Utama > Tinjauan > Theragun pro review - kumaha carana alamat

Theragun pro review - kumaha carana alamat

Naha Theragun Pro pantes?

Gancangna tehTheragun PROnyaéta gun urut anu saé pisan. Abdi resep pisan paningkatan anu kuring tingali dina awak kuring sorangan nalika ngagunakeun jangka panjang. Ku ngagunakeun étaTheragunKuring parantos sacara dramatis ngaleupaskeun seueur ketang kronis dina sagala rupa otot di sakitar awak kuring. Kuring ogé parantos ningkatkeun rentang mobilitas dina sendi anu tangtu.



karasaeun saé pisan yeuh kuring, abdi ella dev sareng ieu mangrupikeun acara wellness dimana kuring nyobian tren kaséhatan anu pang anyarna sareng pangageungna, pangobatan sareng pangalaman pikeun milarian naon anu anéh sareng naon anu saleresna patut, janten kuring ayeuna di markas Faragon di Santa Monica, Calif. Mangrupikeun cek kabugaran anu lumayan saha waé anu kuring terang nyoba-nyoba nyekel leungeun. Anjeun tiasa ngagaduhan daptar antosan dina waktos ieu, tapi naon éta leres, éta mangrupikeun alat terapi percussive naon hartosna kuring, éta dasarna alat anu anjeun anggo pikeun ngéléhkeun? Nyobian otot-otot anjeun rada hésé teras-terasan deui pikeun ngalatih kinks sareng tegangan sareng otot nyeri anu anjeun tampi tina latihan atanapi anjeun ngan ukur terang kumaha kahirupan sapopoe perjalanan bulak-balik dina pesawat bobo dina pesawat lucu sadayana dinten ayeuna kuring nampi crème de lac Supreme ti pangalaman faragon anu kuring gaduh, panyipta nyalira dr. Jason ngajar kuring kumaha ngagunakeun Paragon sareng kuring badé nyandak naon anu kuring pelajari di dieu dinten ayeuna sareng nyobian ngalakukeun pangobatan ferritin anu sami pikeun kuring sorangan.

jalan sapédah

Jason Dimana Bumi Abdi anu nyiptakeun sareng pangadeg Thera Detarragona mangrupikeun alat terapi perkusi genggem saderhana sareng naha terapi perkusi dianggo pikeun saha éta alus? Kumaha anjeun terang naon anu gélo sabab éta saé pisan pikeun saha waé anjeun terang, atlit propésional atanapi indung kuring, éta bakal masihan aranjeunna lega anu sami janten naha anjeun pikir éta parantos dicandak? Kuring terang anjeun nyiptakeun Aragon sapertos anu anjeun lakukeun sababaraha taun ka pengker sareng ayeuna kuring rumaos dimana-mana, naha kuring saleresna nyiptakeun anu munggaran di dunya? Dina 2008 aya jinis mimiti anu reureuh ieu dimana jalma mimiti nyarioskeun ngeunaan waktos anu sami, janten telat 15 - awal 2016 Instagram sareng mimiti janten ageung pisan dina waktos anu sami kami ngadegkeun diri salaku perusahaan, Goit sareng anu resep anjeun nganggo éta, naon cara na? Ayeuna di dieu upami anjeun katingali kami gaduh cengkraman anu béda janten urang tiasa nyarioskeunana ogé, tinggal hurungkeun sareng ngantepkeun tetep aya dimana urang ngagaduhan lima hal anu urang béjakeun ka jalma, hurungkeun heula, janten henteu ngahurungkeun naon dina awak nalika anjeun lebet kana awak, tinggalkeun deui sésana heula anjeun henteu kedah nerapkeun seueur tekanan teras menerkeun tekanan nalika anjeun nyaman sareng éta gancang pisan dina sababaraha detik anjeun tiasa waé sadar naon anu anjeun badé karaos ayeuna langkung laun anjeun ngalihkeun deui langkung saé anjeun raos yén anjeun tiasa gancang sakedik éta tiasa ngajantenkeun anjeun kesel sapertos éspresso alit, sumuhun kuring tiasa ngalakukeun anu sanés sareng lalaki harita, upami anjeun mendakan unggeuk atanapi nyeri di mana waé, anjeun henteu kontra - sacara intuitif anjeun henteu ngan ukur macét di dinya, janten sabaraha sering anjeun nyarankeun jalma pikeun ngagunakeun éta sacara umum kuring nyarios dua kali sapoé kuring langkung gampang salami dua menit sapoé ayeuna, enya sababaraha jalma nyarios tiasa Abdi nganggo? ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️ ,, leres pisan dua menit unggal dinten, janten sanés anjeun ngulang éta salami sési 45 menit Éta sanés muatan anu éksprésif, hehehehe, tur éta gampang pisan dianggo, jadi ngawartosan naon anu bakal kami lakukeun pikeun ngalakukeun dinten ayeuna, janten naon anu urang lakukeun, anu disebatna asweep, sareng urang misahkeun kana bagian anu teu paduli, janten urang gaduh awak bagian luhur, awak tengah teras awak handap kuring nyebatna suite sabab henteu Teu kedah lami, éta ngan ukur gancang saatos beurang sareng kuring ningali anjeun mimiti dina dinten kuring bakal ngalaksanakeunna langkung gancang, hehehehe, upami nuju akhir dinten maka kuring badé ngaktipkeun sistem saraf parasympathetic anjeun sapertos rada laun, teu aya napas anjeun janten leres-leres tiasa ngaaksés bagian-bagian sistem saraf dina tabel ieu sapertos sora anu saé saur kuring masih kénéh mimiti pikeun urang siap hudang, janten anjeun anu gancang, pisan gancang salah, enya um, tapi anjeun janji kuring naon anu anjeun lakukeun ku kuring ayeuna, kuring bakal tiasa nyandak éta ka imah sareng kuring sabab kuring teu gaduh aksés ka anjeun sadayana pastina, kuring bakal mariksa ieu pikeun mastikeun naon anu kuring lakukeun di dieu tiasa sadayana leres, leres-leres tiis alusna saur kuring urang teuleum ayeuna hayu urang ngalakukeun éta kuring ngan ukur bakal masihan anjeun anu parantos nyanghareupan daérah anu badé dilakukeun ku kuring ayeuna, taktak anjeun bilah sabeulah sareng anjeun bakal nunjukkeun kumaha carana, langkung beres hayu atuh ngurilingan sabeulah taktak ieu di handap ieu, jadi ieu taktak sareng taktak jebakan terus kuring angkat sorangan sareng sumping ka dieu kana tonggong anjeun, anjeun langsung di antara dua tulang pikeun ngeusian tulang-tulang na di dinya, enya, kuring pas di antara, maka kuring bakal langsung kaluar anjeun nyarios anjeun gaduh sciatica, Leres, tapi kumaha waé anjeun leres-leres ngalangkungan piriformis ieu kuring bakal nuturkeun lekukan sciatic, éta saraf Imean turun ayeuna sareng henteu, kuring henteu lebet di tengah hamstring di sisi. dina BF dina tonggong IT Bandes anu nyeri yeuh kuring katingali sepanjang waktos, ngawartosan kumaha karaosna éta teras kuring turun di dieu a nd datang katuhu handapeun anak sapi, sumping di sisi cangkang suku teras hehehe, persis, sanajan ngaliwatan ramo kuring sareng aya liang ageung kuring tiasa sumping pikeun pangrojong nyaéta upami kuring kéngingkeun bantosan gancang deui saur kuring kami henteu ngartos yén anjeun henteu kunanaon, anu raoseun hébat sareng éta sapertos kitu, enya éta biasana ngeunaan aman 30 menit 40 enya enya ayeuna anjeun nunjukkeun ka kuring kumaha kuring bakal ngubaran taktak anjeun anjeun bakal nganggo tungtung anu sabalikna janten anjeun bakal nganggo leungeun katuhu anjeun bakal nyorong éta kami nelepon ieu cekelan sabalikna hébat sahingga ayeuna ngamungkinkeun hal anu paling penting nyaéta anjeun nempatkeun ieu jejeg kana awak, hébat, éta tiasa janten gigir sareng sering jalma ngalakukeun éta, aranjeunna ngan ukur nyepeng nepi sareng leumpang sapertos kitu sareng ayeuna ngageser bulak-balik dina taktakna Ngarasa saé, sareng éta leres henteu épéktip ogé, jadi gagangna leres-leres sapertos anu anjeun tiasa nahan éta jejeg sareng awak anjeun sahingga anjeun tiasa néwak éta tibalik cekelan sareng éta ngan ukur dugi kana taktak anjeun, yeuh, henteu kunanaon, kuring bakal ngandelkeun anjeun kana ro anjeun ute, anjeun ngan bakal ngalakukeun éta pikeun 15 detik atanapi langkung ngalihkeun tangan dina sisi anu sami kuring resep éta, éta ibarat ujian anu anjeun tunjukkeun kuring sadaya cara teras salaku standar enya hatur nuhun, éta dua jari dina ramo anjeun, balikkeun teras balikan deui, aranjeunna aya dina bos sisi sanésna, sanaos éta bakal ngamimitian dina kecepatan anu langkung luhur janten ieu gaduh dua kagancangan anu kami henteu hoyong anu handap dina kecepatan anu langkung saé Tiasa jalan-jalan dina bénjolan waé tinggalkeun éta dina awak anjeun teras anjeun bakal ngalangkungan otot-otot éta oh yeah, tempat anu saé, saé, hébat, janten kuring pikir kuring leres-leres tiasa ngeupeulkeun Touchenow kuring bakal datang pikeun orok, enya, kuring ningali sacara gembleng awak ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️ ,, kocok waé teras enya teras nalika anjeun ngalakukeun suku anjeun, enya, kuring ngalakukeun cekelan tibalik sareng ayeuna kuring tiasa ngerjakeun ieu, éta tumiba kana tuur anjeun teras upami anjeun hoyong lenggah, jéngkol , naon waé anu diperyogikeun, lebet kana posisi anu panjang wow hehehehe, jadi uh yeah éta raoseun langkung saé tibatan kopi anu ngahudangkeun awak anjeun dina 3 a. m. pick-me-up -Boom anu kantos ambruk kuring ngan saukur bakal nyimpen ieu dina saku abdi sepanjang waktos oh my god ieu karasaeun sapertos pijatan kaki anu pangsaéna di dunya saur kuring parantos dugi ka lima pikeun kéngingkeunana ogé Nyobian di bumi tanpa anjeun aya sareng kuring bakal siga gagangna tapi aya aplikasi kanggo éta, kuring nguping aya, janten kami ngadamel aplikasi anu dasarna ngagaduhan belasan atanapi 16 atanapi langkung keluhan anu kuring kantos tingali 12 taun enya teras kuring ngan ukur masihan anjeun sababaraha tips di ditu upami anjeun ningali éta kami henteu leres-leres nganggo produk kami sabab éta sanés ngeunaan pitunjuk produk kumaha cara ngagunakeunana ogé kuring resep pisan nyobian éta nyalira tanpa anjeun jadi kuring resep kuring kedah nyungkeun bantosan kuring supados anjeun gaduh péstol sareng aplikasi anu anjeun henteu peryogi kuring hehehehe sekitar dua minggu dugi ka tilu minggu ka tukang sési terakhir kuring sareng dr.

Jason sareng kuring parantos ngagunakeun téricric kuring ti saprak éta kuring ngarasa bener pisan kuring jujur ​​boga titik dimana kuring resep bobo sareng éta unggal wengi, éta janten semu ngerakeun, anéh pisan atanapi pantes gun adil kuring nebak lamun anjeun alus. tina hiji Dupi jalma anu nyéépkeun waktos unggal dinten leres-leres ngurus diri, naha éta dilakukeun ku ngagulung busa. Lacrosse balint peregangan mangrupikeun pendamping anu luar biasa pikeun pamulihan sabalikna tina rolling busa anu tiasa nyedot sareng leres-leres nyeri sareng peryogi seueur waktos. Ieu didesain supados tiasa dianggo dina sababaraha menit, ku sabab éta nyalira éta parantos janten kabiasaan pikeun kuring, janten éta patut pisan aheng dina hal éta kusabab rada rame, ieu modél anu langkung anyar, éta pasti cara langkung sepi tibatan anu lami salami sababaraha taun ka payun, sanaos sigana urang bakal ningali seueur deui réa-réa sareng pesaing anu lebet kana adegan sabab éta ngan ukur cara anu épisién sareng épéktip pikeun ngalakukeunana Otot anjeun kirang nyeri otot Éta jinis anu hébat gajah di kamar éta aranjeunna henteu mirah, aranjeunna jenis mahal pasti mangrupakeun investasi pikeun kaséhatan anjeun. Ieu sanés hal anu sadayana ngagaduhan aksés ka anjeun ngadamel sababaraha penjualan sababaraha kali sataun, tapi éta pasti hal éta dimaksudkeun pikeun jalma anu leres-leres nanem modalkeun kabugaran sareng umur panjangna nyalira.



Kuring pikir anu pangpentingna pikeun kuring nyaéta ieu mangrupikeun inpormasi anu luar biasa pikeun nyingkahan otot anu nyeri, tegangan otot sareng nyeri anu anjeun raih, naha éta latihan atanapi jam-jaman pikaboseneun di méja anjeun atanapi dinten anu panjang, éta langkung gampang, sanés éta nyeri tibatan kéngingkeun Aragón anu teu aya tandingan naon anu bakal teu anéh tapi ogé hargana leres-leres bagja ayeuna kuring gaduh hiji dev sareng éta naon anu Bagéa ngagaduhan pangalaman kaséhatan anu anéh anu anjeun pikir kuring kedah ngagaduhan pangubaran atanapi nyobian alat naon waé urang terang dina koméntar di handap. Ningali deui waktos salajengna sareng sahabat anjeun

Naha Theragun Pro tiasa dianggo?

Upami dibandingkeun sareng anu langkung sepuhTheragunG3PRO sarengTheragunMini, étaTheragun PROmeunang kaluar. Éta jauh langkung sepi tibatan G3PRO, anu teuing nyaring pikeun dianggo nalika dina telepon atanapi nonton TV, sareng éta nyayogikeun cekap kontrol pikeun ngagali kelompok otot ageung bari ogé sénsitip cukup pikeun digunakeun dina tulang rahang.

Sabaraha lami teu nganggo Theragun pro?

Hirup Batré

TheTheragun PRO urangbatréna awétlangkung lami deuitibatansaméméhnavérsi. Nalika éta masih aya 2 bungkus batré - ayeuna tahan dugi ka 5 jam anu luar biasa (2,5 jam per batré)! Ieu saé pikeun ngagunakeun alat dina setélan tim atanapi di klinik, atanapi upami anjeun ngan saukur ngecas ngaganggu.

Naha Theragun tiasa nyababkeun karusakan?



Galur otot biasana nyeri, janten panginten anjeun moal kagoda nganggo anjeunTheragundina hamstring ditarik. Tapi upami anjeun ngira éta ide anu saé, éta sanés - gerakan anu kuat tina terapi perkusitiasasalajengnakaruksakanotot anjeun.

Naha Theragun Pro langkung saé tibatan élit?

Nanging, étaPikeunnganteurkeun 60 lbs torsi dina setting na pangluhurna tingkat 5, sedengkeunÉlitngan ukur nganteurkeun 40 pon torsi. Ieu ngandung harti yénPikeunnyayogikeun sakitar 33%Tambih deuitorsi. Kalayan diémutan, upami anjeun resep pangobatan pijatan anjeun janten dinaleuwih kuatsisi, étaPikeunpasti tehlangkung saépilihan.

Naha élit Theragun langkung sepi tibatan pro?

Theragun Elite

Léngkah turun tiTheragun PronyaetaTheragun Elite, anu saleresna radalangkung sepi tibatantingkat salajengna Perdana tapi sacara signifikan langkung terjangkautibatanétaPikeun. Datangna hideung atanapi bodas, sareng nawiskeun rangkep kecepatan anu tiasa disesuaikan sapertosPikeun.
4 2020.

Naha kuring kéngingkeun élit Theragun atanapi pro?



Nanging, étaPikeunnganteurkeun 60 lbs torsi dina setting na pangluhurna tingkat 5, sedengkeunÉlitngan ukur nganteurkeun 40 pon torsi. Ieu ngandung harti yénPikeunnyayogikeun sakitar 33% langkung torsi. Kalayan diémutan éta, upami anjeun resep perlakuan pijet anjeun tiasa di sisi anu langkung kuat, étaPikeunpasti pilihan anu hadé.

Sakumaha sering anjeun kedah nganggo Theragun?

FAQ. Gumantung kana hasil anu dipikahoyong,urangnyarankeunngagunakeunanjeunTheragunsahenteuna 15 detik sareng maksimal 2 menit per kelompok otot. Sesi sapinuh-awakkudunahenteu langkung ti 15 menit. Ngubaran diri 2-3 kali per dinten.

Naha Theragun ngarecah jaringan parut?

Jero urangjaringanurut,Theragunsareng Terapi Gabungan sadayana didamel kalayan épéktipngarecah jaringan parut.Tisu parutngabutuhkeun perawatan anu spésifik pikeun dipecahturunku ngiranganadhesionssareng mangaruhan kolagén pikeun ngabantosan lelembut anjeunjaringanngarombak.

Sakumaha sering anjeun kedah nganggo TheraGun?

FAQ. Gumantung kana hasil anu dipikahoyong,urangnyarankeunngagunakeunanjeunTheragunsahenteuna 15 detik sareng maksimal 2 menit per kelompok otot. Sesi sapinuh-awakkudunahenteu langkung ti 15 menit. Ngubaran diri 2-3 kali per dinten.

hacker gén ayeuna

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Garpu karbon Kinesis - solusi praktis

Naha garpu karbon patut? Jawaban saderhana: Responses sanés anu leres: garpu karbon langkung (langkung) langkung enteng sareng langkung ngahampura. Tapi kaunggulan anu paling penting nyaéta éta ogé sudutna langkung saé tibatan aluminium (sareng rada langkung saé tibatan waja atanapi titanium anu janten seueur bikang sareng Ti motor ayeuna nganggo garpu karbon).

Fakta serat karbon - solusi praktis

Naon istiméwa ngeunaan serat karbon? Serat karbon mangrupikeun bahan kapadetan rendah kalayan rasio kakuatan pikeun beurat pisan. Ieu ngandung harti yén serat karbon tangguh tanpa kagoréng sapertos baja atanapi aluminium, sahingga sampurna pikeun aplikasi sapertos mobil atanapi pesawat.

Garpu karikil karbon - kumaha ngalereskeun

Naha garpu karbon saé pikeun gravel? Sanaos kuring nyobian anu pangsaéna pikeun milari garpu gravitasi karbon anu didesain pikeun petualang dina pikiran. tapi ogé kuring kalebet sababaraha garpu karbon anu kirang serbaguna anu henteu ngagaduhan eyelét tapi tiasa tiasa dianggo kalayan saé kanggo bikepacking sareng cycling petualangan sareng dioptimalkeun ogé pikeun grinding gravel umum.

Sapédah karbon dina palatih - patarosan umum

Naha aman pikeun nempatkeun sapédah karbon dina palatih? Gumantung kana jinis palatih sareng panggunaan, éta berpotensi nerapkeun kakuatan anu teu biasa dina sapédah anjeun, pakean bagian sareng / atanapi ngaleuleuskeun atanapi ngarusak sapédah anjeun, maca tambahan pikeun manual pamilik Khusus ngeunaan panggunaan palatih. Ieu leres leres pikeun sapédah serat atanapi serat karbon kaku napel na palatih.

Setang karbon vs aluminium - solusi pikeun

Naha setang karbon ngabédakeun? Pikeun pamula, tanpa kaleuleuwih diwangun, batang karbon tiasa nawiskeun langkung seueur kamampuan damping tibatan kaseueuran batang paduan. Daripada ngaraosan masing-masing geter, setang karbon tiasa ngabantosan nyerep sareng ngabasmi obrolan éta. Nalika anjeun kaluar dina perjalanan anu panjang, éta tiasa ngabédakeun langkung raoseun pikeun panangan anjeun.