Utama > Tour De France > Michael matthews tour de france - solusi pikeun

Michael matthews tour de france - solusi pikeun

Saha anu nyababkeun kacilakaan Tour de France?

Tapi pikeunWisatajanten kasuksesan, hormat kasalametantinapara pengendara! Thekacilakaan disababkeunku tanda penonton éta ngan ukur anu munggarantinadinten bubuka. Pengendara sepeda Jerman Jasha Suetterlin mangrupikeun pengendara anu mimiti ngantep balap saatoskacilakaansareng sadetikkacilakaandibawa turun sababaraha batur, laporan Reuters.29. 2021.

Saha anu kaluar tina Tour de France 2021?



Peter Sagan

Saha numpak Michael Matthews?

Peter Sagan parantos nilarTour de France 2021saatos berjuang sareng nyeri tuur anu parantos mekar kusabab bursitis. Bora-Hansgrohe bentang ampir teu dikenal dina balapan taun ayeuna ti saprak kacilakaan beurat na sareng Caleb Ewan (Lotto-Soudal) dina tahap tilu balapan dimana anjeunna ngalaman cilaka.1

Endah naon carita konyol anu diturunkeun dina méja dina pésta makan atanapi nalika nginum sareng réréncangan anjeun. Kuring yakin anjeun kantos nguping sababaraha carita anu pikasieuneun anu disada teuing pikasieuneun janten leres. Kaseueuran legenda kota henteu langkung ti bisik-bisik Cina; Dicarioskeun terus-terusan dugi ka teu aya anu tiasa émut upami aya bebeneran tina hal éta, tapi kadang-kadang ternyata yén salah sahiji carita pikasieuneun éta leres-leres leres pisan, sareng versi aslina langkung pikasieuneun tibatan anjeun anu Pernah Bisa Bayangkeun. Manusa Héjo Upami anjeun parantos lami di Pennsylvania kulon, anjeun moal ragu ngadangu carita serem 'The Green Man'.



Numutkeun ka legenda kota, anjeunna mangrupikeun jalma anu pikasieuneun tanpa rupa sareng kulit héjo caang. Lalaki Héjo tétéla ngumbara di jalan-jalan di Pennsylvania unggal wengi. Supir sering ngalaporkeun ningali sosok anu pikasieuneun ieu di sisi jalan tengah wengi.

Tétéla yén carita nyata saleresna mangrupikeun musibah sareng katiisan. Lalaki Héjo sanés monster namung pikeun lalaki anu namina Raymond Robinson. Nalika Robinson yuswa dalapan taun, anjeunna nyobian ningali sayang manuk sareng listrik kana sababaraha kabel listrik dina jalur trem caketna.

Robinson sakedik kabur ti maot tapi parah robih. Leungit irung, panon, ceuli, sareng hiji panangan na. Kulit dina rarayna parah pisan ku shock anu janten héjo héjo.



Maka jujulukna The Green Man. Robinson leumpang di jalan-jalan di kuloneun Pennsylvania unggal wengi sabab anjeunna henteu tiasa ka luar siang nalika henteu nyababkeun histeria masal. Tokoh kalangkang Salajengna nyaéta tokoh bayangan.

biking vs lumpat

Kuring yakin yén sadayana parantos nyakseni legenda kota ieu. Dina sababaraha waktos di jalma-jalma hirup, aranjeunna parantos ningal sosok kalangkang ngaliput kamar, kaluar tina juru panonna. Saolah-olah aya anu aya, tapi nalika baralik, teu nanaon.

Éta legenda kota pangkolotna dina buku, sareng carita ngeunaan inohong bayangan misterius anu dicarioskeun sapanjang sajarah. Tapi pikeun lalaki di Fukuoka, Jepang. Legenda kota ieu tétéla leres.



Lalaki éta tétéla cicing nyalira di apartemen. Anjeunna teras nyarios ka jalma-jalma kumaha anjeunna ningali inohong anu kalangkang leumpang ngurilingan apartemen na dina panonna. Anjeunna sumpah hal-hal anu teu sono ti apartemenna; lalaki éta nyatakeun yén aya anu tuang tuangeunana sareng mindahkeun barang-barangna.

Anjeunna ngalaporkeun parasaan anu luar biasa yén mahluk anu sanés sareng anjeunna sareng yén anjeunna teu aya di tempat nyalira. Anjeunna leres leres. Dina hiji dinten anjeunna nyetél kaméra anu disumputkeun di juru na, anu matak pikasediheun ku lalaki éta, nyandak gambar awéwé anu nyelip tina lomari na sareng nganggo apartemenna siga anu bogana. komo nalika mandi.

Bagéan anu paling pikasieuneun nyaéta nalika ningali pilem éta, awéwé éta masih dina lomari, sababaraha suku di tukangeunana. Awéwé tétéla janten Tatsuko Horikawa umur 58 taun. Anjeunna henteu gaduh bumi sareng ngaku ka pulisi yén anjeunna cicingeun cicing di apartemen lalaki éta tanpa kanyaho na sataun katukang.

Mary Berdarah Aya hiji carita rakyat baheula anu disebut Bloody Mary anu sapertos kieu. Nalika anjeun mareuman sadaya lampu, lampu lilin teras neuteup eunteung teras nyanyi 'Berdarah Mary' tilu kali. Raray Ratu Mary I ti Inggris cenah némbongan dina eunteung kalayan éksprési anu pikasieuneun jahat.

Dina sababaraha versi ngeunaan legenda urban ieu, anjeunna nembongan nembongan dina kaca spion sareng orok anu maot dina pananganna. Ieu tiasa janten indikasi tina jumlah keguguran Ratu Maryam anu kuring kantos. Ieu sigana henteu kapendak, tapi aya sababaraha bebeneran ngeunaan legenda kota ieu, sareng anéhna, sababaraha élmu.

Seueur jalma anu nyobaan éta ningali anu anéh dina eunteung. Sareng seueur anu nganggap éta salaku rupa Ratu Mary I, tapi henteu. Anu anjeun saleresna ningali nyaéta raheut anjeun sorangan anu distorsi kusabab anu katelah Pangaruh Caputo.

Épék ieu lumangsung kusabab kakurangan indrawi. Panon urang kakurangan cahaya, tapi otak urang nyobian anu pangsaéna pikeun ningali raray dina eunteung. Ieu ngakibatkeun gangguan sistem pangenal raray otak.

Hasilna nyaéta urang ningali versi distorsi tina raray urang sorangan. anu dina pencahayaan anu goréng tiasa disalah paham salaku nyanghareupan Ratu Maryam. Kusabab kaseueuran jalma anu nyobian ieu ngarepkeun ningali rupa ratu jahat, ieu anu otak ngamungkinkeun urang tingali.

Otak urang kakurangan inpormasi visual, janten sacara alami, imajinasi urang ngeusian lolongkrang. Aya carita anu kasohor yén seueur kolot nyarios ka murangkalih goréngna pikeun nyingsieunan aranjeunna siang, legenda nyebatkeun yén pasangan Cicing di kamar hotél sareng terang ngeunaan bau putrid. Tapi nalika staf hotél henteu ningali nanaon di luar biasa, aranjeunna cicing waé.

Aranjeunna teras mendakan yén bau disababkeun ku mayit anu dieusian dina kasur. Nyatana, éta kajadian langkung sering ti anjeun panginten. Kasus mayit di kasur hotél parantos dilaporkeun di Las Vegas, Atlantik Kota, California sareng Florida.

Kasus anyar lumangsung di 2010 nalika awéwé Memphis ngaleungit dua bulan sateuacan anjeunna akhirna maot dina kaayaan kasur kamar hotél anu anjeunna cicing. Dina dua bulan awakna bobo handapeun kasur, hotél parantos nyéwa kamar pikeun lima jalma anu bénten-bénten, sareng teu saurang ogé panginten nalungtik bau anu anéh. Kamar diberesihan sababaraha kali ku staf hotél salami dua bulan ieu.

Kuring pikir anu beberesih ngan ningali sakilas dina awak sareng mikir, 'Kuring moal dibayar cekap kanggo ngalakukeun ieu.' Cai Hideung Numutkeun legenda kota, aya carita anu matak ngaganggu ngeunaan kulawarga anu ngalih ka bumi énggal. Caritana ogé yén cai seungit, bau hideung hideung hideung kaluar tina sadaya keran di bumi énggalna.

Nalika aranjeunna nalungtik, aranjeunna pikasieuneun mendakan yén anu nyababkeun cai hideung mangrupikeun awak manusa anu terurai dina bak cai na. Éta ngajantenkeun kulit ngarayap dina pamikiran yén ieu panginten leres-leres leres, tapi leres. Kisah nyata, kumaha oge, jauh pisan parah.

Kusabab éta kajantenan di hotél, sanés bumi batur. Salami 19 dinten di 2013, ratusan tamu mandi, ngosok huntu sareng bahkan nginum cai tina bak atap anu aya mayit anu murag tina mahasiswa anu namina Elisa Lam di Hotel Cecil di Los Angeles. Serius jalma, ngan ngajauhan hotél, éta warta goréng.

Dikubur Alive, urang sadayana parantos nguping carita pikasieuneun jalma dikubur genep kaki handapeun taneuh nganggap maotna tapi henteu, carita na ngan ukur urban? Mitos, atanapi aya leresna? Hanjakalna, éta leres, sareng sanés ngan ukur leres, tapi sacara literal kajadian ratusan kali, upami henteu rébuan, kali. Dina akhir abad ka-19, nalika profesi médis henteu maju pinuh, jalma sacara rutin dikubur sacara hirup. Aya 219 kasus anu dipikaterang sareng dilaporkeun jalma anu dikubur hirup-hirup dina akhir abad ka-19.

Tapi ieu ngan ukur anu engkéna dikali, ngan ukur kéngingkeun tanda goresan dina peti anu aranjeunna badé kaluar. Ngan ukur pikirkeun sabaraha jalma ieu kajantenan teu aya anu terang. Kusabab nalika anjeun ngubur batur biasana susunan permanén.

Anjeun henteu biasana ngalakukeun pamariksaan rutin pikeun ningali naha Embah masih hirup di ditu. Nyatana, éta dilakukeun ku rutinitas sapertos jalma-jalma jegud bakal nanem modal 'peti mati kaamanan' sateuacan aranjeunna maot pikeun nyegah pamakaman dini. Coffins anu diwangun-tujuan ieu ngagaduhan alat anu ngamungkinkeun anu disangka almarhum ngiringan bel di luhur permukaan upami anjeunna masih hirup di ditu.

Kami yakin éta timana istilah 'disimpen tina bel' sareng 'ringtone mati' asalna, tapi ieu masih dibahas. Seueur desain peti peti kaamanan ieu dipaténkeun dina abad ka-18 sareng ka-19 sareng dijual ku rébuan. Malah ayeuna aya deui versi modéren peti mati kaamanan pikeun ultra-paranoid kanggo ngagaleuh didinya.

Nalika anjeun ngalangkungan karnaval angker salaku budak, naha kolot anjeun kantos nyarios yén mayit kertas mache anu dipasrahkeun saleresna mangrupikeun mayit manusa asli? Nya, ieu tétéla pikareueuseun sahanteuna hiji pameran. Dina taun 1976, awak awak kaméra ngadamel film episode The Six Million Dollar Man di Nu-Pikeamusement Park di Long Beach, Calif. Nalika aranjeunna nuju nyiapkeun pilem di bumi angker.

Nalika aranjeunna ngahaja peupeus salah sahiji pananganna. Anu pikareueuseunana, prop ieu henteu didamel tina mache kertas, sabab mendakan tulang manusa anu sajati di jero. Sakabeh hal tétéla janten mayit manusa nyata, ngagantung pikeun sadaya barudak ngora ningali.

Éta sanés mayit biasa ogé. Mayitna tétéla janten dalang kriminal Elmer McCurdy, anu ditembak sareng dibunuh ku petugas lokal di 1911 nalika ngarampok karéta. Undertaker éta resep pisan kana karyana anu anjeunna dipajang di pamakamanna kanggo pamér ka palangganna.

Sapertos portopolio mayit anu parah, macabre. Mayit McCurdy tetep dipajang dina pamakaman petugas panjara sababaraha taun dugi ka hiji dinten saderek-saderek McCurdy muncul sareng ngaku mayitna. Tétéla jalma-jalma ieu sanés dulur-dulurna, tapi panitia karnaval anu malas ngadamel alat peraga buatan manusa pikeun tur Mardi Gras anu angker di Amérika anu sieun budak leutik dimana-mana.

Dugi ka tungtungna dipanggihan ku kru pilem di Long Beach, California, sareng anjeunna tungtungna dikubur. Serangga Nyerang Otak anjeun, aya ratusan legenda kota ngeunaan jalma anu meunang ngorondang dina ceuli sareng bangbung teras ngaluarkeun endog na dina tangkorak. Nya, hapunten leres kuring parantos ngawartosan anjeun sabab saatos ngupingkeun anjeun sigana moal pernah kaluar deui.

Jarang pisan tapi kasus anyar kajantenan di 2013 ka Rochelle Harris ti Derby, Inggris. Anjeunna badé angkat ti pakansi di Peru nalika ngamimitian ngaraheutan sirah. Anjeunna teu maliré dugi ka sababaraha jam engké nalika anjeunna ngamimitian.

Anjeunna ngagaduhan nyeri seukeut dina sisi rarayna. Teras, anu nganyerikeun pisan, anjeunna nguping aya sora ngagorowok dina sirahna nyalira. Isukna anjeunna hudang sareng bantal anu dibasmi cairan anu ngalir tina ceulina.

Harris angkat ka rumah sakit di Derby. Saatos sinar-uteuk, dokter ngawartosan yén anjeunna gaduh karat dina kanal ceuli na. Dina waktos éta, anjeunna leres nangis.

Cacing kukituna ngali liang anu jero 12mm dina saluran ceuli na, untungna éta henteu acan dugi kana uteukna sareng nyababkeun karusakan serius. Harris dioperasikeun leutik pikeun nyabut belalang. Ahli bedah mendakan koloni 8 karat karnivora dina ceulina.

Saatos tés laboratorium kauninga yén tukang sihir kedah netep di dieu saatos sekrup. Laleur cacing parantos mabur dina ceuli sareng neundeun endogna nalika anjeunna aya di Peru. Janten upami aya anu tiasa dicandak tina tulisan ieu maka upami anjeun kantos angkat ka Peru nutupan ceuli sareng parios sadayana lomari anjeun di bumi anjeun kusabab aya anu cicing di éta.

Oh, sareng upami anjeun kantos angkat ka karnaval, tong toél alat peraga.

Naha aranjeunna parantos mendakan awéwé anu nyababkeun kacilakaan Tour de France?

Awéwéditahan saatosnyababkeunmassaKacilakaan Tour de Francekalayan tanda kardus - laporkeun. Urang Perancis umur 30 taunawéwédituduhtinateu dihajanyababkeuntatu sareng nempatkeunétahiruptinabatur anu aya résiko.Thepenonton sahadisababkeuntumpukan-masif diTour de Francengabogaanparantosditahan, numutkeun laporan ku Reuters.30. 2021.

Naha aranjeunna mendakan awéwé anu nyababkeun kacilakaan Tour de France?

A nonton awéwé anudipicuréaksi-rantékacilakaansalami anu munggarantinaétaTour de France urang21 tahap dina dinten Sabtu dilaporkeun parantos ditahan. Numutkeun ka BFMTV, kantor berita Perancis, étaawéwéditahan dinten RebodiFinistere,dikalér-kulonPerancis, teu jauhtiétakacilakaansitus. Ngaranna henteu dileupaskeun.30. 2021.

helm sapédah meujeuhna

Naha Peter Sagan di Tour de France 2021?

Tour de France- 'Musibah anu sanés' Kaleb Ewan sarengPeter Saganmusnah nalika Tim Merlier ngéléhkeun sprint kacau. Geraint Thomas, Primoz Roglic sareng Caleb Ewan aya di antara anu pencététadek dina insiden misah salakuéta 2021 Tour de Franceterus miceun drama.28. 2021.

Naha Peter Sagan di Paris Bagus 2021?

126km pikeun lebet dina panggung sareng kebat tetep numpang salaku hiji. Kebat ngayakeun 32km pikeun panggung nalika urang nuju kana jam katilu aksi. 05:01:57 - 11 Maret2021.Peter Saganaya dina jalur balik deui saatos tes positip na pikeun COVID-19.

Naon anu kajantenan ka Michael Matthews di Everest?

Bear Grylls parantos ngajelaskeun kumaha pupusna SpencerMatthews'lanceuk,Michael, dinaEverestngagalkeun kapercayaanna salaku petualangan sareng nunjukkeun anjeunna sisi poék gunung.Michael pupusyuswa 22 taun 1999 nalika nyobian janten bungsu Briton naék gunung.

Naha Michael Matthews kantos kapendak?

Michael Matthewsngaleungit nalika anjeunna ngusahakeun janten bungsu Brit anu naék puncak luhur dunya di 1999. Anjeunna leungit dina salju ageung sareng badai galak di Zona Pati Gunung Everest anu jangkungna, jangkungna langkung ti 8,000 méter.Michaeléta jalma ka-162 anu maot dina Everest sareng awakna henteu kantos ayakapendak.

Naon anu aya dina tanda di Tour de France?

Fans kumpul di sisitinajalan nadikampung-kampung sakumaha pengendara anu liwat mangrupikeun bagiantinatradisi sareng pesonatinaétaWisata. Tapi awéwé étadipatarosan naros kana jalantinasapédah sareng dirinatandaanu maos 'Allez Opi-Omi,' campurantinaIstilah basa Perancis sareng Jermantinakasmaran pikeun nini-nini: 'Buka Embah-Eyang.'30. 2021.

Dimana Michael Matthews bérés dina Tour de France?

Dina 2015, Matthews meunang jersi klasifikasi poin Paris – Nice ogé tahapan. Anjeunna réngsé di tempat katilu di Milan – San Remo. Anjeunna ogé patepung kasuksésan dina tahap pembukaan Tour of the Basque Country ku ngabéréskeun tulisan sakitar sakitar lima puluh pengendara saatos sapoé gunung.

Iraha Chris Matthews mundur ti Giro?

Matthews mundur ti Giro saatos Panggung 10 saatos kacilakaan dina Panggung 9. Dina 2015, Matthews kéngingkeun jersi klasifikasi poin Paris – Nice ogé panggung. Anjeunna réngsé di tempat katilu di Milan – San Remo.

Iraha Michael Matthews ngagabung sareng Tim Mitchelton-Scott?

Dina Agustus 2020, Matthews nandatanganan kontrak dua taun sareng Mitchelton – Scott, anu teras diganti nami janten Team BikeExchange, ti usum 2021. Dina Agustus 2015, anjeunna nikah ka kabogoh Slowakia Katarína Hajzerová.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.