Utama > Tinjauan > Tinjauan definisi Mason - solusi berorientasi kana aksi

Tinjauan definisi Mason - solusi berorientasi kana aksi

Naha sapédah Mason saé?

MasonISO: 'Éta mesin anu henteu kompromi sareng anu kami anggap saé pisan. Sapédah anu ngajantenkeun anjeun hoyong kaluar sareng numpak sora sapertos éta ngagaduhan kualitas anu teu ternilai sareng langkung pantes pikeun urang Kerikil sareng Sapédah Petualangan Taun di 2019. '



bokon tukang batu kuring ieu bokeh, kuring ngagaduhan sababaraha jalma ngoméntaran sababaraha tulisan anu sanés naroskeun ulasan sareng kuring henteu bakal nelepon ieu resensi tapi hehehehe, kuring gaduh sababaraha pamikiran ngeunaan mesin anu saé ieu pikeun ngamimitian. Genep paku nyaéta motor jalan karbon, sareng kéngingkeun bokeh aluminium éta

Kuring rada hariwang kuring nebak. Beurat tambahan 8,51 kilo henteu goréng pikeun sapédah gravel aluminium, tapi urang bakal ningali ka hareup naon anu urang tiasa laksanakeun.

Teras we sadayana terang yén aluminium rada sesah anu kuring leres-leres tiasa mastikeun yén kuring ngagaduhan ban Strada Bianca 30c di ditu sareng kuring pasti tiasa ngaraos jalan langkung ngagésér tibatan sapédah karbon anu saéna tapi bokeh henteu ban ban ipis ieu dirancang pikeun Lumpat. Sakumaha anu anjeun tingali dina tulisan di dieu, kuring numpak ban licik raja 700c38 milimeter lega sareng ban ieu langkung raoseun sareng saolah-olah perobihan tina aspal ka gravel pisan lemes sareng pikaresepeun nalika anjeun di jalan sareng ningali jalan anyar anjeun henteu kantos ngalakukeun éta sareng katingalina samar-samar, anjeun bahkan henteu kedah mikir-mikir deui, yeuh kadieu! Ditambah deui kami parantos ngepak saeutik akhir-akhir ieu, éta saé pisan pikeun éta, sareng kami gaduh sababaraha botol tambahan di handapeun tabung handap anu ayeuna kuring leres-leres anggo unggal-unggal naék botol lawon, botol anu kirang kandang. Éta ditetepkeun, upami anjeun ngarencanakeun kéngingkeun frameset sareng dirakit nyalira sareng nganggo XT Di2 atanapi XTR Di2 - sapertos anu kuring lakukeun, pastikeun anjeun nyebut ieu nalika mesen ti Mason sabab butuh gantungan anu béda.



Ieu gantungan asli anu cocog sareng sapédah sareng tiasa dianggo ampir sadayana kecuali Shimano's Mountain di2, janten bagian ieu rada kentel sahingga bahkan di tungtung setélan setélan anjeun masih leungit ngeunaan dua kali klik pikeun kéngingkeunana ditampi sapertos sampurna. Hangar anu sanés ngan ukur langkung ipis sareng nempatkeun mech tukang dina posisi anu sampurna sareng sakali anjeun ngagaduhan éta dina tempatna sadayana nalika pergeseran garing sareng sampurna sapertos anu anjeun ngarepkeun. Upami teu kitu super gumbira sareng sapédah pas janten haneuteun sareng usum ngiker dimimitian.

Kuring sigana bakal ngadamel tulisan ngeunaan setelan bikepacking lengkep kuring ogé. Kuring ngadamel seueur tulisan bagian dina sapédah nyalira janten kuring bakal ngaitkeun ieu dina katerangan sareng ngawartosan upami anjeun ngagaduhan patarosan. Tapi kuring sanés resensi atanapi naon, janten hehehe

Sareng éta waé, saur kuring, salamet sareng ningali anjeun salajengna

Dimana bikangna Mason didamel?



MasonSiklus ngahasilkeun tilu pigura logam, dirancang di kantor pusat perusahaan di luar Brighton, Inggris, anudiwangunku tukang, pembina pigura angkatan alit di Itali.

Naon ari ultegra Hydro?

Diandelkeun, awét sareng tepatUltegraR8000 drivetrain dibarengan ku kuathidrolikngerem. Ieu mangrupikeun sapédah pikeun kéngingkeun tempat gancang, kalayan épéktasi anu ngiringan marake modéren sareng pergeseran.

Chamorro ngaluarkeun versi panganyarna tina grup Juris sadayana anu dikuasai taun kamari tapi panas pisan ieu lanceukna, Altera mangrupikeun 8000 set grup, ayeuna diumumkeun sababaraha bulan kapengker tapi kumargi Shimano leres-leres ngundang urang ka Austria ngagaduhan pikeun ningali éta sareng nyetir sakedik, éta bakal rada kurang ajar teu nyarios énjing Tegra parantos ngajangjikeun fungsionalitas sareng daya tahan ku juri, tapi dina harga anu langkung handap, tapi akhir-akhir ieu kuring pikir ogé éta ogé nambihan sakedik kagunaan, anu bakal urang tingali engké sabab éta henteu ngan ukur ngeunaan ngajalankeun ayeuna sapertos jus racing aya opat pilihan di dieu. Janten anjeun gaduh vérsi kalayan mékanis pergeseran rem rem, anu mangrupikeun 8000 kami. Anjeun ogé gaduh versi kalayan rem mékanis hidrolik disc rem, anu mangrupikeun 80/20 kami, maka anjeun gaduh vérsi rem r2 pergeseran di2 éléktronik, anu mangrupikeun 80 urang nyaéta 50 teras tungtungna ieu di dieu, éta lonceng sareng wisel tina 80 70 electronicdi2 gearshift kami kalayan rem disc hidrolik aya seueur téknologi di dalamnya anu énggal dina tingkat Tegra lami anu digugurkeun ku juri, janten kuring bakal nyandak anjeun ngalangkunganana, dimimitian ku tuas pergeseran di ditu, beja ageung sareng Shimano Dura-Ace nyaéta paningkatan dina ergonomis tuas hidrolikna sareng resep ningali hal anu sami kajadian di dieu, janten kami 'Kuring ayeuna gaduh tuas awak kalayan diaméterna langkung alit sareng anu langkung pondok ogé Range.



Kuring bébéja yén diaméterna sakedik ageung dibandingkeun sareng versi 91-70 anu sah, tapi dina sagala kajujuran kuring tetep ngajantenkeun sareng kuring leres-leres tiasa ngabedakeun Sigmathere Ganahl, ogé, ngajantenkeun jengkolna saé pisan pikeun jalma anu ngagaduhan leungeun leutik anu anjeun tiasa ngalihkeun Leaverin sakedik deui sareng anjeun ogé gaduh setting kénca. Janten upami, sapertos kuring, anjeun resep seueur tuas tarik ku sabab éta langkung jarak jarak pad, anjeun tiasa nyaluyukeun éta atanapi upami anjeun resep istirahat langsung, janten hayu urang tinggalkeun kolam renang upami anjeun teu ngagaduhan panyabutan tabung, anjeun tiasa gaduh ayeuna , éta mangrupikeun hal anu nganggap enteng kami, tapi dugi ka ayeuna teu mungkin rem cakram leon ayeuna kuring nuju ningali tombol-tombol anu disumputkeun tina dura-acedi2 ogé parantos ngalih, sahingga dina bagian luhur tiap gearshift tombol sakedik nyaéta kaluar tina kotak, anjeun henteu nyetél pikeun ngalakukeun nanaon, tapi anjeun nyambungkeun di2 anjeun kana telepon sélulér anjeun, tingali aplikasi ytube Shimano teras anjeun tiasa nyaluyukeun fungsina pikeun eusi haté anjeun, ku kituna dina panyiapanana ayeuna urang tiasa ngalangkungan kasét di tukangna ku kénca kami ka luhur teras ka handap ngalangkungan kasét nganggo panangan katuhu anjeun, tapi anjeun ogé tiasa nyambungkeunana kana alat pihak katilu sapertos unit utama GPS, anu keren pisan atanapi bahkan kana lampu anjeun teras anjeun tiasa toggle ngalangkungan layar atanapi toggle hal-hal sareng mareuman anu mana asik pisan sakumaha ceuk kuring anjeun bakal mendakan kotak simpang di2 anu biasana diteundeun di dieu di handapeun batang anjeun sapertos vérsi Duras disumputkeun janten anjeun tiasa nempelkeun kana bilah anjeun sareng pasang di dieu atanapi sapertos BMCs saleresna mangrupakeun setup downtube internal sami sareng versi Gerace sareng éta ogé ngandung hartos anjeun gaduh pilihan pergeseran synchro sareng semi-synchro Janten ieu mangrupikeun fitur semi-otomatis ti Shimano dimana anjeun leres-leres masihan kendali derailleur anjeun nalika anjeun ngahurungkeun. Shimano ngalakukeun padamelan anu saé pikeun anjeun tiasa nambihan janten anjeun henteu kedah mikirkeun sadaya anu anjeun gaduh semi-synchro, anu hartosna nalika anjeun ngalihkeun derailleur anjeun maka éta ngimbangan ku atanapi dua shift dina kasét tukang Jaga pergeseran teu kénging ageung ayeuna mah kuring nuju ngantor dina tungtung hareup sapédah, hayu atuh ngobrolkeun anjeun ngalangkungan caliper ogé.

Janten aranjeunna ngagaduhan téknologi Shimano's Ice janten anjeun tiasa ningali sirip pendinginan sirip pendingin dina bantalan rem di dinya sareng ogé rotors disk anu katingali ku panon supados anjeun tiasa ningali sirip pendingin anu ageung di dinya sareng pangwangunan rotor dimana anjeun gaduh bagian luar stainless steel awét, sandwich langkung énggal, inti aluminium conductive thermally sareng éta hartosna sanaos katingalina cekap padet kuring ngan ukur gaduh 106 gram pergeseran pikeun rotor konci pusat 140 ml maka anjeun tiasa ningali dina pandangan anu derailleur tukang x 'ayeuna aya dina Keep in line with the Grace versi beda pisan sareng éta kusabab aranjeunna ngagaduhan posisi tukang anu anyar ieu sareng nyatana BMC ieu mangrupikeun salah sahiji pigura munggaran di pasar pikeun nampung posisi tukang éta ku soca anu saderhana sareng geulis- newak dropout anyar Therailer anu cocog sareng standar putus asa tangtosna aranjeunna aya panyambung tambahan anu ayeuna mindahkeun éta deui. Alesan posisi tukang ieu utamina pikeun ningkatkeun gearshift sareng ogé daya tahan kelompok, sabab langkung luhur dina kasét pastina ngagaduhan panutup anu langkung ageung pikeun ngabungkus ranté, langkung seueur kasét, anu ngadistribusikaeun anggo sareng ogé pergeseran ningkat tapi salaku bonus tambihan sareng nempatkeun sadayana majelis derailleur dina posisi anu langkung ngajempolan sanés ngan upami anjeun turun tina sapédah tapi bahkan upami aya anu norojol sapédah anjeun nalika linggih di kafe, kapasitas derailleur hartosna ieu nganggo versi tcaged yén anjeun tiasa nganggo kasét 11-30, roda gigi anu cukup ageung, tapi leresna berita ageung nyaéta aya vérsi kandang anu panjang, duanana mékanis sareng di2, anu hartosna anjeun tiasa nempatkeun kasét 11-34 dina éta teu aya khusus atanapi tegraone aberone aya deui tahapan pertumbuhan di luar kategori hiji, anu tangtosna tiasa dianggo sampurna d derailleur payun di2 énggal henteu robih seueur, ngan ukur icalan sababaraha gram, tapi versi mékanisna lengkep ferent sahingga ngadopsi mékanisme toggle cam anyar sareng kaleungitan panangan tuas tradisional na masihan langkung raoseun langkung gampang kana shifter, nanging ogé sacara dramatis ningkatkeun clearance ban nalika anjeun naék ban-ban sadaya-gedé dugi ka 37 milimeter lega, nalika urang ngobrol ngeunaan kasabaran sareng pangrobéhan kuring resep sacara pribadi tapi sabenerna paling halus, tapi bagian penting tina desain ulang anu disayogikeun sareng ranté Sareng langkung-langkung Khususna, kuring nyaritakeun nada ranténa, anu dipindahkeun opat milimeter ka jero ku NorthPoint, tapi punten ngartos éta Cerrano teras gaduh panjang tinggal ranté minimum anu ditetepkeun ku pabrikan roda rem rem, sabab upami anjeun tiasa nyepetkeun chainstay ku 10 milimeter anu ceuk Shimano anjeun ayeuna tiasa Ta leres-leres ngarobih kumaha sapédah raoseun raoseun teuing, karaosna langkung raoseun , set langkung responsif sareng lincah mangrupikeun hiji-hijina hal anu teu cocog sareng sésana nyaéta handap anu cocog bahkan derailleur payuneun anu anyar sareng ranté anu lami tungtungna aya al jadi roda anyar Salawasna kakurangan, sabab éta sapédah ieu moal disebut Jurorace dina anyar sadayana tegra aranjeunna saleresna Rs 700 séri. Aranjeunna gaduh hub anyar anu ngajantenkeun aranjeunna langkung enteng sareng ogé lamina karbon énggal dina pasisian tapi saatos sapotong anyar terakhir tina sapédah ieu nyaéta pedal algoro anyar anu ngantosan weenies putus sabab kaleungitan sababaraha gram tapi kutu buku sapédah umumna tiasa ngagungkeun kusabab jangkungna tumpukan henteu 0.7mm langkung handap janten hiji pikeun kutu buku tapi ogé pikeun fitters sapédah - anu ngagaduhan alesan pikeun ngarayakeun, sabab aya ogé versi poros anu langkung panjang sahingga anjeun tiasa gaduh Q-factor opat milimeter langkung lega, nyaéta ikhtisar tina Parobihan anu penting oh, kuring sacara bijaksana henteu nyéépkeun waktos cekap pikeun nyarios, anu menonjol khusus hideung dua nada dina hal beurat, anjeun moal hemat teuing ku Newell Turgor dibandingkeun sareng orTegra anu lami, tah dina Konfigurasi anu paling entéh, anu 8051, nyaéta dr - nalika gentos kalayan rem pasisian anjeun kaleungitan 81 gram, tapi pikeun kéngingkeun deformasi beurat anjeun kedah nganggo roda énggal sareng pedal énggal ayeuna langsung dibandingkeun sareng G Race hukuman beurat tina sakitar . 500 gram s sareng ogé teu aya pilihan méteran listrik dina sadaya tingkatan tegra boh ngan ukur di Gerace dina hal kamampuan dijilbab éta parantos aya di toko-toko ayeuna saleresna 8,000 vérsi sapertos mékanis sareng rem rim sareng versi DI nuju jalan ka toko-toko sapertos kami nyebarkeun tulisan ieu biayana naha hésé pikeun leres-leres mayar biaya dina tulisan ieu kusabab éta khusus pikeun daérah anu anjeun cicing ayeuna penting pisan pikeun anjeun, tapi kuring sabenerna condong teu satuju saur kuring anjeun moal tiasa negeskeun pentingna ningkatna ergonomika pikeun tuas roda gigi Kuring nyéépkeun seueur perjalanan kuring nyepeng tuas kuring sareng henteu leres-leres ngalih jadi ergonomis panginten anu paling penting diantarana, tapi nalika anjeun nambihan kinerja pergeseran anu disumputkeun kotak simpang sareng kamampuan pabrikan pigura pikeun leres-leres ningkatkeun pigura ayeuna ku gantungan derailleur énggal sareng khususna ranté anu langkung pondok anjeun tungtungna sareng bungkus anu saéstuna aya pangaruh anu langkung ageung tibatan anjeun panginten sacara riginally sareng kuring bakal ngajentrekeun sakedik detail dina tulisan anu munggaran ngeunaan naon, gumantung kana nalika ningali éta, anjeun tiasa, ogé anjeun tiasa ayeuna, di dieu waé klik di handap, upami anjeun henteu kedah ngantosan sababaraha dinten , pastikeun anjeun gaduh G Langganan CN sateuacan ngantepkeun tulisan ieu janten anjeun ngan ukur klik di dunya sareng éta gratis, kuring bakal ngingetan sareng upami anjeun hoyong ningali sakedik info ngeunaan kumpulan Big Brother theGerace anjeun tiasa klik. di ditu, pikeun kéngingkeun pandangan anu komprehensif heula

Saha anu ngadamel ORRO?

Mérek InggrisSapédah Orronembé diluncurkeun dina 2014, tapi parantos gancang ngembangkeun reputasi salaku produsén kualitas, kinerja tinggisapédah didameldi Inggris.Orrodumasar caket kana pendakian Ditchling Beacon sareng Sussex Downs.

Kusabab Nabisco mimiti diluncurkeun dina 1912, éta parantos ngagaduhan seueur kameunangan ngembangkeun Oreos. Tapi upami carita anjeun salami Oreos ', pasti aya langkung ti sababaraha Rahasia anu tetep disumputkeun ti konsumén. Entong teuing ngareureuwas - barina ogé, anjeun moal janten janten popular pisan tanpa sababaraha rahasia.

Anjeun tiasa geli, reuwas, atanapi kagum ku naon anu anjeun badé pelajari. Ieu ngan 10 tina Truths Untold of Oreos anu anjeun panginten teu terang. Babi leres-leres HATE OreosBabi kasohor janten omnivora, anu hartosna aranjeunna tuang ampir naon waé anu ditepikeun ka aranjeunna; daging, kéju, produk, sésa-sésa anu bogana tina tuangeun kamari daptar ampir teu aya tungtungna! Nya, ampir.

sapédah nyucikeun cai

Masih aya sababaraha tuangeun anu babi bahkan moal tuang. Tangtosna, aranjeunna gaduh standar nalika ngeunaan naon anu aranjeunna siap dikonsumsi Kagetna, Oreos mangrupikeun salah sahiji sababaraha barang tuang babi anu bakal ningkat irung na. Penemuan aneh ieu asalna ti Ben & Jerry's sekitar taun 1985 - ogé teu dihaja.

Dina pertengahan 1980an, perusahaan és krim anu populér éta nyayogikeun produk limbah na ka patani babi caket fasilitasna. Patani nyarioskeun babi na resep seueur rasa kecuali hiji, Mint sareng Oreo Cookies. Éta rasa kesepian anu ditolak ku babi na.

Kanyataan ieu asalna tina buku 1998 Dip & Double's Dip Dip: Kumaha Ngajalankeun Nilai Anu Dipimpin sareng Ngasilkeun Artos, Teuing (anu ditulis ku Ben sareng Jerry nyalira), anu pastina sanés kanyataan yén seueur anu ngarepkeun. Antara sumber anu teu biasa pakait sareng Ben & Jerry sareng kanyataan yén babi nolak Oreos, éta pasti mangrupikeun kanyataan anu ganjil. Tapi jelas yén Oreos henteu sapertos hal éta.

Babi resep tuang, sareng éta saé pisan. Teu aya anu terang kumaha namina sapertos sapertos seueur perusahaan, Oreos parantos nyabit-nyabit nami na sababaraha kali mangtaun-taun. Aya seueur anu ngalangkunganana - Oreo Biskuit, Oreo Sandwich, Oreo Crème Sandwich, sareng akhirna Oreo Chocola te Sandwich Cookie, tapi dinten-dinten ieu biskuit wafel anu dieusi krim ngan ukur disebut Oreos, anu ngajantenkeun jelas yén Oreos parantos sakitar nami parantos tahan dina waktos langkung ti saabad! Tapi kumaha nami Oreos? Teu aya anu sanggup ngajawab pananya ieu saprak Nabisco mendakan cookie anu enak anu disebat Oreos.

Tulisan Time anu diterbitkeun sateuacana 100 taun perusahaan nyobian nyukcruk asal usul nami éta, tapi éta kosong. Hiji tiori anu kawéntar nyaéta asalna tina kecap Perancis atanapi, anu ditarjamahkeun salaku emas. Sambunganna asalna tina kanyataan anu henteu dipikaterang deui: bungkusan aslina pikeun Oreos sumping dina emas.

Tebak sanésna nyaéta saatos di. Ngaranna dibéré kecap Yunani pikeun gunung kusabab vérsi tés biskuit ieu dina bentuk bukit. Teu aya anu caket ka Oreos (atanapi Nabisco) anu kantos terang kumaha nami na.

Janten jelas pisan yén rumor sareng tiori ngeunaan asal usul nami éta bakal tetep ngalayang kénca, katuhu, sareng tengah. Sigana mah kaleresan moal kantos terang. Oreos nuju dijual di panjuru dunya. Kanyataan khusus ieu tiasa waé henteu heran ngémutan kumaha populér Oreos.

Sababaraha urang panginten gaduh salah paham yén oreos mangrupikeun saréat amis anu ngan ukur populér di dunya kulon. Tapi éta henteu tiasa janten jauh tina bebeneran! Kaleresan nyaéta Oreos sayogi sayogi di langkung ti 100 nagara. Anjeun ngadangukeun leres éta - langkung ti 100 nagara ngajual Oreos.

Éta hartosna, tangtosna, aya seueur teuing nagara anu ngajual Oreos pikeun nyobaan didaptarkeun sadayana. Tapi hal anu tiasa narik minat anjeun nyaéta kumaha, gumantung kana nagara anjeun, 'Nalika milari Oreos, rasa éksklusif anu tangtu ngan ukur bakal sayogi di hiji nagara éta. Salaku conto, Argéntina mingpin Dulche de Leche Oreos; Cina ngagaduhan jeruk / pelem sareng buah prambus / blueberry; Indonesia Ngajual Blueberry Ice Cream Flavoured Oreos; sareng Jepang ngenalkeun Oreos kalayan rasa és krim GreenTea.

Memang, éta daptar leutik pisan rasa ekslusif kanggo ngan sakedik nagara anu ngajual Oreos. Tapi hiji titingalian daptar di luhur nunjukkeun yén rasa tangtu aya permintaan di nagara-nagara tangtu. Sugan aya di antara aranjeunna bakal angkat ka Amérika Kalér.

Aya babandingan pasti tina biskuit kana krim di Oreos, ngémutan jinis biskuit Oreos anu dikonsumsi ku jalma-jalma anu kedah ngungkulan hiji patarosan anu terikat - naha jumlah krim anu leres antara wafer? Barina ogé, kasalahan kajadian atanapi Oreos panginten tiasa langsung ngagolér kana raheut urang! Sanaos ieu écés mangrupikeun perhatian anu paling leutik pikeun anu sanés, anu sanés panginten hoyong ningali éta langkung serius pikeun terang naon anu saleresna. Nya, nyatana, pikeun seueurna, Oreos diwangun ku 71 persén biskuit dugi ka 29 persén krim. Hubunganna spésifik pisan yén éta sigana bakal tenang anjeun, sapertos leres? Eosars didamel.

Hiji-hijina pengecualian kana aturan ieu nyaéta Double Stuf Oreos, Mega Stuf Oreos, Mini Oreos, sareng Oreo Thins. Gumantung kana rupa naon anu anjeun tingali, babandingan bakal ngagaduhan langkung biskuit tibatan krim atanapi langkung krim tibatan biskuit. Intina, nyaéta, biskuit kana rasio krim dina Oreos biasa lumayan spesifik.

Teu aya ragu yén ieu dilakukeun ngahaja pikeun mastikeun yén unggal cookie katingali pas. Lagu Ngeunaan Oreos Kusabab umur panjang sareng popularitasna, Oreos parantos tiasa janten ikon budaya pop. Aranjeunna sering disebatkeun dina seueur dunya fiksi - tina buku dugi ka pilem dugi ka acara TV - sabab éta gampang pisan dikenal.

Kalayan diémutan éta, leres-leres henteu kedah héran saha waé yén aya lagu di luar sana anu sadayana ngeunaan Oreos. Lagu anu dimaksud asalna tina pikiran penyanyi pelawak Weird Al Yankovic. Dina 1992, Yankovic ngaluarkeun album Off the Deep End, kalayan kasuksésan anu kritis sareng komérsial anu cukup ageung, dina albeum éta nyaéta The White Stuff, parodi tina lagu The Right Stuff ku '90an pop boy band New Kids on the Block.

Lagu na dasarna mangrupikeun alesan pikeun Yankovic ngabahas ngeunaan Oreos sareng kumaha anjeunna mikanyaah ka anjeunna. Sanaos henteu kantos dileupaskeun salaku single resmi pikeun Off the Deep End, éta pasti mendakan seueur anu mikaresep. Lagu anu ngaku cinta anjeun ka Oreos pasti mangrupikeun lagu ganjil nalika anjeun mikirkeun éta.

Tapi kanyataan yén éta mangrupikeun parodi tina lagu ku band budak dina jangkungna popularitasna hartosna éta ngajadikeun langkung raos. Hayu Aneh Al ngalaksanakeun konsép sapertos kitu. Oreos sacara téhnis vegan Upami anjeun vegan atanapi saha waé anu ngémutan badé vegan, anjeun panginten panginten Oreos anu tabu dina tuangeun anjeun.

Tapi anu luar biasa, éta henteu leres pisan. PETA anu nirlaba tweets yén Oreos memang vegan. Aranjeunna nambihan ogé daptar camilan vegan anu sanés, tapi kanyataan anu mimiti nyaéta anu paling narik perhatian jalma.

Pikiran utama saderhana - kumaha carana Oreos janten vegan? Daptar bahan héran ramah-vegan, sanaos kalebet minyak sawit tiasa ngambek murka sababaraha jalma nyatakeun yén kebon palem nyababkeun ngarugikeun sato Sagala dilarang nalika ngeunaan veganisme. Janten sacara téknis, Oreos mangrupikeun tuangeun vegan. Tapi upami anjeun naros ka Nabisco, Oreos henteu vegan saurna.

Ieu disababkeun ku klaim yén susu tiasa lebet ngalangkungan kontaminasi silang, janten Oreos henteu tiasa diparios kanggo tilas susu. Kanggo sababaraha, ieu ngajantenkeun Oreos janten camilan sanés-vegan. Tapi upami anjeun henteu ketat vegan atanapi ngan ukur henteu paduli kontaminasi silang, asa bébas pikir Oreos salaku vegan.

Kumaha Anjeun Dahar Oreos nyarios seueur ngeunaan kapribadian anjeun Aya seueur cara anu tiasa didahar Oreos, numutkeun ka ulikan taun 2004. Sababaraha urang neuleumkeun bijihna dina susu sateuacan tuangeun; batur ngadilepkeun krim sateuacan nyéépkeun biskuit; sareng aya ogé jalma anu nempatkeun sadayana biskuit dina sungutna, krim sareng sapertos kitu. Nabisco henteu kantos ngungkabkeun kumaha persisna tuang cookie oreo.

Ieu ngakibatkeun jalma ngagaduhan langkung ti hiji cara tuangeun éta kusabab henteu leres, tapi naha anjeun terang yén cara tuang Oreos anjeun nyarios seueur ngeunaan kapribadian anjeun? Salaku conto: upami anjeun jalma anu teuleum bijihna dina susu sateuacan tuang, anjeun dianggap jalma anu petualang, enerjik, sareng sosial. Upami anjeun langkung resep pulas cookies pikeun ngaletak krim, anjeun sigana artistik, émosional, sénsitip sareng trendi. Upami anjeun ngan ukur ngegel Oreos anjeun, anjeun dianggap kompénsip, optimis, sareng percaya diri.

Hésé yakin yén anjeun tiasa milarian kanyataan ieu ku ngan saukur camilan. Tapi pastina pikaresepeun pikeun ngagali kana spésipik studi sapertos kitu. Saha anu terang, panginten cara tuang Oreos aya hubunganana sareng kapribadian anjeun tibatan anu anjeun panginten! The Double Stuff Oreos Henteu t Sabalikna 'Double Stuffed' Nalika anjeun mikir ngeunaan Double Stuf Oreos nalika anjeun ngémutanana sareng anu biasa dibandingkeun sareng Oreos, panginten urang percaya yén anu aslina ngandung persis dua kali jumlah krim tibatan anu terakhir.

Éta sababna aranjeunna disebat Double Stuf Oreos, aya dua kali eusian antara wafer. Éta ngan ukur asup akal, sareng Nabisco sumpah yén éta leres. Tapi dina Maret 2013, kelas matematika SMA mutuskeun pikeun terang naha aranjeunna leres-leres nyarioskeun anu leres.

Aranjeunna ngabandingkeun oreos biasa kana stos oreos dobel dina hal biskuit kana rasio krim. Anu aranjeunna mendakan héran pisan. Tétéla, Double Stuf Oreos ngan ukur ngandung 1,86 kali krim langkung seueur tibatan anu biasa.

Nalika Business Insider ngulang ékspériménna engké dina bulan Agustus, aranjeunna ogé mendakan yén DoubleStuf Oreos henteu ngandung krim dobel anu dijangjikeun. Salaku réspon tina percobaan murid SMA, Nabisco nolak percanten kana hasilna. Aranjeunna keukeuh teras sareng ayeuna yén Oreo Double Stuf ngandung persis keusikan dobel.

Nalika éta lucu ningali perusahaan keukeuh siga kieu dina nyanghareupan bukti anu sabalikna, pikeun nyebutkeun éta teu pikaresepeun bakal bohong lengkep. Éta langkung ti sakedik matak nyarios sakedik. Wafer Oreo Bisa Boh Coklat Gelap atanapi Hideung Upami aya perdebatan sakumaha manasna asal usul nami Oreos, éta ngeunaan warna biskuit wafel. batur yakin yén aranjeunna coklat tua.

Sapertos patarosan sateuacana, sacara umum patarosan ieu henteu kedah dijawab. Sanaos kitu, seueur jalmi tetep hoyong jawaban pikeun patarosan anu ngaduruk ieu: naon waffles warna? Numutkeun ka FAQ Mondelez International's Oreos ', teu aya warna anu pakait sareng bagian cookie Oreos. Aranjeunna teras ngajelaskeun, 'Sababaraha jalma nganggap OREO mangrupakeun warna coklat sedengkeun anu sanésna ningali warna langkung hideung.' Ieu ngandung harti yén, sapertos pikeun Nabisco, wafer tiasa diwarnaan.

Jawaban ieu tiasa ngaganggu sababaraha jalmi anu, dina hiji cara atanapi cara anu sanés, parantos parah kapangaruhan ku warna bijih kai. Tapi upami anjeun henteu ngagaduhan pendapat anu kuat ngeunaan masalah éta, atanapi ngan ukur henteu paduli perkawis ieu, maka anjeun tiasa sacara gampil nampi waleran perusahaan. Naon waé pager anu anjeun badé kadieu, ieu perdebatan anu tiasa teras-terasan amarah sanaos réspon resmi perusahaan.

Oreos parantos halal salami mangtaun-taun, sareng salah sahiji bahan dina Oreos nyaéta babi. Ieu henteu ngajantenkeun aranjeunna halal, anu hartosna yén anu ngahakan tuangeun halal henteu tiasa tuang oreos pisan. Tapi akhirna Nabisco mutuskeun pikeun ngarobih resep.

Kunaon éta? Nya, numutkeun hiji artikel Universitas Cornell 2008, Oreos ngaluarkeun gajih tina daptar bahan na di 1997 pikeun minyak minyak. Butuh waktu leuwih tilu satengah taun pikeun produk Nabisco didéklarasikeun halal, tapi cookies ogé cenah disahkeun salaku halal. Sedengkeun sababaraha ahli kadaharan anu halal henteu satuju, seuseueurna ahli ngeunaan hal éta satuju yén Oreos sareng produk Nabisco anu sanésna nuturkeun sarat diét anu halal, janten kumaha upami anjeun tuang anu halal, naha ku alesan agama atanapi naon? Upami teu kitu, anjeun tiasa bagja ngadangu yén Oreos mangrupikeun pilihan anu saé pikeun snack anu amis sareng lezat.

Janten seueur jalma resep tuangeun éta, kalolobaanana kusabab kombinasi biskuit wafel poék anu unggul sareng pusat anu dieusi krim bodas. Teu heran Oreos parantos aya langkung ti 100 taun. Produk Koshering Nabisco mangrupikeun proyék anu mahal sareng panjang anu tiasa kabuktosan teu perlu.

Tapi sigana éta patut sabab Oreos tetep damel kuat dugi ka ayeuna. Kumaha cara tuang cookies Oreo anjeun? Hayu urang terang dina komentar di handap. Sareng parios tulisan hébat kami anu sanés.

ari clif cageur

Sareng upami anjeun énggal dina Saluran kami, maka nunjukkeun kami cinta ku ngaklik tombol langganan ieu sareng ngirining bel béwara.

Naha Trek kagungan raksasa?

Butamangrupikeun pabrik sapédah panggedéna sadunya ku bagi hasil. Perusahaan ngajual sapédah nganggo nami nyalira sareng ngajantenkeunana pikeun merek ageung sapertosTrek, Témbal sareng Colnago.

Naha roda Ultegra saé?

Urang ShimanoUltegra6800kabayangnyaétaalus pisanningkatkeunkabayang, nawiskeun seueur kateguhan, beuratna rada handap sareng pasisian siap-tubeless, dina bentuk hoops anu kuat, awét sareng nilai-kanggo-artos. TheUltegra6800roda rodangagaduhan pasisian langkung tangguh tibatan Dura-Ace, sanaos didamel tina paduan ringan anu sami.

Naha ultegra langkung saé tibatan 105?

Ultegraogé fitur langkung mesintibatan 105, tapi kirangtibatanDura-Ace. The Dura-Ace (sarengUltegra) derailleurs tukang ogé nganggo bantalan kualitas anu langkung mahal sareng langkung luhur anu margina ngirangan gesekan drivetrain. Ieu tiasa ngahémat wattatawadua tapi sigana anjeun moal ngaraoskeun dina sadel.9. 2020.

Naha ORRO mérek saé?

Inggrismérek OrroSapédah ngan diawalan dina 2014, tapi parantos gancang ngembangkeun reputasi salaku pabrikan kualitas, sapédah performa tinggi buatan Inggris.Orronyebatkeun ieu lingkungan anu saé inspirasi sareng tempat uji coba anu sampurna pikeun sapédah na.

Naha lab ORRO dipelak inten?

ORROngan ukur nganggo kelas premiumlab-inten dipelaksimulants anu sacara sampurna ngayakeun rélikasi kecemerlangan asliintan. Ieu dilakukeun dina cara anu sami masing-masing aspek anu ditambang sacara alamiintandipotong & digosok pikeun maksimalkeun kamampuan, nuturkeun industri anu paling ketatintanstandar motong.

Naha Trek langkung saé tibatan buta?

Sakabehna,Butalangkung mirahtibatan Trek. Kusabab dimana éta didamel,Butasanggup ngajaga biaya sapédah na langkung handap.Treksapédah nawiskeun wahana ramah-anggaran, tapi motorna rata-rata langkung mahal kanggo dipésér.

Sapédah naon anu résolusi Mason?

Resolusi Mason mangrupikeun sapédah jalan ketahanan waja anu nyéépkeun kasaimbangan anu sampurna antara kagunaan, kagunaan sareng gaya, kalayan kualitas tunggang super lemes anu nyungkeun dibonceng dugi ka jauh.

Naon ulasan anu munggaran tina definisi Mason?

Tinjauan Stu ngeunaan Definisi munggaran éta positip pisan; anjeunna resep pisan anjeunna saéstuna mésér hiji. Nyatana, kami mutuskeun yén Definition2 peryogi opini anu sanés dina waktos ayeuna, pikeun mastikeun hubungan cinta Stu's Mason sanés ngan ukur hal pribadi.

Naha definisi Mason hidro nyaéta perjalanan anu saé?

Mason Definition2 mangrupikeun mesin anu luhung, didamel kalayan diperhatoskeun-to-detail kanggo masihan sensasi numpak anu ampir-ampiran nolak logika. Éta meriah tapi santai, lemes tapi anjeun badé angkat ka mana waé, sareng ngan ukur pikaresepeun numpak.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.