Utama > Tinjauan > Tinjauan helm Lumos - solusi anu hirup

Tinjauan helm Lumos - solusi anu hirup

Naha helm lumos saé?

Abdi resep pisan ieuhelm. Éta pas sirah kuring sampurna sareng sigana anu paling raoseunhelmAbdi parantos gaduh. Sajauh sagalana jalan sakumaha diémbarkeun. Lampu hareupna henteu cekap caang janten manpaat pikeun ningali tapi pastina cukup caang mun ditingali.



(musik sengit) - geger otak anu biasana mangrupikeun geger otak dina tulang tangkorak. Tapi dina kaseueuran kasus éta henteu nyaritakeun dimana anjeun cilaka - Upami anjeun parantos mésér atanapi nganggap helm anyar dina sababaraha taun ka pengker, kamungkinan anjeun bakal ningali anu disebat MIPS. MIMPS, upami anjeun henteu terang, mangrupikeun produk anu pencét di pasar di 2007.

Ti saprak éta, langkung ti salapan juta alatna parantos dijual. Tapi naon ari MIPS? Kumaha cara ngembangkeunna? Kuring diulem ka dieu, ka Swédia, pikeun milarian terang leres éta. (musik éléktronik lemes) Salaku pengendara sepeda, kaseueuran urang parantos ngalaman kacilakaan atanapi panginten kacilakaan kapayunna, sareng éta kalebet kuring.

Urang tiasa ngalaman anu disebut geger otak. Gejala geger otak katingali. Tapi naon anu hartosna aya geger otak? Naon rupina saleresna dina uteuk? Kanggo milarian terang, urang nyarios ka Hans.



Ahli bedah saraf sareng ko-pangadeg MIPS.- Gegaran otak, anu mangrupikeun kecap umum pikeun gering jaringan otak dina tangkorak, co geger otak hartosna seueur. Tapi anjeun kedah waspada yén sakitar 80 persén geger otak anu hampang.

naon sumber protéin anu ampir sampurna

Sedengkeun 10 persén sedeng sareng sésana mangrupikeun tatu sirah anu parna. Sadaya kategori ieu kalebet dina geger otak kéngingkeun waleran ti batur sapagawean anjeun, atanapi naon waé, yén anjeun ngagaduhan geger otak, éta henteu nyarios seueur. Geger otak tiasa janten tremor jaringan otak anjeun dina tulang tangkorak.

Tapi éta henteu nyarios dimana anjeun parantos nyerang diri dina kaseueuran kasus. Ayeuna, upami anjeun gaduh tatu sirah minor tina geger otak sareng anjeun ngalakukeun scan CT atanapi MRI, anjeun sigana moal ningali nanaon. Nanging, upami anjeun ngalaman cilaka sirah sedeng dugi parah, anu ogé mangrupakeun geger otak, maka anjeun bakal ningali seueur.



Tapi seuseueurna geger otak kusabab hiji tatu sirah leutik anu anjeun teu tiasa hartikeun. Éta kumaha kuring bakal ningali éta. (musik optimis) - Kuring ayeuna ngiringan ku Peter Halldin, ko-pendiri MIPS.

Anu kuring miharep bakal naroskeun sababaraha patarosan anu sesah dinten ieu, mugia y. Sareng milarian sababaraha waleran anu kuring henteu acan terang. Janten Peter, ngobrol sareng kuring ngeunaan awal MIPS? Naon dinten anu mimiti Naon sapertosna? - Nya, éta sadayana dimimitian nalika kuring mimiti patepung sareng Hans Van Holst, ahli bedah otak, sareng anjeunna naros ka kuring naha kuring hoyong ngalakukeun PhD, sareng kuring henteu yakin yén kuring hoyong, tapi kuring ka Hans yén kuring ngalakukeun kuring ' Abdi nyobian.

Sareng urang mimiti maca ngeunaan anatomi sareng sirah manusa sareng uteuk. Hans hoyong terang perkawis éta, tapi kuring henteu terang. Janten kuring nyarios ka Hans, 'Janten panginten urang tiasa nganggo sistem kaamanan' anu aya dina otak dina otak. 'Mana otak? tiasa geser kana tangkorak. 'Dina cairan cerebrospinal.' Janten, sareng Hans nyarios, 'Nya, kuring pikir éta ideu anu saé.' Janten urang ngamimitian ngagarap ideu éta sareng ngémutan upami dimungkinkeun pikeun nempatkeun kana helm, sareng waktos éta kami henteu terang pisan ngeunaan helm.



Kumaha helm kami diuji atanapi kumaha kami turun tina sapédah atanapi motor ay. Helm ukur diuji ragrag nangtung murni. Ukur ngukur akselerasi linier.

Sareng urang langsung ngartos, ogé, kami ngagaduhan hal anu hébat ngeunaan ideu ieu nyaéta pikeun ngirangan kakuatan rotasi anu sanésna bakal dikirimkeun kana uteuk anjeun, sareng anjeun ngagaduhan corak ieu nalika anjeun murag dina lantai dina sudut. Janten éta mangrupikeun cara nempatkeun potongan-potongan dina teka-teki. Kalayan inpormasi anu dicarioskeun.

Sareng ti éta kami ngartos yén éta mangrupikeun gagasan anu saé, hébat sareng kami panginten tiasa ngadamel parobihan anu ageung. Sareng ngirangan jumlah cilaka. Anjeun nyebatkeun hal anu disebut gerakan rotasi ayeuna.

Kuring henteu kantos nguping kalimat éta. Naon sebenarnya gerakan rotasi? Sareng naon alat sapertos anu anjeun rarancang sareng rarancang pikeun ngirangan cilaka anu disababkeun? - Sigana mah ngartos rotasi anjeun tiasa nyandak petinju contona. Anjeun tiasa nangtung ngéléhkeun diri anjeun kuir tina pangkonan tina stroke lempeng.

Teras ngadadak aranjeunna bakal kéngingkeun potongan luhur, aranjeunna kéngingkeun rotasi. Teras aranjeunna dipiceun. Janten sirah sareng uteuk manusa langkung peka kana rotasi ieu tibatan gerakan linier taneuh dina sudut, helm ngali kana taneuh, sareng anjeun kéngingkeun rotasi hélem ieu.

Sareng kusabab kakuatanna luhur pisan, helm mindahkeun rotasi ieu kana sirah. Naon anu urang lakukeun ku helm MIPS nyaéta kami ngagaduhan lapisan geser anu tiasa gerak dina sadaya arah, 10 dugi 15 milimeter. Janten kami saleresna niron yén anjeun murag kana és.

Janten upami anjeun murag kana és sirahna bakal teras-terasan arah éta kedahna sareng muter. Kami ngagaduhan éta dina lapisan geser ieu. Janten urang gaduh koefisien gesekan anu sangat rendah antara lapisan ieu sareng helm.

Teras we alihan énergi tina rotasi kana tarjamahan. Janten urang ngirangan gerakan rotasi dina sirah sareng uteuk. (musik ic éléktron hampang) - Janten sabaraha lami pikeun kéngingkeun desain anu ayeuna anjeun anggo? Sareng anjeun teras-terasan ngembangkeun desain anyar di masa depan? Atanapi ieu desain ayeuna anu bakal dianggo salamina? - Kami ngembangkeun sistem anu énggal.

Kami masih diajar ngeunaan tatu sirah. A geger otak, salaku conto, mangrupikeun kacilakaan anu ngan ukur namina pikeun gejala. Sanaos kitu, masih aya seueur panilitian anu kedah dilakukeun pikeun ngartos persis naon anu rusak dina uteuk.

Tapi hiji-hijina hal anu urang terang ayeuna nyaéta geger otak ieu sareng tatu otak serius anu disababkeun ku gerakan rotasi sirah ieu. Sareng naon anu leres-leres urang lakukeun, hiji-hijina hal anu kami lakukeun ku helm MIPS sareng sababaraha rupa produk MIPS nyaéta kami ngirangan énergi puteran anu ditransferkeun kana uteuk nalika kami henteu terang persis kakuatan naon anu kuring pencét pikeun anjeun. anjeun meunang geger otak. Kami terang yén kirang pangaruh langkung saé pikeun sirah sareng uteuk anjeun.

Sareng éta anu kami lakukeun ku helm MIPS (musik éléktronik) - Kuring henteu yakin pisan naha kuring kedah ngajelaskeun kamar ieu salaku laboratorium uji, ruang kantor atanapi ruang kabugaran multifungsi. Kusabab tingali ieu, aranjeunna ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun ngalatih di MIPS. istirahat siang deui.

Aya bangku beurat. Anjeun gaduh jinis stepper, mesin dayung. Teras aya seueur kasaimbangan papan sareng bal latihan.

Seueur tali. Teras anu paling penting, éta sadayana motor, di ditu éta aranjeunna gaduh kamar anu ogé pinuh ku motor, sababaraha roda puteran ogé, sareng nalika réngsé latihan di MIPS aya kamar anu kerén, anu anjeun gaduh pikeun buka. Ngan aya hiji tempat anu bade dituju.

jinis crunches

Ieu rohangan pijet. Éta dua dugi ka opat, janten kuring rada mimiti pikeun janji opat jam abdi. Tapi kuring teu sabar hoyong pijet. (musik éléktronik lemes) Aya pusat uji MIPS global di ditu sareng kuring badé turun sareng minuhan kapala pengembangan produk, Marcus Seyffarth, protokol uji saluran, sareng anjeunna bakal nunjukkeun persis kumaha jalanna, sareng tétéla anjeunna badé janten nganggo sirah anu nyandang mirip anu teu mirip sareng milik dina bentuk sareng ukuran. (musik éléktronik hampang) Leres, kuring nuju di laboratorium uji ayeuna.

Sareng kuring ngagabung sareng Marcus the First, Kepala Pengembangan Produk. Kuring nelepon Marcus, Marcus the First, sabab anjeunna mangrupikeun salah sahiji ti lima Marcus di dieu di MIPS Test Log ngeunaan kumaha anjeun nguji hélem. Sareng anjeun bade nunjukkeun sababaraha tés, sanés? - Enya enya.

Janten kami di markas MIPS di Stockholm. Ieu mangrupikeun uji coba Halldin anu urang anggo nalika urang nguji hélem kanggo produksi sareng persetujuan. Tangtosna, kami ogé ngagunakeun éta pikeun ngembangkeun produk anyar.

Sareng kuring ngan ukur nunjukkeun sababaraha tés. Kami gancang nguji rotasi. Kami nyobian deui nuju kana landasan sudut, sudut 45 derajat.

Helm sapedah anu urang uji dina tilu titik pangaruh anu béda. Urang tés, upami panangan abdi lintuh, urang tés dina titik uji ieu anu payun. Pikeun mastikeun yén MIPS, anu mangrupakeun omnidirectional, tiasa ngalih ka sadaya arah.

Tapi kami pastikeun éta bergerak sacara bébas ka arah éta ngaliwatan uji ieu. Urang tés arah ieu, anu ku urang disebat sisi na. Tangtosna, urang nyobian yén sistem panyalindungan otak MIPS ngalih ka arah éta.

Teras pamustunganana urang nguji éta dina naon anu urang sebut pangaruh serong Abdi ningali éta dina kahirupan nyata. Janten pangaruh dina titik ieu dina helm. Dimana kaseueuran kacilakaan sapédah kajantenan, kuring bakal nyarios - Oke, naha kuring tiasa nyandak sirah uji anjeun? A menit ka pengker hal ieu beuratna hiji ton.

Tétéla ukuranana, tah, éta ukuran, sirahna 58cm, sanés. Ieu ukuran sirah kuring sorangan. Sareng éta beuratna Naja anu sabenerna.

Dina hal ieu kuring henteu percanten sakumaha kuatna beuheung kuring. Kusabab éta henteu gampang, leres? - Éta 42 kg. - Leres. - Urang gaduh sirah tés anu béda pikeun hélem anu béda anu urang tangtos ukuranana sedeng, urang gaduh ukuran anak, ogé ukuran anu langkung ageung.

Sadayana dilengkepan sistem akselerator pikeun ngumpulkeun data. Tapi ogé gyro pikeun mastikeun yén urang kedah nempatkeun helm kalayan leres sateuacan nyetél tés naon waé - Oke, leres, kuring bakal masihan anjeun - Oke, anjeun tiasa lebetkeun kana helm. Janten nalika urang uji coba urang lakukeun ku cara anjeun biasana nganggo helm pikeun nyayogikeun dina tali gado.

latihan slaid

Moal anjeun - kuring gaduh milik kuring pisan nyaman. Anjeun terang, ngangkleung di sakuriling tempat di ditu. - Posisikeun supados irung saé tepi kana helm, normal.

Kami ngagaduhan alat sakedik ieu pikeun mastikeun yén éta leres berorientasi sakumaha spésifikasi helm. Unggal helm saleresna ngagaduhan spésifikasi pikeun jarak éta. Upami éta parantos réngsé, ketang sistem teras lebetkeun kana bangku uji.

Sareng bangku uji bakal terang tina scanning kuring naon jangkungna, naon titik pangaruh sareng sadayana. Instruménna aya hubunganana sareng aplikasi ieu, anu nyaritakeun dimana sirahna leres-leres ayana. Janten nalika uji coba urang tiasa gaduh setop anu sami pisan nalika nguji helm aslina sareng versi MIPS tina helm.

Sakali kuring gaduh bacaan, nomer anu kuring hoyong gaduh, kuring ngan saukur nempatkeun kana tuas anu nyepeng sirah sareng helm dina tempatna sateuacan ragrag gratis. Pelepasan tuas ngan ukur 50 cm diluhureun anvil. Teras anjeun siap angkat nyorong tombol kanggo nyandak éta teras lungsur deui. (musik éléktronik anu intens) - Leres, tés na parantos aya sareng hasilna aya di dieu, leres? - Leres.

Janten sadaya data uji ngagedekeun kabel kana komputer teras kana program ieu. Dasarna urang ningali percepatan linier di dieu. Sareng sakumaha anjeun tiasa tingali dina tulisan, gerak lambat tina pangaruhna.

Janten éta 1.000 pigura per detik dina gerak lambat. Urang tiasa nyandak gambar ku gambar upami anjeun hoyong analisa gancang. Bandingkeun ogé dua vérsi éta ku samping, sareng d sadayana éta. - Oke. - Sareng dina diagram di dinya anjeun tiasa ningali garis konéng-héjo sareng bodas, bénten-bénten x, y, z, parameter.

Sareng antara garis-garis éta mangrupikeun waktos lima milidetik - sumuhun, ngémutan yén kedip-kedip peryogi sakitar 100 milidetik. - Persis - Éta hartosna épék bakal réngsé sateuacan anjeun sadar éta dasarna kajantenan - Leres, janten dina dasarna waktos anu pondok pisan yén anjeun kedah ngahemat nyawa anjeun - Janten pangaruh ieu bakal aya 8 milidetik kalangkung. Abdi tiasa ningalikeun anjeun sababaraha bagian sanésna ogé.

Urang tiasa ningali percepatan sudut sareng laju sudut. Komponén anu sami sareng anjeun, héjo, bodas sareng konéng. Laju sudut ngadugikeun sareng pemanjangan sareng peupeus jaringan otak kaseueuran .- Sareng éta pisan sistem MIPS pikeun nyiniran, sanés? - Persis.

Janten angka éta bakal janten sorotan atanapi kombo anu urang tingali nalika ngabandingkeun helm MIPS sareng non-MIPS. Sareng anjeun tiasa ningali yén anjeun tiasa kéngingkeun skor anu langkung handap dina helm MIPS - Oke, sakedap kamari anjeun nyebatkeun yén saatos seueur tes sapertos kieu, anjeun mendakan yén helm sanés MIPS hurung béda. Tapi ogé yén anjeun leres-leres kedah néwak hélem kalayan béda.

sapédah zwift

Éta luncat langkung luhur kana hawa. Éta henteu janten tangkeupan alit sabab énergi kaserep. Énergi masih dina hélem sareng masih dipecat di tempat sanés - leres, leres pisan.

Maksad abdi, sabab kami dasarna Mindahkeun énergi, pesawat slip, MIPS, anjeun ngagaduhan énergi, tibatan kéngingkeun luncat anu luhur, anjeun ngagaduhan --- hehehehe, janten anjeun moal ngaraoskeun waé dina anjeun sirah upami anjeun ngalakukeun kacilakaan éta ogé bakal ningali anjeun ningali éta kirang serius. Énergi parantos kaserep ku sistem anjeun - leres leres. (musik éléktronik lemes) - Naha saur anjeun aya cekap inpormasi sareng pendidikan ngeunaan pangaruh geger otak sareng tatu otak tina gerakan rotasi? - Anu paling penting nyaéta jalma nganggo helm.

Janten, maksad kuring, éta pasti anu paling penting. Yén anjeun gaduh helm nalika anjeun naek sapédah. Sanaos anjeun ngan ukur ngajalankeun damel atanapi ngan jarak anu teu jauh.

Urang tiasa ningali yén seueur atanapi seueur kacilakaan pikeun pondok ieu anjeun ngan ukur angkat ka toko sareng mésér naon waé. Pasang hélem. Abdi nganggo helm unggal dinten.

Éta sapertos nalika anjeun nempatkeun sabuk pengaman dina mobil. Nya Kanggo kuring mana teu kedah nyarios. Di nagara-nagara sanés di Éropa, ngagunakeun helm henteu umum sapertos di Swédia.

Tapi upami anjeun ngartos kumaha sénsitip sirah sareng uteuk manusa, maka tangtosna anjeun hoyong gaduh helm sareng hélem anu aman-gancangna. Dinten ieu diuji pikeun pangaruh nangtung anu murni, anjeun moal murag. Anjeun ragrag dina sudut.

Sareng tiasa kéngingkeun rotasi. Sareng urang terang yén uteuk langkung peka kana gerakan rotasi. Janten mugia helm janten langkung saé salami 10 taun ka payun.

Sareng mudah-mudahan kaseueuran helm ngagaduhan sistem anti rotasi. (Musik éléktronik cheeky) - Nalika ngeunaan milih helm pikeun kuring, kuring ngandelkeun sababaraha hal, kuring dumasar kana Éstétika helm éta. Kumaha rupina nalika kuring nganggo? Nya betah kumaha? Dupi éta lampu? Naha éta ventilasi anu saé kuring henteu pernah mikir ngeunaan naha éta leres-leres ngajaga sirah kuring? Kusabab kuring kantos nganggap yén helm kualitas luhur bakal ngalakukeun éta.

Sareng kuring pasti henteu mikirkeun gerakan rotasi sakedap. Hal anu kuring henteu pernah kantos nguping dugi ka ayeuna. Tapi upami diémutan, ayeuna kuring ngartos yén nalika urang ngalaman salah sahiji kacilakaan ieu, éta anu leres-leres ngarusak otak urang. (musik éléktronik anu sengit) Bola salju ieu nyimulasikeun gerakan rotasi anu dina.

Éta dikirimkeun kana uteuk. Sareng kaseueuran hélem diuji dina tés serelek nangtung sapertos ieu. Upami anjeun ningali ka dunya salju, anjeun bakal mendakan salju salju henteu acan ngalih.

Ayeuna bayangkeun ieu uteuk anjeun sareng kami nyobian ngémutan laju sudut. sakumaha urang ngalaman dina sapédah urang. Terus anjeun mimiti ningali balukar kacilakaan atanapi kacilakaan sapertos kitu.

Sareng sababna sistem MIPS dikembangkeun. Éta dirarancang pikeun ngawatesan épék sareng nyegah cilaka otak. Upami anjeun parantos diajar nanaon, pasihkeun tulisan ieu jempol ayeuna.

Sareng kanggo langkung seueur tulisan ngan ukur klik di dieu di handap.

Naha helm MIPS pantes?

Helm MIPSnyayogikeun gelar kaamanan tambahan pikeun sadaya pengendara sapédah. Janten upami anjeun siap ngagentos lamihelm, tambahan $ 20 atanapi langkung pikeun ningkatkeun ti sanés-MIPSkaMIPS-modél anu dilengkepan ogé-harganahargana.

Dimana helm lumos didamel?

THE

Sakumaha caangna helm lumos?

Helm Lumos| Diwangun dina LA.

Naha helm lumos gaduh MIPS?

SadayanaHelm Lumos, naha aranjeunna dilengkepan atanapi henteuMIPS, Anu diuji sareng disahkeun numutkeun standar Amérika Serikat sareng EU. Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaanMIPSdina halaman wéb kami. Ayeuna ieu di handaphelmsayogi sarengMIPS: Kickstart Lite Areng Hideung.02.12.2020

Naon helm MIPS?

MIPSsingkatan tina Multi-directional Impact Protection System, anu mangrupikeun téknologi pesawat-pesawat ngarah di jerohelmdirancang pikeun ngirangan gaya rotasi anu tiasa akibat tina pangaruh anu tangtu.

Naha WaveCel langkung saé tibatan MIPS?

Numutkeun ka ulikan di Legacy Research Institute di Portland, Oregon,WaveCelnyata langkung épéktiptibatan MIPSdina ngirangan gaya pangaruh linier sareng gaya rasional dina uteuk. Sanaos mirip sareng Koroyd anu dianggo ku Smith, helm anu dipasihan Koroyd masih nganggo aMIPSlapisan.

Naon MIPS nangtung pikeun helm?

MIPS nyaétaakronim pikeun Multi-Directional Impact Protection System. Téknologi ieu diciptakeun taun 2001 ku anggota Royal Institute of Technology di Stockholm, Swédia.

Saha anu nyiptakeun helm hampang?

Jangkungna Prospékpanemudesain ngagurilap,cahaya-nepisapédahhelmpikeun kaamanan bersepeda. Ideu caang: Marvin Tyson'spenemuan helmpitur surya sareng daya batrelampu. Brooklyn ieupanemungagaduhan ide anu terang anu tiasa ngajantenkeun jalan langkung aman pikeun pengendara sepeda.08.21.2012

Juara wisata de France Perancis

Saha lumos dina Harry Potter?

Pesona Lampu-Ngumbara (Lumos) mangrupikeun pesona anu nyinaran ujung tongkat kastor, ngamungkinkeun kost ningali dina poék. Pesona kontra pikeun mantra nyaéta Wand-Extinguishing Charm (Nox), anu dipaké pikeun mareuman lampu tina tongkat kastor.

Naha helm sapédah LUMOs aman dianggo?

Lumos Smart Helm saacanna retak masalah helm sapédah anu cahayana sareng aman. Tapi tanggapan ti helm Kickstarter asli sareng versi MIPS - anu kuring anggo sacara rutin - nunjukkeun aya kahoyong hélem ku gaya komuter anu langkung santai.

Naon lampu anu ngagaduhan helm Lumos?

Éta fitur lampu payun sareng lampu tukang dina bentuk segitiga peringatan. Aya ogé indikator sisi kénca sareng katuhu dioperasikeun ku kadali jauh-dipasang setélan nirkabel sareng fungsi lampu marake dikontrol sénsor gerak anu ngahurungkeun sadaya lampu tukang janten beureum nalika anjeun ngalambatkeun. Lumos mangrupikeun produk anu écés ditujukeun pikeun panumpang.

Naha helm Lumos nyambung ka Apple Watch?

Kami terang yén Lumos Helmets lumayan pinter, kalebet Bluetooth pikeun ngahubung sareng jam tangan Apple anjeun pikeun sinyal jarak jauh ka giroscope pikeun ngadeteksi parobahan kagancangan pikeun méré marake sareng fungsi peringatan kacilakaan sapertos lampu sapédah See .Sense ACE atanapi ICON.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Garpu karbon Kinesis - solusi praktis

Naha garpu karbon patut? Jawaban saderhana: Responses sanés anu leres: garpu karbon langkung (langkung) langkung enteng sareng langkung ngahampura. Tapi kaunggulan anu paling penting nyaéta éta ogé sudutna langkung saé tibatan aluminium (sareng rada langkung saé tibatan waja atanapi titanium anu janten seueur bikang sareng Ti motor ayeuna nganggo garpu karbon).

Fakta serat karbon - solusi praktis

Naon istiméwa ngeunaan serat karbon? Serat karbon mangrupikeun bahan kapadetan rendah kalayan rasio kakuatan pikeun beurat pisan. Ieu ngandung harti yén serat karbon tangguh tanpa kagoréng sapertos baja atanapi aluminium, sahingga sampurna pikeun aplikasi sapertos mobil atanapi pesawat.

Garpu karikil karbon - kumaha ngalereskeun

Naha garpu karbon saé pikeun gravel? Sanaos kuring nyobian anu pangsaéna pikeun milari garpu gravitasi karbon anu didesain pikeun petualang dina pikiran. tapi ogé kuring kalebet sababaraha garpu karbon anu kirang serbaguna anu henteu ngagaduhan eyelét tapi tiasa tiasa dianggo kalayan saé kanggo bikepacking sareng cycling petualangan sareng dioptimalkeun ogé pikeun grinding gravel umum.

Sapédah karbon dina palatih - patarosan umum

Naha aman pikeun nempatkeun sapédah karbon dina palatih? Gumantung kana jinis palatih sareng panggunaan, éta berpotensi nerapkeun kakuatan anu teu biasa dina sapédah anjeun, pakean bagian sareng / atanapi ngaleuleuskeun atanapi ngarusak sapédah anjeun, maca tambahan pikeun manual pamilik Khusus ngeunaan panggunaan palatih. Ieu leres leres pikeun sapédah serat atanapi serat karbon kaku napel na palatih.

Setang karbon vs aluminium - solusi pikeun

Naha setang karbon ngabédakeun? Pikeun pamula, tanpa kaleuleuwih diwangun, batang karbon tiasa nawiskeun langkung seueur kamampuan damping tibatan kaseueuran batang paduan. Daripada ngaraosan masing-masing geter, setang karbon tiasa ngabantosan nyerep sareng ngabasmi obrolan éta. Nalika anjeun kaluar dina perjalanan anu panjang, éta tiasa ngabédakeun langkung raoseun pikeun panangan anjeun.