Utama > Beurat > Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg?

Éta ngarujuk kana6,8 kilogrambeurat minimumwatesdiatur kuFIAanu ngawatesan sadaya sapédah anu digunakeun dina persaingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.



Sacara praktis unggal pengendara motor hayang sapédah na pikeun ngahontal beurat minimum UCI 6,8 kg, utamina upami anu sapertos payun payunna dina balapan, tahapan ieu sabaraha beurat motorna. Hayu - tujuh - tujuh, titik tujuh? - Abdi sieun teuing - anjeun teuing sieun! - Mudah-mudahan langkung alit tibatan motor anu sanés, tapi langkung ti wates éta. - 7.38. (Musik téknologi ringan) - Leres, Adam, kuring henteu acan ngamanipulasi skala, kuring janji éta.

tunggang gator

Naha anjeun terang sabaraha beurat sapédah anjeun? - Leres - Saé, teraskeun. - Antara tujuh sareng dalapan kilo. (Duanana seuri) Sigana mah 7.3.- Nya, hayu urang angkat. (Musik techno lemes) Béjakeun ka diri sorangan naon, 7.15.- Mega, pasangan. - 7.15, anjeun teu wareg ku éta? - Éta saé, panginepan? - Leres .- Kudu naék ayeuna.- Leres, leres pisan, kuring masihan anjeun seueur kayakinan.

Teu kurang ti kameunangan dinten ayeuna - sobat tetep jogging éta naék gunung, anjeun gélo? - Teraskeun, teraskeun sareng ieu - Janten dina 50an saur éta langkung ti 6,8 sareng 1/2 - Oke. - Tapi kuring henteu yakin ngeunaan alat Velon. - Oh muhun.



Sareng ogé transponder. Dupi urang timbang? - Urang kedah. - Leres, urang bakal beuratkeun.

Kuring ngan ukur timbangan salah saurang réréncangan anjeun, saleresna mah dinten na langkung lucu. Bit langkung gampang tibatan panginten anjeunna. Leres.

Naha anjeun parantos réngsé? - Naon éta? - 6.8.- 6.8 sareng- Kalayan sadayana! Kalayan sadayana! - Leres orok! (duanana seuri) Persis. - Naha anjeun terang sabaraha beurat sapédah anjeun? - 6/8 - Leres, naha urang kedah parios deui? - Leres, teraskeun. - Hayu, hayu urang tingali - Naha anjeun henteu percanten ka kuring? (duanana seuri) Naha kuring kedah nyepeng mikroponna? - Leres, anjeun nyepeng éta.



Anjeun nyekel éta. Leres, hayu urang timbang. (musik techno senang) - Ah.

Kuring nebak 9/6. Abdi ngabohong. - Éta lumayan akurat. - Lumayan. - Bisa jadi, kuring heran lamun mékanika anjeun nambihan anu tambihan sabab kuring ngan ukur beuratna sareng éta kirang. - Naha éta? - Leres, 6/8 - Tiasa? Nganteurkeun langkung seueur hawa kana ban - leres, aya urang - langkung hawa kana ban.

Loba akalna. Sareng ogé aya rem cakram. - Persis.



Sareng 12 gir. - Leres? Rantai leutik - Persis .- Leres.

Alex, naon beurat sapédah anjeun? - Mudah-mudahan langkung alit tibatan sapédah sanés. Tapi dina wates éta. - Leres. - Tujuh nunjuk hal - langkung spésifik atanapi henteu? - tujuh poin langkung jelas tibatan tujuh poin. - Naon éta? - 7.38. - 500 gram ical.

Leres, Marco, anjeun masihan Alex a fai sakedik nyiksa ngeunaan sapédah na, sabab ogé, anjeunna henteu terang beurat na. Anjeunna ngagaduhan sapédah anu sanés, sanés? Anjeunna gaduh pamungkas. Anjeun gaduh panah - leres. - Naon saur salaki anjeun beuratna? - Kedah sakedik langkung luhur tibatan na. - Leres - hayu urang nyarios 200 gram. - Sakitar 200 gram langkung, dimana éta, 6,3? Éta éta? - 6.3.7.38 - Éta éta, enya, henteu 6.3. - Janten éta tujuh sareng satengah? - Leres, muhun, hayu urang cobian.

Anjeun rada senang ku éta, sigana. - Éta nembé. - Leres. - Éta nembé.

Henteu ningali éta. - Bejakeun ka pemirsa. Naon beuratna? - 7.34 - 7.34, tur éta kabayang panah. - Hayu angkat. - Leres, kuring ngan ukur ningali anjeun beurat, aya timbangan, tapi anjeun terang sabaraha beurat sapédah anjeun? - Kuring nebak 7/8 - Leres, 7/8? - Leres, anjeun tiasa nyobian - Hayu urang cobian, sumping dimana éta? - Sapédah éta, henteu, anu hiji di dieu. - Leres.

iraha sapédah dijual

Hayu urang tingali éta. - Éta Panah. - Éta Panah Hiji Coba. 7.85, wareg ku éta? - Leres, 7,8, 7,9 sapertos anu kuring carioskeun. - Leres pisan.

Éta henteu leres. (Reinardt seuri) Katuhu di tengah, sampurna. - Leres .- Anjeunna terang jalanna. - Nya, ku kotak Garmin, Velon ageung, kuring bakal nyarios 7,4? - 7.4? Hayu urang cobian Roda anu jero teuing.- Leres.- Hayu urang tingali.

Pastikeun éta saé sareng akurat.7.6.- Low.- Leres.- Upami kuring tuang hiji cau kirang éta bakal sami. (Seuri) - Kuring teuing sieun - anjeun teuing sieun! Sapédah anyar taun ayeuna, sanés? - Leres. - Hayu urang timbang urang, muhun? - Leres .- Kira atanapi henteu? Naha anjeun gaduh tebakan? - Tujuh hiji .- 7.1, henteu kunanaon- Sareng éta, oh enya sareng Sigma. - Ah enya, sareng Sigma sareng Velon. - Tujuh dua. - Oke, hayu urang tingali.

Kuring ngan ukur kedah ngareset. OKÉ. (musik techno senang) Kuring badé nyarios naon, kuring bakal janten jalma anu anjeun pikaresep ayeuna. 7.1.- Leres, éta henteu saé.- Ah, éta saé saé.

Kusabab éta 200 gram, éta panginten anu 50, hartosna anjeun 60? - Henteu, henteu langkung - Leres, janten didieu urang, 7.1. - Tujuh! - Tujuh? Tujuh dina titik? - Leres - Oke, éta aya panonpoé bari, sapertos kuring.

Tapi. (musik techno lemes) 6.98. (Bip) Upami anjeun tiasa milih nomer lotre, kuring bakal nelepon anjeun kusabab saé, anjeun leres-leres. - Leres .- Ngan 20 gram kaluar. - Oke, saé. - Éta panginepan anu saé? - Leres .- Naha anjeun bagja? - Leres. - Saé. - Leres, kuring. - Ati-ati ku éta. (seuri) - David! - Meureun-antosan, antosan, pareum. - Leres, hayu urang tingali - (nyarios basa asing) - Oh wow, yeuh, 6.91.- Oke, ayeuna anjeun kedah beuratkeun tambang! (seuri) - Larry, sabaraha beuratna sapédah anjeun? - Nya, kuring nembé ningali milikna, janten ayeuna kuring nebak milikna bakal 6,93. - 6.93, muhun, hayu urang cobian.

Leres, naon saur anjeun éta? - Cenah mah 6.93.- 6.91.- Sialan, oke.- Tingali éta .- Maksadna, kuring ningali na, kuring ningali na. - Genep salapan hiji. 7/13 - Henteu kunanaon. (musik techno optimis) - Anu ayeuna parantos nganyenyeri tim.

Janten aya urang! Sababaraha beurat motor dina World Tour, sareng kuring resep pisan sabab Nya, kuring ampir nyababkeun perdebatan antara Alex Dowsett sareng Marco Haller. Sareng ayeuna AG2R La Mondiale aranjeunna sacara praktis dikoroyokan anu hartosna kuring kedah liren di dinya sateuacan kaayaan kaluar tina karana mimiti beurat Berat tina sapédah anjeun? Hayu atuh terang dina bagian komentar di handap. Hilap ogé henteu resep tulisan ieu sareng bagikeun ka réréncangan anjeun. pasihan jempol ageung. tong hilap parios ka toko GCN di .globalcyclingnetwork.com. sareng ayeuna, pikeun dua tulisan anu langkung saé, kumaha upami Anjeun ngan saukur klik di dieu sareng didieu?

Naha wates beurat UCI kalebet pedal?

Anu 6,8kgBatesan Beuratdina sapédah ditumpukeun kuFIA,ngalakukeunieukalebet pedalsareng kandang? Leres.lima belas. 2007.

Wilujeng Taroskeun ka GCN Naon waé. Kuring ngagabung sareng 'Stat Attack' Jon minggu ayeuna - Héi sadayana - Anu kaluar tina layar di tukangeun kuring. Sareng urang mimitian ku patarosan ieu ti Callum Sutton anu naros: Naha aya bédana anu signifikan antara sapédah atriathlon sareng sapédah waktos? ”Sareng écés seueur anjeun hoyong terang jawabanna kusabab éta 24 jempol.

Jon, naon bédana? - Nya aya sababaraha. Ieu utamina disababkeun ku aturan sababaraha jinis olahraga. Janten triathlon ngagaduhan aturan anu béda tibatan UCI, tapi triathlon ogé dibagi kana daérah anu béda.

Janten panginten aturan anu béda diterapkeun pikeun Ironman tibatan kana acara triathlon ITU, éta sering langkung wani, kuring nyarios 'petualang' tibatan aspék sanésna. Bingkai ngahijikeun sistem hidrasi, jinisna sapertos na, hehehehe, katingalina lumayan liar tur kagok. - Sapédah Triathlon tiasa langkung aerothan sapédah uji coba waktos anu dianggo dina lomba UCI. - Leres, hartosna abdi UCI nembé santai aturanana.

Janten, kuring panginten panginten urang bakal ningali sababaraha éta, sababaraha pigura anu kami ragaji deui dina pertengahan taun sembilan puluhan - desain anu langkung petualang panginten tiasa deui. Samentawis éta, kumaha ogé, parios conto anu saé ieu tina sapédah waktos hukum UCI. Éta anu diinspirasi ku karajaan Tony Martin - Ieu mangrupikeun Canyon Speedmax CF SLX anu khusus pisan tina juara dunia uji coba Tony Martin ti Katusha-Alpecin, motor anu paling hésé di Tour de France.

Sateuacan urang mimitian ku prototipe, komponén masing-masing sumebar di sapanjang sapédah ieu, hayu urang tackle padamelan cet. Éta hébat pisan - Oke, salajengna aya patarosan ti Silviu Sfeta. #TorqueBack Naha bantosan raray aerodinamika langkung handap tina rupa buleud? Wah, éta patarosan anu saé.

Kami henteu kantos mikir ngeunaan éta sateuacanna. - Kami henteu pernah mikir kumaha ngajawab éta. Naon ari anjeun? Aya pikiran ngeunaan éta, Jon? - Maksad abdi, kuring henteu yakin naha tulang pipi si gery mangrupikeun gagasan anu saé pikeun ieu, jujur ​​pisan sareng anjeun.

Kusabab meureun anjeun tiasa ngahambat napas anjeun tina datang ka ditu --- Naon rupa aerodinamika? - Leres, abdi henteu terang. Naha anjeun kedah ngadorongna? wakil na? - Sigana mah bakal siga sirah manuk, ku cucuk, sanés, kanggo motong angin. - Leres.

Maksad abdi, aya sababaraha pengendara kapungkur anu disebat nami 'The Falcon'

Naon beurat minimum pikeun sapédah jalan?

6,8kg

Naha aya wates beurat dina sapédah?

Aturan UCI 1.3. 019 nyatakeun yén rassapédahdina acara UCI-sangsi kedahbeuratnasahenteuna 6.8kg (14.99lb) targét anu ayeuna gampang pisan pencét. Lima belas taun saatos panetepan aturan éta, UCI disada langkung kabuka tibatan kantos pikeun ngarobah pola pikir éta.

Sakumaha beurat Trek Madone?

Beuratna. TheMadonnaPigura cakram SLR beuratna 1,112 gram; pigura pasisian-beuratna 1,131 gram (beuratnakanggo pigura 56cm kalayan pos korsi, tapi henteu aya cet). Catet yén pigura pasisian-beuratna langkung beurat tibatan pigura rem cakram. Garpubeuratnanyaéta 421 gram pikeun disk, sareng 378 gram pikeun pasisian.6. 2018.

Naon sapédah jalan anu paling enteng?

dina dinten Jumaah nembangkeun anu pang anyarnasapédah, Trek? monda SLR 9, sapoé sateuacan dimimiti 104th Tour de France. Perusahaan Waterloo, Wisconsin, nyatakeun yén éta téhsapédah paling entengéta kantos didamel sarengpaling entengproduksisapédah jalandi dunya. Pigura 56cm? Monda SLR 9 beuratna 640 gram (1,41 pon).30. 2017.

Kumaha pengendara uih?

kiihdi sisi jalan

Sababarahapengendaralirén di sisi jalan kanggo milari akiih. Peloton tiasa ngatur dirina nyalira, milih slot 'nature break' anu manapengendarabakal sasarengankiih; dina tradisi Grand Tour nandeskeun yén pamimpin GC nangtoskeun iraha bakal kieu.

Naha 20 lbs beurat pikeun sapédah jalan?

Asalna Diwaler: Naon anu dianggapbeuratpikeunsapédah jalan? Kasarnadua puluhpon, atanapi 9 kilogram. Anu langkung mirah tehsapédah jalan, étabeuki beuratéta bakal janten. Dina panghandapna tungtung handap (<0), a sapédahéta langkung ti 25lbsnyaétabeurat, tapi kaseueuran aranjeunna ragrag lumayan caket kana éta.

Naha beurat 10kg kanggo sapédah?

Kuring sacara pribadi nganggap yén 10,0 kg lumayanbeuratpikeun jalansapédahdina jaman sareng waktos ieu. Éta parantos sakitar 40%beuki beurattibatan ras prosapédah. Upami anjeun naék, unggal kilogram bakal narik anjeun turun. Disarankeun nyukur beurat sareng nyéépkeun korék apisapédah, bari ngirangan beurat awak (tapi tetep tanaga).

ulasan sapédah cemerlang

Naha beuratna 12 kg kanggo sapédah?

Leres, upami urang nyarioskeun lombasapédah. Balap low-endsapédahbeuratna sakitar 910 kilo sedengkeun karbon hi-endsapédahtiasa turun kana 5,5 kilo (komo kirang). Tina pangalaman kuring, dina Gran Fondo seuseueurnasapédahbeuratna sakitar 7 - 7,5 kilo, nganggo pedal sareng komputer.

Naha UCI bakal nurunkeun wates beurat?

UCI disetél pikeun nurunkeun watesna tapi ku jumlah anu teu acan katingali. Sedengkeun badan pamaréntahan raoseun ku panurunan langkung ageung dina watesan beurat, éta tiasa dipendakan ku ukuran résistansi ti industri.

Naha wates beurat dina sapédah badé robih?

Numutkeun ka majalah industri Walanda Sapédah Éropa, wates beurat UCI ayeuna tina sapédah anu dianggo dina balapan pro - ayeuna 6,8kg - tiasa disetél pikeun robih payun usum 2018. Kahartos yén UCI patepung sareng Industri Barang Olahraga Federasi Dunya (WFSGI) dina Taipei Cycle Show di Taiwan akhir-akhir ieu pikeun ngabahas hal éta.

Naon beurat minimum pikeun sapédah jalan?

6,8kg. 14,99 lbs. Upami anjeun ngarencanakeun balap acara jalan UCI, ieu masih sarat beurat minimum pikeun sapédah anjeun. Henteu éta lami pisan yén ngawangun sapédah anu sumping di handapeun nomer sihir ieu mangrupikeun prestasi anu pantes diperhatoskeun. Sepeda lengkep anu dijual di handapeun wates ieu bahkan janten fokus tina kampanye iklanna nyalira.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.