Utama > Tinjauan > Ulasan Shimano dura ace 9000 - solusi pikeun

Ulasan Shimano dura ace 9000 - solusi pikeun

Sakumaha saé Shimano Dura Ace?

Hésé-Ace9000 mangrupikeun kumpulan anu saé sareng jelas hésé pikeun ningkatkeun. Kitu cenah, pamutahiran tambihan sadayana positip sareng kuring tiasa nyarios kalayan yakin ieu mangrupikeun kumpulan mékanis anu pangsaéna anu kuring kantos diniatkeun. SRAM Beureum 22 langkung hampang, tapi pergeseranna kurang diyakinkeun.sabelas. 2017.



Patarosan anu parantos lami kumaha, salain harga, nyaéta bédana antara Dura-Ace, grup unggulan Shimano, sareng Ultegra? Nya, hatur nuhun ka mitra kami di Shimano kami bakal ngécéskeun yén sacara detil, musik beurat bass) Duanana Ultegra sareng Dura-Ace sumping salaku grup mékanis atanapi éléktronik, contona anu Di2.

Sareng aya ogé pilihan antara rem pelek atanapi rem cakram. Jumlahna aya opat pilihan dina saban gigir. Sareng urang gaduh dua conto di dieu dina set ieu dinten ayeuna.

Di dieu mangrupikeun Trek Emonda sareng grup Shimano Dura-AceDi2 9170 lengkep. Sedengkeun kami gaduh mesin tim BMC di dieu. Ieu mangrupikeun grup mékanis Ultegra 8000 lengkep anu parantos dihurungkeun, duanana sapertos anu anjeun tiasa tingali nyaéta modél rem cakram, ieu mangrupikeun sapédah kuring anu anjeun kantos tingali di GCN, samentawis ieu BMC Mark Fulford, anjeunna ti Global Triathlon Network.

siklus telepon telepon waterproof



Tangtosna, kuring ngaluarkeun saku tabung luhur sareng kandang botol tina handapeun sadel sateuacan kami ngamimitian syuting. Poé éta, kuring nyandak ieu pikeun gancang-gancang. Sareng upami kuring leres-leres jujur, kuring henteu yakin lamun kuring ditutup, upami kuring tiasa nyarios ka anjeun upami kuring nyandak Ultegra atanapi Dura-Ace.

Jelas, kuring ogé bakal nabrak. Masih, panginten, naha leres aya bédana? Jigana urang kedah naros ka anu terang. (Chill music, drum) - Ti sudut pandang téknis aranjeunna Éta didamel dina hiji bungkus, aranjeunna sami, ngagaduhan pungsionalitas anu sami.

Tapi Ultegra dimaksudkeun pikeun pemirsa anu langkung lega, janten langkung gaya nyetir anu langkung béda. Janten aranjeunna didesain salaku pasangan, tapi tetep émut yén anjeun bakal nyetir di tempat anu sanés. gaya nyetir béda, laju béda.



Sareng konsumén bakal kéngingkeun manpaat anu sami, - enya - tapi dina harga anu langkung saé - oke, fungsina duaan nyaéta, sakumaha anjeun carioskeun, sami, janten panginten henteu aya bedana panempatan tanjakan shift dina rantay atanapi naon waé. Éta sami - éta persis sami, sabab éta warisan Ageof Shimano, nyaéta pergeseran kakuatan. Anu ngabédakeun nyaéta jinis metode produksi anu kami anggo, bahan anu kami anggo pikeun ngahasilkeun harga anu langkung handap.

Métode produksi anu langkung mirah kadang tiasa ngahontal produk anu sami, bentukna sami, tapi rada sesah. Sareng, sacara téhnisna, Ultegrageneration anu pang caketna sareng Dura-Ace anu urang tingali dugi ka ayeuna - Leres? - Leres - Sareng, Dura gaduh - Janten harga anu anjeun damel, atanapi anjeun insinyur? dibéré, anjeun terang kumaha lambaran kertas kosong sareng nyarios, leres, hayu urang angkat? - Insinyur kéngingkeun lambaran kertas kosong, éta kedah kelas hiji, éta kedah nyumponan kahoyong para supir balap, anu diperyogikeun, nyaéta Formula 1 des Cycling. - Blimey.

Nya, upami bahkan manajer produk Shimano nyatakeun yén aya sakedik bédana fungsi duanana, urang leres-leres kedah langkung detil di dieu. Nanging, urang kedah mimitian ku hal anu paling jelas sareng éta harga. Grup Dura-Ace dibandingkeun sareng anu sami sareng Ultegra sakitar dua kali langkung mahal.



Éta masalah, sahenteuna. Kumaha upami beurat na? Nya, upami urang nyandak sapédah ieu salaku conto, Shimano's Dura-Ace9170 Di2 groupset, anu mangrupikeun modél rem cakram, bakal 500 gram langkung kirang tina anu sami sareng Ultegra. Éta satengah kilo, janten jumlah anu lumayan.

Éta kalebet sadayana, kalebet roda. Tapi sakumaha urang parantos nguping, sareng pikeun negeskeun deui, Shimano nyatakeun yén aya sakedik bédana antara fungsi, atanapi bahkan ketahanan. Nyatana, Ultegra henteu kantos caket sapertos baraya anu langkung mahal.

Teras naha Ultegra jauh langkung mirah? Nya éta gumantung kana matéri anu aranjeunna anggo. kalayan Ultegra aranjeunna leres-leres kedah pencét harga. Janten bedana antara keduanya tiasa saderhana naon anu aranjeunna anggo pikeun ngajantenkeunana. (Musik kendang) Kanggo kaperluan tulisan ieu sareng henteu ngalakukeun éta upami diperlukeun sajam, urang bakal ngabandingkeun Ultegra sareng Dura-Ace Di2 cakram rem.

Urang badé mimitian di dieu ku tuas gir, STI anu kalebet rem sareng tuas gir. Ayeuna anjeun tangtos tiasa ningali bédana antara mékanis sareng Di2, tapi upami ngabandingkeun STI katingali sareng karaos ampir sami, sareng duanana ngagaduhan tuas tina serat karbon. Janten naha Ultegra 25% langkung beurat tibatan Dura-Ace? Nya, éta dugi ka anu teu tiasa anjeun tingali, bagian internalna.

Pikeun masihan anjeun, contona, Shimano Dura-Ace ngagunakeun résin serat karbon pikeun gunungna, sedengkeun Ultegra mangrupikeun résin fiberglass. Di sisi sanésna, kumaha ogé, anjeun gaduh seueur pangaluyuan sareng Ultegra upami anjeun ngagaduhan panangan anu ageung atanapi alit, anjeun panginten anjeun langkung raoseun kana modél Ultegra. (Musik gitar) Janten upami mékanika sirkuitna sami persis, naon bedana? Kuring nebak éta, éta konstruksi.

Salaku conto, kasét Dura-Ace didieu ngagaduhan lancah serat karbon, éta ngagaduhan genep sprockets aluminium sareng lima titanium anium, sedengkeun sapertos di dieu, Ultegra, mangrupikeun lancah alloy. Éta nyalira nyandak tina 175 gram janten 232 gram. Éta 57% atanapi 30% bédana, sareng éta pikeun komponén tunggal mangrupikeun bédana pangbadagna diantara dua.

Nalika kami aya dina topik kaset, ieu masihan kami katingal deui kana hal Ultegra anu tiasa Dura-Ace henteu tiasa. Tingali, Ultegra jauh langkung serbaguna pikeun gaya tunggang anu béda. Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa kéngingkeun kasét Ultegra kalayan 11 ka 34 huntu sareng derailleur kandang tengah anu pakait.

murangkalih murag tina sapédah

Upami anjeun milih Dura-Ace, Nanging, anjeun tiasa gaduh maksimal 30 huntu kusabab kayakinan Shimano yén Dura-Ace mangrupikeun kelompok supir balap sareng yén aranjeunna henteu peryogi anu langkung ageung. (Musik Chill) Oke, hayu urang sumping ka derailleurs. Bédana utama di dieu deui aya dina bahan anu dianggo, contona derailleur tukang Dura-Ace, ayeuna kandang ieu didamel tina serat karbon, sedengkeun sapertos versi Ultegra éta bakal janten aluminium.

Aya ogé bédana di payun, kandang derailleur tukang Dura-Acefront didamel tina aluminium sareng Ultegra, éta nganggo waja. Bedana meureun rada leutik. Beuratna ieu 204 gram, salaku conto, sedengkeun anu sami sareng Ultegra beuratna 242.

Sedengkeun derailleurs payun beuratna masing-masing 104 sareng 132 gram. Janten sacara umum bédana ngan ukur 66 gram dina dua derailleur. (Musik) Sareng di dieu, kalayan ranté set, aranjeunna katingalina saéna mirip deui, tapi aya bédana beurat antara keduanya.

Éta gumantung kana ukuran ranténa, tapi sakitar 65 gram, atanapi sakitar 10%. (Musik) Aya bédana di dieu sareng rotors disk ogé; aya palapis dina rotor Dura-Ace anu ngabantosan kabebaran panas anu teu aya vérsi Ultegra. Ngan kabeneran lapisan ieu hideung hideung rada siluman, anu katingalina lumayan rapih, tapi duanana ngagaduhan konstruksi tilu lapisan anu sami.

Naha aya bédana beurat? e, muhun, tapi éta tiasa dianggurkeun, 10 gram antara dua. Cindekna, kinerja ngerem pikeun dua kelompok sami persis. (Musik) Upami anjeun asup kana intricacies tina fungsionalitas Di2 éléktronik, éta sami pikeun dua grup; Grup Ultegra paling anyar Shimano nyaéta shift synchro sanggup.

Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa nyetél derailleur anjeun pikeun mindahkeun semi-otomatis upami anjeun hoyong. Anjeun ogé tiasa ngaropea sababaraha setélan switching ku gabung sareng grup anjeun nganggo aplikasi E-Tube Project. Kalayan asesoris anu leres, anjeun tiasa nyambungkeun Di2 anjeun langsung ka smartphone anjeun.

Di dinya anjeun tiasa ngarobih setélan, f.eks. B. kumaha gancangna sirkuit sareng konci mana anu ngalakukeun. (Musik gitar Chill) Janten urang parantos ningali sateuacanna yén Dura-Ace ngahémat seueur beuratna tibatan Ultegra, tapi bédana anu paling ageung nyaéta dina roda.

Sakitar 300 gram. Lumayan hésé pikeun ngabandingkeun di dieu, sareng éta kusabab Dura-Ace, salaku grup supir balap, sayogi sareng modél tubular sareng anu ngahemat seueur beurat. Sareng aya ogé pilihan pikeun mendakan pasisian anu langkung jero sareng langkung aero.

Di sisi sanésna, Ultegra, anu neraskeun réamér serbaguna, ngagaduhan pasisian aluminium sareng Carbonwith laminate di luhur. Éta ngan ukur aya dina versi clinch atanapi tubeless. Dina kasimpulan, bédana utama antara Dura-Ace sareng Ultegra nyaéta beurat.

Terus éta bédana sékundér dina finish. Éta, kanggo seueur anjeun, badé ngajantenkeun mésér Dura-Ace lumayan boros. Kusabab anjeun ningali, anjeun henteu kénging langkung seueur artos.

Nanging, ku alat sepédah sacara umum, hukum ngirangan pangasilan nalika anjeun nyéépkeun langkung seueur artos. Tapi éta henteu hartosna éta mangrupikeun limbah lengkep. Nanging, éta saé pisan terang yén Ultegra ayeuna saé sapertos Dura-Ace dina hal fungsionalitasna.

latihan ngebut lumpat

Teras anjeun ngan ukur tiasa ngabayangkeun kumaha sigana grup 105 anyar. Éta prospek anu saé anjeun resep tulisan ieu, pasihan jempol di handap. Upami anjeun henteu acan ngalanggan kanal, anjeun tiasa ayeuna ku ngaklik dunya, sareng upami anjeun lasut katingal mimiti Cy dina dua grup ieu anjeun tiasa mendakanana di dieu di handap ieu.

Naha Dura Ace langkung lami?

Upami Durace ngagaduhan umur panjang anu langkung saé, kuring panginten tiasa mayarpikeunkasét pricier pikeun ngahémat sababaraha gram. ADura Acekasétbakalhenteuawét deui, nyatana titanium cogsbakalpakeanTambih deuigancang.

Naha Dura Ace langkung saé tibatan Ultegra?

SanaosDura Acedianggap kelompok performa kaluar-na-kaluar Shimano, héranna,Ultegraumumna dianggap langkung serbaguna, utamina kusabab kisaran handap gear anu ditawarkeunana. SedengkeunUltegrakasét dugi ka 34 huntu,Dura Acekasét ukur dugi ka 30 huntu.

Naon bédana antara Dura Ace 9000 sareng 9100?

Sacara visual, teu seueurngabedakeunnu anyarShimano Dura-Ace 9100shift uas ti saméméhna9000-generasi. Sacara internal, sanajan kitu, shift tuas tuang parantos dikirangan ampir 25% kanggo pergeseran langkung gancang sareng kirang gerak tangan, utamina nalika ngadamel sababaraha pergeseran.

Naha crankset Dura Ace hargana?

Abdi bakal nyarios tehheuras-Acechainring badag paling pastiwajar. Lian ti éta, simpen artos anjeun. Kasét nganggo langkung gancang sareng henteuwajar(ka kuring sahenteuna) pikeun garpu artos tambahan.Dura Acemangrupikeun anu pangsaéna (tina Shimano), tapi anjeun bakal mayar lumayan premium pikeun ujung anu langkung alit tibatan Ultegra.

Sabaraha mil anjeun tiasa kaluar tina ranté Dura-Ace?

Nyaéta ngeunaan 2500-3000km kahirupan normal pikeun DAranté?26 2018.

Sabaraha lami kedah ranté Dura-Ace?

Upami anjeun nganggo anjeunranté/ combo kaset anjeun tiasa sacara gampil kéngingkeun sataun (5000kms) kaluar dina sagala kaayaan. Upami anjeun ngan ukur hoyong ngarobihranté, percanten alat pangukuran atanapi tawaran pikeun 1200-1400 km salaku aturan jempol.

Naha Dura Ace artos artos?

Nanging, sababaraha unsur dinaHésé-AceGroupset mangrupakeun nilai anu saé pikeunartos. Candak ranténa. Rada torek ti Ultegra, tapi ogé desain ranté asimétri pikeun pergeseran anu langkung saé.

kumaha naek sapédah

Naon anu langkung saé tibatan Dura Ace?

Ultegra mangrupikeun kumpulan anu didesain kanggo dianggo pikeun sababaraha jinis gaya tunggang gunung. Pikeun tujuan ieu, Ultegra ayeuna tiasa nampung kasét 34t, padahalHésé-Acepuncak kaluar dina 30t. Nya kitu ogé rem Ultegra pelek langkung beurat kusabab éta kedah langkung ageung pikeun nampung ban 28mm, anu hartosna langkung seueur bahan sareng beurat tambahan.

Naha Di2 artos artos?

Étashift langkung konsisten. Anjeun bakal pencét pakakas anu anjeun pikahoyong unggal waktos, sampurna.Ieuteu masihan anjeun ujung kalapa sareng kaseueuran jalma anu parantos numpak duanana bakal langkung resepDi2sababétangan sakedik langkung pas, sareng sakedik langkung akurat.21 2020.

Naon tuas rem dina Shimano Dura Ace 9000?

Jangkepna tuas rem kana tuas Shimano Dura-Ace 9000 énggal gampang disaluyukeun ku sekrup datar ieu, anu tiasa diaksés ku narik deui tiung karét. Untungna, ngirangan jangkauan henteu ngahasilkeun deui celah anu teu katingali, sapertos sareng Dura-Ace 7900 The hoods dual-compound anyar anu grippy sareng nyaman.

Sabaraha mil terakhir tina ranté Dura Ace 9000?

Ranté Dura-Ace 9000 dugi ka 3,300 mil. Ieu mangrupikeun cara anu paling saé pikeun nambihkeun réspon pergeseran grup Dura-Ace 7900. Ranténa langkung lami, pergeseran lemes, garing sareng tepat. Catetan, kusabab ranté langkung lami, ngarepkeun kéngingkeun 2 ranté per kasét vs 3 ranté standar pikeun kasét.

Naha cn-9000 tiasa dianggo sareng Dura Ace 7900?

Nalika anjeun pasangkeun ranté CN-9000 nganggo kabel Dura-Ace 9000 énggal, ieu bakal ngarobah Dura-Ace 7900 anjeun supados bergeser mulus sakumaha Dura-Ace 7800 anu dicoba sareng leres, ngamungkinkeun anjeun sababaraha waktos pikeun ngahémat sapinuhna Grup Dura-Ace 9000!

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit telepon kasus waterproof - milarian solusi

Kumaha carana abdi tiasa ngajagi telepon nalika ngoprek? Ngajaga telepon anjeun dina saku anu misah sareng hal-hal anu lemes sareng anjeun henteu sigana peryogi pertengahan perjalanan bakal ngirangan parobihan anu teu dihaja kaluar nalika anjeun ngahontal anu sanés. Simpen telepon anjeun dina saku jauh tina tuangeun ogé supados henteu résiko kotor. г.

Zona tingkat denyut jantung - cara nanganan

Naon denyut jantung rata-rata saé nalika muter? Sapédah umur 30 taun ngagaduhan denyut jantung maksimal 190 ketukan per menit, sahingga denyut jantung rata-rata antara 95 sareng 133 ketukan per menit nalika Ngabuburit dina laju anu sedeng. Dina laju anu kuat, denyut jantung jalma anu sami antara 133 sareng 162 ketukan per menit. 12 Maret 2018 г.

Ulasan sapédah Kona - kumaha carana ngungkulan

Naha Kona mérek sapédah anu saé? Kona sanés éntitas ageung dibandingkeun sababaraha mérek sapédah global sanés, tapi éta resep statusna ikonik. Aranjeunna paling dikenal salaku perusahaan sapédah 'freeride', tapi parantos ngaji jalan sareng 'cross bikang ti saprak mimiti. Sareng motor kota na mangrupikeun pilihan anu paling kerén, paling praktis sakitar. г.

Bersepeda ka sakola - kumaha mutuskeun

Naha biking ka sakola aman? Dina tingkatan individu, leumpang sareng biking tiasa ningkatkeun kasihatan siswa, aktivitas fisik, sareng bahkan konsentrasi aranjeunna di sakola. Langkung seueur murid anu leumpang atanapi sapédah, kirang mobil dina jalan di sakuriling sakola, anu tiasa ngirangan bahaya kaamanan sareng ngirangan polusi udara.

Kumaha carana ngonci sapédah anjeun - cara nanganan

Kumaha kuring ngonci sapédah nganggo kabel? Anggo kabel sareng konci U Seueur jalma milih ngempelkeun kabel ngaliwatan roda payun sareng sakitar pigura, teras gelangkeun kabelna liwat konci U sareng roda tukang, pigura, sareng rak sapédah. Metoda ieu nyayogikeun kaamanan anu langkung seueur pikeun roda payun, sareng janten pancegahan visual pikeun maling.

Gagasan kado siklus - Manual lengkep

Naon anu anjeun mésér sapédah bikang? 21 Kado Natal pikeun Botol Cai AwéwéFabrik Botol. Henteu hoyong ngaganggu sapédah anjeun ku koper langkung? Castelli Viva Donna Headband. Témpél Stang Cinnam Mike Giant. Panaskeun Panangan Svelte. Chapeau! Calana Podium. dhb Awéwé Blok Macro Roubaix Kaos Lengan Panjang. Kaanggotaan Premium Strava.