Utama > Tour De France > Dinten istirahat Tour de france - Manual lengkep

Dinten istirahat Tour de france - Manual lengkep

Sabaraha dinten istirahat di Tour de France?

2021-anTour de Francenyaéta 23poépanjang. Bakal aya hiji tahap anu diperebutkeun per poé sareng duadinten istirahat.1



Pengendara Tour de France mangrupikeun jalma anu paling pas di planét, upami sanés anu paling pas. Wisata mangrupikeun tantangan fisik anu hésé pisan, tapi kumaha anjeun ngabandingkeun kami sareng sésana urang? Naon tingkat denyut jantung anu istirahat tina Tour de France -Cyclist? pulih sabaraha saré anjeun sareng sabaraha tol dina awak anjeun, hatur nuhun ka réréncangan urang dina waktos kami berhasil kéngingkeun sababaraha data éksklusif ti tim siklus pro pro anu nganggo alat-alat pikeun ngalakukeun ieu Pikeun nuturkeun sapanjang wisata Ieu data mangrupikeun wawasan anu luar biasa pikeun fisiologi atlit luhur ieu sareng kumaha réaksi awakna pikeun acara anu nungtut sapertos kitu sareng kuring henteu tiasa ngantosan kanggo ngabagikeunana sareng anjeun ngan ukur endah naon anu aranjeunna sanggup ayeuna hayu urang ngamimitian langsung sareng manah meunteun sabaraha denyut jantung peristirahatan supir Tour de France ayeuna? . Manusa sawawa rata-rata cenah antara 60 sareng 100 ketukan per menit, tapi dina mimiti balapan, upami, dina tiori, pengendara bau wisata kedah lengkep beristirahat sareng anjeun terang yén upami aranjeunna dina kabugaran pangluhurna, rata-rata pikeun ef per bersepeda nyaéta Tim ngan ukur 41 ketukan per menit, anu murah pisan, tapi kami ogé ngagaduhan data anu khusus henteu ngan ukur pikeun tim salaku rata-rata, tapi pikeun supir anu tangtu, uh Alberto betiol nielsen powellis, ayeuna supir anu sanésna di anonimkeun dina set data anu urang gaduh, anu tiasa dipikaharti yén henteu sadayana anu hoyong bagikeun barang-barangna sacara umum, tapi Betiol tilas juara Tur Flanders ngagaduhan tingkat jantung anu istirahat ngan ukur 37 ketukan per menit dina wengi wisata de wisata sareng anu disarankeun yén anjeunna janten sapinuhna dina titik ieu ogé parantos pulih kalayan skor pamulihan 98 pikeun nempatkeun ieu dina kontéks nalika Alberto Bettiel aya di Kra Upami rumah sakit anjeun dipasang nganggo ranjang nganggo mesin, tingkat denyut jantung anu sésana sapertos anu mareuman alarm dina rumah sakit, n kusabab denyut jantung anjeun rendah pisan sabab sistem kardiovaskular anjeun lemah pisan Sistem épisién pisan yén haté anjeun ngompa langkung gancang tibatan rata-rata langkung kuat sahingga tiasa ngompa sajumlah getih langkung ageung ngalangkungan awak kalayan stroke tunggal tibatan jinis pompa standar atanapi jantung ogé jaringan kapiler sareng sistem pembuluh darahna ogé langkung saé dimekarkeun sareng langkung épisién sareng ogé ngabantosan jantung handap anu anjeun terang, alberto betty oh jadi imut pisan sabab 37 bpm istirahat denyut jantung, sanés anu panghandapna parantos dilaporkeun Chris Froome sateuacanna dilaporkeun gaduh denyut jantung peristirahatan ngan ukur 29 bpm, henteu dipercaya, tapi sanés anjeunna ogé mig anu paling handap anu paling murah anjeun terang miguel di panjuru dunya sababaraha juara Grand Tour 28 ketukan per menit leres-leres gélo, enya, pareum anjeunna.

Éta pikabitaeun yén saatos dinten anu sengit dimana haténa capé sareng teras-terasan dina tekenan, urang tingali yén denyut jantung peristirahatan maranéhna leres-leres naék nalika balapan sareng kami ningali yén denyut jantung peristirahatan naék naék dina minggu mimiti wisata, minggu kahiji kuliah taun ayeuna sacara khusus sesah sareng dugi ka tahap katujuh rata-rata pikeun timna nyaéta 51 ketukan per menit, janten parantos ningkat sacara signifikan sareng urang ogé tiasa ningali kumaha héséna Tories dina awakna undak-usuk, janten ku analisa keragaman denyut jantung, anu mangrupikeun waktos antara detak jantung masing-masing, ogé denyut jantung sareng réaksi denyut jantung dina dinten anu ditangtoskeun algoritma woop tiasa ngitung anu disebut skor setrés, sareng skor setrés masihan urang pamendak sabaraha unggal dinten tol dinten ieu parantos nungtut awak supir ayeuna kuring tiasa ningali tina data yén supir sacara konsistén ngagaduhan skor setrés sareng gaduh wa 20 anu panginten henteu seueur hartosna anjeun, tapi kuring bakal nempatkeunana di kontéks, janten kuring nganggo woopand nalika kuring ngagaduhan dinten nalika kuring henteu domoming pisan, nalika kuring terang kumaha anjeun bakal ka kantor salami lima menit, sadidinten dina beuteung sareng ngalakukeun gcn-barang Teras jalan-jalan ka bumi lima menit teras linggih dina bangku panon kuring sareng nonton sésa dinten payuneun TV. Kuring biasana ngagaduhan skor setrés sakitar genep dugi ka dalapan ayeuna, nalika kuring ngalakukeun drive epik ti Last Shoreline ka Shore sareng Hank dimana urang leres-leres silih musnahkeun, kuring ngagaduhan rating setrés 20 sapertos jalma-jalma ieu sareng kuring ancur mutlak, didinya éta leres-leres henteu jalan pikeun nganggo sapédah kuring énjingna, kuring henteu tiasa ngabayangkeun ngalakukeun éta unggal dinten salami 21 tahapan dinten saatos dinten dinten éta leres-leres gélo urang teu tiasa ningali éta ti tanggal-tanggal éta naha sadayana tahapan sami sareng tahapan dua ti balapan taun ayeuna sacara khusus liar ieu sigana kusabab kombinasi parkour éta mangrupikeun tahap anu bageur di sakuriling anu indah sakumaha anu anjeun émut, tapi ogé kusabab unggal tim ningali tahapan ieu salaku kasempetan pikeun nyandak kaos konéng sareng éta sababna balapan ayeuna parantos réngsé. Nielsen Paulus dina Ef Pro Ngabuburit ogé kaopat di panggung sareng salaku hasilna recovery na kaserang énjingna.

Anjeunna nyetir pisan dinten éta sareng ngan ngagaduhan 53 paningkatan dinten énjingna, tapi sanaos anjeunna kaluar anjeunna ngiringan langkung saé tibatan sésa timnya, anu rata-rata ngan ukur 36 pamulihan, sareng salah sahiji alesan sigana mah anjeunna leres-leres Beureum parantos pulih langkung saé tibatan sésa timnya kusabab anjeunna bobo langkung saé, janten teu boga kakuatan rata-rata salapan jam saré uh saatos tahap ieu, tapi sésa tim ngan ukur ngagaduhan rata-rata tujuh jam uh sareng éta bakal signifikan sareng masihan anjeun bintang emas sareng sadayana setrés ieu dina awakna salami wisata, bobo leres-leres panggih pikeun pamulihan, tapi anjeun terang sabaraha bobo anu leres-leres dikéngingkeun, bahkan bobo di Tour de France sesah kumargi pengendara sering ngalirkeun panjang tina hiji Panggung dina mimiti tahap salajengna énjingna, anjeun sering bobo di rohangan hotél anu béda unggal wengi, anu, upami anjeun sapertos kuring, henteu saé pikeun bobo anjeun d ogé aya komitmen média sareng ngan ukur meunang masagi sareng anjeun terang yén tuangeun sadayana peryogi ti kuring sareng tuang sadayana sabab ngagaduhan waktos? Bobo nalika wisata Tim rata-rata 7,42 jam bobo per wengi sareng urang ogé tiasa ningali yén nielsenpowerless sakali deui paling saé di kelas. Anjeunna bobo rata-rata 36 menit langkung seueur ti réréncanganana sareng salami tur, tilu minggu anu leres-leres bakal nambahan, wengi sateuacan wisata éta ogé bobo anu pangsaéna.



Tim saré rata-rata ampir salapan jam wengi éta sareng gaduh 99 tapi kanyataan yén aranjeunna henteu tiasa ngahontal kinerja bobo ieu sanaos leres-leres capé salami sésana wisata leres-leres nunjukkeun kumaha hectic tiasa janten hal anu leres-leres pikaresepeun. Kuring ngalakukeun karya detektif pikeun milarian terang kunaon ieu tiasa janten masalah Ayeuna ieu tahapan anu sesah pisan éta dimimitian siang siang Éta panggung anu gunung pisan anjeunna nuju istirahat sareng anjeunna aya dina sapédah na Kami tiasa ningali salami 6.45 jam Janten pisan dinten anu panjang seueur supir anu ngan ukur réngsé saatos jam 6 sonten, urang teras tiasa pasangan éta kalayan transfer bujur, anu numutkeun kuring langkung ti dua jam kanggo ngamimitian tahap salajengna, ieu di jalan gunung anu macet dina kunjungan lalu lintas wisata kusabab sadaya tim wisata sareng sirkus média ogé ngalih kana tahap salajengna sareng ieu leres-leres ngahakan jandéla bobo poténsial, tapi urang ogé tiasa nyertakeun anggota tim siklus bersepeda Dannymartinezwon tahap 13 pikeun ép pro sahingga urang tiasa ngaduga yén dina ieu At wengi panginten aya sagelas sampanye dina méja pikeun ngarayakeun, anu dina gilirannana sigana mangaruhan kinerja bobo supir, kumargi alkohol éta ageung mangaruhan bobo anjeun.

Hal anu sanés data woop tiasa nyaritakeun ngeunaan pamulihan sareng ieu pikeun kuring mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling narik tina data, upami urang ningali nomer ieu urang tiasa ningali supirna pulih salami balapan sareng leres, upami anjeun atanapi kuring ngalakukeun Wisata éta de France, kami pikir kami bakal ngamimitian ku niat anu pangsaéna, tapi sigana urang ngan ukur tungtungna dugi ka janten langkung laun sareng laun, dugi ka urang ngorondang sengsara ngalangkungan garis finish di Aba anu pinuh ku kasieun diri di paris tapi anu luar biasa para pengendara sigana mah saatos Dinten Sésana anu mimiti Pikeun Nyandak Fitter Sakali aranjeunna kéngingkeun dinten istirahat éta, awakna tiasa pulih sareng nyerep latihan, sareng data nunjukkeun yén aya ogé panyaluyuan fisiologis, janten dinten mimiti istirahat nyaéta dina minggu kahiji anu luar biasa hésé nyaéta 51, tapi éta turun turun kana 40 saatos dinten istirahat, anu langkung handap tina rata-rata pikeun T. Dina mimiti Balap 41, sareng henteu dipercaya, denyut jantungna sésana turun ngan ukur 34 ketukan per menit. Anjeun terang nilai pemulihan rata-rata dina dinten istirahat nyaéta 92 sareng ngan endah kumaha awakna ngan saukur tiasa pulih deui upami kuring ngalakukeun hiji hal.

siklus maot

Upami aranjeunna atanapi nyobian ngalakukeunana dina minggu kahiji, sigana bakal butuh sababaraha bulan Kanggo pulih tina tingkat ieu ieu digabungkeun sareng jumlah aktivitas fisik anu aranjeunna balikeun dinten-dinten sareng kanyataan yén aranjeunna henteu kéngingkeun jumlah optimal tina bobo salami tilu minggu. Anjeun terang yén peloton leres-leres capé di akhir minggu langkung hésé pikeun ngalakukeun tahapan anu sami janten ieu rada atra sareng anjeun terang anjeun terang yén nalika anjeun aya di grup breakaway anjeun gaduh langkung seueur énergi saolah-olah anjeun linggih di grup, tapi data ngamungkinkeun kami milah-milah éta, ngitung éta sareng ningali éta dina nomer, janten nielsenpowerlessis nuju tur de france anu kahijina, sareng anjeunna ngalakukeun matematika anu hebat pikeun dirina, anjeunna saleresna dibonceng endah pisan di breaka Wayon Stage 6 8 13 sareng 16 sareng sigana salah sahiji hal anu ngabantosan anjeunna panginten ningkat kabiasaan bobo anu langkung saé sabab éta bakal ngabantosan pamulihan anjeunna kuring tiasa ningali Paul dina Panggung 8 teuing musnah, hanjakalna anjeunna henteu ' t meunang panggung, tapi anjeunna henteu tiasa dipercaya Muhun, dina waktos istirahat anjeunna nyéépkeun 51 tahapan ieu dina 80 b mangrupikeun 90 persén denyut jantung maksimalna sareng 38 persén fase dina langkung 90 persén tina épisode denyut jantungna . Janten denyut jantung maksimalna 191 sareng rata-rata denyut jantungna pikeun 4,2 jam dina tahap éta nyaéta 165 ketukan per menit, anu liar, utamina nalika anjeun ningal kumargi anjeunna parantos ngalaksanakeun langkung ti sakali dina langkung ti hiji panggung sareng rata-rata na kakuatan, upami anjeun kana rupa-rupa hal, nyaéta 286 watt.



Ieu kanggo lalaki anu kuduna ngan ukur beuratna 66 kilogram er salami 4,2 jam, tapi teras urang tiasa ngabandingkeun éta sareng uhbetiol anu ngan ukur gaduh 20 dina tahap ieu dina zona denyut jantung 80 80 plus na janten langkung gampang dina dinten na sareng éta masihan anjeun ideu ngeunaan kumaha hésé naék dina grup putus Tour de France. Urang ogé ngagaduhan sababaraha moderator didieu anu parantos nganggo wisata ageung di dieu, um, denyut jantungna istirahat dimimitian dina 44 ketukan per menit, tapi dina akhir wisata gedé tilu-minggu denyut jantungna beristirahat sakitar 70 bpm, éta hébat kacapean anjeunna ngawangun kuring henteu naros ka anjeunna kumaha anjeunna bobo tapi anjeunna henteu nganggo whoop janten anjeunna henteu tiasa leres-leres nuturkeunnana.

Anu matak, dan lloydas nyarios yén denyut jantungna ningkat dina akhir panggung, sareng ogé tingkat denyut jantung maksimumna, atanapi denyut jantung anjeunna sanggup tetep dina sababaraha jenis kakuatan ambang, saleresna dina tungtung turun anu ageung wisata, tapi anu pikaresepeun, ieu henteu kedah cocog sareng kakuatan anu anjeunna tiasa ngahasilkeun, janten éta masih ngahasilkeun sababaraha jenis kakuatan ambang anu tiasa di awal wisata, tapi kumaha gancangna lakukeun na turun anu dina pendapat abdi leres-leres lumayan matak, sareng panginten kusabab éta aya pangaluyuan sareng paningkatan volume plasma getih ogé, tapi kuring pikir éta carita sanés pikeun waktos anu sanés. Kuring miharep anjeun ngagaduhan jero ieu kana data fisiologis therider hatur nuhun ageung pikeun pro Cycling pikeun ngabagi data sareng saha ogé anu anjeun terang upami anjeun resep kana tulisan ieu mangga masihan jempol sareng bagikeun ka réréncangan anjeun nalika anjeun pikaresepeun, punten hayu urang terang pikiran anjeun dina koméntar sareng upami anjeun hoyong ningali langkung seueur tulisan sapertos kieu anu anjeun terang ku élmu jenis ieu sareng ningali data fisiologis supir maka hayu urang terang dina koméntar terang sareng kami bakal ngarepkeun anjeun salajengna aduh

Naha aya dinten libur di Tour de France?

Thedinten istirahatnyaéta hijitinasababaraha kasempetan pikeun meunangkeunsababaraha waktosnyalira. Nyupiran pisan sadidinten salami tilu minggu, duadinten istirahattunggang téhhijikasempetan pikeun nyobaan sareng ngosongkeun suku sareng siramnaon waérésidu asam laktat kaluartinaotot-otot.



Upami anjeun ningali sacara caket kana pak pengendara ieu di Tour de France, anjeun bakal ningali sababaraha pengendara sepeda pangsaéna di dunya. Anjeun deui kadieu. Aranjeunna tetep, tapi ogé istirahat sedengkeun réréncangan sasarengan di payun damel seueur padamelan.

Téhnik ieu disebut nyusun draf sareng ngabantosan aranjeunna salamet tina balapan tilu minggu di Perancis. Tapi ngan ukur dina bagéan rute ieu, gambar jero tiasa ngabédakeun: tahapan anu panjang, datar sareng bukit. Pamustunganana, supir ieu ngahontal fase anu aranjeunna henteu tiasa ngandelkeun batur.

Anjeun kedah ngandelkeun kakuatan sareng ketahanan sorangan pikeun meunang balapan. Éta kajantenan di dieu dina gunung. Aranjeunna mangrupikeun bagian anu paling brutal sareng pikaresepeun dina balapan sareng ngajantenkeun Tour de France wisata sapédah anu paling terkenal di dunya

Tour de France dimimitian salaku upaya anu nekat pikeun kéngingkeun langkung seueur salinan koran koran L. pikeun dijual. Surat kabar bajoang, janten dina taun 1903 éditor na, Henri Desgranges, ngatur balap sapédah 19 dinten 2.400-kilométer di panjuru negeri.

Éta janten kasuksésan anu L'Auto ngajantenkeunana janten acara taunan. Taun demi taun aranjeunna nambihan rute anyar pikeun ngajantenkeun wisata langkung nangtang sareng pikaresepeun pikeun jalma. Ku 1908, penjualan L'Auto parantos langkung ti dua kali.

Dina 1910, Alphonse Steines, salah saurang panulis Desgranges, ngusulkeun nambihan corak anyar pikeun rute: tourmalet. Éta naék 19-kilométer brutal kalayan jangkungna 1400 méter ka puncak. Pikeun ningali naha éta dimungkinkeun, Steines ucul kana mobilna pikeun naék.

Anjeunna nyetir, tapi mobilna nyangkut dina salju, kaserang hipotermia sareng ampir maot. Nanging anjeunna ngirim telegram anu nyarios: Tourmalet parantos nyebrang. Jalan anu saé pisan. lumayan lumayan.

Tourmalet ngajantenkeun debut na dina Tour di 1910. Pengendara sepeda Perancis Octave Lapize mangrupikeun anu munggaran anu suksés naék naék. Tapi anjeunna kedah naék sababaraha bagian sareng dipikaterang nelepon para pejabat pembunuh nalika anjeunna dugi ka puncak.

Tapi anjeunna meunang sakabéh wisata sareng patung na disimpen di luhur tourmalet. Ti saprak éta, nanjak parantos janten bagian anu teu kapisah tina Tour deFrance. Taun ayeuna rute ieu diwangun ku 21 tahap dina 23 dinten.

Éta ngagaduhan 30 naék utama; tujuh di antarana kalebet kategori paling hese dina wisata. Kaasup Tourmalet, anu aya pikeun waktos kaping 86. Langkung seueur tibatan paningkatan dina sajarah wisata.

Dina pendakian ieu, wisata pamustunganana bakal dimeunangkeun atanapi leungit. Ieu mangrupikeun tahap anu panjang, datar, sareng bukit anu biasana sakitar 200 kilométer. Di dieu pengendara pengendara numpak babarengan dina formasi anu disebut peloton.

Éta ngamungkinkeun para pengendara sepeda pikeun ngahémat énergi ku calik di tukangeun pengendara anu sanés atanapi numpak slipstream. Laju gancang, supir ngagunakeun kalolobaan tanaga pikeun nincak résistansi angin. Tapi nalika saurang supir tetep caket di tukangeun anu sanés, anjeun dijaga tina seueur mobil éta.

Ieu ngajantenkeun pedal langkung gampang sareng anjeun tiasa tetep sareng pengendara di payun. Pikeun ngukur ieu, anjeun kedahna ningali sabaraha kakuatan anu dikasilkeun ku pengendara sepeda. Di dieu di sirah peloton, pengendara Tour de France bakal ngahasilkeun sahenteuna 300 watt kakuatan.

Kuring ucul kana sapédah ningali kumaha karaosna sareng ngan dua kilométer dina 300 watt leres-leres tangguh. Pikeun babandingan: upami supir aya di tukangeun peloton, anjeunna ngan ukur kedah nerapkeun sakitar 240 watt kanggo ngalih dina kecepatan anu sami. Ngayakeun 240 watt salami dua kilométer karaos langkung gampang.

Sanajan duaan ieu tiasa ngarengsekeun panggung datar 200-kilométer dina waktos anu sami, hiji bakal nyata kirang capé tibatan anu sanés. Éta sababna anjeun tiasa ningali sababaraha supir pangsaéna dina wisata di dieu. Aranjeunna ngahijikeun babaturan sakamarna anu tugasna ayeuna damel kerja keras sahingga pengendara motor anu pangsaéna di timna istirahat pikeun bagian paling hese, gunung.

Dimana aranjeunna kedah nyalira. Nalika peloton mimiti naék gunung, éta laun. Dina fase ieu, balap kirang ngeunaan ngalawan résistansi angin tibatan ngeunaan gravitasi, anu mangaruhan sadayana supir dina peloton sami.

Ayeuna unggal supir kedah nyayogikeun sajumlah rongkah kakuatan di payun sareng di tukang supados tiasa ngatuhan laju. Dina taun 2010, salaku conto, pengendara sepeda Denmark Chris Anker Sorensen dugi ka luhur dina tanjakan Tourmalet. 'Tingali kana rupa Chris Anker Sorenesen.

Anjeunna nyebarkeun kanyeri di tungtung payun. Salaku pamimpin, anjeunna ngadiktikeun léngkah sadaya kelompok. Grafik ieu nunjukkeun performa na dina pendakian terakhir.

Anjeunna rata-rata 415 watt langkung ti 11 menit. '... rai Chris Anker Sorensen ayeuna anu leres-leres ngaluarkeun kanyeri.

Sareng di dieu ngahontal 590 watt anu luar biasa. 'Hébat nyetir ti Chris Anker Sorenson, tapi sabaraha lami anjeunna tiasa ngajaga éta?' Ayeuna tingali ka pengendara Amérika Chris Horner. Sanaos aya sababaraha posisi di tukangeun Sorenson, penampilanana ampir sami.

Langkung gancang naék Sorenson, beuki hésé pikeun sesa peloton jaga. Sareng kitu formasi mimiti pegat nalika pengendara anu lemah murag ka tukang. Ieu mangrupikeun momen dina balapan nalika pengendara pangsaéna Tour ngalih tina nyusunna kana kakuatan nyalira pikeun maju.

Andy Schleck tungtungna nyerang sareng Alberto Contador angkat sareng anjeunna. Balapan runtuh di tukangeun aranjeunna sapertos dua supir pangsaéna di dieu: Andy Schleck ti Luksemburg sareng Alberto Contador ti Spanyol, anu ngagulung dina tonggong peloton salami tahapan datar anu panjang. Tapi didieu aranjeunna satengahna Tourmalet sareng badé kameunangan. dina dalapan kilométer anu terakhir, sadayana kedah ngahasilkeun langkung ti 400 watt.

Contador dina kaos konéng mangrupikeun pamimpin umum Tour de France, tapi ngan ukur dalapan detik payun. Kadua nyaéta Schleck, anu bakal nyobaan kaleungitan anjeunna dina tanjakan ieu. 'Andy Schleck nyetir siga lalaki anu dipiboga' Éta sirah kana sirah dugi ka luhur

Schleck aya di beulah katuhu. Kontador! Schleck meunang! Contador asalna kadua! Schleck ampir ngusir Contador di puncak Tourmalet pikeun meunang panggung. Tapi kumargi anjeunna henteu kaleungitanana, Contador ngajaga kalungguhanana sacara umum sareng meunang Tour de France.

Jinis drama ieu ngan ukur tiasa di gunung, sareng rute taun ayeuna ngajantenkeun nanjak penting pisan. Tur taun ayeuna disebut paling luhur dina sajarah kusabab seueur naék dina tilu minggu. Aya tujuh tanjakan dina ngan hiji dinten.

Bahkan saatos langkung ti dua minggu dina balapan, para pengendara naék ka 2.770 méter dpl, dimana hawa ipis ngajantenkeun naékna langkung sesah. Éta ngajantenkeun Tour de France mangrupikeun balapan anu paling beurat sareng bergengsi dina olahraga ieu. Tien Juara sanés ngan ukur pengendara anu paling kuat, tapi anu tiasa nahan nyeri anu paling sareng anu tungtungna ngagaduhan naon anu diperyogikeun pikeun nalukkeun gunung.

Naha Pengendara Pengendara ngaso di Tour de France?

Éta lomba 23 dinten kalayan 2istirahatpoé. Tapi nalika dinten balapan aranjeunna balap sakitar 1-6 jam per dinten gumantung kana jinis kursus / gaya balapan.Ngasodinten aranjeunna numpak sakitar 3 jam pikeun tetep leupas. étaistirahatwaktos aranjeunna tuang sareng bobo.

Sabaraha dinten istirahat anu aya unggal taun dina TDF?

Aranjeunna ngandelkeun pamulihan aktif.

Dina ieusataun Tour de France, balapan 23 dinten kalebet duadinten istirahat. Hurungari maranehnapareum,seueurcyclists bobo dina saeutik engké ti biasana, teras naek kira-kira 90 menit sakitar 10:30 atanapi 11 am pikeun ningkatkeun aliran getih sareng nyiram asam laktat, anu tiasa nyababkeun nyeri.
18. 2018.

Naha pengendara Tour de France nyandak istirahat kamar mandi?

DinaWisatasareng seueur balapan ageung sanés, pamimpin balap (jalma anu nganggo kaos konéng) raja. Upami anjeunna kedah angkat, anjeunna tiasa nyauran akamar mandi istirahatiraha anjeunna mikahoyong, saur Stephen Hall, lintasan profésional sareng pengendara motor sareng juara panggung di 2015Wisatati Thailand.02.09.2020

Naon anu dilakukeun ku pengendara dina dinten istirahat?

TOdinten istirahatbéda pikeun masing-masingpengendara, tapi sacara umum ayakudunajanten réduksi ageung dina inténsitas sareng réduksi sedeng dina total volume.Pengendarangararasakeun sési pijet panjang sareng manteng suku. Méntal,pengendarahoyong bungkus sababaraha waktos kualitas sareng kulawarga atanapi kabogohna, anak anjing sareng babaturanana.

Naha pengendara pengendara ngadu nyalira?

Dinten ayeuna, atlit élit bakal adilpoop calana maranéhnasareng teraskeun. Terus émut naon anu lumangsung nalikatukang becaanu kapaksapoop calana maranéhna. Profesional bersaing ka titik yén awakna diluar setrés asa éta resep maot.dua puluh hiji . 2015.

Kumaha cara nguyuh nalika ngédap?

Upami anjeunngijihka katuhu, suku katuhu anjeun dina posisi jam 6, kénca jam 12, leungeun kénca dina setang, leungeun katuhu nahan calana pondok, sareng anjeun pasisianbarilega diri, saur King. Alternatipna, pengendara bakal lumpat ti payun sareng payuneun peloton kanggo istirahat.

Naha triathletes Pee dina sapédah?

Ngompol. Dimimitian balapan mangrupikeun saraf pikeun palingtriathletes. Kalayan kirang memperhatoskeun para pembalap anu nuturkeun aranjeunna, sababarahatriathletesbakal ngalegaan diri bari tunggang gunung tehsapédah, teras tuturkeun kalakuanna ku botol cai bilas.

Dupi abdi tiasa siklus 7 dinten saminggu?

Sakali dina usum balap, intensitas sareng perjalanan nyababkeun langkung seueur kacapean, janten aranjeunna peryogi istirahatdinten. 'Kanggo amatir, nalika aya anu nyarios yén aranjeunna hoyong ngalatih anu pangsaénatiasa, sarengtiasanumpaktujuh poe saminggu, Kuring salawasna mamatahan aranjeunna nyandak dua sésanadinten saminggu.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.