Utama > Tour De France > Pinot tour de france - kumaha carana ngahontal

Pinot tour de france - kumaha carana ngahontal

Saha anu meunang Tour de France ayeuna?

Tour de France 2021 - Peunteun sacara umum saatos 13 ti 21 tahap
RgNamiTim
1Tadej PogacarUni Émirat UAE (UAD)
duaRigoberto Uran UranEF Education-Nippo (EFN)
3Jonas Vingegaard RasmussenJumbo-Visma (TJV)
4Richard Carapaz MonténégroIneos Grenadiers (IGD)



Wilujeng, saliwatan, hatur nuhun! Jam 119, nyaéta 100 kilométer ti bérés, Tour de Tietema Super Sprint sabaraha? * Ngajantenkeun isyarat artos * Amplop anu kentel pisanJasper, 100 kilométer ti bérés mangrupikeun tujuan Tour de Tietema 100k- Sakumaha seueur penghasilanna? Seueur artos Kaos Naha anjeun badé nyerang? Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring nganggo kaosStefan mana ogé tegangan naon dina peloton, sadayana terang yén aranjeunna kedah istirahat dinten ayeuna Dylan, kuring gaduh patarosan - Bejakeun ka kuring, naon kasempetan anjeun bakal tiasa ngajalankeun dinten ayeuna? - 0% 0%? Teu aya patarosan deui, Matej, garis finish aya dina kilométer 119

Éta 100 kilométer ti bérés. Anjeun kéngingkeun harga anu istimewa pisan upami anjeun dugi ka dinya- Naon éta? Harga anu istimewa pisan - Oke, kuring bakal ningali anjeun ngalakukeun anu pangsaéna, leres? Oke, kabeneran! Supirna terang naon anu diarepkeun dina 100.000 méter ti bérés. Urang bakal nyetél sadayana, tanda, garis finish.

Panasaran saha anu badé janten garis finish kahiji nyebrang! Bas, urang dimana? Kami tangtosna 100.000 méter ti bérés di Carcasonne Kami ngalakukeun anu nyata di dieu Urang bakal dugi ka garis finish di dieu, garis bodas peuntas jalan- Terus tingali saha anu nyebrang garis finish heula Sadayana ditandaan ku tanda Sakumaha jauhna? Fans parantos aya, urang kedah ngiringan seueur jalmi supados tetep aman. Ayeuna urang kedah nyiapkeun hal-hal terakhir, sabab éta gancang sumping! Urang kedah ngalaksanakeunnana gancang pisan, éta kedah gancang pisan Tiasa? Masih tiasa angkat Naha garis finish lempeng? - Leres ampir saur kuring pangsaéna pikeun lumpat ka kénca Leres, saur kuring ogé Saha anu bérés poto? Éta mangrupikeun tugas anu penting, dina balapan-balapan anyar kadang-kadang nunjukkeun yén éta tiasa pikabungaheun, sumawonna sabab pikeun lumpat ieu. Tapi ogé tandana, saratus méter sapertos kitu? Dupi urang nempatkeun tanda-tandana? Aya organisasi ageung di tukangeunana, kuring bungah éta kuat padet.



Sadayana terang peranna. Di dieu urang ngagaduhan masalah Devin, aya tihang di dieu, tapi éta aya saratus. Kumaha urang ngalakukeun éta? 90 méter ogé saé.

Naha éta katingali jelas? Kumaha kuring kedah ngalereskeun ieu? Sabaraha lami deui urang gaduh? Henteu - henteu kunanaon? Henteu, kai moal caket Ditilik ku mobil, urang teu gaduh lami pisan. Katingali? Nya, henteu leres. Ayeuna kumaha? Meureun urang kedah Pasang magang di dieu ku tanda Ah enya, rencana anu saé anjeun magang anu pangsaéna sahingga anjeun tiasa ngadamel tanda anu paling penting Dimana saratus méterna? Kira-kira saratus méter ti gawang Siapkeun ogé kitu? - Leres, saha anu saleresna aya dina grup luhur - Hayu urang tingali, nami cocog, Goldstein.

Sean Bennett sareng Pierre Latour Éta mangrupikeun basa Perancis, Amérika atanapi IsraélTDT, 100,000Supir Tukang Sadayana parantos siap, garis finish, tandana nunjukkeun. Supirna datang - saha saur anjeun anu bakal meunang? Sok sesah nyarios. Jigana kusabab urang aya di Perancis, Latour - panginten ogé kitu.



Éta ogé bakal janten juara munggaran anu saé pikeun Palmares kami. Abdi badé méréskeun poto di dieu, naon anu kuring kedah lakukeun? Ieu hiji-hiji garis finish anu paling aman anu kuring kantos tingali Gampang lempeng ka hareup, teu aya riungan di jalan Anu leres-leres diatur pisan dijaga ku pulisi - saha anu kaditu kadieu, naon anu anjeunna meunang? Sareng aranjeunna aya, aranjeunna kéngingkeun kaosSocks, kembang, kiridit balanja di webshop kami Sakumaha saleresna? 50 kiridit balanja sareng pengiriman barang gratis Euro badé sumping? Aya tilu lalaki anu bakal merjuangkeun éta. Éta antara Goldman, Bennett, sareng Latour Sumuhun, aya dimana waé! - Dupi anjeun sumping ka ditu? Aranjeunna sumping! Éta kalulusan anu saé pisan.

Éta teraskeun! Oh, aranjeunna silih damelkeun waktos anu sesah Saha anu badé kéngingkeunana? Éta Latour di luhur Éta Latour di luhur sareng Latour nyandak kameunangan! Latour nyandak éta, naon lumpat a! Latour meunang Klasifikasi Superfinish tina Tour de Tietema 100K Kudu ningali deui bérés poto? Éta hadiah kahiji, anjeunna nyangking Tour de France ieu, saé pisan! Sareng ayeuna kana tujuan pikeun nyerahkeun paket hadiah ageung, dinten na parantos saé Ieu datang peloton anu sono kana hadiah Anjeun ngan moal tiasa gancang-gancang teuing Tujuanana didieu Kami parantos sumping di Carcasonne, dimana dinten ayeuna sanés aktual tujuan Hadiahna aya Hadiah anu sanésna aya dina kantong kuring. Janten didieu juara moal lulus - ieu Latour, éta parantos ditangtoskeun, urang badé ngantosan anjeunna, janten urang antosan teras! Kembang geulis ti lalaki wijaksana Anjeunna bogoh ka abdi, anjeunna henteu bogoh ka abdi

Kuring miharep Pierre resep ogé, aya kembang Perancis Siklus gampang ampir réngsé, anjeun masih gaduh 1,5 kilométer pikeun nyetir Nya, hayu urang tingaliTeu, henteu, henteu, Latour Urang bakal mendakan Latour ayeuna Saha anu meunang? - CavendishAh oke Henteu Latour? Naha anjeun ningali 201, éta nomer jersi na- Kuring henteu acan ningali éta acan Kuring henteu acan ningali anu ti tim ieu atoh kuring ningali beus na Saha anu meunang? Latour! Di dieu, Piér, 201 huh! Henteu Piér, anjeunna parantos aya dina beus? Anjeunna nomer 201, sanés? Naha anjeun ningali Piér acan? Dupi abdi naros? Anthony, dimana Piér? Teu acan aya didieu! Oke, nuhun! Anjeunna henteu acan lebet, kuring nguping. Meureun anjeunna nandatanganan sababaraha tanda tangan.

sajarah sapédah harley davidson



Ieu mangrupikeun kendaraan pendukung anu hartosna anjeunna badé sumping. Ieu Piér? Ieu Piér, saur kuring. Éta Piér, jalma sadidinten! - Langsung kaméra pikeun anjeunna sareng

Anjeunna lebet kaPierre langsung di Kedah urang ngalirkeun deui? Aya harga pikeun Pierre Naha mungkin? Pikeun sumanget juang Naon éta? Abdi henteu kénging

Upami anjeun ngagaduhan éntri anu pangsaéna, anjeun bakal kéngingkeun kaos sareng kaos kaki anu resep pisan ku Piér teras kuring nyarios Salam ti CarcasonneAu révoir! Janten debacle Carcassonne aya dina pilem?

Saha anu meunang Tour de France 2020?

Pogacar meunangnaWisata, Bennett nyandak tahap menangdiParis

Tadej Pogacar gaduhnaTour de France 2020meunang.

(REVOLUSI CYCLING AFRICA) (DESA TSEAZEGA, ERITREA) Kami ngan ukur patani. Mimitina kuring henteu terang perkawis bersepeda. Rencana kuring pikeun ngadamel patani anu saé. (SOLOMON DEBESAY, FARMER) Abdi henteu kantos ningali anu sumping.

(MOSANA DEBESAY, ROYÉSIKLING - TIM NATIONAL ERITREA) (MEDAL EMAS - KABEH GAME AFRICAN 2015) Ngabuburit parantos lami aya di Eritrea, teras-terasan sanaos perang sareng jaman susah, urang kantos ngalaman. diwariskeun urang Itali. (ERITREA, THE CYCLING DYNASTY) (ASMARA, ERITREA) Ngabuburit dibawa ka Eritrea ku penjajah Italia.

inti tabata

Dina 1936 ngan urang Italia gaduh sapédah. (YEMANE NEGASSI, DUA KALI OLYMPIAN) (YÉDÉNGÉLIKASI ÉLITRI ERITREAN) Penduduk lokal mimitian nganggo bersepeda pertengahan taun 1940an. Sapédah ieu mangrupikeun buyut. (MEHARI TESFAY, MEKANIK) Éta mangrupikeun Windsor, didamel di Italia.

Éta parantos damel tanpa masalah salami 60 taun. Sadaya murangkalih sareng saderek urang parantos diajar sapédah ieu diajar. Sadayana ngurilingan sapédah.

Sadayana barudak Eritrea terang perkawis bersepeda. Olahraga mangrupikeun bentuk perjuangan kalapa

Nalika urang nyarioskeun olahraga kalapa, 'Berbere' bersaing ngalawan urang Itali, sareng ieu ngagambarkeun perjuangan ngalawan kolonialisme dina waktos kritis ieu. Ngabuburit ngagaduhan sejarah panjang dina balapan Eritrea anu diayakeun unggal akhir minggu. Sareng kuring nonton aranjeunna sareng réncang-réncang kuring, Yemane Tekeste, Zeregabir (SAMSOM SOLOMON, PELAJAR PASUKAN NEGARA ERITREA) sareng surak-surak supir anu paling saé waktos éta.

Aranjeunna diideuan kuring naek sapédah. Kuring mimiti ngabijilkeun taun 1962. (OLYMPIC GAMES, TOKYO 1964) Dua taun ka hareup, nalika umur kuring 18, kuring cukup untung pikeun miluan Olimpiade 1964.

Ieu mangrupikeun pencapaian pangageungna, momen anu pangsaéna dina kahirupan kuring. Nalika kuring ngabandingkeun dinten-dinten ayeuna kuring ngamimitian, éta ngajantenkeun kuring resep pisan ningali kamajuanana. Janten wanoja Eritrea munggaran anu bersaing dina Olimpiade, impian kuring anu gedé.

Dina budaya urang, budak awéwé teu disarankeun pikeun ngamimitian Ngabuburit. Jalma mikirkeun budak awéwé kedah cicing di bumi sadaya waktos. Éta parantos mangaruhan kana jumlah supir awéwé di Erit rea.

Kuring bahkan ngagaduhan koméntar négatip ti kulawarga anu sanés. Anjeunna tiasa mutuskeun naon anu pangsaéna pikeun anjeunna. Frekalsi ngagaduhan anu nyababkeun sakumna kulawarga kana bersepeda.

Dulur-dulur kuring mangrupikeun inspirasi kuring anu pangpayunna pikeun ngawitan bersepeda. Daérah Debesays mangrupikeun kulawarga anu suksés pisan. Aranjeunna kulawarga anu kuat, séhat.

Éta pisan héran. Hiji dinten Mekseb tumaros nalika anjeunna aya di divisi katilu, nyabak batur. (MEKSEB DEBESAY, CYCLING ROAD - TEAM DIMENSION DATA) (ANUGERA RIDER AFRICAN TERBAIK 2014) Leres, anjeunna tumaros - nyabak sadayana sareng kéngingkeun lomba nyalira.

Teras panitia nyungkeun anjeunna ngeureunkeun balapan sareng anjeunna meunang. (TOUR OF ERITREA 2013) Nalika kuring meunang gelar pengendara Afrika anu pangsaéna di 2014, taun ieu mawa seueur parobihan dina kahirupan kuring. (RWANDA-TOUR 2014) Momen anu paling bagja pikeun kuring nyaéta nalika kuring janten propésional sareng Tim Diménsi Data.

Dua kokolot pensiunan sareng Mosana ngagabung sareng tim buana. Mekseb tiasa janten salah saurang pengendara motor pangsaéna dina sababaraha taun, aranjeunna silih bantosan salaku kulawarga, saur kuring éta konci pikeun kasuksesan aranjeunna. Kuring yakin Mosana bakal suksés, sakumaha ogé lanceuk kuring Yakob.

Terhormat Eritrea, dina program dinten ayeuna, Merhawi Kudu parantos balik ka bumi saatos sababaraha balapan - Wilujeng sumping, Merhawi. - Hatur nuhun, Ema, anjeun pamilon bungsu dina Tour de France, kalebet Vuelta a Espana sareng Giro d'Italia. (MERHAWI KUDUS, CYCLING - TEAM DIMENSION DATA) (NUNGTUNG RÉSUL AFRIKA Kahiji DI TOUR DE FRANSIA) Kami leres-leres ngarepkeun ngarengsekeun sejarah, khususna sareng Daniel, kami mangrupikeun pengendara Afrika munggaran anu bersaing dina Tour de France.

Upami kuring réngsé balapan ieu éta bakal hartosna kuring bakal nyieun sajarah anu hébat. Kami ngamimitian perayaan, éta bener-bener endah pisan. (BEREKET MENGISTEAB 'DANIEL JEUNG MERHAWI') Untung waé yén bersepeda kami parantos dugi ka tingkat ieu (DANIEL TEKLEHAIMANOT, ROY CYCLING - TEAM DIMENSION DATA) (CYCLIST Élitis Olimpiade Kahiji) Jalma ngora bakal datang.

OLYMPIC GAMES, RIO 2016) Kami yakin naon anu kami lakukeun ngarah ka luhur jadi urang kedah tetep jalan ka arah éta. Hasil Daniel di Rio de Janeiro nyaéta rékor anu pangsaéna dugi ka 2.400 méter ngabantosan urang. Éta mangrupikeun faktor anu penting dina kasuksésan urang dina Ngabuburit.

Kusabab kitu urang ngagaduhan pendaki anu pangsaéna di Afrika. Drive ti Asmara ka Massawa kalolobaanana Turun gunung. (ASMARA - MASSAWA 65 KM DESCENT) Turun tina 2.400 dugi ka 200 méter.

Jalanna kalolobaanana turun ka sababaraha juru, impian kuring nyaéta kerja keras sareng ngalakukeun wisata hébat. Kuring miharep pikeun mimbar atanapi pikeun hasil taun payun. Impian pangageungna kuring nyaéta angkat ka Perancis.

pembiayaan sapédah

Kuring henteu kantos ngenalkeun diri dina tingkat ieu. Kemenangan ngabutuhkeun pangorbanan sareng pangabdian anu hébat. Upami anjeun merjuangkeun, anjeun moal nyerah.

Anjeun kedah teraskeun. (ELHAM MOHAMED, 'NUNGGANG')

Saha anu dipikaresep di Tour de France?

Egan Bernal (Ineos)

Penilaian: Kolombia meunang, héran pikeun seueur, nyaétaWisata2019 kalayan ngan ukur 22 taun. Taun ayeuna anjeunna angkat salaku puncakKaresepnepi ka mimiti.

Saha anu paling sering meunang Tour de France?

Supir Eddy Merckx tiasa ngahontal total 34PanggungdinaTour de Francemeunang sahingga ngagaduhan catetan.

Jérman leres-leres henteu kunanaon. Wasit. Wasit enya! Wasit.

Thiago, pamuter top. Kuring reuwas. Wilujeng sumping édisi anyar tina 1: 1 omongan urang.

Sareng kuring mangrupikeun saurang nonoman anu nembé aya di Munich salami genep bulan, tapi dinten ayeuna sapuk pikeun masihan wawancara Jerman kahijina dinten ayeuna. Kuring bagja pisan yén anjeun aya di dieu, Alphonso Davies. Hai

Hai Anjeun parantos satengah taun di Munich. Kumaha anjeun parantos netep? Munich mangrupikeun kota tempat anu saé pisan sareng kuring resep pisan.

Sadayana lumangsung kalayan saé pisan sareng réncang tim kuring, palatih, fisios sareng sadayana pagawé. Kuring ngarasa alus di dieu. Alus! Abdi émut nalika anjeun dugi ka Munich sareng ngayakeun kaos Bayern anu anyar di Bandara Munich ku imut anu seuri.

Tingali dina waktos anjeun didieu dugi ka ayeuna. Leres, Halo, éta kuring, Phonzie! Éta Alphonso Davies. Éta mangrupikeun karir anu pondok tapi spektakuler dugi ka ayeuna anu mingpin Alphonso Davies ka Bayern Munich, lahir di Ghana sareng digedékeun di Kanada, bakat na nunjukkeun dina umur ngora pisan.

Davies ngadamel debut MLS pikeun Vancouver dina yuswa 15 taun sareng gancang ngahasilkeun pangaruh. Anjeunna maén pikeun Kanada pikeun kahiji kalina nalika anjeunna 16, ngajantenkeun anjeunna pamuter nasional bungsu di nagara na dugi ka ayeuna. Salila Tour Musim Panas Audi 2018, FC Bayern Munich mastikeun transfer na sareng Davies sumping ka Munich dina bulan Nopémber 2018.

Anjeunna parantos janten bagian resmi ti skuad Bayern ti saprak Januari, damel debutna pikeun tim kahiji sareng mencetak gawang kahijina dina kameunangan 6-0 ngalawan Main z. Umur 18 taun ngarasa betah di Munich sareng parantos adaptasi sareng budaya Bavarian, diajar basa Slavia Bavaria salian ti basa Jérman. Abdi henteu lahir kamari.

Dadah. Dadah. Upami kuring nyarios anu leres.

Dadah. Dadah. Kumaha imahna! Bavarian bahkan langkung hese tibatan Jérman.

Anjeun nembé kedah pamitan ka nagara asal. Anjeun ngan 18 taun nalika anjeun angkat ti Kanada sareng Vancouver, janten wartoskeun kami bédana antara dua nagara. Bahasana tangtosna bénten sareng usum tiris langkung tiis di dieu Kanada.

Kanada langkung santai saleresna langkung santai? tibatan Jérman tapi Jérman sampurna saé.

sapédah gunung gratis

Tangtosna, maén bal béda, urang Jérman ngadukung timna langkung ti Kanada. Aya Langkung kipas? Leres, aya langkung seueur penggemar sareng jelas maén bal langkung ageung di dieu. Abdi resep éta.

Anjeun resep maén didieu? Abdi resep pisan kana basa Jerman anjeun. Kuring diajar basa Perancis salami tujuh taun di sakola sareng kuring henteu leres-leres dugi ka handapeunana. Hormat pikeun éta! Hatur nuhun.

Sakumaha saé ningkatkeun Jerman anjeun? Kuring Pilem nonton kalayan terjemahan. Tarjamahan Jérman. Jérman leres sesah.

Leres, sesah pisan. Hese diajar, tapi kuring ngalakukeun anu pangsaéna. Mertimbangkeun éta nembé genep bulan ka pengker, urang Jérman saé saé pisan.

Lebetkeun kecap Jerman anu saur anjeun leres? lucu pisan? kecap lucu. Anjeun gaduh seueur kecap lucu. Abdi resep 'umpires' - umpires. 'Wasit?' - Wasit? 'Wasit' - wasit.

Hésé pisan ngucapkeunana. Éta pisan tangguh. 'Wasit' - wasit.

Abdi langkung resep nyarios 'wasit'. 'Wasit'. Impénan nyaéta maén pikeun Bayern Munich.

Caritakeun ngeunaan léngkah munggaran anjeun di dieu. Naon kesan munggaran anjeun kana kleub anu anjeun pikahoyong pisan pikeun ngiluan? Säbener Straße mangrupikeun kelas munggaran, lapangan latihan, perawatan tim, staf, tuangeun. Dahareun anu saé.

Leres! Sadaya hal ieu saé pisan sareng teratur pisan. Naon tantangan anu paling hébat pikeun anjeun sareng anu paling hese dikuasai 'Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring tanpa kulawarga sareng réréncangan. Abdi sono ka anjeunna.

Kulawarga anjeun masih di Kanada. Persis. Tapi kuring nganggap yén anjeun bakal hiber deui nalika usum panas.

Wajar. Nganjang. Saha babaturan anjeun anu parantos paling berkesan dugi ka ayeuna? Saha anu anjeun parantos terang paling seueur ti saprak ayeuna? Meureun Thiago.

Henteu masalah dimana anjeunna maénkeun anjeunna sok janten pamaén top. Tanggal 17 Maret anjeun maénkeun ngalawan Mainz di Allianz Arena sareng nyetak gawang munggaran anjeun pikeun Bayern Munich saatos 70 menit. Ngajelaskeun perasaan.

Kuring reuwas. Leres. Kuring saleresna nyetak gol di payuneun pawang bumi.

Sadaya pameget sareng sadayana surak. Éta pasti raos anu luar biasa. Anjeun parantos maén di MLS pikeun Vancouver Whitecaps salami sababaraha taun ka pengker.

nagara paling bahaya

Ayeuna anjeun aya di Bundesliga. Kumaha tingkat maén dina ngabandingkeun? Bundesliga hebat sareng salah sahiji liga 5 luhur di dunya. Timna sadayana kualitasna saé sareng unggal lawan sesah maén.

Naha Bundesliga langkung tangguh? Leres pisan. Bener pisan beuratna. Tim baskét FC Bayern Munich parantos lancar pisan dina usum kieu sareng kuring terang anjeun parantos ningali aranjeunna maén dina Audi Dome.

Sareng nembak sababaraha ember. Kumaha anjeun resep pangalaman éta? Kubah Audi hebat, timna saé pisan sareng kuring resep waktos abdi didieu sababaraha gambar anjeun dina Bayern Challenge. Janten? Duh panangan kuring ngageter.

Henteu. Kumaha éta? Éta lucu pisan. Saé pisan.

Kalayan gambar ieu kami hoyong pamit sareng ucapkeun hatur nuhun, Alphonso Davies, pikeun sumping ka dieu dinten sareng parantos wawancara Jerman munggaran anjeun sareng kami. Sing salamet! Hatur nuhun. Éta mangrupikeun biantara 1: 1 urang sareng pendak sareng anjeun minggu payun.

Saha anu bakal meunang Tour de France 2020?

Tadej Pogacar gaduhnaTour de France 2020meunang.20.09.2020

Jérman mana anu meunang Tour de France?

Sapédah profésional Nils PolittKagunganKagét tahap ka dua belas tinaTour de France gewonnenjeung saterusna pikeun anu munggaranJérmanMeunangna dinten dina Wisata ka-108 di Perancis. Mangrupikeun pencapaian paling hébat dina karir profesionalna.dua

Saha anu ayeuna nganggo kaos héjo dina Tour de France?

Peter Sagan imKaos héjo: Supir ti Tim Bora-hansgrohe mangrupikeun juara catetan tiJerseyspikeun sprinter pangsaéna diTour de France.18. 2021.

Sabaraha kali Tour de France dimeunangkeun ku urang Jérman?

Anjeun tiasa mendakan sadayana di dieuJérmanJuara panggungdisajarah tinaTour de France. Sajauh ieu aya 93 kasuksésan sapopoé pikeun 28JérmanSupir dina Wisata Perancis, anu diayakeun ti saprak 1903, tapi dua diantarana ditarikéta.

Naon hartosna kaos héjo dina Tour de France?

Knitwear héjosingkatan tina:kaostina pamimpin dina nyetak dinaTour de France, mangga tingalKnitwear héjo(Tour de France)kaosti pamimpin klasifikasi gunung di Girod'Italia, siehe Green Jersey.Jerseysti para pamimpin di lomba panggung anu sanés, khususna pikeun pamimpin poin atanapi klasifikasi gunung.

Naon hartosna warna kaos dina Tour de France?

Nyaho étakaos: Éta terangkaossupir panggancangna diidinkeun nyetir, tapi ngan upami anjeunna 25 taun atanapi langkung ngora. Nomer kaos beureum: Nomer kaos beureum dibikeun ka supir anu nunjukkeun sumanget pangperangna. Nomer tonggong konéng: Pengendara pakean tim pangsaénaJerseyskalayan nomer tukang konéng.

Saha anu meunang Tour de France 2019?

Podium Tour de France 2019, kalayan juara anu bungsu tina Yellow Jersey dina sajarah balapan, Egan Bernal, payun ti réncang tim Ineos na Geraint Thomas sareng urang Belanda Steven Kruijswijk, diwangun salami tilu minggu pulas.

Mana halaman wéb resmi Tour de France?

Halaman web resmi Tour de France 2020 Tour de France 2020 - Situs resmi balap anu kawéntar ti Tour de France. Ngawengku rute, pengendara, tim, sareng liputan Tours Cookie Notice anu kapungkur

Saha anu meunangna Tour de France 1965?

Urang Italia tetep juara anu unggul dina Tour de France taun 1965, balapan anu anjeunna henteu kedahna ilubiung. Lalaki éta, sapertos anu ngaboncéng, éta saé.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.