Utama > Tinjauan > Mavic cosmic elit review - waleran saderhana pikeun patarosan

Mavic cosmic elit review - waleran saderhana pikeun patarosan

Naha roda Mavic Cosmic saé?

TheMavic KosmisPro Carbon SL UST mangrupikeun salah sahiji karbon pangsaénakabayangdi pasar sareng ku ngajantenkeun tuba,Mavicparantos ngajantenkeun luhungkabayangmalah langkung saé (sareng langkung gancang). Maranéhna nyaétahébatnilai upami dibandingkeun sareng clinchers karbon brand premium sanésna sareng jero na 40mm, cocog pikeun sadaya panggunaan buleud.



Roda sareng ban tubeless pikeun panggunaan jalanan ngajanjikeun pisan. Éta hampang, gulung gancang sareng, langkung ti éta, éta ampir tusukan-buktina. Tapi aranjeunna henteu acan leres-leres néwak.

Sababaraha urang ngagaduhan masalah ngeunaan kaamanan, tapi utamina kusabab nyababkeun nyeri bokong ageung. Saluyukeun, kembung, teras flip sareng angkat deui. Tapi ngan ukur ningali ieu.

Teu aya selang. Teu nganggo tuas ban. Pompa standar.



Serius, ieu anu katilu kalina. Kuring parantos ngalakukeun ieu pikeun katilu kalina sareng kuring masih bingung pisan. Jigana urang kedah ningali-tingali. (Musik éléktronik funky) Leres, éta mangrupikeun sistem balap tubeless anu anyar tina Mavic.

Salaku mérek, aranjeunna gaduh panjang, sajarah panjang inovasi dina olahraga. Sareng nyatana seueur anu dipajang di sakitar urang dina sirkuit jasa legendaris di markasna di Annecy, Perancis. Sareng salah sahiji inovasi éta nyaéta Ieu.

Ieu roda tubeless anu dipasang UST. Janten di akhir taun 90an, Mavic ngagabung sareng pabrik ban Perancis Hutchinson pikeun ngabantosan ngadamel roda Cross-Max anu idéntik na. Anu lengkep heula, tubeless.



Éta sigana anéh nalika ngembangkeun tubeless tina kakuatan kana kakuatan, Mavic sigana parantos ngantosan sapédah mountian, bari jalan-jalan tanpa tubuh berkembang tanpa aranjeunna. Aranjeunna henteu, tapi aranjeunna jelas janten sibuk sabab nembé ngaluncurkeun sajumlah 12 set kabayang cocog sareng dua ban énggal. Oke, janten Max salaku konsép sareng manajer produk di jalan, anjeun panginten ditempatkeun pikeun ngajawab patarosan kuring.

Nunjukkeun yén Mavic nyiptakeun tubeless pikeun motor, kumaha sigana anjeun ngabutuhkeun waktos pisan dugi ka sisi jalan tanpa pasar tina pasar - janten sapédah gunung sareng jalanna benten pisan kumargi jalanna nganggo tekanan anu langkung luhur, kalayan ban anu langkung ipis sareng ipis pelek, janten aya dunya anu pinuh ku kendala anu béda, motor balap tanpa tuba aya di luar sana, tapi teu aya anu leres-leres nyumponan kabutuhan urang. Utamana dina hal kagunaan atanapi kaamanan - tapi naon anu anjeun leres gaduh? Teras naha anjeun nyandak anu énggal ieu kaluar pikeun nyumponan kabutuhan anjeun? - Oké. Janten sadayana ngeunaan sistem.

Kami parantos ngadamel sistem ban roda pikeun waktos anu lami. Jalan Tubeless, Jalan UST ayeuna tiasa dilakukeun kusabab urang ngembangkeun pasisian sareng ban babarengan. Nyetél diameter anu pas pikeun pasisian sareng diameter anu pas sareng kaku anu pangsaéna pikeun ban - Jenis toleransi anu urang carioskeun, sabab urang sadayana pasti ningali ban anu gampang dipasang dina pasisian sareng ban anu super sesah dipasang dina pasisian, sareng upami anjeun kantos nganggo tubeless anjeun bakal kenal ban anu ampir teu mungkin diembungkeun.



Tapi teras naon anu béntenna antara roda sareng ban? - Percanggahan nyaéta toleransi aya dina milimeter - Hiji milimeter? - Hiji milimeter, leres, urang parantos seueur tés sareng produk anu bersaing anu parantos aya di pasar sareng kami parantos ningali yén dina milimeter ngajadikeun béda teu mungkin dipasang dina ban atanapi janten gampang pisan. Kaluar tina tekanan tinggi Rimat. - Ok ay, éta sababna gampang ngagelebug sareng ngagedur, janten masalahna pisan sareng tubeless henteu pernah janten inflating sesah, ngan ukur toleransi ageung teuing - Persis, toleransi ageung teuing sareng anu paling penting aya pabrik ban, aya pabrik pasisian anu henteu saling sasalaman.

Éta sadayana hoyong aya di sisi anu aman, maka pabrik roda bakal gaduh roda anu ageung teuing sareng pabrik ban ngajantenkeun ban sakedik teuing sahingga moal aya anu nyandak résiko pikeun kaamanan pengendara sareng supirna - leres - tapi hasilna nyaéta, éta hésé pisan dirakit. - Leres. Oke, ningali kaamanan sigana mah urang kedah tingali persis naon anu aya di lab anjeun.

Sareng naon lab na? . Mavic, sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, khususna dipasang pikeun nempatkeun roda sareng ban na kalayan jalanna, sareng tina naon anu urang nembé nguping ngeunaan kasabaran, pikeun proyék UST tubeless, sababaraha tés anu paling penting ngan ukur Pangukuran anu akurat. duanana ban sareng pasisian. Sora saderhana, tapi nyatana sababaraha kreasi bespoke diperyogikeun.

Ieu ngukur kuriling roda, janten bagi ku pi sareng anjeun kéngingkeun diameter anjeun. Teras alat sanés ngukur jangkungna sela-sela sisi pasisian pikeun masihan anjeun diameter korsi manik anu penting. Jig teras ngukur diaméter ban teras anu penting nyaéta régang dina manik ban.

Tangtosna, upami manik manjang nalika anjeun ngepak ban, éta ogé warta anu goréng. Nyaho pangukuran ieu urang tiasa ngaduga upami combo sareng ban bakal ngalakukeun pagawéan éta, tapi aya hiji deui pakakas di dieu anu urang kedah tingali, tapi tungtungna mesin ieu di tukangeun urang ayeuna bakal nyarios naha aman atanapi henteu, sabab urang badé ningali ban ngabeledug. Éta leres? - Leres, leres .- Cool, sareng naon anu leres anu bakal urang laksanakeun, tah, ngan ukur ngagaleuh, saur kuring? - Leres, éta pisan, saderhana pisan.

manpaat tina sapédah

Urang kedah nganggo jenis roda ieu. - Oké. - Éta anu disebat Master Wheel.

Éta roda mesin. Janten beurat pisan. Upami Anjeun hoyong? - Sigana henteu, langkung saé kuring henteu némpél. - Tapi diménsi dipikanyaho.

Diménsi kabayang ieu dipikaterang. Sareng diménsi henteu ngalih kalayan tekanan. Sareng sajabina uji coba numutkeun standar anjeun nyalira, anjeun teras gaduh diaméter roda anu diaméter pangleutikna anu anjeun gaduh di pasar sareng ban diaméter panggedéna.

Naha anjeun ngagaduhan data ngeunaan spéktrum lengkep naon anu sayogi? - Leres, urang nguji duanana kombinasi, tapi anu paling kritis, kasus anu paling parah nyaéta pasisian pangleutikna sareng diaméter panggedéna ban - teras naon bédana tekanan antara ledakan standar pasisian sareng kasus anu paling parah. Sakumaha ageungna bédana kas? - Éta gumantung kana lébarna dina pasisian, tapi éta tiasa ngahontal palang atanapi batang. - Leres? - Janten leres. - Éta langkung saé. - Leres. - Naha urang nganggo tombol nyorong pikeun ngabeledug? - Sapuluh jauh - Sapuluh bar jauh.- 11.- 11 bar, wah.

Aya seueur tekanan di ditu ayeuna. - 11 Mei - Ohhh. (Tirus ngabeledug) Oh.- 12.- Wah, 12 bar.

Nya, pikeun adil, éta bakal ngalakukeun batur leres upami aranjeunna nempatkeun tekanan éta kana banna. Wow. Hebat pisan terang yén pokusna aya dina kasalametan Sakumaha anjeun tiasa tingali, nyaluyukeun sistem tubeless sagampang nyetél tabung sareng ban standar.

Tapi upami anjeun énggal dina konsép sapédah jalan anu teu nganggo tuba, maka sisi buktina-bukti siga anu rada luhur. Henteu pun dihaja. Janten, hayu urang cobian kalayan gancang sareng hayu urang nunjukkeun gancang, naha henteu.

Kami peryogi ban pangorbanan maka urang tiasa maénkeun sakedik kaulinan. Naha anjeunna bakal nyerat puisi? Atanapi ngégél atanapi henteu ngégél? Kuku pelapis 14-milimeter pikeun pésta fastening sareng halaman wéb sareng hiasan hiasan. Janten, segel atanapi henteu segel? Anjeun siap? Tuh.

Anjeun terang naon, kuring pikir éta disegel. Képrét. Janten lima kuku pelapis 14 milimeter.

Ngégél. Nomer dua, kuku lantai 20mm. Pikeun panutup lanté sareng pelapis.

Lem karpét, panyegelan atanapi henteu nganggo panyegelan? Henteu masalah. Parantos diségél. Oke, nomer tilu, 30 millimeter electroplated paku Zedfelt pikeun hateup dirasa sareng batu tulis.

Anjeun katingalina brutal, brutal pisan. Paku hateup, segel atanapi henteu segel? Jigana urang mendakan batesanana. Kadieu.

Rada pikaresepeun terang sabaraha tekanan dina ban anu ayeuna. Éta segel. Leres.

Éta raoseun sadayana lepat. Sareng kuring gaduh mamang. Nya, péso éta rada nangtang.

Kuring ngaku, kuring parantos ngagelebugkeun ban ieu sakali saatos kuring nyabak éta, tapi hayu urang indit anu pasti aya segel. Teu aya selang dina budak jahat ieu. Naha anjeun émut sabaraha tacks anu leres-leres ditunda? Oke, bagian tubeless sigana bakal jalan.

Tapi hayu urang nyanghareupan éta, kaseueuran waktos anjeun panginten henteu bakal nyetir sareng mikiran sabaraha ban datar anu dipiharep henteu anjeun gaduh. Anu anjeun pikahoyong pisan nyaéta ngan ukur sapasang roda, lampu anu gancang, sareng kuat sareng gancang, gancang, sareng ban grippy Pariksa naon anu ditawarkeun, aya Comet Pro Carbon SL. The Cosmic Pro Carbon SL.

The Elite Kosmis. Ksyrium Pro Carbon SL, Ksyrium Pro, Elite Ksyrium. Sareng aranjeunna sadayana sayogi salaku rim rem sareng versi rem rem.

Aya ogé tilu tambahan anyar pikeun kisaran Allroad. Janten anjeun gaduh All Road Pro Disc, All Road Elite Disc sareng Disc the All Road Elite rim rem. Jujur, aya seueur barang énggal dina kisaran, sanés ngan ukur kasaluyuan tubeless.

Lebarna pasisian umumna leuwih luhur, nyaéta 19 milimeter dina sadaya motor jalan, sareng teu aya deui Cosmic Elitesand versi Ksyrium Pro sareng Elite rim rem, anu tetep dina 17 milimeter. Teras, jujur, modél Allroad lega pisan, lébar 22 milimeter. Narikna, sanaos ningkatna rubak pasisian, beuratna tiasa dipikagaduh atanapi, pikeun Ksyrium, saleresna antara 30 sareng 55 gram kirang.

Mavic UST Tubeless tingkat lebet di jalan éta di dieu, Elm Cosmic. Hargana 449 euro, tapi tetep dina pikiran yén éta datang salaku sistem kabayang lengkep anu kalebet ban. Aya seueur ban.

Pangwangunan dituluykeun di dieu ogé. Aya modél 3D, nyaéta Yksion Pro UST, anu sayogi dina lébar 25 sareng 28 mil. Sareng aranjeunna beuratna 260 sareng 290 gram, masing-masing.

Terus aya All Road XL, anu lega 40 mils. Sareng beuratna 440 gram. Janten anjeun tiasa ningali yén kotak enteng diperyogikeun di ditu, sareng nyatana anjeun bakal terang yén upami anjeun naék tubeless anjeun kedah ngahémat sakitar 40 gram per roda dibandingkeun ban Mavic standar.

Nya, Mavic nyarios yén résistansi ngagugulung ban anyar saéstuna kalapa. Tapi aranjeunna henteu leres-leres jalan pikeun gaduh ban gulingna paling gancang sabab nalika diuji aranjeunna ningali perdagangan penting antara sababaraha sanyawa super gancang sareng cengkraman anjeun tiasa gancang pisan dina garis lempeng tapi teras anjeun icalan dina juru . Sareng abdi hartosna sacara harfiah éléh dina juru.

Jigana waktuna pikeun ngobrol sareng insinyur pikeun klarifikasi. Oke, kuring mendakan hiji, ieu Jeremy insinyur ban. Janten, ngobrol sareng kuring.

Kumaha anjeun mendakan kasaimbangan antara cekelan sareng résistansi gulung sareng kami nangtung di gigireun mesin anu uji résistansi gulung. Janten bagian ban naon anu anjeun kedah tingali? - Janten pikeun milarian kasaimbangan anu leres antara résistansi rolling sareng cengkraman, éta sesah sareng urang kedah ngalakukeun seueur prototipe sareng seueur ukuran ukur dina prototipe. Teras mangrupikeun gabungan tina seueur parameter, sapertos sanyawa, kandel ban. kawas kasus ieu.

Sareng ogé hawa anu anjeun lebetkeun. - Oke, janten, dina genggeman, naha campuran ieu teras-terasan didikte ku genggeman anu anjeun gaduh? - Leres, dina hal cekelan, cekelan murni? dina baseuh, éta leres-leres campuran anu ngabédakeunana. - Oke, naha ban tanpa tuba ngagulung langkung gancang tibatan ban tubular, tabung? - Leres, tangtosna, ban tanpa tuba sok langkung gancang.

Éta sakitar 15% - 15%? - 15%, leres. - Wah, henteu kunanaon. Sareng pikeun kutu buku di luar sana, naon vérsi panggancangna anjeun? Éta 25 atanapi 28? Anu mana anu ngagulung panggancangna? - Anu pang gancangna? 28 ban millimeter - 28, henteu kunanaon.

Anjeun terang naon, kuring masih bener-bener kagum ku gampang pisan ban ieu linggih dina pasisian ieu. Sareng éta pasangan kasalapan anu kuring damel dinten ayeuna. - Hapunten, Simon, tiasa anjeun kersa? Ayeuna liren ngobrol sareng pasang ban na 45 set set roda sanés anu kedah anjeun siapkeun pikeun kami? - Leres, muhun, muhun.

Hapunten, Max. Leres, gancang pisan, sateuacan anjeun ninggalkeun tulisan ieu, pastikeun anjeun ngalanggan GCN. Éta gratis, ngan ukur pencét di dunya.

Teras upami anjeun milari langkung seueur kontén, pencét nepi ka dinya sareng anjeun teras kana tulisan ngeunaan ngirangan résiko ban datar anu kalebet, tapi henteu diwatesan ku, leres-leres janten tubeless. Sareng kanggo langkung seueur inpormasi di dieu, di fasilitas Mavic, kami gaduh wawasan anu hébat kana kamekaran sapatu Komet Ultimate anyar anjeun. Éta ngan aya di ditu.

kumaha ngamimitian bersepeda

Naha Mavic Cosmic Elite Tubeless Siap?

TheMavic Cosmic EliteUST Wheelset kalebetMavicanjing laut ban, jarum suntik,tubelesstape pelek, Kaluaran gancang BR101, sareng klep UST sareng asesorisna. Spésifikasi: Tipe Tirus: Clincher,tubeless siap. Jerona Jerona: 30mm.

Kumaha anjeun tiasa nyaritakeun palsu Mavic Cosmic Elite?

Tanda dina desain anukabayangtiasa kalebet stiker anu kirang kualitas, kurangnaMaviclogo dina hubs sareng panggunaan anu lepatMaviclogo Tanda struktural tiasa kalebet panggunaan juru carios J-bend, jumlah nyarios anu teu leres sareng béntenna dina jangkungna pasisian sareng lébar upami dibandingkeun sareng gembong asli.

Identipikasi produk palsu Hai sadayana. Abdi Tim, ti SRAM, sareng kuring di laboratorium pengujian Colorado Springs dinten ayeuna kanggo nyarios ka anjeun ngeunaan produk palsu. Barang palsu mangrupikeun barang anu didamel nganggo nami merek batur tanpa ijinna.

Éta umumna didamel tina komponén anu baku pikeun ngajual aranjeunna tiruan anu murah pikeun barang anu sami tina mérek anu anjeun terang sareng percanten. Éta henteu rusiah yén produk sapédah palsu tiasa dipendakan dimana-mana. Aranjeunna gampang dipendakan sacara online, gampang dipilari kadua tangan sareng berpotensi bahaya pikeun anjeun, supirna.

Di SRAM kami nganggap kualitas komponén kami sacara serius sareng kami hoyong anjeun gaduh produk anu kuat, kabuktian sareng dipercaya. Tujuan tina tulisan ieu nyaéta pikeun ngabantosan anjeun ngaidentipikasi produk palsu di pasar sareng ngantepkeun anjeun terang naon anu kedah dilakukeun nalika anjeun mendakan éta ngagaduhan sababaraha hal anu tiasa ditingalikeun. Hayu urang tingali.

Roda ZIPP Dina kulawarga mérek SRAM ieu, ZIPP ngadamel roda kinerja tinggi, setang, batang, pos korsi sareng asesoris pikeun pengendara sepeda. Ieu mangrupikeun produk kinerja tinggi pikeun kahirupan sapopoe, palatihan sareng persaingan. Ieu sababaraha fitur idéntifikasi penting anu tiasa ngabantosan anjeun ngaidentipikasi pamalsuan tina aslina.

Anjeun ogé tiasa ningali isyarat visual dina gambar dina halaman wéb ZIPP. Hubs Mimiti hubs. Kacuali pikeun sababaraha dealer resmi anu ngawangun roda nganggo pelek ZIPP, ASLI: roda ZIPP asli dijual nganggo hub ZIPP hungkul.

Roda lengkep asli ti fasilitas pabrik ZIPP teu ngagaduhan mérek hub sanés. PALSU: Penting yén roda palsu umumna diwangun ku hub anu sanés ZIPP sapertos Novatech. Catet herang dina hub ZIPP anu asli.

Bérés, bentuk unik tina cangkang hub sareng grafik ZIPP. Counterfeiters sering nyirian hub generik kalayan kualitas ZIPP atanapi logo 'Z' anu goréng, FAKE: kalayan bentuk anu henteu mirip cangkang hub ritslét anu asli. Upami henteu jelas ieu, parios gambar produk dina ZIPP.com Decals Ayeuna urang nyarioskeun ngeunaan decals.

Pikeun roda palsu, milari bentuk khusus sareng ujung buleud dina decals. Palsu: Palsu bakal sering nganggo stiker kuno, anu nganggo spanduk 'Speed ​​Weaponry' di handapeun stiker sapertos anu anjeun tiasa tingali di dieu. Stiker ieu henteu dianggo deui dina set stiker ZIPP ayeuna.

ASLI: Roda ZIPP asli ngan ukur nganggo logo ZIPP pikeun decals. Sadaya roda NSW nawiskeun grafik Impress kami, anu sanés sanés stiker, tapi dicitak langsung dina permukaan pasagi nalika prosés produksi. Kadang-kadang teu aya decals pisan, ngan bentuk réplika tina Petasan sareng roda NSW kami Stiker gampang dikupas tina pasisian, tapi upami teu aya stiker, percanten ka sumber anjeun.

Bentuk Bentuk sareng Penampilan Katilu, bentukna sareng pasisianna. Rims asli ZIPP sareng roda lengkep gaduh tampilan anu tiasa dikenal sareng bentuk anu tiasa dikenalkeun. ASAL: Kalayan? Iwal ti 30 roda 2, aya pola spésip khusus dina pelek NSW sareng Fire Crest.

Kitu ogé, bentukna pasisian khusus pikeun usaha manufaktur sareng pamekaran ZIPP. COUNTERFEIT: Roda palsu biasana langkung sempit dina diaméter jero pasisian sareng seringna henteu cekap lebar dina diameter luar pasisian pikeun lengkep ngadukung ban anu langkung seueur anu langkung resep pengendara ayeuna. Émut yén roda palsu tiasa béda-béda dina warna pasisian, penampilan, lébar sareng bentuk stiker.

Jalma anu anjeun mendakan panginten bénten ti conto anu kuring nunjukkeun di dieu. ASAL: Naha anjeun tungtungna milari nomer séri. Sadaya pasisian ZIPP asli ti 2013 sareng 2013.

Anu langkung énggal ngagaduhan nomer sérial dilapis kana diameter jero pasisian caket batang klep. Upami iraha waé anjeun prihatin ngeunaan kaaslian roda ZIPP, anggo halaman wéb ZIPP pikeun mesen Gambar hub, pelek, stiker sareng spésifikasi téknis. Langkung anjeun terang produkna, beuki pasti anjeun tiasa ngabédakeun antara kaaslian sareng palsu.

Upami anjeun hariwang mésér anu leres, hayu atuh nyandak - Cicing sareng pangecér terkenal kalayan percaya diri. Produk anu dipésér ti dealer resmi ieu ngagaduhan garansi lengkep sareng dukungan produk ti SRAM - awas harga murah anu sigana saé leres pisan, utamina nalika mésér online. Komo upami gambar produkna katingali nyata.

Sakumaha aranjeunna sering nyarios, upami tawaran siga anu saé teuing pikeun leres, sigana mah. Salawasna ngalakukeun PR anjeun. Émut, SRAM parantos seueur nanem modal dina panilitian, pamekaran sareng kualitas.

Kaamanan supir penting pisan pikeun sadayana di dieu. Counterfeiters henteu ngagaduhan masalah kaamanan. Aranjeunna henteu nguji kualitas produk sareng henteu nawiskeun dukungan saurna-jual.

SRAM sareng toko sapédah lokal anjeun bakal ngurus ieu, sareng kami hoyong anjeun gaduh pangalaman anu pikaresepeun sareng aman. Upami anjeun hoyong inpormasi lengkep, gaduh patarosan tambihan, atanapi ningali produk palsu di caket anjeun, mangga ngahubungan kami. Anggo Anjeun email dina layar anjeun di handap ieu atanapi buka situs wéb kami pikeun langkung seueur inpormasi, kami ngarepkeun ningali anjeun dina sapédah.

Ngarasakeun numpak. Hatur nuhun kana pangrojongna sareng hatur nuhun parantos milih SRAM.

Naha roda Mavic Ksyrium saé?

Mavic KsyriumÉlitkabayangmangrupikeun salah sahiji roda pangembangan anu paling populér di sakitar, sarengalusreputasi pikeun reliabiliti, kualitas sareng gampang ngalayanan.Mavicbakal nyayogikeun Elite UST's kalayan ban anu tos aya sahingga henteu mucking sareng setelan tubeless, anjeunalusbade angkat. Ngan ukur nambihan sakedik.

Naon roda Mavic pangsaéna?

Mavicnyebutkeun Cosmic SLR 45 Disc mangrupikeun 'panggancangna, kaku sarengpaling entengsadaya-bunderan pikeun pit jalan kalayan rem disc '. Pastina beurat anu diklaim ngan ukur 1,470g / sapasang (payuneun 670g, 800g tukang) nyaéta imut sareng sapertos SLR anu sanéskabayangTeknologi Fore Carbon hartosna anjeun henteu kedah pita pelek.

Naha roda Mavic kuring tos tubeless?

Mavictungtungna baliktubelesssadayana anu anjeun kedah terang ngeunaanMavicJalanSET. Éta parantos ngamutahirkeun Allroad, Comete, Cosmic sarengKsyriumvelg ogé Open Propeleksahingga aranjeunna ayeunatubeless siap.22. 2017.

Naon nangtung pikeun Mavic UST?

UST nangtungpikeun Standar UniversalTubelessjeungMavic nyaétamérek munggaran anu nawiskeun Jalan lengkeptubelesssistem kalebet roda sareng ban anu parantos dikembangkeun pikeun gawé babarengan. Ieu mastikeun yén pasisian sareng ban pas sampurna saling sareng sagala manpaattubeless anudimaksimalkeun

Naha aya roda Mavic palsu?

Mavicayeuna parantos ngumumkeun sababaraha papanggihan tina tés dinakabayang palsu, sareng hasilna matak héran, upami henteu rada héran. Thekabayang palsupabrik parantos atos rinci dina nyalin étaMavictingali, tapi étakabayangmasih tiasa kawilang gampang diidentifikasi minangkapalsu.04.03.2021

Naon anu lumangsung sareng Mavic?

Dua bulan saatosbadekana panarimaan, beleaguered kabayang Perancis sareng mérek asesorisMavickatémbong gaduh anu gaduh énggal. Numutkeun laporan di pers Perancis, pengadilan komérsial Grenoble ngawasUrang Mavickaayaan parantos nyatujuan akuisisi perusahaan ku perusahaan investasi Perancis, Bourrelier Group.22. 2020.

Naha Mavic kaluar tina bisnis?

Dina 2019Mavicdijual ku Amer Sports ka perusahaan ekuitas Bupati, LP. Saatos sababaraha kaributan kapamilikan éta dijual ka Bourrelier Group di 2020.

Dimana pangkat Mavic cosmic elit clincher wheelset pangkat?

Wilujeng sareng hatur nuhun parantos mampirkeun ulasan ngeunaan Mavic Cosmic Elite Clincher Wheelset anyar, pikeun maca sadaya ulasan pelanggan anu diverifikasi kantun pencét tombol di handap pikeun ngamimitian. Mavic Cosmic Elite Clincher Wheelset Ranks jumlah 104 ti 191 dina kategori Road Bike Wheels dina Tweeks Cycle dina review ieu.

Sakumaha biaya elit kosmik Mavic?

Sumping sareng ban sareng kotak Mavic. 10 euro pikeun dikirim ka Irlandia, seueur pangguna dina papan. Éta mésér éta tanpa masalah. Éta panginten roda anu saé tapi Ksyrium Elites siga anu kagabung dina sapédah sareng The Fast and the Furious, aranjeunna ditutupan transfer / stiker sareng pasisianna rada ganjil ku finish hideung sareng pérak.

Mana elit kosmik Mavic anu langkung saé atanapi élit Ksyrium?

Éta panginten roda anu saé tapi Ksyrium Elites siga anu kagabung dina sapédah sareng The Fast and the Furious, aranjeunna ditutupan transfer / stiker sareng pasisianna rada ganjil ku finish hideung sareng pérak. OKÉ, janten naon waé kabayang roda sanés anu aya di luar sana pikeun £ 250 anu bakal langkung saé tibatan Mavic Ksyrium Elite?

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Garpu karbon Kinesis - solusi praktis

Naha garpu karbon patut? Jawaban saderhana: Responses sanés anu leres: garpu karbon langkung (langkung) langkung enteng sareng langkung ngahampura. Tapi kaunggulan anu paling penting nyaéta éta ogé sudutna langkung saé tibatan aluminium (sareng rada langkung saé tibatan waja atanapi titanium anu janten seueur bikang sareng Ti motor ayeuna nganggo garpu karbon).

Fakta serat karbon - solusi praktis

Naon istiméwa ngeunaan serat karbon? Serat karbon mangrupikeun bahan kapadetan rendah kalayan rasio kakuatan pikeun beurat pisan. Ieu ngandung harti yén serat karbon tangguh tanpa kagoréng sapertos baja atanapi aluminium, sahingga sampurna pikeun aplikasi sapertos mobil atanapi pesawat.

Garpu karikil karbon - kumaha ngalereskeun

Naha garpu karbon saé pikeun gravel? Sanaos kuring nyobian anu pangsaéna pikeun milari garpu gravitasi karbon anu didesain pikeun petualang dina pikiran. tapi ogé kuring kalebet sababaraha garpu karbon anu kirang serbaguna anu henteu ngagaduhan eyelét tapi tiasa tiasa dianggo kalayan saé kanggo bikepacking sareng cycling petualangan sareng dioptimalkeun ogé pikeun grinding gravel umum.

Sapédah karbon dina palatih - patarosan umum

Naha aman pikeun nempatkeun sapédah karbon dina palatih? Gumantung kana jinis palatih sareng panggunaan, éta berpotensi nerapkeun kakuatan anu teu biasa dina sapédah anjeun, pakean bagian sareng / atanapi ngaleuleuskeun atanapi ngarusak sapédah anjeun, maca tambahan pikeun manual pamilik Khusus ngeunaan panggunaan palatih. Ieu leres leres pikeun sapédah serat atanapi serat karbon kaku napel na palatih.

Setang karbon vs aluminium - solusi pikeun

Naha setang karbon ngabédakeun? Pikeun pamula, tanpa kaleuleuwih diwangun, batang karbon tiasa nawiskeun langkung seueur kamampuan damping tibatan kaseueuran batang paduan. Daripada ngaraosan masing-masing geter, setang karbon tiasa ngabantosan nyerep sareng ngabasmi obrolan éta. Nalika anjeun kaluar dina perjalanan anu panjang, éta tiasa ngabédakeun langkung raoseun pikeun panangan anjeun.