Utama > Tour De France > Tim wisata de france 2016 - patarosan umum

Tim wisata de france 2016 - patarosan umum

Saha anu meunang 2016 Tour de France?

2016/



Sakumaha anjeun terang, kami resep stats kami didieu di GCN. Janten, kusabab éta waktos Juli sareng Tour de France, kami ngempelkeun sajumlah statistik Statistik Tour de France anu pikaresepeun pikeun anjeun rékaman sareng nikmati - Leres, dina bentuk Tour de France Stat Attack. Dina watesan kameunangan panggung, Eddy Merckx anu hébat anu mingpin namina kalayan 34 anu luar biasa, anu tangtosna ngabantosan anjeunna pikeun lima kameunangan dina balapan anu bakal datang.

Briton Mark Cavendish masih dina jalan pikeun ngahontal éta tanda. Anjeunna ayeuna ngagaduhan 30 kemenangan dina tahap karirna. Naha anjeunna tiasa ngarusak rékor Merckx? Ayeuna anjeunna yuswa mung 32 taun ayeuna, éta moal diémutan yén anjeunna bakal nyerat deui buku catetan salami sababaraha taun ka payun. - Nanging, perlu diémutan, Dan, yén Cavactually saprak parantos nyepeng rékor pikeun Jumlah jalan anu meunang kameunangan Eddie's TT kalebet dina neraca. - Oh henteu kunanaon. - Ayeuna jumlah rékor kameunangan dina persaingan kaos héjo dituju ka supir Jerman Erik Zabel, anu ngahontal genep kameunangan berturut-turut antara 1996 sareng 2 001, nyusul Sean catetan saméméhna Kelly ti Irlandia dina yuswa opat taun - Éta leres.

carita leungitna beurat siklus

Nanging, aya hiji supir dina Peoton propésional anu ayeuna anu gaduh kasempetan anu saé pisan ngahontal rékor ieu sareng bahkan tiasa ngaleungitkeun deui nalika jalan di 2012. Kompetisi gunung parantos janten klasifikasi Tour de France resmi ti saprak 1937, salaku insentif pikeun Pendaki pangsaéna balapan. Ayeuna anu ngagaduhan catetan dina klasifikasi ieu nyaéta somah somah Perancis anu kontroversial, Richard Virusque.



Ayeuna anjeunna parantos ngaku yén anjeunna parantos ngagunakeun narkoba ningkatkeun kinerja sapanjang karirna, tapi tetep meunang kompetisi ieu henteu kirang ti tujuh kali - Hmm. Federico Bahamontes ti Spanyol sareng Lucien Van Impe ti Bélgia masing-masing ngéléhkeun ku kalungguhan, anu duanana nyandak masing-masing genep kameunangan. Mémang, teu aya generasi pro ayeuna anu caket ti éta.

Sareng nyatana, ngan Rafal Majka anu meunang dua kali dina 2014 sareng 2016, ti jajaran profesional anu bungsu. Ayeuna, henteu heran, supir anu parantos nyéépkeun sababaraha dinten di Maillot Jaune, kaos konéng, mangrupikeun legenda anu Eddie Merckx. Totalna 96 dinten - Whoa.

Leres kitu? - Dina konéng - Ieu leres henteu dipercaya. Langkung tilu bulan berturut - Leres - Nya, upami anjeun hoyong rékor anu sanés, rékor pikeun sababaraha tukang baju kaos konéng dina hiji Tour de France aya dalapan. Tapi kajadian éta dua kali, boh di 1958 atanapi di 1987.



Tapi urang ogé kedah nyebatkeun Fabian Cancellara. Anjeunna nganggo kaos konéng dina 29 dinten. Sareng mangrupikeun catetan pikeun jalma anu henteu pernah meunang Tour de France, buku catetan, rékor pikeun kameunangan umum dina Tour de France nyaéta lima.

Sareng dicekel ku opat supir masing-masing. Ieu nyaéta Jacques Anquetil, Eddy Merckx, Bernard Hinault sareng ogé Miguel Indurain. - Mémang, tapi Lance Armstrong meunang tujuh Tours de France anu luar biasa.

Sanaos nami na leres dicabut tina buku rékor ku panitia, rékor kanggo kaseueuran ngamimitian atanapi penampilan di Tour de France dibagi ku tilu pengendara. George Hincapie, Jens Voigt sareng Stuart O'Grady. Sadayana kalayan 17 dimimitian masing-masing ogé hiji titik dina karirna - aranjeunna tumaros - sareng mérek anu aranjeunna lulus nyaéta Joop Zoetemelk, anjeunna ngamimitian 16 Tours de France sareng ngarengsekeun sadayana, anu masihan anjeunna catetan 100-persentase dina karirna.



Sareng teu dipercaya, anjeunna tungtungna dina 10 top dina 12 kali ieu.- Sareng anjeunna meunang dina taun 1980.- Wah.- Go, Joop.- Rékaman pikeun supir pangkolotna anu kantos ilubiung dina La Grande Boucle Has. angkat ka Henri Paret.

Anjeunna yuswa 50 taun nalika anjeunna pasanggiri dina Raceback di 1904, 113 taun ka pengker - Wah. Nya, penghargaan pikeun pengendara pangkolotna anu kantos kéngingkeun Tour de France kedah deui ka 1922 nalika Firmin Lambot, anu meunang Tour, yuswa 36 taun sareng opat bulan. Phew Hapunten, nembé mimiti hujan di ditu.

Tah, panggung jalan panggancangna sepanjang waktos di Tour de France, anu diayakeun di 1999 ti Laval ka Blois jarakna 190,4 kilométer. Teu aya anu sanés, sadayana henteu kunanaon? Salaku Mario Cipollini.

Kecepatan rata-rata na waktos éta 50,4 kilométer per jam - Wah, éta gancang. Tapi waktos individu pikeun rékaman langkung gancang.

Éta diayakeun pikeun lila ku Amérika Greg LeMond, anu meunang tahap akhir Tour de France 1989, sidang waktos 15-mil individu kalayan kecepatan rata-rata luar biasa 54.545 kilométer per jam. Éta cekap pikeun anjeunna kénging taun ayeuna ku ngan saukur dina dalapan detik sateuacan Laurent Fignon nembé kalangkang ku Australia Rohan Dennis. Dina 2015 anjeunna kéngingkeun persidangan waktos individu munggaran dina balapan.

Sidang waktos 14,5 kilométer kalayan rata-rata kecepatan 55,466 kilométer per jam. - Anjeun teu tiasa nyarios

Éta gancang. Tapi éta mangrupikeun kelas berat tina Tour de France. Dina 2013 éta mangrupikeun sidang waktos tim di Nice anu meunang Orica GreenEdge.

Laju anjeun, 57,8 kilométer per jam. Maksad abdi cukup hésé pikeun meunangkeun kagancangan éta, sumawona tahan! Abdi peryogi sapotong ham.- Ayeuna nagara anu paling unggul, sapertos anjeun panginten tiasa ngabayangkeun, nyaéta Perancis.

Dugi ka 2017, aranjeunna ngagaduhan 36 kameunangan sacara umum dina Tour de France, duka kali nagara di tempat kadua, Bélgia, anu nangtung dina 18. Ayeuna, Dan, hartosna kuring, kadua nagara ngagaduhan usum garing anu panjang antara kameunangan Tour de France anu anyar.

Hayu urang balik deui ka 1985 pikeun ningali lalaki Perancis pamungkas dina mimbar. Sareng dina acara anu khusus ieu, éta henteu sanés nyaéta Bernard Hinault. Terus pikeun urang Bélgia anjeun kudu balik deui ka 1976, nalika Lucien Van Impe nangtung dina mimbar dihias konéng - Ayeuna édisi awal Tour de France sigana langkung tangguh tibatan wisata dinten ayeuna kuring gaduh statistik pikeun anjeun , Oké? Aya 67 anu ngamimitian dina édisi 1919 tina Tour, tapi ngan 10 pengendara anu leres-leres réngsé édisi Tour ieu.

Ngan 14,9% saleresna - Leres, kontrasna, rékorna sumping dina 2016, dimana 174 finishers kaluar tina awal 198 mimiti. Éta perséntase 87,8 - ogé.

Kami arepkeun anjeun resep wisata ieu de. resep stats Perancis. Sareng kanggo langkung seueur eusi Tour de France sareng kontén umum anu patali sareng bersepeda, kumaha upami ngeklik di dunya pikeun ngalanggan GCN.

Éta gratis - leres. Ayeuna sababaraha tulisan deui anu anjeun tiasa langsung tingali. Ieu di handap aya 10 aturan luhur Tour de France.

Sareng di dieu, Matt sareng kuring gaduh kanyataan Tour de France.

Saha anu curang dina Tour de France?

Chris Froome(Tim Langit) naékkeun dirina langkung jauh di kalangan juara bersepeda ku meunang 2016 Tour de France di Paris dinten Minggu, kameunangan Tour katilu na.24. 2016.

Sapédah jalan anu nganggo motor anu disumputkeun henteu leres-leres énggal, tapi ku Prorider ditéwak bersaing sareng salah sahiji, urang panginten parantos waktosna nyobian hiji nyalira. Kumaha karaos sapédah balap kalayan mesin anu disumputkeun sareng kumaha gancangna urang naékkeunana? ♪ ♪ - Naon anu urang gaduh di dieu? Nya ieu mangrupikeun salah sahiji motor produksi munggaran di Inggris anu ngagaduhan motor anu disumputkeun. Éta disimpen aya dina tabung korsi sareng nyetir poros kurung handapeun ku pinion sareng Dan teras tiasa hurungkeun sareng mareumanana nganggo setang - Batréna aya di dieu, dina botol, anjeun sigana tiasa kéngingkeun sababaraha aki anu turun di dieu tabung korsi disumputkeun di luhur mesin nyalira, tapi langkung alit, éta ngagaduhan waktos ngajalankeun atanapi nyetir anu langkung pondok.

Janten urang sareng patarosan anu ngaduruk harita. Sakumaha kakuatan, éta raoseun bahaya pisan kumaha urang nangtung di dieu, sabaraha kakuatan anu bakal ditambihan? Tétéla antara hiji sareng 200 watt sajam. - Leres, kuring pikir numpak grup anu hadé kami bakal langkung hésé. ♪ ♪ - Kumaha karaosna di jalan terbuka harita? Nya, pikeun ngamimitian, urang ayeuna nuju jam 25, 30 km per jam.

Sareng éta henteu hurung. Abdi henteu tiasa ngaraos tahan tina mesin kecuali kuring mundur, anu rada anéh. Sareng naon anu kajantenan nalika urang ngahurungkeun? Hayu urang angkat.- Kuring bakal ngantep anjeun payun payun Si.- Oke, muhun sobat.

Ayeuna asa aneh pisan sabab motorna saleresna ngagaduhan wates sakumaha gancangna ngarobahna engkol, anu aya dina 86 RPM, janten éta rada laun tapi ngan éta aya di tukangna, éta ngan ukur ngagentos sapertos kuring tiasa ogé naon anu kuring hartosna, kuring dina 50-11, kuring henteu ngalakukeun seueur.

Dan, naha anjeun damel seueur di ditu? - Henteu goréng - Janten kanyataan yén kuring henteu tiasa ngical mesin langkung gancang nyaéta rada anéh, tapi kami nyetir gancang pisan. ♪ ♪ - Béda pisan sareng E- Sapédah anu kuring tumpak dina jaman baheula dimana anjeun ngepak sareng anjeun ngan ukur tiasa ngaraoskeun motor sakedik bari sacara harfiah karaosna aya anu séjén pikeun ngégél pikeun kuring. - Abdi tiasa tetep sareng 200 watt, - Ngan sakedik sakedik. - Nya, ayeuna giliran kuring pikeun nyababkeun sakedik nyeri di sisina sareng kuring parantos resep.

Patarosan na, kumaha oge, nyaéta, kuring pikir, yén sistem khusus ieu dianggo sateuacanna dina Pro Pedalthon. Nya kuring pikir kanyataan yén éta ayeuna parantos katingali bersaing dina balapan anu gedé pisan parantos robih sareng nyimpang pipikiran kuring sakedik, tapi nalika kuring mikirkeun anu khusus ieu kuring masih hésé pisan dipercaya janten kuring tiasa nguping éta disisi kuring saé ayeuna mah sareng kuring pikir éta bakal janten kasus anu sami di tengah hoot pedal. Janten anjeun panginten langkung sepi, sabab éta tiasa langkung canggih ayeuna di 2016, tapi gosipna mimiti pencét pasar sababaraha taun ka pengker janten hal ieu sigana bakal kaayaan kasenian jaman harita.

Ayeuna salaku Si. Sakumaha anu parantos disebatkeun, ieu ogé modél panjat, anu hartosna yén pagelaranna ngan ukur dimimitian dina cadence sahandapeun 86. Ayeuna katingalina aya hiji pikeun rupa bumi datar, anu hartosna yén nalika irama dugi ka 100 éta masih bakal masihan anjeun sababaraha kakuatan.

Nya éta bakal langkung masuk akal upami anjeun balap sabab sabenerna kaderisasi kuring anu langkung resep pikeun nanjak sapertos kieu 90, atanapi bahkan bahkan saratus. Janten tebakan kuring masih henteu, sahenteuna kuring ngarepkeun. - Hiji patarosan terakhir pikeun dijawab, Kumaha épéktipna motor ieu? Ayeuna urang terang éta sakitar 150 watt, urang ngukurna ku kabayang tukang ketuk listrik, tapi urang ngagaduhan pendakian anu parah di kidul Inggris Mr.

Lloyd leres-leres gaduh raja gunung, hal anjeunna dugi ka Tour of Britain 2011. Janten di dieu kami, lima taun ka hareup, tilu taun pangsiun. Naha Dan tiasa ngarusak KOM na? - Hayu urang terang.

Janten mangrupikeun waktos anu leres, sakitar 100 méter kuring badé méngkol ka kénca, kuring bakal ngaktipkeun mesin sareng tingali naha kuring tiasa ngéléhkeun diri. ♪ ♪ Janten kami henteu jauh ti luhur deui, Steve aya di dinya. Anjeunna ngagaduhan sadayana anu aya di tukangeun anjeunna ayeuna.

Oh abdi tiasa ningali kuring émut kumaha tangguh éta dina balapan. ♪ Sareng kami aya di dinya kuring pikir - Leres, éta waktuna pikeun hasilna. Dan, kumaha parasaan anjeun? - Sakedik istirahat, tapi kuring kembung pisan.

Sigana mah éta nunjukkeun yén ngamimitian henteu gampang, anjeun ngan ukur langkung gancang nyetir sareng éta sami sareng mesin sapertos langkung pas. Janten pas Dan, balap Dan, tuh 7:02. Dan pensiunan sareng Amotor, masih menit sareng 14 detik langkung laun - ieu kumaha keledai henteu janten pacuan kuda - sareng anjeun baheula saé pisan. - Leres - Leres, saur patarosan anu matak nyaéta naha pemirsa urang kaluar sareng mésér sapédah balap nganggo mesin anu disumputkeun? Oh sareng sajabina, naha Pedalthon bakal kénging seueur, seueur mesin doping dina sababaraha taun ka payun? - Leres, patarosan anu munggaran gumantung pisan kana naha anjeun naek sapédah anjeun ti heula.

Maksad abdi, upami anjeun resep perasaan gancang, atanapi unggal waktos kaluar, anjeun bakal sesah tetep sareng sasama supir anu langkung ngora, langkung gancang, atanapi gaduh waktos langkung seueur pikeun latihan tibatan anjeun, maka kuring pikir raos . - Éta ogé tiasa jalan tibalik. Janten upami anjeun ngagaduhan kolega damel atanapi kabogoh anu nembé mimiti biking, atanapi meureun pasangan anu henteu pas sakumaha anjeun, atanapi bahkan mungkin putra atanapi putri rumaja anu biasana henteu tiasa ngajaga, maka pasihan Masihan aranjeunna sapédah sareng motor anu disumputkeun di jero mangrupikeun cara anu hadé pikeun anjeun duaan pikeun kaluar tina numpak kalayan jumlah usaha anu sami, pikaresepeun sareng sosial, aranjeunna tiasa tetep lancar. - Tapi kumaha upami raos prestasi? Ieu mangrupikeun hal anu sakedap bakal penting pikeun urang sadayana sareng hayu urang nyanghareupan éta, nalika anjeun gaduh mesin éta henteu janten KOM anjeun anu anjeun kéngingkeun atanapi henteu kénging.

Anjeun sanés anu nalukkeun gunung atanapi ngadominasi tumpakan kelompok lokal. Janten, utamina nalika ngeunaan pagelaran, hal anu penting pikeun urang sadayana pikeun ngajalankeun sapédah dina sababaraha waktos, henteu? Sareng éta lengkep ayeuna. - Leres sareng hayu urang nyanghareupan éta, saha waé anu badé gancang pisan tiasa kaluar sareng mésér motor nyata tibatan anu nganggo mesin anu disumputkeun sapertos ieu, janten kuring henteu mikir urang pasti bakal seueur anu kedah salempang Sanaos ieu bakal janten hal biasa di masarakat dina sababaraha taun ka hareup, salami éta dijauhkeun tina persaingan naon waé. - Leres, tapi upami aranjeunna ngabantosan langkung seueur jalma damel atanapi sakola nganggo sapédah, maka éta saé hal.

Atanapi upami éta ngabantosan langkung seueur jalma kaluar sareng nyetir terasrasakeunana, éta ogé hal anu saé. Sareng saur kuring seueur jalma anu gaduh mesin anu disumputkeun bakal muncul ka ras grup lokalna atanapi numpak grup lokal, sanaos bakal aya dua jelema bodo - anu anéh nyaéta Si, sareng éta Ride anu cukup prustasi leres-leres ngagaduhan ditandatanganan ku batur. - Kuring henteu weruh saha anu bakal ngalakukeun éta - Atoh, upami anjeun hoyong ningali Col de la Madone lengkep anu leres-leres dilakukeun ku anjeun dina sapédah listrik, anjeun tiasa mendakan éta di luhur waé - Atanapi upami anjeun gaduh anu pang anyarna Acara GCN dimana kami ngajantenkeun anjeun diénggalan dina sagala hal Top Gun dina Ngabuburit maka anjeun ngan saukur tiasa mencét di handap - Urang gaduh dua hal anu panginten hoyong dilakukeun sateuacan anjeun ngaluncatan artikel ieu.

Sareng anu kadua nyaéta masihan kami jempol upami anjeun resep kana tulisan ieu.

Naha Tour de France ngaliwat Normandia?

Fausto Coppi Jawara. Juara dua kali tinaTour de Francedina 1949 sareng 1952 sareng umumna dianggap salah sahiji juara anu paling ageung sepanjang waktos, Coppi terang-terangan nganggo campuran zat-zat doping anu disebatnaétabomba meunang lomba.

Kami nembé nyéépkeun sababaraha wengi di Mont Saint-Michel, parios tulisan ieu tapi pikeun ayeuna urang jalan nepi ka basisir pikeun nganjang ka kota anu saé ieu.

Éta ngagaduhan gawir bodas sareng mangrupikeun tempat anu saé pikeun hiking. Ieu mangrupikeun laporan vlog anu jujur ​​ngeunaan cobaan sareng kasusah nyetir mobil di Perancis atanapi kota asing anu sanés. Wisata mangrupikeun serangkaian pelajaran ngeunaan naon anu kedah dilakukeun saterasna.

Hayu gabung kami dina vlog ieu di Perancis kalér. (musik upbeat) (chill musik upbeat) (mobil mobil) (mobil mobil) Tingali kana tiang lampu alit. (Mobil ngebut) - Kee p langsung - Di kota anu disebat Étretat.

Kota na kiruh. Éta zona pedestrian, anjeun tiasa ningali éta. Kuring henteu terang kunaon kuring kedah ka dieu tapi kuring émut maca ngeunaan aranjeunna sareng aranjeunna ngagaduhan pantai tebing bodas anu saé tapi ampir teu mungkin mendakan tempat parkir di dieu - sigana teu mungkin.

Abdi henteu tiasa méngkol ka katuhu. Abdi henteu tiasa mundur. Janten didieu kuring nyobian ngalieuk ka katuhu, tapi ayeuna kuring henteu tiasa belok ka katuhu.

Abdi panginten kedah dugi ka dieu. Kuring ngan - anjeun teu terang ieu jalan - ngan ukur honk ka jalma-jalma ieu. -Anjeun sapertos di tengah jalan. -Parkir! - Oke, janten kuring mendakan tempat anu kuring kira.

Kuring ngan kedah milarian kumaha cara lebet ka dieu. Tempat parkir, éta henteu gampang. Keunet pisan di dieu.

Éta kota alit alit kalayan seueur mobil sareng jalma. Sareng kuring henteu dugi ka tempat ieu kalayan gampang sareng kuring henteu terang kumaha maca GPS-Atanapi sapertos ngaleupaskeun mobil. Abdi henteu percanten.

Sareng kuring ngaraos resep bakal nyabak mobil ieu. Éta mangrupikeun budak leutik, té sp. Sanés di jalan leutik, leutik, tapi éta ngan hiji-hijina hal anu kuring tiasa mendakan.

Sareng jalmi ieu nolak ngalih. Anjeunna hoyong tempat kuring. Janten sapertos 10 mobil anjeunna lirén ngan ngantosan kuring nyerah.

Sareng kuring henteu nyerah tungtungna kuring lebet tapi éta setrés pisan. Kota anu saé, sepi, tapi ayeuna janten langkung saé kusabab kuring parantos mendakan tempat parkir kuring sareng mudah-mudahan urang bakal nyandak gambar gawir bodas, panginten nginum atanapi tuangeun, camilan, teras urang teraskeun ka Rouen . Atanapi Rouen.

Abdi henteu terang kumaha anjeun nyarios éta. GABUNG. Janten kuring kantos maca yén tempat ieu aya tawaran.

Kuring henteu yakin naon, tapi kuring tiasa ningali jalma-jalma katarik ka dinya. Karék mimiti hujan. Janten urang bakal ningali kumaha ngalakukeun éta. (Manuk nyaring) (musik bungah) Ngagaduhan sagala rupa réstoran.

Kami milarian hiji ayeuna. Livi, naon anu anjeun hoyong tuang? - Salad atanapi crpe atanapi-- Éta bakal janten tempat ieu harita. - Leres, tempat ieu. - Oke, urang tungtungna di dieu di pantai.

Éta bagian tina pandangan. Abdi henteu tiasa leres-leres ngalakukeun éta kalayan gelas kuring ningali ogé henteu ningali éta ngan ukur éndah. Upami anjeun resep tulisan ieu, punten langganan dihandap.

Batuanna endah pisan sareng pasir bodas, bodas. Éta kejutan kuring. Éta geulis pisan.

Ya Allah. - Anjeun di jalan! - Hapunten. Tempat lucu caket pantai ieu sareng mangrupikeun panginepan.

Abdi henteu terang naon anu disebatna. Livi ngagaduhan galét vegetarian. Sigana mah crpe kalayan sayuran sareng kéju.

Sareng kuring gaduh pizza deui? . Kami dugi ka Rouen sareng éta stasiun karéta ageung. Abdi kantos lami-lami mendakan lokasi mobil kontrakan.

Butuh waktu sajam. Hiji jalan sareng teu aya anu dicirian sareng tétéla aya dina dua négatip? Lantai sareng nalika kuring angkat ka luhur, sakumaha anjeun tiasa ningali langsung, perusahaan nyéwa mobil ditutup. Abdi tuang koncina dina kotak.

Mudah-mudahan sadayana hasil. Abdi di dieu tabuh lima. Ayeuna tabuh tujuh.

Éta sepuh pisan. Sareng jujur, ieu mangrupikeun tempat anu leres-leres untourist. Éta teuing.

Tapi ieu téh cenah mangrupikeun bumi Joan of Arc diduruk dina taruhan. Pusat kota Rouen. Butuh bari pikeun milarian hotél.

Éta henteu caket stasiun karéta, tapi éta garéja. Sadayana estu sepi sareng katutup. Sakabéh toko ieu khusus kanggo ucing. (Joy music) Batur ngan resep anak ucing.

Wangunan anu leres-leres ngingetkeun kuring ka Jérman atanapi. Kota lawas, saur kuring. (musik upbe) Ieu mangrupikeun acara wengi.

Kieu carana katingalina ti payun. Luar biasa, bener. Éta super badag.

Kuring henteu yakin anjeun tiasa lebet, tapi kuring hoyong ningali éta. Ieu mangrupikeun daérah kota anu lucu pisan. Sigana mah ieu kota lami.

Anjeun ningali menara di ditu. Siga jam. Éta geulis pisan. (Bingah musik) Abad Pertengahan.

Yap, éta pisan. (Olivia bobo) Hah? - (henteu jelas) anjeun bakal ningali, hayu - Oke, kuring nyobian jauh - oh, ieu boulangerie. Abdi henteu tiasa nyarios basa Perancis, sadayana, janten kuring ngalakukeun anu pangsaéna.

Abdi nyandak saminggu. Ooh, tingali ieu. Terus ieu ieu.

Ngeunah. Teras kuring ngagaduhan éspresso sareng kopi sabab kuring murag hésé ngan ukur kéngingkeun sacangkir kopi anu pantes. Tapi jujur, éta sadayana nambihan dugi ka $ 7 kanggo sababaraha croissant éta, tilu gelas kopi.

Éta sanés harga anu goréng di dieu. Éta kota sepuh, urang sok lami di kota lawas. Cobblestones seueur.

Pembunuhan koper, tapi kami resep pisan. Manuk leutik. Di stasiun karéta.

Kami sono kana karéta kami. Ayeuna angkat tabuh 12:10. Urang kedah jam 10: 3 siang sareng urang lasut.

Kota anu kami cicing di kota anu lami sareng éta leres-leres menawan, tapi éta sanés kanggo koper. Hésé jalan-jalan. Kami nembé mésér tikét, sapertos anu kuring nyarios, sareng ayeuna urang? ngan ukur dina modeu antosan.

Kuring henteu ningali seueur kusabab éta, kami telat sareng - kuring henteu terang, éta henteu hasil waé. Sareng dina tungtung perjalanan kami, kami ngagaduhan dinten anu sanés pikeun nguntungkeun éta. Kami sakuduna bangun isuk-isuk pikeun ngajalankeun sapédah ka bumi Monet tapi sigana urang bakal ngajalankeun sapédah engké siang saatos urang cicing di Vernonand teras angkat ti ditu énjing énjing janten lumayan perjalanan urang sarapan pisan , croissants, croissants seger anu haneut sareng ngagaduhan sacangkir kopi anu saé sareng urang bakal ngagaduhan karéta dinten anu saé ka Vernon.

Kami nuju linggih di sisi anu sami kusabab urang gaduh seueur, Livi ngagaduhan sadayana koperna. Abdi gaduh koper. Kami ngan ukur gering pindah. - Kuring henteu terang naha aranjeunna kuring béjakeun ka anjeun, tapi dua bagasi kuring rusak. - Wilujeng sumping di istirahat tina bagasi anjeun. - Sareng urang kedah milampah 15 menit saatos karéta ieu. - Sareng 15 menit deui.

Wah dinten naon. Kami ngagaduhan masalah koper, sambungan lasut, telat kadatangan, rute perjalanan buru-buru. Naha urang bakal ngadamel dinten anu sanés? Naha urang tiasa ngalakukeun éta? Gabung sareng urang minggu payun nalika urang nganjang ka Giverny sareng Vernon sareng ogé parios rencana perjalanan Éropa Kalér ti mimiti perjalanan ieu.

Sareng hatur nuhun parantos milarian. Dugi waktos salajengna. Hatur nuhun pikeun janten tamu kuring dina perjalanan anu pikaresepeun ieu.

(Musik optimis)

Naha urang Irlandia kantos kéngingkeun Tour de France?

2016Tour de Francepeloton bakal mimiti ngagolér dina dinten Sabtu 2 Juli, angkat ti suku Mont St-Michel ngan tilu taun ti saprak paméran terakhir na dina kaping 100Tour de Francerute sareng nyandak dina tilu dinten tunggang gunungngaliwatan Normandia.

Naon anu di dunya kajadian ayeuna ?! Pilarian terang ayeuna dina sorotan kami tina tahap ka-17 tina La Vuelta a Espana, didieu di GCN Racing. Mimiti, Jakob Fuglsang héran meunang juara tahap kahijina dina Grand Tour dinten Minggu. Anjeunna néwak dirina dina grup breakaway awal sareng tétéla anu paling kuat dina pendakian terakhir dugi ka garis finish.

Tukangeun, Roglic bérés aman sareng Pogacar sareng Lopez, sedengkeun Valverde kabobolan ampir satengah menit, ampir tilu menit payuneun panantang anu salajengna, posisi anu saé dina dinten istirahat akhir. Dinten ieu mangrupikeun tahapan anu paling panjang dina lomba ..

Ampir 220 km ka Gaudalajara. Di medan pagunungan tapi henteu naék katégori, janten profil na sigana henteu cukup tangguh pikeun mangaruhan posisi umum. Nanging, éta luar biasa bayuhuna dinten ieu sareng sadayana sadar kana bahaya na.

Anginna saéstuna kuat yén seueur supir sareng tim milih 54. atanapi dinten ieu bahkan 55 ranté waos, Deceuninck Quickstep, sareng aranjeunna anu ngabantosan maksa pamisah di grup ampir dina mimiti. Saingan 47 supir anu tanpa cacat, anu pangsaéna dina GC, Nairo Quintana.

Cue stasiun panik di tukangeunana. Nalika tivi langsung dimimitian, celah antara penerbangan teratas sareng sésana langkung ti 5½ menit, nyandak Quintana balik deui ka posisi 2 dina posisi umum awal, sareng hal anu paling parah pikeun Jumbo Visma nyaéta celah anu terus bertambah salaku Wawakil anu pangkuatna di luhur, Jumbo Visma sahenteuna tiasa ngaraos gumbira sabab ngagaduhan bantosan, tim UAE Émirat ngiring ka Pogacar sareng Astana pikeun Miguel Anhel Lopez, tapi sanaos usaha pangsaéna, celahna parantos langkung ti 6 menit dina 85 km Nya, lalaki ieu pernah tiasa di hapus, leres teu? Anjeunna panginten parantos kaleungitan langkung waktos dina rupa bumi anu dipikaresepna tibatan anu diarepkeun, tapi anjeunna langkung ti nganunkeun dinten ayeuna. Balapan ieu jauh ti bérés.

Tim Sunweb ogé aya dina grup luhur anu diwakilan ogé, kalebet ngondang salakina ka GC, Wilco Kelderman, anu sanggup ngasilkeun kauntungan ageung. Sapertos lalaki ieu, James Knox ti Deceuninck Quickstep, anu ngamimitian dinten kaping 11 ampir 50 km ti bérés, kalebet sprinter Fabio Jakobsen. Samentawis éta, Sam Bennett masih aya di grup payun sareng ngalét biwirna ku prospek meunang tahap katilu.

Sababaraha mil saatosna, Movistar ngabakar kelompok Roglic, anu sigana katingalina anéh nunjukkeun yén aranjeunna gaduh Quintana di payun, tapi taktikna di dieu nyaéta mareuman supir UEA, Jumbo Visma sareng Astana anu parantos ngerjakeun bom, ngasingkeun pamimpin , terus lempeng. Sareng ka tingkat anu tangtu éta tiasa dianggo, sanaos aranjeunna nyéépkeun seueur waktos kaluar tina celah antara dua kelompok. Di dieu aranjeunna linggih di luhur.

Ieu Luis Leon Sanchez, anu kantos payun tapi dipenta pikeun mundur sareng ngabantosan ngudag, hal anu anjeunna henteu resep pisan nguping dina radio balap. Kanggo Roglic, Nanging, hal-hal katingali sakedik kirang ngancam dina waktos ieu. Gap parantos murag deui kirang ti 5 menit, sedengkeun Quintana parantos ngamimitian panggung langkung ti 7 menit ka tukang.

Movistar, Sunweb sareng Deceuninck sok ngagaduhan alesan pikeun tetep gancang-gancang dugi ka garis finish, tapi aranjeunna ogé kedah mikirkeun kameunangan panggung anu mungkin, anu moal gampang upami ayana Bennett dina grup sareng luar biasa gancang pikeun aranjeunna panungtungan 70 km panggung, dimana angin silang parantos janten buntut murni. Laju rata-rata dina titik ieu nyaéta 50 km / jam pikeun 200 km mimiti panggung. Kalayan 10 km ti payun, jarakna parantos ngirangan langkung ti 5 menit, sareng di dinya anjeun tiasa ningali kecepatan rata-rata anu henteu dipercaya, langkung ti 60 km / jam salami 30 menit terakhir panggung, leres-leres narik ati.

Kalayan 3 km deui, grup pamimpin ieu saé pisan, tapi henteu lami sateuacan urang diserang munggaran. Zdenek Stybar ti Dec euninck ngamimitian dina pesawat anu salah sareng gancang ngagaduhan celah anu ageung. Nanging, di tukangeun, Ineos ngabantosan sareng anjeunna dibawa deui ampir-ampiran kana garis finish.

Dina titik ieu Sam Bennett mutuskeun badé ngamimitian sprint na mimiti, tapi ampir satengah mil sateuacan Gilbert langsung bereaksi sareng anjeunna langsung dina roda tukang Irlandia. Nyatana, anjeunna bahkan kagungan waktos kanggo lenggah sareng istirahat sakedap sateuacan ngamimitian ngutruk nyalira, sareng teu aya anu tiasa dilakukeun Bennett salaku réspon. Gilbert, dina tungtungna, dina kelas na nyalira sareng teu aya anu tiasa ngeureunkeun anjeunna tina meunang peringkat kadua dina balapan sareng negeskeun dirina salaku favorit anu kuat pikeun Kejuaraan Dunia di Yorkshire dina 3 minggu.

Topi ka Deceuninck Quickstep, aranjeunna pantes ayeuna. Sareng numutkeun ka Cillian Kelly, ieu mangrupikeun jalan balap panggancangna dina sajarah dina 50.63 km / jam kalayan panjangna langkung ti 200 km.

Tungtungna bakal 5 menit 29 detik saatos Gilbert meuntas jalur, Roglic, Valverde, Pogacar sareng Lopez sumping, tapi anu langkung penting, 5 menit sareng 19 detik di balikeun Quintana. Janten perobihan lami ageung di top top 10. Roglic masih ngarah, tapi Quintana ngamimitian deui di tempat kadua, ayeuna 2 menit, 24 di tukang.

Jauh tina kumaha éta pikeun Slovenia, sanaos anjeunna bakal bersyukur yén anjeunna ngagaduhan bantosan Astana salami dinten. James Knox maju ka 8 sareng Keldermann ka 7. Isukan urang deui di gunung.

Tés anu sesah pisan anu 177,5 km sareng 4 naék kategori ka-1. Henteu aya gunung dina waktos ieu, tapi seueur rupa bumi pikeun Movistar atanapi Astana anu disergap nyaéta Pierre Latour.

Dadah.

Naha bakal aya Tour de France 2020?

Tour de France 2020: 29 Agustus nepi ka 20 Séptémber.

Naha pengendara Tour de France nginum alkohol?

Lila-lila, dugi ka taun 1960an, éta biasa pikeunpengendara wisata de Francekana slug ainumantinaalkoholnalika balapan. Henteu ngan ukurtuharanjeunnainuman alkoholpikeun kusam kanyeri tapi aranjeunna nganggap éta panguat kinerja nyata. Sakumaha anjeun terang stimulan dilarang sareng anu kitualkoholantukna sabab dianggap stimulan.

Naha tukang beca masih nipu?

Lance Armstrong meureun toscurangkana bentuk seni, tapi ngabengkokkeun aturan parantos endemik ti saprak mimiti. Penyalahgunaan narkoba, doping getih, ngalereskeun balap, ngepak jersey, nunggang kasar, nyebrang ilegal, ngereket, nyandak jalan pintasNgabuburitparantos nyakseni sakumna kasus nyinggung dina mangtaun-taun.

Sabaraha dinten anjeun kedah nyéépkeun di Normandia?

Anjeunpastikuduna! Gumantung kana kumahateuing anjeunhoyongngalakukeun,anjeuntiasa nganjangNormandiasalaku perjalanan dinten ti Paris upamianjeunngan ukur didatangan Rouen atanapinyéépkeuntilu nepi ka opatpoéjalan ngaler ngidulNormandiapikeun nikmati katenangan padesaan diNormandia.

Naha aya karéta gancang ti Paris ka Normandia?

LGVNormandianyaéta urang Perancisluhur-rel gancangproyék garis pikeun numbuParisjeungNormandia.Karétabakal ngajalankeun di 250 km / jam (155 mph) kalayan stasiun TGV énggal ngalayanan Rouen.

Naon hartosna kéngingkeun kaos oblong héjo dina Tour de France?

THEJERSEY Héjo. Dijieun dina 1953 dina kasempetan anuTour de France urangUlang 50, étabaju héjo, kangnyaétadisponsoran ku Skoda, hadiah ka pengendara anunyaétangarah klasifikasi poin unggal dinten. Poinnyaétadileler dina tahap akhir sareng dina sprint panengah dina tahapan garis.

Saha anu meunang 2016 Tour de France?

Chris Froome, juara 2016 Tour de France, nganggo kaos konéng pamimpin balap dina tahap uji coba waktos individu tahap 18. 2016 Tour de France mangrupikeun édisi ka-103 balapan, salah sahiji Grand Tours bersepeda.

Aya sabaraha tim di Tour de France?

Kusabab unggal tim ngagaduhan hak pikeun ngasupkeun salapan pengendara, peloton dina tahap kahiji diwangun ku 198 pengendara ti 35 nagara. Perancis, Spanyol, Walanda, Bélgia, Italia sareng Jérman sadayana ngagaduhan sapuluh atanapi langkung pengendara anu bersaing dina balapan. Jumlah pengendara per nagara ngiringan dina 2016 Tour de France:

Dimana tahapanana dina Tour de France di 2016?

Minggu, 3 Juli 2016 - Dina 183 kilométer tahap 2 dina 2016 Tour de France nuju ti Saint-Lô ka Cherbourg Octeville. Tungtungna ditandaan ku nanjak 3,1 kilométer kalayan bagian paling terjun dina 14%. Pésieur mesieurs, ngabeledugkeun kembang api! Senén, 4 Juli 2016 - Tahap 3 nuju ti Granville ka Angers.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Pengendara maéhan tukang leumpang - kumaha mutuskeun

Naha pengendara kantos maéhan tukang leumpang? Sapédah anu maéhan saurang anu leumpang 73 taun saatos ngalangkungan lampu beureum, ngantepkeun anjeunna 'pendarahan' di jalan, pengadilan nguping.

Jason kenny cyclist - kumaha ngajawabna

Naha Jason Kenny pensiunan? Saatos pertandingan, Kenny cicingeun pensiunan tapi henteu lami saatos lahirna anak kahijina, ngumumkeun rencana pikeun neraskeun Tokyo 2020 sareng tempatna dina sajarah Olimpiade.

David millar cyclist - ngajawab patarosan

Dimana cicingna David Miller? Girona, Spanyol

Sapédah lawas - réspon kana pasualan

Saha siklik pangkolotna? Robert Marchand

Pengendara sepeda Pantani - solusi pikeun

Naon anu lumangsung Marco Pantani? Dokuméntér anu disiarkeun dina Italia dina dinten Salasa wengi bakal mempertanyakan cara maotna pengendara sepeda populér Marco Pantani. Pantani, anu meunang Tour 1998 di 1998, pupus dina yuswa 34 taun saatos kapendak dibatesan di kamar hotél na di 2004.

Jinis pengendara - kumaha mutuskeun

Naon rupa-rupa jinis tukang sepeda? Naon rupa-rupa jinis pengendara motor? Pendaki. Panapak. Panumpang. Panulis. Sadaya-Puter. 28. 2018.