Utama > Tour De France > Dennis france - buku komprehensif

Dennis france - buku komprehensif

Sakumaha harga Berni Franz?

Dennis Franznetharganasareng gaji:Dennis Franznyaéta palaku Amérika anu ngagaduhan jaringharganatina $ 16 jutaan.Dennis Franzsigana paling kasohor pikeun maénkeun ole ti Andy Sipowicz dina serial tipi lila NYPD Blue.



Nalika éta perdana di ABC dina bulan Séptémber 1993, NYPD Blue nyiptakeun sajarah tipi kalayan gambaran na anu hadé tina garapan Stasion Pulisi ka-15 Manhattan. Kalayan sinematografi dokumenter sareng dosis séhat anu hadé dina pilem PG-13, panyipta Steven Bochco sareng David Milch ngiringan tipi jaringan kana jaman anyar anu kandel dina caritaan kreatif. Salami dua welas taun ngaji, acara ngabentuk palaku aktor anu berbakat, anu seueur diantarana mangrupikeun pancegahan dina séri anu kritis.

Hayu urang tingali deui sababaraha anggota pamaén NYPD Blue anu paling terkenal sareng mendakan naon anu parantos aranjeunna pasihan nalika masihan dina badge-na. David Caruso Sateuacan David Caruso salaku Detektif John Kelly anu ngalanggar Patempuran, anjeunna ngagaduhan karir mantap, ti janten pulisi di Rambo: Mimiti Getih janten pamimpin geng dina séri groundbreaking Bochco, Hill Street Blues. Kasuksésan NYPD Blue nempatkeun Caruso dina daptar A - sareng anjeunna lirénkeun acara saatos usum hiji pikeun dibéntangan dina pilem anu berkesan sapertos Kiss of Death teuing dijelaskeun ngeunaan usaha Caruso pikeun kasohor dina layar lebar.

Caruso nguatkeun deui karirna ku balik ka tipi salami 10 musim CSI: Miami. Nalika Létnan Horatio Caine, karepna pikeun puns sareng kacamata hideung poék ngahontal status meme anu geulis, nginum mojitos sareng ngaleueut panonpoé. 'Nya, sigana aya ngagaduhan aranjeunna.' Caruso parantos aya ti saprak ditahan tina akhir CSI: Miami di 2012.



Steven Bochco teras nyarios ngeunaan hubungan damelna anu guligah sareng Caruso, nyebat tingkah laku bintang 'kanker' dina set NYPD Blue, nyatakeun yén anjeunna ngadamel klaim anu parah sapertos $ 100,000 hiji episode sareng trailer 38-kaki. Dennis Franz Sanaos salamina aya hubunganana sareng pamulihan kontroversi tina alkohol detektif alkohol Andy Sipowicz, Franz sateuacanna maénkeun Lt anu sami ambek di Hill Street Blues sareng komedi lauk-na-cai-na anu hilap Beverly Hills Buntz.

Salaku Sipowicz, Franz nyetak opat Emmy sareng adegan pancuran buligir anu berkesan. Saatos NYPD Blue usum pamungkas na, Franz lirén dina showbiz kanggo fokus dina kahirupan anu sepi anu panginten sanés ngeunaan pencét tersangka ku buku telepon. Anjeunna némbongan deui dina 2016 Emmys sareng, anu dipikaresep ku para penggemar, pendak sareng mantan co-star Jimmy Smits.

Meureun éta waktuna pikeun Netflix payun sareng Sipowicz: The Damn Golden Years. Jimmy SmitsL. A.



Bintang hukum Jimmy Smits ngagabung sareng pamaén NYPD Blue dina musim ka dua salaku pasangan Sipowicz Bobby Simone saatos Caruso John Kelly mundur tina kakuatan pulisi. Pupusna tragis Simone tina panyakit jantung dilakukeun pikeun salah sahiji épisode anu paling matak dina séri Hand, aman sareng sehat, sareng nembé nembongan salaku Sénator Donovan dina 24: Legacy. Smits ogé ngajantenkeun penampilan anu berkesan dina acara sapertos The West Wing, Sons of Anarchy, sareng Dexter.

Anjeunna ogé uih deui kana karakter anu anjeunna maénkeun dina prékuel Star Wars, Sénator Bail Organa, pikeun hit 2016 urang Rogue One. Tapi peran pangsaéna anu kantos anjeunna lakukeun? Johnny Wilson, Conky Repairman, di Pee-Wees Playhouse: 'Johnny Wilson, mékanis Conky anu sah di palayanan anjeun, miss?' 'Yvonne.' 'Dimana mah' Naha éta téh rengkuh dina kantong anjeun? 'Ah! Éta rengkuh! Hatur nuhun. Aktris 'Kim Delaney Kim Delaney mawa kawani kana peran Detektif Diane Russell, anu berjuang sareng alkohol sareng hubungan anu rame sareng pulisi sanés anu didamel pikeun sababaraha jalan carita anu juicy.

Anjeunna nyandak Delaney Emmy pikeun Aktris Pendukung Terbaik a. Saatos ngantunkeun Blue, Delaney dibéntangan dina drama légal pondok pondok Steven Bochco urang Philly sareng ngadamel penampilan anu pondok sareng David Caruso dina CSI: Miami. Saatos genep musim séri Pangawasa séri Tentara, Delaney ngahiji deui sareng Bochco pikeun peran dina séri Pembunuhan TNT na di Kahiji.



Fans Mark-Paul Gosselaar kaget nalika Zack Morris nyalira, Mark-Paul Gosselaar, ngagabung sareng NYPD Blue dina usum 9 sumping ngagentos aktor telat Rick Schroder. Detektif Gosselaar John Clark nangtung nepi ka pamaén éta sareng cicing dina acara dugi ka réngsé di 2005. Saha anu nyangka Gosselaar bakal tétéla janten palaku pangsaéna diantara Bayside kebat? Kalayan peran dina sagala hal ti Franklin sareng Bash kana séri baseball FOX pitch, Gosselaar tetep ayana anu mantep dina layar leutik.

Anjeunna ogé ngalaman dinten-waktos telepon sélulérna dina reuni Disimpen ku Bell dina TheTonight Show sareng Detik Jimmy Fallon Greg Medavoy mawa relief komik ka Distrik 15 kalayan tingkah polah sareng kagok anu angger. Medavoy mangrupikeun biasa di NYPD Blue salami jabatanna, janten kipas favorit sareng juara Emmy. Gordon Clapp teras damel di bioskop sareng nampi nominasi Tony pikeun Glengarry GlenRoss di Broadway sareng acara sapertos Damages sareng Elementary.

Ayeuna anjeunna ngagaduhan peran anu teras-terasan janten Kaplan Orlovsky di Chicago Fire. Lanceukna Nicholas Turturro John Turturro nyaéta ngaran dirina pikeun NYPD Blue sareng nampi nominasi Emmy pikeun peranna salaku Detektif James Martinez. Martinez mangrupikeun bagian konci tina skuad sateuacan diangkat janten sersan dina Usum 7 sareng pamit ka Presint 15.

Turturro balik deui ka 'Biru' Duduluran pikeun kalungguhanana salaku Sgt. Renzulli ngeunaan BPS Darah Biru, sareng sorana tiasa kadéngé salaku pahlawan super Deadman anu hantu dina pilem animasi Justice League Dark. 'Batman sirah kuring? Amis! Wartoskeun ka anjeunna kuring ogé penggemar. 'Pilem sapertos Paul Blart: Mall Cop 2 sareng Bucky Larson: Dilahirkeun janten Star.

James McDaniel Salaku Létnan Arthur Fancy, James McDaniel, babarengan sareng tenangna, ayana paréntah, ngayakeun turf 15 sareng akhirna naék janten kaptén. McDaniel kaluar tina acara saatos usum dalapan, sareng nalika stasiun ngagaduhan kaptén anu sanés, aranjeunna henteu nyekel cai ka McDaniel. Kalayan resume jero anu kalebet produksi téater sareng pilem sapertos Malcolm X sareng acara tipi sapertos Sleepy Hollow sareng The Good Wife, McDaniel sibuk saprak ngagantungkeun senapan sareng tamengna.

rem disc

Anjeunna ogé ngagaduhan pujian anu meragukan, dina sidang pulisi musik terkenal Steven Bochco Saatos maénkeun Cop Rock. Sareng éta henteu ngaguruh. Henry Simmons Dina usum katujuh Blue salaku pasangan Medavoy anu anyar Baldwin Jones, Henry Simmons mangrupikeun satengah tina hiji tim anu mengesankan.

Kalayan intensitas Jones sareng kegigihan Medavoy, aranjeunna damel babarengan ngala pangakuan tina 'Skels'. Simmons ayeuna mangrupikeun bagian tina semesta Marvel TV salaku Mack on Agents of SHIELDY, anjeun panginten anjeun tiasa néwak anjeunna dina acara sapertos Ravenswood sareng Man Up. Salaku PAA 'Luhur' John Irvin, Bill Brochtrup mawa haté, ragam sareng humor halus pikeun hiji peran anu henteu sukur, poho.

Sateuacan Blue, Brochtrup mangrupikeun acara biasa dina acara Steven Bochco sapertos Total Security sareng komedi cop anu ditetepkeun Public Morals. Dinten Brochtrup sibuk di dunya téater sareng nyandak sensitipitas anu sami sareng anjeunna nyandak John kana peranna salaku psikolog Dr. Bowman dina kajahatan utama TNT.

Sharon LawrenceADA Sylvia Costas mangrupikeun tukang ngotor paling émut Sipowicz nalika nampi episode pilot NYPD Blue, tapi anjeunna akhirna murag asih sareng pesona kasar na nikah sareng orok anu lami. Pembunuhan usum genep na nyababkeun Sipowicz pikeun ngasuh putrana anu alit nyalira. Aktris Sharon Lawrence, anu nampi tilu nominasi Emmy pikeun peranna, ninggalkeun acara di 1996 pikeun dibéntangan sareng Leah Remini dina sitkom NBC pondok Dipecat janten Ibu Rumah Tangga Desperate, Grey's Anatomy and Shameless.

Sateuacan NYPD Blue, Charlotte Ross ngajantenkeun Huntu na retak di dunya sinetron sareng dibéntangan dina drama musik FOX pondok Heights. Anjeunna ngagabung sareng drama pulisi di 2001 sareng ngadamel percikan nalika karakterna Detektif ConnieMcDowell némbongan sabagian buligir dina épisode kontroversial di 2004. McDowell anu séhat antukna bakal ngalembereh haté Sipowicz anu lami, sareng pasangan éta nikah sareng ngagedékeun barudak dina acara engké musim.

Ross sibuk dina tivi saprak ahir Blue. kalayan acara sapertos Glee sareng Nashville. Fans Panah bakal mikawanoh anjeunna salaku indung tinju Felicity Smoak, Donna, dina acara pahlawan super CW anu pencét.

Parios sadayana hal keren ieu kami terang anjeun bakal resep ogé!

Saha nikah ka Dennis Franz?

/

Naha Dennis Franz dibéntangan di Hill Street Blues?

Saatos ngagambarkeun pulisi dina serial tipi anu disebut Chicago Story (1982),Franzngagaduhan peran anu dibintanginya ku tamu dina drama pulisi anu kasohorHill Street Blues, maénkeun peran detektif korupsi Sal Benedetto dina usum 198283.

Sabaraha yuswa palaku Dennis Franz?

/

Harga sabaraha Gordon Clapp?

Gordon Clappnethargana:Gordon Clappnyaéta palaku Amérika anu ngagaduhan jaringharganatina $ 5 jutaan.Gordon Clapplahir di North Conway, New Hampshire dina Séptémber 1948.

Naha Sipowicz saha?

Theo's mom Sylvia Costas-Sipowicz(sakumaha anu diperankeun ku Sharon Lawrence) ogépupustragis; manehna ditémbak nadipaéhandina akhir Usum 6. Kecap pamungkas na ka salaki Andy nyaéta, Jaga orok. Wangenan ieu diangon ku Matt Olmstead sareng Nick Wootton, anu duanana damel di NYPD Blue aslina.

Kumaha Sipowicz maot?

(RIP.,SipowiczBapak!) Ibu Theo urang Sylvia Costas-Sipowicz(sakumaha anu diperankeun ku Sharon Lawrence) ogépupustragis; manehna ditémbak nadipaéhandina akhir Usum 6. Kecap pamungkas na ka salaki Andy nyaéta, Jaga orok.

Naon anu lumangsung ka pamajikan Andy Sipowicz?

Karakterna ngagaduhan kaluar dramatis tina acara éta. Karakter na balik ka padamelan anjeunna saatos waktos angkat pikeun ngangkat putrana dina layar, tapi anjeunna ditelasan ku James Mayo dina insiden némbak gedong pengadilan. Kecap pamungkasna pikeun salakina dina layarAndynyaéta 'Jaga orok.'

modding sapédah

Naon anu lumangsung ka putra Andy Sipowicz?

éta anu pangkolotnaMaranéhna nyaétatina DetektifAndy Sipowiczsareng pamajikan kahijina Katie. Bapana ngajar anjeunna pelajaran ngeunaan janten pulisi dugiAndyJr tiwas nalika campur dina perampokan / perkosaan, sareng salah saurang palaku némbak anjeunna.

Naha Connie sareng Sipowicz nikah?

Sanaos bénten umur na, aranjeunna mutuskeunkawin, sareng anjeunna ngalahirkeun putra lalaki, Mateus. Saatos ngalahirkeun, McDowell ngantunkeun padamelan pikeun cicing di bumi sareng ngagedékeun tilu murangkalih dina kulawarga campuran anjeunna sarengSipowiczparantos nyiptakeun.

Naha Dennis France angkat ka pulisi?

Dennis France, 45 taun, nyaksian dina jangji imunitas tina penuntutan, ngawartoskeun juri yén anjeunna ngahubungi pulisi saatos ditahan Leasure di 1986 sabab anjeunna gugup. 'Kuring sareng Bill (Leasure) parantos ngalakukeun seueur hal babarengan,' saur Perancis.

Dimana Dennis Franz hirup dina hirupna?

Kahirupan mimiti. Franz lahir 28 Oktober 1944, di Maywood, Illionis, putra imigran Jérman Eleanor (née Mueller), pagawé pos, sareng Franz Ferdinand Schlachta, anu tukang roti sareng padamel pos.

Saha kolotna dina pilem Dennis Franz?

Dennis Franz (I) Dennis Franz lahir Dennis Franz Schlacta di Maywood, Illionis, pinggiran kota Chicago, sareng mangrupikeun putra ti Eleanor (Mueller) sareng Franz Ferdinand Schlachta. Bapana imigran Jérman, sareng duanana anjeunna sareng indungna Franz, urang Jerman-Amérika, mangrupikeun padamel pos.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.