalma nganggo helm.

Janten, maksad kuring, éta pasti anu paling penting. Yén anjeun gaduh helm nalika anjeun naek sapédah. Sanaos anjeun ngan ukur nyetir damel atanapi ngan jarak anu jauh.

Urang tiasa ningali yén seueur atanapi seueur kacilakaan pikeun jalma pondok anjeun ngan ukur buka toko sareng mésér naon waé. Pasang hélem. Abdi nganggo helm unggal dinten.

Éta sapertos nalika ngagem sabuk pengaman dina mobil. Éta henteu kedah nyarios pikeun kuring. Di nagara-nagara sanés di Éropa, ngagunakeun helm henteu umum sapertos di Swédia.

Tapi upami anjeun ngartos kumaha sénsitip sirah sareng uteuk manusa, maka tangtosna anjeun hoyong gaduh helm sareng hélem anu aman-gancangna. Dinten ieu diuji pikeun pangaruh nangtung anu murni, anjeun moal murag. Anjeun ragrag dina sudut.

Sareng tiasa kéngingkeun rotasi. Sareng urang terang yén uteuk langkung peka kana gerakan rotasi. Janten mugia helm janten langkung saé salami 10 taun ka payun.

Sareng mudah-mudahan kaseueuran helm ngagaduhan sistem anti rotasi. (Musik éléktronik cheeky) - Nalika ngeunaan milih helm pikeun kuring, kuring ngandelkeun sababaraha hal, kuring dumasar kana Éstétika helm éta. Kumaha rupina nalika kuring nganggo? Nya betah kumaha? Dupi éta lampu? Naha éta ventilasi anu saé kuring henteu pernah mikir ngeunaan naha éta leres-leres ngajaga sirah kuring? Kusabab kuring kantos nganggap yén helm kualitas luhur bakal ngalakukeun éta.

Sareng kuring pasti henteu mikirkeun gerakan rotasi sakedap. Hal anu kuring henteu pernah kantos nguping dugi ka ayeuna. Tapi ayeuna kuring ngartos yén nalika urang ngalaman salah sahiji kacilakaan ieu, ieu anu leres-leres ngarusak otak urang. (musik éléktronik anu intens) Bola salju ieu nyimulasikeun gerakan rotasi anu dikirimkeun kana uteuk.

Sareng kaseueuran hélem diuji nganggo tés serelek nangtung sapertos ieu. Upami anjeun ningali ka dunya salju, anjeun bakal ningali yén salju henteu ngalih. bintik Bayangkeun ieu uteuk anjeun ayeuna sareng kami nyobian tumut kana laju sudut. sakumaha urang ngalaman dina sapédah urang.

Terus anjeun mimiti ningali balukar kacilakaan atanapi kacilakaan sapertos kitu. Sareng sababna sistem MIPS dikembangkeun. Éta dirarancang pikeun ngawatesan épék sareng nyegah cilaka otak.

Upami anjeun parantos diajar nanaon, pasihkeun tulisan ieu jempol ayeuna. Sareng kanggo langkung seueur tulisan ngan ukur klik di dieu di handap.

Naha helm Giro saé?

Putusan akhir: Sacara umum, anuNgalieukNgadaptarkeun MIPS mangrupikeun tawaran anu pangsaéna anu anjeun tiasa mendakan di pasar di 2021 upami anjeun hoyong anu dipercaya, nyaman, sareng kokohhelmpikeun sapédah. Éta tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun sirah anjeun sampurna ngalangkungan Roc Loc Sport System.

Naon helm MIPS?

MIPSsingkatan tina Multi-directional Impact Protection System, anu mangrupikeun téknologi pesawat-pesawat ngarah di jerohelmdirancang pikeun ngirangan gaya rotasi anu tiasa akibat tina pangaruh anu tangtu.

Naha anjeun leres peryogi MIPS?

Sirah dina hélem kalayanMIPSbakal muterkeun kirang ti sirah dina helm tanpaMIPS. Éta alesananaurang butuhétaMIPSlapisan ngagaduhan koefisien gesekan anu handap pisan pikeun ngirangan rotasi sirah. '1. 2020.

Sakumaha seueur bédana MIPS?

Anu urang terang nyaétaMIPShelm anu dilengkepan sahenteuna 10% langkung saé dina nanganan pangaruh rotasi tibatan anu henteuMIPSverision. Éta hungkulMIPSbakal nyarios.

Sabaraha lami damel helm Giro?

Kami nyarankeun étahelm kedahdiganti unggal 3-5 taun pikeun mastikeun yén anjeun ngagaduhan manfaat pelindung pikeun kualitas hijihelm, ogé ahelmjeungpanganyarnatéknologi sareng anu minuhan standar anu paling relevan ayeuna.

Kumaha kuring terang upami helm kuring ngagaduhan MIPS?

TOMIPS-lengkephelmkatingalina ampir sami sareng anu henteuMIPS-lengkephelmkajaba pikeunirahaanjeun neuteup ka jero, anjeun bakaltingalipalapis konéng ipis handapeun bantalan. Ti luar, hiji-hijina indikator yénhelmnyaéta béda pikeun hiji tanpaMIPSnyaéta sababaraha mérekgaduhkoneng leutikMIPSlogo di ditu.

Naha WaveCel langkung saé tibatan MIPS?

Numutkeun ka ulikan di Legacy Research Institute di Portland, Oregon,WaveCelnyata langkung épéktiptibatan MIPSdina ngirangan gaya pangaruh linier sareng gaya rasional dina uteuk. Sanaos mirip sareng Koroyd anu dianggo ku Smith, helm anu dipasihan Koroyd masih nganggo aMIPSlapisan.

Sakumaha beuratna helm Giro Savant MIPS?

Lapisan MIPS ngagaduhan liang curhat ngepaskeun sareng 25 liang dina awak helm. Éta ngan ukur nyumbangkeun sababaraha gram pikeun 286g beurat hélem sacara umum, anu wajar pikeun helm dina titik harga ieu. & GT; & GT; Berjuang kaluar ka toko-toko. Mésér édisi panganyarna tina Mingguan Ngabuburit di dieu, atanapi cobian 6 masalah ngan ukur £ 6 & lt; & lt;

Naha Giro Savant mangrupikeun helm jalan anu dikaluarkeun?

MIPS liner didesain pikeun ngéser antara sirah sareng hélem nalika kajantenan nabrak. Giro parantos ningkatkeun kisaran helm jalan aero, tapi Giro Savant, anu parantos aya dina kisaran mérek sababaraha taun, nahan gaya jalan anu vented klasik.

Sakumaha gedéna curhat dina helm MIPS?

Lapisan MIPS ngagaduhan liang curhat ngepaskeun sareng 25 liang dina awak helm. Éta ngan ukur nyumbangkeun sababaraha gram pikeun 286g beurat hélem sacara umum, anu wajar pikeun helm dina titik harga ieu.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Tip numpak abad - rujukan komprehensif

Naon waktos numpak abad anu saé? Ilaharna, saurang pengendara sapédah rata-rata tiasa ngarengsekeun perjalanan abad ka 7-8 jam, sanaos éta tetep beda-beda dina tingkat kaparigelan anjeun sareng sabaraha waktos anjeun nyéépkeun sapédah salami siang.

Botol cai - solusi pikeun

Naha kuring peryogi rompi hidrasi? Anjeun kedah milih sabuk hidrasi / sabuk ngaji upami lumpatna langkung pondok sareng anjeun henteu kedah nyandak langkung ti 250-500 ml cairan. Upami anjeun badé ngajalankeun jangka panjang sareng peryogi langkung cair atanapi kedah nyandak baju tambahan atanapi pakakas, maka anjeun kedahna nganggap rompi hidrasi atanapi ransel anu ngaji.17.06.2020

Robot balap - Manual lengkep

Naon Robot Racing? Roborace mangrupikeun platform balap sareng pengembangan pikeun mobil balap otonom. Intina mangrupikeun sapasang tungtunan sareng spésifikasi pakakas anu tiasa dimekarkeun ku perusahaan.

Candak saminggu istirahat ti damel - rujukan lengkep

Naha saé nyandak cuti saminggu ti damel? Nyandak saminggu angkat tina angkat moal ngarusak massa otot anjeun, sareng mangtaun-taun kauntungan anu diusahakeun aman aman. Éta ogé tiasa ngabantosan ku ngantep cilaka anu ngagorowok pikeun dudung. Waktos ieu ogé berharga pikeun otot tapis sareng overworked anu meryogikeun waktos istirahat sareng waras. г.

Dimana lance armstrong - solusi inovatif

Dimana Lance Armstrong ayeuna 2020? Dimana Lance Armstrong Ayeuna? Saatos ragrag tina rahmat, Armstrong ngabagi waktosna antara Austin, Texas, sareng Aspen, Colorado. Anjeunna ti Plano tapi parantos cicing di Austin ti saprak 1990.24 Mei 2020 г.

Ban palatih Vittoria - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naha ban palatih hargana? Ban pelatih sapédah awét, sepi, tahan panas, nyayogikeun résistansi tambihan, sareng anjeun panginten kéngingkeun kana warna karesep anjeun. Éta ogé gampang dipasang (sareng anjeun ngan ukur bakalan ngalakukeun sakali henteu sapertos ban biasa anu teras-terasan lungse), aranjeunna ngagaduhan daya tarik anu langkung saé sareng gawat.