Utama > Tour De France > Chris froome 2019 wisata de france - solusi praktis

Chris froome 2019 wisata de france - solusi praktis

Naha Chris Froome dina Tour de France 2019?

Chris Froomeparantos dikonfirmasi naék taun ayeunaTour de France, sahingga ngeureunkeun spekulasi singget yén anjeunna bakal sono kana balapan.lima belas. 2021.



Wilujeng sumping di GCN Racing News Show. Warta anu pangageungna dina dunya balap minggu kamari nyaéta kacilakaan horor Chris Froome di Criterium du Dauphiné. Kuring bakal nyarioskeun naon hartosna anjeunna, timna sareng wisata.

Aya ogé ragrag, kontropérsi sareng kameunangan anu dahsyat dina Tour Bélgia, anu meunang populér di OVO Women Tour, mimiti Tour de Suisse sareng ningali bintang-bintang di masa depan di Baby Giro. Urang badé mimitian ku Criterium du Dauphiné, dimana sadayana dunya bersepeda digoncangkeun nalika énjing waktos sidang tahap kaopat di Roanne. Chris Froome, anu aya di payuneun lagu sareng réncangna Wout Poels, nabrak tembok dina 55 km / jam - hembusan angin anu ngagugulung kasaimbangan nalika anjeunna nyandak pananganna ti bar pikeun niup irung.

Butuh sababaraha jam kanggo kaseriusan kaayaan janten bentang. Éta langsung atos yén anjeunna moal ngiringan deui dina balapan, maka éta dikonfirmasi yén anjeunna moal ngiringan deui deui dina Tour de France, sareng engké, nalika parna tatu janten jelas, anjeunna ditaros upami badé angkat bersaing bakal kantos pulih 100% atanapi henteu. Tatu anu seueur - patok tulang tonggong rumit, patah tulang, siku rusak, iga sareng beuheung, sareng paru-paru anu ditusuk.



Anjeunna ogé kaleungitan 4 liter getih dina kajadian éta, sakumaha ceuk Froomehas nyalira, anjeunna cukup untung janten hirup. Nalika anjeunna dugi ka Rumah Sakit St. Etienne, anjeunna dibawa ka unit perawatan intensif sareng dioperasikeun salami 8 jam.

Ahli bedah nyarios yén anjeunna tiasa balik kana sapédah na 6 bulan, tapi fokus mimiti Froome bakal damang. Seueur anu ngaduga yén ieu tiasa janten akhir karirna sareng pikeun kaseueuran supir, utamina dina yuswa 34 taun, éta tiasa disebatkeun yén éta ogé tiasa kitu, salaku réncang sareng réncangna bakal ngawartosan anjeun, Froome ngagaduhan logam Tekad langkung jauh tibatan kalolobaan jalma fana, bahkan bahkan saluareun anu paling atlit profesional. Janten upami aya anu tiasa bersantai sareng uih deui ka anu pangsaéna, éta anjeunna.

Kami di GCN hoyong ngirimkeun salam hormat ka anjeunna sareng kulawargana, gancang-gancang cageur Chris. Sanajan anjeunna jauh tina mikirkeun balap ayeuna, teu aya ragu yén Tour de France moal sami tanpa anjeunna. Sanaos ayana Geraint Thomas sareng Egan Bernal, Tim Ineos 'Saingan bakal langkung ngamotivasi, ngamangpaatkeun kanyataan yén favorit éta moal aya sateuacan lomba.



Éta hartosna urang gaduh balapan paling kabuka dina sababaraha taun. Nanging, éta henteu sadayana warta goréng pikeun Froome minggu kamari nalika muncul yén anjeunna panginten parantos meunang balapan ti ranjang rumah sakitna. Tipi Spanyol ngalaporkeun Kemis yén Juan Jose Cobo ngagaduhan henteu teratur dina paspor biologis ti 2011, taun anjeunna meunang Vuelta a Espana.

Ieu mangrupikeun hasil panilitian kana operasi UCI ti saprak 2015. Gumantung kana hasil banding, upami Cobo ngajantenkeun hiji, Cobo tiasa ngajantenkeun Froometo juara, ngajantenkeun anjeunna urang Inggris munggaran anu meunang Grand Tour. Éta ogé tiasa nyandak Bauke Mollema kana podium Grand Tour na sareng éta ogé hartosna yén Lloydy ningkat tina kaping 130 dugi ka 129 dina tahap Alpe d'Hu ez tina Criterium du Dauphiné 2010.

Hatur nuhun ka Cillian Kelly pikeun ieu, anu ngajantenkeun urang sadayana seuri. Nyarios ngeunaan Dauphiné, urang panginten kedah tingali naon anu kajantenan dina lomba éta sorangan Bagian mangrupikeun pertunjukan dominasi pikeun Wout Van Aert. Anjeunna janten runner-up payun Sam Bennett dina Stage 3 Sprint Finish, teras ngan ukur ngabuktoskeun kagunaanna, anjeuna angkat liar énjing-énjing ka kameunangan WorldTour kahijina …… .. dina sidang waktos dimana anjeunna leres-leres jauh payun sésana éta.



Upami éta henteu cukup impresif, anjeunna nyokong éta ku juara kadua énjingna dina sprint masal anu sanés. Upami kantos aya alesan pikeun nyandak supir deui ti GCN minggu ieu, éta leres - leres, wout. Nya, sakumaha Dan nunjukkeun dina Twitter, éta masihan anjeun hormat anyar pikeun saha waé anu réngsé lomba cyclocross bahkan jarakna caket ti van Aert atanapi van der Poel. éta pikaresepeun ningali kumaha van der Poel balikkeun pujian anu anjeunna nampi ti van Aert. parantos nampi pikeun kameunangan Piala Dunia MTB na sababaraha minggu ka pengker.

Saatos éta leres-leres naék gunung. Julian Alaphilippe ngrebut kameunangan wajib na dina dinten ka-5 sareng nyemprot gancang Gregor Muhlberger dugi ka bérés, sedengkeun Jakob Fuglsang ngrebut jersi konéng pamimpin tina taktak Adam Yates, dina kaayaan Alkitab, di finish di Pipay énjingna. Tahap ieu masihan Tim Ineos alesan pikeun ngarayakeun, aranjeunna parantos kéngingkeun tahapan ku serangan telat ku Wout Poels dina tahap ieu sareng final ku pagelaran anu luar biasa ku Dylan van Baarle.

Anjeunna nyusul Jack Haig, anu pamimpin timna Yates hanjakalna tunduh kana pipi beuteung tadi beurang anu maksa anjeunna nyerah balap, nyaéta pamimpin Jumbo Visma GC Steven Kruijswijk, anu ogé kaserang burih na. Éta ngajantenkeun langkung gampang pikeun Astana, sareng pamustunganana aranjeunna henteu ngagaduhan masalah ngajaga kalungguhan ti Fuglsang, anu meunang kemenangan balap kadua anu kadua dina 3 taun. Éta ogé kameunangan balap tahap ka-10 Astana dina musim ieu, anu, numutkeun ka Cycling Visualization dina Twitter, nyatakeun rékor pikeun abad ieu, sanaos kami ngan ukur satengah taun.

Radioshack, BMC sareng Sky sadayana parantos 10 tapi salami hiji mangsa. Samentawis waktos éta kami parantos ngahontal umur mayoritas pikeun Remco Evenepoel dina Wisata Bélgia. Nya, kuring nyebatkeun yuswa mayoritas, anjeunna masih umur 19 sareng sataun munggaran, tapi ku kameunangan dina tahap sareng posisi umum, anjeunna mastikeun naon anu urang sadayana ngarepkeun ti anjeunna.

Dina tahap kahiji, Jan Willem Van Schip meunang, anu parantos hasil kabébas tina grup breakaway telat sareng ngusir grup. Urang Belanda panginten paling dikenal ku jangkauan kétang unik na - ngudag aerodinamika henteu néwak sadayana, Adam Blythe aya diantara anu nyatakeun yén éta henteu aman, tapi dina kasempetan éta jelas-jelas hasil, Ashe henteu pernah bener-bener aya - anjeunna éta pisan aerodinamika, sareng kuat, aranjeunna henteu tiasa néwak anjeunna. Isukna Evenepoel dimeunangkeun salaku profesional pikeun kahiji kalina.

Dina sababaraha waktos henteu tiasa dilawan - anjeunna mendominasi ampir unggal balapan dina kategori junior taun kamari, sareng anjeun henteu ujug-ujug kaleungitan bakat éta sapeuting. Kemenangan sacara harfiah sumping di jalan bumi, sabab imahna ngan ukur 30 km ti tempat tujuan panggung. Bélgia ngora nyerang xkm ti bérés sareng mimitina dipirig ku anu gaduh catetan jam Victor Campenaerts.

Dugi ka kajantenan éta. Aduh. Anjeun pikir anjeunna ngagaduhan latihan anu cekap pikeun nyetir dina tikungan kénca.

Campenaerts nyarios saatos panggung yén anjeunna henteu kantos ningal aya anu numpak sesah sapertos Evenepoel, tadi dina panggung anu sami, kajadian anu anéh ieu kajantenan. Éta Nathan Van Hoydonck, anu ditolak roda cadang ku jasa nétral Shimano saatos ngalungkeun kabayangna anu rusak nyalira kana mobil tim. Pikeun adil ka urang Bélgia, anjeunna nyungkeun hapunten dina Twitter sareng nyatakeun yén anjeunna frustasi sabab mobil nétral nyetir ngalangkungan anjeunna nganggo ban datar sareng lirén 300m dugi ka jalan pikeun kempis.

Pokokna, balik deui ka balapan, patarosan naha Evenepoel tiasa ngeureunkeun bedil ageung dina sidang waktos Tahap 3 sareng jawaban na mangrupikeun 'sumuhun' - anjeunna atos kaopat. Sareng gaganti istirahat dina énjing-énjingna, anjeunna nganggo serangan salaku pertahanan anu pangsaéna, narik sakelompok tilu tanpa kalepatan, ngalir dugi ka ngalegaan posisi dirina sacara umum - tahap ieu mangrupikeun relief pikeun Campenaerts, anu disusul ku anjeunna batur sapagaweanna sorangan Wellens dina sidang waktos éta. Tahap pamungkas dirusak ku kacilakaan horor di bentang bumi: kabeneran, sakumaha anu urang kadéngé, teu aya anu yakin yén Evenepoel, anu kantos janten juara bungsu acara éta, dina panggung anu dimeunangkeun ku Bryan Coquard henteu lirén.

Wout van Aert nyandak dua wisata dunya dina sababaraha dinten sareng Remco Evenepoel rumaja meunang di Bélgia, sababaraha 'budak lalaki lami' anu mimiti meunang. Kuring rada frustasi sabab dana ngora ieu datang sareng kéngingkeun sadayana .. sapertos komentator média -Sosial favorit urang Thomas De Gendt.

Éta mangrupikeun podium murni Bélgia, sareng tempat ka-2 sareng ka 3 angkat ka Campenaerts sareng Wellens, masing-masing. Sareng upami anjeun peryogi langkung buktos yén pengendara cyclocross tiasa ngalaksanakeun road-class kelas dunya, Telenet Fidea Lions 'Belgian Toon Aerts nempatan tempat ka 4 - Aerts panginten mangrupikeun saingan anu paling caket sareng van Aert sareng van der Poel di cyclocross ayeuna, tapi henteu sapertos aranjeunna, anjeunna sigana henteu resep ngarobih full-time di jalan, anjeunna ngan resep ngagunakeun Itas salaku latihan. Sababaraha urang ngan ukur gaduh seueur bakat.

Tur Ovo Energy Women di Great Britain mangrupikeun halte salajengna dina World World Tour, ayeuna dugi ka genep dinten, ngalangkungan 790 kilométer sareng dipungkas ku dua dinten epik di pagunungan Wales. Sababaraha pendaki paling luhur milih ngalalana balapan salaku persiapan Giro Rosa anu bakal datang, tapi urang ngagaduhan Vos, Moolman Pasio, Deignan sareng Longo Borg hini, sareng anu sanésna. Tahap hiji réngsé dina lumpat, dimeunangkeun ku Jolien D'Hoore, anu ogé meunang dinten pembukaan taun ka tukang, Tahap dua bakal katingali anéh pikeun seueur jalma sareng kamungkinan anu janten pengawas kedah waspada pisan.

Kent Cyclopark mangrupikeun salah sahiji tujuan Inggris ngawangun jalur sapédah anu ditutup anu janten juara cyclocross Inggris di bulan Januari, Marianne Vos pamer kaahlianana ku swap sapédah cyclocross anu asup kana salah sahiji puteran antar-sprint, lemes pisan sareng ngareuwaskeun! Anjeunna teras-terasan nga-surfing unggal kalungguhan, sareng sanaos anjeunna boxed at the finish, anjeunna henteu peryogi undangan anu kadua nalika celah dibuka di payuneunna sareng, dina gaya mérek dagangna, kéngingkeun karirna anu ka 350 dina sagala disiplin sareng para pamimpin sareng kaos oblong. Luhurna langsung dituturkeun ku lemah, tapi nalika aya kacilakaan ageung di dieu, sareng seueur anu sanésna turun énjingna. Nyatana, kacilakaan éta parah pisan anu janten panitia balap nyandak kaputusan pikeun nétralkeun balapan bari anu dirawat dirawat.

Hanjakal éta tungtung jalan pikeun Marianne, anu kedah nyerah balapan sareng 8 anu sanés. Nalika éta dilanjutkeun, Jolien D'Hoore dua kali deui pikeun kameunangan anu sanés. Tahap kaopat mangrupikeun tujuan bukit anu munggaran dina sajarah lomba.

Serangan ku Elisa Longo Borghini di puncak puncak pagunungan mimiti jelas ngajantenkeun kelompok bahaya, anu ogé kalebet Kasia Niewiadoma, Deignan sareng juara Jerman Lianne Lippert. Dina pendakian ti Canyon SRAM, urang Polandia ngamimitian perjoanganana pikeun kamuliaan yén anjeunna leres-leres ditampi sateuacan Lippert. Nanging, dua tahap anu paling tangguh dina sajarah balap masih payun.

Tahap penultimate ngagaduhan dua kategori hiji pendakian sareng lumayan seueur tanjakan anu henteu katagori. Serangan anu munggaran katéwak dina ucing kadua 1 di Epynt. Lizzie Deignan mangrupikeun pengendara anu salajengna anu ditéwak sareng dibales ku Niewiadoma, kalayan Elisa Longo Borghini ngagabung sareng aranjeunna.

Niewiadoma kabeuleum sareng sanaos Deignan kedah ngagali jero pikeun tetep sareng aranjeunna, anjeunna nunjukkeun yén anjeunna leres-leres balik deui ka anu pangsaéna ku nyandak kemenangan kahijina saprak 2017 ngagaduhan orok. Maklum, éta mangrupikeun kameunangan émosional, sakumaha tulisan ieu tina Trek Segafredo nunjukkeun. Nanging, kalungguhanana ka Niewiadoma dina GC saageung waé, sadetik !! Anjeun teu tiasa nyungkeun skénario anu langkung pikaresepeun pikeun tahap pamungkas.

Dina tahap pamungkas ieu, sakumpulan sabelas pengendara mimiti bersih, kalebet réncang tim Deignan, Ellen Van Dijk sareng Letnan setia Niewiadoma, Hana Barnes, kauntungan pikeun Trek nyaéta aranjeunna nyapu detik bonus dina balapan mimiti. Éta deui sasarengan dina sprint kadua, nanging, dimana éta nyandak Deignan sadetik pikeun dua kali kauntungan dirina. Serangan telat ku Nadia Quagliotto ti Ale Cipollini sareng Mitchelton Scott's Grace Brown dicekel nalika peloton dugi ka mil pamungkas di Pembrey Country Park, garis finish dina jalur sapédah Welsh Cyclingsown anu diwangun-tujuan Dina bérés téknis, ChristineMajerus hebat pisan di anjeunna mingpin sareng nganterkeun réréncanganna Amy Pieters pikeun kameunangan karirna anu katilu di OVO Energy Women Tour, nyandak kameunangan kadua kadua sareng nunjukkeun anjeunna balik ka luhur.

Anjeunna ngagabung sareng sakumpulan ibu élit sapertos Kristen Armstrong, Marta Bastianelli, Dame Sarah Storey sareng Laura Kenny - denok Lizzie! Kalayan Froome direureuhkeun samentawis waktos, bentuk anu Geraint Thomas sareng Egan Bernalare di Tour de Suisse bakal langkung narik. Balapan 9 dinten dimimitian dinten Sabtu sareng sidang waktos anu pondok. Kalayan ramalan hujan pikeun bagian terakhir panggung, seuseueurna karesep balap kénca mimiti Akhirna, top 5 dipisahkeun ku ngan 5 detik, juara dunia sidang waktos RohanDennis nyandak kameunangan ku fraksi sadetik payun payun Maciej Bodnar ti Bora Hansgrohe.

Tina paporit GC, éta Thomas anu nganterkeun imah dina 13 Juni, 6 detik payun ti réréncangan na Bernal. Dina tahap ka-2 kamari, Luis Leon Senchez nyerang sateuacanna. Urang Spanyol nyerang 11km ti finish sareng berhasil nahan 6 detik nalika anjeunna nyebrang garis finish sareng kameunangan 28 Astana musim ieu.

kauntungan sprinting

Tukangeun Sagan meunang sprint massal, tapi urang ogé ngagaduhan pelari payun anu anyar, KasperAsgreen ti Deceuninck Quickstep, hatur nuhun kana sababaraha detik bonus anu anjeunna kantos di panggung. Balapan teraskeun dugi ka dinten Minggu, sareng U23 Giro d'Italia ayeuna nuju lomba, balapan anu sering masihan indikasi anu hadé ngeunaan saha anu bakal bersinar dina jajaran pro dina taun-taun anu bakal datang. Éta henteu kéngingna hadé pikeun Team GB, tilu tahap munggaran.

Ethan Haytor meunang prolog sareng panggung 1. Tilas juara dunya dina jalur éta, sigana urang tiasa ngarepkeun anjeunna janten pro taun payun. Teras tahap 2 dimeunangkeun dina acara pecut massa ku Mateus Walls umur 21 taun, tapi lumpatna ieu réngsé kamari di panggung 4, anu kalebet 5 séktor rute di jalan karikil Strade Bianche.

Di dinya, Italia Fabio Mazzucco nyebrang garis finish langkung ti menit payun payuneun anu sanés sareng kéngingkeun jersi pelari payun Mazzucco solo, sareng anjeunna henteu ningali deui. Balapanna dugi ka Minggu, tapi ku datangna gunung dinten ayeuna sareng énjing, pergolakan anu ageung diarepkeun dina GC. Kami balik sareng sésana Tour de Suisse, Baby-Giro, Tour de Slovénie sareng Route d'Occitanie, balapan persiapan terakhir pikeun pengendara Tour de France Samentawis éta, kanggo langkung seueur kontén, klik di dieu ningali sakumna American Gravel Ride - Si kalayan legenda cyclocross sareng pendatang GCN Jeremy Powers dina tulisan anu anjeun tiasa mendakan di handap ieu anu tiasa dipendakan.

Naha Chris Froome henteu aya di Tour de France?

Chris Froomebakal balik deui kaTour de Francepikeun kahiji kalina dina tilu taun salaku kaptén jalan ti tim Bangsa Israél Start-Up Nation.Beku, juara opat kali, sono dua édisi terakhir tina balapan saatos kacilakaan horor anu ngancam pikeun ngeureunkeun karirna.lima belas. 2021.

Naha Froome naék dina Tour de France?

Nalika ngeunaan taun payunTour de France, urut juara bakal antrian dina kit énggal sareng tim énggal saatos ngalih kana Bangsa Start-Up Israél pikeun sababaraha taun ka hareuptinakarirna.

Pengendara Tour de France mangrupikeun jalma anu paling pas di planét, upami sanés anu paling pas. Wisata mangrupikeun tantangan fisik anu hésé pisan, tapi kumaha anjeun ngabandingkeun urang ka jalma sanésna? Naon denyut jantung istirahat has tina Tour de France -Cyclist? pulih sabaraha saré anjeun sareng sabaraha tol dina awak anjeun, hatur nuhun ka réréncangan urang dina waktos kami berhasil kéngingkeun sababaraha data éksklusif ti tim siklus pro pro anu nganggo alat-alat pikeun ngalakukeun ieu Pikeun nuturkeun sapanjang wisata Ieu data mangrupikeun wawasan anu luar biasa pikeun fisiologi atlit luhur ieu sareng kumaha awakna ngaréaksikeun acara anu nungtut sapertos kitu sareng kuring henteu tiasa ngantosan kanggo ngabagikeunana sareng anjeun ngan ukur endah naon anu aranjeunna sanggup ayeuna hayu urang ngamimitian langsung sareng manah meunteun sabaraha denyut jantung istirahat supir Tour de France ayeuna? Manusa sawawa rata-rata cenah antara 60 sareng 100 ketukan per menit, tapi dina mimiti balapan, upami dina teori, pengendara bau wisata kedah beristirahat lengkep sareng anjeun terang yén upami aranjeunna dina kabugaran pangluhurna, rata-rata pikeun ef per bersepeda nyaéta Tim ngan ukur 41 ketukan per menit, anu murah pisan, tapi kami ogé ngagaduhan data anu khusus henteu ngan ukur pikeun tim salaku rata-rata, tapi pikeun supir anu tangtu, uh Alberto betiol nielsen powellis, ayeuna supir anu sanésna di anonimkeun dina set data anu urang gaduh, anu tiasa dipikaharti yén henteu sadayana anu hoyong bagikeun barang-barangna sacara umum, tapi Betiol tilas juara Tur Flanders ngagaduhan tingkat jantung anu istirahat ngan ukur 37 ketukan per menit dina wengi wisata de wisata sareng anu disarankeun yén anjeunna janten sapinuhna dina titik ieu ogé parantos pulih kalayan skor pamulihan 98 pikeun nempatkeun ieu dina kontéks nalika Alberto Bettiel aya di Kra Upami rumah sakit anjeun nganggo kabel ranjang kalayan mesin, tingkat denyut jantung anu beristirahat anu rendah bakal mareuman alarm di rumah sakit, n kusabab denyut jantung anjeun rendah pisan sabab sistem kardiovaskular anjeun handap pisan Sistem épisién pisan yén haté anjeun ngompa langkung gancang tibatan rata-rata langkung kuat sahingga tiasa ngompa sajumlah getih langkung ageung ngalangkungan awak kalayan stroke tunggal tibatan jinis pompa standar atanapi jantung ogé jaringan kapiler sareng sistem pembuluh darahna ogé langkung saé dimekarkeun sareng langkung épisién sareng ogé ngabantosan kalayan ratebut jantung handap anu anjeun terang, alberto betty oh jadi imut pisan sabab 37 bpm istirahat laju jantung, éta sanés anu panghandapna parantos dilaporkeun Chris Froome sateuacanna dilaporkeun gaduh denyut jantung anu istirahat ngan ukur 29 bpm, henteu dipercaya, tapi ogé anjeunna mangrupikeun mig ageung panghandapna anjeun terang miguel di panjuru dunya sababaraha juara Grand Tour 28 ketukan per menit leres-leres edan, tapi kuring Éta pikaresepeun yén saatos dinten anu sengit dimana haténa capé sareng teras-terasan dina tekenan, urang tingali yén denyut jantung anu beristirahat naék ningkat nalika balapan sareng kami ningali yén tingkat denyut jantung supir naék dina minggu mimiti wisata, minggu mimiti kuliah taun ayeuna sacara khusus hésé sareng dugi ka tahap katujuh rata-rata tim nyaéta 51 ketukan per menit, janten parantos ningkat sacara signifikan sareng urang tiasa ogé tingali kumaha héséna Tories dina awakna saléngkah-léngkah, jadi ku analisa keragaman denyut jantung, nyaéta waktos antara detak jantung individu, ogé denyut jantung sareng réaksi denyut jantung dina dinten anu ditangtoskeun algoritma woop tiasa ngitung skor stres anu disebut, sareng skor setrés masihan kami ideu sabaraha unggal dinten tol dinten ieu nungtut awak supir anu henteu tiasa nyarios seueur, tapi kuring bakal nempatkeunana dina kontéks, janten kuring meunang a woopand upami kuring ngagaduhan dinten anu kuring henteu domuching pisan, upami kuring terang anjeun angkat ka kantor salami lima menit, linggih dina bum kuring sadidinten ngalaksanakeun barang-barang GCN teras angkat ka bumi salami lima menit teras linggih dina bum sareng nonton sesa dinten di payuneun TV sareng Hank dimana urang silih musnahkeun silih, kuring ngagaduhan peunteun setrés 20 sapertos jalma ieu sareng kuring leres-leres musnah, leres pisan henteu jalan énjing naék sapédah kuring, kuring henteu tiasa ngabayangkeun ngalakukeun éta unggal dinten salami 21 tahap dinten-dinten dinten éta leres-leres gélo urang ogé tiasa ningali tina data anu henteu sadayana tahapan sami sareng tahap dua balapan taun ayeuna khususna liar ieu sigana mangrupikeun kombinasi parkour éta mangrupikeun tahap anu bukit pisan di sekitar anu anjeun émut, tapi ogé kusabab unggal tim ningali tahap ieu salaku kasempetan pikeun nyandak anu konéng Jersey maka balap éta ayeuna lengkep. Nielsen Paulus dina Ef Pro Ngabuburit ogé kaopat di panggung sareng salaku hasilna recovery na kaserang énjingna.

Anjeunna nyetir pisan dinten éta sareng ngan ngagaduhan 53 paningkatan dinten énjingna, tapi sanaos anjeunna kaluar anjeunna ngiringan jauh langkung saé tibatan sésa timna, anu rata-rata ngan ukur 36 pamulihan, sareng salah sahiji alesan sigana mah anjeunna leres-leres Beureum parantos pulih langkung saé tibatan sésa timnya kusabab anjeunna bobo langkung saé, janten teu boga kakuatan rata-rata salapan jam saré uh saatos tahap ieu, tapi sésa tim ngan ukur ngagaduhan rata-rata tujuh jam uh sareng éta bakal signifikan sareng masihan anjeun bintang emas sareng sadayana setrés ieu dina awakna salami wisata, bobo leres-leres panggih pikeun pamulihan, tapi anjeun terang sabaraha bobo anu leres-leres dikéngingkeun, bahkan bobo di Tour de France sesah kumargi pengendara sering ngalirkeun panjang tina hiji Panggung dina mimiti tahap salajengna énjingna, anjeun sering bobo di rohangan hotél anu béda unggal wengi, anu, upami anjeun sapertos kuring, henteu saé pikeun bobo anjeun d ogé aya komitmen média sareng ngan ukur meunang masagi sareng anjeun terang yén tuangeun sadayana peryogi ti kuring sareng tuang sadayana sabab ngagaduhan waktos? Bobo nalika wisata Tim rata-rata 7,42 jam bobo per wengi sareng urang ogé tiasa ningali yén nielsenpowerless sakali deui paling saé di kelas. Anjeunna bobo rata-rata 36 menit langkung seueur ti réréncanganana sareng salami tur, tilu minggu anu leres-leres bakal nambahan, wengi sateuacan wisata éta ogé bobo anu pangsaéna.

Tim saré rata-rata ampir salapan jam wengi éta sareng gaduh 99 tapi kanyataan yén aranjeunna henteu tiasa ngahontal prestasi bobo ieu sanaos leres-leres capé salami sésana wisata leres-leres nunjukkeun kumaha hectic tiasa janten hal anu leres-leres pikaresepeun. Kuring ngalakukeun padamelan detektif pikeun milarian terang kunaon ieu tiasa janten masalah Ayeuna ieu tahapan anu sesah pisan éta dimimitian siang siang Éta panggung anu gunung pisan anjeunna nuju istirahat sareng anjeunna aya dina sapédah na Kami tiasa ningali jam 6.45 Janten pisan dinten anu seueur seueur supir anu ngan ukur réngsé saatos jam 6 sonten, urang teras tiasa ngagandéngkeun éta kalayan transfer bujur, anu numutkeun kuring langkung ti dua jam kanggo ngamimitian tahap salajengna, ieu di jalan gunung anu macet dina kunjungan lalu lintas wisata kusabab sadaya tim wisata sareng média sirkus ogé ngalih kana tahap salajengna sareng ieu leres-leres ngahakan jandéla bobo poténsial, tapi urang ogé tiasa nambihan anggota tim bersepeda pro éta dannymartinezwon tahap ka-13 pikeun ef pro Janten urang tiasa ngaduga yén Meureun sagelas sampanye aya di méja pikeun ngarayakeun wengi éta, anu dina gilirannana sigana upami éta mangaruhan kinerja bobo para supir, sabab Alk ohol ngagaduhan pangaruh anu parah dina bobo anjeun.

Hal anu sanés data woop tiasa nyaritakeun ngeunaan pamulihan sareng ieu pikeun kuring mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling narik tina data, upami urang ningali nomer ieu kami tiasa ningali supirna pulih salami balapan sareng leres, upami anjeun atanapi kuring ngalakukeun Wisata éta de France, kami pikir kami bakal ngamimitian ku niat anu pangsaéna, tapi sigana urang ngan ukur tungtungna dugi ka kami langkung laun dugi ka urang nyusud pisan di Aba seueur karunya diri di garis finish di paris tapi anu luar biasa, pengendara sigana saatos dinten mimiti istirahat pikeun leres-leres meunang fit yepfitter alberto betiol menonjol khususon sareng awak anjeun disaluyukeun sareng diadaptasi kana beban tinggi sareng jilid latihan anu luhur sapertos anu kinerja anjeun henteu dipercaya pas anjeun ngagaduhan ieu dinten istirahat, awak anjeun dina posisi pikeun pulih sareng nyerep latihan, sareng data nunjukkeun yén éta ogé fisiologis A. Aya panyesuaian sahingga dinten mimiti istirahat dina minggu kahiji éta hésé pisan 51, tapi éta leres-leres turun kana 40 saatos da s sesa, anu langkung handap tina rata-rata tim dina mimiti balapan 41 sareng, luar biasa, éta ngan ukur 34 ketukan per menit Detak jantung sésana turun. Anjeun terang nilai pemulihan rata-rata dina dinten istirahat nyaéta 92 sareng ngan endah kumaha awakna ngan saukur tiasa pulih deui upami kuring ngalakukeun hiji hal.

Upami aranjeunna atanapi nyobian ngalakukeunana dina minggu kahiji, sigana bakal butuh sababaraha bulan pikeun pulih tina tingkat ieu. Kuring ngan saukur bakal ngancurkeun beban gawé ieu. Butuh waktu aranjeunna sadinten oh allah kabeneran supir manusa sareng urang tiasa ningali kacapean ngawangun sapanjang balapan dikombinasikeun sareng ngan ukur jumlah kagiatan fisik anu aranjeunna ulang unggal dinten sareng kanyataan yén aranjeunna Henteu kéngingkeun jumlah optimal bobo salami tilu minggu.

Anjeun terang yén peloton leres-leres capé di akhir minggu langkung hésé pikeun ngalakukeun tahapan anu sami janten ieu rada atra sareng anjeun terang anjeun terang yén nalika anjeun aya di grup breakaway anjeun gaduh langkung seueur énergi saolah-olah anjeun linggih di grup, tapi data ngamungkinkeun kami milah-milah éta, ngitung éta sareng ningali éta dina nomer, janten nielsenpowerlessis nuju tur de france anu kahijina, sareng anjeunna ngalakukeun matematika anu hebat pikeun dirina, anjeunna saleresna dibonceng endah pisan di breaka Wayon Stage 6 8 13 sareng 16 sareng sigana salah sahiji hal anu ngabantosan anjeunna panginten ningkat kabiasaan bobo anu langkung saé sabab éta bakal ngabantosan pamulihan anjeunna kuring tiasa ningali Paul dina Panggung 8 teuing musnah, hanjakalna anjeunna henteu ' t meunang panggung, tapi anjeunna henteu tiasa dipercaya Muhun, dina waktos istirahat anjeunna nyéépkeun 51 tahapan ieu dina 80 b mangrupikeun 90 persén tingkat denyut jantung maksimalna sareng 38 persén fase dina langkung 90 persén tina épisode denyut jantungna . Janten denyut jantung maksimalna 191 sareng rata-rata denyut jantungna pikeun 4,2 jam dina tahap éta nyaéta 165 ketukan per menit, anu liar, utamina nalika anjeun ningali ieu langkung ti sakali dina langkung ti hiji tahap sareng rata-rata kinerja anjeun nalika Anjeun resep kana hal sapertos éta 286 watt.

Ieu kanggo lalaki anu kuduna ngan ukur beuratna 66 kilogram salami 4,2 jam, tapi teras urang tiasa ngabandingkeun éta sareng uhbetiol anu ngan ukur nyéépkeun 20 tahap ieu dina zona detak jantung 80 80 plus janten anjeunna langkung gampang dina dinten éta. sareng éta masihan anjeun ideu kumaha hésé pikeun balapan dina grup breakaway Tour de France. Urang ogé ngagaduhan sababaraha moderator didieu anu parantos nganggo wisata ageung di dieu, um, denyut jantungna istirahat dimimitian dina 44 ketukan per menit, tapi dina akhir wisata gedé tilu-minggu denyut jantungna istirahat sakitar 70 bpm, éta hébat kacapean anjeunna ngawangun kuring henteu naros ka anjeunna kumaha anjeunna bobo tapi anjeunna henteu nganggo whoop janten anjeunna henteu tiasa leres-leres nuturkeunnana.

Anu matak, dan lloydas nyarios yén denyut jantungna ningkat dina akhir tahap, sareng ogé tingkat denyut jantung maksimumna, atanapi denyut jantung anjeunna sanggup tetep dina sababaraha jenis kakuatan ambang, saleresna dina tungtung turun anu ageung wisata, tapi anu pikaresepeun, ieu henteu kedah cocog sareng kakuatan anu anjeunna tiasa hasilkeun, janten éta masih ngahasilkeun sababaraha jenis kakuatan ambang anu tiasa di mimitian wisata, tapi gancangna anu dilakukeunana turun anu dina pendapat abdi leres-leres lumayan matak, sareng sigana kusabab éta aya pangaluyuan sareng paningkatan volume plasma getih ogé, tapi kuring pikir éta carita sanés pikeun waktos anu sanés. Kuring miharep anjeun ngagaduhan jero ieu kana data fisiologis therider hatur nuhun ageung pikeun pro Cycling pikeun ngabagi data sareng ogé saha waé anu anjeun terang upami anjeun resep kana tulisan ieu mangga masihan jempol sareng bagikeun ka réréncangan anjeun nalika anjeun pikaresepeun, punten hayu urang terang pikiran anjeun dina koméntar sareng upami anjeun hoyong ningali langkung seueur tulisan sapertos kieu anu anjeun terang ku élmu semacam ieu sareng tingali data supir fisiologis supir maka hayu urang terang dina koméntar terang sareng kami bakal ngarepkeun anjeun salajengna aduh

Naha Chris Froome dina Tour de France 2021?

Bekunandatanganan kontrak lima taun ka payuntinaéta2021musim sareng sanaos ayeuna janten 36, Adams henteu percanten yén maranéhna bakal balik deui ka pasar pikeun Grand anu sanésWisatapaséa.30. 2021.

Tim naon anu diboncéng Chris Froome?

ChristopherCliveBeku, OBE (lahir 20 Méi 1985) mangrupikeun pengendara balap jalan Inggriswhoayeunanumpakpikeun UCI WorldTeam Israel Start-Up Nation.

Anu numpak Chris Froome ayeuna?

Bangsa Start-Up Israél gaduhayeunangungkabkeun tim anu bakal ngagabungBekudi UAE, kalebet sprinter Samaun Andre Greipel sareng spesialis sidang waktos Inggris Alex Dowsett.Bekusaur: Éta ku antisipasi anu kuring bakal ngamimitian usum 2021 abdi di Dubai di UAEWisata.19.02.2021

Naon anu lumangsung ka tim bersepeda Sky?

Saatos kaputusan ku perusahaan média InggrisLangitInggris henteu ngomean sponsor, étatimngamankeun dukungan finansial ti grup kimia Inggris Ineos, kalayantimkukituna diganti ngaran jadiTimIneos ti April 2019.

Naon jarak Tour de France?

Sabaraha lami taun ieuTour de France? Jumlahnajaraktina balapan nyaéta 3.414.4 kilométer atanapi 2.121,6 mil artos anu lami.3 dinten kamari

Saha tunggang Chris Froome taun ayeuna?

Christopher CliveBeku, OBE (lahir 20 Méi 1985) nyaéta saurang pengendara balap jalan Inggris anu ayeuna naék pikeun UCI WorldTeam Israel Start-Up Nation. Anjeunna parantos kéngingkeun tujuh Grand Tours: opat édisi Tour de France (dina 2013, 2015, 2016 sareng 2017), hiji Giro d'Italia (2018) sareng Vuelta a Espa? A dua kali (2011 sareng 2017).

Naha Chris Frome dina Tour de France taun ayeuna?

Chris Froomeparantos ngaku yén cita-citanatinameunang rékor anu sami sareng kalimaTour de Francegelar moal kacumponan taun ayeuna, ngaku yén anjeunna jauhtiformulir diperlukeun pikeun bersaing pikeunétakaos konéng.3. 2021.

Iraha Chris Froome nabrak di Tour de France?

Tanggal 12 Juni 2019, Froome dirawat di rumah sakit ku tulang tonggong katuhu direndos, siku rusak, sareng tulang rusuk, saatos kacilakaan gancang-na témbok nalika latihan pikeun tahap ka-4 tina Critérium du Dauphiné. Kajadian éta nyatakeun partisipasi na dina Tour de France 2019.

Iraha Chris Froome nikah sareng ngagaduhan putra?

Froome sareng Cound ngalih ka Monako babarengan di 2011 sareng aktipitas Maret 2013. Pasangan nikah dina bulan Nopémber 2014, sareng dina 14 Désémber 2015 ngagaduhan anak kahiji, putra anu namina Kellan. Froome khususkeun kameunangan 2013 Tour de France ka indungna, anu pupus kanker lima minggu sateuacan debut Tour na di 2008.

Dimana Chris Froome bérés dina kajawaraan Dunya?

Dina Juli, anjeunna ngaku medali gangsa dina balapan jalan dina All-Africa Games di Algiers, Algeria. Tanggal 26 Séptémber, anjeunna nempatkeun opat puluh hiji dina sidang waktos handapeun-23 dina kajawaraan dunya di Stuttgart, tilu menit tilu puluh detik di tukangeun medali emas, Lars Boom ti Walanda.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.