Utama > Percobaan > Sidang gratis Sufferfest - waleran saderhana pikeun patarosan

Sidang gratis Sufferfest - waleran saderhana pikeun patarosan

Naha aya versi gratis Sufferfest?

Wawaran kanggo agratis60-dintenpangadilantinaAnu Sufferfestasupnaon waéalat cocog. Nawiskeun ngan valid pikeun palanggan énggal pikeunAnu SufferfestApp Center Latihan. Kodeu promosi kedah dilebetkeun nalika anjeun ngadamel akun di https://app.thesufferfest.com/account/create pikeun nampi anjeunsidang gratis.



Isukan Trainiacs. Ngan naék pisan pelayaran, pelayaran-y sakedik 45 menit. Sésana minggu, janten henteu aya alesan pikeun payun sareng maéhan kami, tapi ironisna, tulisan Zwift vs.

Gas Penuh minggu kamari nuturkeun, éta populér pisan, dinten ayeuna urang bakal ngabandingkeun Zwift ka The Sufferfest pikeun total pamulihan. (musik energetic) Oke janten kuring ngan ukur hoyong masihan anjeun versi Sufferfest tina naon Sufferfest mangrupikeun perpustakaan bersepeda terstruktur, latihan sareng latihan triathlon, kami ogé gaduh 30 artikel yoga pikeun pengendara sepeda, Program 10 minggu ngawangun kakuatan logam sareng latihan kakuatan pikeun pengendara sepeda. Sakabéh elemen ieu aya di jalan urang, triathlon, biking gunung sareng rencana latihan siklik.

Rencana latihan sareng latihan urang dikembangkeun ku Neal Henderson sareng Mac Cassinat Apex Coaching di Boulder, Colorado. Neal parantos ngalatih sababaraha atlit ketahanan anu paling suksés di dunya, kalebet Flora Duffy, Cam Dye, Taylor Neb, Rohan Dennis, juara dunya sidang waktos ayeuna, sareng Evelyn Stevens. Sufferfest mangrupikeun hiji-hijina platform latihan anu ngahususkeun latihan dumasar kana profil kinerja lengkep anjeun sanés ngan ukur dina FTP.



Aplikasi latihan sanésna ngan ukur netepkeun tujuan kinerja dumasar kana perséntase FTP, hasilna tujuan ambang super anu luhur teuing atanapi handap teuing pikeun memicu kauntungan kabugaran anu dipikahoyong. Taun kamari urang ngaluarkeun Kakuatan Opat-Diménsi ku tés kabugaran sajam-panjang anu dilakukeun ku Neal Henderson dikembangkeun. Aplikasi nangtukeun kakuatan neuromuskular anjeun, kinerja aérobik maksimum, kinerja ambang fungsional sareng kapasitas anaérobik.

Sakali anjeun ngagaduhan profil kinerja opat diménsi anjeun, aplikasi bakal peta sadaya tujuan kinerja anjeun dina latihan anjeun kana métrik unik anjeun. Ieu mastikeun yén anjeun teras-terasan damel dina inténsitas anu diperyogikeun pikeun langkung gancang, anu penting pisan pikeun triathletes sabab kartu janten segel dina FTP. Upami kartu anjeun kirang tapi anjeun ngan ukur damel dina waktos anu pas, anjeun moal jalan gancang, uh.

t47 handap kurung

Ku masihan diri anjeun wawasan kana kaunggulan sareng kalemahan anjeun sareng nyayogikeun latihan sareng rencana latihan saluyu, anjeun tiasa langkung seueur waktos latihan anjeun. 'teras sumping deui sareng urang bakal nyarioskeun perkawis éta. (musik energetic) Oke, 45 menit numpak sakedik sareng kuring nampi.



Éta henteu saé pisan. Hayu atuh nyerat pikiran kuring ngeunaan ieu. Abdi uih deui, aya naon.

Aya alesan aya. Oke, janten hayu urang ngobrol ngeunaan Sufferfest versus Zwift. Sacara umum, Sufferfest diwangun ku 50 atanapi sakedik langkung ti 50 latihan modeu ERG anu dipandu ngalangkungan pasang surut sareng nanjak di dunya maya, sapertos di Zwift.

Modeu ERG nyaéta tempat palatih anjeun ngan ukur dikawasa ku program anu tos ditangtoskeun, sareng henteu paduli kumaha gancang atanapi gancangna pedal anjeun, résistansi ngan ukur nuturkeun latihan Résistansi nyatakeun 'Ayeuna urang ngan ukur ngalakukeun 200 watt.

Dupi abdi tiasa nganggo Sufferfest tanpa palatih pinter?



Sanajan anjeun henteu gaduh méter listrik atanapipalatih pinter, anjeuntiasamasih ngalatih kalayan kakuatan kungagunakeunfitur 'Watts Virtual' kami. Sambungkeun sénsor speed ka TheSangsaraaplikasi, carioskeun kami naon jinisnapalatihanjeun gaduh, sareng kamibakalngitung perkiraan kakuatan anjeun sareng masihan anjeun latihan khusus.8. 2020.

langkung seueur jalma anu nanem modal dina palatih pinter tapi aranjeunna pinuh ku téknologi anu anjeun kéngingkeun panglobana. Kami ngalaksanakeun tulisan ieu sareng Wahoo pikeun mastikeun yén anjeun pelatih anu anjeun tumpak saur kuring sigana wajar pikeun nyatakeun yén kaseueuran jalma anu nanem modal dina pelatih njero ruangan mangrupikeun palatih pinter anu leres anu ngalakukeun ieu babarengan sareng aplikasi latihan ti pihak katilu panyadia sapertos rift atanapi thesufferfest. Kombinasi tina dua ieu leres-leres ngancik siklus jero ruangan tina hal anu sakedik repot pikeun hal anu dianggap jalma pikaresepeun ayeuna-ayeuna.

sarung sapédah usum salju

Anjeun parantos ngalaksanakeun ieu, unduh uji coba gratis sareng simulasi numpang di Jalanan atanapi balap Swift bari tetep kana sési latihan anu ketat kalayan festival kasangsaraan, pelatih mostsmart ayeuna gaduh platform nyalira anu ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun sadayana tina fitur-fitur tambahan ieu anu ditumpakan wahookicker di dunya nyata mangrupikeun anu parantos anjeun laksanakeun atanapi anu parantos anjeun ciptakeun, kantun unggah file GPX kana unsur anjeun sareng ngantep palatih anu cerdas ngayakeun rélikasina persis sahingga anjeun tiasa, contona, ngiringan kana acara anu khusus atanapi tina kanyamanan di bumi anjeun nyalira Tiasa Nyiapkeun Atanapi Upami Anjeun Laksanakeun leres Anjeun leres-leres tiasa kéngingkeun Seuseueurna tina Aspék Latihan Atanapi Smart Tra anjeun lebet. Anjeun bakal hoyong ngamangpaatkeun kanyataan yén éta ngagaduhan méteran listrik anu akurat sareng internal, janten uji kabugaran heula pikeun milarian terang kumaha kuatna anjeun sareng nalika anjeun gaduh data yén éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngarencanakeun sareng ngalakukeun program latihan anu saé pisan ku éta langkung pinter henteu sesah pasti diterapkeun dinten ayeuna kusabab urang terang Chris gaduh tingkat kabugaran, urang tiasa nganggo anu disebut modeu AG atanapi modeu panyiksaan, naon anu sacara épéktipna nyaéta dina kontrol latihan anu anjeun parantos pilih hartosna pelatih yén éta sacara harfiah nyiptakeun jumlah résistansi anu diperyogikeun pikeun ngajaga anjeun dina kakuatan anu anjeun pilih tina latihan sareng naon éta. Éta hartosna yén nalika anjeun ngepak langkung lalaunan palatih nyiptakeun langkung tahan janten anjeun masih kéngingkeun kaluaran kakuatan anu sami dijaga atanapi sabalikna, upami anjeun ngepak langkung gancang, résistansi dikirangan sareng dina waktos anu sami kakuatan anu sami dihasilkeun nalika workou Don ' t Take Out The Book Of Choice Upami anjeun sapertos kuring sareng anjeun di jalan terbuka, anjeun panginten kaleuleuwihan sababaraha kali mimiti teras bajoang ngarengsekeun sési, tapi nalika Mode Herbal anjeun terang yén anjeun parantos latihan sacara konsistén kumaha nyimpulkeun nyaéta 400 watt nalika urang kawin, éta henteu saé nguntungkeun dina ngajalankeun anjeun ku modeu ERG.

Pasti aya hiji téknik khusus anu anjeun badé latihan sareng éta nyaéta interval sareng cadence interval sateuacan palatih turbo ningkatkeun résistansi, pedalan langkung gancang, janten upami anjeun henteu siap-siap éta henteu ngan ukur bakal raoseun anéh, tapi anu paling parah , anjeun bahkan henteu tiasa kaluar dina gang sareng pencét nomer bagian anu leres, anu bakal nganonaktipkeun modeu ganjil, sareng nalika ngeunaan spring latihan kami pasti nyarankeun pikeun nganonaktifkeun lengkep. Naha anjeun badé ngalatih jalan datar atanapi bukit atanapi sakedik? duanana, sabab pamikiran ngeunaan pilihan gear anjeun dina interval anjeun gaduh pangaruh halus tapi penting dina naon anu anjeun ngalatih awak anjeun, contona

B. upami anjeun milih roda gigi anu gampang sareng sabab éta flywheel langkung laun tapi kalayan langkung tahan pikeun ngahontal kinerja anu sami maka pendakian disimulasikeun, sedengkeun sabalikna, upami anjeun nganggo roda gigi anu langkung heuras, éta bakal ngajantenkeun flywheel langkung gancang, Dina guna ngahontal kinerja anu khusus anu nyaruakeun nyetir di jalan datar, kusabab variasi inersia anu diciptakeun ku cara muterkeun flywheel kalayan kecepatan anu béda-béda mangaruhan kumaha anjeun masihan kakuatan ngalangkungan pedal, tiori na otot-otot suku anjeun leres-leres seuneu bakal béda-béda gumantung kana kalemesan anu anjeun rasakeun tina pedal, janten kami ningali aplikasi interaktif ti pihak katilu sateuacanna, tapi kuring badé ngadugikeun aspek sanésna ayeuna sareng éta mangrupikeun sisi sosial hal, utamina nalika ngeunaan nyukcruk Swift atanapi Numpak kelompok gancang mungkin sigana kuring palatih pinter leres-leres ngajantenkeun pangalaman ieu ketagihan anu anjeun henteu leres-leres nampi, sareng pastina ngabantosan file-file sakedik langkung lami tibatan anu kuring nyarioskeun yén kuring kasangka ku Ieu jalma séjén di luar sana, kumaha pinter palatih anjeun bakal émut yén Anjeun masih nyetir di aula. Hal pangsaéna anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun nguntungkeun tina latihan anjeun nyaéta coba tetep sakumaha tiis sabisa, upami anjeun teuing tangguh awak anjeun sacara harfiah bakal ngajauhkeun anjeun tina kerja keras ngajaga diri sareng dina pikiran éta, jaga openwindows seueur cairan dina leungeun sareng pastikeun anjeun gaduh sababaraha kipas di payun anjeun, salah sahiji luar ruangan headwind mangrupikeun conto lonceng-sareng-peluit kumaha éta tiasa nyambung kana detak jantung anjeun sareng hal palatih hartosna éta beda-beda frékuénsi dumasar kana gancangna anjeun angkat atanapi kumaha anjeun damel, tapi anu paling penting éta gaduh aliran udara monster, tapi naon waé anu kuring langkung saé tibatan teu aya coba sareng tetep tetep tiis, janten ayeuna anjeun terang kumaha ngan saukur leungit siki, éta sanés ide anjeun kuring tapi henteu kunanaon ayeuna, ayeuna anjeun terang kumaha ngamanpaatkeun palatih pinter anjeun anu waktosna leres-leres leres-leres tinangtoskeun cuaca anu urang aya di Bumi Bumi Kalér jadi naha henteu buka toko GTN upami sapertos kuring anjeun hoyong ngagentos anduk palatih turbo anjeun sateuacan éta naha henteu balap GCN Aswhiff terakhir anu urang gaduh di Cent ral London Anu brutal dina layar ayeuna, hehehehe, éta aya di dinya, hehehe

Naha Wahoo gaduh Sufferfest?

(Atlanta, GA 8 Juli 2019)Wahoo, pamimpin alat kabugaran anu nyambung, dinten parantos ngumumkeun niatna pikeun kéngingkeun TheSangsara, platform latihan anu paling lengkep pikeun pengendara sepeda, triathletes sareng atlit ketahanan anu sanés.9. 2019.

Naha Sufferfest langkung saé tibatan Zwift?

Zwiftsigana anu paling komprehensif, utamina pikeun anjeun anu parantos ngagaduhan palatih pinter, anu bakal ngantep anjeun nguntungkeun tina platform.Sangsaramangrupikeun alternatif anu saé, idéal pikeun anu hoyong ningkatkeun sareng nangtang dirina nyaliratibatanbersaing sareng sasama pengendara.

Naha Sufferfest saé pikeun pemula?

Perhatoskeun yén TheSangsaranaha ngagaduhan daptar pidéo anu disarankeun pikeunpemula, atanapi langkung tepatna, anu énggal dina ngagunakeun TheSangsara. Nanging, bari aranjeunna sadayana nitih hébat kalolobaanana henteu leres-leres cocog pikeun direngsekeunpemula.26 2020.

Naha Sufferfest ngarobih résistansi?

Palatih bakalnaékkeunétarésistansipikeun cocog sareng target latihan dina latihan. Aya sababaraha hal anu anjeun kedah terang supados ieu tiasa dianggo leres. Palatih bakal nyobian cocog sarengrésistansitarget-euweuh urusan naon.11.18.2020

Naha Zwift bébas dianggo?

NyaétaZwift gratis? Dina kecap, henteu.Zwifthargana sakitar? 12 atanapi $ 14.99 sabulan tapi anjeun ngabatalkeun iraha waé. Anjeun henteu kedah ngalakukeun komitmen langsung, sabab - aya tujuh poegratissidang sayogi kanggo sadaya anggota énggal.23.03.2020

beurat kg kilo

Naha Zwift dipiboga ku Wahoo?

Zwiftparantos padamelan sarengWahoo.

Naha aya alternatif gratis pikeun Zwift?

Salah sahiji pilihan sapertos RGT Cycling, nyaéta aZwiftplatform -seperti. RGT nyaétagratistapi aranjeunna ogé ngagaduhan langganan mayar anu nawiskeun langkung seueur fitur. RGT mirip sarengZwiftdina étaTuhnyaéta aplikasi layar pikeun tunggang gunung sareng aplikasi sélulér pikeun sadayana anu sanés. Buka duanana sareng aktipkeun aplikasi layar tina aplikasi mobile.

Naha TrainerRoad ngagaduhan sidang gratis?

Sidang gratis/ 30 dinten rujukan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Sapédah kabugaran pangsaéna - ngawalon patarosan

Naon sapédah latihan anu paling saé pikeun artos? Sapédah latihan anu pangsaéna ngabagi sababaraha kualitas dasar. Éta kedah didamel saé, awét sareng cukup tangguh pikeun nahan panggunaan sapopoé. Pilihan umum utama kami nyaéta sunny Health & Fitness Indoor bike, anu ngagem pigura baja anu mantep sareng flywheel beurat 49-pound.25. 2021.

Sapédah angkatan - pituduh pamungkas

Naha batch mangrupikeun mérek sapédah anu saé? Batch Commuter mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun jalma anu hoyong motor anu tiasa diandelkeun, didamelna saé sareng saé tanpa biaya anu pakait sareng motor sapertos kitu.

Pipa bingkai sapédah - cara ngungkulan

Naon tabung standar pikeun pigura sapédah? Standar pikeun sadaya tilu standar nyaéta 1 1/8. 9 /. 6 tabung korsi berkeping tunggal, tapi aya sababaraha variasi anu sayogi. Kandel témbok tina.

State bicycle co.review - how to fix

Naha sapédah kaayaan saé? The State Bicycle Co. Sacara umum, sapédah ieu katémbong salaku nilaina hébat. Éta mangrupikeun pilihan potongan harga sareng komponén pertengahan sareng beurat anu pikaresepeun. Ieu sanés motor anu luhur.

Sapédah pangpanjangna sadunya - waleran umum

Naon siklus pangbadagna di dunya? Didi Senft: Velo Designer And Devil of the Tour de France Didi Senft parantos ngawangun sapédah panggedéna di dunya sareng langkung ti 100 sapédah anu henteu biasa sareng ngarekam catetan anu sanés. Sapédah anu pangageungna diwangun ku Didi Senft ti Kolpin (Jerman). Éta 7,8 m (8 yd 1 ft 7 in) panjang sareng 3,7 m (4 yd 2 in) jangkungna.

Sapédah Van rysel - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Sapédah gravel anu mana? Kami diuji sapédah gravel ieuBrandModelPriceMeridaSilex + 6000Test letter2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTest letter2,999 Euro