Utama > Tinjauan > Review élmu optik Smith - kumaha carana ngungkulan

Review élmu optik Smith - kumaha carana ngungkulan

Naha Smith helm sapédah anu saé?

Smithtuh ahébatpadamelan ngararancang Sidanghelm. Panutup serbaguna ieuhébatpikeun sadaya jenis tunggang gunung, kalayan kombinasi anu luar biasa pikeun panyalindungan, kanyamanan, fitur, sareng ventilasi kalayan harga anu wajar. Upami anjeun milari gunung énggalhelm sapédah, kami pikir anjeun moal lepat dina Sidang.



Dinten ayeuna urang nuju bakal marios ka Smith Trace Road Bike Helm. Di dieu kami ngagaduhan Smith top tina helm balap garis, the Trace. Ieu mangrupikeun salah sahiji varian anu paling ringan sareng paling aman na di pasar ayeuna.

Karton didieu sareng kardus ngageser standar sareng grafik Smith di sisi sareng sababaraha inpormasi di handap. Naon anu urang gaduh didieu dinten ayeuna nyaéta ukuran warna 'Meunang Wild' variasi warna anu saur kuring mangrupikeun salah sahiji variasi warna anu paling sorotan ayeuna aya. Hayu urang bawa kaluar tina kotak sareng ngaliwat spésifikasi na.

Harga ritel pasti helm premium $ 250. Aranjeunna gaduh téknologi Koroyd, janten ieu mangrupikeun kaisi sapertos lebaran antara busa EPS sareng sirah anjeun. Di jero anjeun ogé kéngingkeun MIPS dobel fungsi kaamanan.



Anjeun kéngingkeun sistem fit uap-adjustable, nyaéta sistem pangaturan dual-wheel standar kalayan tali anu tiasa diatur. Teu aya gesper magnét di dieu, ngan ukur gesper plastik standar. Éta ngagaduhan aerocore dina ngawangun bentuk sareng desain ventilasi anu saé pisan ieu.

Hiji kritik anu biasana ngagaduhan helm Koroyd nyaéta kanyataan yén ventilasi tiasa dibatesan kusabab lapisan jero ieu pikeun ngaleutikan yén aranjeunna leres-leres nempatkeun sababaraha saluran kabuka di dieu di luhur, janten leres-leres asik. Anjeun ogé kéngingkeun saluran alit di dieu tempat kacamata hideung anjeun, anu nyegah aranjeunna tina fogging sapertos kitu. Janten seueur detail desain di dieu pikeun helm premium anu ogé perusahaan kacamata hideung, aya saluran tambahan di dieu, anjeun tiasa ningali potongan anu nempatkeun kacamata hideung anjeun di payun atanapi di tukang.

Aya 18 liang angin anu dioptimalkeun, janten saleresna mangrupikeun helm anu ringan sareng berventilasi sae. Pitunjuk dasar pikeun panggunaan sareng kantong panyimpenan kalebet dina kotak. Éta pikaresepeun pikeun ngagaduhan kantong panyimpenan, utamina nalika anjeun teu nuju di perjalanan.



Janten anjeun tiasa ningali logo Smith di dieu sareng ampir sapertos bahan suede anu didukung Amesh. Anjeun gaduh buku petunjuk anu pasti sadayana baca. Labél inpormasi kalayan langkung seueur inpormasi ngeunaan panggunaan helm sareng pangaturanna, ogé kartu jaminan leutik atanapi kartu kontak darurat, anu mangrupakeun tambahan anu saé.

Ayeuna hayu urang tingali beurat helm, ieu mangrupikeun salah sahiji variasi anu paling enteng janten kami ngarepkeun janten enteng. Datangna dina jam 282, janten sanés anu paling ringan di pasar, tapi dina handapeun 300 gram ieu mangrupikeun helm anu anjeun moal raoseun dina sirah anjeun. Ayeuna hayu urang ngalangkungan fit sareng finish helm Smith Trace.

Naon? Anu kuring resep pisan ngeunaan helm ieu nyaéta ngagabungkeun seueur fitur kaamanan pangénggalna sareng seueur fitur spésip khusus pikeun sapédah sapertos ventilasi tinggi sareng beurat handap. Dimimitian ku skéma warna, ieu mangrupikeun warna super radikal anu disebut skéma warna Get Wild. Boh anjeun resep atanapi anjeun benci, éta téma gaya retro.



Aranjeunna gaduh iket lengkep ogé variasi helm sapédah gunung. Anjeun kéngingkeun logo Smith pink di dieu, belang macan di luhur, sareng finish hideung matte umum nganggo warna pink di dieu. Anjeun kéngingkeun ikon MIPSdot didieu.

Indikatorna ngagaduhan MIPS leres-leres tiis, khususna sareng téknologi Koroyd biru anu kontras. Éta lumayan mirip sareng Wavecel, tapi saleresna langkung lami ti éta. Beda sareng Wavecel, ieu ngan ukur saluran lempeng tibatan ngagaduhan zigzag atanapi struktur tilu diménsi.

Hal anu saé pisan ngeunaan éta nyaéta aranjeunna tiasa ngajaga cangkang helm ieu leres ipis upami anjeun ngabandingkeun éta sareng helm tingkat lebet, busa bakal sakitar dua kali langkung ageung, tapi kombinasi MIPS sareng Koroy ieu mastikeun yén résistansi dampak masih dianut tanpa sisipan busa datar anu aya. Dina hal desain, jenis ieu dumasar kana helm aero kalayan ujung tukangna anu tumpul sareng profil sempit. Éta hélem anu ipis, anjeun tiasa ningali dimana ogé motongna.

Sanés helm piring anu jero pisan sapertos hélem komuter. Ton ventilasi di dieu, ieu sampurna pikeun dinten anu panas sareng aranjeunna leres-leres kajantenan seueur masalah anu gaduh liner ieu kalayan ngahalangan aliran udara ku nambihan saluran khusus pikeun ngarobih 18 liang anu benten di dieu. Janten anjeun leres-leres henteu tiasa kéngingkeun langkung seueur ti éta dina helm sareng muka éta sadayana dugi ka dieu janten anjeun tiasa ningali hawa anu ngalir ka dieu sareng sabudeureunna sareng ngaliwat tonggong anjeun janten fitur anu saé pisan sareng anjeun gaduh top anu kabuka janten pasti hiji helm anu hébat pikeun dinten anu panas, ayeuna nalika urang gaduh liang angin ageung deui anjeun henteu ngagaduhan lampu bawaan atanapi anu sapertos kitu tapi anjeun ngagaduhan anu disebatna lampu dipasang kompatibel sahingga anjeun tiasa gampang nempatkeun lampu di dieu atanapi ngalereskeunana ku mékanisme anu béda .

naon anu dilakukeun sapédah pikeun awak anjeun

Propilna agrésip, kuring resep anu katingalina langkung sapertos helm sapédah jalan aero tibatan helm sapédah jalan. Sistem fit ngagaduhan nami anu asik tapi standar standar, anjeun gaduh sababaraha titik kantétan anjeun tiasa ningali yén bagian buaian ngagaduhan bukaan ageung saé. Upami anjeun gaduh buntut kuda, jangkungna tiasa diatur, sapertos anu anjeun ngarepkeun.

Dina helm kualitas anu langkung saé, anjeun tiasa ningali upami anjeun angkat, anjeun leres-leres tiasa narik kaluhur atanapi kahandap pikeun nyaluyukeun kana sirah anjeun. Anjeun tiasa ningali namina didieu, slide Vaporfit Dual Dianon anu gampang dianggo. Tali cukup baku sareng kuring reuwas teu ningali kakurangan gesper magnét, anu biasana nambihan sakedik beurat tapi mangrupikeun fitur minor.

Tali na tiasa diatur sahingga tiasa super gampang ditarik ka luhur teras dipindahkeun ka luhur sareng ka handap dina posisi anu pas sareng warna alit anu saé di dieu janten anjeun tiasa ningali yén tibatan ujung-ujung ujung tali nilon anjeun gaduh aksen pink saeutik, naon a touch alus nyaéta. Aranjeunna bahkan ngagaduhan ieu dina warna biru janten pikaresepeun pikeun ningali detail anu saeutik sareng sakumaha anu kuring sebatkeun, kalayan ulasan helm anu sanésna, sapotong handap busa leres-leres katutup di dieu, éta masihan tampilan luhur. Anjeun tiasa ningali yén anjeun henteu ningali busa sapertos anu anjeun tingali dina sababaraha saluran di dieu.

Ayeuna damel sakedik perbandingan antara Trace sareng helm sanés dina pasaran. Anu kuring gaduh didieu nyaéta Lazer Cameleon, anu mangrupikeun hélem campuran $ 90 ti Lazer sareng naon anu saé pisan. Tambih Deui, éta ngagabungkeun seueur fitur anu anjeun pikahoyong dina helm sapédah jalan.

Anjeun tiasa ningali profil agrésif, seueur lawang ventilasi sareng sistem dial terpadu kalayan pilihan setting anu raoseun. Beda ageung pikeun Lazer Cameleon jelas harga anu langkung handap. Hasilna, éta langkung sesah kusabab anjeun henteu kéngingkeun téknologi Koroyd, janten henteu langkung aman.

Anjeun kéngingkeun MIPS di dieu, anu raoseun pikeun ditingali dina vérsi anu dipotong dina Lazer. Hiji bédana ageung nyaéta yén sistem panggil tukang dina Lazer dipasang di luhur, anu saé pisan upami anjeun gaduh buntut kuda panjang sabab éta tiasa ngahambat jalanna anjeun ngalangkungan profil luhur anu agrésif sareng ventilasi, tapi kuring pikir éta Touch ngajadikeun bédana di dieu. Jelas éta langkung énggal sareng raos sareng katingalina kualitasna langkung saé.

Anjeun tiasa ningali ujung anu kakeunaan didieu, didieu sadayana busa langkung ageung sareng langkung kakeunaan dipasihan harga anu langkung handap, bari dina jejak sadayana katutup. Rasana kualitasna tinggi, anjeun henteu ningali busa kecuali handapeun na janten leres katingalina sapertos helm high end anu saluyu sareng harga. Jelas skéma warna liar ogé menonjol, aranjeunna ogé ngagaduhan warna matte anu sakedik langkung halus.

Babandingan anu pikaresepeun anu sanés nyaéta sareng Bontrager Spectre. Ieu sanés variasi Wavecel anu pangluhurna anu dipibanda, tapi saur kuring masih nawiskeun perbandingan anu saé. Anjeun tiasa ningali éta hélem langkung beurat pikeun $ 150, langkung mirah ogé, sareng gaduh profil anu sami sareng ujung labuh anu agrésif sareng langkung ventilasi.

Kuring resep gaya Smith sakedik langkung dibandingkeun sareng anu ieu kusabab éta katingalina pikaboseneun khususna tina sudut anu tangtu sareng katingalina sapertos helm tungtung handap bari anu ieu ngagaduhan ventilasi anu langkung agrésif sareng langkung optimalisasi. Nalika anjeun nempatkeun téknologi Wavecel sareng Koroyd pas pisan, aranjeunna pikaresepeun; anu Wavecel mangrupikeun jinis palapis palastik anu sami, tapi ku Wavecel éta saéstuna ngagaduhan struktur tilu diménsi janten duanana ambruk sareng muter, naha éta di dieu teu aya MIPS, éta langkung ti desain sayang madu janten anjeun tiasa ningali jalanna lempeng ngalangkunganana sareng ngan nyerep sababaraha pangaruh dina kacilakaan. Digabungkeun sareng MIPS nyayogikeun kombinasi fitur kaamanan anu saé pisan dina pendapat abdi.

Ayeuna anjeun naros panginten anu mana anu pantes dibeli sareng éta leres-leres terserah anjeun, dina 250 Premium éta mangrupikeun helm premium anu mana saur kuring henteu biasana asup akal finansial. Malah ku variasi $ 250 XXX Bontrager, biasana asup akal pikeun kéngingkeun vérsi anu langkung handap, sabab anjeun ngagaduhan seueur fitur. Upami anjeun milari helm anu super hampang, katingal keren, Smith Trace mangrupikeun pilihan anu saé pisan sareng ventilasi anu hébat sareng desain anu hébat.

Di jalan kuring resep helm, éta cukup berventilasi sareng beuratna kirang ti 300 gram ngajantenkeun anjeun hilap yén anjeun ogé nganggo. Pilihan pangaturan ngamungkinkeun tonggongna ditarik sakedik sareng ngagaduhan pas anu teu aya titik tekanan anu teu raoseun. Ayeuna urang ngagaduhan kaunggulan sareng kalemahan helm Smith Trace.

Anu kuring resep pisan kana helm nyaéta desain anu berventilasi kalayan 18 liang benten sareng saluran anu kabuka di tengahna, anjeun ngagaduhan seueur aliran udara bahkan nalika anjeun nanjak panjang sareng laun. Éta ogé sayogi dina seueur skéma warna anu unik, sapertos Get Wild anu ditinjau di dieu, anu ngabédakeun tina warna anu padet anu ditawarkeun ku pabrik anu sanés. Éta ogé pikaresepeun ningali téknologi MIPS sareng Koroyd disarengan anu ngajantenkeun helm langkung aman upami anjeun kacilakaan, sababaraha sisi hélem helm mangrupikeun harga premium 250 pasti luhur di pasar sareng langkung saing sareng jalan aero helm sapédah, kuring ogé kaget ningali kurangna gesper magnét sabab ngan ukur nganggo gesper plastik standar sareng pamustunganana kakurangan sababaraha fitur cerdas anu sering urang tingali dina hélem high-end.

Conto ieu nyaéta sensor kacilakaan anu teu dipibanda ieu, anu bakal ngahubungi kontak darurat anjeun upami anjeun ngalaman kacilakaan. Sadayana, kuring bakal masihan helm SmithTrace 8.9 tina 10.

Anjeun tiasa ningali langkung seueur kontén kami dina halaman wéb kami di thesweetcyclists.com ogé kami di Instagram di @ Follow TheSweetCyclists.

Ieu The Sweet Cyclist ngingetkeun anjeun pikeun nikmati perjalanan!

Dimana ngadamel helm Smith?

Di 1971 produksi goggle dipindahkeun ka Ketchum, Idaho.

(musik sengit) - geger otak anu biasana mangrupikeun geger otak dina tulang tangkorak. Tapi dina kaseueuran kasus éta henteu nyaritakeun dimana anjeun cilaka - Upami anjeun parantos mésér atanapi nganggap helm anyar dina sababaraha taun ka pengker, kamungkinan anjeun bakal ningali anu disebat MIPS. MIMPS, upami anjeun henteu terang, mangrupikeun produk anu pencét di pasar di 2007.

Ti saprak éta, langkung ti salapan juta alatna parantos dijual. Tapi naon ari MIPS? Kumaha cara ngembangkeunna? Kuring diulem kadieu, ka Swédia, pikeun milarian terang leres éta. (musik éléktronik lemes) Salaku pengendara sepeda, kaseueuran urang parantos ngalaman kacilakaan atanapi panginten kacilakaan kapayunna, sareng éta kalebet kuring.

Urang tiasa ngalaman anu disebut geger otak. Gejala geger otak katingali. Tapi naon anu hartosna aya geger otak? Naon rupina saleresna dina uteuk? Kanggo milarian terang, urang nyarios ka Hans.

Ahli bedah saraf sareng ko-pangadeg MIPS.- Gegaran otak, anu mangrupikeun kecap umum pikeun gering jaringan otak dina tangkorak, co geger otak hartosna seueur. Tapi anjeun kedah waspada yén sakitar 80 persén geger otak anu hampang.

Sedengkeun 10 persén sedeng sareng sésana mangrupikeun tatu sirah anu parna. Sadaya kategori ieu kalebet dina geger otak kéngingkeun waleran ti batur sapagawean anjeun, atanapi naon waé, yén anjeun ngagaduhan geger otak, éta henteu nyarios seueur. Geger otak tiasa janten tremor jaringan otak anjeun dina tulang tangkorak.

Tapi éta henteu nyarios dimana anjeun parantos nyerang diri dina kaseueuran kasus. Ayeuna, upami anjeun gaduh tatu sirah minor tina geger otak sareng anjeun ngalakukeun scan CT atanapi MRI, anjeun sigana moal ningali nanaon. Nanging, upami anjeun ngalaman cilaka sirah sedeng dugi parah, anu ogé mangrupakeun geger otak, maka anjeun bakal ningali seueur.

Tapi seuseueurna geger otak kusabab hiji tatu sirah leutik anu anjeun teu tiasa hartikeun. Éta kumaha kuring bakal ningali éta. (musik optimis) - Kuring ayeuna ngiringan ku Peter Halldin, ko-pendiri MIPS.

Kanggo saha kuring mudah-mudahan naroskeun sababaraha patarosan sesah dinten ieu, mugia y. Sareng milarian sababaraha waleran anu kuring henteu acan terang. Janten Peter, ngobrol sareng kuring ngeunaan awal MIPS? Naon dinten anu mimiti Naon sapertosna? - Nya, éta sadayana dimimitian nalika kuring mimiti patepung sareng Hans Van Holst, ahli bedah otak, sareng anjeunna naros ka kuring naha kuring hoyong ngalakukeun PhD, sareng kuring henteu yakin pisan upami kuring hoyong, tapi kuring bébéja ka Hans yén kuring ngalakukeun kuring Abdi nyobian.

Sareng urang mimiti maca ngeunaan anatomi sareng sirah manusa sareng uteuk. Hans hoyong terang perkawis éta, tapi kuring henteu terang. Janten kuring nyarios ka Hans, 'Janten panginten urang tiasa nganggo sistem kaamanan' anu aya dina otak dina otak. 'Mana otak? tiasa geser kana tangkorak. 'Dina cairan cerebrospinal.' Janten, sareng Hans nyarios, 'Nya, kuring pikir éta ideu anu saé.' Janten urang ngamimitian ngagarap ideu éta sareng ngémutan upami dimungkinkeun pikeun nempatkeun kana helm, sareng waktos éta kami henteu terang pisan ngeunaan helm.

Kumaha helm kami diuji, atanapi kumaha kami turun tina sapédah atanapi motor ay. Helm ukur diuji ragrag nangtung murni. Ukur ngukur akselerasi linier.

Sareng urang langsung ngartos, ogé, kami ngagaduhan hal anu hébat ngeunaan ideu ieu nyaéta pikeun ngirangan kakuatan rotasi anu sanésna bakal dikirimkeun kana uteuk anjeun, sareng anjeun ngagaduhan corak ieu nalika anjeun murag dina lantai dina sudut. Janten éta mangrupikeun cara nempatkeun potongan-potongan dina teka-teki. Kalayan inpormasi anu dicarioskeun.

Sareng ti éta kami ngartos yén éta mangrupikeun gagasan anu saé, hébat, sareng urang panginten tiasa robih parobihan. Sareng ngirangan jumlah cilaka. Anjeun nyebatkeun hal anu disebut gerakan rotasi ayeuna.

Kuring henteu kantos nguping kalimat éta. Naon sebenarnya gerakan rotasi? Sareng naon alat sapertos anu anjeun rarancang sareng rarancang pikeun ngirangan cilaka anu disababkeun? - Sigana mah ngartos rotasi anjeun tiasa nyandak petinju, contona. Anjeun tiasa nangtung ngéléhkeun diri tina stroke lempeng buleud saatos buleud.

Teras ngadadak aranjeunna bakal kéngingkeun potongan luhur, aranjeunna kéngingkeun rotasi. Teras aranjeunna dipiceun. Janten sirah sareng uteuk manusa langkung peka kana rotasi ieu tibatan gerakan linier taneuh dina sudut, helm ngali kana taneuh, sareng anjeun kéngingkeun rotasi hélem ieu.

Sareng kusabab kakuatanna luhur pisan, helm mindahkeun rotasi ieu kana sirah. Naon anu urang lakukeun ku helm MIPS nyaéta kami ngagaduhan lapisan geser anu tiasa gerak dina sadaya arah, 10 dugi 15 milimeter. Janten kami saleresna niron yén anjeun murag kana és.

Janten upami anjeun murag kana és sirahna bakal teras-terasan arah éta kedahna sareng muter. Kami ngagaduhan éta dina lapisan geser ieu. Janten urang gaduh koefisien gesekan anu sangat rendah antara lapisan ieu sareng helm.

Teras we alihan énergi tina rotasi kana tarjamahan. Janten urang ngirangan gerakan rotasi dina sirah sareng uteuk. (musik ic éléktron hampang) - Janten sabaraha lami pikeun kéngingkeun desain anu ayeuna anjeun anggo? Sareng anjeun teras-terasan ngembangkeun desain anyar di masa depan? Atanapi ieu desain ayeuna anu bakal dianggo salamina? - Kami ngembangkeun sistem anu énggal.

Kami masih diajar ngeunaan tatu sirah. A geger otak, salaku conto, mangrupikeun kacilakaan anu ngan ukur namina pikeun gejala. Sanaos kitu, masih aya seueur panilitian anu kedah dilakukeun pikeun ngartos persis naon anu rusak dina uteuk.

Tapi hiji-hijina hal anu urang terang ayeuna nyaéta geger otak ieu sareng tatu otak serius anu disababkeun ku gerakan rotasi sirah ieu. Sareng naon anu leres-leres urang lakukeun, hiji-hijina hal anu kami lakukeun ku helm MIPS sareng sababaraha produk MIPS, nyaéta kami ngirangan énergi puteran anu ditransferkeun kana uteuk upami urang henteu terang persis kakuatan anu kuring pencét anjeun kalayan kedah pikeun anjeun kéngingkeun geger otak. Kami terang yén kirang pangaruh langkung saé pikeun sirah sareng uteuk anjeun.

Sareng éta anu kami lakukeun ku helm MIPS (musik éléktronik) - Kuring henteu yakin pisan naha kuring kedah ngajelaskeun kamar ieu salaku laboratorium uji, ruang kantor atanapi ruang kabugaran multifungsi. Kusabab tingali ieu, aranjeunna ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun ngalatih di MIPS. istirahat siang deui.

Aya bangku beurat. Anjeun gaduh jinis stepper, mesin dayung. Teras aya seueur kasaimbangan papan sareng bal latihan.

Seueur tali. Teras anu paling penting, éta sadayana motor, di ditu éta aranjeunna gaduh kamar anu ogé pinuh ku motor, sababaraha roda puteran ogé, sareng nalika réngsé latihan di MIPS aya kamar anu kerén, anu anjeun gaduh pikeun buka. Ngan aya hiji tempat anu bade dituju.

Ieu rohangan pijet. Éta dua dugi ka opat, janten kuring rada mimiti pikeun janji opat jam abdi. Tapi kuring teu sabar hoyong pijet. (musik éléktronik lemes) Aya pusat uji MIPS global di ditu sareng kuring badé turun sareng minuhan kapala pengembangan produk, Marcus Seyffarth, protokol uji saluran, sareng anjeunna bakal nunjukkeun persis kumaha jalanna, sareng tétéla anjeunna badé janten nganggo sirah anu nyandang mirip anu teu mirip sareng milik dina bentuk sareng ukuran. (musik éléktronik hampang) Leres, kuring nuju di laboratorium uji ayeuna.

Sareng kuring ngagabung sareng Marcus the First, Kepala Pengembangan Produk. Kuring nelepon Marcus, Marcus the First, sabab anjeunna mangrupikeun salah sahiji ti lima Marcus di dieu di MIPS Test Log ngeunaan kumaha anjeun nguji hélem. Sareng anjeun bade nunjukkeun sababaraha tés, sanés? - Enya enya.

Janten kami di markas MIPS di Stockholm. Ieu mangrupikeun uji coba Halldin anu urang anggo nalika urang nguji hélem kanggo produksi sareng persetujuan. Tangtosna, kami ogé ngagunakeun éta pikeun ngembangkeun produk anyar.

Sareng kuring ngan ukur nunjukkeun sababaraha tés. Kami gancang nguji rotasi. Kami nyobian deui nuju kana landasan sudut, sudut 45 derajat.

Helm sapedah anu urang uji dina tilu titik pangaruh anu béda. Urang tés, upami panangan abdi lintuh, urang tés dina titik uji ieu anu payun. Pikeun mastikeun yén MIPS, anu mangrupakeun omnidirectional, tiasa ngalih ka sadaya arah.

Tapi kami pastikeun éta bergerak sacara bébas ka arah éta ngaliwatan uji ieu. Urang tés arah ieu, anu ku urang disebat sisi na. Tangtosna, urang nyobian yén sistem panyalindungan otak MIPS ngalih ka arah éta.

Teras pamustunganana urang nguji éta dina naon anu urang sebut pangaruh serong Abdi ningali dina kahirupan nyata. Janten pangaruh dina titik ieu dina helm. Dimana kaseueuran kacilakaan sapédah kajantenan, kuring bakal nyarios - Oke, naha kuring tiasa nyandak sirah uji anjeun? A menit ka pengker hal ieu beuratna hiji ton.

Tétéla ukuranana, tah, éta ukuran, sirahna 58cm, sanés. Ieu ukuran sirah kuring sorangan. Sareng éta beuratna Naja anu sabenerna.

Upami éta kuring henteu percanten sakumaha kuatna beuheung kuring. Kusabab éta henteu gampang, leres? - Éta 42 kg. - Leres. - Kami gaduh sirah tés anu béda pikeun hélem anu béda anu kami gaduh Ukuran sedeng pastina, kami gaduh ukuran budak, ogé ukuran anu langkung ageung.

Sadayana dilengkepan sistem akselerator pikeun ngumpulkeun data. Tapi ogé gyro pikeun mastikeun yén urang kedah nempatkeun helm kalayan leres sateuacan nyetél tés naon waé - Oke, leres, kuring bakal masihan anjeun - Oke, anjeun tiasa lebetkeun kana helm. Janten nalika urang uji coba urang lakukeun ku cara anjeun biasana nganggo helm pikeun nunda tali gado kalayan raoseun.

nyaéta alpuket jenuh gajih

Moal anjeun - kuring gaduh milik kuring pisan nyaman. Anjeun terang, flutter kira-kira di ditu di mana wae. - Posisikeun supados irung saé tepi kana helm, normal.

Kami ngagaduhan alat sakedik ieu pikeun mastikeun yén éta leres berorientasi sakumaha spésifikasi helm. Unggal helm saleresna ngagaduhan spésifikasi pikeun jarak éta. Nalika éta réngsé, ketang sistem pageuh teras lebetkeun kana bangku uji.

Sareng bangku tés bakal terang tina scanning kuring naon jangkungna, naon dampak lokasi sareng sadayana. Instruménna aya hubunganana sareng aplikasi ieu, anu nyaritakeun dimana sirahna leres-leres ayana. Supados urang tiasa gaduh setop anu sami pisan nalika uji nalika uji coba helm aslina sareng versi MIPS tina helm.

Sakali kuring gaduh bacaan, nomer anu kuring hoyong gaduh, kuring ngan saukur nempatkeun kana tuas anu nyepeng sirah sareng helm dina tempatna sateuacan ragrag gratis. Pelepasan tuas ngan ukur 50 cm diluhureun anvil. Teras anjeun siap angkat nyorong tombol kanggo nyandak éta teras lungsur deui. (musik éléktronik anu intens) - Leres, tés na parantos aya sareng hasilna aya di dieu, leres? - Leres.

Janten sadaya data uji ngagedekeun kabel kana komputer teras kana program ieu. Dasarna urang ningali percepatan linier di dieu. Sareng sakumaha anjeun tiasa tingali dina tulisan, gerak lambat tina pangaruhna.

Janten éta 1.000 pigura per detik dina gerak lambat. Urang tiasa nyandak gambar ku gambar upami anjeun hoyong analisa gancang. Bandingkeun ogé dua vérsi éta ku samping, sareng d sadayana éta. - Oke. - Sareng dina diagram di dinya anjeun tiasa ningali garis konéng-héjo sareng bodas, bénten-bénten x, y, z, parameter.

Sareng antara garis-garis éta mangrupikeun lima milliseconds waktos - leres, ngémutan kedip-kedip peryogi sakitar 100 milidetik. - Persis - Éta hartosna épék tos langkung sateuacan anjeun sadar éta dasarna kajantenan - Leres, janten dasarna éta waktos anu pondok pisan yén anjeun kedah ngahemat nyawa - Janten pangaruh ieu bakal aya 8 milidetik kalangkung. Abdi tiasa ningalikeun anjeun sababaraha bagian sanésna ogé.

Urang tiasa ningali percepatan sudut sareng laju sudut. Komponén anu sami sareng anu anjeun gaduh, héjo, bodas sareng konéng. Laju sudut ngahubungkeun sareng pemanjangan sareng peupeus jaringan otak kaseueuran .- Sareng éta pisan sistem MIPS pikeun iradiasi, sanés? - Persis.

Janten angka éta bakal janten sorotan atanapi kombo anu urang tingali nalika ngabandingkeun helm MIPS sareng non-MIPS. Sareng anjeun tiasa ningali yén anjeun kéngingkeun skor anu langkung handap dina helm MIPS - Oke, sakedap kamari anjeun nyebatkeun yén saatos seueur tes sapertos kieu, anjeun mendakan yén helm sanés MIPS hurung béda. Tapi ogé yén anjeun leres-leres kedah néwak hélem kalayan béda.

Éta luncat langkung luhur kana hawa. Éta henteu janten tangkeupan alit sabab énergi kaserep. Énergi masih dina hélem sareng masih dipecat di tempat sanés - leres, leres pisan.

Maksad abdi, sabab kami dasarna Mindahkeun anjeun énergi, pesawat luncur, MIPS, anjeun énergi, tibatan meunang luncat tinggi, anjeun meunang --- hehehehe, jadi anjeun moal ngan ukur ngaraosan dina sirah anjeun upami anjeun lakukeun Kacilakaan éta ogé bakal ningali anjeun ningali éta kirang serius. Énergi parantos kaserep ku sistem anjeun - leres leres. (musik éléktronik lemes) - Naha saur anjeun aya cekap inpormasi sareng pendidikan ngeunaan pangaruh geger otak sareng tatu otak tina gerakan rotasi? - Anu paling penting nyaéta jalma nganggo helm.

Janten, maksad kuring, éta pasti anu paling penting. Yén anjeun gaduh helm nalika anjeun naek sapédah. Sanaos anjeun ngan ukur ngajalankeun damel atanapi ngan jarak anu teu jauh.

Urang tiasa ningali éta seueur atanapi seueur kacilakaan pikeun pondok éta anjeun ngan ukur angkat ka toko sareng mésér naon waé. Pasang hélem. Abdi nganggo helm unggal dinten.

Éta sapertos nalika anjeun nempatkeun sabuk pengaman dina mobil. Nya Kanggo kuring mana teu kedah nyarios. Di nagara-nagara sanés di Éropa, ngagunakeun helm henteu umum sapertos di Swédia.

Tapi upami anjeun ngartos kumaha sénsitip sirah manusa sareng uteuk, maka tangtosna anjeun hoyong gaduh helm sareng hélem anu aman-gancangna. Dinten ieu diuji pikeun pangaruh nangtung anu murni, anjeun moal murag. Anjeun ragrag dina sudut.

Sareng tiasa kéngingkeun rotasi. Sareng urang terang yén uteuk langkung peka kana gerakan rotasi. Janten mugia helm janten langkung saé salami 10 taun ka payun.

Sareng mudah-mudahan kaseueuran helm ngagaduhan sistem anti rotasi. (Musik éléktronik cheeky) - Nalika ngeunaan milih helm pikeun kuring, kuring ngandelkeun sababaraha hal, kuring dumasar kana Éstétika helm éta. Kumaha rupina nalika kuring nganggo? Nya betah kumaha? Dupi éta lampu? Naha éta ventilasi anu saé kuring henteu pernah mikir ngeunaan naha éta leres-leres ngajaga sirah kuring? Kusabab kuring salawasna nganggap yén helm kelas luhur bakal ngalakukeun éta.

Sareng kuring pasti henteu mikirkeun gerakan rotasi sakedap. Hal anu kuring henteu pernah kantos nguping dugi ka ayeuna. Tapi upami diémutan, ayeuna kuring ngartos yén nalika urang ngalaman salah sahiji kacilakaan ieu, éta anu leres-leres ngarusak otak urang. (musik éléktronik sengit) Bola salju ieu nyimulasikeun gerakan rotasi anu hurung.

Éta dikirimkeun kana uteuk. Sareng kaseueuran hélem diuji dina tés serelek nangtung sapertos ieu. Upami anjeun ningali ka dunya salju, anjeun bakal mendakan salju salju henteu acan ngalih.

efek samping suplemén b

Ayeuna bayangkeun ieu uteuk anjeun sareng kami nyobian ngémutan laju sudut. sakumaha urang ngalaman dina sapédah urang. Terus anjeun mimiti ningali balukar kacilakaan atanapi kacilakaan sapertos kitu.

Sareng sababna sistem MIPS dikembangkeun. Éta dirarancang pikeun ngawatesan épék sareng nyegah cilaka otak. Upami anjeun parantos diajar nanaon, pasihkeun tulisan ieu jempol ayeuna.

Sareng kanggo langkung seueur tulisan ngan ukur klik di dieu di handap.

Naon helm sapédah anu paling saé artos?

  • NyiksaSapédah-HelmHyban 2.0.
  • Cannondale Maksud MIPS SawawaHelm.
  • NgalieukNgadaptarkeun MIPS Balap Rékréasi DewasaHelm.
  • LUMOS Matrix SmartHelm.
  • Pikirkeun deui CM-1Helm sapédahpikeun Komuter sawawa.
  • Schwinn ThrasherHelm sapédah.
  • Rébuan SawawaHelm sapédah.
7. 2021.

Hai barudak! Dina tulisan ieu kami ningali top lima helmets sapédah pinter anu sayogi di pasar ayeuna. Kami nyiptakeun daptar ieu dumasar kana pendapat, panilitian, sareng ulasan pelanggan nyalira. Nalika nyempetkeun pilihan anu pangsaéna, kami nyandak kualitas, fungsi sareng nilai na kana akun.

Kanggo inpormasi lengkep sareng harga anu diénggalan pikeun produk anu disebatkeun, mangga pencét tautan dina kotak katerangan di handap ieu. Ieu mangrupikeun lima helm sapédah pinter anu pangsaéna. Produk kalima dina daptar kami nyaéta HIRUP.

Aman sareng aman, helm ieu ngagaduhan fitur anu cocog sareng standar CPSC sareng CE. Éta gaduh lampu induktif otomatis sareng lampu sinyal giliran 270º. Fitur ieu nyayogikeun pisibilitas anu langkung saé sareng ningkatkeun ayana anjeun.

Jalma-jalma di jalan pasti bakal ningali anjeun ti jauh. Anjeun henteu kedah nganggo aksésoris anu sanés. Sareng kusabab éta helm sapédah anu cerdas, anjeun tiasa ngaraosan musik sareng nelepon nganggo LIVALL nganggo Bluetooth sareng mikropon.

Éta aya dina ceuli anjeun janten anjeun henteu ngaganggu jalan. Aya ogé fungsi walkie-talkie. Ieu ngabantosan pisan nalika anjeun ngumbara dina grup, sabab ngamungkinkeun anjeun komunikasi sacara gampang sareng sasama panumpang.

Nanging, pungsi anu paling relevan pikeun helm ieu panginten anu ngamungkinkeun anjeun ngirim sinyal SOS dina kaayaan darurat. Anjeun tiasa ngagunakeun ieu ku nyambungkeun helm ka aplikasi LIVALL Riding. Upami aya kajadian, sinyal darurat helm bakal dihurungkeun sareng anjeun tiasa langsung ngahubungi kontak anjeun.

Helm ieu sampurna pikeun sirah anu ukuranna 21,65 'dugi ka 23,23'.

Anjeun tiasa nyaluyukeunana nganggo dial di tukang sareng tali anu tiasa diatur. Ieu mastikeun yén anjeun ngagem peralatan anu leres sareng anjeun ngagaduhan katenangan. Kauntungannana nyaéta: - Éta nganggo Bluetooth sareng mikropon; - Éta kalebet fungsi walkie-talkie; - Éta cocog sareng LIVALL Riding App; sareng - Éta ngagaduhan sadaya fungsi kaamanan anu diperyogikeun.

Nanging, éta mahal. Ngajalankeun riang sareng LIVALL. Helm sapédah pinter ieu ngagaduhan sadaya fungsi anu diperlukeun pikeun ngajamin kasalametan anjeun di jalan, anu ngajantenkeun inpormasi berharga sanaos harga na.

Sena X1 nuturkeun dina tempat kaopat. Sena X1 mangrupikeun desain tilu tombol anu gampang dianggo dina sisi anu gampang napigasi sareng dianggo. Helm 12,35 oz ieu sareng batré polimér litium anu nyayogikeun 16 jam waktos ngobrol sareng waktos muatan 3,5 jam.

Éta helm sapédah sapinuhna kalebetkeun dina Bluetooth nganggo speaker audio HD sareng mikropon. Anjeun tiasa nyambungkeun kana telepon anjeun sareng ngaksés aplikasi anu sanés sapertos aplikasi kabugaran, GPS sareng musik. Anjeun bahkan tiasa nelepon telepon.

Kalayan helm ieu anjeun tiasa ngobrol dugi ka tilu urang sanésna dugi ka 800 m dina medan terbuka. Éta ogé cocog sareng aksésoris Bluetooth tambahan sareng aplikasi smartphone pikeun grup panganteur anu langkung ageung sareng kontrol fungsi. Pikeun ngajantenkeun langkung saé, éta parantos dipaténkeun téknologi Advanced Noise Control anu ngaminimalkeun angin sareng latar tukang supados anjeun tiasa sacara gampil komunikasi nalika muter.

Kauntungannana nyaéta: - Éta cocog sareng asesoris Bluetooth; - Éta tiasa dianggo kalayan aplikasi smartphone; - Éta gampang dianggo; - Éta nawiskeun waktos operasi anu lami; sareng - Éta dilengkepan panyatur audio HD sareng mikropon. Nanging, karugianana nyaéta: - Éta henteu gaduh lampu LED atanapi lampu tukang lampu; sareng - éta henteu ngagaduhan sinar panonpoé. Upami anjeun peryogi helm sapédah pinter kalayan pungsi Bluetooth, Sera X1 mangrupikeun pilihan anu pas pikeun anjeun.

Janten anjeun teras-teras nyambung nalika wisata sapédah anjeun. Anjeun teu acan mendakan helm sapédah anu nyumponan sarat anjeun? Tetep milarian, kami gaduh deui kanggo anjeun. Upami ieu pertama kalina anjeun nganjang kana kanal kami, ngalanggan saluranna sareng pencét ikon lonceng pikeun nampi béwara ngeunaan tulisan salajengna.

Produk katilu dina daptar kami nyaéta LUMOS Kickstart. LUMOS Kickstart nawiskeun lampu sareng indikator dina sirah anjeun hatur nuhun kana lampu terpadu na. Éta ngagaduhan LED bodas bodas anu caang di payun sareng LED beureum di tukang janten anjeun tiasa ditingali di jalan, utamina wengi.

Fungsi Bluetooth tiasa nyinkronkeun kadali jauh dua tombol nirkabel dina setang anjeun kalayan helm nalika anjeun ngaktipkeunana. Janten upami anjeun mencét tombol kénca atanapi katuhu, helm anjeun bakal kedip-kedip kana arah anu pantes. Remote control tahan cai, janten anjeun tiasa nganggo fungsi ieu sanaos hujan.

Helm ieu ogé cocog sareng LUMOS Helm APP. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngarobih nada tina sinyal giliran. Éta ogé ngagaduhan lampu peringatan otomatis.

Digabungkeun sareng akselerator built-in helm, fitur ieu ngabantosan lampu mobil rem. Éta ngadeteksi nalika anjeun ngalambatkeun gancang atanapi ngadadak lirén. Dina hal ieu, lampu di tukang bakal janten beureum.

Batré LUMOS Kickstart tiasa dugi ka 6 jam. Éta cocog pikeun 30 dugi 45 menit komuter sapédah sadidinten. Nalika batréna kosong, émut kanggo ngecas helm boh kadali jauh.

Beuratna sakitar 1 pon sareng ukuran 21,3 dugi ka 24,4 inci.

Sanaos henteu kedah ngagentos lampu hareup sareng tukang sapédah anjeun, helm ieu tiasa ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung aman ku ngaleungitkeun kabutuhan masihan sinyal tangan. Kauntungannana nyaéta: - Éta ngagaduhan desain anu saé; - Éta hadir kalawan lampu LED caang; sareng - blinkers na aya gunana. Nanging, karugianana nyaéta: - Éta beurat; - Éta ngan ukur aya dina hiji ukuran; sareng - éta mahal.

Ngagem LUMOS Kickstart ningkatkeun pisibilitas anjeun dina patalimarga, khususna dina poék. Lampu LED anu caang di payun sareng tukang ogé sinyal giliran anu épéktip mastikeun kasalametan anjeun dina unggal perjalanan. Produk kadua dina daptar kami nyaéta Safe-Tec Tyr.

Safe-Tec Tyr mangrupikeun helm anu gaya kalayan indikator anu terintegrasi, lampu rem sareng lampu payun sareng lampu tukang LED. Éta dilengkepan MIPS atanapi Multidirectional Impact Protection System, téknologi pesawat-pesawat ngarah anu dirancang pikeun ngirangan kakuatan rotasi anu tiasa lumangsung dina tabrakan anu tangtu. Cangkang luar hélem didamel tina polikarbonat.

Éta hadir sareng padding Coolmax di-kapang pikeun lapisan busa na pikeun nyayogikeun sareng mastikeun résistansi dampak maksimal. Helm sapédah pinter ieu ogé kalebet panyatur konduksi tulang Bluetooth sareng mikropon. Kalayan fitur bawaan ieu, anjeun tiasa ngupingkeun musik atanapi nelepon nalika numpak sapédah anjeun tanpa ngalaan kacilakaan lalu lintas.

Éta ogé ngagaduhan kadali jarak jauh nirkabel anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun lampu tukang sareng lampu hareup salaku sinyal péngkolan. Salaku tambahan, éta dilengkepan lampu marake otomatis sahingga anjeun katingali dina sagala arah. Safe-Tec Tyr hadir sareng garansi terbatas 2 taun.

Helm ieu ogé cocog sareng sababaraha standar kaamanan, kalebet kendali jarak jauh anu cocog sareng standar IPX6, helm sareng kadali jarak anu cocog sareng standar IP65, ogé sertifikasi CPSC. Kauntungannana nyaéta: - Gampang; - Éta tiasa diatur; - Éta ngagaduhan spiker Bluetooth anu saé; sareng - éta ngagaduhan jaminan 2 taun. Nanging, kuli teu nyaman heula.

Upami anjeun milari helm sapédah anu pinter sareng téknologi pang anyarna, cobian Safe-Tec Tyr 3. Kalayan helm anu gaya ieu anjeun teras nyambung sareng aman dina perjalanan. Sateuacan urang ngungkabkeun nomer 1, pastikeun pikeun parios pedaran ieu di handap pikeun tawaran panganyarna pikeun masing-masing barang ieu.

Barina ogé, helm sapédah pinter kami anu luhur nyaéta Sena R1. Sena R1 mangrupikeun helm anu disahkeun ku US-CPSC kalayan busa EPS anu mantap sareng cangkang anu nganggo ageman tina plastik polimér kualitas luhur.

Éta mastikeun kasalametan anjeun ku lampu tukangna sareng desain anu nyaman sareng aman. Éta diintegrasikeun ngalangkungan Bluetooth janten anjeun tiasa nyingkronkeun telepon pinter sareng helm sareng ngaksés fungsi bertéknologi luhur sanés. Anjeun tiasa ngakses fungsi ieu ku paréntah lisan.

Kalayan helm ieu anjeun tiasa ngupingkeun podcast, mariksa stasiun radio, aksés kana Google Maps sareng seueur deui. Anjeun tiasa ogé nelepon telepon. Mikropon anu ngabolaykeun sora mastikeun yén jalma sanés dina jalur tiasa ngadangukeun anjeun sanaos anjeun aya di tengah jalan.

Anjeun tiasa nyingkronkeun sareng dugi ka opat helm anu béda tina modél anu sami ngalangkungan interkom anu saling hubung. Ieu idéal upami anjeun badé sareng grup. Mangrupikeun cara anu cool sareng gampang pikeun tetep nyambung.

Anjeun tiasa nganggo fitur ieu salami anjeun sadayana aya dina kisaran maksimum satengah mil. Kauntungannana nyaéta: - Éta parantos nganggo spéker dina cangkang helm; - Éta ngamungkinkeun komunikasi antara helm; - Éta kalebet téknologi panyalindungan noise; sareng - Éta nawiskeun aksés kana sababaraha aplikasi ngalangkungan smartphone. Nanging, éta mahal.

Sena R1 mangrupikeun helm sapédah pinter anu nyandak integrasi smartphone anu lancar. Éta mastikeun yén anjeun tetep nyambung sareng aman berkat konéktipitas Bluetooth anu berkualitas. Éta sadayana kanggo ayeuna.

Ningali anjeun dina artikel salajengna!

Naon mérek mérek MTB pangsaéna?

Thesapédah gunung pangsaénahelm
  • Bell Super 3pangsaénajalan satapakhelm.
  • Wisata zalimpangsaénaendurohelm.
  • Oakley DRT5 total kanyamanan.
  • Fox Speedframe Pro ventilasi anu hadé kalayan sinyalna.
  • Bell Sixer jalan satapak tanjakan jalan satapak.
  • Giro Montaro cocog sareng sagala rupa bentuk sirah.
  • Endura MT500 pas kana sirah anu langkung lega.

Naha Suncloud didamel ku Smith?

Anak perusahaan tinaSmithÉlmu optik,Suncloudterang hiji atanapi dua perkawis kacamata olahraga.

Naon MIPS dina helm?

MIPSsingkatan tina Multi-directional Impact Protection System, anu mangrupikeun téknologi pesawat-pesawat ngarah di jerohelmdirancang pikeun ngirangan gaya rotasi anu tiasa akibat tina pangaruh anu tangtu.

Sabaraha kuring kedah nyéépkeun helm sapédah?

Buka lokal anjeunsapédahbalanja, sareng anjeun bakal ningalihelmharga tina $ 40 ka $ 300 tambah.24. 2017.

Naon anu kuring kedah milari nalika mésér helm?

Anjeunhelmkedah ngamungkinkeun visi sadayana-saé ogé perlindungan. Tali luhur kedah ngawangun bentuk 'V' pas handapeun ceuli, sareng kuhelmhurung, anjeun kedahna henteu tiasa nyocogkeun langkung ti dua ramo antara tali gado sareng gado anjeun.8. 2020.

hasil wisata de france

Naon helm MTB paling aman?

Bontrager Rally MIPS nyetak pangluhurna pikeunkaamanandiantara sadayanahelmdiuji dina taun 2020. Ieu ngajantenkeun Rally sanés mung anu pangsaénahelm sapédah gunungdina tés tapi juara langkung pikeun anu pangsaénahelmanjeun tiasa nempatkeun kana sirah anjeun. Kalayan katingalina hébat, sababaraha warna sareng kiyeu luhurkaamananperingkat anjeun ngan saukur moal salah.

Naha helm MIPS pantes?

Helm MIPSnyayogikeun gelar kaamanan tambahan pikeun sadaya pengendara sapédah. Janten upami anjeun siap ngagentos lamihelm, tambahan $ 20 atanapi langkung pikeun ningkatkeun ti sanés-MIPSkaMIPS-modél anu dilengkepan ogé-harganahargana.

Mana anu helm pangsaéna ti Smith Optik?

Helm MIPS Signal nandaan parobahan dina fokus pikeun Smith Optik sareng ngenalkeun helm anu dikemas pikeun pamirsa anu énggal, hatur nuhun sabagéan titik harga dugi ka ayeuna teu dipikaterang ku perusahaan premium (ngalarang helm urban Maze Bike na anu ditargét pisan béda pemirsa).

Naon beurat hélem jaringan Smith?

Helm Smith Network ogé ngagunakeun téknologi MIPS, janten dina hal kaamanan helm ieu nawiskeun seueur pikeun ngirangan résiko karusakan upami anjeun nabrak sareng pencét sirah anjeun. Ieu nambihan sakedik beurat sareng sacara umum helm Smith Network nyaéta 309g.

Naha jaringan Smith MIPS helm sapédah anu saé?

Smith Network MIPS mangrupikeun helm sapédah anu katingali modéren, langsing, sareng gaya anu performa kalayan saé, tapi henteu saé pisan dina hiji kategori. Éta nampi skor anu terhormat kalayan cukup kanyamanan, ventilasi, sareng kasaluyuan, tapi éta langkung jelas ti sababaraha modél saingan sanés dina kategori ieu.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Pengendara maéhan tukang leumpang - kumaha mutuskeun

Naha pengendara kantos maéhan tukang leumpang? Sapédah anu maéhan saurang anu leumpang 73 taun saatos ngalangkungan lampu beureum, ngantepkeun anjeunna 'pendarahan' di jalan, pengadilan nguping.

Jason kenny cyclist - kumaha ngajawabna

Naha Jason Kenny pensiunan? Saatos pertandingan, Kenny cicingeun pensiunan tapi henteu lami saatos lahirna anak kahijina, ngumumkeun rencana pikeun neraskeun Tokyo 2020 sareng tempatna dina sajarah Olimpiade.

David millar cyclist - ngajawab patarosan

Dimana cicingna David Miller? Girona, Spanyol

Sapédah lawas - réspon kana pasualan

Saha siklik pangkolotna? Robert Marchand

Pengendara sepeda Pantani - solusi pikeun

Naon anu lumangsung Marco Pantani? Dokuméntér anu disiarkeun dina Italia dina dinten Salasa wengi bakal mempertanyakan cara maotna pengendara sepeda populér Marco Pantani. Pantani, anu meunang Tour 1998 di 1998, pupus dina yuswa 34 taun saatos kapendak dibatesan di kamar hotél na di 2004.

Jinis pengendara - kumaha mutuskeun

Naon rupa-rupa jinis tukang sepeda? Naon rupa-rupa jinis pengendara motor? Pendaki. Panapak. Panumpang. Panulis. Sadaya-Puter. 28. 2018.