Utama > Roda

Roda

Roda marake disc sapédah jalan - kamungkinan solusi

Naha anjeun peryogi roda khusus pikeun rem disk? Pikeun ngagunakeun rem cakram anjeun peryogi hub roda anu sanés tibatan dina roda rem rem standar, sareng garpu peryogi tab mount rem pikeun nampung rem cakram.

Naha roda aero pantes - ngawalon patarosan

Naha roda aero saé pikeun naék? Pamustunganana, nalika beurat ngagurat aerodinamika nalika nanjak, upami anjeun tunggang di jalan anu rata, ngagolérkeun rupa bumi atanapi bahkan jalan anu pagunungan kalayan jalan lebak anu panjang, aerodinamika panginten langkung penting salami dina perjalanan. 30 2017.

Kumaha cara ban sapédah dilakukeun - solusi awét

Naon anu dilakukeun ban sapédah? Pangwangunan. Ban sapedah diwangun ku casing kaén anu teu diréparasi, ogé disebut bangkai, kalayan karét tambahan, disebat tapak, dina permukaan anu ngahubungi jalan. Dina kasus clinchers, casing na bungkus sakitar dua manik, hiji dina unggal sisina.

Roda sapédah paling mahal - solusi awét

Naon ban sapédah anu paling mahal? Roda Gokiso set tina Kondo Machine diklaim janten roda sapédah anu paling épisién di dunya sareng sumping sareng harga anu cocog sareng performa luar biasa set na. Unggal pasangan hargana ageung $ 7.900.

Roda lagu Ffwd - kumaha carana ngahontal

Naha roda FFWD saé? Gancangna, roda FFWD RYOT44 saé pisan. Leres, anjeun tiasa mésér langkung mirah, tapi kualitas di dieu leres-leres luhur sareng anu disorot nalika anjeun tunggang jalan: seueur kinerja sareng tingkat kanyamanan anu pantes.

Roda Ridley - pituduh pamungkas

Naha sepédah Ridley raoseun? Sepédah Ridley hébat. Kuring nembé mésér hiji sareng leres-leres mikaresep éta. Toko anu miceun mérek sanés ngan ukur jalma jahat. Dina sababaraha taun saatos aranjeunna ngaganti mérek, aranjeunna bakal miceun sapédah anu aranjeunna jual dinten ayeuna.

Naon ban sapédah tanpa tuba - kumaha carana ngatasi

Naon kaunggulan ban sapédah tubeless? Pro tubeless ban tiasa ditumpangan dina tekanan anu langkung handap, ningkatkeun daya tarik di luar jalan, tanpa résiko nyiwit. Tekanan anu langkung handap hartosna ningkatna kanyamanan sareng kinerja ngagoler dina permukaan anu kasar (tingali cyclinguk.org/cycle/tyre-pressure). Résistansi gulung kedah langkung handap bahkan dina permukaan anu lancar.28.01.2020

Ban tubeless khusus - solusi berorientasi kana aksi

Naha ban khusus henteu tuba? Didamelna Henteu Anu sanés, kanggo Numpak Teu sapertos Anu sanés. Ban masalah di Spésialisasi. TUJUAN KAMI TEU NGAGUNAKEUN TIAR TUBELESS, TAPI SANGKAT YANG LEBIH CEPAT, LEUWIH ENGKEUN, PÉRÉTÉLÉ PÉNÉSA, JEUNG NGÉLÉS DIRI.

Roda nyarios karbon - solusi pikeun

Naha juru carios karbon saé? Juru bicara karbon nyayogikeun kaku anu langkung luhur sareng kahirupan kacapean anu langkung saé dibandingkeun sareng juru baja tradisional, sanaos beurat anu handap. Serat karbon mangrupikeun layup unidirectional, masihan anu nyarios batas beban 300kgf. Éta jauh ngaleuwihan tegangan 125kgf anu pasisian karbon biasana diwangun.

Ban Paris roubaix - daptar patarosan sareng waleran

Ban naon anu dianggo di Paris-Roubaix? Sedengkeun di Flanders seuseueurna pengendara milih ban lega 25mm, batu kobér Paris-Roubaix langkung parah janten urang bakal ningali ban 27 dugi 30mm anu dianggo ku kaseueuran tim. Ban anu lega ieu henteu cocog sareng motor balap anu biasa, sanaos éta anu mimiti robih sabab generasi terakhir tina sababaraha motor balap bakal dugi ka ban 28mm.

Roda lagu swt DT - solusi pragmatis

Naha roda DT Swiss Saé? Éta dibaca sabagian, 'Dina taun-taun ayeuna DT Swiss parantos ngarobih dirina tina mérek komponén roda anu dipikahormat, kalayan reputasi anu hadé pikeun ringan, presisi, sareng daya tahan, janten mérek terkenal pikeun roda sistem anu sacara canggih tur taliti dimekarkeun. '22 . 2018.

Ban Tcs - kumaha carana alamat

Naon hartosna TCS dina pasisian sapédah? TCS (Tubeless Compatible System) mangrupikeun sistem rims / ban tubelessisasi anu standarisasi anu dirancang pikeun nyumponan standar ETRTO internasional sareng mastikeun réliabilitas.

Roda karbon perdana - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naha roda karbon perdana saé? Aranjeunna parantos ngalaksanakeun rides group anu gancang sareng numpak umum dina rupa bumi anu campuran sareng kesan anu langgeng nyaéta anu sampurna gancang sareng raos pisan. Ngerem mangrupakeun salah sahiji sorotan roda ieu. Nalika dianggo nganggo bantalan anu disayogikeun, kakuatanna saé saé pisan sareng éta ogé konsisten.

Roda nol - solusi pikeun

Naha roda Cero saé? Kuring junun nyetél sakitar 2000km + dina roda ieu, anu langkung ti cekap waktos pikeun mingpin kuring kana kacindekan yén ieu mangrupikeun roda anu hadé, tiasa diandelkeun sareng serbaguna. Rims ieu tiasa gampang morf antara jalan, gravel sareng sagala rupa bumi di antara.1. 2020.

Ban gravel pikeun sapédah jalan - solusi pikeun masalah

Dupi anjeun tiasa nempatkeun ban kerikil dina sapédah jalan?

Dimana roda zipp didamel - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naha roda Zipp pangsaéna? Zipp 404 nyaéta diragukeun nyaéta bintang roda wéb mérek sareng ngaapresiasi sadayana. Éta mangrupikeun kasaimbangan anu saé antara aerodinamika, beurat handap umum, sareng kualitas tunggang gunung anu hadé. Nalika ngeunaan triathletes sareng pengendara sepeda serius, Zipp 404 tiasa janten standar emas. 19.02.2020

Roda Zipp aero - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha roda Zipp hargana? Zipp 404, tanpa patarosan, roda roda aerodinamika klasik sareng salah sahiji pilihan utama nalika anjeun milari kauntungan aerodinamika. Sanajan éta asup kana katégori anu mahal, kualitas sareng fitur na saé upami anjeun serius ngeunaan pamutahiran aerodinamika anu mantep, dipercaya.

Ban hujan sapédah jalan - jalan kaluarna

Naha aman pikeun naékkeun sapédah jalan nalika hujan? Nyupiran hujan langkung bahaya tibatan numpak kaayaan garing kusabab alesan anu jelas: licin nalika baseuh. Jalanna sorangan langkung leueur. Permukaan anu dicét sareng halangan jalan logam sapertos és. Peryogi waktos langkung lami sareng langkung gampang pikeun geser, janten anjeun kedah ngerem heula sareng langkung enteng, utamina dina katurunan baseuh.01.09.2020

Gluing ban tubular - réspon kana masalah

Naha anjeun kedah lem ban tubular? Sacara umum, kedahna cekap caket pikeun ngabeungkeut ban sareng pasisian tapi henteu seueur jumlah lem. Kakuatan beungkeut tubular asalna tina ujung luar pasisian langkung ti tengah. Upami ban leutik teuing pikeun pasisian, moal aya hubungan anu saé di pasisian luar.

Ban sapédah jalan pangsaéna - solusi anu inovatif

Naon ban sapédah jalan anu pangsaéna? Ban sapédah jalan anu pangsaéna pikeun cuaca anu langkung haneutVittoria Corsa G2. 0 TLR. ban jalan Pirelli PZero Velo. Ban sapédah jalan pangsaéna pikeun cekelan. Schwalbe Pro Hiji. Ban sapédah jalan anu paling tubeless pikeun sababaraha ukuran. Continental GP 5000. Kapasitas Turbo Khusus. Tangtangan Elite XP. Goodyear Eagle F1 Tubeless Lengkap. Spésialisasi Roubaix Pro khusus.6. 2021.