Utama > Latihan > Karbohidrat kompléks pasang latihan - milarian solusi

Karbohidrat kompléks pasang latihan - milarian solusi

Naon karbohidrat anu paling seueur didahar saatos latihan?

Kentang amis, séréal, sareng buah tiasa ngandung séhat anu luhurkarbohidrat, sakumaha tiasa quinoa. Quinoa bébas gluten, diklasifikasikeun salaku pseudocereal, sareng biasana dikonsumsi salaku sisikian. Éta luhur serat sareng beunghar protéin, kalayan 1 gelas nyayogikeun 8,84 g.



Aya naon guys, Sean Nalewanyj didieu www. SeanNal.com-www.

BodyTransformationTruth.com sareng dina artikel ieu dinten ieu kuring badé mempermudah topik pilihan karbohidrat anu pas pikeun ngawangun otot anjeun atanapi diet leungitna gajih. Kuring meunang seueur patarosan sepanjang waktos dimana jalma parantos naros ka kuring naon sumber karbohidrat anu pangsaéna pikeun binaraga? Naha aranjeunna kedah tuang kentang atanapi nasi? Atanapi naha henteu kunanaon tuang pasta.

Atanapi naha henteu kunanaon tuang coklat salaku bagian tina diet anjeun kalayan cara anu lempeng pisan. Janten kuring ngan ukur badé ngarobih di dieu, step by step. Janten mimitina, sadaya karbohidrat, henteu masalah dimana asalna, pamustunganana dibagi kana bentuk glukosa anu paling saderhana.



Sareng glukosa éta dianggo pikeun kakuatan otot anjeun sareng uteuk anjeun. Naha anjeun tuang samangkok nasi, apel, atanapi susu susu, éta bakal ditingkatkeun janten glukosa dasar sakali awak anjeun ngolahna. Janten dina hartos éta, karbohidrat mangrupikeun karbohidrat sabab produk akhir, anu awak anjeun leres-leres ngonsumsi, sami henteu paduli tina katuangan anu asalna.

Ayeuna sababaraha urang bakal nguping ieu sareng mikir, 'Ayeuna karbohidrat mangrupikeun karbohidrat, naha kuring tiasa kéngingkeun kabutuhan protéin sareng lemak pikeun sadidinten teras ngeusian karbohidrat kuring? Macro sareng nanaon tapi cookies sareng és krim sareng muih. Sareng alesan ieu henteu cocog pikeun hasil binaraga anjeun atanapi kaséhatan anjeun sabab sanaos sadaya karbohidrat pamustunganana dibagi-bagi kana produk akhir anu sami, pangan anu béda-béda aya dina bungkusna dina hal nilai gizi umumna ogé kandungan seratna henteu sami. Janten karbohidrat mangrupikeun karbohidrat, tapi kadaharan anu ngandung karbohidrat sanés kadaharan anu ngandung karbohidrat.

Salaku conto, upami anjeun tuang lima puluh gram karbohidrat dina bentuk kentang amis, anjeun ogé bakal ngahasilkeun vitamin A, vitamin C, sababaraha vitamin B, sababaraha kalium, sababaraha serat, sareng nutrisi anu sanés. Sanaos anjeun tuang lima puluh gram karbohidrat dina bentuk biruang gummy, anjeun masih bakal kéngingkeun karbohidrat anu asli, tapi anjeun bakal datang teu aya artina dina hal nambihan mikronutrién sareng serat. Sareng kusabab ieu, sanaos glukosa mangrupikeun glukosa, anjeun hoyong ngawangun seuseueurna asupan karbohidrat anjeun kana naon anu sacara umum dianggap bersih, diet dahareun sakabeh.



Minuhan kabutuhan nutrisi sareng serat anjeun pikeun sadidinten, anu bakal ngaoptimalkeun komposisi awak sareng kinerja latihan anjeun. Isu sanés anu muncul nyaéta patarosan ngeunaan tingkat nyerep. Janten sababaraha jalma bakal nyarios yén anjeun kedah tetep kana karbohidrat glikemik anu low tibatan karbohidrat glikemik tinggi atanapi karbohidrat kompléks sabalikna karbohidrat saderhana.

Tapi pikeun jalma anu sanés séhat sareng nuturkeun program latihan rutin, anjeun leres henteu kedah hariwang. Alesan utama ieu kusabab peringkat glikemik tina karbohidrat anu béda, nyaéta kumaha gancangna tingkat gula darah naék, didasarkeun kana unggal sumber karbohidrat anu dikonsumsi nyalira sareng anu sanésna dina burih kosong.

Sareng éta jarang jarang, upami kantos, anjeun ngan ukur tuang karbohidrat murni nalika anjeun kosong, sareng upami anjeun parantos tuang di burih anjeun atanapi ngagabungkeun sareng protéin sareng gajih, tingkat asupan karbohidrat anjeun bakal ngalambatkeun karbohidrat binaragawan anu paling praktis. léngkah anu saderhana. Léngkah munggaran nyaéta kéngingkeun 80-90% tina total asupan karbohidrat sadidinten tina sumber anu diolah minimal ku serat anu langkung luhur - serat, vitamin, mineral, sareng nutrisi penting anu anjeun peryogikeun pikeun kaséhatan anu optimal, tumuh otot, kaleungitan gajih, sareng sacara umum kinerja latihan. Aya sababaraha pilihan anu teu terbatas pikeun dipilih sareng kuring bakal ngadaptarkeun sababaraha saran dina layar salaku padoman jalma-jalma 80-90%, tuang sahenteuna dua porsi sayuran sareng hiji dugi ka dua porsi buah per dinten.



Tangtosna, upami anjeun hoyong tuang deui, henteu kunanaon. Tapi kuring henteu bakal nyarankeun ngalalaworakeun sayuran sareng buah-buahan anjeun sabab éta seueur pisan micronutrients sareng aranjeunna leres-leres ngabantosan dina mastikeun anjeun ngagaduhan sadayana kabutuhan gizi pikeun sadidinten. Anjeun pamustunganana tiasa milih buah atanapi sayuran pilihan anjeun di dieu.

Sareng kuring ngan ukur bakal milih éta dumasar kana karesep pribadi. Idéalna, cobian gentos sumber anu béda dina sababaraha dinten sareng minggu supados anjeun kéngingkeun sababaraha jinis diet anu saé sareng henteu tuang anu sami persis unggal waktos. Teras léngkah pamungkas, salami anjeun kéngingkeun 80-90% asupan karbohidrat anjeun tina sumber serat anu bergizi ieu, maka anjeun tiasa ngala sakedik sareng ngeusian sésana ku karbohidrat anu anjeun pikaresep.

Janten upami anjeun hoyong cookies atanapi coklat atanapi és krim, naon waé, éta henteu kunanaon. Tapi pastikeun éta cocog kana total anjeun sadidinten tanpa kaleuleuwih éta. Sakumaha anu kuring parantos sebatkeun, anjeun leres-leres henteu kedah hariwang perkawis karbohidrat gancang-gancang dibandingkeun sareng karbohidrat anu lambat.

Sarat mikronutrién anjeun parantos dicandak ku titik ieu, anu disebut makanan curang moal mangaruhan négatip. Kusabab nalika ngeunaan karbohidrat anu sabenerna éta sadayana ngeunaan glukosa atoh. Janten éta sadayana sadayana, dulur-dulur, henteu kedah ngahesekeun na, kantun kéngingkeun 80-90% asupan karbohidrat anjeun tina sakabeh pangan anu diolah minimal, tuang sahenteuna dua sérén sayuran sareng hiji atanapi dua séndok buah sapoé, teras upami anjeun hoyong, eusian jumlah sésana ku naon waé sumber karbohidrat anu anjeun pikaresep, salami éta kacatet salaku bagian tina pola makan anjeun sacara umum.

Jinis pendekatan ieu mastikeun yén kabutuhan nutrisi anjeun dina hal serat, vitamin, mineral, sareng nutrisi vital dipanggihan nalika latihan, bari ogé masihan anjeun sababaraha kalenturan pikeun teras-teras terasrasakeun sumber karbohidrat karesep anjeun kalayan henteu mangaruhan hasil anjeun. Nuhun parantos nonton sadayana. Upami anjeun ngahargaan élmu éta, henteu aya inpormasi BS ngeunaan latihan sareng nutrisi, sareng anjeun hoyong sadaya alat anu anjeun peryogikeun pikeun maksimalkeun pungsi ngawangun otot sareng pembakaran gajih, anjeun tiasa parios Blueprint Transformasi Awak kuring ku ngaklik didieu atanapi ku badé www.

BodyTransformationTruth.com ngagunakeun tautan dina kotak katerangan. Anjeun tiasa nuturkeun kuring dina média sosial di dieu upami anjeun henteu acan.

Halaman wéb resmi nyaéta www. SeanNal.com sareng tong hilap resep, mairan sareng ngalanggan upami anjeun mendakan inpormasi éta mangpaat.

Nuhun parantos nonton sadayana. Sareng pendak deui dina tulisan salajengna.

Naha karbohidrat kompléks saé pikeun ngawangun otot?

Karbohidrat komplékspenting pisan pikeun énergi berkelanjutan, kinerja atlit, sareng sacara umumngawangun otot. Nanging, jinisnakarbohidratsareng nalika aranjeunna dikonsumsi ogé penting pisan pikeun ngalaman manpaat ieu.

ulasan trek domane

Ngajalankeun satengah marathon parantos aya dina daptar émbér anjeun salami umur. Anjeun tungtungna bakal pendak sareng sababaraha babaturan dina genep bulan sareng daptar pikeun amal amal. Saatos salah sahiji latihan anjeun, rerencangan nyarankeun nambihan protéin pikeun diet anjeun pikeun kéngingkeun kinerja anu langkung saé dina ngajalankeun anjeun, tapi babaturan anu sanés nyarioskeun yén muatan karbohidrat langkung saé pikeun ketahanan.

Janten saha anu leres upami anjeun resep latihan ketahanan sapertos bersepeda atanapi ngaji jarak jauh? Latihan Bentuk gerakan Sadaya-dinamis sapertos ngaji peryogi kontraksi otot pikeun ngahasilkeun kakuatan teras rélaxasi pikeun ngamungkinkeun siklus ngulang nyalira jero otot. Aya dua serat panjang anu disebatkeun aktin sareng miosin supados otot tiasa ngontraksi sareng nyiptakeun serat kakuatan sareng narik aranjeunna sacara alami sagalana henteu kajantenan ku nyalira otot peryogi énergi pikeun sulapna kajadian nalika myosin narik serat aktin bahan bakar utami nalika ngburned nyaéta disebut adénosin trifosfat, teuing katelah ATP Pikirkeun otot sapertos mesin mobil haus bénsin Unggal otot ngandung suplai alit ATP, anu ngan cekap sakitar tilu detik kontraksi otot. ATP ogé, awak ngagaduhan tilu toko énergi anu dianggo pikeun ngajaga mesin ATP-guzzling Drive ieu.

Mimiti, otot fosfat kreatin ngarecah kreatin pikeun gancang ngadamel ATP anyar, tapi kreatin ngan ukur tiasa ngadamel cukup ATP pikeun nguatkeun otot sakitar 10 detik, janten kreatin saé kanggo bursts ringkes kakuatan otot sapertos ngangkat beurat, tapi henteu saé pisan pikeun daya tahan maka aya bak kadua sistem glikogén asam laktat glikogén mangrupikeun bentuk karbohidrat anu disimpen nalika anjeun tuang sapotong roti karbohidrat anu awak anjeun henteu langsung anggo disimpen dina bentuk glikogén sadaya sél awak tiasa nahan kana hiji Toko glikogén ka tingkat anu tangtu, tapi ati sareng sél otot anjeun tiasa nyimpen jumlah anu ageung pisan nalika otot anjeun ngémutan yén ATP sareng toko kreatin parantos béak. Otot mimiti ngarecah glikogén kana glukosa, upami teu seueur oksigén anu sayogi, glukosa ieu dirobih janten asam laktat Naon anu ngakibatkeun produksi ATP sistem asam glikogén-laktat tiasa mangaruhan otot Nyayogikeun énergi sakitar sataun satengah pikeun satengah menit, anu jauh langkung saé tibatan sapuluh detik tina sistem cipta, tapi henteu cekap pikeun ngalangkungan satengah maraton. Asam laktat ogé nyababkeun kacapean otot anu ekstrim.

Trik terakhir tina leungeun baju awak nyaéta sistem aérobik di dieu anu dianggo Glikogén dibagi janten glukosa teras dirobih janten asam piruvik Asam piruvic henteu dirobih janten asam laktat tapi dikirim ka tempat anu kuat dina sél anu disebut mitokondria dina mitokondria. Asam piruvic diréaksikeun sareng oksigén pikeun ngahasilkeun jumlah ATP anu luar biasa, pikeun meunangkeun deui ATP anu disimpen sareng kreatin, tiasa nguatkeun otot pikeun ngahasilkeun asam laktat glikogén sakitar 10 detik. Sistem asam nyayogikeun énergi pikeun awak sakitar menit sareng satengah, tapi kumaha upami sistem aerobik? salami aya cekap gizi sistem aérobik bakal teras ngompa ATP, tapi naon anu lumangsung nalika awak kirang dina onglycogene, toko ogé gajih tiasa dirobih janten seueur ATP, sareng éta ogé tiasa ngarobih protéin kana glukosa , nanging prosés ieu henteu épisién pisan, janten awak langkung milih glikogén heula, teras lemak sareng protéin salaku pilihan terakhir.

Ayeuna urang terang yén awak resep ngagunakeun karbohidrat sareng lemak pikeun Diét énergi Diét anu gajih tinggi atanapi diet campuran di kénca mangrupikeun perséntase énergi tina karbohidrat sareng nol persén di handapeun sareng 100% di belah katuhu luhur nyaéta persentase énergi tina gajih sareng nol persén di luhur sareng saratus persén di handapeun pikeun atlit dina diet campuran mimitina sadaya énergi asalna tina karbohidrat, tapi saatos opat menit aktipitas, kasarna 75% énergi ti karbohidrat sareng 25 persén tina lemak saatos dua jam. Atlit béak ku titik ieu. Gajih nyayogikeun seuseueurna énergi, kalayan ngan 35% asalna tina karbohidrat.

Kumaha upami diét gajih tinggi, bahkan dina awal acara, ngan 80% énergi asalna tina karbohidrat sareng lemak nyayogikeun sésana 20%, utamina kusabab toko glikogén anu handap, atlit ngahontal kacapean sakitar sajam satengah saatos mimiti acara Tapi carita na béda pisan sareng diet karbohidrat tinggi, toko glikogén seueur pisan anu bahkan saatos sajam sakitar tilu-saparapat énergi asalna tina karbohidrat sareng sésana 25% tina lemak. Atlit ngahontal kacapean saatos opat jam, nyaéta sakitar Dua Jam Langkung lami tibatan Diét Campuran Nalika Cageur Saatos Kompetisi Atlit anu ngagaduhan diet gajih sareng protéin peryogi waktos anu lami pikeun cageur otot Toko Glikogén Tapi atlit anu ngagaduhan karbohidrat tinggi ngagaduhan toko glikogén otot salami 40 jam mimiti gancang pulih deui, sahingga karbohidrat Ie diét gampang ngaleungitkeun diet gaul atanapi gajih tinggi, tapi tetep ngagaduhan peran protéin dina ulikan Cycler disimpen dina protéin tinggi, diet karbohidrat sedeng pikeun tujuh poe teras dilakukeun sidang waktos. Aranjeunna teras disimpen dina karbohidrat tinggi, diet sedeng-protéin salami tujuh dinten sareng réngsé uji coba waktos sanés dina urutan dua diét sacara acak, hasilna nunjukkeun yén pengendara sepeda dina pola makan protéin tinggi langkung langkung 20% ​​langkung lami tibatan pengendara sepeda diet karbohidrat tinggi pikeun ngarengsekeun waktos sidang, tapi sababaraha studi nunjukkeun yén nambihan protéin tiasa ngirangan panyiri getih pikeun karusakan otot sareng ningkatkeun perasaan otot nyeri saatos latihan, janten nambihan protéin kana diet karbohidrat tinggi dipercaya ngabantosan Pamulihan tiasa ngabantosan sareng ngimbangan karusakan otot.

Aya tilu poin takeaway nalika latihan pikeun acara ketahanan sapertos satengah maraton, fokus kana diet karbohidrat, onestudy nyarankeun dahar genep dugi sapuluh gram karbohidrat per pon beurat awak per dinten, anu hartosna anjeun kedah tuang karbohidrat tinggi Diét Henteu kedah ngalakukeun latihan intensitas tinggi salami dua dinten saatos acara ageung, sareng pamustunganana, suplement protéin tiasa ngabantosan pamulihan Panilitian nyarankeun asupan 0,25 gram protéin per pon beurat awak per jam latihan ketahanan hatur nuhun, sareng pendak deui salajengna

Naon karbohidrat anu anjeun kedah ngeusian bahan bakar langsung saatos latihan?

4 Glikemik tinggikarbohidrattuangeun, sapertos roti bodas, permén anu didamel tina dextrose, atanapi suplemén maltodextrin, bakal ngeusian toko glikogén nalika dikonsumsigeuwatnuturkeunlatihankumargi jaringan otot spongelike sahingga bakal gancang nyerep glukosa tina glikemik tinggikarbohidrat.

Abdi mangrupikeun ubar olahraga sareng dokter ubar kulawarga, sareng dinten ieu kuring badé nyarios sareng anjeun ngeunaan pamulihan fisik pikeun atlit sepuh. Inpormasi dina presentasi ieu dimaksudkeun pikeun ukur pamahaman umum anjeun sareng henteu mangrupikeun naséhat médis.

Bantahan: Kami dokter di Reno Orthopedic Clinic sareng boga sareng pamekar Dr. Nis OC2. OC2 mangrupikeun gabungan tina Vitamin D3, Kalsium Citrate, Magnesium, sareng Creatine Monohidrat pikeun pangrojong pigura lengkep. * Janten, dinten ayeuna, hayu urang ngamimitian diskusi urang ngeunaan pamulihan latihan pikeun atlit sepuh ku pamahaman naon pamulihan éta.

Pamulihan atlit mangrupikeun prosés sélular normal anu ngamungkinkeun sél otot anu terluka pikeun ngalereskeun sareng pulih. Gerakan nyababkeun tatu otot. Otot tiasa adaptasi sareng latihan rutin, tapi tetep bakal aya karusakan otot.

wegmans camilan séhat

Tapi, régenerasi otot penting pisan pikeun kinerja. Sabaraha lami régenerasi otot? lls, produksi radikal bébas sareng sepuh. Nalika urang olahraga, urang ngarusak sél otot.

Upami ngan ukur aya sababaraha tatu otot, pamulihan gancang. Produksi radikal bébas nyababkeun sababaraha karuksakan, tapi éta mangrupikeun prosés normal tina omzet sél. Sepuh nyababkeun degenerasi gabungan sareng kaleungitan élastisitas jaringan konéktif, sahingga ngirangan mékanika normal sareng ningkatkeun karusakan otot kalayan kirang aktipitas.

Janten kumaha anjeun tiasa nyingetkeun atanapi ningkatkeun waktos pamulihan anjeun? Nya anu mimitina nyaéta latihan anu saé supados anjeun henteu kaleuleuwihkeun otot anjeun sareng anjeun henteu ngaruksak sél pisan. Kadua, anjeun hoyong mastikeun yén anjeun ngagaduhan karbohidrat anu cekap, protéin langsing, sareng sadaya vitamin sareng mineral ésénsial supados otot anjeun tiasa épéktip. Katilu, tangtosna, anjeun peryogi bobo sareng istirahat anu cekap.

Tungtungna, urang kedah kedah caian cekap. Hayu urang mimitian ku ngaminimalkeun karusakan sél tina latihan. Hiji hal anu tiasa urang lakukeun nalika urang yuswa nyaéta latihan pikeun ningkatkeun kalenturan urang.

Sakumaha anu dibahas di luhur, sepuh nyababkeun degenerasi sendi sareng kaleungitan élastisitas atanapi kalenturan dina jaringan konéktip. Kami ogé kaleungitan kakuatan otot. Nalika tilu hal ieu disatukan, urang kaleungitan efisiensi sareng ningkatkeun karusakan sél otot.

Kami ningkatkeun kalenturan kami nalika urang umurna. Cara séjén pikeun ngaleutikan karusakan sél nyaéta pastikeun diet urang cocog pikeun kagiatan urang. Sacara umum, atlit anu nyéépkeun kirang ti 2000 kalori sapoé henteu cekap sareng ngamungkinkeun pikeun kaleungitan otot, nutrisi anu goréng tiasa nyababkeun ngirangan kinerja sareng nyangsang deui, ningkat kacapean sareng résiko cilaka sareng panyawat.

Janten anjeun panginten panginten kumaha tuang salami kagiatan kuring? Sareng sacara umum kuring bakal nyarios yén lumpat sareng pengendara sepeda kedah nyobian ngeusian toko glikogénna ku khusus tuang karbohidrat. Ieu tabel anu nyicingan beurat dina pon sareng kilogram sareng daptar karbohidrat dina gram. Dina Geser salajengna urang bakal ngalangkungan sababaraha cara anu béda-béda pikeun anjeun tiasa kéngingkeun sadayana gram salaku sumber karbohidrat.

Dina slide ieu anjeun bakal ningali sababaraha pilihan anu béda pikeun sumber karbohidrat anu kuring terang yén éta sadayana ngandung karbohidrat, tapi kuring ngajak anjeun maca labél sareng ningali karbohidrat khusus dina gram, pastikeun anjeun gaduh sadayana kadaharan anu anjeun resep tahan awét. . Gambar munggaran di dieu nyaéta cau, anu cukup luhur karbohidrat. ogé serat tinggi sareng tiasa ngakibatkeun masalah pencernaan.

Kadua nyaéta kentang tumbuk, anjeun tiasa ningali susu coklat anu parantos tumuh popularitas, sababaraha yogurt anu saleresna panghandapna dina tabel ieu salaku sumber karbohidrat tapi tiasa seueur protéin, naha kuring ngalebetkeunana didieu anu saé Bantuan gizi rekreasi tiasa. Teras gambar terakhir nyaéta granola, anu deui ngagaduhan pangaruh anu cukup ageung dina 20 gram karbohidrat per cangkir granola. Dina slide saterasna, urang nyarioskeun kumaha tuangeun kanggo pamulihan, utamina pikeun ngabantosan otot-otot pulih sareng ngantepkeun waktos pemulihan disingget.

Sareng anjeun tiasa ningali yén ieu mangrupikeun slide anu cukup sibuk. Ieu utamina kusabab seueur seueur kerentanan sareng kuring badé ngantepkeun anjeun maca ieu heula, tapi anjeun tiasa ningali di luhur slide ieu di kénca yén pendudukna sakitar 0,8 gram protéin per pon beurat awak ogé kedah nyandak.

Upami anjeun ningali atlit ketahanan, urang leres-leres ampir dua kali deui kana 1,4 gram per kilogram beurat awak saatos kagiatan. Sareng nalika urang ningali atlit kakuatan, urang parantos ngagandakeun asupan protéin umum pikeun sakitar 1,7 gram per kilogram beurat awak.

Janten di dieu deui dina tabel anjeun tiasa ningali beurat pon, beurat dina kilogram, teras protéin sadidinten, anu dina gilirannana dimaksudkeun pikeun masarakat umum. Kuring ogé hoyong nunjukkeun yén ngaleuwihan tingkat protéin anu luhur henteu disarankeun, khususna 2,5 gram protéin Ams per kilogram beurat awak, atanapi sakitar 1,1 gram protéin per pon beurat awak.

Alesan pikeun ieu nyaéta asupan protéin tinggi tiasa mangaruhan fungsi ginjal urang. Ayeuna urang ogé parantos nyarioskeun ngeunaan diet vitamin sareng mineral anu nyukupan, sareng aya seueur atlit anu nyarankeun kana nyandak antioksidan pikeun ngahontal éta. Saran anu ayeuna, anu dumasar kana panilitian, henteu ngadukung prakték ieu.

Aya sakedik buktina ngeunaan panggunaan antioksidan sabab aya sababaraha bukti yén ngaganggu sinyal radikal bébas leres-leres mangaruhan kinerja otot. Balik kana topik anu penting pikeun ningkatkeun pamulihan, kami parantos ngabahas pentingna bobo di dieu, sareng kuring leres-leres henteu tiasa nekenkeun pentingna bobo. Saran ayeuna, dumasar kana panilitian pikeun ngamaksimalkeun kinerja sareng ningkatkeun pamulihan, nyaéta 10-12 jam sadinten pikeun jalma dewasa anu umurna langkung opat puluh.

Tungtungna, sawala ngeunaan hidrasi mangrupikeun topik anu lega pisan, tapi kuring hoyong nyebatkeun di dieu yén aya rekomendasi anu énggal pikeun kagiatan pondok anu nyarankeun nginum dugi kaasaan, sareng ieu mangrupikeun saran anu sami pikeun kagiatan tahan jarak jauh atanapi ekstrim Nanging, , éta penting pikeun terang yén ku kaleungitan 2% beurat awak anjeun salaku hasil tina kagiatan khusus atanapi latihan upami éta sacara signifikan mangaruhan kinerja sareng tiasa ngakibatkeun tingkat tatu anu ningkat. Kumaha upami éléktrolit? Nya, éléktrolit mangrupikeun topik anu rumit sareng kontroversial pisan. Ngonsumsi éléktrolit dina inuman olahraga atanapi nyalira tiasa nguntungkeun pikeun ningkatkeun hidrasi, nanging sadayana atlit kedah konsultasi sareng dokterna pikeun ngabahas pro sareng kontra sateuacan ngamimitian suplemén éléktrolit.

Éléktrolit ogé bénten sacara signifikan dina cara dicandak sareng naha éta dilakukeun pikeun kagiatan anu pondok sareng sengit atanapi kagiatan anu panjang sareng kirang kuat, sareng aranjeunna ngayakeun padamelan anu saé pikeun ngajaga éléktrolit sareng nambihan jumlah karbohidrat anu leres / atanapi Ele gula getih kana larutan ngagantian cairan disarankeun pikeun acara olahraga anu langkung ti sajam. Nanging, masih teu jelas naha éléktrolit perlu atanapi naha éta saéstuna ngan ukur masalah karbohidrat. Janten pikeun ningkatkeun pamulihan urang kedah laksanakeun kalayan calakan, ningkatkeun kalenturan sareng ngalatih pikeun kagiatan khusus urang.

Urang kedah tuang kalayan saé, kalebet nutrisi anu saé, kalori anu cekap, sareng multivitamin. Tapi antioksidan henteu ngagaduhan manpaat tambahan. Urang kedah istirahat sareng urang kedah hidrasi.

Hatur nuhun kana perhatosanna, Dr. Ni's OC2 mangrupikeun suplemen diét anu tiasa ngabantosan déwasa aktif ngajaga aktipitas sareng ningkatkeun pamulihan. Punten baca langkung seueur dina www.boneandmuscle.com. * Pernyataan ieu henteu acan dievaluasi ku Administrasi Pangan sareng Narkoba.

Produk ieu henteu dimaksudkeun pikeun ngadiagnosa, ngubaran, ngubaran, atanapi nyegah panyakit naon waé.

Naha kuring kedah tuang karbohidrat kompléks sateuacan latihan?

Idéalna, jalmakedah tuangkatuangeunbeunghar dikarbohidrat komplékssareng protéin sakitar 23 jamsateuacan olahraga. Ngantosan sababaraha jam saatosdaharngamungkinkeun awak cekap waktos kanggo nyernatuangeun.

Naha cau mangrupakeun karbohidrat kompléks?

Sabalikna, acaungabogaankompléksstruktur diwangun ku cai, gajih, protéin, serat sareng sajumlahing molekul sanésna, ogé karbohidrat dina bentuk gula sareng pati anu saderhana. Ieukompléksstruktur disebut matriks dahareun.2. 3. 2020.

Naon karbohidrat paling bersih?

Sedengkeun sadayanakarbohidratngarecah jadi glukosa, anu pangsaénakarbohidratpikeun kaséhatan anjeun nyaéta anu anjeun tuang dina kaayaan anu pang caketna: alam sayuran, buah, pulsa, kacang-kacangan, produk susu tanpa gula, sareng 100% séréal, sapertos sangu coklat, quinoa, gandum, sareng gandum.

Naon karbohidrat anu pangsaéna pikeun ngawangun otot?

Pertimbangkeun tuang séhatkarbohidratsumber sapertos nasi coklat atanapi quinoa dina sababaraha jam dugi ka latihan (41). Ieu tiasa ngamungkinkeun anjeun olahraga langkung keras, nyayogikeun awak pikeun stimulus anu langkung ageung pikeun anjeunotottumuh.

Naon waktos anu pangsaéna pikeun tuang karbohidrat?

Samentawis éta, panilitian anyar nyatakeun yén awak anjeun langkung saé ngadurukkarbohidratisuk-isuk sareng gendut magrib, hartosna étakarbohidratkedah dikonsumsi tadi beurang pikeunoptimalngaduruk gajih (7).10. 2019.

Naon karbohidrat anu pangsaéna pikeun didahar?

Sedengkeun sadayanakarbohidratngarobih kana glukosa, étakarbohidrat pangalusnapikeun kaséhatan anjeun anu anjeun gétuangdina kaayaan pangcaketna-ka-alam na sabisa: sayuran, buah, pulsa, kacang polong, produk susu tanpa gula, sareng 100% séréal, sapertos béas coklat, quinoa, gandum, sareng gandum.

Naon conto karbohidrat kompléks?

Karbohidrat kompléks, kalolobaanana aya dina kadaharan pepelakan, jaga serat alami sareng suluhkeun awak anjeun ku énergi anu diperyogikeun.Contokalebet kacang, gandum, 100% roti gandum, quinoa, gandum, kentang, kentang amis, sareng seueur deui bahan pangan.

Naon karbohidrat pos latihan anu paling saé?

Karbohidrat Post-Workout: Pilihan Pangsaéna Pikeun Tumuh Sareng Cageur! 1 Karbohidrat Sederhana. Karbohidrat saderhana sacara alami aya salaku gula saderhana, 2 Karbohidrat Kompléks. Maltodextrin saleresna mangrupakeun karbohidrat kompléks anu didamel tina jagung, 3 Dua Pilihan Anu Saé. Janten di dieu urang ngagaduhan dua pilihan anu saé: déxtrose sareng maltodextrin. 4 Kamajuan Anyar. Ieu...

Sakumaha sering anjeun tuang karbohidrat saatos latihan?

Palatih ketahanan Chris Carmichael nyarankeun ngonsumsi sakitar 0,75 gram karbohidrat saderhana pon beurat awak dina waktos 15 dugi 30 menit saatos latihan sareng unggal dua jam salami opat dugi genep jam salajengna.

Naon jenis protéin anu kedah anjeun tuang saatos latihan?

Méakkeun babandingan 3: 1 (karbohidrat kana protéin) mangrupikeun cara praktis pikeun ngahontal ieu. Kamampuh awak anjeun ngawangun deui glikogén sareng protéin ditingkatkeun saatos latihan (9). Kusabab kitu, disarankeun anjeun nganggo kombinasi karbohidrat sareng protéin gancang-gancang saatos olahraga.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.