Utama > Roda > Ban sapedah gravel - waleran sareng patarosan anu biasa

Ban sapedah gravel - waleran sareng patarosan anu biasa

Ban naon dina sapédah gravel?

Ayeuna,bandi antara 40 sareng 42 mm nawiskeun rangkéan kasaluyuan anu pang lega sareng bakal pas pisansapédah gravel. Nanging, upami anjeun ngagaduhan rohangan, anjeun kedah nyobian 45 mmbansababaraha waktos. Karét Chunky lumayan tiis sareng pikaresepeun ngalangkungan juru sareng di bumi anu bénjol!Banngahasilkeun kapercayaan sareng kaamanan ku pananganan anu tiasa diprediksi.



(motong éléktronik) - Campuran akal sehat sareng élmu mantep ngawartoskeun ka kami yén ban sapédah jalan khusus langkung gancang dina jalan tibatan ban gravel sareng ban gravel langkung gancang dina gravel - tapi sabaraha sabaraha? Ngalakukeun sababaraha percobaan saderhana pikeun milarian bédana anu pasti. - Sareng kaéndahan ban gravel sareng sapédah kerikil aya dina kamampuan sadaya-buleudna kalayan volume ban anu langkung ageung sareng pola tread anu langkung jelas, aranjeunna nawiskeun cekelan anu langkung saé sareng kinerja sareng ngahibur di jalan. - Ban kerikil sapertos Speed ​​Continental Terra mangrupikeun langkung saé, tapi kompromi ieu ningkat résistansi ngagulung dina aspal lemes dibandingkeun ban jalan murni sapertos Continental GP5000 - Leres, leres, hayu urang ngalakukeun sababaraha tés. - Leres, Ollie, naha urang kaluar didieu nalika hujan? - Kusabab ieu lingkungan anu dikontrol kalayan aspal lemes sacara konsistén.

Tapi tong hariwang, tés heula, balik ka jero - Oh ho ho ho ho, kuring resep tanda na. (musik bagja) - Kahiji, hayu urang tingali résistansi gulung pikeun ningali naha aya bédana anu tiasa kaukur antara dua ban dina permukaan anu sampurna - interaksi ban sareng permukaan anu digulung na nyiptakeun Gesekan sareng iraha urang ngajalankeun urang kedah nungkulan gesekan ieu .- Sareng handap résistansi ban tina ban, kirang gesekan anjeun kedah ngungkulan. - Tekanan ban mangaruhan résistansi gulung, janten kami bakal ngalakukeun tés kalayan duanana ban dina 70 psi sareng ogé tés ku tekanan ban anu langkung ngagambarkeun naon anu anjeun leres-leres anggo dina éta.

Janten 90 psi kanggo GP5000 sareng 40 psi pikeun ban kerikil Terra's Speed ​​- Katuhu, sabab anjeun tiasa tingali, kuring haneut, tapi kaseueuran ban na aya dina suhu operasi, anu hartosna Dr. Oliver, urang tiasa ngamimitian ékspériménna. - Urang tiasa.



Janten Chris bakal nyobian nganggo roda anu sami dina kecepatan target 45 km / jam dina duanana jalan anu béda anu bakal urang lakukeun. Teras we ngukur Pow. Perlu ngajaga kacepetan ieu ku dua sét ban sareng dina tekanan anu béda.

Hal ieu dilakukeun ku QuarqPower Meter sareng Unit Kepala Wahoo anu urang payun. Unggal lumpatna bakal lima menit panjangna saling sareng tekanan anu béda. Janten heula lumpat, hayu urang angkat. (Senang musik) - lima, opat, tilu, dua sareng parantos. (Joy music) - Chris ayeuna bakalan ngajalankeun anu salajengna kalayan tekanan anu langkung handap; 70 psi sareng kami ngarepkeun éta pikeun nganteurkeun kakuatan anu langkung seueur pikeun ngajaga kecepatan anu sami 45 km / jam sapertos anu mimiti - Leres, 70 psi ollie, lima palang. - Lima menit. - Anjeun siap? - Buka! - Dupi anjeun ngitung kuring? - Leres, tilu, dua, hiji, angkat! (Joy musik) - 10 detik deui.

Kuring ngarasa haneut pisan sareng kuring tiasa ningali inpormasi anu aya di payuneun kuring. Kuring kabeneran terang naon anu lumangsung. Teruskeun sareng lirénkeunana. (Musik lemes) Ayeuna kuring parantos ngahaneutkeun ban sareng kuring parantos gaduh pamendak kumaha ieu badé kamana kuring panginten kuring kedah angkat dugi ka niup dina uji ieu, éta sacara harfiah bakal janten upaya maksimal pikeun ngajaga anu sami kagancangan. (musik lemes) (ban ngahégak) Hayu.



Janten éta tilu menit, henteu lima lengkep. Tapi éta hartosna kuring tiasa ngulang tés dina 40 psi. Oh, éta langkung sesah tibatan anu kuring ngarepkeun. (Ledakan hawa) Ban ayeuna turun kana 40 psi, aranjeunna kedah haneuteun sakedik kanggo tés salajengna teras tilu menit deui. (Musik gumbira) - Waktos kanggo hasil tina numpak rol. .- Alami ilmiah, Ollie .- Kuring ngagaduhan data ti wahoo anjeun, hayu urang tingali. - Maka urang kedah ngamimitian jalan, 90 psi. - Leres, supados mangrupikeun 28mm GP500 dina 90 psi, éta sakitar 6 bar nalika urang diskusikeun nalika urang aya di luar.

Janten, pikeun tés ieu, kuring ngukur rata-rata 299 watt dina 45,8 km / jam, sareng éta dasarna mangrupikeun tés tolok ukur, leres? - Leres, janten teras ngirangan tekanan dina ieu ka 70 psito pikeun ngajaga kagancangan anu sami dina gear anu sami dina 45km / jam, anjeun kedah gaduh 327 watt - éta saleresna sakedik langkung - 28 watt langkung - leres, hakékatna 10% langkung .- Leres, éta penting, éta héran, janten hayu urang tingali ban kerikil kalayan sami 70 psi.

Ieu jangkungna 40 mm Gravel Terra Speed ​​ti Continental. - Nya, pikeun tés urang rata-rata dugi ka 449 watt, pikeun kecepatan rata-rata sami sami 45,8 km / jam.



Deui dina pakéan anu sami, janten cadencena sami - Janten, terakhir, 40 psi dina ban kerikil. - Leres, print gravel nyata, ieu Ollie, kuring rada kuciwa upami kuring jujur. Kuring ngarepkeun salami dua menit, tapi saatos menit 14 kuring pencét pangkonan saatos rata-rata - (seuri) Kuring henteu heran, 516 watt! - Leres, tapi kuring indit laju anu sarua; 45.8km / jam, jadi sahenteuna kuring ngatur éta. - Leres, maksad abdi, luar biasa kumaha langkung seueur kakuatan anu anjeun peryogikeun pikeun éta. - Leres, éta bédana ageung. - Nya, hartosna, éta sadayana saé sareng saé éta masihan indikasi bédana résistansi ngagugulung antara dua ban sareng tekanan anu béda, tapi henteu sacara gembleng ngagambarkeun dunya nyata dina roda anu sampurna lemes ieu. - henteu Urang kedah nampi di luar, sobat. - Oke maka karasaeun kuring baseuh dinten ayeuna kusabab hujan. - Leres, urang kedah milarian aspal. - Hayu, hayu urang musik) - Urang badé ngalakukeun uji coba handap, sareng nalika kuring nyebatkeun, kuring hartosna Chris, dina aspal aspal anu saé, lemes ieu.

Émut Chris, henteu ngical. - Éta sigana mah sapertos tes, Ollie. Kuring bakal ngalakukeun duanana ngalir dina tetes dina posisi anu sami pikeun mastikeun aerodinamika kuring konsisten - Sareng urang bakal janten gravel heula Ngadamel ban teras ngulang ékspérimén sareng ban sapédah jalan; Chris bakal ngagugulung turun gunung sareng henteu nganggo rem na ningali sabaraha jauhna nalika anjeunna lirén sareng urang bakal ngukur bédana. - Anjeun siap? - Kaméra hurung.

beurat siklus

Kuring bakal ngaleupaskeun anjeun. - Hayu atuh angkat. (musik lemes) (Chris seuri) - Gancang - Éta henteu dramatis. - Mudah-mudahan anjeunna badé angkat gancang-gancang. - Moméntum gedong.

Kadieu. Oh hayu Hayu! (Ban Spin) - Biasana mah sesah pikeun tetep sareng Chris, tapi sakumaha anjeun tiasa tingali éta gampang pisan tanpa anjeunna kedah ngincer. (Musik kabungahan) - 5,8! - Anjeun nuju janten sakedik langkung gancang ayeuna.

Abdi berjuang pikeun ngajaga - Genep! 6.3! (Musik anu hirup) Oh, urang lirén. Oh henteu, éta sadayana musna! Sagala moméntum anu diusahakeun.

Lima poin

gir nirkabel

Oh sayang, éta waé. Ayeuna anjeun ngagugulung lamping anu lungkawing ieu, Chris parantos tiasa dugi kana ban karikil ieu sareng kuring nyirianna di jalan kalayan potongan kapur ieu. Ayeuna urang bakal ngulang deui tés nganggo GP5000sand sareng tingali dugi ka Chris tiasa kéngingkeunana - Laju pikasieuneun, Ollie, éta aranjeunna, éta laju pikasieuneun. (Tekanan hawa dileupaskeun) - Kami ngalakukeun sadayana deui dina pangkuan dua tapi waktos ieu nganggo ban jalan jadi kami ngarepkeun Chris bakal langkung jauh.

Sigana mah urang kedah terang. - Kuring ngarepkeun hal-hal ageung di dieu, Ollie, ngitung kuring. - Tilu, dua, hiji, anjeun bébas. - Oh, hayu urang angkat.

Ngawangun sakedik kagancangan tina garis di ditu, akselerasi anu saé, jeda otomatis teu acan pareum. Oh, hayu urang angkat Ayeuna urang lebet, ayeuna urang badé. Ngorondang ka kénca. - Entong pedal.

Ngaléngkah teu kénging - ngorondang ka kénca sapertos tadi. Kami nuju jam 4.9, 5.4, oh.

Kami parantos langkung gancang tibatan anu tiheula. Dasarna 3km / jam langkung gancang tibatan kuring sateuacana. Naon hartosna saatos kurva? (Senang musik) Ayeuna urang nuju nyetir lempeng ka payun parantos ngaleungitkeun tandana Masih dina gerak! Masih obah! Kami masih nyetir, masih gerak, aranjeunna henteu hoyong liren.

Sareng éta waé. - Kerucut di ditu dimana Chris lirén nalika anjeunna pencét ban gravel sareng kuring leres-leres kagum kana éta. Éta sabaraha jauh anjeunna Isro dina ban jalan.

Kuring ngukurna nganggo ukuran pita kuring sareng jangkungna 65 kaki 8 inci jangkung. - 19,8 méter, anu ngabédakeun pisan pikeun jujur, sanés? - Leres, maksadna mah, éta ogé, éta sami, ogé, éta sakedik langkung jauh tibatan catetan dunya dina triple jump.- Statistik kanggo anjeun dimana-mana. - Jauh sareng urang ngulang percobaan ieu tilu kali sareng kasar, pasihkeun atanapi candak sababaraha inci, hasil anu sami unggal waktos, éta bakal teras langkung seueur.

Abdi leres-leres kaget kumaha jauhna anjeun --- kecepatan luhur di jalan Ban langkung caket 4 km / jam langkung gancang tibalik, dugi ka lima kanggo jalan panggancangna. Janten, leres, aya béntenna anu ageung. - Jigana nunjukkeun ka anjeun sabaraha, ogé, turunkeun résistansi rolling pikeun jinis ban ieu.

Tapi urang bakal ngalakukeun tés anu sanés. - Kami. Kerikil? (Musik lemes) - Henteu aya kejutan anu nyata, tapi masih pikaresepeun pikeun ningali bédana ban anu tiasa dilakukeun - kuring raos yén éta henteu adil sareng sakedik bias kana ban jalan, janten kami nempatkeun ban kerikil deui sareng mendakan kerikil.

Tés anu sami, ngan ukur ayeuna kuring bakal dina posisi kerikil, naon waé ogé anjing anjing di ditu ogé. - Di dieu seueur seueur, sanés? - Sareng ngantepkeun rem. Indit. - Ieu sikep kerikil, gampang ditingalkeun.

Oh, gancangna luar biasa! Gancang pisan! Oh, ieu mangrupikeun panggancangna anu kantos didorong ku gravel. (Joy Music) - Saatos ngaluncurkeun jalan gravel sareng ban gravel, Chris badarat didieu sareng urang bakal, roda payun na ditandaan ku lambaran anu parantos aya. Ayeuna urang badé nyobian ban jalan sareng ningali naon anu kajantenan. (Déprési) - Kami angkat salami 90 psi, anu langkung ti genep bar.

Sakumaha urang disebatkeun dina tulisan, ieu mangrupikeun wawakil tekanan dunya nyata dina kaayaan optimal. Sanaos urang henteu ngagaduhan éta di dieu dinten ayeuna, urang ogé bakal Katuhu, ban jalan, 90 psi sareng ollies ngantosan kuring dina titik target ban kerikil. Janten, kuring kedah ngajaga lagu tetep sareng badé jalan - tilu, dua, hiji. (musik anu ningkat) - Wah, éta 12 kaki. - Éta hartosna jalanna 12 kaki langkung saé tibatan gravel. - Dua belas kaki langkung payun! Leres, hujan rada ayeuna, janten anjeun kedah ngahampura kuring tina tiung kuring, tapi kuring rada kaget yén ban jalan langkung gancang atanapi langkung jauh tibatan ban kerikil - Leres, maksadna, urang kedah nunjukkeun yén kerikil ieu henteu leueur khususna atanapi kasar teuing sareng ban-ban jalan langkung raoseun langkung gancang, tapi hiji hal anu pasti nyaéta teu aya anu caket sapertos kapercayaan di luar jalan.

Abdi moal ngiringan tanggul jukut atanapi taringgul anu sami sareng ban ieu sapertos anu kuring Terras. Sareng upami ngeunaan kurva, anjeun pasti henteu ngaraos hoyong ngageserkeun caket tempat anu sami. Tapi aranjeunna karaos gancang. - Sareng kuring pikir éta raos pikeun ban jalan pikeun langkung jauh dina kaayaan ieu, dina percobaan anu khusus ieu, kusabab ban gravel didesain pikeun masihan anjeun langkung cekelan kusabab anjeun peryogi langkung tarik dina permukaan anu leueur.

Sareng ayeuna, kurangna daya tarik ban ieu masihan anjeun ngamungkinkeun anjeun tetep, aya kirang gesekan. (musik lemes) Ayeuna kami parantos ngalaksanakeun tilu percobaan pseudos ilmiah, henteu heran ban jalan anu licin langkung gancang tibatan ban kerikil - sumuhun, aya waktos sareng tempat pikeun sadayana, Nanging, Ollie, sareng ayeuna urang henteu ' t uji ban kerikil dina kerikil téknis naon waé anu kuring curiga éta leres-leres hérang sareng kanyataanna ban jalanna saé teuing. - Leres, maksad abdi, éta téh apél ngalawan jeruk, sanés? Anjeun gaduh dua hal anu didesain pikeun tujuan anu bénten pisan sareng saur kuring éta hartosna urang peryogi sekuel, urang kedah angkat sareng nyandak dua ban na uji coba dina kerikil téhnis. - Kuring leres-leres gaduh waktos énjing.

Upami anjeun resep kana tulisan ieu, pasihan kami jempol sareng ngalanggan saluran upami anjeun henteu acan, kuring ngagaduhan kerikil epik di Oman- Oh ieu bakal katingali saé.

Naon ukuranana ban sapedah gravel?

700cban kerikililaharna sakitar 40mm lega, sanaos anjeun tiasa kéngingkeunbananu langkung lega atanapi rada heureut teuing. Lebar anu normal nyaéta 35mm, 40mm, 42mm atanapi 45mm.

Dupi abdi tiasa nempatkeun ban kerikil dina sapédah jalan kuring?

JAWABAN: Anjeuntiasapastingagunakeunkasapédah kerikilgaduh hijisapédah jalan. Nanging, aya sababaraha watesan leutik anu anjeun tiasa lakukeun upami anjeunngalakukeunieu. Ku sababaraha cara éta langkung raoseun tibatan tradisionalsapédah jalan, sabab anjeuntiasa anggolegabandina tekanan handap pikeun masihan diri anjeun sababaraha bantalan anu saé.

Anjeun teu kedah sapédah gravel pikeun numpak gravel. Jalma-jalma sok ngusap sapédah balap dina kokotor. Tapi upami anjeun numpak seueur gravel, atanapi hoyong numpak langkung gravel, maka panginten mangrupakeun ide anu saé pikeun kéngingkeun sapédah jalan supados anjeun langkung raoseun sareng langkung senang nilar Tarmac.

latihan sapédah ab

Koncina, nyaéta, anjeun tiasa ngarobih deui kana sapédah balap gancang sareng gampang tanpa nyésakeun karusakan permanén. (Musik rock) Investasi munggaran anu anjeun kedah nimbangkeun nyaéta ban anu langkung lega. Aturan jempol pikeun nyocogkeun ban panglegana anu tiasa anjeun pas kana bingkai sareng bénténg anjeun.

Anjeun tiasa, tangtosna, ngajalankeun jalan kerikil dina ban anu lega 23 mil, tapi anjeun panginten kedah ngabahekeun janten hésé pisan ngirangan résiko corétan. Sareng dina waktos éta anjeun bakal nyetir langkung laun sareng kirang raoseun. Dina sapédah jalan anu biasa, anjeun panginten badé tiasa ngalih-muter sapertos peres dina ban anu lega 28 mil anu cukup lega pikeun nanganan sapédah urance gravel rapih kalayan rem cakram anjeun panginten tiasa kéngingkeun 32, teras anjeun nuju anjeun bener di buruan.

Padahal, pikeun nempatkeunana dina kontéks, dina sapédah gravel anu kaluar, anjeun panginten tiasa nyocogkeun sapédah 40 inci, bahkan mungkin ban lébar 45 milimeter di dinya. Dina hal ieu, anu mangrupikeun sapédah balap anu nyata, kuring kabeneran gaduh ban ban monster. Janten kuring bakal ningali naha kuring tiasa ngajantenkeun ageung. (Musik batu) Salajengna urang bakal nyobian nangtayungan motor urang sabisa-bisa, sabab gravel hartosna batu.

Sareng batu hartosna goresan dina cetakan anu éndah urang bahkan bahkan bahkan nyéngkol dina pigura, pita bingkai atanapi pita helikopter urang. Ayeuna kuring sacara harfiah ngan ukur nyolong ti budak sapédah gunung. Ieu mangrupikeun pita mastic hideung anu mantap khusus tina 3M.

Sareng éta leres-leres sampurna pikeun jalan rantai sabab, sajaba ti pangaruh sareng dampak anu nyata tina batu, nabrak ogé bakal hartosna anjeun bakal kéngingkeun ayun sanés langkung. Janten ieu ngajaga karbon sénsitip didinya sareng tiasa dianggo. Salaku bonus, anjeun tiasa ngeureunkeun atanapi ngaleuleuskeun sora saeutik.

Maka salian ti barang hideung anu kandel anjeun ogé tiasa kéngingkeun pita anu jelas, sareng kuring bakal nganggo éta sacara bébas dina tabung handap pikeun ngajagaan tina chip batu tina roda payun. Sareng nyatana bagian jero korsi anjeun tetep di dieu sareng di tukangeun tabung korsi. Kuring salawasna nempatkeun deui nalika kuring kaluar-jalan anu tungtung engkol kuring leres-leres digosok ku batu, janten anjeun leres-leres tiasa nanem modal karét kana bemper anu ujungna.

Janten, upami anjeun hoyong ngajaga aranjeunna dina urutan kerja anu saé, éta ogé tiasa janten reputasi anu saé. Salajengna urang nyarioskeun babandingan gir. Kusabab nyetir nganggo kerikil langkung sesah janten langkung laun, janten anjeun tiasa leres-leres nganggo gir anu langkung alit.

Sacara umum, anu panggancangna, panggampangna, sareng anu paling murah nyaéta menukar kartrid anjeun kanggo anu langkung ageung. Tapi anjeun kedah ati-ati sakedik sabab tukang kapal anjeun bakal ngabatesan ukuran kasét anu tiasa anjeun anggo. Dina hal ieu ku auraur segitiga tukang Dura Ace, kuring tiasa nempatkeun 11 dugi 30 di ditu.

Sering nganggo derailleurs kandang Shimano kandang atanapi kandang anu saéstuna, anjeun tiasa kéngingkeun 11 dugi 32, bahkan 11 dugi ka 36 di dinya. Tapi aya hiji hal anu tiis anu Ajag Gigi ngajual komponén anu disebut tautan jalan. Sareng éta dasarna manjangan gantungan derailleur anjeun sahingga anjeun tiasa numpak kasét 11 dugi 40 anu leres-leres masif.

Hal sanés anu tangtos anjeun tiasa lakukeun nyaéta ngarobah ranté anjeun di payun. Tapi kuring parantos ngagaduhan ranté kompak, janten 5034 panjangna ranté. Janten kuring henteu tiasa kéngingkeun cincin batin anu langkung alit upami kuring henteu ngagentos sadayana engkol pikeun anu super kompak.

Tapi upami kuring ngalakukeun seueur kerikil, éta tiasa janten investasi anu kuring pikahoyong. Sapédah jalan anu cukup kokoh, tapi hiji daérah anu berpotensi ningali masalah mékanis anu mahal nyaéta roda anjeun. Henteu kusabab aranjeunna henteu cukup kuat, ngan kusabab nalika nyetir ku gravel anjeun langkung gampang pencét batu ageung atanapi ageung, nyésakeun anjeun nganggo ban datar sareng hiji hal anu tiasa di pasisian.

Ayeuna éta tiasa dilereskeun dina roda alloy upami éta henteu goréng. Tapi dina sapédah karbon, éta bisa ngabuktikeun fatal. Sanés kusabab sapédah na henteu kuat, ngan kusabab sipat serat karbon.

Pokokna, anu saé janten upami anjeun gaduh artos, ideu na nyaéta investasi kana roda anu teu tiasa dibandingkeun. Sanés sakumaha ceuk kuring sabab kuat, tapi ngan kusabab éta anjeun teu kedah hariwang ngeunaan unggal batu anu katingali ngalangkungan anjeun roda anu saé. Salaku bonus tambihan, anjeun tiasa teras-terasan ngantepkeun set roda dua ku ban karikil lemak anjeun sareng kasét kerikil gajih anjeun, anu hartosna pasangan anjeun anu sanés tiasa ditingalkeun sareng ban jalan sareng kasét jalan anjeun.

Maka, anjeun tiasa gentos antara ngaganti sapédah jalan gravel sareng sapédah jalan anjeun ku ngan saukur ngaganti roda anjeun. Teu aya embel-embel, teu ribut. (Musik Jazz) Modifikasi akhir urang nyaéta nganggo sapatu sapédah gunung sareng pedal sapédah gunung.

Pikeun alesan saderhana yén anjeun tiasa ngéngingkeun sapatu sapédah gunung sabab éta karikil, ayeuna anjeun henteu kedah turun sareng ngaji, tapi anjeun tiasa sanaos ngan ukur pikeun selfie. Sareng upami anjeun napak kerikil dina sapatu jalan karbon anjeun, anjeun tiasa gancang pisan mendakan yén éta bakal parah. Janten sapatu sapédah gunung mangrupikeun bonus.

Abdi langkung resep nyéépkeun waktos dina sadel kalayan pedal sapédah jalan tibatan pedal sapédah gunung, tapi upami anjeun nganggo sapatu sepédah gunung anjeun henteu tiasa masang kancing jalan, janten anjeun peryogi pedalan sapédah gunung ogé. Tapi aya bonus, sipatna dua sisi anu ngajantenkeun gampang dikonci. Nya, aya sapédah balap modifikasi kuring.

Ban anu langkung lega, roda anu béda, kuring gentos pedalan sareng gentos sapatu. Kuring ngagaduhan sirkuit anu sanés sareng ngajagaanna nganggo frame tape sabisa-bisa ceuk baggies saleresna mangrupakeun kaayaan pikiran. Sareng kuring ogé nganggap bungkus kipas, sanés ngan ukur gravel siap, kuring ogé nuju tren.

Anu abdi peryogi nyaéta janggot. Tapi kuring kamungkinan tiasa ngantosan saumur hirup pikeun salah sahiji di GCN. Aya tulisan sanés kanggo anjeun, Rock on, Gravel! (Musik Jazzy)

Naha 35mm cekap kanggo gravel?

Pribadi kuring pikir35mmnyaétacekap- kantun ngalambatkeun sakedik upami janten kasar teuing - sababaraha rupa bumi leres-leres wilayah MTB sareng anjeun tiasa kéngingkeunkerikilsapédah anu tiasa ngatasi sakedik langkung saé kalayan biaya gancang dina rupa bumi anu langkung gampang.35mmleres-leres henteu kunanaon.07.05.2020

Naha 32 mm cekap kanggo gravel?

Lebar sareng tapak

Upami seuseueurna tunggang gunung dina tarmac sareng sababarahakerikilséktor, tujuan pikeun antara 28-32mm. Upami urang nyarios 50/50kerikil-to-tarmac, antara32-36mm sigana tiasa dianggo saé pikeun urang. Naon waé anu mayoritaskerikil, 36mm sareng ka luhur bakal tikét.
04.05.2021

Naha 32mm cekap kanggo gravel?

Lebar sareng tapak

Upami seuseueurna tunggang gunung dina tarmac sareng sababarahakerikilséktor, tujuan pikeun antara 28-32mm. Upami urang nyarios 50/50kerikil-to-tarmac, antara 32-36mm sigana tiasa dianggo saé pikeun urang. Naon waé anu mayoritaskerikil, 36mm sareng ka luhur bakal tikét.
04.05.2021

nyukcruk fitbit blaze

Naha Gravel goréng pikeun ban sapédah?

Jenis anukerikil.

Dasarna, nalika bijil caket jembar anjeunban, waktuna ngalaunan. Nalika batu langkung ageung tibatan anjeunbananjeun ngajalankeun résiko serius pikeun motong jalan anjeunban: aranjeunna ngan ukur henteu dirancang pikeun ieu.

Naha motor tiasa nganggo kerikil?

Sedengkeunkerikil-khusussapédahanu beuki loba ilahar, hal anu cool ngeunaankerikiltunggang gunung nyaéta anjeun teu kedah khusussapédah kerikilpikeun ngalakukeunana. Anjeuntiasangagunakeun ampir sagala jinissapédahnaha éta gunung, hibrida, cyclo-cross komo jalansapédah.22.11.2017

Sakumaha lébarna ban sapédah jalan?

Seuseueurnasapédah jalanpigura tiasa nampung abansigalegasakumaha ngeunaan 28mm. Cyclocross sareng touringsapédahumumna dirancang pikeun nampungban langkung lega. Kami ngarékoméndasikeun 23mm sareng 25mmban legapikeun rekreasijalantukang beca. Lebar 25mm saé pikeun tunggang jarak jauh kumargi bakal masihan perjalanan anu langkung raoseun.

Naha ban 28mm saé pikeun gravel?

Anjeun tiasa nganggo éta sareng kuring parantos nitih 60 mil dina jalur rel kapur anu hancurBan 28mm. Dina akhir tunggang gunung kuring awak kuring nyeri tina sadaya geter, kuring henteu nyangka éta henteu kunanaon. Abdi gaduh28mmGravelking sareng étaalusban pikeun trotoar, kalebet jalan aspal anu kasar sareng kirang dirawat.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Tip numpak abad - rujukan komprehensif

Naon waktos numpak abad anu saé? Ilaharna, saurang pengendara sapédah rata-rata tiasa ngarengsekeun perjalanan abad ka 7-8 jam, sanaos éta tetep beda-beda dina tingkat kaparigelan anjeun sareng sabaraha waktos anjeun nyéépkeun sapédah salami siang.

Botol cai - solusi pikeun

Naha kuring peryogi rompi hidrasi? Anjeun kedah milih sabuk hidrasi / sabuk ngaji upami lumpatna langkung pondok sareng anjeun henteu kedah nyandak langkung ti 250-500 ml cairan. Upami anjeun badé ngajalankeun jangka panjang sareng peryogi langkung cair atanapi kedah nyandak baju tambahan atanapi pakakas, maka anjeun kedahna nganggap rompi hidrasi atanapi ransel anu ngaji.17.06.2020

Robot balap - Manual lengkep

Naon Robot Racing? Roborace mangrupikeun platform balap sareng pengembangan pikeun mobil balap otonom. Intina mangrupikeun sapasang tungtunan sareng spésifikasi pakakas anu tiasa dimekarkeun ku perusahaan.

Candak saminggu istirahat ti damel - rujukan lengkep

Naha saé nyandak cuti saminggu ti damel? Nyandak saminggu angkat tina angkat moal ngarusak massa otot anjeun, sareng mangtaun-taun kauntungan anu diusahakeun aman aman. Éta ogé tiasa ngabantosan ku ngantep cilaka anu ngagorowok pikeun dudung. Waktos ieu ogé berharga pikeun otot tapis sareng overworked anu meryogikeun waktos istirahat sareng waras. г.

Dimana lance armstrong - solusi inovatif

Dimana Lance Armstrong ayeuna 2020? Dimana Lance Armstrong Ayeuna? Saatos ragrag tina rahmat, Armstrong ngabagi waktosna antara Austin, Texas, sareng Aspen, Colorado. Anjeunna ti Plano tapi parantos cicing di Austin ti saprak 1990.24 Mei 2020 г.

Ban palatih Vittoria - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naha ban palatih hargana? Ban pelatih sapédah awét, sepi, tahan panas, nyayogikeun résistansi tambihan, sareng anjeun panginten kéngingkeun kana warna karesep anjeun. Éta ogé gampang dipasang (sareng anjeun ngan ukur bakalan ngalakukeun sakali henteu sapertos ban biasa anu teras-terasan lungse), aranjeunna ngagaduhan daya tarik anu langkung saé sareng gawat.