Utama > Tinjauan > Jamis commuter 1 ulasan - solusi inovatif

Jamis commuter 1 ulasan - solusi inovatif

Naha Jamis Commuter mangrupikeun sapédah anu saé?

Jamisngajadikeun kualitas luhur sareng garis anu dipikaresep kukomutersapédah kalayan kisaran harga anu terjangkau $ 390 dugi ka $ 800. TheJamis Komuter3sapédahnampilkeun pigura aluminium, hub laju Shimano Nexus 7 kalayan shifter pulas revo-shift, ukuran roda 700c, fenders, sareng penjaga ranté lengkep.



Aya warisan sareng perusahaan sapédah urang sareng éta saleresna balik deui ka 1937. Dimimitian ku bapak kuring George Joannou. Anjeunna lahir di Pulo Siprus taun 1910.

Anjeunna tetep nguping ngeunaan kasempetan di luar nagara na. Mimiti anjeunna imigrasi ka Inggris Raya. Sakitar dalapan bulan bapak kuring gaduh artos cekap pikeun ngalalana transatlantik ti Britania Raya ka Amérika Serikat.

Salah sahiji hal anu anjeunna perhatoskeun nyaéta sapédah sadayana. Sapédah di Amérika Serikat sama sakali henteu sapertos sapédah anu dialamina di Inggris Raya. Aranjeunna beurat.



Éta beuratna 60 pon. 70 pon. Éta speed tunggal.

Aranjeunna rem coaster. Mimitina ceuk pikir meureun kuring bisa ngamimitian usaha. Meureun kuring tiasa ngimpor sapédah ringan ti Inggris ka Amérika Serikat.

Janten anjeunna ngamimitian usaha impor alit na. Anjeunna ngimpor sapédah ti Britania Raya. Nalika Inggris leres-leres henteu anjeunna ngamimitian angkat ka Perancis.



Nalika éta henteu saé deui, anjeunna angkat ka Jepang. Saatos Jepang anjeunna angkat ka Taiwan. Sareng sakitar waktos anjeunna di Taiwan anjeunna mimiti gering.

Kuring angkat ka kamarna di rumah sakit hiji dinten sareng anjeunna nyandak leungeun kuring sareng nyarios, 'Carine, punten entong ngantepkeun perusahaan sapédah éta maot.' Janten kuring ningali anjeunna sareng nyarios, 'Pa, tong hariwang.' Kuring sering sareng anjeunna dina perjalanan bisnis sareng kuring sapertos budak awéwé anu indit sareng bieu tiasa ningali méja di payuneun kuring saha waé anu diajak ngobrol.

Janten urang leres-leres ngagaduhan hubungan anu saé pisan ti sisi ngora anu saé pisan sareng kuring terang yén kuring ngan hiji-hijina jalma anu leres-leres tiasa nyandak éta atanapi panginten dina yuswa 20. Kuring pikir bapak ngawangun bisnis sapédah ieu ti mimiti. Kuring janji yén kuring bakal ngajantenkeun bisnis sapédah tetep, ngembang, sareng ngalaksanakeun warisan anjeunna ngamimitian sareng ngalaksanakeun sababaraha nilai sareng kapercayaan anu anjeunna tanamkeun ka kuring sareng kulawarga.



Urang parantos lami-lami. Anjeun henteu cicing dina bisnis anu panjang dugi ka ngalakukeun paling hal-hal anu paling sering. Salam kami kawas dealer kami.

Usaha kulawarga. Seueur urang parantos sareng perusahaan parantos mangtaun-taun. Anjeun henteu cicing di perusahaan kecuali anjeun resep damel di dinya.

Sadayana damel atos sareng babarengan sareng tujuan anu umum sareng tujuan éta pikeun ngahasilkeun produk anu pangsaéna. Kengingkeun seueur eyeballs nalika anjeun ngaluncurkeun produk ieu sareng pamustunganana kéngingkeun supir datang ka toko dealer kami sareng naroskeun ngeunaan produk ieu. Hal anu paling saé ngeunaan tim produk di dieu di Jamis nyaéta kami tiasa fokus kana sapédah anu leres anu urang hoyong tumpak.

Kami henteu kedah ngajawab ka dewan direksi ageung atanapi ageung. Kami tim leutik sareng upami kami pikir éta konsép anu hébat sareng kami nuju senang-senang sareng sapédah anu khusus éta kami tiasa ngamimitian ngembangkeun sareng nyandak éta ti ditu. Dasarna urang gaduh kabébasan pikeun ngadamel cocooan anu dipikahoyong.

Urang tiasa numpak kuda sareng hirup dina pangalaman pribadi urang sareng urang tiasa nuturkeun karep urang sareng nuturkeun naon anu urang leres-leres hoyong lakukeun. Conto anu hadé tina ieu nyaéta nalika Jamis milih ukuran roda 650b. Saha waé anu sanés dina industri panginten urang gélo.

Nya, sababaraha taun ka hareup, sakabeh industri ngajual ukuran roda 650b sareng kami mangrupikeun jalma munggaran dina gelombang ieu anu ngalakukeun éta. Bener henteu seueur sapédah anu dipilarian ku palanggan anu urang teu tiasa nganteurkeun. Numutkeun kuring, ieu mangrupikeun salah sahiji kakuatan hébat kami.

Gunung, jalan, barudak, kapal pesiar, gaya hirup transit santai kabugaran. Jamis gaduh sadayana sareng urang gaduh sadayana ti 80an. Halaman wéb kami ngahasilkeun jumlah lalu lintas tr Teu Terbatas unggal dinten sareng éta henteu ngan ukur jalma anu nganjang kana gunung atanapi motor balap.

Pamisahna lumayan di antara sapédah gunung, sapédah jalan, sapédah kota, sareng sapédah barudak. Nalika urang ningali analisis, asa raos pisan terang yén urang sanés ngan ukur hiji. pony trik.

Anjeun terang sajarah mangrupikeun hal anu teu tiasa dipésér. Warisan mangrupikeun hal anu anjeun teu tiasa mésér sareng reputasi mangrupikeun hal anu anjeun leres-leres pantes. Bukti tina nilai-nilai anu urang pelajari sababaraha taun ka pengker Sugan buktina jenis bisnis anu urang ngajalankeun.

Abdi teu tiasa nyaritakeun sabaraha perusahaan anu urang tingali datang sareng indit. Tapi garis handapna nyaéta kami masih di dieu, kami masih tetep, sareng henteu ngan ukur ayana anu saé pisan di Amérika Serikat, tapi kami cukup untung pikeun ngajual di 52 pasar anu béda-béda di sakitar dunya ogé tiasa. Kami terang kumaha tetep dina bisnis, teras-terasan nyiptakeun produk anu hadé dina lingkungan anu teras-terasan, sareng éta anu urang bangga tiasa dagang ti 1937.

Naha Jamis mérek saé?

TheJamisparantos tahan pisan sareng saleresna ngalangkungan harepan kuring. Abdi saéstuna mésér sadetikJamis(ukur pigura) dina akhir usum kamari kalayan maksud ngawangun sapédah anu sanés. Abdi pasti bakal nyarankeunJamiska pengendara naon waé, tapi ku éta cenah, aranjeunna nawiskeun seueur sepédah.14 2008.

Naon sapédah anu paling saé pikeun jalan-jalan?

Ieu 10 tinasapédah komuter pangsaéna
  1. Boardman HYB 8.8.
  2. Ribble Hybrid AL.
  3. Sirrus khusus 1.0.
  4. Trek FX Sport 5.
  5. Kona Coco.
  6. Cannondale Budak Goréng 3.
  7. Kubus Hyde.
  8. CanyonKomuter3.0.

Hai Abdi Dave Kuring kantos biking damel sakitar 40 taun sareng parantos diajar sababaraha hal salami mangtaun-taun anu kuring hoyong bagikeun ka jalma yén aya perdagangan dasar antara kanyamanan sareng kaamanan versus kagancangan, janten gaduhna mah armada tina tilu sapédah komuter di dieu sareng kuring mimitian nganggo sapédah anu paling laun, paling nyaman, sareng paling aman. Ieu mangrupikeun sapédah gunung anu kuring gentos janten komuter, janten kusabab éta sapédah gunung anu ditunda payunna. Ampir unggal sapédah gunung gaduh gantung payun, tapi motor gunung anu langkung raoseun ogé ditunda gantung, janten ieu aya gantung payun sareng gantung.

sapédah jalan anggaran

Gantung tukangeun penting sabab dina unggal sapédah korsi anjeun langsung di luhur roda anjeun, janten roda tukangna ngabédakeun pisan. Abdi ngadamel sapédah gunung janten sepeda komuter. Kuring gaduh ban jalan di dinya, éta masih lega sareng lemes pikeun tumpak anu raoseun sareng kuring gaduh tukang bécék, sesah ngarobih sapédah pikeun komuter dina sapédah gunung nalika di perjalanan sareng kuring kedah nambihan strut khusus di dieu sareng kuring ngagaduhan hiji di dieu karanjang Baja janten kuring henteu kedah nyandak ransel abdi teras abdi gaduh alat-alat di dieu, tapi éta sato galak, sanaon beuratna 48 pon sareng kitu waé perjalanan kuring 20 mil, nalika kuring naek sapédah ieu rata-rata kecepatan abdi ngan ukur 11 Mil per jam kuring resep sapédah ieu khususna dina wengi sabab anjeun tiasa pencét liang dina wengi teras aya sakedik résiko murag kusabab éta ogé aya rem cakram anu leres-leres tiasa dianggo sanajan aranjeunna baseuh janten kami nempatkeun disk ieu di dieu , tinimbang calipers set sapédah paling.

Klem pelek nyalira supados ieu langkung saé pikeun cuaca baseuh sareng kakuatan ngerem anu saé pisan, supados kuring tiasa nurunkeun turunna anu curam ku sapédah ieu kalayan raoseun pisan sareng sadaya sapédah kuring gaduh kaca spion, numutkeun kuring eunteung langkung penting tibatan helm sabab éta leres-leres Tiasa nyegah kacilakaan ieu mangrupikeun eunteung karesep kuring sareng ngan ukur sapédah ieu anu nyandak éta kusabab ieu mangrupikeun kaca spion mujijat anu ngan ukur cocog sareng batang Peof ieu, janten kantun dipasang di dieu janten sakedik pisan geter sareng lapangan visi anu saé. Ieu mangrupikeun sapédah anu paling beurat sareng sapédah anu paling laun salajengna nyaéta treuk jarak jauh anu gumpalan abdi di payuneun koper kromol anu tugasna beurat pisan Ieu rem cantilever anu dianggo dina paling seueur touring motor sabab gaduh seueur rohangan pikeun ban anu lega sareng pengendali mobil ngagaduhan pigura waja sareng kusabab setang serelek sakedik langkung stooped sakedik aerodinamika sapédah ieu ngagaduhan tuas shift jeruk anu mantap pisan, saé pikeun tunggang panjang dimana anjeun henteu tiasa ngalereskeun pisan atanapi ngan ukur ngandelkeun gesekan, janten seueur touring bikes gaduh masalah ieu nyaéta anjeun moal tiasa ngalakukeun éta. Kuring gaduh eunteung dina eunteung, janten kuring ngagaduhan eunteung ieu, eunteung aluminium fleksibel anu dipanaskeun di dieu.

Éta hiji-hijina eunteung anu kuring mendakan saé dina sapédah ieu. Éta ngagaduhan kelengkungan anu hadé dina kaca, panempoan sudutna lega pisan, tapi aya sababaraha geter kusabab panangan panjang di dieu, janten sapédah ieu rada langkung ringan, beuratna 44 pon tibatan 48 pon, sareng rada gancang gancang kuring 20 mil pendil laju rata-rata abdi kalayan turun-turun nyaéta 12 mph dibandingkeun sareng 11 mil ayeuna sapédah katilu anu kuring jalan-jalan mangrupikeun sapédah balap, ieu sanés kualitas anu saé pisan, éta mangrupikeun sapédah balap sanaos sadayana sapédah ieu caket pisan biaya sarébu dolar janten sapédah balap anu nyata panginten artos opat rébu dolar dinten ayeuna, tapi éta sakitar sarébu sarébu dolar, éta ngagaduhan kerangka baja, éta ngagaduhan garpu serat karbon, sapédah ieu anu paling gampang pikeun mindahkeun gir, éta ngagaduhan tuas rem ieu - Tuas gir anu anjeunna nembé teras ngagentoskeun gir na anu ngaleupaskeun bar supados sapédah khusus kuring tiasa nganggo eunteung tumpukan jerami sareng éta anu kuring pilih di dieu sareng éta dirancang pikeun jenis stang ieu sareng éta hampang pisan nganggo eunteung sareng komputer sareng telepon dipasang sareng alat-alat i t beuratna 25 pon dina dua sapédah anu sanés janten kecepatan rata-rata kuring dina sapédah ieu dina perjalanan 20 mil nyaéta 15 mph janten sakitar 20% langkung gancang, éta langkung saé langkung gancang, tapi rada langkung raoseun anjeun langkung ngagulung sareng naék nyaéta kusabab ban ipis sareng tekanan tinggi rada sesah janten anjeun tiasa ngaraos nabrak nalika anjeun nyetir. Abdi henteu badé nganggo anu ieu dina wengi tapi langkung gancang, éta janten pilihan anu leres-leres milik anjeun, éta mangrupikeun perdagangan antara genah sareng gancang ngajalankeun artikel.

Sakumaha beurat kedahna sapédah komuter?

Ngantos sakitar 30 lbs. dimuat, gumantung kana naon anu kuring bawa. (Dina usum panas kuring mawa baju anu langkung énggal tapi nambihan botol cai pinuh. Dina usum salju, henteu aya botol tapibeuki beuratbaju.)

Mana anu langkung saé trek atanapi Jamis?

Jamissapédah téhlangkung saétibatanTrek. Sanaos aranjeunna langkung beurat, aranjeunna gaduh kontrol anu dipercaya sarengleuwih kuatkakuatan tibatanTrek. Aranjeunna réaktif sareng responsif kana rupa bumi nalika naék gunung sareng nyayogikeun lancar sareng saimbang dina pangalaman numpak.

Naha Jamis Bikes didamel di Amérika Serikat?

JamisSapédah mangrupikeun distributor sapédah Amérika, dirancang di Amérika Serikat sarengdiwangundi Cina sareng Taiwan.

Sabaraha kuring kedah nyéépkeun sapédah komuter?

Nalika mésér anu énggal, 500-1.500 dolar mangrupikeun rentang anu optimal pikeun barangsapédah komuter. Naon waé anu sahandapeun 500 dolar moal cocog sabab éta henteu cukup awét. Kualitas komponénna bakal langkung handap sareng bakal beurat pisan.

Naon sapédah anu saé pikeun tunggang gunung?

HybridSapédahtadina dikandung pikeun nyayogikeun kaunggulan tina dua jalansapédahjeung gunungsapédah. Korsi ageung, empuk sareng stang na nangtung ngajantenkeun nyamantunggang gunungposisi, sareng anu paling saé pikeuntunggang santaisakitar lingkungan atanapisapédahjalur, komuter jarak jauh, sareng ngerjakeun ngurilingan kota.

Naha 30 lbs beurat teuing pikeun sapédah?

Yap lumayan

Pikeun Xtail hardtail, 30lb aya dinabeuratsisi, tapi pikeun tingkat Éntrisapédahmeureun henteu kunanaon. Pikeun buillt FS kanggo bantalan dina jalur anu kasar, henteu goréng pisan. Pilihan kabayang sareng ban kaitung bagian paling ageung tina bédana beurat, maka sadaya bit sanésna tiasa nambihan ogé.

Naha sapédah tiasa beurat teuing?

Upami anjeun ngarencanakeun badé ngamimitian bersepeda, perhatoskeun anu palingsapédahdirancang pikeun jalma anu beuratna kirang ti 220 pon. Jaminan on seueursapédahsaleresna batal upami pengendara nabeurat teuing. Upami anjeun sacara signifikanbeuki beurattibatan 220 pon, pikirkeun ngeunaan kéngingkeun asapédahdirancang pikeunbeuki beuratjelema.

Naon harga komuter Jamis 3?

Saha éta pikeun: Jalma anu hoyong sapédah komuter dasar, tiasa diandelkeun tanpa ngarobih bank. Dina beurat anu henteu goréng tina 28 pon, bakal saé pikeun anu cicing di apartemen. Saha éta sanés pikeun: Jalma anu hoyong pangampunan pigura baja. Sapédah Jamis Commuter 3 dijual sakitar $ 675,00. Pariksa di dieu.

Anu mana sapédah Jamis anu pangsaéna pikeun anu ngamimitian?

Majalah biking masihan Jamis Commuter 1 anu pangsaéna pikeun jempol pamula sareng Komuter 3 diulas dina halaman wéb Sheldon Brown. Saha éta pikeun: Jalma anu hoyong sapédah komuter dasar, tiasa diandelkeun tanpa ngarobih bank.

Naha aya sapédah anu janten motor komuter?

Pabrikan sapédah parantos némbalan panggero pikeun paningkatan penduduk komérsial sapédah ku ngarancang garis pinuh ku motor khusus komuter. Sanaos seueur motor komuter ieu henteu murah, upami anjeun nyerahkeun mobil pikeun bentuk transportasi anu pang éfisiénna, anjeun tangtosna bakal ngahémat artos.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.