Utama > Tinjauan > Ulasan méteran srm - waleran sareng patarosan anu biasa

Ulasan méteran srm - waleran sareng patarosan anu biasa

Meter listrik mana anu pangsaéna?

Kakuatan pangsaénaméter marios
  • Quarq DZero DUBMéter KakuatanLancah.Pangalusnaengkol dumasarméteran kakuatan.
  • S-WorksKakuatanCranks.
  • Shimano Dura-Ace R9100-Pméteran kakuatan.
  • FSA Powerboxméteran kakuatan.
  • Pedal Favero Assioma duo.
  • PowerTap Quarq P2méteran kakuatanpedal.
  • Pedal Garmin Rally.
  • 4iiii Precisionméteran kakuatan.



Naha anjeun peryogi méteran listrik? Sanaos hargana turun, aranjeunna tetep ngadamel investasi anu cukup serius. Janten di dieu genep alesan anu hébat kunaon kami pikir anjeun kedah pikir serius pikeun investasi artos anu diusahakeun ku anjeun. (musik éléktronik) - Ngagaduhan méter listrik heula bakal ngahasilkeun kauntungan kabugaran anu luar biasa. - Antosan sakedap, Dan.

Anjeun henteu tiasa ngan nyolok kana sapédah anjeun sareng ngarepkeun anjeun. Anjeun kedah diajar kumaha ngalatih kalayan hiji, nganalisis data, teras nganggo data éta pikeun nyiptakeun rencana latihan anu dipersonalisasi - éta leres. Tapi upami anjeun ngalakukeun éta sadayana, kuring bakal tetep nganggo pernyataan aslina.

Sareng kuring bakal masihan conto pribadi pikeun nyadangkeun méteran listrik ieu dina yuswa 23. Dina waktos éta kuring mangrupikeun supir waktos salami opat taun sareng supir balap langkung ti 10 taun. Sanaos kitu, dina 12 bulan kahiji nganggo salah sareng leres latihan sareng kuring, kuring parantos ningkat 10% dina FTP, anu lumayan ageung.



Kadua, méter listrik ngajantenkeun segmen kali henteu relevan pisan. Anjeun tiasa nyetél PB, énergi sapédah p sanés waktos angkat. - Nya, antosan sakedap Dan.

Anjeun kedah pastikeun yén aerodinamika sareng beurat tetep sami sabab sanaos anjeun nyatakeun yén anjeun parantos ningkatkeun performa ku 10 watt, éta henteu seueur hartosna upami anjeun dina waktos anu sami ngagaduhan 10 kilogram langkung beurat - ieu leres pisan. Tapi lamun anjeun jaga sadayana faktor ieu sami, méter kakuatan bakal nyaritakeun gambar anu langkung ageung. Janten upami, contona, anjeun langkung laun dina bagian perjalanan anjeun, tapi kinerja anjeun langkung luhur, anjeun terang aya alesan anu saé pikeun éta.

Anjeun tiasa nyanghareupan angin sakedik. Atanapi tiasa janten tekanan udara langkung luhur. Kusabab sanaos anjeun langkung laun, éta langkung saé kinerja fisiologis.



Kusabab performa mutlak. Éta leres. Ngomong-ngomong, méter listrik mangrupikeun alat anu saé pikeun ngabantosan anjeun pikeun méntal kaayaan sapertos kieu, kuring henteu kuring henteu terang ngeunaan anjeun Matt, tapi kuring henteu resep kana angin.

Nalika kuring jauh langkung ngora, saleresna kuring nangis dina angin ngahiliwir sabab éta maksa kuring handapeun gawang rata-rata rata-rata pikeun 20 mph. - Nya, abdi benci angin gede, Dan. Sareng kuring masih ngalakukeun, tapi hal anu saé ngeunaan méter listrik, éta ngamungkinkeun anjeun tetep saé pisan, sareng sapertos titik anu terakhir, tong hariwang ngeunaan kecepatan anu didamel ku kakuatan.

Nyatana, kuring nganggo bagian headwind pikeun ngabantosan nyalira. - Teras, méteran listrik ngamungkinkeun anjeun langkung gancang tanpa langkung pas - Tahan menit, Dan. Leres kitu? - Leres, leres, Mat.



Ku leumpang leumpang. Kalayan Ku nganggo méteran listrik anjeun tiasa mastikeun yén anjeun henteu asup kana warna beureum dina mimiti acara anjeun sareng akhirna mayar éta. Ku uji coba salami latihan, anjeun terang naon anu anjeun gaduh dina bak anjeun sahingga kosongna bak anjeun dina waktos anu pas dina Acara anjeun.

Naha éta 24 menit atanapi 24 jam, méter listrik masihan anjeun pitunjuk sahingga anjeun tiasa ngabandingkeun diri sareng diri anjeun. Ieu penting pisan upami anjeun hoyong kéngingkeun paningkatan kinerja. Anjeun gaduh paku uji lokal anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun éta.

Tapi hal anu saé pikeun méter listrik nyaéta anjeun tiasa ngabandingkeun latihan di jalan anu teu dikenal sareng anu di bumi. Anjeun tiasa ogé ngagunakeunana pikeun nyiptakeun profil kinerja. Ieu nunjukkeun naon kakuatan sareng kalemahan anjeun.

Sareng anjeun bahkan tiasa ngabandingkeun usaha anjeun sareng anu ahli. - Hiji watt mangrupikeun satu watt, teu paduli naon waé dunya anjeun, sareng kumaha waé cuaca -na. Saur Dokter Andy Coggan, salah sahiji panaratas latihan kalayan méter listrik, tés nyaéta latihan sareng latihan nyaéta tés.

bobo dina ranjang

Sareng méteran listrik ngamungkinkeun anjeun nyandak tés dina jalan kabuka tanpa kedah angkat ka laboratorium. - Éta mangrupikeun alat anu saé pikeun nyukcruk kamajuan anjeun sareng ningali naha latihan anjeun parantos ningkatkeun. Sempalan sareng detak jantung anjeun, anjeun ogé tiasa ningali naha anjeun ngalereskeun épisiénsi.

Anjeun tiasa nguji tés lari anjeun, kamampuan anjeun dina pendakian pondok, di gunung, dina uji coba waktos, sareng sajabana - Anu kami hoyong terang nyaéta pangalaman anjeun sareng latihan sareng balap nganggo méter listrik, baik anu saé boh anu goréng. Anjeun tiasa ngantepkeun aranjeunna dina koméntar ieu di handap.

Pencét kana dunya Kumaha Nguji FTP anjeun ngan ukur klik di handap ieu. Sareng ningali kagancangan anjeun pikeun Percobaan Waktos Individu, cukup klik di handap ieu.

Sareng tong hilap resep sareng bagikeun tulisan ieu. Girang-girang.

Kumaha kuring ngalibrasi méter listrik SRM kuring?

SRMLéngkah Nol-Offset
  1. Puterkeun engkol ka tukang sababaraha kali pikeun hudang tehméteran kakuatan.
  2. Dina komputer sapédah anjeun, arahkeun kakalibrasihalaman teras pilihCalibrasi.
  3. Anjeun kedah nampi pesen anu nyariosKalibrasiSuksés.
22. 2016.

Sabaraha lami méter listrik tahan?

Nyitak. Batréna bakalpanungtungansakitar 200 jam dina Panggung sisi hijiMéter kakuatansareng sakitar 150 jam dina Panggung dua sisi LRméteran. Unggal Tahapkakuatansénsor nyandak hiji aki sél koin CR2032.

Hei dulur, Paul didieu ti TheEngineeringMindset.com. Dina tulisan ieu urang badé ningali naon sajam kilowatt.

Kami bakal nutupan jam kilowatt, watt, kilowatt sareng joule, ngarobih antara watt sareng kilowatt, ogé kumaha cara ngitung panggunaan jam kilowatt anjeun sareng sababaraha conto anu parantos dianggo di tungtungna. Sareng pamustunganana, kumaha ngitung tagihan listrik bulanan anjeun. Ayeuna anjeun panginten parantos perhatoskeun yén tagihan utiliti anjeun nunjukkeun yén anjeun parantos ditagih sajumlah kWh anu kami anggo, sareng nalika anjeun mésér listrik éta hargana dina Ws atanapi kWs.

Tagihan listrik anjeun dibéré dina kWh, anu hartosna jam kilowatt. Éta sabaraha listrik anu ditungtut salami hiji waktos. Kakuatan anu dikali waktos mangrupikeun énergi, janten hayu urang gancang-gancang ningali naon kilowatt éta sareng teras uih deui ka kilowatt-jam kalayan sababaraha itungan, sareng éta ngajantenkeun langkung gampang.

Dina barang listrik anu anjeun mésér, anjeun bakal ningali nilai dina W atanapi kW, nyaéta H. dina watt atanapi kilowatt.

Ieu mangrupikeun syarat kakuatan pikeun item, éta ngabéjaan urang sabaraha énergi per detik anu diperlukeun pikeun fungsina. Anjeun tiasa ningali yén manaskeun hawa ieu gaduh kaluaran dua kilowatt sareng bohlam lampu ieu gaduh kaluaran 100 watt. Kilo hartosna 1000 sareng watt mangrupikeun kakuatan anu dingaranan insinyur anu namina James Watt.

Tepatna, hiji watt hartosna hiji joule per detik, sareng hiji kilowatt jam 3,6 megajoule. Naon ari joule? Joule mangrupikeun énergi anu ditransferkeun pikeun ngalakukeun padamelan.

Kadaharan urang ngandung énergi dina joule atanapi kalori atanapi, sareng urang nganggo ieu pikeun panas sareng kakuatan awak urang. Tapi dina hal ieu, joule dina istilah listrik nyaéta jumlah énergi anu dibéré salaku panas nalika arus listrik tina hiji ampere ngalir ngaliwatan résistor hiji ohm sakedap - dasar listrik maka anjeun tiasa gabung sareng salah sahiji anu sanésna Tonton artikel tina kumaha jalanna listrik. Tautan ayeuna aya di belah katuhu luhur layar atanapi anjeun tiasa ningali kolom katerangan di handap.

Anjeun tiasa ngarobih kilowatt kana watt ku ngan saukur ngalikeun 1.000 hiji kilowatt dikali 1.000 nyaéta 1.000 watt. Anjeun tiasa ogé ngarobih watt kana kilowatt ku ngan saukur dibagi ku 1.000, janten 100 watt dibagi ku 1.000 nyaéta 0,1 kilowatt.

Pikeun ngitung sabaraha listrik anu dianggo manaskeun éta urang kedah terang sabaraha listrik anu diperyogikeun sareng sabaraha lami éta, urang tiasa ningali yén barang ieu dipeunteun dua kilowatt, upami anjeun henteu ngagaduhan peringkat item anjeun tiasa mésér salah sahiji monitor énergi plug-in ieu anu bakal nunjukkeun volt, ampli, watt, sareng kilowatt-jam ogé. Éta lumayan mirah sareng gampang pisan dianggo, janten kuring bakal ngantunkeun tautan dina pedaran ieu di handap. Upami anjeun hoyong salah sahiji ieu, parios éta.

Ayeuna deui kana manaskeun. Janten urang hoyong terang sabaraha jam kilowatt anu dikonsumsi ieu. Kami terang yén urang tiasa nganggo rumus énergi anu énergi sami sareng kakuatan dikali ku waktos nyaéta tilu jam.

Janten dua kilowatt dikali tilu jam sami sareng genep kilowatt jam. Tapi kumaha upami manaskeunana ngan ukur ngajalankeun 30 detik? Urang masih tiasa nganggo rumus énergi, tapi kumargi urang ditagih jam kilowatt, urang kedah ngarobih detik janten jam. Janten 60 menit sareng sajam sareng 60 detik per menit.

Janten 60 dikali 60 masihan urang 3.600 detik per jam. Urang teras tiasa ngarobih waktos amprok 30 detik ka jam ku ngabagi 30 detik ku 3.600. Éta hartosna urang ngajalankeun salami 0,0083 jam.

Janten dua kilowatt dikali 0,0083 jam sami sareng 0,0167 kilowatt jam.

Kumaha upami barang anu langkung alit nalika éta? Dipeunteun watt? Anggap urang gaduh lampu bohlam 60 watt sareng hurung salami 10 jam, urang masih nganggo énergi rumus anu sami sareng kakuatan dikali ku waktos, tapi urang kedah ngarobih watt kana kilowatt nalika urang ditagih dina jam kilowatt .60 dibagi ku 1.000 nyaéta 0,06 kilowatt, sareng 0,06 kilowatt dikali ku waktos ngaji 10 jam masihan 0,6 kilowatt jam.

Upami urang hoyong ngitung biayana, urang ngan saukur ngalikeun konsumsi jam kilowatt ku tarif listrik tina panyadia listrik urang per kilowatt jam. Upami urang ningali pamanas kipas, anu ngagaduhan dua kilowatt, sareng ngantep éta ngajalankeun salami tilu jam, maka dua kilowatt kali tilu jam sami sareng genep kilowatt jam. Perusahaan listrik urang ngajual listrik pikeun 10 sén per kilowatt jam, nyaéta genep kilowatt jam dikali 0,1 dolar per kilowatt jam, anu sami sareng 60 sén.

Kumaha upami ngitung panggunaan listrik urang sabulan? Nya, urang kedah ngadamel méja pikeun sadaya alat listrik dina gedong, maka urang nyeratkeun performasina. Inget pikeun ngitung sabaraha unggal item anjeun gaduh sareng pastikeun yén unggal barang aya dina kilowatt. Maka urang kedah ngitung sabaraha jam per sasih aranjeunna.

Ti dinya urang tiasa ngitung konsumsi daya pikeun tiap barang ku cara ngalikeun énergi anu sami sareng kakuatan ku rumus waktos. Upami anjeun parantos ngalaksanakeun ieu pikeun sadaya barang, cukup tambihan nilaina dina kolom Énergi sareng anjeun nampi konsumsi total dina jam kilowatt per bulan. Sakali anjeun terang ieu, anjeun tiasa ngitung biaya.

Entong Palsu Kinten-kintenna bakal aya biaya anu sanés pikeun faktur panyayogi, perkawis pajak, sareng sajabana Ok éta pikeun artikel ieu, mugia anjeun resep sareng ngabantosan anjeun.

Sareng tong hilap didatangan halaman wéb kami TheEngineeringMindset.com.

Naha pantes mésér méteran listrik?

Kusababméter kakuatanparantos ngajantenkeun, aranjeunna pastiharganainvestasi éta. Tapi tong ditetepkeun kana nomerna. Aya seueur pisan métrik anu aya ayeuna anu tiasa dipikiran. Palatih anu saé tiasa nganggo anjeunkakuatannomer pikeun mastikeun latihan anjeun nyababkeun tujuan anu khusus.

Naon FTP anu saé?

Sapédah anu langkung énggal anu tiasa nempatkeun nomer watt tinggi atah bakal langkung gancang. Tulisan éta nyatakeun yén pengendara sepeda fit biasana tiasa nyerang 250 dugi 300 watt salaku rata-rata salami 20 menitFTP(Titik ambang fungsional) tés, sedengkeun pro biasana rata-rata 400 watt.

Naha méter listrik pantes?

Kusababméter kakuatanparantos ngajantenkeun, aranjeunna pastiharganainvestasi éta. Palatih anu saé tiasa nganggo anjeunkakuatannomer pikeun mastikeun latihan anjeun nyababkeun tujuan anu khusus.

Kunaon méter listrikna mahal pisan?

Kusababméter kakuatananu katingalinajantenpadamelan intensif pikeun ngahasilkeun, teu aya perusahaan anu tiasa gampang ngadamel jumlah anu ageung anu tiasa ngabantosan biaya.lima belas. 2014.

Naha méter listrik mahal pisan?

Kusababméter kakuatananu katingalinajantenpadamelan intensif pikeun ngahasilkeun, teu aya perusahaan anu tiasa gampang ngadamel jumlah anu ageung anu tiasa ngabantosan biaya.lima belas. 2014.

Sakumaha biaya méter listrik?

Méter kakuatanmimitian jam sakitar $ 199 sarengtiasangahontal $ 2.000 atanapi langkung. Sababaraha langkung mahalméter kakuatannawiskeun fitur sapertos kénca / katuhu bebaskakuatanpangukuran ogé tingkat akurasi sareng konsistensi anu luhur. Nanging, ieu sanés hartosna langkung harga murahméteran kakuatan tiasa'tngalakukeunpadamelan éta.

Naha 3 watt per kg saé?

Kategori Zwift C (salajengna ti handap) nyarios yén anjeun kedah tiasa naek dina tingkat antara 2,5 dugi 3.1 w /kg. Upami anjeun hoyong suksés dina kategori A, anjeun kedah tiasa pencét 4,0 w /kgatanapi langkung saé.

Naon akurasi méteran SRM?

Klaim SRM +/- 1,5% akurasi, dikembangkeun nganggo protokol kalibrasi 144-poin ngalawan massa anu dikenal diukur kana gram anu pas. Anjeun tiasa ngarobah ranté tanpa mangaruhan kalibrasi. Éta saluyu sareng méter listrik tingkat luhur anu sanés. Kuring mendakan data akurat sareng konsisten sareng henteu nunjukkeun anomali dina sababaraha kaayaan uji coba.

Anu mangrupikeun meteran kakuatan dumasar SPD anu munggaran?

Nalika SRM X-Power kasohor salaku méteran pedal basis SPD anu munggaran, éta ogé kasohor pikeun SRM nyalira: Éta leres-leres desainana. Beda sareng méter listrik SRM EXACT, anu didamel kerjasama sareng LOOK, unit ieu (SRM X) téknologi SRM lengkep.

Naon jinis batré anu dianggo SRM sumber kakuatan méter?

SRM Origin PowerMeter pangénggalna nyandak sadayana kaahlian ieu kana cangkéng, lampu sareng tampilan pinter kalayan batré anu tiasa diisi deui, pilihan tilu panjang engkol sareng kasaluyuan sareng standar standar poros handap anu béda.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit telepon kasus waterproof - milarian solusi

Kumaha carana abdi tiasa ngajagi telepon nalika ngoprek? Ngajaga telepon anjeun dina saku anu misah sareng hal-hal anu lemes sareng anjeun henteu sigana peryogi pertengahan perjalanan bakal ngirangan parobihan anu teu dihaja kaluar nalika anjeun ngahontal anu sanés. Simpen telepon anjeun dina saku jauh tina tuangeun ogé supados henteu résiko kotor. г.

Zona tingkat denyut jantung - cara nanganan

Naon denyut jantung rata-rata saé nalika muter? Sapédah umur 30 taun ngagaduhan denyut jantung maksimal 190 ketukan per menit, sahingga denyut jantung rata-rata antara 95 sareng 133 ketukan per menit nalika Ngabuburit dina laju anu sedeng. Dina laju anu kuat, denyut jantung jalma anu sami antara 133 sareng 162 ketukan per menit. 12 Maret 2018 г.

Ulasan sapédah Kona - kumaha carana ngungkulan

Naha Kona mérek sapédah anu saé? Kona sanés éntitas ageung dibandingkeun sababaraha mérek sapédah global sanés, tapi éta resep statusna ikonik. Aranjeunna paling dikenal salaku perusahaan sapédah 'freeride', tapi parantos ngaji jalan sareng 'cross bikang ti saprak mimiti. Sareng motor kota na mangrupikeun pilihan anu paling kerén, paling praktis sakitar. г.

Bersepeda ka sakola - kumaha mutuskeun

Naha biking ka sakola aman? Dina tingkatan individu, leumpang sareng biking tiasa ningkatkeun kasihatan siswa, aktivitas fisik, sareng bahkan konsentrasi aranjeunna di sakola. Langkung seueur murid anu leumpang atanapi sapédah, kirang mobil dina jalan di sakuriling sakola, anu tiasa ngirangan bahaya kaamanan sareng ngirangan polusi udara.

Kumaha carana ngonci sapédah anjeun - cara nanganan

Kumaha kuring ngonci sapédah nganggo kabel? Anggo kabel sareng konci U Seueur jalma milih ngempelkeun kabel ngaliwatan roda payun sareng sakitar pigura, teras gelangkeun kabelna liwat konci U sareng roda tukang, pigura, sareng rak sapédah. Metoda ieu nyayogikeun kaamanan anu langkung seueur pikeun roda payun, sareng janten pancegahan visual pikeun maling.

Gagasan kado siklus - Manual lengkep

Naon anu anjeun mésér sapédah bikang? 21 Kado Natal pikeun Botol Cai AwéwéFabrik Botol. Henteu hoyong ngaganggu sapédah anjeun ku koper langkung? Castelli Viva Donna Headband. Témpél Stang Cinnam Mike Giant. Panaskeun Panangan Svelte. Chapeau! Calana Podium. dhb Awéwé Blok Macro Roubaix Kaos Lengan Panjang. Kaanggotaan Premium Strava.