Utama > Tour De France > Peter sagan tour de france 2016 - kumaha ngabéréskeun

Peter sagan tour de france 2016 - kumaha ngabéréskeun

Saha anu meunang Tour de France 2016?

Tour de France 2016/juara



Éta mangrupikeun salah sahiji balapan anu paling diantisipasi. Tujuanana Michael Phelps nyaéta meunang dalapan medali emas, langkung seueur medali tibatan Spitz di 1972. (FRENETISCHE STAFFEL BEIJING 2008 OLYMPIC GAMES) Salawasna pikagumbiraeun dina Olimpiade sareng éta kedah saé.

Final tina relay gaya bébas opat-demi-100 lalaki. Urang Amérika kedah kéngingkeun emas di dieu upami Phelps tetep ngarepkeun harepan na tibatan Mark Spitz. Sareng aya tim Perancis.

Aranjeunna favorit sareng aranjeunna parantos nyarios seueur. Alain Bernard, anu gaduh catetan dunya anjeun dina Hunder Free tadi, nyarios ka koran: 'Nya, kumaha upami urang Amérika? Kami bakal ngabantingkeun aranjeunna. Éta anu urang sumping ka dieu. '(FREDERICK BOUSQUET SILVER MEDAL - FRANCE) Halo? Kami henteu kantos gaduh balapan anu hébat babarengan dina kaayaan anu ngamungkinkeun urang janten karesep.



Éta anu sanés Pamaén renang, manajer, staf téknis, wartawan, jelas anu ngagaduhan carita pikeun balapan ieu. Éta nempatkeun galur ageung pikeun tujuan dasar tim. Upami urang hoyong mikirkeun cara éta, urang parantos aya di arena Colosseum, di koridor, sareng kami siap salaku gladiator, Kaluar sareng pasihan kahirupan urang.

Phelps mana heula. Amaury Leveaux. Perancis mingpin éta.

Pariksa Eamon Sullivan ti Australia! Wah, anjeunna kaluar! Ya Allah! 22,48! Tingali kana garis rékor dunya, aya sababaraha ngojay payuneunana! (ALAIN BERNARD SILVER MEDAL - FRANCE) Halo? Leveaux ampir netepkeun waktos anu pangsaéna dina mimiti relay. Saatos anjeunna, Fabien Gilot ngalakukeun relay anu saé pisan.



Anjeunna nyusul sadaya pesaing sareng sumping dina posisi kahiji sareng di tukangeunana Frédérick Bousquet ngojay kalayan saé pisan sareng kuring nyobian ngusahakeun balapan anu pangsaéna, aya momen nalika kuring nuju giliran 50 méter, dina waktos giliran kuring sadar yén kuring aya dina kalungguhan sareng lulus Australia sareng Amérika. Terus kuring ngomong sorangan, 'Fred, anjeun kedah maju, anjeun henteu kedah retak, anjeun kedah maju pikeun mastikeun yén anjeun menang upami masihan usum ka Alain.' Tapi kuring ningali yén kuring masihan Alain musim sareng ampir 90 satus kalungguhan.

Éta hartosna, kuring masihan anjeunna relay kalayan 1,5 méter kalungguhan. Teu aya anu tiasa kajantenan, moal aya anu tiasa kajantenan ka urang.

Urang bakal janten juara Olimpiade. Kuring ngamimitian 50 méter mimiti gancang pisan. Saatos éta kuring lirén ningali Son Lezak salami 50 méter sésana kusabab kuring napas sadaya opat gerakan di beulah katuhu sareng anjeunna di kénca.



Tapi pikeun sababaraha méter pamungkas kuring ngaraos ayana di bidang visi kuring sareng di mana éta janten rumit. Lezak ngadeukeutan Bernard sakedik. Naha veteran tiasa ngudag anjeunna ka handap sareng narik shocker di dieu? Nya, teu aya lolongkrang, cekap cekap! Bernard kaleungitan taneuh saeutik.

Kadieu Lezak! Luar biasa dina tungtungna! Anjeunna tumaros! US ngalakukeunana! Anjeun tumaros! Harepan Phelps hirup! Kuring sadar nalika Alain aya dina 75 méter, nalika anjeunna 25 méter payun, kuring sadar kami éléh balap, sareng kuring ningali anjeunna tetep pas dina jalur, kuring ningali urang Amérika anu naék dina balapan leres-leres surfing sareng kuring nyarios ka diri kuring yén seueur teuing kasalahan anu parantos dilakukeun sareng kami moal kaluar ogé. Detik-detik akhir saatos némpél témbok nalika kuring sadar yén kami sanés anu munggaran, kuring kuciwa pisan sareng babaturan sakelas kuring anu ngojay leres pisan di payuneun kuring. Kuring ngarasa yén tanggung jawab éta sadayana milik kuring.

Kuring ngarasa kagagalan ieu sareng kuciwa ieu. Sareng anjeun henteu kéngingkeun dalapan ratusna. Sareng kuring henteu hoyong nyarioskeun éléh.

Abdi teu badé nyarios yén kami kaleungitan gelar. Kuring ngan ukur nyarios yén kami henteu meunang, kami henteu tiasa meunang dinten éta. 46.06 Beulah pikeun Lezak! Naon ngojay gancang nalika anjeun peryogi! Saha anu nyarios ayeuna Kagét.

Saur anjeun kedah nganggo kecap anu sanés tibatan 'smash'. Wah! Pamisahan usum anu paling luar biasa anu kuring kantos tingali dina kahirupan kuring. 46 susun! Dina waktos éta kuring langkung merhatoskeun Alain, anjeunna kalindih.

Anjeunna henteu acan kaluar tina cai, anjeunna nempatkeun sirah kana pananganna sareng mimiti nangis nyarios yén éta sadayana kalepatan. Janten kaayaan sareng tingkah laku sareng kaayaan moral Alain, batur sapagawean kuring, langkung penting pikeun kuring tibatan ngagungkeun batur. Janten leres éta Jason Lezakt ngamanpaatkeun gelombang kuring nalika kuring mimiti ngaliwat pisan kénca 50 yard.

Éta nempel kana tali linen, éta nempel di gigir. Sareng sajabina, éta nyangkut kana sisi relay Amérika. Teras Jason Lezak kalayan kajelasanana, sadaya kecerdasanana sareng sadaya pangalamanana, ngan dina hiji waktos anjeunna ogé tetep kana garis, jarak anu pondok ti Alain.

Anjeunna nyandak gelombangna sareng ngagunakeun kecepatan anu Alain ngahasilkeun pikeun anjeunna sareng ombak gelombang ieu deui. Ieu ngamungkinkeun anjeunna pikeun ngahémat énergi sareng ngagancangkeun 15 méter terakhir nalika Alain retak fisika lly. (CAMILLO CAMETTI CHAIRMAN FINA MEDIA Committee) Lezak sacara alami ngawangun motivasi ti Olimpiade saméméhna.

Tapi Michael Phelps ogé meunang dalapan gawang medali emas. Sabalikna, éta leres-leres gélo. Mangrupikeun usum tercepat anu pernah aya.

Pikeun kuring, alesan anu kami henteu kéngingkeun nyaéta nyatakeun yén palatih nyandak kaputusan pikeun ngarobih urutan musim sajam satengah sateuacan usum finale, anu mangrupikeun kenaikan anu setrés pikeun sadayana, tapi anu utamina pikeun Frédérick Bousquet sareng kuring, sabab ujug-ujug ngamimitian katilu sareng kaopat dina hiji musim henteu sami. Anjeun ngaco balapan. Kumaha aranjeunna tiasa ngagagalkeun urang sapertos kitu? Kami henteu kéngingkeun sareng kami.. urang leres-leres kaleungitan.

Parantos dalapan taun ti saprak éta kajantenan sareng nalika kuring nyarioskeun ngeunaan éta kuring masih gaduh émosina anu sami anu menonjol sabab pikeun kuring aranjeunna milik Kami momen éta, sareng masih sesah nyarioskeun deui ayeuna. (FRÉNÉS REVÉNÉRÉN EMPAT TAUN LEBIH DITAMBAH JEUNG BEULEUNG AMERIKA BAGI EMAS.) (BERNARD CALM DARI NGIMPI DI 2012.

Anjeunna ditambihan ka Aula Perenang ANTARABANGSA INGGRÉ INGGRÉN KASALUKTAS KELAS 2017.)

Sabaraha yuswa Peter Sagan?

Peter Sagan/Umur

naha anjeun pikir anjeun émut nalika ningali roubaixin munggaran kuring di 2010 sareng genep taun nyetirna karasaeun kuring teu kedah aya didieu ayeuna ieu balapan khusus, meureun ieu Klasik anu paling kawéntar di musim semi sareng ogé pikeun kaseueuran supir éta klasik pamungkas pikeun sadayana jalma rada gugup atanapi sobat, maksadna, aranjeunna ngajalankeun jalan-jalan di nagara kuno sareng jalan batuan anu parantos aya pikeun allah anu terang sabaraha lami, janten urang adaptasi lingkungan dina lingkungan kuno éta anu leres-leres payung kuring éta sapertos menit hirup batur nyaéta lumayan hirup pikasieuneun ngeunaan dunya pangageungna ngaleungitkeun anjeun rumah sakit sadinten anu atos gugup yén bumi anu kuring badé turunkeun saé pisan sapertos anjeun terang yén kami datang ka dieu unggal taun nagara éta balapan sok dimimitian di dieu janten asa kawilang akrab yén kuring kéngingkeun éra BA yén kuring gaduh lisénsi sareng parantos lami teu nyangka bakal kantos sumping dina waktos éta Pendak deui, éta leres-leres endah Sigana mah t didieu seueur jalma di dieu Aya jalma anu terang ngeunaan Ngabuburit sareng anu ngarepkeun anjeunna bakal gancang pisan balik. Anjeunna gancang pisan ngagaduhan Porter Bay anu dipikaresepna. Balapan anu paling cocog sareng kuring dina sababaraha bulan terakhir karir kuring kuring balik deui tina kacilakaan anu parah janten butuh unggal balapan pikeun balik ka tingkat anu saé saur kuring dina waktos lomba ieu janten kuring bagja abdi angkat ka Jamal Cam Headmekanic ti Tim Balap BMC, anu mangrupikeun tangtangan anu paling ageung pikeun mékanika pikeun nyandak sapédah dina target tanpa masalah ok kami bakal goréng aéh éta tugas urang pikeun ngaleungitkeun setrés ti katuhu janten anjeun tiasa ngaraosan carita di dieu janten aranjeunna sadayana bungah kusabab urang gaduh sababaraha jalma ngora di tim éta pertama kalina aranjeunna datang ka dieu mangrupikeun kahiji waktos aranjeunna badé ngadamel batu batuan aranjeunna leres-leres bungah ngamimitian punten kuring langkung katingali maju ka tunggang gunung kuring bakal aya dina akhir taun hayu atuh maén babarengan sareng nunjukkeun tiasa ngalakukeun anjeun

Saha anu paling dipikaresep meunang Tour de France?

Rekor juara panggung tinaTour de Francenyaéta 'kanibal' Eddy Merckx (Bélgia) kalayan 34 kameunangan unggal dinten, bintang pecut Mark Cavendish (Britania Ageung) sumping saléngkahna langkung caket sareng anjeunna kalayan 33 kemenangan.

Saha ngarah saha Peter Sagan?

Dipindahkeun ka usum 2017Saganka tim Jérman Bora-hansgrohe, anu nampi lisénsi salaku UCI WorldTeam pikeun kahiji kalina taun ieu.

PÉRÉS SAGAN: Éta taun anu istiméwa. Kuring meunang kajawaraan dunya. Sigana mah éta hasil anu paling endah dina kahirupan kuring.

Ngan hiji lalaki di dunya anu tiasa gaduh kaos ieu, henteu unggal taun. Abdi panginten waktos nalika kuring nyebrang garis finish sareng saatos balapan. Kuring ngarasa bénten, siga euforia.

Teras kameunangan anu sanés, kuring nikah. Sareng éta sababna mangrupikeun taun anu khusus. Milan-San Remo mangrupikeun perlombaan anu penting pisan sabab éta mangrupikeun momen anu munggaran dina taun éta sareng gampang pisan balapan di Milan-San Remo tapi hésé pisan meunang.

Aturan kuring pikeun tim pikeun ngamimitian musim ka awal anu hadé. Palasik penting pisan pikeun sadayana, pikeun kuring, pikeun tim. Jelas kuring hoyong nyobian meunang balapan sareng kuring pikir katerampilan numpak kuring tiasa ngalakukeun padamelan anu saé pisan.

Henteu ngan ukur jalan sareng taktik dina balapan sareng gaya balapan, éta kamikaze. Seueur jalma nyarios ka kuring anjeun tiasa ngalakukeun nanaon. Tapi éta henteu leres.

Abdi pasti moal aya didieu tanpa sapédah. Tapi tetep, penting pikeun senang-senang. Nalika kuring ngamimitian balapan, nalika kuring turun tina beus, éta gélo pisan kadang-kadang.

Tapi kuring ogé lalaunan ngabijilkeun penggemar. Nalika kuring anom kuring hoyong ningali jalma éta atanapi supir éta ogé. Kuring ngarti jalma ogé, upami meureun aranjeunna nuju liburan, aranjeunna angkat ka balapan, aranjeunna bakal ningali supir sareng sadayana, suasana angkat? Kami henteu ngalakukeun nanaon? Henteu saé saur kuring mah.

Upami aranjeunna hoyong ningali kuring, kuring hoyong milik kuring Laksanakeun anu pangalusna pikeun nembongkeun hiji hal. Abdi atoh pisan. Kuring parantos mendakan bakat sareng janten pengendara sepeda tiasa janten impian.

Tapi éta impian anu sesah pisan.

sapédah kuring dipaling anyar-anyar ieu

Saha anu meunang bungsu tina Tour de France ti saprak 1945?

Egan Bernal nyaétaj? ngster Wisata-ti-Perancis-Winner salami 110 taun - Blick.

Saha anu meunang bungsu tina Tour de France?

Juara panggung anu bungsu sepanjang waktosnyaétaFabio Battesini (Italia), anu kéngingkeun bagéan sadinten dina 1931 dina yuswa 19 taun.

Saha anu meunang Tour de France 2000?

Dina akhirWisatadijantenkeun lomba panggung pangageungna di dunya eureun di Freiburg di beulah kidul Baden. Sidang waktos individu terakhir ti Freiburg im Breisgau ka M? LhausenmeunangArmstrong, anu henteu kantos kéngingkeun panggung sateuacanna, payuneun pahlawan lokal Jan Ullrich.

Saha anu meunang Tour de France 2001?

Dina akhir tilu minggu, Lance Armstrong meunang juara pikeun anu katilu kalinaTour de France.17. 2019.

Saha anu meunang 2016 Tour de France?

Bardet kéngingkeun panggung ka-19 pagunungan sareng ngalih kana tempat kadua sacara umum sareng sanaos nabrak hujan, Froome sanggup manjangan kalungguhanana. Anjeunna teras nyekel kalungguhan nepi ka finish di Paris. Klasifikasi poin dimeunangkeun ku Sagan, anu meunang tilu tahap. Rafał Majka Tinkoff meunang klasifikasi gunung.

Iraha Tour de France ngamimitian sareng bérés?

2016 Tour de France mangrupikeun édisi ka-103 tina Tour de France, salah sahiji Grand Tours bersepeda. Balapan 3,529 km (2.193 mi) -long diwangun ku 21 tahap, dimimitian dina 2 Juli di Mont Saint-Michel, Normandia, sareng dipungkas dina 24 Juli ku panggung Champs-Élysées di Paris.

Saha 10 pengendara top di Tour de France?

Ranking individu UCI World Ranking dina 24 Juli 2016 (1-10) Peringkat Sateuacan. Nami Tim Poin 1 1 Peter Sagan (SVK) Tinkoff: 3233 2 30 Chris Froome (GBR) Tim Langit: 2569 3 2 Alejandro Valverde (ESP) Tim Movistar: 2269 4 4 Nairo Quintana (COL) Tim Movistar: 2250.25 5 18 Romain Bardet (FRA) AG2R La Mondiale: 2017 6 11 Richie Porte (AUS)

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.