Utama > Tinjauan > Tinjauan helm - solusi praktis

Tinjauan helm - solusi praktis

Naon mérek hélem pangsaéna?

Upami anjeun ngaraos énggalhelmsareng teu ngagaduhan waktos kanggo maca ulasan kami, anjeun panginten hoyong mertimbangkeun salah sahiji ieumérek.
  • No 1 AGV. Italihelmmaker AGV naék kaluhurtempat pikeun 2021 ti nomer 2.
  • No 2 Shoei.
  • No 3 Hiu.
  • Henteu 4 HJCs.
  • No 5 Arai.
  • No 6 Caberg.
  • No 7 Nolan.
  • No 8 X-Lite.



Hai sadayana, urang sadayana terang kumaha X-Spirit 3 ngabandingkeun sareng RX-7V, tapi kumaha Shoei nyalira ngalawan Arai atanapi bahkan AGV? Kusabab urang ngamimitian ngarékam tés jalan urang, urang parantos ngumpulkeun data ngeunaan helm ti Shoei, Arai, AGV, HJC, Shark, Schubert sareng NolanGroup kalebet X-Lite sareng Nolan. Nalika kami nganggo data ieu pikeun ningali kumaha helm masing-masing, kami panasaran ningali naon hasilna anu bakal kami peroleh upami urang nempatkeun sadayana hélem masing-masing ningali naon anu ditawarkeun unggal perusahaan salaku mérek. Kami nganggo pangaturan uji jalan anu biasa tapi ogé nambihan rata-rata nilai SHARP tina helm ieu pikeun ngagaduhan ideu kaamananna. patarosan anu ngaduruk ngeunaan Shoei vs.

Arai? Tapi sateuacan urang némbalan patarosan anu langgeng, tong hilap maca uji coba masing-masing sareng ulasan helm kami sabab kinerja masing-masing tiasa béda tina naon anu bakal urang bahas di dieu dina Shoei. Lian ti Hiu atanapi AGV, ieu mérek anu kami paling tés. Shoei pasti langkung seueur dina tungtung premium pasar tapi ieu nunjukkeun dina pelapis kualitas luhur, visor naék sareng ngan kualitas luhur sacara umum.

Angka kami mangrupikeun tes jalan anu dikumpulkeun tina Shoei Neotec 2 (helm modular Shoei), Shoei NXR (helm touring), Shoei GT Air 2 (ti Sport-Touring), Shoei X-Spirit 3 (balap modél luhurna helm), Shoei Hornet ADV (helm petualangan na) sareng Shoei J-Cruise 2 (helm jet anu paling populer). Helm Shoei biasana ngagaduhan bentuk sirah lonjong sedeng sareng didamel tina bahan cangkang AdvancedIntegrated Matrix na, ngémutan hasil uji Kanggo sadayana hélem na dibawa babarengan, Shoei tampil sapertos anu diarepkeun. Shoei nampi 4 bintang kanggo matéri kalayan cangkang AIM.



Ieu ogé ngandung hartos beurat handap, anu masihan Shoei 4 bintang deui. Kusabab kaseueuran hélem Shoei ogé dilengkepan ku lénsa sisipan Pinlock, ieu ogé mangrupikeun 3 bintang. Nalika ngeunaan noise, Shoei lancar pisan, teu kirang hatur nuhun kana Shoei GT Air 2, janten 3 bintang.

Ventilasi Shoei ogé padet nalika dipeunteun 5 bentang. Anu terakhir tapi teu saeutik, sapertos anu parantos didugikeun, Shoei kéngingkeun 4,5 bintang pikeun kanyamanan anu hébat, skor kalayan saé pisan, kéngingkeun 4 bintang sareng asalna dina euro anu peringkat ramah-per bintang 22.

Dumasar kana peringkat SHARP tina helm ieu, Shoei kalebet rata-rata 4 bintang ogé aman pisan. Ayeuna urang kana hasil Arai, Arai mangrupikeun produsen helm utama Jepang anu kadua, ogé dikenal pikeun kaamanan sareng kualitasna, nambihan sababaraha fitur khusus anu teu dipiboga ku perusahaan sanés. Salaku conto, bukaan visor na sareng bentuk cangkang buleud.



Helmét na biasana serat super homemade ngalangkungan pangwangunan lamina anu rumit sareng éta ngandung hartos di antawisna kategori helm anu paling mahal. Arai ogé dikenal pikeun nawiskeun rupa-rupa alat kelengkapan sirah tina bujur sedeng dugi ka bujur panjang. Pikeun tés jalan urang gaduh Arai. diuji Tour X4 (helm ure Advent), AraiProfile-V (helm touringna), Arai Renegade-V (helm kapal pesiar), AraiSZ-R VAS (helm jet ti Arai) sareng Arai RX- 7V ( top helm balap na).

Arai Shoei pasti milarian artos, tapi hayu urang tingali sabaraha. Dina hal matéri, Arai gaduh 4 bintang sareng berkat serat khusus éta ngan ngagaduhan 4 bintang dina hal beurat, hasilna sami 4-bintang pikeun visor na. Dina hal sora, kumaha ogé, Arai henteu ngalakukeun ogé saé kénging 2 bintang.

Nanging, Arai parantos sumping deui pikeun ventilasi sareng kanyamanan kalayan masing-masing 4 bintang pikeun palapis kualitas luhurna, nyandak Arai ka 4 bintang, sanaos ketinggalan Shoei dina hal kinerja. Bentang-bentang ieu ogé bakal aya sekitar 26 euro / bintang, anu lumayan mahal. Sanaos kitu, ieu helm aman kalayan rata-rata 4 bintang pikeun helm anu sayogi sareng ampir sadaya helm Arai di Amérika Serikat parantos disertifikasi Snell.

ngadorong tantangan



Nalika kami ngabandingkeun dua raksasa ieu, kami mutuskeun pikeun nambihan sababaraha batur ogé, kalebet AGV. AGV mangrupikeun pesaing anu kuat dina hal ieu kalayan hélem dina ampir sadaya kategori sareng kisaran harga, teu kakantun pabrikan Pista GP RR anu kawéntar, anu dianggo ku Valentino Rossi nyalira; pas helmna langkung ketat, aranjeunna ogé resep bahan serat karbon dina helmna. Janten urang diuji AGV Pista GPRR sareng AGV Pista GP R, AGV K1, AGV K3SV (helm anggaran gedé AGV), AGV Sport Modular, AGV K6 (AGV's sport touring helm), AGV X3000 sareng AGV Corsa R.

Gimana, AGV henteu sapertos ogé pesaing na. Pikeun matérial, AGV kénging 4 bentang ku panggunaan sababaraha ukuran cangkang, sareng ieu ogé ngahasilkeun 4,5 béntang beuratna.

Visors AGV ogé ngagaduhan 4 bintang total. AGV ogé skor sacara hadé dina hal noise, kéngingkeun 3 bintang deui. Terakhir tapi teu kalahkah, AGV kénging 4 bintang pikeun ventilasi sareng kanyamanan ngajantenkeun totalna 4 bintang sakitar 26 euro / bintang, anu sami sareng Arai.

Nanging, skor kaamananna ogé kalayan jumlahna 4,5 béntang. Salajengna urang sumping ka Shark, pabrik helm Perancis.

Sacara umum, hélem na condong gaduh pas oval sedeng sareng dipikanyaho berkat Evo One 2. Helm anu kami diuji pikeun Shark nyaéta Shark Evo One 2, Shark Spartan Carbon, Shark Race-R Pro GP, Shark Spartan GT Carbon , Shark Skwal 2 sareng Shark Spartan GT. Hiu nuju saé tapi henteu dugi ka puncak 3 urang dugi ka ayeuna.

Hiu meunang 3 bentang pikeun matérial kusabab jumlah ukuran cangkang anu leutik. Dina hal beurat sareng visor, Nanging, Hiu ogé, kénging 4 bintang. Nalika ngeunaan noise, Hiu hanjakalna kéngingkeun 2 bintang pikeun isolasi noise anu goréng.

Nanging, Hiu ngagaduhan 3 bintang pikeun ventilasi sareng anu sanés 4 pikeun kanyamanan. Ieu nyayogikeun Hiu ka total 3 bintang dina 22 euro per bintang, nyaéta tara sareng Shoei.

Tapi Hiu tetep ngadamel helm aman kalayan rata-rata 4 ti 5 bintang. Pikeun babandingan, kami ogé parantos ngalebetkeun Schuberth di dieu, tapi henteu diuji salaku lalaki nyaéta hélem sapertos Shoei atanapi AGV. Schuberth, perusahaan Jérman, dicirikeun ku kanyataan yén anjeun tiasa langsung nganggo naon waé dina hélem anjeun, ogé hélem modular sapertos Schuberth C4 Per.

Helmétna biasana aya dina lonjong sedeng pikeun pas sirah buleud. Pikeun uji jalan kami, kami nguji Schuberth C4 Pro, Schuberth C4 Pro Carbon sareng Schuberth M1 Pro (helm jet Schuberth). Henteu héran, Schuberth lakukeun ogé, sanaos ieu kagulung ku ukuran sampelna alit. urang ngadamel pondok sareng nyarios Schuberth kéngingkeun 4 bintang pikeun matéri, kusabab cara ngolah serat langsung pikeun serat kaca, beurat, visor, noise sareng ventilasi.

iraha tur de france réngsé

Nanging, Schuberth parantos saé pisan upami ngeunaan kanyamanan kéngingkeun 5 bintang. Ieu masihan Schuberth sajumlah 4 bintang dina 26 euro per bintang, anu rada kuciwa ku 3 béntang pikeun kaamanan. HJC sok ngareuwaskeun kami dina tés nyetir kami kalayan harga anu murah pisan sareng kualitas luhur sareng kinerja.

Helm anjeun tina produksi premium kami nyalira, matrix terintegrasi x sareng biasana aya dina bentuk sirah sedeng-lonjong. Pikeun tés ieu kami nganggo data kami tina HJC RPHA 90, HJC F70, HJC i90, HJC RPHA70 sareng HJC RPHA 11 hasil beurat. HJC ngagaduhan 3 bintang pikeun matéri, anu dipikahormat pisan.

Tapi teras HJC tiasa ngetok dugi ka 4 bintang pikeun tiap kategori pikeun beurat sareng visor. Nalika ngeunaan noise, Nanging, HJC skor 2,5. rada parah ti béntang.

Pikeun ventilasi sareng kanyamanan, Nanging, HJC datang deui sareng bintang 3,5 atanapi 3. Sacara umum, HJC datang ka total 3 béntang sareng 18 euro per bintang, anu mangrupikeun nilai panghandapna di dieu.

Cindekna, HCJ ogé nyetak 3 Bénténg ogé. Salaku anu terakhir tina ngabandingkeun mérek kami kami ngagaduhan NolanGroup, dimana kami ngagabungkeun hasil pikeun Nolan sareng helm X-Lite kami. Kadua perusahaan ngagaduhan bentuk sirah lonjong sedeng sareng biasana nawiskeun hémat tur balap helm anu kuat dina kategori sedeng.

Kami diuji Nolan N87 Plus, Nolan N87, Nolan N100 5Pl, Nolan N100 5, X-Lite X-1004 sareng X-Lite X-803 RS Ultra Carbon. Kinerja sakabéh NolanGroup saé pisan saimbang jumlah pasar anu aranjeunna katutupan. Aranjeunna kéngingkeun 3 bentang pikeun bahan sareng beurat, sedengkeun aranjeunna kéngingkeun 4 pikeun visor, sabab aranjeunna perhatian pisan dina nyayogikeun helm Pinlock insert disc.

NolanGroup ogé skor kalayan hadé dina hal noise, kalayan langkung 3 bintang, sareng anu sami diterapkeun pikeun kanyamanan, anu henteu ogé goréng. Pikeun alesan kaamanan, aranjeunna ogé nyitak skor rata-rata 4 rata-rata. Éta hartosna kami parantos ngaliwat sadaya mérek kami sareng ayeuna kami tiasa ngumumkeun juara kami.

Sareng hapunten, penggemar Arai sareng AGV, Shoei, aranjeunna ngagaduhan 4 bintang sacara umum, tapi aranjeunna ogé saé atanapi langkung saé tibatan perusahaan sanés dina masing-masing kategori, teu kakantun nilai hébat artos tina 22 euro per bintang. Salajengna, aman pikeun nyatakeun yén éta mangrupikeun AGV kalayan catetan kaamanan hébatna ogé kinerja padet di jalan. Salajengna urang gaduh Arai, dituturkeun ku HJC sareng Shark sareng NolanGroup saatos éta kirang langkung.

Kami henteu ngaevaluasi Schuberth di dieu sabab ukuran sampelna leutik teuing. Janten ayeuna urang gaduh jawaban kami: Shoei anu pangsaéna pikeun 2020. Tapi henteu hartosna unggal helm anu aranjeunna paling saé, sabab ieu rata-rata sareng helm mana anu anjeun pilih ogé gumantung kana naon anu anjeun milari, anu mana waé sakumaha saé tina AGV atanapi HJC atanapi perusahaan sanés tiasa ditawarkeun.

Upami anjeun resep kana tulisan éta, langganan sareng hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun di handap, Abdi Sebastian ti Juara Helmets sareng hatur nuhun pikeun nonton!

Naon merk helm motor anu pang hadéna?

Merk Helm Motor Terbaik2021
  1. ShoeiHelm. # Sawangan. Produk.
  2. HJCHelm. # Sawangan. Produk.
  3. BelHelm. # Sawangan. Produk.
  4. AraiHelm. # Sawangan.
  5. NolanHelm. Nolan mangrupikeun anu hébathelmpabrik anu asalna di Itali. Perusahaan parantos didirikeun taun 1973.
  6. HiuHelm. # Sawangan.
  7. AGVHelm. # Sawangan.
16. 2021.

sajarah wisata de france

Naon helm motor anu pang hadéna sareng paling aman?

LuhursabelasHelm Motor Paling Aman
  1. Arai Corsair V. Poto: Diskon Rider.
  2. Shoei X-12. Poto: YlwDevil.
  3. HJC CL-16. Poto: Revzilla.
  4. Kalajengking EXO-R2000. Poto: Kalajengking.
  5. Arai RX-Q. Poto: GPhelmets.com.
  6. Bell Star. Poto: Hien Tran.
  7. Bell RS-1. Poto: Megat DS.
  8. Shoei RF-1200. Poto: SF Moto.

Hai, nami abdi Ryan F9. Sareng dinten ieu kami ngancurkeun $ 300 Scorpion EXO-R710 sareng $ 30 AHP. Helm.

Kuring yakin yén hal ieu henteu ngagaduhan nami asli. Persetujuan ECE sareng DOT sami tiasa dipertanyakan. Kusabab kacuali ieu basa Cina pikeun Departemen Perhubungan, sigana henteu gaduh sertifikasi hukum.

Anu ngajual dina ebay ogé nyebatna 'cangkang ABS anu paling saé sareng éndah'. Tapi stikerna didieu nyarios polikarbonat, salah éja tangtosna. Salaku tambahan, aya kanyataan yén éta sumping dina kantong sampah.

Teu aya panutup microfiber, teu aya kotak, teu aya panyalindungan. Naon tingkat kaamanan helm ieu, sigana ngan ukur kapangaruhan ku pangiriman. Salaku tambahan, helm bau bau pisan tina lem anu kuring raos tinggi upami kuring nganggo éta langkung ti lima menit.

Nanging, anu munggaran tina tés kacilakaan kami nyaéta visor 'Ellip-Tech' anu tahan cai, anu ngégél tutup batang Bentley kalayan hiji pukulan anu pasti. Sedengkeun helm AHP ditutup ku sora anu paling ngaganggu, lawang ventilasi di sakumna dunya siga anu didamel pikeun helm anu sanés, kusabab tanpa liang dina busa EPS, bukaan ventilasi henteu diterangkeun kamana waé. Nanging, AHP ngagaduhan zipper ieu dina cangkéng anu langkung haneut.

Abdi henteu tiasa mutuskeun naha ieu inovatif atanapi idiotik. Nya, kuring masih kénéh garing. Abdi henteu.

jinis crunches

Ayeuna. Kalangkang disada. Tés urang salajengna nyaéta Penceure Resistance, sabaraha nembak nembus cangkang sareng visor unggal helm.

Sigana genep nembak pikeun nembus cangkang Scorpion. Sareng ngan sakali nembak pikeun nembus cangkang misteri AHP 'ABS / Polycarbonate'. Éta ogé ngalangkungan EPS sareng busa kanyamanan di handapeunana.

Leres, tembakan katilu dilebetkeun kana visor kalajengking. Éta normal, sial suci, sareng. Teu normal sapertos kitu.

Ngan hiji nembak pikeun niup liang ukuran mariem ngaliwatan visor AHP. Lempeng payun bahaya. Ayeuna kanggo tés anu pikaresepeun, Jasir.

Janten helm anu sah ngalirkeun tés pangaruh sisi, luhur sareng tukang pisan. Samentawis waktos, kaéndahan tawar parantos dugi langkung ti 100 G kanggo sadayana tilu. Tapi éta henteu heran lamun anjeun ngémutan ukuranana.

Tingali éra ebay langkung alit sareng langkung ringan dina 1,175 gram. Ayeuna bahkan 'sialan Sherlock' tiasa nampi AHP, henteu leres-leres nempatkeun seueur pad dampak di dieu. Résistansi abrasi!

Naon mérek hélem anu pangsaéna di Filipina?

AGV Helmets

Perusahaan parantos 73 taun damel di bisnis sapertos kieu, naha éta mangrupikeun pilihan pengendara populér sapertos Valentino Rossi sareng Giacomo Agostini. Kalayan AGV, pengendara ngaraosan perlindungan pinuh anu diperyogikeun nalika di luar jalan atanapi di jalur. Aranjeunna nawiskeun helm full-face, open-face, sareng modular.

Naha helm Spyder mérek alus?

Helm spydernanggung tanda kaunggulan sareng kaamanan, janten aranjeunna leres pisanalusinvestasi. Aranjeunna ngajanjikeun kasalametan di luhur sadayana, tapi aranjeunna henteu ngémut kana kanyamanan, fungsionalitas sareng gaya ogé.Spydergaduh sababaraha desain anu saé pisanhelmkalebet séri Tim Unite cool anu saé anu kuring resepkeun.

sapédah bmx

Naha AGV langkung saé tibatan Shoei?

LaintibatanHiuatanapi AGV, ieu mérek anu kami tés pangpangna.Shoeipasti langkung seueur dina tungtung premium pasar, tapi ieu nunjukkeun dina palapis kualitas luhurna, gunung visor sareng kualitas umum umumna.

Naha helm Shoei artos artos?

Helm Shoeimangrupikeun produk anu luhur, henteu diragukeun. Tapi anu pangsaénahelmnyaéta jalma anu paling cocog sareng ANJEUN. Anu paling mahal, paling mahalhelmkalayan fitur anu paling seueur sareng grapik anu saé di dunya bakal jadi BAHAYA upamiieuteu pas kana sirah anjeun leres. Upami anjeun gaduhShoeisirah, kéngingkeun aShoei.

Naha helm Ridex mérek alus?

Ridex helmnyaéta internasionalmérekdidamel di Vietnam kalayan Kualitas, Wangun & Desain anu teu kaéléhkeun.Helm ridexdirancang pikeun ngalakukeunpangsaénadina kaayaan tropis pikeun kaamanan optimal sareng kanyamanan.

Naon helm paling mahal?

Karbon RC Arai RX-7V nyaétapalingekslusifhelmtina pasar.

Dimana ngadamel helm LS2?

LS2MotorHelmTinjauan

Sababaraha dinten kapengkerLS2kantor pusatna di Spanyol sareng ngahasilkeun langkung ti 1.000.000 motorhelmsataun di pabrik Cina, ngajualhelmsacara global - kalebet ka Amérika Kalér, Éropa sareng Australasia.

Kumaha cara maca helm sapédah ulasan-bikeradar?

Tinjauan helm sapédah - Tautan Aksesibilitas BikeRadar Luncat ka Luncat Eusi Utama kana Langkung Navigasi Langkung ka Jalan Footer

Anu mana anu paling hélem helm kanggo dipésér?

Review Helm Cyber ​​Jalan Air R convertible helm 3,5 ti 5 rating bintang

Naha pantes pikeun kéngingkeun helm anu cocog sareng sirah anjeun?

Milarian bentuk anu leres pikeun cocog sareng sirah anjeun penting pisan pikeun kaamanan sareng kanyamanan. Helm anu disebatna 'pangsaéna' di dunya sia-sia upami henteu pas, sareng sakadang helm anu langkung murah bakal langkung pas tibatan helm anu hargana sababaraha ratus dolar. Helm anu béda didamel pikeun bentuk sirah anu béda.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.