Utama > Zwift > Kaluar sareng deui deui zwift - solusi praktis

Kaluar sareng deui deui zwift - solusi praktis

Sabaraha lami kaluar sareng balik deui dina Zwift?

26,4 mil



Tulisan dinten ieu ngeunaan Setelan Kasesahan Pelatih di Zwift. Setelan Pamahaman Anu Paling Enquired sareng Saeutikna dina Zwift Éta Ngeunaan Langkung Ti Sakadar Nuju Maksakeun Sateuacan rinci ngeunaan tulisan ieu, pastikeun pencét Ngalanggan dina saluran ieu, éta leres-leres ngabantosan pisan sareng ngabantosan kuring tetep ngahasilkeun kontén sapertos kieu. Oke, detil sareng slider kasusah palatih atanapi setting di Zwift.

Anu anjeun kedah terang nyaéta slaider kasusah palatih atanapi setting kasusah teu aya pangaruhna didieu di buruan, éta ngan ukur naon anu bakal dikirim ka sapédah pinter anjeun atanapi palatih pinter ngeunaan gradién 10% teras ngirimkeun Zwift ka palinter kuring sapédah atanapi palatih pinter. Éta simulate lamping 10%. Upami kuring netepkeun slaider kana satengahna ayeuna, jst.

B. 50%, tingkat kasulitan palatih henteu robih pisan di buruan. tapi nalika kami parantos ngintun ka palatih atanapi Smartbike parantos dua, kuring ngan ukur gradién 3%.



Tapi aya deui éta sareng katurunanna rada béda. Sacara standar, Zwift ngan ukur ngirimkeun satengah tina gradién négatip kana sapédah pinter atanapi palatih sareng éta nalika slaider maksimal. Janten nalika kuring turun 10% condong, Zwift ngan ukur ngirim -5% ka sapédah pinter atanapi palatih.

Upami setélan kasusah palatih kuring 50% atanapi satengah, kaayaan janten sakedik langkung sesah, Zwift mimiti ngabagi-bagi nilai ieu supados -10% dugi ka -5% dikirim ka pelatih, maka nilai éta diturunkeun deui dumasar kana setélan pangguna kuring, janten naon kajadian éta aya gradién -10% kalayan slaider 50% hartosna kuring ngan ukur négatip kalayan 2,5% didieu dina sapédah pinter atanapi palatih pinter. Tapi émut yén avatar di buruan henteu terang anu sanés.

Anjeunna masih ngalayang -10%. Oke, janten éta téori kumaha setélan kasusah latihan tiasa dianggo sakedik béda duanana nanjak sareng nurun gunung. Hayu urang laksanakeun.



Anu kuring gaduh didieu nyaéta sapédah Kickr anu condong, kuring gaduh condong virtual dina layar sareng di handapna yén condong fisik anu dikirimkeun ku sapédah Zwift caket. Janten hiji pikeun naék gunung sareng sesah palatih netepkeun maksimal atanapi 100%, nyaéta salapan.

Leres, ragrag turun pisan pisan, barang janten langkung steep di juru 11%. Hayu urang sareng anjeun tiasa ningali éta ampir hiji sareng kanyataan virtual sareng kanyataan anu nyata di dieu dina sapédah Kickr. Janten nalika angkat kami kedahna ningali satengah tina naon anu simulasi kami aya dina layar, hayu urang parios waé Oke, -7%.

Sapédah -3.5% Di dinya kami mastikeun yén Zwift ngabagi dua lamping négatip nalika kasusah trailer maksimum dihurungkeun Aya urang buka -3,5%, -3.6% sareng turun ka tingkat, janten aya urang mastikeun téorina sareng kumaha hal dianggo kalayan kasusah Maxium Trainer diaktipkeun.



Hayu urang potong éta janten dua sareng tingali kumaha naék na turun OkaysettingsTrainer Kasesahan slaider Anjeun terang éta sanés élmu anu sampurna tapi kuring pikir éta cukup caket. Oke, balik deui ka tumpak Persis tes anu sami sareng sateuacanna kalayan inpormasi anu sami dina layar Angka Zwift sareng naon anu diungkulan avatar (anu henteu robih) sareng gambar di handap ieu nyaéta sapédah Kickr anu dikirim ka palatih atanapi sapédah pinter. Nol Zero katingalina saé Oke, éta teras6% Sakedik langkung ti 3%, 7%, 3,5%.

Aya anjeun. Éta satengah inohong anu disetél pikeun palatih. Émut yén avatar henteu acan naék kana condong lungkawing ieu.

Ieu henteu ngarobah nanaon 10% 5,5%. Yap, sareng giliran émut Zwift motong condong kana satengah sacara standar teras motong éta satengah dumasar kana karesep kuring Janten kuring malik sareng katurunan simulasi dikirim ka palatih Mendakan saparapat tina simulasi katurunan disetél ka satengah sareng pelatih slaider Janten aya judul tulisan anu nunjukkeun slider kasusah palatih.

Ayeuna anjeun masih kedah terang naon-naon ngeunaan katurunan, ieu dikonfirmasi sareng Zwift sareng kami mastikeun di ditu ku naon anu kami lalar liwat sapédah Kickr sareng éta sami pikeun palatih pinter sanés. Kuring yakin kaputusan ieu dilakukeun mimiti dina prosés pangwangunan Zwift pikeun motong gradién négatip janten satengah. Éta sabab katurunan ageung, panjang.

Teu aya anu diperjuangkeun sareng avatar win speed anjeun sadayana pikeun ngahasilkeun seueur. Aya ogé seueur bédana antara cara palatih nungkulan résistansi nol anu dikirim ka aranjeunna. Sababaraha bakal ngantepkeun résistansi sadayana, anu sanés masih bakal nerapkeun résistansi sakedik.

Janten tingkatna kaayaan persaingan didinya. Naha ieu tiasa langkung dilaksanakeun dina Zwift pikeun angkat? Tiasa waé. Sigana kuring turun sareng di grup tiasa langkung dumasar kana posisi anjeun, panginten pananganan sapédah upami urang gaduh setir.

naek sapédah basisir danau

Upami éta dumasar kana watt, urang peryogi hal anu ditolak pikeun nangtoskeun saha anu gancang sareng upami anjeun henteu ngajalankeun anu gancang pikeun dinten ayeuna. Mudah-mudahan ieu informatif sareng pikaresepeun. Upami kitu, émut kanggo masihan anjeunna jempol sareng pencét Langganan pikeun ngadukung saluran ieu.

Hatur nuhun parantos nonton

Naon kursus paling datar di Zwift?

Kaluar sareng Deui DeuiPrestasi lengkep

Saatos 1,5 mil deui rute éta tungtungna bersaing dina 26,4 mil.

Latihan jero rohangan tetep ningkat. Janten langkung jero, réalistis, sareng pikaresepeun. Dina tulisan ieu kami nunjukkeun aplikasi anu disebut Rouvy anu ngamungkinkeun anjeun ampir ngajalankeun, balap atanapi ngalatih di lokasi nyata di tempat sapertos Stelvio Pass, di luar sareng seueur deui.

(Luft-Wusch) (Metal screeching) Aya sababaraha aplikasi latihan di jero ruangan di luar sana. Sababaraha diantarana nganggo dunya maya sareng kanyataan virtual, sareng anu sanésna nganggo tulisan interaktif.

Rouvy béda sabab nganggo réalitas anu ditambih. Naon kanyataan anu ditambih, abdi nguping anjeun naros? Butuh dunya nyata sareng proyek gambar virtual kana jalan anu leres-leres aya. Janten aya seueur pilihan pikeun dipilih sapertos aplikasi Rouvy.

Janten anjeun tiasa angkat ka Stilfser Joch atanapi Paso Ciao atanapi kursus Ironman Coeur upami anjeun tiluanana panasaran, tapi pilihan na leres-leres ageung. Maksad abdi, bahkan aya kemitraan sareng Tour de Suisse, anu hartosna anjeun ogé tiasa naek tahapan Tour de Suisse anu éndah, anu cukup pikaresepeun. Rouvy ngagaduhan langkung ti 7.000 kilométer rute, kalebet 70 lokasi ikon sareng langkung ti 3.000 pilem aneh.

Sadaya tulisan sacara épéktip nyayogikeun lapisan réalitas dasar anu ditambihkeun ku ngarah anjeun tiasa nyetir aranjeunna sacara virtual sareng mariksa stats anjeun, nanging aya pilihan artikel kanyataan anu ditambuh khusus anu nambihan tingkat réalitas augmented anu langkung luhur sareng avatar, tanda lalu lintas anu ditampilkeun sareng Fitur sanésna. Hal anu hébat ngeunaan éta nyaéta upami anjeun latihan pikeun acara atanapi acara anu khusus anjeun badé ka lokasi anu khusus sareng anjeun hoyong ngalatih sareng nyiapkeun pendakian khusus anu aya dina acara éta atanapi bahkan bahkan dina rute éta sorangan, anjeun sering tiasa . Janten upami anjeun ngalakukeun Maratona Dolomites contona, aya Paso Ciao sareng Valparola sareng sababaraha anu sanés.

sabaraha beurat anjeun tiasa leungit dina sabulan

Janten anjeun tiasa latihan nanjak ieu tina kanyamanan di bumi anjeun nyalira. Nalika anjeun ngobrol sareng palatih, henteu masalah naon anu anjeun laksanakeun, aranjeunna bakal nyarios salah sahiji hal anu paling penting pikeun dilebetkeun kana latihan anjeun nyaéta kekhususan, sareng anjeun moal tiasa langkung spésifik tibatan latihan pikeun pendakian khusus anu anjeun. latihan Dina acara anu anjeun pilih, anu leres-leres keren nyaéta Valparola, sareng Passo Valparola mangrupikeun pendakian anu kuring saleresna naék taun kamari. Janten mangrupikeun anu paling khusus pikeun kuring sareng kuring kenal pisan nalika nyetir naek atanapi turun 12 kali sapoé. (seuri) Janten kuring pencét kana éta sareng hurungkeun éta sareng ngajalankeun éta sareng ningali kumaha jalanna.

Janten urang milih Ascension, saderhana pisan, teras anjeun gaduh pilihan pikeun milih indera anjeun sareng mayar indera upami anjeun henteu acan. Tapi éta sadayana intuitif pisan sareng gampang pisan sareng gancang. Janten, hayu urang angkat.

Éta nyambungkeun turbo sareng sabuk denyut jantung kuring. Pikeun ngagunakeun Rouvy nyalira, anjeun ngan ukur tiasa nganggo palatih standar non-pinter nalika nyapasangkeunana sareng sensor speed, sareng éta hartosna anjeun kedah ngaluyukeun résistansi sacara manual. Janten nalika anjeun dugi ka titik anu langkung terjal, artikel bakal nyaritakeun anjeun teras ngan ukur ningkatkeun résistansi sareng ngajantenkeun sakedik langkung sesah, tapi pikeun pangalaman anu pangsaéna sareng paling sengit kuring nyarankeun ngagunakeun palatih anu pinter sapertos Elite Toretto X ieu, sareng éta sabab sacara otomatis ngarobah résistansi pikeun anjeun nalika anjeun pencét jalan anu langkung lungkawing atanapi langkung curam.

Nalika anjeun ngajalankeun jalan anu lungkawing anjeun ngaraoskeun bédana édan pisan sabab éta réplikasi parobihan dina condong pisan anu anjeun pikahoyong dina kahirupan nyata. Ieu mangrupikeun daki anu kuring ngaraos resep ku tonggong leungeun kuring saatos naék 12 kali dina sadinten (seuri) sareng kuring émut. Kuring resep saeutik ieu kusabab bit ieu ngan 4% atanapi éta dirasa langkung rata tibatan kuring sareng éta di buruan tapi teras aya bit anu kuring benci nalika gradién naék sareng palatih ngajawab sareng éta bakal beuki hésé.

Kuring ogé ngagaduhan kenangan anu pikaresep di tempat ieu di kénca sabab éta dimana kami, sareng kuring émut Emma Puli ngantosan kuring kira-kira satengah jalan ngajalankeun kuring pikeun ngadamel strudel apel pangageungna anu kuring kantos tuang dina kahirupan kuring (seuri Girang. Salaku tambahan kana tulisan anu diwangun kana aplikasi, aya ogé kamampuan pikeun nyiptakeun tulisan anjeun nyalira. Eusi anu dihasilkeun ku pangguna didukung, tapi tulisan anu didamel sacara profesional dina tanjakan sapertos kitu, aranjeunna sering difilmkeun dina motor atanapi mobil anu hartosna éta rekaman éta pisan lemes sakumaha kuring jelas ningali, sareng résolusiana saé sareng jelas ogé.

Kuring ayeuna resep katengtreman sareng sepi tina nyetir Valparola nyalira, tapi aya ogé pilihan nyetir sareng anu sanésna, rada Turun gunung, (seuri) sareng anjeun tiasa lebet sareng salah sahiji réréncangan anjeun, ngatur pikeun ngalakukeunana dina waktos anu sami waktos, Anjeun tiasa naék naék babarengan, boh dina balapan atanapi nyalira, anu saé, sareng anjeun ogé tiasa nganggo bot. Janten saha waé anu ngajalankeun aplikasi éta, anjeun tiasa milih salaku bot anu anjeun hoyong balapan, naha batur pikeun moro atanapi anu ngudag anjeun, anu lumayan tiis. Anjeun tiasa ningali yén kuring leres-leres nempatkeun bot di handap, tapi aranjeunna (seuri) di tukangeun kuring pikeun waktos.

Nanging, éta henteu bakal lami dina kecepatan ayeuna mah nuju nyetir. (Seuri) Pikaresepeun pikeun ngagaduhan unsur sosial, leres-leres asik, sareng numutkeun ka Rouvy, aya balapan anu tiasa anjeun lakukeun ogé, sareng tétéla sakitar $ 10.000 dipasihkeun pikeun balapan di Rouvy taunan upami kuring sorangan ayeuna ngadeukeutan gempungan Valparola, anjeun tiasa waé ningali pandanganana, tapi éta nyandak kenangan anu kuat pisan pikeun kuring. Maksad abdi, kuring bakal resep ngagunakeun alat ieu pikeun ngalatih pendakian ieu.

Maksadna persiapanna bakal saé pisan. Kusabab éta pisan wawakil usaha, tapi di dinya kuring tiasa ningali hotél ageung di luhur, sareng unggal-unggal kuring naék kana Everesting ieu, kuring ningali éta di ditu, sareng kuring bakal nyarios leres! Alhamdulillah. Éta mangrupikeun hal anu saé pikeun ditingali, teras nalika anjeun atos kadieu pandanganana ngan endah pisan.

Éta leres-leres tempatna mangrupikeun medan perang WWI lami, kanyataanna. Tapi ieu tempat anu saé. (ngaluarkeun napas) Kuring ayeuna parantos ngalih kana pendakian anu sanés; ieu, saloba anjeun bakal ngakuan, nyaéta Stelvio Pass anu asalna tina sisi Bormio.

Éta naékna epik anu mutlak pikeun dilakukeun sateuacan anjeun maot. Tanpa diragukeun, pasti aya top 10, sareng ieu mangrupikeun bagian anu kasohor tina 14 puting beliung satengahna, 14 hairpins ngalipet gunung sapertos spaghetti, tapi éta gélo upami tiasa ngalakukeun ieu tina kanyamanan bumi anjeun, sareng upami anjeun nyandak perjalanan sakali-sakali hirup pikeun naékkeunana, sapertos jalma anu ngalakukeun sareng ngalakukeun ziarah ieu, luar biasa anjeun tiasa latihan sareng nyiapkeun bumi ku cara anu khusus. Salaku bagian tina Pengalaman kanyataanana anu ditambihan anjeun tiasa ningali yén supir aya di payuneun kuring sareng tanda-tanda leutik némbongan di sisi jalan.

Aranjeunna nunjukkeun sareng nyaritakeun naon anu condong%. Hébat, ieu mangrupikeun jalan favorit kuring, tapi kuring néwak lalaki ieu. Hayu urang pendak deui engké. (Seuri) Abdi janten paséa sareng bot.

Pokokna (seuri) aya deui anu aya di luhur. Janten saur kuring ogé bakal nyobian néwak anjeunna (seuri). Abdi badé nunjukkeun, Bot.

Tapi, ogé, Stelvio tangguh, tapi leres Sajauh ieu kuring ngan ukur nempokeun anjeun pendakian mega-epik, tapi Rouvy henteu ngan ukur nanjak. Anjeun tiasa ogé numpak rata, kuring rada lega, sareng kuring yakin seueur diantara anjeun ogé bakal resep. Ayeuna, salian ti wahana datar sareng manjang datar anu ditawarkeun di dieu, aya ogé latihan sareng rencana latihan.

Janten anjeun henteu ngan ukur kedah nanjak gedé. Anjeun tiasa ogé ngalakukeun unit interval terstruktur. Aya seueur anu tiasa anjeun pilih - ieu diciptakeun ku pelatih sapédah anu berpengalaman, tapi anjeun ogé tiasa ngalebetkeun sési interval anjeun nyalira tina sapertos TrainingPeaks, sareng aya ogé anu nyiptakeun sési dina aplikasi.

Ieu kumaha anjeun tiasa ngadamel sési anjeun nyalira. (ngahégak) Abdi nuju rada capé. (seuri) Oh, man.

Oh, katingali, 11%. (ngarenghap) Abdi ngan ukur sukur pisan (seuri) nalika abdi atos dugi ka dinya. Abdi henteu badé kaluar dinten ayeuna.

Sanés pendakian anu gampang, tapi upami anjeun hoyong pisan maka anjeun tiasa ngalaksanakeunana di bumi anjeun nyalira. (seuri) Éta bakal gélo. Oh ku nganggo Rouvy anjeun peryogi langganan, sareng aranjeunna nawiskeun uji coba gratis 14 dinten tanpa kartu kiridit, anu hartosna upami anjeun hilap ngabatalkeun aranjeunna saatos 14 dinten hurung, anjeun moal kapaksa mayar naon waé anu saé , tapi upami anjeun badé teras-terasan saatos 14 dinten éta $ 10 sabulan ti ditu, sareng didukung kana sababaraha platform.

Janten anjeun tiasa nganggo ios, Android, Windows sareng ogé Mac, anu ayeuna dina modeu béta. (ngaluarkeun napas) Rouvy nawiskeun pamirsa tulisan ieu uji coba gratis salami 30 dinten. Pikeun ngaksésna, cukup pencét tautan dina katerangan di handap ieu.

Kuring miharep anjeun resep katingal mimiti ieu di Rouvy sareng jelas sareng inpormasi sareng upami éta punten. Bagikeun ka babaturan anjeun. Ayeuna anjeun tiasa nonton tulisan sanés ngeunaan latihan di jero rohangan anu anjeun pencét di dieu dina Direto X.

Dupi anjeun tiasa naek kursus di Zwift?

Wilujeng sumping diruteu paling datar di Zwift! 'Time Flies' nyaétasusunsareng gancang kaluar sareng mundur, masihan anjeun 20km jalan gurun anu sampurna pikeun balap TT atanapi perjalanan naon waé anu anjeun badé tahan kakuatan tetep.

(musik hirup) Anjeun panginten parantos ningali tulisan kami nyetir dina Zwift Anjeun panginten parantos ningali tulisan kami ngalatih Zwift Sareng anjeun pasti bakal, kuring yakin pisan, parantos ningali tulisan Jens Voigt dijalankeun dina Zwift. Henteu yakin kana cara ngagunakeunana maka hayu urang ngalangkunganna. Ieu jawaban kana sababaraha patarosan Zwift umum sareng sababaraha fitur konci. (Musik Populer) - Pikeun numpak Zwift anjeun peryogi akun, pikeun nyetélna, buka zwift.com.

Ayeuna anjeun tiasa mimitian ku sidang gratis. sareng saatos éta anjeun mayar langganan bulanan, teras pikeun leres-leres tiasa numpak sadayana anu urang peryogikeun nyaéta palatih jero rohangan teras cara pikeun ngantep Zwift terang kumaha hese anjeun ngical. Ayeuna saderhana pisan, éta ngan ukur tiasa janten sénsér speed sapertos sénsor Wahoo ieu anu nyarioskeun Zwift kumaha gancangna kabayang tukang anjeun muter, naha ngaliwatan komputer atanapi iPad anjeun atanapi bahkan iPhone anjeun, henteu paduli alat naon anu anjeun anggo, méter listrik bakal Zwift Komunikasi kakuatan anjeun langkung akurat, tapi upami anjeun hoyong angkat ka tingkat sanésna, palatih pinter anu saéstuna berinteraksi sareng Zwift.

Janten sanés ngan ukur nyarioskeun ka Zwift kumaha heurasna pedal, éta ogé ngarobih résistansi anu anjeun rasakeun pedal, gumantung kana naon anu kajantenan, Zwift janten upami anjeun naék atanapi turun gunung anjeun bakal terang ngeunaan éta saleresna terang iraha anjeun slipstream tukangeun supir séjén. Ayeuna tong hilap anduk sareng seueur cairan, anjeun hoyong tetep terhidrasi sareng saleresna cobian sareng saluyukeun diri anjeun pikeun parkir sapédah anjeun dina daérah anu berventilasi anu hadé atanapi nganggo kipas tetep tiis. Sareng pamustunganana, sateuacan urang ngamimitian, upami anjeun nyambung ka Zwift nganggo laptop atanapi komputer anjeun teras ngaunduh tautan mobile Zwift ti App Store dina telepon anjeun mangrupikeun gagasan anu saé kusabab éta hartosna anjeun leres-leres ngagunakeun kaléng ieu.

Éta sapertos kadali jarak jauh. Aranjeunna ngatur sakedik fungsi leutik sareng fungsi anu urang bakal engké. Hiji-hijina hal anu anjeun kedah waspada nyaéta telepon anjeun nyambung kana jaringan WiFi anu sami sareng komputer atanapi laptop anjeun. (musik ringan) Ayeuna aya tilu dunya anu béda anu tiasa anjeun tumpak Zwift, masing-masing kalayan variasi dina rute anu béda.

Ieu mimiti kuring aya. (seuri) Aya Watopia, surga Pasipik Kidul sareng dalapan ruteu anu béda kalayan langkung ti 42 kilométer jalan. Teras aya dua dunya maya anu nyata, anu mimitina nyaéta Richmond 2015 UCI World Road Race course sareng opat rute sareng ampir 19 kilométer jalan kalebet sababaraha pendakian aspalan.

megatkeun kecanduan gula 10 léngkah

Anu sanés anu kapilih nyaéta London sareng kursus Prudential RideLondon 2016. Milih antara ngapungkeun landmark London anu saé atanapi nyetir ka padesaan dina 17 mil jalan. Kalénder anu nunjukkeun nalika unggal kursus sayogi pikeun nyetir tiasa dipendakan di dieu. - Ayeuna urang ngan kedah milih rute urang sareng pencét 'Drive'. (Sapédah déngdék) - Ayeuna, sanaos anjeun nganggo jalur anu disetél, anjeun tiasa teras ngarobih arah dina parapatan anu parantos ditangtoskeun ku telepon sélulér anjeun, janten kuring gentos sareng kénca, sareng ayeuna anjeun langsung, sareng ka sadayana ogé iraha waé anjeun tiasa ningali sobat di sapanjang jalan, contona, anjeun tiasa ngalakukeun giliran-U.

Hayu angkat. (musik ringan) Ieu layar utama anu anjeun tingali nalika nyetir janten hayu urang tingali naon anu bakal anjeun tingali dina Zwift, kénca luhur anjeun bacaan anjeun pikeun kakuatan, ketukan per menit sareng révolusi per menit. Di luhur di tengah nyaéta kecepatan ayeuna, ieu jarak anu katutup, ieu jangkungna anjeun ayeuna sareng waktos ti saprak mimiti.

Di belah katuhu luhur kami gaduh dua profil, anu mimitina mangrupikeun zoom-in dimana anjeun dina rute kalebet condong tina pendakian anu ayeuna naek Simon ayeuna sareng panah-panah leutik anu ngambang mangrupikeun pengendara anu anyar pikeun anjeun, sareng di handap ieu éta, ieu mangrupikeun profil anu langkung ageung pikeun sadaya rute. Anjeun ngan tiasa ningali diri. Anjeun ngan ukur panah di ditu sareng aya garis finish.

Teras daptar ieu didieu, éta mangrupikeun daptar driver anu caket anjeun, sareng total kami gaduh 526 supir deui dina rute. Inpormasi di dieu nunjukkeun kumaha jauh supirna ti anjeun, teras sabaraha jauh deui supir anu sanés. Aya ogé bendéra nagara, watt ayeuna per kilogram sareng sabaraha jauh anjeun ngumbara. (musik enteng) - Dupi anjeun ngan ukur ngépral? Nya anjeun tiasa Bu.

Aya ton hal-hal kerén anu sanés anu tiasa anjeun lakukeun. Nyatana, sateuacan anjeun ngamimitian nyetir, anjeun tiasa milih kumaha anu badé katingali dina Zwift. Anjeun kedah pencét kana ikon khususkeun didinya teras anjeun bébas milih anu anjeun pikahoyong.

Nyatana, bahkan aya pusat perawatan dayuhan GCN anu teu tiasa dibuka salaku pilihan. Balik kana tunggang gunung, maka tangtosna anjeun ngan ukur tiasa numpang nyalira, leres henteu lepatna éta, tapi kumaha upami luncat dina tunggang grup atanapi bahkan balapan? Dina waktos anu béda di panjuru dunya aya seueur kajadian anu lumangsung pikeun unggal tingkat Ketrampilan, ti mimiti numpak grup dugi ka balapan lengkep sareng sagala anu aya di antawisna, pikeun ilubiung dina hiji acara anjeun kedah ngalakukeun sagala anu tiasa pikeun buka ménu utama. Anjeun tiasa ningali daptar acara anu bakal datang di ditu katuhu.

Pencét waé anjeun bakal ngiringan, sareng upami anjeun hoyong ningali naon anu bakal datang, Zwift ngagaduhan daptar lengkep. (Cahaya (musik) Naon waé anu anjeun tumpak dina Zwift, anjeun tiasa ngirim pesen real-time ka grup atanapi perjalanan individu ti aplikasi seluler Zwift anjeun atanapi langsung kana keyboard upami anjeun hoyong. Kuring ngan ngetik 'Halo Aya lumayan sababaraha salam sareng sinyal ogé, sapertos anu anjeun anggo dina dunya nyata sapertos gelombang, bahkan siku siku sareng tangtosna Zwift Ride On Thumbs Up anu kawéntar.

Sareng anjeun tiasa ti dieu ogé Ganti pandangan anjeun. (Musik populér) - Kitu ogé solo gaya bébas atanapi rides grup leres atanapi balapan, aya ogé pilihan pikeun ngalakukeun latihan terstruktur dina modeu Latihan. Ayeuna masing-masing dirancang pikeun ningkatkeun aspek anu béda dina tunggang gunung anjeun, panginten ketahanan atanapi nanjak ogé latihan masing-masing.

Éta ogé ngagaduhan rencana latihan lengkep sareng upami anjeun mimiti milari anjeun bakal mendakan 32 latihan GCN. Éta leres. Teu ogé anjeun ningkatkeun kagancangan anjeun di jalan datar, pendakian anjeun, pecut, atanapi anjeun nuju siap-siap balapan.

Sareng upami ku sababaraha alesan aranjeunna henteu ngambang parahu anjeun, anjeun leres-leres tiasa ngadamel nyalira nganggo panyesuai atanapi leres-leres ngimpor padamelan damel ti tempat sanés. (musik ringan) - Sakali anjeun parantos réngsé nganggo Zwift, anjeun tiasa ningali sababaraha inpormasi sareng data, kalebet jarak perjalanan anjeun, detak jantung, kurva listrik, jangkungna sareng kalori bahkan diduruk sareng seueur deui. Leres, unggal kagiatan disimpen dina profil anjeun sareng ogé kana akun anu sanés anu anjeun badé sambungkeun sapertos TrainingPeaks atanapi Strava atanapi Rencana Dinten - Sumuhun, mudah-mudahan ieu bakal ningkatkeun pangalaman anjeun dina Zwift sareng ngabantosan anjeun muka konci sababaraha Fitur anu kerén ogé. - Leres, leres pisan.

Upami anjeun hoyong langkung seueur kontén ayeuna, mimitina urang gaduh sakedik inpormasi ngeunaan latihan, cukup klik turun di dinya pikeun hiji atanapi ningali balapan Zwift, klik gampang di ditu. - Éta henteu kunanaon.

séréal pikeun atlit

Tong hilap resep sareng bagikeun ogé.

Sabaraha kali anjeun tiasa ngareureuhkeun Zwift?

Daripada ngabatalkeunanjeun tiasa lirénpamayaran kaanggotaan anjeun salami 2-8 minggu. Salila diwaktoskaanggotaan anjeunreureuhanjeunmoal tiasa naék, tapiAnjeun tiasamasih lumpat kaZwifttanpa ditagihkeun.Upami anjeunhoyongreureuh sakeudeungkaanggotaan anjeun langkung ti dalapan minggu,anjeunAbdi kedah ngabatalkeun langganan anjeun.

(Dramatic Music) - Aya seueur fitur anu saé dina Zwift, anjeun pasti anjeun terang anu pangsaéna? - Leres, naha anjeun énggal pikeun Zwift atanapi Samaun pangalaman, ieu mangrupikeun 11 hal anu anjeun pikahoyong upami terang ngeunaan Zwift. (Senang musik) - Zwift tiasa katingalina sapertos tempat anu cukup ageung. Janten kumaha anjeun pastikeun anjeun pendak sareng réréncangan sareng numpak jalur anu sami sareng aranjeunna? Kalayan aplikasi pendamping anu sayogi gratis di toko IOS sareng Android, éta saéstuna gampang pisan dipilarian, anjeun ngan ukur buka Zwifters teras anjeun pilih Zwifter anu anjeun turutkeun, pencét sareng anjeun badé dugi di gigireunana sareng ngajalankeun rute anu sami sakumaha aranjeunna. - Leres, sareng anjeun ogé tiasa kéngingkeun bewara unggal-unggal sobat anjeun ngagaduhan Zwift.

Teras anjeun tiasa numpak sareng anjeunna. - Éta leres sareng tangtosna aplikasi pendamping nawiskeun langkung seueur. Anjeun sacara épéktip tiasa ngontrol gim tina telepon anjeun, sapertos kadali jarak jauh, kajadian anu datang teras lebetkeunana sateuacan ngamimitian sareng kanyataanna, panginten dina impo. (musik lemes) Zwift sanés ngan ukur tempat kaulinan bersepeda kanyataanana virtual anu anjeun tiasa pikaresep, anjeun ogé tiasa ngalaksanakeun latihan terstruktur di dinya sabab Zwift nyalira parantos ngawangun seueur latihan anu terstruktur.

Anjeun tiasa mendakan aranjeunna didieu ku ngaklik tombol latihan. Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya sababaraha diantarana di kénca sareng upami anjeun masih henteu mendakan naon anu anjeun leres-leres milarian, anjeun tiasa nyiptakeun nyalira. Ayeuna upami anjeun ngeklik hiji sareng badé di buruan, pangalaman midangkeun sakedik bakal robih.

Salaku conto, anjeun gaduh unit tampilan holographic alit di payuneun avatar anjeun sahingga anjeun ngingetan yén anjeun aya dina sési latihan sareng saha waé ogé anu terang yén anjeun ogé. Anjeun moal tiasa nyauran jalma sanés sanaos aranjeunna tiasa nelepon anjeun. Anjeun teu tiasa nganggo power-up, nyaéta singkatan, dina sési latihan anjeun, sareng éta ogé cara anu saé pisan pikeun ningkatkeun skor supir anjeun. (musik dramatis) - Naon éta leres? Nya, poin XP dihasilkeun nalika anjeun naek Zwift.

Sareng langkung seueur mil anu anjeun pencét, langkung seueur poin anu anjeun kéngingkeun tingkat maksimum 25. Anjeun kéngingkeun 20 poin XP pikeun hiji kilométer sareng 30 poin XP pikeun hiji mil. Sareng pas mil parantos réngsé, anjeun bakal nampi poin anjeun.

Tapi anjeun moal kéngingkeunana dugi ka saatos nyetir latihan sareng anjeun bakal ningali éta di juru katuhu luhur konsol tengah. Abdi nyobian kéngingkeun sababaraha poin ayeuna. (Calana) (musik lemes) - Naon spésimén hébat, (sapédah nyekik) ayeuna anjeun nyobian puluhan? - Leres, kuring badé turun ayeuna - Oke, XP nunjuk kumisan, lumayan seueur sadayana anu anjeun lakukeun dina Zwift gumantung kana sabaraha watt anu anjeun ngahasilkeun nalika ngepak.

Janten naon ari watt na? Nya, éta mangrupikeun ukuran kinerja anjeun, nyaéta jumlah énergi anu anjeun pasang kana pedal unggal detik.

Ayeuna anjeun terang naon anu watt, anjeun ogé kedah terang FTP anjeun, anu mangrupikeun kakuatan ambang fungsional anjeun. Ayeuna éta perkiraan teoritis sabaraha watt anjeun tiasa gaduh rata-rata sajam. Ayeuna, kabeneran, anjeun henteu kedah nyetir deui.

Seueur mungkin pikeun milarian sabab Zwift bakalan ngitung pikeun anjeun sareng masihan anjeun perkiraan akurat FTP anjeun sareng éta penting pisan éta leres - janten enya, sakali anjeun kéngingkeun FTP anjeun ieu bakal ngaluyukeun inténsitas latihan anu cocog sareng anjeun pangsaéna. Sareng nalika anjeun ngagaduhan éta, anjeun teras tiasa ngabagi FTP ku beurat anjeun sareng anu masihan anjeun kakuatan pikeun babandingan beurat. Sakali anjeun ngagaduhan nomer éta, anjeun bakal ditempatkeun dina grup atanapi balapan dina grup anu paling cocog sareng kamampuan anjeun.

Oh, Simon. (musik lemes) - Upami anjeun nganggo palatih pinter sareng James di dieu, Zwift sacara otomatis tiasa ngendalikeun latihan anjeun janten anjeun kedah tumpak dina intensitas anu leres anu didikte ku FTP anjeun. Éta setting anu disebut modeu ERG.

Ieu ngandung harti yén nalika anjeun ngamimitian interval, palatih anjeun sacara otomatis nyiptakeun résistansi anu pas janten anjeun tiasa nerapkeun gaya anu diperyogikeun teu paduli naon waé alat anu anjeun pasihan atanapi kumaha gancang anjeun nganggo pedalan. - Leres, sakedik peringatan, Si, ieu tiasa sesah pisan jadi nyiapkeun, meureun anjeun ningkatkeun irama atanapi kakuatan sateuacan latihan dimimitian. Kusabab hal anu anjeun pangpayunna hoyongkeun macet, anu saur kuring kuring bakal lakukeun deui . - Leres, 720 watt James, éta saé, - Leres. - Éta rada usaha.

Upami sanés di Strava, éta henteu kajantenan, leres henteu? Gampang pisan pikeun ngaitkeun akun Zwift anjeun ka akun Strava anjeun. Kantun buka ménu setélan teras pencét dina Zwift.com atanapi Sambungan nganggo aplikasi pendamping kami anu ramah sareng saatos réngsé numpak anjeun éta bakal diunggah sacara otomatis - leres, sareng anjeun ogé tiasa klik ikon kaméra anu bakal nyandak gambar bari numpak Zwift teras anjeun tiasa unggah langsung ka Strava.

Nya éta kameunangan, sanés? Poto selfie bari tunggang Zwift - Leres, pasangan, siap? - Leres - saé kéju. - Kéju! (Pencét kaméra) Oh! - Ieu bakal saé. (Joy Music) - Anjeun panginten anjeun kantos ningali Zwifters sanés naék kana motor anu hébat sareng katingali futuristik ieu sareng panasaran naon éta.

Nya aranjeunna sapédah Zwift Concept Z1 sareng pikeun kéngingkeun éta anjeun kedah daptar pikeun Everesting Challenge. - Leres, kantun naék jangkungna sami Gunung Everest, nyaéta 8.850 méter teras sakedik deui, 41.150 méter langkung, janten pas.

Janten leres, 50.000 méter nangtung naék. Janten, maksad kuring, éta panginten henteu gampang, tapi sahenteuna gampang. Ayeuna pikeun mendakan tantangan, anjeun ngan saukur buka layar ménu utama anjeun teras pilih tantangan mana anu anjeun pikahoyong.

Anjeun teu kedah gaduh palatih pinter pikeun mikaresep Zwift. Anjeun bakal sono kana sababaraha pangalaman sapertos munggah ka condong anu béda-béda atanapi bahkan nyetir tukangeun supir. Tapi anjeun kedah gaduh sénsor speed anu nyarios ka Zwift sakumaha gancangna anjeun nyetir, anu hartosna anjeun tiasa ngaraosan Zwift henteu paduli naon waé pelatih anjeun. (Senang musik) - Saur balapan Zwift lumayan pikaresepeun ku palatih turbo.

Éta ogé gratis sareng aya balapan pikeun sadaya kamampuan pikeun milarian balapan pikeun disetir. Janten anjeun tiasa ngalaksanakeun ieu ngalangkungan kalénder acara atanapi leres nganggo kalénder Zwift online. Maka anjeun kedah milih balapan anu pas pikeun kamampuan anjeun.

Aranjeunna dibagi kana balapan A, B, C sareng D sareng éta diitung dumasar kakuatan anjeun sareng babandingan beurat, anu anjeun bakal émut nyaéta FTP anjeun dibagi ku beurat anjeun. Teras pencét waé dina anu anjeun badé nyetir sareng anjeun bakal nampi bewara nalika anjeun kedah ngantri. Hayu urang, éta saderhana, senang-senang! (Senang musik) - Waktos anu luar biasa. - Upami anjeun parantos nyetir Zwift anjeun bakal terang yén aya sababaraha tempat atanapi kursus anu sanés pikeun disetir, kalebet anu anyar di New York.

Tapi naon anu anjeun henteu terang, aya lima dunya anu béda. Upami anjeun henteu hoyong muter-muter kalénder kursus sareng ningali naon anu bakal datang salajengna, angkat ka halaman utama aplikasi anjeun pikeun milarian terang. (Joy Music) - Akhirna, ieu anu kuring pikir seueur jalma anu henteu terang ngeunaan: sikap palatih, muhun? Janten Zwift netepkeun tingkat kasulitan palatih anu disebatkeun janten 50%, anu hartosna pendakian anu didamelna dina gimna langkung gampang dibanding di luar, tapi dina sisi sanésna, katurunanna langkung tangguh sareng naon anu anjeun alami dina sapédah mangrupikeun rarasaan latihan anu langkung konstan.

Tapi ayeuna anjeun terang ngeunaan kasusah latihan, naha henteu ulin deui? Naha henteu ka 75%, naha henteu ka 100% pikeun akurasi pamungkas sareng simulasi, teras ngalih deui gancang - Aduh, hanjakalna nyeri. - Leres - Janten aya anu ngagaduhanana. Ayeuna, upami aya naon anu anjeun hoyong terang yén kami parantos teu nénjo, pastikeun pikeun nambihkeun kana bagian koméntar di handap ieu sareng pikeun panduan anu langkung dasar, parios pidéo Pitunjuk Dasar kami tutorial? - Anjeun ningali diri siga anu sakedik bakal ngesang kesang, James.

sapédah everesting

Naha urang ngagaduhan nomer 12, gaduh kipas ageung di payun pelatih anjeun ngarah henteu- Leres. - Éta janten panas. - Leres.

Naha kuring tiasa lirén dina numpak Zwift?

Anjeuntiasa lirénlatihan anu parantos dilakukeun ku ngagunakeunZwiftAplikasi Mobile Link (ZML) dina alat sélulér anjeun. Nalika anjeun hoyongreureuh sakeudeung, cukup gesek ka halaman tombol Aksi dina ZML teras pencét 'Reureuh sakeudeung'tombol anjeun ningali aya kanareureuh sakeudeunglatihan anjeun.

Naon rute anu paling rata?

Rute Flattestnyaéta aplikasi wéb gratis. Mangrupikeun alat pikeun nunjukkeun parobahan lamping sareng élévasi sapanjang ajalur, janten anjeun tiasa ningali dimana aya bukit, gunung, beuleum sareng lebak. Anjeun tiasa milih pikeun nyingkahan bukit sareng lamping lungkawing upami anjeun nyetir, leumpang, jogging atanapi biking.

Naon hartosna kaos beureum di Zwift?

Pendaki Polka dot urangkaos anudipasihkeun ka pengendara kalayan waktos anu panggancangna naék naék kursus. Anu bodas bakubaju kaossarengnettitik-titik polkanyaétadibéré pikeun nanjak pangkolotna di unggal dunya: pikeun Watopia éta naék Hilly (duanana arah), bari London éta Box / Fox Hill sareng Richmond étanyaétaLibby Hill.

Naha Zwift langkung sesah tibatan ker?

Nyupiran deuiZwifttiasa karaos langkung sesah ku 3 alesan utamina: awak manusa janten kirang épisién dina nyejakeun dirina sorangan, motivasi anjeun ngaleutikan kusabab teu gaduh angin dina rambut anjeun sareng jalan anu bergerak handapeun anjeun, sareng ngatasi résistansi pelatih anu bénten pisan dibandingkeun sareng ngungkulan résistansi

Naha Zwift dianggo tanpa WiFi?

Q:NahaAbdi peryogi hijiInternétSambungan kaLumpatasupZwift? A: Leres!Zwiftmangrupikeun gim online multiplayer, janten kami nyarankeun rubakpita 3Mbps atanapi langkung luhur, kalayan ping handapeun 50ms.

Naha kuring kedah ngareureuhkeun atanapi ngabolaykeun Zwift?

Salami waktos kaanggotaan anjeunreureuhanjeun moal tiasa naék, tapi anjeun masih tiasa lumpatZwifttanpa ditagihkeun. Upami Anjeun kersareureuh sakeudeungkaanggotaan anjeun langkung ti dalapan minggu, anjeun kedahngabatalkeunlangganan anjeun.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.