Utama > Tinjauan > Tinjauan Kickr climb - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Tinjauan Kickr climb - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha Kickr nanjak damel sareng Zwift?

Upami anjeun milari anu paling jeroZwiftpangalaman, étaKickr Climbkanggo anjeun. Sacara fisik ngaluyukeun posisi sapédah anjeun pikeun niru real-timenaekdiZwift. Pitur kadali jarak jauh pikeun sacara manual ngarobih peunteun anjeun ku cara saderhana tombol.Cocog sarengsareng Wahookickr,kickrInti sareng Snap palatih pinter waé.



(Door creaks) (jeritan) (jaket dibuka) - Enjing, Trainiacs! Aduh, kompor ieu hoyong pisan tetep tempat ieu dikurangan 20 sapertos di luar. Leres, éta saéstuna turun ka dikurangan 20 tadi. Dina sasih kamari, seueur diantara anjeun merhatoskeun yén kuring ngalih-mundur antara CycleOps H2, modél palu énggal, sareng Wahoo.

Sababaraha urang nyarios, hé, wilujeng sumping deui ka Wahoo. Jalma-jalma sanés sapertos, Hei, naha anjeun nyerah dina CycleOps? Henteu, kuring resep ngotéktak duanana, bulak-balik sahingga kuring tiasa masihan anjeun waleran anu jujur, anu mana anu kuring kedah kéngingkeun, sareng nalika kuring ngabandingkeun antara dua ieu, dasarna naon anu kuring? ieu nyarios henteu masalah. Pelatih ieu dibandingkeun sareng palatih ieu, aranjeunna mirip pisan kecuali anjeun maksad kéngingkeun salah saurang diantarana: Wahoo KICKR CLIMB.

Abdi nuju nyetir sakitar sabulan satengah. dua bulan, janten dinten ieu urang badé nyarios naha éta pantes mésér Wahoo KICKR CLIMB, sareng pamikiran kuring ngeunaan perjalanan anjeun, kalolobaanana di zona sapertos hiji sareng dua, tapi nalika kuring kalebet kana rencana Team Trainiac, perjalanan anu sepi ieu henteu ngan ukur lepat. Ngalakukeun genep kali dua menit dinten ayeuna sareng fokus kana narik pedal ka luhur, tegangan tinggi, nempatkeun leungeun kuring janten luhur pisan, fokus kana inti padet anu saé kusabab anjeun terang, hiji-hijina masalah kuring nyaéta perékrutan otot; saloba otot urang tiasa ngiringan damel langkung saé.



Sareng, tilu, dua, hiji, sajam. Sajam, 149 watt, 34 kilométer? Teu masuk akal, Zwift. 149 watt, 500 sareng jenis kalori na? Hmm Urang bakal ningali.

Aya anu kedah dikalibrasi. Oke, KICKR CLIMB. Janten hayu urang ngobrol ngeunaan Wahoo KICKR CLIMB.

Ieu jauh salah sahiji anu pang diteangan, tapi paling produk anu nyangsang dina Ngabuburit dina taun-taun ayeuna. Anjeun ngumumkeun éta di Eurobike 2017, sareng éta ngan ukur di tengah, telat usum gugur, ngan dina bulan-bulan pamungkas taun 2018 anu saéstuna kaluar kira-kira sataun telat. Alesan pikeun ieu nyaéta fungsionalitas gerakan luhur jeung ka handap teu cukup ku naon anu dipikahoyong Wahoo.



Nalika kuring nyobian di Interbike 2017, éta raoseun pisan. Éta kajantenan gancang pisan sareng langsung. (Niron keuteup tina sapédah) Éta henteu raoseun alami turun-turun bukit, sareng éta ogé gogorowokan ogé.

Nalika badé ngalih anjeun tiasa nguping (niru kécalan sapédah) Ayeuna lumayan lancar sareng, kuring bakal nyarios, sepi.

Nya, panginten henteu lirén lirén sabab aslina disada. (Ngablik sapédah sareng gemuruh) Tapi dina latar tukang Wahoo KICKR, anu sacara praktis jempé, anjeun tiasa nguping KICKR, tapi anjeun henteu nyata saur kuring sadayana anu aranjeunna nyobian kedah dasarna ngajantenkeun langkung seueur pangguna -ramah, kirang atah, kirang kasar di sisina, kirang modél prototipe sareng langkung modél bérés anu saé leres anu tiasa dianggo kalayan guha nyeri masarakat. Janten hayu urang turun kana sababaraha spésifikasi. $ 600, éta kedah dipasangkeun sareng salah sahiji 2017 atanapi Wahoo KICKRs anu langkung énggal.



Ieu SNAP, ieu KICKR, ieu mangrupikeun INTI énggal, sareng éta kedah ngiringan sabab pelatih ieu ngagaduhan kamampuan turun sareng ngantepkeun bingkai anjeun bergerak dina kamiringan 10 derajat dikurangan, anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun ieu, dugi ka condong tambihan 20 derajat. Janten Wahoo mangrupikeun API anu kabuka pisan sabab resep tiasa ngahubungkeun naon waé, sapertos anjeun tiasa ngagandakeun Headwind ka CycleOps H2, anjeun henteu tiasa, tapi éta masalah kaamanan pikeun pigura sapédah anjeun. Di luhur anjeun ogé ngagaduhan kadali jarak jauh ieu, anu ngahurungkeun sareng mareuman nalika dikonci atanapi teu dikonci.

Modeu anu dikonci ngan ngan ukur ngatur ku hiji gelar, tapi modeu anu teu dikonci ngamungkinkeun anjeun pikeun adaptasi dimana waé anjeun ngajalankeun. Kuring ampir henteu kantos gaduh éta dugi kami némbak hiji artikel dina modeu anu kakonci sareng modeu manual sabab tujuanna sadayana janten langkung réalistis sareng tunggangan simulator anjeun ku cara ngaleupaskeun gancang atanapi poros; Henteu janten masalah, aranjeunna sadayana gaduh adaptor pikeun naon waé ukuranana-poros anu anjeun pikahoyong sareng éta cocog sareng palatih, sanés aplikasi anu anjeun anggo, hal anu hésé dilakukeun, tapi upami anjeun dugi ka pasangan Bluetooth kami henteu butuh deui wae. Hayu urang barangna.

base mil Ngabuburit

Kumaha cara nyetirna? Nya, éta langkung réalistis tibatan leumpang dina pelatih anu sanés KICKR CLIMB. Anjeun ngagaduhan gerakan anu pasti nalika anjeun nganggo Zwift atanapi throttle lengkep dimana aya faktor condong anu tiasa komunikasi sareng palatih. Naha groundbreaking? Naha sacara liar langkung saé tibatan pangalaman asah di luar sana? Henteu ogé.

Éta saé sareng lemes. Éta henteu raoseun janten ngagaduhan jalan anu réalistis anu saé dimana bukit sapertos raos sapertos bukit sareng alesanna henteu raoseun anu bénten kusabab pembaruan anu dilakukeun pikeun ngajantenkeun naék naékkeun sering pisan lemes pikeun anjeun boro-boro perhatosan éta kajantenan. Janten kusabab anjeun henteu sadar éta kajantenan, éta sapertos anjeun nuju ngalih sareng anjeun ngan ukur ngaréaksikeun kaayaan jalan anu ditepikeun ka anjeun.

Janten patarosan utama nyaéta, naha éta patut $ 600? Kuring bakal nyarios upami anjeun teu gaduh artos sareng anjeun hoyong angkat sareng pangaturan guha nyeri anu saé, ieu seueur jalma anu anjeun pikahoyong, anjeun gaduh palatih anu cerdas, anjeun ngagaduhan Zwift rolling, anjeun gaduh setelan anu saé sareng sadaya barang di sakuriling anjeun, éta henteu perlu. Upami anjeun gaduh langkung seueur artos tibatan anjeun terang naon anu kedah dilakukeun sareng éta hoyong pangalaman palatih anu pangsaéna di ditu, sigana mah, tapi sanés éta ngeureunkeun aranjeunna tina ko Réncang teu tiasa didakan janten pikaresepeun pisan kusabab anjeun ngagaduhan CLIMB, atanapi leres henteu épéktasi pikeun sacara liar sabab anjeun ngagaduhan KICKR CLIMB. Éta ngan ukur tambihan anu saé.

Anu kuring carioskeun tadi dina tulisan mimiti kuring nyaéta upami anjeun hoyong kéngingkeun ieu, kuring henteu merta nyandak Wahoo KICKR, anu langkung mahal $ 1400 Wahoo KICKR, kuring bakal nyandak KICKR CORE, versi anu langkung mirah pikeun ngurilingan. ngahémat artos éta sareng nempatkeun éta ku cara kitu, sareng kuring pikir kusabab anjeun ngahémat artos anu anjeun mayar, sigana mah ngahasilkeun $ 225 langkung seueur tibatan ngagaleuh Wahoo KICKR. Anjeun intina ngagaduhan pangaturan anu langkung saé pikeun henteu langkung seueur ton, tapi anjeun terang naon anu nyarios? , ieu mangrupikeun tidbit anu wawasan. Kuring bakal sering nangtoskeun naha produk saé atanapi henteu dumasar kana naha nalika kuring bérés sadayana tés éta bakal sumping whoa whoa, naha kuring bakal balik ka pelatih ieu saatos kuring ngadamel? parantos parantos sadayana tés sareng ngan ukur nganggo éta sabab kuring resep? Sareng dina kasus Wahoo KICKR CLIMB jawaban na mah enya.

Kuring ngan ukur nyetél kana sapédah sabab éta ngan ukur tambahan anu saé, janten éta mangrupikeun pencerahan. Oke Trainiacs, upami anjeun henteu acan ngalanggan, klik tombol Langganan di handap kusabab Petey resep éta. Graycie henteu paduli.

Graycie teuing tiis pikeun sakola. Abdi resep pisan, sareng upami anjeun parantos ngalanggan, bejakeun ka kuring dina koméntar di handap palatih mana anu anjeun badé milarian usum kieu. Oké? Trainiacs engké.

Saha éta? (Anjing ngarenghik)

Naha najongna naék?

TheKICKR CLIMBsacara fisik ngaluyukeun posisi sapédah anjeun pikeun niru jalan nyata sareng gunungnaék. Ieu ngamungkinkeun anjeun sacara alami ngarobih posisi dina sapédah, kalibetnaékotot, sareng ningkatkeun téhnik pedal nalika di jero rohangan, janten pendaki anu langkung épisién sareng kuat di luar ruangan.

Naha Wahoo naék damel sareng palatih sanés?

TheCLIMBhungkuljalansarengPalatih Wahoo. Sareng henteu sadayanaPalatih Wahoo, mung dinacocogsalah sahiji: KICKR '18 sareng '17 (sanés modél baheula), KICKR CORE sareng KICKR SNAP '17 (sanés modél 2014). Upami anjeun henteu terang modél mana anu anjeun gaduh maka éta mangrupikeun reckoner siap gunana dinaWahoohalaman wéb.

Kumaha anjeun ngalibrasi pendakian Kickr?

Pencet jeung tahan tombol modeu konci tengah dinaKICKR CLIMBterpencil salami 3 detik dugi ka LED bodas tengah ngagenclang teraskeun. Tahan kanaCLIMB urangjauh caket diKICKRatawaKICKRSNAP dugi ka LED bodas tengahna hurung gancang, teras robih padet.

sapédah naon anu dianggo pulisi

Naha inti Kickr peryogi blok roda?

TheKICKRcocog sareng sagala rupakabayangukuran. Hareupeunblok kabayanghenteu diperyogikeun. CATETAN: Kanggo itungan kakuatan anu akurat, étakabayangukuranana kedah tetep disetél dina Aplikasi anu anjeun anggo.

Naha najong bal najong ti gigir?

Pikeun toe-baller, sadaya kakuatan dihasilkeun kunyentaksuku, anu diayunkeun dina garis handapeun pingping sapertos pendul. Kalayan gaya sepak bola, ngadeukeutan bal tinasisingamungkinkeun paranajongnahip pikeun muterkeun, anu nyiptakeun langkung gancangna kecepatan sampéan.

Naha najong gawang lapangan najong sareng sisi suku aranjeunna?

Dina gaya sepak bola bal ditilik tina sudut sarengditajongkalayan luhursisitinasuku, sapertos bola bal. Dina gaya payun lempeng balna dihampirkeun langsung sarengditajongkalayan toe. Dinten ayeuna, sadayananajong gawang lapangangaya bola bal.

Naha Kickr snap cocog sareng nanjak?

TheCLIMBayeuna ngan ukurcocogjeungWahoo KICKR(2017 Édisi atanapi langkung énggal) sarengWahoo KICKR SNAP(2017 Édisi atanapi langkung énggal). TheNanjakngan bakal saluyukeun sacara otomatis nalika éta pakaitKICKRdipasangkeun sareng aplikasi TrainerRoad ngalangkungan Bluetooth. TheNanjakanu teucocogngalangkungan ANT + dina waktos ayeuna.

Sakumaha sering kuring kedah ngalibrasi Kickr kuring?

TheKICKR, meureunngabutuhkeunnormalkalibrasisakali unggal 7 dugi 10 dinten damel. Nanging, étaKICKRSNAPperyogi kalibrasisateuacan unggal numpak pikeun pangukuran listrik anu akurat. Biasakalibrasibiasana dilakukeun nganggo aplikasi Wahoo Fitness anu tiasa diunduh ti toko iTunes atanapi Google Play for Android.26 2019.

Naha anjeun kedah ngalibrasi inti Kickr?

TheKICKRjeungKICKR Core memang peryogi kalibrasipikeun ngajaga akurasi kakuatan anu nyatakeun. Dokuméntasi Wahoo nyarios: Aspindowndisarankeun unggal 2 minggu atanapi saatos ngangkut anjeunKICKRka lokasi énggal.16. 2020.

Sakumaha kelas naék KICKR?

KICKR CLIMB gancang naékkeun sareng nurunkeun sapédah anjeun pikeun nyocogkeun dugi ka kelas 20% sareng katurunan kelas -10% nalika dipasangkeun sareng KICKR énggal atanapi SNAP énggal.

Sakumaha biaya sapédah naék KICKR?

Kickr Climb mangrupikeun alat anu naékkeun sareng nurunkeun payuneun sapédah anjeun, simulasi nanjak dugi ka 20%, sareng katurunan -10%, dina nawar pikeun ngulang pangalaman luar sakumaha caketna nalika siklus jero ruangan. Nanging, ngan ukur isin tina 500 juta, sigana bakal janten investasi anu dianggap tinggi.

Naha naékna Wahoo KICKR cocog sareng sadaya palatih Wahoo?

CLIMB ngan ukur damel sareng palatih Wahoo. Sareng teu sadayana palatih Wahoo, ngan anu cocog: KICKR '18 sareng '17 (sanés modél anu tiheula), KICKR CORE sareng KICKR SNAP '17 (sanés modél 2014). Upami anjeun henteu terang modél mana anu anjeun gaduh maka aya panarjamahan siap dina halaman wéb

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Pengendara maéhan tukang leumpang - kumaha mutuskeun

Naha pengendara kantos maéhan tukang leumpang? Sapédah anu maéhan saurang anu leumpang 73 taun saatos ngalangkungan lampu beureum, ngantepkeun anjeunna 'pendarahan' di jalan, pengadilan nguping.

Jason kenny cyclist - kumaha ngajawabna

Naha Jason Kenny pensiunan? Saatos pertandingan, Kenny cicingeun pensiunan tapi henteu lami saatos lahirna anak kahijina, ngumumkeun rencana pikeun neraskeun Tokyo 2020 sareng tempatna dina sajarah Olimpiade.

David millar cyclist - ngajawab patarosan

Dimana cicingna David Miller? Girona, Spanyol

Sapédah lawas - réspon kana pasualan

Saha siklik pangkolotna? Robert Marchand

Pengendara sepeda Pantani - solusi pikeun

Naon anu lumangsung Marco Pantani? Dokuméntér anu disiarkeun dina Italia dina dinten Salasa wengi bakal mempertanyakan cara maotna pengendara sepeda populér Marco Pantani. Pantani, anu meunang Tour 1998 di 1998, pupus dina yuswa 34 taun saatos kapendak dibatesan di kamar hotél na di 2004.

Jinis pengendara - kumaha mutuskeun

Naon rupa-rupa jinis tukang sepeda? Naon rupa-rupa jinis pengendara motor? Pendaki. Panapak. Panumpang. Panulis. Sadaya-Puter. 28. 2018.