Utama > Shimano > Shimano xtr shadow plus - solusi pikeun

Shimano xtr shadow plus - solusi pikeun

Naon hartosna rd di Shimano?

LANGSUNG GUNUNG BANYAK DERAILLEUR |SHIMANOKomponén Sapédah.



Aranjeunna nganggo kotak anu sami anu dianggo pikeun shifter tapi anu jelas anu anjeun dugi ka dieu mangrupikeun inpormasi ngeunaan tilu derailleurs anu disayogikeun ku drivetrain anyar ieu, anu kuring gaduh didieu M9100 SGS 12-speed, ieu ngan hiji anu kedah dianggo ku kartrid 10-51T. Anjeun gaduh RD-M9100-GS, kandang sedeng.

Ieu mangrupikeun 11 atanapi 12 kagancangan pikeun kasét 10-45T. Tungtungna anu handap, M9120-SGS, ieu kanggo 12-speed tapi pikeun 2x drive. Sapertos sadayana XTRs sanésna, ieu didamel di Jepang sareng di dieu anjeun tiasa ningali kode produk - RDM9100SGS Dina kotak, anjeun moal ngagaduhan langkung seueur derailleur.

Buku petunjuk ngeunaan derailleur tukang, anu biasana henteu kapake, henteu masihan anjeun seueur pisan. Nami bagian sareng fungsi kopling, teu sanés sanés. Biasana aranjeunna ngagaduhan bungkus plastik ieu pikeun nahan aranjeunna sareng éta henteu béda.



Sareng naon kesan munggaran kuring? Lalaki, éta raos gampang sareng ngan nunjukkeun kualitas! Pangerjaan sareng kualitas bahan. Pikiran anjeun, ieu mangrupikeun derailleur XTR munggaran kuring anu kuring henteu tiasa ngabandingkeun nanaon. Cahayaana kedahna asalna tina kanyataan yén karbon dianggo dina sababaraha bagian, pastina bagian luar kandang na didamel tina karbon.

sapédah hibrid

Tapi sateuacan kuring ngahontal éta, didieu dina pandangan heula, anjeun tiasa ningali tuas kanggo kopling di dieu. Koplingna, kuduna tiasa dianggo langkung saé tibatan sateuacanna, tapi upami anjeun ningali sampingan ieu di dieu, sekrup nomer hiji, dua sareng katilu, anjeun ogé ngagaduhan tutupna di dieu janten anjeun tiasa nyaluyukeun tegangan kopling ieu. Upami anjeun henteu terang kumaha ngalakukeun ieu, parios tulisan kuring ngeunaan kumaha ngajaga sareng ngaluyukeun kopling ieu.

Anjeun tiasa ningali sadaya guntingan tina katrol. Ieu nganggo bantalan anu disegel, duanana. Aranjeunna henteu nganggo profil anu lega-sempit dina unggal joki, tapi ieu didedikasikan pikeun fungsina.



Mimiti, joki luhur, anjeun ningali panah di dieu, panah arah. Éta nyatakeun Shimano didieu, henteu sanés, tapi di dieu anjeun ningali G-PULLEY, atanapi peran kapamimpinan, sareng upami anjeun ningali ka handap anjeun ningali T-PULLEY, anu hartosna katrol tegangan, janten ieu mangrupikeun jockey khusus pikeun masing-masing posisi, sareng leres, éta SGS atanapi kandang panjang. Upami anjeun ningali ka jero anjeun ogé bakal ningali kode produk, nyaéta RD-M9100.

Pamakéan 13 katrol waos ogé énggal. Ranté anu langkung panjang sareng kandang derailleur anu henteu lami panginten tiasa ngatasi ieu. Hal anu sanés kuring hoyong nyorot nyaéta garis pikeun waos 51 inci, anu pangageungna dina kartridna.

Nya, éta hartosna tiasa nyaluyukeun jarak B-Gap didieu, mirip pisan sareng kumaha SRAM Eagle nawiskeun alat ieu. Sareng nalika kuring nempatkeun éta kana roda joki kuring, sareng anjeun ningali garis ti SRAM sareng garis ti Shimano, anjeun tiasa ningali kumaha B-gap ujug-ujug siga ukuran pikeun Shimano, sahandapeun 15 milimeter, nalika di baheula jarak B-na jauh langkung pondok. Sareng nalika urang nyarioskeun SRAM, kuring ngagaduhan Eail derailleur di dieu.



Leres, éta mangrupikeun GX, tapi éta diwangun ku cara anu sami XO1 sareng XX1 didesain sapertos kitu, sareng hayu urang tingali langkung sakedik ukuran kandang ieu kusabab éta mangrupikeun magnet puing kanggo kuring. Tapi upami anjeun ningali diménsi kandang anu saéstuna, ku XT énggal atanapi kuring gaduh 93 milimeter antawis dua roda pangrojong sareng ogé pangimbangan antara titik pangsi sareng sumbu roda pangrojong luhur nyaéta 45 milimeter. Jarak elang 92 mm, janten ampir jarak anu sami antara dua roda pendukung sareng offset antara titik pangsi sareng roda pangrojong luhur

SRAM saleresna nganggo sakedik langkung offset di dieu. Sakumaha anjeun tiasa tingali, offset na sakitar 52 milimeter, anu 6-7 milimeter langkung panjang. Janten kandang dua perusahaan anu dirancang pikeun kasét 10-50T atanapi 10-50T ieu didesain janten ampir identik, henteu paduli kumaha anjeun ningali éta, éta mirip pisan, sareng roda latihan ampir sami.

Ngan aya hiji hal anu kuring perhatoskeun di dieu dina XTR anu saleresna disebatkeun dina spék: anjeun ningali bemper sapertos karét, sapertos karét anu teu aya dina Eagle. Éta ngan nyegah ranté tina keprok kana kandang derailleur nalika ranté na aya dina kasét 10 atanapi 12 sprocket waos. Sareng hiji hal anu terakhir anu narik pisan kuring.

Upami anjeun ningali kandang elang ieu anjeun bakal ningali kumaha lempengna sareng dua roda latihanna sajajar sareng anu sanésna, henteu aya sudut antara dua na. Naon waé anu sanés ieu nunjukkeun sababaraha jinis derailleur rusak. Tapi upami anjeun ningali XTR khususna, hayu urang tingali dina kandangna, bagian tukang kandangna di dieu, tingali ieu, sigana mah parantos dibéngkokeun! Sareng leres, anjeun gaduh lolongkrang di dieu, janten henteu ngan ukur roda joki luhur sareng handap henteu dina garis anu sami, anu ieu sigana ditekuk handap atanapi ditekuk, jauh tina juru bicara, tapi ogé nalika kuring arahkeun ieu lempeng kana kaméra ieu, anjeun bakal ningali yén roda pangrojong anu handap ngagaduhan sudut alit di dieu, sareng sabalikna, upami kuring tahan sudut ieu pikeun sudut lénsa kaméra, anjeun bakal ningali roda pangrojong luhur mindahkeun jauh ti kami.

Kuring nelepon pemasok sareng aranjeunna nyarankeun yén sadaya derailleurs anu ayeuna aya katingalina sapertos kieu jadi kuring nebak ieu sanés cacat tapi fitur desain anyar. Dina skala, éta 243 gram versus 237 gram anu aya dina spék. Eagle XX1, anu bakal janten ujung SR-ujungna, nyaéta 265g, janten XTR ngahémat sakitar 20 dugi 23 gram Naha anjeun kantos ningali anu sapertos kieu sateuacanna? Upami kitu, naha anjeun perhatoskeun jarak ieu atanapi ngimbangan antara dua roda dukungan? Abdi hoyong ngadangu ti anjeun.

Pikeun bagian kuring, léngkah salajengna nyaéta masang ieu gigireun shifter 12 speed XTR kuring sareng ningali kumaha jalanna sareng kasét SRAM Eagle 10-50T. Tapi kanggo ayeuna ieu mangrupikeun tungtung ulasan sakedik kuring dina bagian terang di handap, upami anjeun raoseun, tong hilap resep sareng langganan, sareng dugi ka waktos salajengna kuring bakal ningali jalma-jalma anjeun dina jalur. Surak-surak, surak!

Naon pakakas XT?

The DeoreXTmangrupikeun sakumpulan komponén sapédah ti pabrikan Jepang Shimano. Éta ditawarkeun ku pabrikan salaku grup sapédah gunung berkualitas tinggi anu ngoperasikeun sadaya sistem gir sareng drive dina motor gunung ogé rem sareng hubna.

Héy éta kuring Flo anjeun ti BIKE24

Nya, éta pantes dicobaan. Hei, kuring Flo ti BIKE24. Dinten ieu kami ngawangun anu énggal dina sapédah kami.

Sareng naon éta, kami bakal nyaritakeun anjeun di gudang kami. Sakumaha urang jangji anjeun di luar jalan satapak, aya anu istimewa, anu anyar. Sareng éta ti Shimano, balik taun 80an sareng XT, grup sapédah gunung anu munggaran dikembangkeun.

Ayeuna di 2019 XT ogé bakal sayogi salaku grup 12-speed. Cocog sareng adi na, XTR. Leres, sareng kami hoyong masihan anjeun raos sakedik bagian.

Hayu urang mimitian ku engkol. Sareng tangtosna engkol ogé kalebet ranténa. Desain ranté anu unik ngamungkinkeun ranté dicekel pageuh di luhur sareng gampang dileupaskeun di handapeun.

Ieu tangtosna penting pisan nalika nganggo drive 1-speed - pastikeun yén ranténa henteu musna. Kayaning adi gedé na - XTR - éta langsung dipasang ranté. Sareng rentang huntu pikeun drive 1 arah dibasajankeun 28 - 36.

Kalayan sistem 2 arah anjeun ngagaduhan pilihan 36 sareng 26 huntu. Sakumaha biasana, engkol nyalira didamel dina desain Hollowtech. Kami ogé ngagaduhan dorongan sareng vérsi non-dorongan.

Hayu urang dugi ka kasét. Kasétna ngagaduhan téknologi Shimano Hyperglide, anu mastikeun pergeseran anu leres pisan sareng jalan sanés anu tenang. Sakumaha anjeun biasa ti Shimano.

Dua sprockets luhur didamel tina aluminium, ngan ukur kanggo ngahémat sakedik beurat. Sprockets nyalira aya dina aluminium -Spider dipasang anu pas dina awak freehub Micro-Spline anyar. Babandingan gir tina kasét parantos siap dina 10-45 pikeun gear anu langkung alit sareng dina 10-51 kanggo kisaran roda gigi anu paling ageung.

Hayu urang dugi ka ranté. Ranté na tangtosna jantung drivetrain XT énggal. Salaku tambahan, ranté 12-speed khusus pikeun pergeseran anu sepi sareng tepat.

Ranténa ngagaduhan tautan jero berlapis krom pikeun ningkatkeun katahanan. Sapertos sareng XTR, aya dua vérsi anu béda tina derailleur tukang. Gumantung kana kapasitas pikeun sistem 1- atanapi 2-speed sareng kasét 10-51- atanapi 10-45-speed.

Pikeun kanyamanan anu langkung nyetir sareng mindahkeun, Shimano parantos masang pitunjuk sareng ketegangan 13-huntu, katrol dipasang, ogé peredam karét. Téknologi Shadow RD + mastikeun yén derailleur tukang teras dilereskeun bahkan dina rupa bumi anu kasar. Narik tuas shift sareng éta Derailleur tukang dikonci.

Hususna tuas shift nyaéta ngagaduhan tuas rem I-Spesifikasina EV pikeun nawiskeun pilihan pangaturan 14 mm kana panjang ramo anjeun nyalira. Sacara tradisional sareng Shimano ogé pilihan pelepasan 2 arah tuas tukang sareng sababaraha pelepasan duanana tuas. Janten anjeun tiasa memicu sababaraha.

Ngaléngkah léngkah nganggo hiji push tuas. Rem Shimano. Sakali ditunda, anjeun panginten moal ngaleupaskeun deui.

XT anyar sayogi dina vérsi 2-piston sareng 4-piston. Di hiji sisi pikeun lintas nagara sareng di sisi anu sanés pikeun enduro sareng jalan satapak. Fitur khusus uas nyaéta anu dirojong dina 2 poin.

Ieu ningkatkeun kaku sareng kinerja anu langkung luhur. Pondokna: kinerja langkung luhur, réspon gancang sareng perjalanan kirang dianggurkeun. Cakram marake ogé anyar XT.

Kalayan téknologi ICE Freeza. Ieu ngandung hartos yén inti aluminium dilebetkeun kana dua lapisan stainless steel sareng disayogikeun ku sirip. Hasilna, panas tangtosna dileungitkeun langkung gancang sareng nyayogikeun kakuatan langkung marake.

hadiah siklus pikeun bapak

Éta pantes disebatkeun yén Shimano ogé parantos nambihan hub sareng roda lengkep. Roda lengkep sayogi salaku vérsi XC kalayan pasisian lébar 24 mm sareng 28 juru tarik lempeng sareng pasisian enduro hadir sareng lébar 30 mm sareng juru pidam J-bend 28. Sakabeh hal deui aya salaku dorongan sareng versi non-dorongan sareng masing-masing 27,5 'sareng 29'.

Kami dina tungtung éta. Kami masih gaduh karesep sepanjang waktos di dieu. The XT pedal.

Sabenerna, aranjeunna henteu tiasa dirusak. Sareng aranjeunna ogé ngagaduhan pembaruan desain sakedik. Éta XT énggal ti Shimano.

Kuring miharep anjeun resep tulisan éta. Sareng kuring bakal senang upami anjeun mairan naha XT 12-speed mangrupikeun pembaruan anu pantes pikeun anjeun. Upami henteu, hatur nuhun kanggo nontonna.

ww performa sareng

Flo anjeun ti Sapédah24. Aduh.

Naon kasét Shimano HG?

HGPinion. Sprockets HYPERGLIDE anu bentukna khusus gaduh propil waos khusus ogé alat pendakian anu diposisikan khusus anu ngaoptimalkeun pituduh ranté nalika mindahkeun. Ieu ngamungkinkeun fungsi switching indéks anu gancang, tepat.

Tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun terang naon jinis kasét atanapi freewheel anu anjeun gaduh sareng alat naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngaleungitkeun. Halo, Calvin Jones didieu di Taman Alat Perusahaan. Urang bade ningali bédana antara freewheels sareng sistem kartrid ogé seueur variasi masing-masing.

Kami ogé bakal ngabantosan anjeun pikeun ngenalkeun pakakas mana anu kedah dipiceun sareng dipasang. Sakali anjeun gaduh inpormasi kami bakal ngabimbing anjeun kana tulisan anu leres pikeun sistem anjeun. Upami anjeun parantos terang yén anjeun gaduh sistem freewheel sareng anu kedah anjeun lakukeun nyaéta milarian alat mana anu kedah dianggo, teraskeun sareng waktos anu ditingalikeun.

Upami teu kitu urang bakal ngamimitian ku bédana antara freewheels sareng kasét. Dina sapédah tiasa sesah dicarioskeun upami anjeun gaduh kasét atanapi freewheel, tapi ieu mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun indit. Saatos ngaluarkeun roda tukang tina sapédah, puterkeun sprockets ka tukang.

Kalayan kasét, wadah pakakas anu nganggo pinion henteu muter sabab sprockets giliran jarum jam. Cukup gampang, tapi ngan ukur upami anjeun terang anu gaduh pakakas anu kedah dipilari. Kami milarian panyekel alat anu paling jero, poros sareng kuncén sanés bagian tina kasét atanapi freewheel; wadah alat anu pangjerona mangrupikeun panyekel alat anu pang caketna pikeun aranjeunna.

Cingcin ieu ngagaduhan sababaraha alat, tapi anu paling jero nyaéta dua welas wedges ieu. Panyekel alat ieu henteu ngalih nalika urang muterkeun sprockets, anu ngajantenkeun ieu sistem freewheel. Panyekel alat anu paling jero di dieu aya opat kiyeu.

Éta henteu ngalih nalika pinionna mundur, janten urang gaduh freewheel deui. Sambungan alat pangjerona kami ayana di dieu dina cincin pangonci ieu. Nalika urang ngaktipkeun sprockets, lampiran alat diputer, janten ieu sistem kaset.

Teu aya cincin konci anu tiasa ditingali dina sprockets tukang ieu - tapi tingali caket gandarna sareng anjeun bakal ningali alatna dipasang. Pasna diputer, ngadamel ieu kasét. Ayeuna anjeun terang naon anu anjeun gaduh, hayu urang tingali kumaha kaset sareng sistem freewheel jalan, sareng kumaha milih alat anu cocog pikeun sistem ea ch.

Sistem kasét misahkeun pinion, sakapeung disebut tumpukan kasét, tina mékanisme ratchet, anu disebut 'freewheel'. Freewheel diwangun kana awak hub. Freewheels ngamungkinkeun roda na nyetir sareng basisir nalika anjeun lirén ngégél.

Bagian luar freewheel ngagaduhan pola spline anu cocog sareng pola huntu kaset. Pola freewheel paling umum dibagi ku seueur pabrik diantarana Shimano, SRAM, Sun Race, sareng anu sanésna. Hub freewheel Campagnolo ngagaduhan dalapan splines sareng ngagaduhan pola spline anu unik anu henteu cocog sareng merek anu sanés.

Tumpukan kartrid diamankeun ku sirkulasi. Kaseueuran circlips gaduh 12 splines internal, tapi aya pengecualian. Aya dua fittings sirkip anu biasa dianggo: hiji tiasa dipendakan dina sistem Campagnolo sareng anu sanésna tiasa dipendakan dina kaseueuran mérek sanés; fittings sareng pakakasna katingali mirip tapi henteu tiasa ditukeurkeun.

Kieu carana milih alat ngonci anu leres kalayan gampang: Tingali dina merk derailleur tukang Upami derailleur payun nyaéta mérek Campagnolo, anjeun bakal kedah BBT-5 / FR-11. Upami derailleur mangrupikeun mérek anu sanés, kalebet Shimano, SRAM, Sun Race, atanapi anu sanés, anjeun peryogi salah sahiji siri FR-5 alat sapertos FR-5.2, FR-5.2G, sareng anu sanésna.

Aya ogé sistem freewheel unik anu disebut XD Driver anu dianggo ku sababaraha tumpukan kaset SRAM 11- sareng 12-speed kalayan rentang peralatan anu ageung. Sarupa sareng kasét anu sanés, aya 12 inci huntu internal dina sprocket pangleutikna. Freewheel ieu disingget huntu ku utas éksternal.

A leungeun baju Utas dina kasét polah salaku lockring a. Kasét ieu dikencétan ku salah sahiji pakakas lockring Park Tool FR-5. Aya ogé sprockets individu anu ngagunakeun sistem freewheel.

Seuseueurna nganggo sirkulasi notched éksternal. Anggo rengkuh medar sapertos Park Tool HCW-17 kanggo masang sareng ngaleupaskeun. Hub freewheel anu langkung lami panginten henteu ngagaduhan sirkulasi anu misah.

Ieu ngabutuhkeun dua pecut ranté pikeun ngonci sprockets kasét Gear anu munggaran dianggo salaku konci pikeun gir anu sanés. Pikeun ngaleupaskeun kasét sareng dipasang, tingali tulisan ieu. Dibandingkeun sareng sistem kasét, freewheel mangrupikeun téknologi anu langkung lami.

Freewheel nyaéta sistem huntu mandiri ku mékanisme ratchet. Hal ieu ngamungkinkeun roda anu disetir payun sareng ngaleungitkeun awak Freewheel h Aben utas internal anu dikencangkeun dina hub roda tukang kalayan benang. Freewheels biasana ditingali dina sapédah anu langkung lami, dina sapédah tingkat lebet anu langkung énggal sareng dina sapédah berkecepatan sareng BMX.

Freewheels dileupaskeun ku alat panyabutan anu ngempelkeun perlengkapan mesin dina awak freewheel anu paling jero. Pabrikanna ngagaduhan rupa-rupa desain pas alat sareng Park Tool ngagaduhan alat pikeun kaseueuran freewheels. Nanging, bakal aya sababaraha modél baheula anu teu aya alat parkir na sayogi.

Kumaha mikawanoh alat mana anu anjeun peryogikeun: Milari wadah alat anu paling jero dina freewheel. Aya ogé jinis spline atanapi sambungan alat jenis kiyeu. Upami anjeun ngagaduhan jinis spline, cacah jumlah splines.

Upami aya 20 splines, anggo FR-4. Upami aya 12 splines, parios mérek gratis na. Upami kabayang bebas mérek Falcon, anggo FR-7.

Upami sanés sanés freewheel mérek Falcon, ukur dina diameter luar tina wadah alat. Upami ukuranna sakitar 23mm, anjeun nganggo FR-1.3.

Aya standar Shimano anu langkung lami nyaéta sakitar 20 mm. Park Tool henteu nawiskeun alat pikeun freewheel ieu. Upami anjeun gaduh panyekel alat kiyeu, cacah jumlah takikna sareng ukur diaméterna ti ujung luar dugi ka luar.

Upami dua kiyeu Anu ngagaduhan pakakas ngagaduhan diameter sakitar 25 mm, anggo FR-2. Upami aya opat kiyeu sareng wadah alat sakitar diaméterna 24mm, anggo FR-3. Upami aya opat kiyeu sareng wadah alat sakitar 40mm diaméterna, anggo FR-6.

Upami aya opat kiyeu sareng wadah alat sakitar 32mm diaméterna, anggo FR-8. Kanggo prosedur pikeun nyabut sareng masang freewheels, tingali tulisan ieu sistem kasét sareng freewheel, upami anjeun masih q mangga tinggalkeun dina koméntar ieu di handap. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan unggal alat kartrij sareng freewheel, kalebet inpormasi kasaluyuan pangénggalna, buka Parktool.com.

Hatur nuhun pikeun ningali artikel pitulung perbaikan Alat Park ieu. Kami teras-terasan nambihan tulisan sareng tulisan di dieu dina YouTube sareng dina halaman wéb kami di ParkTool.com.

Punten pasihkeun jempol kana tulisan ieu upami éta ngabantosan anjeun. Sareng tangtosna, langganan kontén ParkTool pangénggalna.

Kumaha anjeun ngalihkeun gearshift sapédah balap?

Saderhana pisan: tuas gir dina sisi kénca stangsaklarantara ranté hareupna (tina gedé dugi ka alit sareng tukang), tuas gir di beulah katuhusaklarantara sprockets tukang.

Naon bedana Shimano XT sareng Deore XT?

Bahan anu dianggo sareng beurat

Salaku conto, anuDeoreKasét, anu diwangun ku waja, kana kasét XTR, anu diwangun ku tilu pinion aluminium, opat waja sareng lima pinion titanium, ampir 200 gram.TinaHaptics ogé kauntungan tina bahan kualitas luhur.

Naon sirkuit XT?

ShimanoXT-Shift uas (sisi katuhu)

Tuas gir tinaXT-Group ngamungkinkeun maksimal opat luncat gear tiasa dialihkeun sareng hiji pencét uas dina pinion anu langkung ageung, nyaéta babandingan gir anu langkung alit. Ogé ku dorongan tuas, maksimal dua luncat gir didamel kana pinion anu langkung alit, nyaéta pikeun babandingan gir anu langkung ageung.
13. 2019.

Ranté anu mana ka kasét?

Ranté: Beuki sprockets dinakasétnyaéta, heureutna kedahnaRantéjanten. Nanging, saurang ogé henteuRanté, anu saléngkahna langkung sempit tibatan standar, boro-boro teuing masalah. Janten anjeun tiasa gaduh '9-fold'Rantésareng 7 kali lipat atanapi 8 kali lipatkasétanggo atanapi 10 kali lipatRantékalayan sistem 9 kali lipat.

biking gajih

Kumaha cara ngaganti roda ku sapédah balap?

étaNgalihkeun karyaku ngadorong tuas roda gigi ka jero (dina dua arah: luhur sareng ka handap) kabel gir dileupaskeun ku ngadorong tuas girshift ka jero ku hiji kiyeu. Ieu ngandung harti yén ranté disimpen dina sprocket pangleutikna salajengna atanapi dina ranté leutik.

Kumaha anjeun ngalihkeun sirkuit pigura?

Kalayan tuas kénca anjeun ngalihkeun derailleur payun kanggo 2 sprockets payun, nyaéta anjeun gaduh 10 gir (2 kali 5). Penting pikeun anjeun tetep pedalan bari ngaganti roda gigi (tuas dipindahkeun), tapi TANPA tekanan.26. 2017.

Anu mana Deore atanapi XT langkung saé?

Sakumaha anu parantos didadarkeun, bédana utama antara garis nyaéta durability. Janten si Shimano ngantosanDeoreSéri XTR kalayan daya tahan anu langkung luhur tibatan étaXT-Seri. TheDeore-Seri malahan nyumponan tungtutan pangluhurna dina hal katahanan sareng katahanan.

Iraha Shimano XTR Shadow plus kaluar?

Xech Shadow Plus mech tukang bakal sayogi ti Juni. Harga Inggris masih bakal dikonfirmasi. Tambahan paling anyar pikeun drivetrain XTR Dyna-Sys nyaéta derailleur tukang RD-M985 Shadow Plus.

Kumaha cara Shimano Shadow plus derailleur tukang?

SHADOW PLUS Rear Derailleur Desain SHAROW PLUS derailleur ngagunakeun kandang katrol handap anu dimuat ku spring anu tiasa dikonci ku saklar on / off. Nalika SHADOW PLUS switch aya dina posisi pareum, mékanisme na tiasa gerak bébas, sapertos derailleur tukang standar sareng kandang katrol handap anu dimuat ku spring.

Mana tempat pangsaéna pikeun Shimano Shadow plus?

Nalika dina posisi pareum, derailleur tukang nawiskeun langkung kendor ranté sareng mangrupikeun setting anu pangsaéna nalika nyoplokkeun atanapi masang roda tukang anjeun. Dina manah sistem SHADOW PLUS aya alat-alat ratchet sapasang anu dibungkus nganggo jepitan band.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.