Utama > Tour De France > Juara wisata de France Perancis - rujukan lengkep

Juara wisata de France Perancis - rujukan lengkep

Saha anu meunang Tour de France ayeuna?

Tour de France- Supir anu paling kéngingkeun taun 2020

Agustus 1998meunangJudul, kalebet tujuh kameunangan sacara umum dinaTour de France, sareng ngalarang Armstrong saumur hirup. DinaTour de FranceDina taun 2020 Slovenia Tadej Pogacar muncul salaku juara - éta anu kahijinaTour de France-Katerangan.



Wilujeng, saliwatan, hatur nuhun! Jam 119, nyaéta 100 kilométer ti bérés, Tour de Tietema Super Sprint sabaraha? * Ngajantenkeun isyarat artos * Amplop anu kentel pisanJasper, 100 kilométer ti bérés mangrupikeun tujuan Tour de Tietema 100k- Sakumaha seueur penghasilanna? Seueur artos Kaos Naha anjeun badé nyerang? Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring nganggo kaosStefan mana ogé tegangan naon dina peloton, sadayana terang yén aranjeunna kedah istirahat dinten ayeuna Dylan, kuring gaduh patarosan - Bejakeun ka kuring, naon kasempetan anjeun bakal tiasa ngajalankeun dinten ayeuna? - 0% 0%? Teu aya patarosan deui, Matej, garis finish aya dina kilométer 119

Éta 100 kilométer ti garis finish. Anjeun kéngingkeun harga anu istimewa pisan upami anjeun dugi ka dinya- Naon éta? Harga anu istimewa pisan - Oke, kuring bakal ningali anjeun ngalakukeun anu pangsaéna, leres? Oke, kabeneran! Supirna terang naon anu diarepkeun dina 100.000 méter ti bérés. Urang bakal nyetél sadayana, tanda, garis finish.

Panasaran saha anu badé janten garis finish kahiji nyebrang! Bas, urang dimana? Kami tangtosna 100.000 méter ti bérés di Carcasonne Kami ngalakukeun anu nyata di dieu Urang bakal dugi ka garis finish di dieu, garis bodas peuntas jalan- Terus tingali saha anu nyebrang garis finish heula Sadayana ditandaan ku tanda Sakumaha jauhna? Fans parantos aya, urang kedah ngiringan seueur jalmi supados tetep aman. Ayeuna urang kedah nyiapkeun hal-hal terakhir, sabab éta gancang sumping! Urang kedah ngalaksanakeunnana gancang pisan, éta kedah gancang pisan Tiasa? Masih tiasa angkat Naha garis finish lempeng? - Leres ampir saur kuring pangsaéna pikeun lumpat ka kénca Leres, saur kuring ogé Saha anu bérés poto? Éta mangrupikeun tugas anu penting, dina balapan-balapan anyar kadang-kadang nunjukkeun yén éta tiasa pikabungaheun, sumawonna sabab pikeun lumpat ieu. Tapi ogé tandana, saratus méter sapertos kitu? Dupi urang nempatkeun tanda-tandana? Aya organisasi ageung di tukangeunana, kuring bungah éta kuat padet.



Sadayana terang peranna. Di dieu urang ngagaduhan masalah Devin, aya tihang di dieu, tapi éta aya saratus. Kumaha urang ngalakukeun éta? 90 méter ogé saé.

Naha éta katingali jelas? Kumaha kuring kedah ngalereskeun ieu? Sabaraha lami deui urang gaduh? Henteu - henteu kunanaon? Henteu, kai moal caket Ditilik ku mobil, urang teu gaduh lami pisan. Katingali? Nya, henteu leres. Ayeuna kumaha? Meureun urang kedah Pasang magang di dieu ku tanda Ah enya, rencana anu saé anjeun magang anu pangsaéna sahingga anjeun tiasa ngadamel tanda anu paling penting Dimana saratus méterna? Kira-kira saratus méter ti gawang Siapkeun ogé kitu? - Leres, saha anu saleresna aya dina grup luhur - Hayu urang tingali, nami cocog, Goldstein.

Sean Bennett sareng Pierre Latour Éta mangrupikeun basa Perancis, Amérika atanapi IsraélTDT, 100,000Supir Tukang Sadayana parantos siap, garis finish, tandana nunjukkeun. Supirna datang - saha saur anjeun anu bakal meunang? Sok sesah nyarios. Jigana kusabab urang aya di Perancis, Latour - panginten ogé kitu.

ngawangun sapédah sorangan



Éta ogé bakal janten juara munggaran anu saé pikeun Palmares kami. Abdi badé méréskeun poto di dieu, naon anu kuring kedah lakukeun? Ieu hiji-hiji garis finish anu paling aman anu kuring kantos tingali Gampang lempeng ka hareup, teu aya riungan di jalan Anu leres-leres diatur pisan dijaga ku pulisi - saha anu kaditu kadieu, naon anu anjeunna meunang? Sareng aranjeunna aya, aranjeunna kéngingkeun kaosSocks, kembang, kiridit balanja di webshop kami Sakumaha saleresna? 50 kiridit balanja sareng pengiriman barang gratis Euro badé sumping? Aya tilu lalaki anu bakal merjuangkeun éta. Éta antara Goldman, Bennett, sareng Latour Sumuhun, aya dimana waé! - Dupi anjeun sumping ka ditu? Aranjeunna sumping! Éta kalulusan anu saé pisan.

Éta teraskeun! Oh aranjeunna silih damelkeun waktos anu sesah Saha anu badé kéngingkeunana? Éta Latour di luhur Éta Latour di luhur sareng Latour nyandak kameunangan! Latour nyandak éta, naon lumpat a! Latour meunang Klasifikasi Superfinish tina Tour de Tietema 100K Kudu ningali deui bérés poto? Éta hadiah kahiji, anjeunna nyangking Tour de France ieu, saé pisan! Sareng ayeuna kana tujuan pikeun nyerahkeun bungkus hadiah ageung, dinten na parantos saé Ieu datang peloton anu sono kana hadiah Anjeun ngan moal tiasa gancang-gancang teuing Tujuanana didieu Kami parantos dugi di Carcasonne, dimana dinten ayeuna sanés aktual tujuan Hadiahna aya Hadiah anu sanésna aya dina kantong kuring. Janten didieu juara moal lulus - ieu Latour, éta parantos ditangtoskeun, urang badé ngantosan anjeunna, janten urang antosan teras! Kembang geulis ti lalaki wijaksana Anjeunna bogoh ka abdi, anjeunna henteu bogoh ka abdi

Kuring miharep Pierre resep ogé, aya kembang Perancis Siklus gampang ampir réngsé, anjeun masih gaduh 1,5 kilométer pikeun nyetir Nya, hayu urang tingaliTeu, henteu, henteu, Latour Urang bakal mendakan Latour ayeuna Saha anu meunang? - CavendishAh oke Henteu Latour? Naha anjeun ningali 201, éta nomer jersi na- Kuring henteu acan ningali éta acan Kuring henteu acan ningali anu ti tim ieu atoh kuring ningali beus na Saha anu meunang? Latour! Di dieu, Piér, 201 huh! Henteu Piér, anjeunna parantos aya dina beus? Anjeunna nomer 201, sanés? Naha anjeun ningali Piér acan? Dupi abdi naros? Anthony, dimana Piér? Teu acan aya didieu! Oke, nuhun! Anjeunna henteu acan lebet kuring nguping. Meureun anjeunna nandatanganan sababaraha tanda tangan.



Ieu mangrupikeun kendaraan pendukung anu hartosna anjeunna badé sumping. Ieu Piér? Ieu Piér, saur kuring. Éta Piér, jalma sadidinten! - Langsung kaméra pikeun anjeunna sareng

Anjeunna lebet kaPierre langsung di Kedah urang ngalirkeun deui? Aya harga pikeun Pierre Naha mungkin? Pikeun sumanget juang Naon éta? Abdi henteu kénging

Upami anjeun ngagaduhan éntri anu pangsaéna, anjeun bakal kéngingkeun kaos sareng kaos kaki anu resep pisan ku Piér teras kuring nyarios Salam ti CarcasonneAu révoir! Janten debacle Carcassonne aya dina pilem?

Saha anu meunang Tour de France di 1996?

Daptar Tien Juara Tour de France
taunjuaraNyetak
salapan belas salapan puluh genepBjarne RiisErik Zabel
1997Jan UllrichErik Zabel
1998Marco PantaniErik Zabel
1999Lance ArmstrongErik Zabel

Éta mangrupikeun salah sahiji balapan anu paling diantisipasi. Tujuanana Michael Phelps nyaéta meunang dalapan medali emas, langkung seueur medali tibatan Spitz di 1972. (FRENETISCHE STAFFEL BEIJING 2008 OLYMPIC GAMES) Salawasna pikagumbiraeun dina Olimpiade sareng éta kedah saé.

Final tina relay gaya bébas opat-demi-100 lalaki. Urang Amérika kedah kéngingkeun emas di dieu upami Phelps tetep ngarepkeun harepan na tibatan Mark Spitz. Sareng aya tim Perancis.

Aranjeunna favorit sareng aranjeunna parantos nyarios seueur. Alain Bernard, anu gaduh catetan dunya anjeun dina Saratus Bébas tadi, ngawartoskeun ka koran: 'Nya, kumaha upami urang Amérika? Kami bakal ngabantingkeun aranjeunna. Éta anu urang sumping ka dieu. '(FREDERICK BOUSQUET SILVER MEDAL - FRANCE) Halo? Kami henteu kantos gaduh balapan anu hébat babarengan dina kaayaan anu ngamungkinkeun urang janten karesep.

Éta anu sanés Pamaén renang, manajer, staf téknis, wartawan, jelas anu ngagaduhan carita pikeun balapan ieu. Éta nempatkeun galur ageung pikeun tujuan dasar tim. Upami éta anu bakal kami bayangkeun, kami parantos aya di arena Colosseum, di koridor, sareng kami siap salaku gladiator, Kaluar sareng pasihan kahirupan urang.

Phelps mana heula. Amaury Leveaux. Perancis mingpin éta.

Pariksa Eamon Sullivan ti Australia! Wah, anjeunna kaluar! Ya Allah! 22,48! Tingali kana garis rékor dunya, aya sababaraha ngojay payuneunana! (ALAIN BERNARD SILVER MEDAL - FRANCE) Halo? Leveaux ampir netepkeun waktos anu pangsaéna dina mimiti relay. Saatos anjeunna, Fabien Gilot ngalakukeun relay anu saé pisan.

Anjeunna nyusul sadaya pesaing sareng sumping dina posisi kahiji sareng di tukangeunana Frédérick Bousquet ngojay kalayan saé pisan sareng kuring nyobian ngalakukeun balapan anu pangsaéna, aya momen nalika kuring nuju giliran 50 méter, dina waktos giliran kuring sadar yén kuring aya dina kalungguhan sareng lulus Australia sareng Amérika. Terus kuring ngomong ka diri kuring, 'Fred, anjeun kedah maju, anjeun henteu kedah retak, anjeun kedah langkung maju deui pikeun ngamankeun kemenangan upami anjeun masihan usum ka Alain.' Tapi kuring ningali yén kuring masihan usum ka Alain ampir 90 saratus kalungguhan.

Éta hartosna, kuring bakal masihan anjeunna relay kalayan 1,5 méter kalungguhan. Teu aya anu tiasa kajantenan, moal aya anu tiasa kajantenan ka urang.

Urang bakal janten juara Olimpiade. Kuring ngamimitian 50 méter mimiti gancang pisan. Saatos éta kuring lirén ningali Son Lezak salami 50 méter sésana kusabab kuring napas sadaya opat gerakan di beulah katuhu sareng anjeunna di kénca.

Tapi pikeun sababaraha méter pamungkas kuring ngaraos ayana di bidang visi kuring sareng di mana éta janten rumit. Lezak ngadeukeutan Bernard sakedik. Naha veteran tiasa ngudag anjeunna sareng narik anu ngajempolan di dieu? Nya, teu aya lolongkrang, cekap cekap! Bernard kaleungitan taneuh sakedik.

Kadieu Lezak! Luar biasa dina tungtungna! Anjeunna tumaros! US ngalakukeunana! Anjeun tumaros! Harepan Phelps hirup! Kuring sadar nalika Alain aya dina 75 méter, nalika anjeunna 25 méter payun, kuring sadar kami éléh balap, sareng kuring ningali anjeunna tetep pas dina jalur, kuring ningali urang Amérika anu naék dina balapan leres-leres surfing sareng kuring nyarios ka diri kuring yén seueur teuing kasalahan anu parantos dilakukeun sareng kami moal kaluar ogé. Detik-detik akhir saatos némpél témbok nalika kuring sadar yén kami sanés anu munggaran, kuring kuciwa pisan sareng babaturan sakelas kuring anu ngojay leres pisan di payuneun kuring. Kuring ngarasa yén tanggung jawab éta sadayana milik kuring.

Kuring ngarasa kagagalan ieu sareng kuciwa ieu. Sareng anjeun henteu kéngingkeun dalapan ratusna. Sareng kuring henteu hoyong nyarioskeun éléh.

Abdi teu badé nyarios yén kami kaleungitan gelar. Kuring ngan ukur nyarios yén kami henteu meunang, kami henteu tiasa meunang dinten éta. 46.06 Beulah pikeun Lezak! Naon ngojay gancang nalika anjeun peryogi! Saha anu nyarios ayeuna Kagét.

Saur anjeun kedah nganggo kecap anu sanés tibatan 'smash'. Wah! Pamisahan usum anu paling luar biasa anu kuring kantos tingali dina kahirupan kuring. 46 susun! Dina waktos éta kuring langkung hariwang ngeunaan Alain, anjeunna kalindih.

Anjeunna henteu acan kaluar tina cai, anjeunna nempatkeun sirah kana pananganna sareng mimiti nangis nyarios yén éta sadayana kalepatan. Janten kaayaan sareng tingkah laku sareng kaayaan moral Alain, batur sapagawean kuring, langkung penting pikeun kuring tibatan ngagungkeun batur. Janten leres éta Jason Lezakt ngamanpaatkeun gelombang kuring nalika kuring mimiti indit gancang pisan kénca 50 yard.

Éta nempel kana tali linen, éta nempel di gigir. Sareng sajabina, éta nempel di sisi relay Amérika. Teras Jason Lezak kalayan kajelasanana, sadaya kecerdasanana sareng sadaya pangalamanana, ngan dina hiji waktos anjeunna ogé tetep kana garis, jarak anu pondok ti Alain.

Anjeunna nyandak gelombangna sareng ngagunakeun kecepatan anu Alain ngahasilkeun pikeun anjeunna sareng ombak gelombang ieu deui. Ieu ngamungkinkeun anjeunna pikeun ngahémat énergi sareng ngagancangkeun 15 méter terakhir nalika Alain retak fisika lly. (CAMILLO CAMETTI CHAIRMAN FINA MEDIA Committee) Lezak sacara alami ngawangun motivasi ti Olimpiade saméméhna.

Tapi Michael Phelps ogé meunang dalapan gul medali emas. Sabalikna, éta leres-leres gélo. Mangrupikeun usum tercepat anu pernah aya.

abdi damel lagu

Pikeun kuring, alesan urang henteu meunang nyaéta nyarios yén palatih nyandak kaputusan pikeun ngarobih urutan musim sajam satengah sateuacan usum finale, anu mangrupikeun puncak anu setrés pikeun sadayana, tapi anu utamina pikeun Frédérick Bousquet sareng kuring, sabab ujug-ujug ngamimitian katilu sareng kaopat dina hiji musim henteu sami. Anjeun ngaco balapan. Kumaha aranjeunna tiasa ngagagalkeun urang sapertos kitu? Kami henteu kéngingkeun sareng kami.. urang leres-leres kaleungitan.

Parantos dalapan taun ti saprak éta kajantenan sareng nalika kuring nyarioskeun éta kuring masih gaduh émosina anu sami anu menonjol sabab pikeun kuring aranjeunna milik Kami momen éta, sareng sesah nyarioskeun deui bahkan ayeuna. (FRÉNÉS REVÉNÉRÉN EMPAT TAUN LEBIH DITAMBAH JEUNG NGALÉJÉKEUN AMERIKA BAGI EMAS.) (BERNARD CALM 2012 TI NGARANGKEUN.

Anjeunna ditambihan ka Aula Perenang ANTARABANGSA INGGRÉ INGGRÉK SEJARAH 2017.) (DINA GARIS)

Dimana Tour de France 2020 bakal disiarkeun?

Sadaya tahapan tinaTour de Francebakal langsung ti Eurosport taun ayeuna? bertragen. Eurosport ngagaduhan hak TV dugi ka 2025Tour de Francesareng Wisata Spanyol Vuelta sareng perjanjian sareng Organisasi Olahraga Amaury (A.S.O.)

Kejuaraan Éropa 2020 ngan ukur édisi kadua, dimana 24 tibatan 16 tim ngiringan ngiringan. Éta ogé lumangsung dina ulang taun ka-60 tina turnamén buana munggaran. Dina kasempetan ieu, UEFA mutuskeun janten tuan rumah 'Kejuaraan Éropa' munggaran di sababaraha nagara di panjuru Éropa.

Mimitina daptar kaasup 13 kota di 13 nagara, tapi parantos di 2017 Brussel dileungitkeun kusabab kurang kamajuan dina stadion nasional anyar anu dijanjikeun. Teras di 2021, saatos turnamen ditunda salami sataun kusabab alesan kasihatan umum, Dublin ogé dikaluarkeun tina daptar, kalayan Seville ngagentos Bilbao di Spanyol pikeun mastikeun para penggemar disambut, presentasi lengkep ti sadaya host tiasa dipendakan di StadiumDB Ayeuna hayu urang ngalangkungan daptar kanggo rundown gancang! Hayu urang terang dina bagian koméntar anu mana waé diantara aranjeunna anu paling anjeun resep! Amsterdam, Johan Cruijff ArenaAmsterdam ngagaduhan sababaraha sambungan perjalanan anu pangsaéna di Éropah sareng parantos sareng 2.5 juta penduduk di daérah metropolitan sok janten salah sahiji calon anu kuat pikeun nempatan Euro 2020.

Amsterdam kasohor hirup wengi anu meriah sareng nawiskeun ogé landmark maén bal: arena. Katelah salaku Arena Amsterdam pikeun dua dasawarsa, ayeuna dingaranan Johan Cruijff. Asalna, arena éta kasohor ku hateupna anu tiasa ditarik deui.

biking gunung reggie miller

Dinten ieu tempat mangrupikeun conto anu hadé pikeun kelestarian. Kubahna ditutupan ku panel fotovoltais, stadion nyimpen tanaga, sedengkeun nalika korsi nembe diganti, sababaraha korsi lami dianggo pikeun nyetak 3D. Dina taun-taun ayeuna, fasilitas tina stand wétan parantos dilegaan sareng parantos janten anu panggedéna di Walanda dieusian korsi tambahan, ngahontal ampir 55,000 korsi.

Salila Euro 2020 ukuranana bakal dugi ka 12,000. Baku, Stadion Olimpiade Baku Kalayan ampir 1 ti 5 urang Azerbaijanis anu cicing di Baku, metropolis ngagaduhan kagiatan pikeun saha waé, naha anjeun resep kana arsitéktur sajarah atanapi landmark futuristik. Stadion Olimpiade pasti salah sahijina.

Stadion ieu diwangun dina situs industri ti Danau Büyükshor caket dieu sareng bentukna buleud sampurna, anu nyababkeun kontropérsi nalika milih éta. Cucu jauh bahkan pikeun atletik, anu ngajantenkeun nonton maén bal teu nanaon tapi ideal. Buta dibuka pikeun Euro 2020 sareng nawiskeun 31,000 korsi.

Éta diwangun salaku stadion nasional Azerbaijan sareng tempat pikeun EuropeanGames munggaran di 2015. Dina 2019 éta janten final Liga Europa kahijina sareng nalika Euro 2020 éta stadion paling wétan. Langkung ti 2.000 kilométer ti Bucharest pangacara pangcaketna.

Bukares, Arena Nasional Saatos ngagabung sareng Uni Éropa, ibukota Romania berkembang janten tujuan anu maju pikeun bisnis sareng pariwisata. Masih seueur teu kapendak ku urang Éropa Kulon, Bukares menang kusabab stadion nasional anyar na. Arena Nasional dibuka di 2012 sareng teu lami teras janten host final ÉropaLeague munggaran di nagara éta.

Stadion 55,000-korsi sareng atap méja Retrac ngajantenkeun Bukares calon terkuat pikeun Euro 2020 di daérah Balkan. Wangunan minimalis arsitéktur diwangun persis di mana stadion nasional baheula, bahkan nganggo sababaraha tempat tumpukan anu sami, di gigir tim nasional éta ogé tempatna FCSB, salah sahiji klub maén bal anu paling populér di Romania. Budapest mangrupikeun tempat ampir sapertilu ti sadayana urang Hungaria anu parantos netepkeun dirina salaku salah sahiji ibukota anu paling indah di Éropa Tengah.

Paling dipikanyaho pikeun gedong parlemén sareng jembatan di Danube, metropolis na ngagaduhan tempat anu penting ti 2019: Puskas Arena. Sepakbola parantos lami janten olahraga anu paling penting di Hungaria sareng Stadion Puskas lami dianggap bagian tina warisan nasional, sababna arsitéktur asalna tina Panerusna tina desain sajarah. Salaku tambahan, puing beton lami ditumbuk sareng dianggo deui di stadion énggal, simbolis nyampur jaman baheula sareng ayeuna.

Puskas Arena mangrupikeun stadion maén bal anu panggedéna di Éropa Tengah kalayan kapasitas nominal langkung ti 67,000 jalma, nyaéta sabaraha anu tiasa ditampi salami Euro 2020 saatos Hongaria ngagentoskeun larangan na. Di Pulo Selandia, Kopenhagen narik langkung 10 juta unggal taun tamu Sapeuting. Diaksés ti sadaya penjuru Éropa, éta mangrupikeun calon anu kuat pikeun panerapan kanggo Euro 2020.

Luhureun sadaya ku stadion modéren kalayan hateup anu ditarik. Parkir dibuka taun 1992, tapi seueur modérnisasi mangtaun-taun parantos ngamungkinkeun pikeun ngajaga standar anu paling luhur. Di 2009 stadion parantos ngarenovasi kaseueuran kantorna sareng ruang perhotelan, tapi perjanjian nami sareng perusahaan telekomunikasi parantos nyababkeun dorongan téknologi.

Kalayan 38,000 korsi, stadion tiasa nampung dugi ka 55.000 jalma pikeun konsér. Nanging, salami Euro 2020, ukuran na diréduksi janten sahandapeun 12,000. Glasgow, Hampden Park Nalika Wales henteu kéngingkeun tempat dina turnamén, Skotlandia mangrupikeun anggota kadua Inggris anu janten tuan rumah Euro2020 di Stadion Nasional anu terkenal, anu tilas kota industri Glasgow parantos janten salah sahiji tempat wisata anu populér sareng ngagabungkeun sajarah kalayan budaya modéren sareng arsitéktur.

Hal anu sami pikeun Stadion Hampden Park. Hampden mangrupikeun stadion pangkolotna dina daptar turnamén sareng dimimitian ti taun 1903. Jauh langkung ngora tangtosna, tapi strukturna didasarkeun sadayana dina TPA anu sami ti mimiti abad ka-20.

Ieu sababna Hampden tetep lonjong tibatan bujur sapertos stadion ageung sanés di Glasgow. Hampden terakhir dimodernisasi dina 2014 nalika fasilitas North Stand dilegakeun. Sugan parobihan anu paling dipikaresep bakal datang saatos Euro 2020 nalika Asosiasi Sepak Bola Skotlandia nyandak salaku pamilik énggal.

Rékonstruksi utama dianggap janten manjangan umur stadion. London, Stadion Wembley mangrupikeun pasar hiburan panggedéna di Éropa sareng ampir sacara harfiah tempat maén bal, London parantos salawasna komitmen pikeun nampi sababaraha pertandingan Euro 2020 anu paling penting. Ngagaduhan Wembley salaku stadion bumi ngajantenkeun pilihan London langkung jelas.

Stadion 90.000 korsi kasohor ku lengkungan na jangkungna 134 méter anu ngadominasi cakrawala London kulon. Kirang dikenal, tapi ogé perlu disebatkeun, nyaéta hateup anu sabagian ditarik dina kadua tungtung, anu ngagampangkeun aksés sinar panonpoé sareng ventilasi lingkungan alam. Kusabab dibuka taun 2007, stadion parantos ningali sababaraha parobihan, utamina dina hal téknologi Parobihan di sakitar stadion, sareng kompleks campuran-campuran anyar didamel di sekitar stadion.

Stadion Nasional Inggris mangrupikeun jantung Euro 2020, grup hosting, babak 16, semi-final sareng final. Saatos Dublin dileungitkeun tina turnamén Wembley salah sahiji stadion anu ngambil alih Games ti Irlandia. Munich, Soccer Arena Munich Salaku salah sahiji kota Jérman anu pangageungna, beunghar sareng paling kasohor, Munich mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun acara utama.

Utamana sareng Bayern-Arena, anu ngagambarkeun desain stadion pangsaéna. Stadion di gigir jalan kalér kalér parantos nyetél tren éstétis pikeun sababaraha proyék sanés. Panel ETFE na inflasi anu 2.706 hirup dina wengi sareng tiasa ningalikeun jutaan warna sareng rébuan pola.

Dibuka di 2005 salaku bumi nétral pikeun Bavaria sareng TSV sareng nawiskeun rohangan pikeun 66.000 jalma. Éta robih mangtaun-taun. TSV ninggalkeun stadion, urang Bayerne ngagaleuh éta lengkep sareng mimiti ngalegaan infrastruktur.

Dina waktos anu sasarengan, sababaraha ékspansi anu langkung alit ngahontal kapasitas langkung ti 75,000. Kota Langgeng mangrupikeun magnet wisata global, janten kalebet kana daptar host Euro 2020 sigana ngan ukur alami. Hal séjén anu sigana langgeng, sareng henteu kedah dina cara anu saé, nyaéta Stadio Olimpico.

Sawaréh dibuka dina 1932, éta henteu réngsé dugi 1953. Bentuk Olimpico ayeuna berkat rekonstruksi di taun 1990 rohangan gedong lengkep didesain sareng ditutupan. Saprak harita, ngan ukur parobihan parsial anu dilakukeun, naha anu jadi stadion na katinggaleun tina standar.

Tapi upaya Lazio sareng AS Roma ngawangun stadion anyar tetep salamina. Dina sajarah na, Olimpico janten tuan rumah Olimpiade 1960, Piala Dunia 1990 sareng opat final ChampionsLeague. Turnamén buana ngalegaan portopolio langkung jauh.

St. Petersburg, Stadion Saint Petersburg Saatos tumiba USSR, profil Rusia dina hal pariwisata sareng maén bal rada handap salami mangtaun-taun.

Tapi Investasi sareng usaha anu ageung pisan dina sagala tingkatan parantos nempatkeun anjeunna ka luhur ku cara anu paling hébat, sahingga Piala Dunia diayakeun di dieu di 2018. Stadion di Saint Petersburg sanés dimaksudkeun salaku tempat Piala Dunia ti mimiti, saurna. , pangwangunan dimimitian taun 2007. Tapi proyék ageung sapertos éta pasti mangrupikeun kaunggulan anu hadé pikeun panerapan Rusia.

Stadion ieu ditujukeun pikeun langkung ti 60,000 jalma sareng ngagaduhan hateup anu tiasa ditarik sareng lapangan anu geser di luar gedong. Kalayan kontropérsi, stadion janten bumi anu pantes pikeun tim panggedéna Rusia di luar Moskow saatos dibuka, Zenit kalayan bentukna sapertos pesawat ruang angkasa langsung mangrupikeun tengara. Gampang ngahontal dua jalur metro janten lokasi anu jauh na sanés masalah anu penting.

Sevilla, La Cartuja Kecuali dina sajarah turnamén UEFA utama, Seville aya dina daptar sarwa sadayana saatos dikaluarkeun ti Bilbao dina menit terakhir. Éta kota paling kulon di turnamén buana. Sanaos Sevilla gaduh dua kleub ageung sareng stadion anu mengesankan, henteu saurang ogé anu bakal ngayakeun turnamén éta.

Peran éta dipercayakeun ka Stadion Olimpiade, anu biasa dikenal salaku La Cartuja. Diwangun salaku bagian tina rencana Seville pikeun nempatan Olimpiade, gim sapertos kitu henteu pernah diputer.

Stadion, anu umurna ngan ukur langkung ti 20 taun, parantos ngalaman renovasi leutik sareng minuhan kriteria internasional. Dina sajarahna, La Cartuja parantos ngayakeun acara pertandingan sareng atletik anu penting nasional sareng internasional. Euro 2020 bakal janten turnamén panggedéna anu diayakeun di stadion ieu.

Hatur nuhun pikeun ngadatangan 11 stadion Euro 2020 sareng kami! masing-masing di StadiumDB.com. Tautan sayogi dina pedaran ieu di handap.

Ninggalkeun koméntar pikeun masihan terang kami saha waé anu paling anjeun badé didatangan! Pastikeun anjeun nganjang ka StadiumDB.com pikeun berita stadion pangénggal Ngalanggan saluran kami sareng ngirining bél supados anjeun henteu sono kana artikel kahareup. Anjeun ogé tiasa mendakan kami dina Facebook, Twitter sareng Instagram, dimana kami ngalaporkeun sadaya kamajuan stadion anu penting!

Sabaraha kilométer anjeun ngajalankeun di Tour de France?

Di 2021, supir diTour de Francejarak total 3.383Kilométerbalik deui. TheTour de France2021 bakal lumangsung ti tanggal 26 Juni dugi ka 18 Juli 2021.

Narator: Unggal Juli dunya didédikasikeun ka Tour de France. Pikeun pameget, jalur anu 3.500 kilométer mangrupikeun kartu pos, dipipir sareng istana sareng gunung anu luhur. Tapi pikeun aranjeunna anu ngimpi nganggo Maillot Jaune, éta mangrupikeun serangan total dina pikiran sareng awak.

JULIEN DEVRIES: Saha waé anu hoyong kéngingkeun Tour de France Saha waé anu paséa dina Tour de France parantos siap 100%. DAN MARTIN: Anjeun nyéépkeun dua bulan, tilu bulan pikeun nyiapkeun. Sareng éta sorotna.

TONY MARTIN: Wisata pasti panggedéna. Sareng anjeun tiasa ngaraoskeun suasanana. Anjeun ogé tiasa ngaraos hanjelu.

ALBERTO CONTADOR: PETER SAGAN: Taktik dina balapan, unggal dinten di Tour deFrance benten, unggal dinten anjeun kedah merangan hal anu béda-béda. JULIEN DEVRIES: Ngaran abdi Julien Devries. Kuring mangrupikeun kapala mékanika Eddy Merckx, Greg LeMond sareng seueur supir sanésna.

Eddy éta istiméwa. Sareng anjeunna masih jalma éta di Tour de France. PATRICK DEGEYTER: Sarerea terang Julien.

Janten hehehehe, anjeunna sareng sadaya pembalap hebat. Janten carita na saé pisan. Kuring nyerat, kuring nyerat sadaya carita anu kuring nguping, kuring nyeratna, atanapi urang ngadamel buku.

JULIEN DEVRIES: Anjeun mayar kuring nyerat buku. PATRICK DEGEYTER: Leres. JULIEN DEVRIES: Kuring ngalakukeun tur pangunjung anu mimiti di 1963, salah sahiji anu pangpayunna dimimitian di tengah Paris.

Dina awalna urang henteu gaduh kasempetan kanggo gaduh jinis duit Sapédah sareng sapédah sareng tabung batin, sapédah kanggo batu batu, sapédah gunung, gunung kanggo éta. Sateuacan éta anjeun teu gaduh nanaon. Anjeun kedah nungkulan hal-hal alit.

bungkus onta Amazon

Abdi resep. Aya seueur jalmi. Anjeun gaduh jalan anu saé.

Urang ogé ngagaduhan Bordeaux. Éta sapertos balap klasik. Bordeaux mangrupikeun tempat pikeun pengendara di Tour de France.

ERIC CRAIG: Abdi Eric Craig. Kami ngajalankeun bumi tamu di Pyrenees, dumasarkeun di Tourmalet di Aspen. Tourmalet, disebat tourmalet, memang mangrupikeun tempat anu paling umum di Tour de France.

Mimiti dianggo dina 1910. Tour de France henteu kantos angkat ka gunung-gunung anu luhur sateuacan 1910. Sareng aranjeunna milih daérah ieu.

Tour de France mangrupikeun acara anu reueus pikeun Perancis Perancis hese dibayangkeun tanpa Tour de France. Wisatana 50% méntal sareng 50% fisik. PETER SAGAN: Meureun éta cuaca anu saé atanapi cuaca anu goréng atanapi nalika tiris sareng panas anjeun teras-terasan kana sapédah.

Anjeun kedah resep éta. Upami anjeun henteu resep éta, éta sih. JULIEN DEVRIES: Anjeun tiasa gaduh pengendara anu tiasa naék ngurilingan.

Anjeun kedah aya di panggung datar sareng tahapan anu berangin ogé. Anjeun kedah aya didinya salami 21 dinten. ERIC CRAIG: Balapan ieu pastina teges pikeun atlit ieu.

Éta fenomenal, katekunan sareng warna anu kedah dilalui. VINCENZO NIBALI: TOM BOONEN: Kuring masih émut tahap munggaran anu kuring meunang dina wisata ogé. Sacara émosional éta mangrupikeun salah sahiji kameunangan kuring anu kantos kantos.

DANIELLE BENALI: MARCEL KITTEL: Kuring resep pisan nganggo kaos konéng dina dua dinten anu béda. Sadayana terang nami anjeun. Aranjeunna surak pikeun anjeun.

Bener-bener ngaraos sihir kaos oblong. Anjeun tiasa ngaraos carita. Mangrupikeun waktos anu khusus.

ALBERTO COUNTER:

Dimana Tour de France bakal disiarkeun dinten ayeuna?

Dina program utami? bertr? gtARD biasana dimimitian jam 4:05 siang dina dinten kerja, sareng mimiti tiheula dina akhir minggu, gumantung kana tahapanana. Salaku tambahan, sadaya tahapan balapan siklus paling penting sadunya aya dina Internét salaku aliran langsung dina 'sportschau.ti'.

Dina program anu mana Tour de France disiarkeun?

ARD nyiarkeun tahapan-tahapan tiTour de Francedina awal saluran minat khusus Hiji, tungtung tahap teras ngalir dina program utama. Salaku tambahan, tahapanana ditingalikeun gratis dina ARD live stream. Eurosport nunjukkeun sadaya tahap dina panjang pinuh dina TV gratis dina Eurosport1 sareng kanggo biaya dina Eurosport Player.28. 2021.

Sabaraha méter dina jangkungna Tour de France?

Kaos konéng anu munggaran dina édisi ka-108 bakal janten masalah pikeun spesialis klasik. Aya langkung ti 3.000 dina 197.8 kilométer ti Brest ka LanderneauH? Henmeterpikeun ngungkulan. Sorotna nyaéta final panggung kalayan gradién nepi ka 14 persén dina tilu kilométer pamungkas.25. 2021.

Dimana ngalirkeun Tour de France?

Saluran pasangan Sky Eurosport 1 HD ogé diaktipkeun pikeun sadaya palanggan Sky anu ngagaduhan langganan Sky. Kitu ogé fans anuTour de FranceTurutan sadaya tahap langsung dina saluran TV Pay Sky.

Wer? Bertr? Gt Tour de France 2021?

Eurosport 1? bertr? gtunggal tahapan tinaTour de France 2021 dipanjang pinuh hirup dina TV. Ieu kami ti mimiti gundiBrest kana sprint panungtungandiParis pikeun anjeun cicing di ditu.

Iraha Tour de France dimimitian di 2021?

Édisi 108th tina Tour of France dimimitian ku panggung tanggal 26 Juni ti Brest dugi ka Landerneau. Tanggal 18 Juli diTour de France 2021tradisional kalayan panggung di Champ-? lys? esdiParis.

Saha anu henteu aya dina Tour de France 2012?

Alberto Contador, anu meunang duanana Tour 2007 sareng Tour 2009, ngaladénan gantung doping sareng henteu balapan dina 2012 Tour.

saham palatih

Saha anu meunang Inggris mimiti Tour de France?

2012 Tour de France. Bradley Wiggins (Sky) nyiptakeun sajarah janten juara Inggris mimiti Tour de France di 2012. Kaluar tina usum usum fenomenal anu parantos ngalebetkeun kameunangan sacara umum di Paris-Nice, Tour de Romandie sareng Critérium du Dauphiné, Wiggins siga anu ditakdirkeun pikeun kameunangan.

Saha anu meunang Juara 2010 Tour de France?

D. a b c Alberto Contador mangrupikeun juara dina upacara podium di Paris dina dinten terakhir tina Tour 2010, tapi engké didamel diuji positip pikeun ubar anu teu diidinan, Clenbuterol, dina dinten istirahat.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.