Utama > Tinjauan > Gt road bikes review - kumaha cara ngatur

Gt road bikes review - kumaha cara ngatur

Dimana ngadamel Sapédah GT?

Sapédah GTdesain sareng pabrikBMX, gunung, sareng jalansapédah.GTmangrupikeun divisi tina konglomerat Kanada, Dorel Industries, anu ogé masarkeun Cannondale, Schwinn, Mongoose, IronHorse, DYNO, sareng RoadMastersapédahmérek; sadayanadidameldi Asia.



Saatos sababaraha pembaruan sapanjang jalan anjeun ningali set anyar pelek pilem. Ieu pelek anu dipasang pisan sareng kuring nonton pisan yén aranjeunna masih tiasa ngajalankeun leres sahingga aranjeunna saé pikeun kuring terang yén éta peryogi pelana anyar, éta setang sareng batang anyarna, tapi éta parantos 20 taun ogé kuring ' Kuring bakal ngajaga éta upami anjeun henteu ngarobih set mahkota sareng urang bakal nyobian ngaganti rem éta ogé, tapi nalika anjeun 'ngomean deui saluran, anu biasana urang lakukeun nyaéta nyandak sapédah ieu sateuacan urang mulangkeun deui sareng urang leres-leres badé pikeun nyandak aranjeunna kaluar pikeun pengendara, éta tungtungna di sawatara titik jadi anjeun nongkrong tapi urang nyandak sapédah handap, jadi Naon anu urang ngantosan? saatos mangtaun-taun tunggang gunung sareng kuring leres-leres henteu terang ieu bakal ngagaduhan masalah sareng kurung handap ieu nempatkeun panangan pedal dina vise sareng pencét éta ti sisi ieu pikeun ngajantenkeun Heboh sareng urang henteu leres-leres kedah ngahémat. engkol, urang bakal kéngingkeun engkol énggal pikeun sapédah ieu, tapi enya, aya sakedik perjuangan pikeun turun atanapi gaduh ayeuna éta ngabersihan sapédah sakumaha biasana urang ngagaduhan dina hal ieu kotak ember mangkuk sakali dilipet ngaput bagian anu moal leungit Cara sareng ngan ukur ngupas bitis, leres-leres nempatkeun éta deui, umumna sok nyarios yén éta aturan anu langkung saé, janten hehehehe, hayu urang payun sareng mimitian ngabersihkeun bagian-bagian ieu sareng masihan sapédah ieu seger. cet enamel, tapi kuring ogé nyarios yén kami badé ngalakukeun garpu RockShox ieu di dieu kuring nonton sababaraha tulisan ngeunaan éta kuring henteu kantos ngalaman dina leuleuy mah kuring nyarios yén urang biasana baris deui dina kanal ieu jadi tahan ku kuring kuring ngagaduhan genep milimeter konci Allen anu kuring pikir kuring bakal peryogi langkung jauh di dieu janten hayu urang angkat kana posisi n ku siapkeun éta pikeun beberesih sareng perawatan Abdi terang ieu mangrupikeun bagian karesep kuring tina restorasi.

Éta langkung ti 20 taun ti saprak éta pisah sareng kuring henteu sabar ngantosan éta ngahijikeun deui. Kami ngagaduhan bagian-bagian anu aya di gigirna sapertos biasana sareng dimana kami leres-leres nyarios sareng cet enamel pedalna katingali leres-leres hebat, tapi ku langkung atanapi kirang sasis énggal dina engkol énggal kami gaduh kasét énggal ogé kami gaduh ranté énggal. ogé sababaraha rem énggal sareng ogé artos kanggo kéngingkeun servo caliper énggal kitu yeuh, éta kedah katingalina cet anu saé pisan teras nyusun deui sadayana janten naon anu kuring carioskeun upami anjeun badé ngalakukeun éta anjeun pasti peryogi genep milimeter panjang Konci Allen hal sanés anu dilakukeun ku urang Jérman nyaéta nyepeng kabel lami anu kuring gaduh didieu sareng éta kecepatan. Kusabab kuring ngahijikeun deui ieu, kami parantos siapkeun sét kabel anyar, tapi kuring ngan ukur gé nganggo ieu salaku référénsi sahingga urang tiasa terang panjangna pasti sapédah tiasa ngukur nalika motorna dikirim, hurungna persis sami sareng ranténa ogé, kuring ogé gaduh K ette lami di ditu, janten naon anu urang ngantosan, hayu urang kumpulkan deui bangku ieu saé pisan di dinya motorna parantos siap Abdi hoyong ucapkeun éta impian, tapi kami henteu gaduh tiheula dina kurung handap ieu sareng engkol ieu kami masang kurung handapeun Cand dipasang engkol dina dasarna spindle na pondok teuing sareng engkol aslina nyalira ngagosok kana pigura janten teu aya spindle panjang di ditu pikeun leres-leres ngadorongna jauh tina pigura, upami henteu hehehehe, éta bénten sareng motor Rode anu urang lakukeun biasana rada fiddly di sababaraha bagian tapi urang dugi ka ditu di tungtungna sareng pikaresepeun pisan ningali sapédah ieu dina kaayaan sapertos kieu sareng kaayaan anu ayeuna.

Kuring kantos gaduh sapédah ieu mangtaun-taun sareng pikaresepeun ningali éta dibalikkeun deui, resep anu hideung ku warna beureum sareng sadul turbo leres-leres dumuk nyalira tapi kami badé atributkeun sapédah ieu ka putra kuring anu langkung ngora tapi sateuacan urang naha saur kuring ngan ukur adil pikeun kuring nyobaan motor ieu pikeun anjeun aman, naon anu urang ngantosan, hayu urang kaluar sareng nyobian éta ogé éta sapédah gunung gt anu ngubaran mutlak éta parantos langkung ti 20 taun sareng kuring ' kuring masih resep pisan, tapi kuring yakin yén urang henteu ngagaduhan nanaon dina kahirupan ieu janten waktosna diturunkeun ka putra abdi sareng naon éta sapédah anu saé éta janten mudah-mudahan anjeunna bakal resep pisan sareng seueur waktos dina sapertos kitu. Saé pisan pikeun nyobaan dinten anu tiis sapertos kitu sareng tirisna leres pisan, sakitar dikurangan hiji dina menit tapi enya, resep kana sapédah kumaha kuring tiasa nganggo sapédah énggal bagian-bagian énggal sadayana énggal ngaji baju anyar, janten leres pisan, katingalina raoseun, raos pisan nalika anjeun resep? parios tulisan-tulisan ieu sabab biasana kuring sering nyarios maka punten langganan gratis, upami teu kitu klik barang dagangan di handap atanapi buka situs wéb kami, Bike it UK Club kami, upami sanésna jalma nonton sareng pamitan kanggo anjeun

Naha sapédah hibrid GT saé?



Malah kusapédahlumayan serbaguna, dumasar kana sababaraha tunggangan anu kami candak di sakitar kota sareng ngalangkungan sababaraha titik perbukitan salakumuhun. Ieuhibridahenteu goréng pisan di luar jalan, sareng sigana rada awét ku lampu, aluminium sareng pigura alloyna.

(musik dramatis) - Sapédah naon anu anjeun kéngingkeun upami ngan ukur tiasa nganggo hiji? Hal anu lincah di kota sareng masih tiasa jalan di kebon batu. Sapédah praktis anu biayana moal ngarusak bank, tapi komponénna moal pegat dina tekenan. Sesuatu anu ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun tapi tiasa disesuaikan pikeun kabutuhan anjeun.

GT yakin éta aya jawaban sareng longsoran anyar 2020. Tapi ku hiji suku duanana dina jalan satapak sareng di kota, naha éta nangtung nangtung atanapi naha ragrag rata? (musik energetic) Hei sadayana. Nami abdi Yosep sareng wilujeng sumping.



Janten, kuring kantos gaduh Avalanche GT ieu sababaraha bulan ayeuna, tapi cara kuring kéngingkeunana, éta mangrupikeun carita anu pikaresepeun, tingali, saatos kuring ngadamel tulisan ngeunaan sensor GT, seueur jalmi anu sumping kuring lincah sareng naroskeun rekomendasi anu hardtail GT anu kuring kedah pikagaduh. Gantung kantun teu direncanakeun. Ayeuna kuring ageung dina hardtail GT janten écés yén kuring henteu nyarankeun nanaon ti GT Ohr, lineup hardtail GT ngan sanés nilai artos dibandingkeun produk sanés di pasar.

kumaha ngitung makro

Saatos ngajawab seueur email ku cara ieu, kuring mutuskeun pikeun ngarambah ka GT nyalira sareng ngaluarkeun hanjelu. Kuring terkejut pisan nalika aranjeunna nyerat deui, tapi resep ngadangu yén aranjeunna leres-leres ngerjakeunana. Sareng aranjeunna nyarios yén aranjeunna bakal ngahubungi kuring deui engké, saatos sapédah dimimitian, ambéh aranjeunna tiasa ngintunkeun kuring sababaraha inpormasi ku cara ieu sareng panginten ngabagi ka pamirsa kuring.

Kuring rada lieur nalika aranjeunna naros ka kuring saatos sapédah mimiti naroskeun alamat kuring. Oke, meureun anjeun badé ngirim topi atanapi naon? (Nada e-mail dina telepon sélulér) (sambel panto) Éta topi ageung. Leres abdi terang leres Aranjeunna ngirimkeun kuring sapédah sadayana anu kuring pastikeun ngahargaan naon anu dilakukeun ku GT.



Nanging, kuring badé nyarios yén GT ngintunkeun kuring sapédah ieu sacara gratis pikeun ngalakukeun tulisan, tapi kuring henteu kawajiban nyarioskeun hal-hal anu saé. Kuring henteu acan dipaksa-tuang folder anu pinuh ku bahan pamasaran, sareng kuring pasti henteu dibayar caket pikeun pendapat kuring. Ieu mangrupikeun pamikiran mandiri kuring nyalira saatos naékkeun sapédah ieu sababaraha bulan.

Biasana ieu mangrupikeun bagian tina artikel anu mana urang ngamimitian ngincer sadaya detil téknis tina sapédah, naon waé anu aya sareng géométri na. Tapi kuring leres-leres kedah naek karéta. Upami anjeun cicing di Denver, anjeun sigana tiasa nganggo rél lampu RTD sahenteuna sakali.

Anjeunna kalolobaanana waktuna, nyetir ka sababaraha tempat anu anjeun peryogikeun, sareng nyéépkeun tempat anu cekap pikeun pengendara sepeda pikeun ngacak-acak. Abdi dina karéta nganggo sapédah ieu kusabab GT nyatakeun yén éta dirancang pikeun saha waé anu ngan ukur tiasa gaduh hiji sapédah, pikeun ngalangkungan kota salami saminggu sareng pencét jalan satapak dina akhir minggu. Sapédah ieu ngagaduhan titik lampiran rak kanggo panyimpenan tambahan nalika anjeun meryogikeunana, sareng anjeun tiasa ngaleupaskeun raka upami anjeun badé pinuh dina akhir minggu.

Fitur sanés anu ku komuter bakal ngaapresiasi di jalan anu langkung kasar desain anu asalna tina sapédah petualangan GT-grade énggal. Korsi cicing dilas payuneun tabung korsi sanés langsung di luhur. Ieu ngamungkinkeun korsi tetep ngabengkokkeun ngan ukur cekap pikeun ngeureunkeun obrolan.

Pikeun aranjeunna anu prihatin ngeunaan sapédah janten ipis, GTGT nyatakeun yén éta tiasa nahan dugi ka 330 pon. Dina sagala kajujuran, kuring rada skeptis upami ieu leres-leres hasil, tapi kuring kedah nyatakeun yén éta raoseun langkung raoseun dina bentang jalan anu kasar, sareng ieu ngabandingkeun sareng sapédah komuter biasa kuring, anu mangrupikeun salsa vaya baja kalayan ukuran tambah-ukuran ban. Henteu leres janten kuring dugi ka kantor saé waé, tapi hayu urang réalistis, kaseueuran sepédah henteu kedah sesah supados kuring damel.

Tapi éta janten patarosan, naha leres kitu? didesain nganggo sapédah komuter, hartosna éta aranjeunna parantos kompromi teuing sareng éta ngan bakal murag di jalan satapak? (musik lemes) Floyd Hill parantos kantos kasohor ku urang Denver, tapi dinten ayeuna sadayana nuju di jalan satapak anu anyar anu disebut The Sleuth. Slui. - Éta konci - Kuncén! - Langkung dipikaterang salaku bagéan kaopat - Ieu mangrupikeun hiji kilométer bagian turun gunung sahingga warga lokal tiasa sumping sareng bersenang-senang tanpa ngaco sareng garis-garis di taman Inten -Option line.

Ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun urang ningali sabaraha panggunaan longsoran tiasa. Ayeuna kuring bakal naék jalan satapak ieu kalayan sapédah stock paling. Hiji-hijina hal anu kuring robih nyaéta pedal.

Abdi peryogi anu nganggo pulpén janten leres-leres kuring tiasa ngendalikeun sapédah. Sateuacan urang turun, tangtosna, urang kedah angkat. Sapédahna disayogikeun ku drivetrain 1x10 anu ku kuring dipikahoyong henteu cukup jangkauan, tapi nyatana, kuring mendakan éta lumayan sareng kuring ogé ngagaduhan seueur alat kaméra tambahan ku kuring jadi kuring pasti dieusi dinten éta.

Jalan satapak di dieu di Colorado tiasa garing sareng leupas. Ayeuna ngan ukur rada berdebu, ban WTB Ranger anu sumping kana sapédah ieu saé pisan. Tapi upami anjeun pencét bagian anu leres-leres leupas, anjeun bakal mendakan upami anjeun keupeul sareng gancang dicekel.

Sakali deui, desain anu ngamungkinkeun bagian tukang sapédah lentur leres-leres tiasa dianggo. Kuring bener-bener kagum. Henteu hadé pikeun gaduh sapédah gantung lengkep janten jelas, tapi éta ngabantosan upami anjeun balik kana sapédah sareng ngalangkungan sababaraha bagian anu caket.

Éta ngan ukur ngabantosan jalan satapak. Henteu kunanaon sahingga urang dugi ka luhur sareng éta cekap nyarios kumaha motor naék, hayu urang tingali kumaha turunna! Whooo! (Musik énergi) wow fitur-fitur batu ieu sapertos tiis pisan dina Jalur anu hiji ieu. Oke janten leres pisan anu mereun pikeun sapédah ieu kusabab hehehehe, kuring pasti nyapekeun tapi tenang, garpu payun ieu pasti mimiti ngaraoskeun, tapi kuring ngan ukur ngaraoskeun sababaraha kali.

Henteu aya anu salempang pisan. Wah, tapi ampir dikumbah. Ban anu pasti merjuangkeun cekelan, sareng garpu sanés hal anu paling sepi.

penjaga leutak sapédah gajih

Tapi maksadna hayu atuh urang naék kana inten hideung anu saé buatanana, kuring tiasa nambihan sapédah 825, sapédah $ 825, sareng hiji-hijina hal anu kuring laksanakeun nyaéta nempatkeun pedal anu langkung saé. Gampang gampang pisan. Ban ieu ngan henteu dimaksudkan pikeun éta.

Duh, rem, rem hoyong ngeupeul, tapi banna henteu? Abdi henteu tiasa nyarios cekap, ban-ban éta nahan deui sapédah ieu. Wah! Éta gampang. Oh muhun! Ah, kuring resep kebon batu. (Anjeunna seuri) Oh enya, éta saé pisan.

Jalma anu ngawangun jalan satapak ieu, anjeun janten genius jahat sareng kuring bogoh ka anjeun. (Anjeunna surak) Ah, kuring henteu gaduh kacepetan anu cekap. Oh, (bip).

Oh, (bip)! Duh Gusti, kuring boro-boro ngagaduhan éta. Oke, henteu goréng tempo yén ieu pertama kalina kuring dina jalur ieu dina sapédah anu kuring henteu pati wawuh. Ngomongkeun jalan satapak, kuring pikir ieu bakal janten tempat anu anyar pikeun hal-hal kahareup.

Naon anu anjeun pikirkeun? loop geulis cool. Sedengkeun pikeun pamikiran kuring dina sapédah, naha urang henteu nutupan sababaraha hal supados kuring tiasa nyarios naon anu kuring resep sareng naon anu kuring henteu resep. Sacara umum, kuring resep pisan kana drivetrain dina sapédah ieu; éta bergeser ogé sareng éta nganggo kopling ogé, sareng upami anjeun henteu terang naon koplingna, ieu dasarna ngabantosan ngajaga ranté dina kaayaan tegangan, sanajan éta bagian anu handap pisan.

Ieu tiasa nyegah ranté tina ngaluncatan sareng ngadamel seueur noise, tapi anu pangpentingna, éta ogé tiasa ngajauhkeun tina bouncing tina ranté sareng nyababkeun naon anu disebut ranté murag. Pikeun ngalambatkeun sapédah anjeun gaduh rem hidrolik Shimano Mt200. Ieu nawiskeun modulasi anu saé saé sareng ngeureunkeun kakuatan pikeun harga.

Dipasangkeun sareng 160 millimeter rotors di payun sareng tukang, upami anjeun mutuskeun hoyong langkung seueur kakuatan ngerem, anjeun tiasa teras ningkatkeun rotor payun janten 180 milimeter. Hanjakalna, upami anjeun nganggo roda urang moal ngagaduhan kasaluyuan tubeless sareng ieu, sareng salaku catetan samping tambahan, gumantung kana ukuran anu anjeun kéngingkeun, anjeun tiasa nampi 27,5 atanapi 29.

Sigana mah tambahan leutik sareng meunang leutik 27, 5 dimana sedeng dugi ka ageung 29 meunang. Bisi anjeun sono heula, kuring sanés kipas ban dina sapédah ieu. WTB Rangers cocog pikeun jalan anu gampang sareng jalan-jalan teuing, tapi naon waé jinis jalan satapak serius, anjeun bakal hoyong gentoskeun pikeun anu langkung agrésif.

Kuring parantos mutuskeun pikeun nyobaan ieu nyalira, kuring nganggo ban Maxxis High Roller II sareng ngajemput aranjeunna pikeun perjalanan anu sanés sareng éta mangrupikeun pamutahiran anu masif; Langkung lancar ngalangkungan bagian anu chunky, ngerem langkung saé, ngaktipkeun langkung saé sareng sacara umum ngan ukur langkung percanten. Nyatana, kuring tungtungna tiasa ngabersihkeun bagian téknis anu leupas pisan ieu anu ngajantenkeun kuring ngajalankeun unggal waktos kuring meunang) Kuring tiasa ngalakukeun ieu. Anggo éta salaku garis anjeun.

Kulut nyaéta sobat anjeun, sanés musuh anjeun. Wrinkle nyaéta sobat anjeun, sanés musuh anjeun. Leres! (keprok ringan) Dina masalah rupa bumi téknis, garpu coil 100 millimeter ieu tiasa dianggo pisan pikeun artos.

Éta ngadukung nalika kuring meryogikeunna, tapi éta ogé ngalancarkeun jalan satapak. Kitu cenah, éta bakal saé pisan pikeun ngagaduhan pilihan garpu hawa 120mm anjeun tiasa kéngingkeun sapédah ieu di luar Amérika Serikat Kuring nyarios sareng manajer produk GT sareng anjeunna nyarios yén aranjeunna nyobian angkat sareng ieu ka Amérika Serikat, tapi kuring henteu teu acan gaduh detailna. Ayeuna hayu urang ngobrolkeun pigura sareng kumaha rasana.

Tapi sateuacan éta kuring hoyong nyarios yén kuring moal nyebut diri kuring ahli, kuring resep pisan kana hardtails. Kuring nyobian numpak unggal jinis hardtail anu tiasa ditangkep ku abdi. Sadayana ti hardtail tingkat lebet $ 400 dugi ka hardtails baja kana sapédah impian pikeun $ 5,000.

Kitu cenah, kuring henteu terang seueur, tapi kuring terang naon anu kuring resep, anu ku kuring bakal disebatkeun fitur tina pigura ieu langkung difokuskeun langkung saé, éta rada fléksibel tapi henteu lemes, éta ngan ukur ngabantosan jalan satapak Tangtosna, éta sanés anu bakal disebatna mah Hardtail hardcore. Janten upami anjeun sadayana ngeunaan jalan satapak tegar, ieu panginten sanés sapédah pikeun anjeun. Padahal anjeun panginten wawuh kana éta nalika ningali batang ieu langkung lami.

Leres, Y langkung mangrupikeun sapédah gaya XC sapertos kaseueuran pit dina kisaran harga ieu. Kalayan sudut sirah 68,5 derajat, lumayan aya di tengah Pac k.

hasil wisata de france

Henteu agrésip pisan, tapi henteu lungkawing teuing. Nyarios ngeunaan tabung sirah, pikaresepeun pikeun ningali yén sapédah ieu ngagaduhan tabung sirah anu tirus, anu hartosna anjeun ngagaduhan pilihan garpu anu langkung lega upami anjeun mutuskeun ningkatkeun atanapi gentos garpu anjeun saatos sababaraha taun dianggo. Éta saé ningali opsi panempatan relokasi dropper internal ditambihan kana sapédah ieu.

Nyatana, kaseueuran kabel dina sapédah ieu nembus tabung handap, anu masihan katingal anu saé, bersih. Salah sahiji fitur akhir dina sapédah ieu anu pikaresepeun pisan sareng éta hub tukang anu mangrupikeun 141 naekeun. Tong hariwang upami anjeun kedah google ieu, kitu ogé kuring.

Pokokna éta hub Boost standar, tapi nganggo gandeng langkung ipis tibatan poros standar. Ayeuna kuring naros ka GT naha aranjeunna henteu ngan ukur nganggo hub dorongan standar sareng aranjeunna dasarna nyarios biaya. $ 150 tina harga sapédah nalika éta ka toko.

Warta anu saé nyaéta aya sajumlah hub anu layak dina pasaran anu tiasa dirobih janten Boost 141 kalayan ngan hiji kit saderhana. Salaku conto, kuring tiasa ngarobih Harepan Hubover kuring kana harga 141 pikeun $ 20 sareng éta cocog sareng sapédah ieu. Éta hartosna anjeun tiasa ningkatkeun roda roda dina sapédah ieu tanpa hariwang yén lamun anjeun ngalih kana sapédah sanésna aranjeunna bakal leres-leres henteu kapake.

Kuring nekenkeun ieu, kumaha. Naha PR anjeun kusabab aya seueur hub anu teu cocog sareng 141 janten terang upami éta sateuacan anjeun mésér Henteu leres, janten naon anu kuring pikirkeun pikeun sapédah ieu dina akhir poé? Nya kabogoh kuring naroskeun ka kuring patarosan anu sami ku cara anu narik pisan. Cenah sapédah ngan sakumpulan segitiga anu nyangkut dina roda handapeunana.

Naon anu janten segitiga ieu istimewa? Sareng kuring kedah nyarios aya sakedik di dieu anu anjeun tiasa mendakan dina sapédah sanés di luar sana, tapi jujur, hiji-hijina hal anu leres-leres narik panon kuring nyaéta desain ranté tukang. Ieu jalan pisan janten aya waktos nalika kuring leres-leres ngeureunkeun pikeun mariksa tekanan ban tukang kuring panginten kuring panginten tiasa gaduh ciwit datar. Henteu, éta ngan ukur damel padamelan anu saé ngalangkungan jalan satapak anu kuring anggap aya anu lepat.

Ayeuna kuring leres-leres jujur ​​yén aya jalma di luar sana anu resep padamelan bersepeda pisan sareng aranjeunna sigana henteu resep pamendak desain ieu. Sareng éta henteu kunanaon sabab anjeun meureun numpak jalur anu langkung agrésif tibatan anu ieu panginten. Tapi aya seueur hal pikeun sapédah ieu sareng kuring resep pisan kana éta.

GT masihan kuring kasempetan pikeun nyobaan. Janten hehehehe, sigana mah éta pasti aya dina daptar pondok anjeun, tapi tangtosna kuring resep pisan nyobian sateuacan anjeun ngagaleuh sareng ngantepkeun sapédah anu raoseun pikeun anjeun. Upami éta GT, hébat.

Kuring gaduh hiji komentar akhir, kumaha. Éta saé, tapi aya celah anu ageung antara Avalanche ieu sareng sensor GT, sareng éta bakal saé pisan upami aranjeunna ngaluarkeun hardtail inti anu agrésif pisan pikeun ngeusian kakosongan éta taun payun. Kusabab salaku murangkalih anu ageung nganggo motor GT, éta bakal ngajantenkeun kuring balik deui ka toko sapédah pikeun nyokot éta.

Ninggalkeun koméntar di handap ieu pikeun naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan sapédah ieu sareng panginten bagikeun tulisan ieu sareng réréncangan upami anjeun raoseun atanapi pikaresepeun. Tapi dugi ka waktos salajengna, sadayana, henteu paduli naon waé anu anjeun gaduh, dimana waé anjeun cicing, candak sapédah anjeun, angkat ka luar sareng milarian petualangan anjeun salajengna.

Naha GT sapédah raksasa?

BandingkeunSapédah

TheButaTalon 2 jeungGTAvalanche Comp duanana crosscountry bingkai aluminiumsapédah. TheButagaduh 27,5? roda na 2? 9 drivetrain nyayogikeun langkung seueur roda gigi, sedengkeunGTgaduh 27,5? / 29? roda sareng komponenana langkung saé.

buuk helm

Naha GT mangrupikeun mérek sapédah BMX anu saé?

GTHawa 20Sapédah BMX

Naha anjeun milari salah sahiji anu paling kerénSapédah BMXanu nawiskeun anjeunhébatpangalaman tunggang jalan?GTHawa henteu ngan ukur nyayogikeun anjeun tapi ogé masihan anjeun warna anu cerah sareng pikaresepeun. Saterasna, éta anu pangsaénaSapédah BMXsahandapeun 500.

Héi sadayana sareng wilujeng sumping deui kana tip Salasa anu sanés anu dina tulisan ieu kuring bakal ngajar anjeun kumaha ngawartosan upami sapédah BMX sapotong sampah atanapi henteu sateuacan anjeun ngagaleuh. Judul anu ieu sigana rada tangguh, tapi kuring ningali seueur inpormasi dina internét sareng seueur jalma anu naroskeun: naha sapédah ieu hargana? Sareng aranjeunna naroskeun perkawis sepédah ti jalma anu nyobian ngajual motor lengkepna ti lima taun ka pengker pikeun harga anu aranjeunna mayar nalika éta jelas ditumpangan sahingga kuring hoyong ngalakukeun tulisan ieu kalayan harepan éta nyegah sahenteuna hiji jalma méakkeun teuing seueur atanapi leres-leres robih ngagaleuh sapédah BMX sareng aya bénten anu jelas pisan antara hiji sapédah BMX sapertos kieu contona sareng sapédah anu anjeun tiasa mendakan di Walmart anu mangrupakeun BMX -Bike. Ieu sanés tulisan anu nyarioskeun bédana ieu.

Bédanana nyaéta kuring bakal nyarioskeun perkawis éta, anu henteu jelas dina pandangan heula pikeun jalma anu nembé lebet kana BMX sareng hoyong mésér sapédah Legit BMX kahijina, jalma anu nembé resep sapertos aranjeunna pisan katingalina upami kanyataanna? Dua sapédah anu béda pisan disimpen - dua standar anu béda pisan. Sareng éta leres-leres penting, utamina nalika ngeunaan kaamanan. Pikeun ngamimitian, urang badé nyarioskeun cara anu paling gampang pikeun nyarios yén sapédah aya dina tungtung handap spéktrum sareng anu paling atra sareng jelas anu aya dina bracket handapeun unggal motor BMX mérek modér anu parantos dilakukeun sababaraha taun ka pengker anu kalebet kurung handapeun Amérika anu henteu ditutup atanapi setélan engkol henteu diragukeun dina tungtung handap spéktrum sapédah sadayana, janten kuring parantos nunjukkeun conto kurung handapeun Amérika anu henteu disegel kalayan tilu potongan sareng hiji potongan setup engkol sareng ayeuna anjeun ningali kurung handap ukuran sedeng dina layar kalayan sapédah Naon waé anu anjeun anggap ku kurung handap ukuran sedeng mangrupakeun cara anu pasti pikeun nyarios yén sapédah ieu goréng di handapeun tungtung handap spéktrum , sedengkeun kurung handap mangrupikeun indikator anu paling jelas ngeunaan kualitas hiji sapédah BMX nyaéta, urang tiasa maju pikeun kéngingkeun indikator anu kirang jelas pikeun ditingali tapi ogé hal anu nalika anjeun terang naon anu kedah dipilarian pasti tiasa terang iraha sapédah anu kualitasna langkung handap sareng éta mangrupikeun jinis bantalan headset sareng panempatan headset dina sapédah biasana di handapeun éta nyaéta setélan bantalan anu teu diséépkeun bédana antara ieu sareng setélan headset terpadu sapertos sapédah ieu nyaéta ku setélan terpadu, rohangan pikeun bantalan saleresna diwangun kana tabung sirah tina sapédah sareng sanaos ieu pikeun Éta sigana hurung pikeun sababaraha anjeun, aya cara anu gampang pisan pikeun terang upami pigura anu anjeun tingali dipasang atanapi ngagaduhan cangkir pers éta, sareng éta ngan ukur ku ningali yén daérah dina bingkai anu ngagaduhan cangkir pencét atanapi hiji headset anu henteu disegel ngagaduhan putus anu jelas dina bingkai dimana aya anu didorong bari bingkai kalayan dina headset Terpadu kalayan henteu jelas-jelas jelasna nunjukkeun yén pigura ieu didamel pikeun nempatkeun tabung sirah sareng mugia gambar-gambar anu kuring tampilkeun dina layar parantos masihan anjeun gambaran anu langkung saé pikeun anjeun ngartos ti dinya tiasa balik ka daérah kurung handap kana sprocket sapédah.

Sprocket dina sapédah mangrupikeun kamungkinan indikator kualitas anu sanés, sapertos dina tungtung handap spéktrum, sapédah lengkep sering sumping sareng sprockets baja anu ipis pisan, sprockets anu katingalina didamel tina waja. Bédana antara aluminium sareng waja biasana katingali sacara visual sareng ipisna pinion mangrupikeun tanda mati nalika sprockets aluminium ieu biasana kandel 5 dugi 7 milimeter teras sprocket baja sakitar 3 millimeter kandel sareng sapertos anu kuring nyarioskeun éta jelas pisan. Sareng éta mangrupikeun tilu atribut kualitas anu paling jelas tina sapédah beuheung, tapi upami ngeunaan hal-hal éta, harga harga $ 100 atanapi kirang aya.

Anjeun leres-leres henteu kedah hariwang ngeunaan hal-hal ieu kusabab dina $ 100 éta biasana hargana kecuali éta sapédah éta lengkep tilelep kana taneuh sareng parantos musnah, tapi éta mangrupikeun hal anu kuring henteu kedah nyaritakeun yén éta jelas sareng jelas. sareng dina sagala kajujuran, kuring henteu bakal mayar langkung ti $ 75 dugi ka $ 100 pikeun sapédah anu gaduh headset anu henteu disegel atanapi kurung handap Amérika anu henteu disegel atanapi engkol hiji-sapotong sareng sprocket baja sabab kaseueuran waktos aya tawaran anu langkung saé di ditu. pikeun artos anu sami atanapi ngan sakedik artos, salami anjeun terang naon anu anjeun milari nalika ngeunaan harga harga saratus dolar, nalika urang ngalangkungan éta sareng anjeun parantos mencét sadaya kotak. Éta ngagaduhan headset terpadu, éta ngagaduhan bracket handap tengah. Éta ngagaduhan sprocket aluminium langkung ti $ 100.

Aya sababaraha hal anu anjeun tiasa parios, kami moal ngajentrekeun pisan, tapi kuring ngagaduhanana pikeun anjeun ayeuna. Anu mimiti sareng sigana anu paling penting tina hal-hal éta anu henteu daptar anu luhur nyaéta naha atanapi henteu sapédah éta ngagaduhan hub Sareng upami anjeun énggal di lapangan, anjeun panginten henteu terang naon anu katingalina Seal hubs dina sapédah BMX. Mudah-mudahan gambar-gambar ieu tiasa masihan anjeun langkung jelas sareng éta mangrupikeun hal sanés anu dikaitkeun sareng harga nalika anjeun nyarioskeun tanda harga saratus dolar sareng anjeun nyarioskeun hub anu henteu disegel dina sapédah ieu, anjeun henteu kaleungitan teuing , Kusabab anjeun teu nyéépkeun seueur artos.

Pasti aya di handapeun tanda saratus dolar éta, tapi di sisi anu sanésna, upami anjeun nyéépkeun sakitar $ 100 sareng anjeun kéngingkeun sapédah kalayan hubung payuneun sareng hub bérés, anjeun terang yén anjeun kéngingkeun nilai anu langkung saé sareng éta sababna penting pikeun ningali ieu hal anu ningali hal anu langkung alit pikeun ditingali. Sadel sareng ban dijamin sadayana sabab gampang ngagentos nalika pelana kanggo sepédah lengkep dina kisaran harga anu langkung handap. Aranjeunna biasana dianggo sareng sadel sareng kombinasi pos korsi, dikaitkeun sareng henteu disaluyukeun ku alesan anu jelas, ngahémat biaya, teras upami ka ban: Sapédah lengkep anu dibanderol langkung handap gaduh ban anu tiasa nampi tekanan ban anu langkung handap.

Janten nalika ningali ban dina sapédah sareng nyatakeun sakitar 35 dugi 50 psi di dinya, anjeun biasana milari ban kualitas anu langkung handap anu tiasa janten indikator bagian kualitas anu goréng dina sapédah, janten upami anjeun ningali ieu anjeun panginten tiasa waé hoyong ningali Ngalirkeun aspék séjén tina sapédah sareng deui dina kisaran harga anu langkung handap anjeun leres-leres henteu kedah pilih-pilih sareng sanésna, turunna deui nalika ningali 110 ban psi dina sapédah anu ngan ukur $ 100 pikeun Asks, anjeun terang éta gaduh ban kualitas anu langkung saé sareng éta ngan nilai anu langkung saé anu tiasa ditingali dina sapédah BMX, tapi aya hiji hal anu sanés anu urang henteu acan bincangkeun sepenuhnya. Sareng éta anu ngabédakeun antara pasar béréndélan sareng mérek dina sapédah sareng bagian mérek anu langkung handap dina sapédah, sapertos hal-hal sanés anu kuring kantos nyarios. Éta henteu leres-leres ditetepkeun sabab saha waé anu tiasa nyéépkeun bagian kana sapédah BMX sareng saha waé tiasa nempatkeun engkol anu panghadéna dina kurung handap Amérika anu henteu disegel ku headset anu henteu disegel sareng éta tiasa hartosna leres-leres nanaon tapi nalika anjeun ningali sapédah sareng ngalakukeun Tingali nami mérek ageung dimana-mana Bagian-bagian dina roda saleresna dicap kana bagian na sanés ngan ukur stiker dina éta Maka éta tiasa janten indikator yén seueur bagian na aftermarket atanapi kualitasna langkung saé dina sapédah lengkep Ieu dipésér sareng anu tiasa janten indikasi anu sanés, yén anjeun kéngingkeun rasio kinerja-harga anu hadé.

Salaku conto, sapédah lengkep anu canggih kadang-kadang dilengkepan ku bagian mérek ti perusahaan ieu. Conto anu saé ieu nyaéta aya sababaraha sapédah kumplit dinten Minggu anu sumping sareng roller coaster gratis Odyssey-Cl di dinya, éta mangrupikeun sapédah $ 200 atanapi langkung tapi aranjeunna ngagaduhan sapédah lengkep anu hargana sakitar opat ratus lima ratus lima ratus dolar, sareng éta, anjeun terang yén anjeun kéngingkeun nilai anu langkung saé pikeun sapédah ieu kusabab anjeun tiasa ngajual hub éta sareng ngahasilkeun satengah artos tina sapédah. Siga kuring ngagantung sorangan.

Éta pasti tunduh ka kuring. Abdi henteu cekap cekap. Oke, kuring kedah ngalereskeunana sareng kuring perhatoskeun micna pinuh.

Janten upami aya parobihan audio Hapunten, ayeuna henteu kunanaon, tapi sapertos anu kuring carioskeun éta henteu diatur tapi pasti aya anu kedah diémutan iraha sareng iraha anjeun badé mésér sapédah BMX lengkep Nalika ngeunaan mésér sapédah BMX sadayana, anjeun biasana henteu kersa nyéépkeun artos anu mayar kanggo sapédah kacuali éta énggal sareng anjeun leres-leres kedah ngagaduhanana kusabab nilainya turun pas aya anu kéngingkeun sesuatu sareng biasana aya penawaran anu langkung saé di luar sana dimana anjeun tiasa kéngingkeun sapédah khusus anu ngagaduhan bagian-bagian luar biasa atanapi sadaya bagian pasar bérés ku harga anu saé pisan pikeun jalma anu hoyong mésér sapédah lengkep anu tiasa sareng tiasa dianggo Kuring henteu terang persis anu kedah dipilarian. Janten mudah-mudahan éta ngabantosan anjeun. Hayu atuh terang dina komentar di handap.

Hatur nuhun deui pikeun nonton sareng ningali anjeun énjing kanggo tulisan sanés. Wilujeng tepang

Naha kuring kedah mésér sapédah hibrida atanapi gravel?

Aranjeunna bénten tujuan sareng ngawangun-na, étasapédah kerikilméré kendali pengendara dina sagala rupa rupa bumi, tapi étasapédah hibrididéal di jalan aspal. Upami anjeun peryogi asapédahpikeun petualangan dina permukaan anu béda, anjeun peryogisapédah kerikil, tapi upami anjeun peryogi asapédahpikeun mudik, anjeun peryogisapédah hibrid.

Naha GT langkung saé tibatan buta?

Thebutanyaéta lobalangkung saépilihan. Kanggo verifikasi,GTdiakuisisi ku Dorel Industries (ti saprak 2004), anu ogé saterasna teras kéngingkeun Cannondale. TheGTparusahaan tos seueur ti sapraksaterusna, sareng ayeuna ngahasilkeun sapédah hébat.

Naha Trek langkung saé tibatan GT?

TheGTngagaduhan seueurlangkung saékomponén, sedengkeunTrekgaduh 2? 9 drivetrain nyayogikeun langkung seueur gear anu langkung ageung.

Naha Giant ngadamel GT?

TheButaTalon 2 jeungGTAvalanche Comp duanana sapédah bungkus aluminium hardtail. TheButagaduh 27,5? roda na 2? 9 drivetrain nyayogikeun langkung seueur roda gigi, sedengkeunGTgaduh 27,5? / 29? roda sareng komponenana langkung saé.

Naha sapédah GT didamel di Cina?

SanaosGTmangrupikeun perusahaan California, sadaya pabrik bingkai di outsourcing ka pabrik luar negeri diCinasareng Taiwan. Produksi luar negeri populér disapédahindustri sabab ngajaga béaya rendah.

GT Aggressor mana anu pangsaéna?

TheGT AggressorModél 2021 nyaéta urangluhurpilihan upami anjeun milari mésér sapédah gunung sahandapeun $ 500. Modél ieu mangrupikeun '29er', hartosna roda 29? luhur, sabalikna tina standar 27.5? kaseueuran sapédah gunung paling 29er tiasa masihan anjeun langkung gancang sarenglangkung saédaya tarik sakabéh.

tulang tonggong roller busa

Naha aya sapédah GT anu saé?

Gt sapédah gaduh panangan dina sadaya jinis sapédah sareng sapédah ieu sacara umum ulasan positif. Titik resensi nyaéta yén sapédah GT ayeuna luntur sareng aranjeunna henteu tiasa nyugemakeun palanggan tapi pikeun gunung na, aya apresiasi.

Naha GTR 5 sapédah jalan anu saé?

Kalayan ciri penanganan anu tiasa dipercaya, fender dipasang sareng kontrol anu langkung seueur dianggo, GT GTR 5 mangrupikeun calon anu hadé pikeun sapédah jalan anu munggaran kalayan harga anggaran. Anjeun pasti kedah nempatkeun kana daptar pondok anjeun.

Naon posisi numpak tina Honda GT?

Posisi tunggang GT, sapertos beurat pigura, pisan dina arena sapédah jalan, sareng tumpukan sapédah sapertos 612mm tumpukan sareng jangkauan 400mm dina sapédah tés ageung abdi. Posisi naek olahraga ditarjamahkeun kana sapédah anu sapinuhna di bumi nalika badé kasar.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Garpu karbon Kinesis - solusi praktis

Naha garpu karbon patut? Jawaban saderhana: Responses sanés anu leres: garpu karbon langkung (langkung) langkung enteng sareng langkung ngahampura. Tapi kaunggulan anu paling penting nyaéta éta ogé sudutna langkung saé tibatan aluminium (sareng rada langkung saé tibatan waja atanapi titanium anu janten seueur bikang sareng Ti motor ayeuna nganggo garpu karbon).

Fakta serat karbon - solusi praktis

Naon istiméwa ngeunaan serat karbon? Serat karbon mangrupikeun bahan kapadetan rendah kalayan rasio kakuatan pikeun beurat pisan. Ieu ngandung harti yén serat karbon tangguh tanpa kagoréng sapertos baja atanapi aluminium, sahingga sampurna pikeun aplikasi sapertos mobil atanapi pesawat.

Garpu karikil karbon - kumaha ngalereskeun

Naha garpu karbon saé pikeun gravel? Sanaos kuring nyobian anu pangsaéna pikeun milari garpu gravitasi karbon anu didesain pikeun petualang dina pikiran. tapi ogé kuring kalebet sababaraha garpu karbon anu kirang serbaguna anu henteu ngagaduhan eyelét tapi tiasa tiasa dianggo kalayan saé kanggo bikepacking sareng cycling petualangan sareng dioptimalkeun ogé pikeun grinding gravel umum.

Sapédah karbon dina palatih - patarosan umum

Naha aman pikeun nempatkeun sapédah karbon dina palatih? Gumantung kana jinis palatih sareng panggunaan, éta berpotensi nerapkeun kakuatan anu teu biasa dina sapédah anjeun, pakean bagian sareng / atanapi ngaleuleuskeun atanapi ngarusak sapédah anjeun, maca tambahan pikeun manual pamilik Khusus ngeunaan panggunaan palatih. Ieu leres leres pikeun sapédah serat atanapi serat karbon kaku napel na palatih.

Setang karbon vs aluminium - solusi pikeun

Naha setang karbon ngabédakeun? Pikeun pamula, tanpa kaleuleuwih diwangun, batang karbon tiasa nawiskeun langkung seueur kamampuan damping tibatan kaseueuran batang paduan. Daripada ngaraosan masing-masing geter, setang karbon tiasa ngabantosan nyerep sareng ngabasmi obrolan éta. Nalika anjeun kaluar dina perjalanan anu panjang, éta tiasa ngabédakeun langkung raoseun pikeun panangan anjeun.