Utama > Waleran Pangsaéna > Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar?

Pencét * 2 dina telepon anjeunSprinttelepon sareng ngobrol sareng layanan palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna hoyongngabatalkeunakun anjeun kusabab parobihan matéri pikeunkontrak.10.06.2021



Aya naon guys, Stacey di dieu ti janten Fit Financially sareng dinten ayeuna kuring bade ngajarkeun ka anjeun kumaha ngaleungitkeun tagihan hapé, janten hayu urang bahas, upami aya hiji hal anu urang sami-sami nyaéta gaduh telepon sélulér sareng ku telepon sélulér ieu ngagaduhan sababaraha jinis tagihan, mudah-mudahan anjeun henteu mayar tapi upami anjeun ieu ieu tulisan kanggo anjeun, kuring bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngaleungitkeun tagihan hapé sadayana salamina janten super super gampang Naon Urang Badé Laksanakeun Hayu urang tingali perusahaan anu leres-leres nawiskeun rencana telepon sélulérna, janten opat perusahaan top pikeun pasar telepon Sprint nyaéta AT&T Verizon sareng T-Mobile, tapi hayu urang tingali dua perusahaan anu pangsaéna sareng dua perusahaan anu pangsaéna menurut abdi saatos kanggo telepon sélulér? Jasa bakal Verizon sareng AT&T sareng hal anu saé pikeun dua perusahaan ieu nyaéta aranjeunna nawiskeun dividen triwulanan sareng kuring bakal nunjukkeun kumaha anjeun tiasa nganggo dividen éta pikeun ngahapus tagihan ponsel anjeun salamina upami anjeun henteu saé pisan Matematika Kuring bakal nyobian daptar sadayana di dieu janten anjeun tiasa ningali cara kuring anu gélo nalika ngalangkungan prosés ieu, tapi urang badé mimitian ku simbol AT&T tikét sareng AT & T ayeuna, anu aranjeunna rékaman dina dinten ayeuna linggih dina $ 38.10 sareng aranjeunna mayar dividen triwulan sakitar $ 0,50 nyaéta $ 0,51 sareng dividen taunan bakal langkung ti $ 2 kanggo unggal saham AT & T anu anjeun mayar Mayar kaluar $ 0,50 per kuartal sareng $ 2 kanggo sataun, anu ngajantenkeun AT&T dividen sakedik langkung ti 5,35%, anu saleresna lumayan saé nalika anjeun mikirkeun investasi dividen sareng ayeuna, urang Nalika anjeun mikirkeun harga rata-rata tagihan telepon, tagihan telepon khas di Amérika Serikat sakitar $ 80 nalika anjeun ngalikeun éta ku dua belas bulan dina sataun.

Éta sabaraha kali anjeun kedah mayar tagihan telepon anjeun, anjeun bakal dugi ka $ 960, janten sakedik kirang ti $ 1.000 yén anjeun leres-leres kedah mayar unggal taun pikeun kéngingkeun jasa telepon sél anjeun sareng sabaraha saham AT&T na bakal peryogi Anjeun kedah ngabéréskeun tagihan anjeun sadayana unggal bulan salamina. Janten nalika anjeun ngahasilkeun dividen $ 2, naha anjeun leres-leres kedah ngabagi $ 960 ku $ 2? Janten, anjeun tiasa kéngingkeun jumlah saham anu anjeun leres-leres kedah mayar tagihan telepon anjeun nganggo saham AT&T unggal bulan, sareng nomer éta mangrupikeun 470 saham AT&T. Janten upami anjeun ngalikeun 470 saham, kuring bakal kéngingkeun 471 ku harga saham ayeuna. ngabuleudkeun Di AT&T, anjeun kéngingkeun $ 18,000 sareng angka éta sigana seueur, tapi kuring parantos ngarecah pikeun anjeun sahingga urang tiasa turun kana $ 18,000 éta, saurna salami sataun, upami anjeun sadayana duaan ngalakukeun $ 750 Investasi dolar dina saham saham AT&T sareng akhir taun, sanés ngan ukur anjeun gaduh $ 18,000 dina saham AT&T tapi anjeun moal kedah mayar tagihan hapé deui, janten ayeuna hayu urang tingali dina perusahaan telepon terkemuka anu sanés sareng anu bakal Verizon upami anjeun ningali harga sahamna ayeuna, anu sacara rutin diperdagangkan pikeun $ 60.53 sareng mayar dividen triwulanan.

Dividen triwulan terakhir aranjeunna nyaéta $ 0.61 $ 0.615 sareng upami anjeun ningali éta dina dasar taunan langkung sakedik $ 2,40 janten lumayan saé hasil dividen aslina anu opat persen, janten sakedik handapeun naon anu mayar AT&T, janten upami éta naon anu anjeun pikahoyong, anjeun leres-leres hoyong kéngingkeun sababaraha nilai.



Kuring bakal nyarankeun ngalakukeun sapertos AT & T, tapi upami anjeun hoyong ngalaksanakeunana di Verizon anjeun ogé tiasa upami anjeun leres-leres nanem modalna di perusahaan sapertos Verizon kanggo mayar tagihan anjeun sapertos anu kuring carioskeun, kumaha upami $ 80 sabulan, atanapi $ 960 pikeun sataun, anjeun bakal peryogi total 396 saham Verizon. Janten upami anjeun ngalikeun anu 396 ku harga saham anjeun kéngingkeun $ 23.972.28, janten leres henteu? sakitar $ 24,000, sareng upami anjeun ngalakukeun tagihan anu sami anu kuring carioskeun sateuacanna, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta investasi unggal dua minggu sareng anjeun kedah nanem modal dua ratus lima puluh dolar langkung seueur tibatan perusahaan sapertos AT&T, janten anjeun kedah nanem modal sataun $ 1.000 unggal dua minggu pikeun nutupan tagihan telepon Verizon anjeun.

Éta pikeun dinten ayeuna, janten pendak deui engké

Kumaha kuring ngeureunkeun kontrak kuring sareng Sprint?

1-888-211-4727 nyaéta nomer anu tiasa disauranngabatalkeun Sprint. Anjeun bakal dipasihan daptar pilihan sareng naroskeun naon anu anjeun nelepon. Saatos anjeun parantos jelas yén anjeun neleponngabatalkeun Sprint, anjeun sareng agén telepon kedah ngalangkungan detailna.13.12.2016



Méi 2019 nyaéta nalika kuring mutuskeun pikeun serius ngalakukeun sprinting sareng diajar sadayana anu kuring tiasa perkawis éta, sanaos kuring sanés sprinter olimpiade noram kuring ogé nyobian ngahontal tingkat éta mulai dinten ayeuna 22 september 2020 kuring terang rébuan kali langkung seueur tibatan sateuacan na milik Maksud pikeun tulisan ieu nyaéta pikeun nunjukkeun naon rupa-rupa kasalahan anu nyata nalika jalma anu saleresna diajar lumpat, sareng dua nunjukkeun kumaha kuring ngajawab masalah ieu sahingga anjeun tiasa ngahémat waktos nalika anjeun ngalereskeun nyalira nomer hiji ku panangan anu ketat hayu urang nyandak sakedap kana klip abdi tiasa ningali panangan abdi ketat teuing utamina nalika anjeun ningali dina panangan abdi katingalina siga kuring sayah dina milik mr miyagimr miyagi penting Kusabab supados awak anjeun gancang gerak, otot anjeun kedah manjang sareng ngontrak gancang, anu sesah dilakukeun nalika awak anjeun kaku sareng tegang, tibatan panangan anjeun sapertos karate chopor fa anu dicekel, anjeun tiasa santai leungeun anjeun sareng sésa awak anjeun ogé ku ngagulungkeun leungeun sapertos anjeun ' ulang nyekel cangkir o f cai badarat ms kasalahan nomer dua tibatan ngabantingkeun anu salah sahiji kasalahan anu paling umum kacuali anjeun parantos terang éta hasil anjeun panginten ngalakukeun kasalahan ieu ayeuna tingali klip kumaha kuring ngantepkeun suku kuring badarat di payun taneuh tina methis ngabalukarkeun kakuatan marake anu ngadorong kuring mundur sareng ngalambatkeun kuring kuring moal bohong, butuh sababaraha lami pikeun ngalereskeun dina klip ieu Sanaos téhnik kuring masih henteu sampurna di dieu, anjeun tiasa ningali yén kuring aktip nganiaya tibatan ngan badarat dina lantai. Éta tungtungna diklik pikeun kuring nalika kuring ngamimitian ngalakukeun latihan ieu anu disebut siklus suku. Intina, éta ngalatih suku anjeun pikeun gerak dina gerakan sirkular, sampéan anjeun balik deui kana taneuh.

Kuring gaduh artikel lengkep ngeunaan ieu anu disebut Sprint Workout For Beginners Link bakal aya dina katerangan. Kasalahan Nomer Tilu Ngalalaworakeun Hip Mobilitas Lumayan seueur urang tiasa Nguntungkeun tina manjangan langkung-langkung, utamina upami anjeun ngalakukeun sprint anu meryogikeun awak anjeun tiasa lincah sareng kuat. Dina klip ieu, kuring mimiti diajar kumaha ngalakukeun A-step, anu mangrupikeun latihan pecut anu dasar pisan, tapi anjeun tiasa ningali yén cangkéng anu ketat nyangking dua masalah ageung pikeun téhnik kuring hiji, kuring merjuangkeun tetep leg handap lempeng, dua abdi balik dibuleudkeun siga gélo kieu kumaha kuring ngalereskeun kasalahan ieu kumisan ti ngalakukeun anu écés sareng manteng cangkéng kuring langkung.

Hal utama anu ngabantosan nyaéta latihan éta sorangan, tapi super laun, kuring nyarios lalaunan dina tingkatan matrix sacara téknis. Ieu mangrupikeun bentuk peregangan aktif anu hartosna langkung hésé ngalakukeun régang tanpa dukungan sapertos pakakas pasangan atanapi ayun tibatan Ngalakukeunana gancang, sabab kuring kedah aktif ngontrak quadriceps kuring pikeun tetep lempeng, bari aktip ngagunakeun inti naékkeun tuur. Ngalarapkeun metoda ieu nyaéta kuring tiasa ningkatkeun mobilitas pinggul kuring sareng nguatkeun otot pendukung dina waktos anu cekap cekap panginten tiasa nyandak nomer opat sareng ngalakukeun teuing teuing kuring moal nganggo kecap ngeunaan latihan sabab kontroversial pisan yén kuring hoyong anjeun sadayana terang latihan parawan mangrupikeun berita palsu mutuskeun pikeun ngalakukeun sprinting sacara serius sareng sadayana ogé diajar naon anu kuring tiasa Kuring nyobian latihan anyar anu dianalisis téhnik sareng ngalakukeun jenis sprint dina lima dinten saminggu Klip ieu kuring nyarios ngeunaan rasa yén kuring runtah nalika sprint dina quad abdi, anjeun peryogi quad anjeun janten fleksibel, sahingga pinggul anjeun hyperextend sareng cukup kuat pikeun nyerep dampak nalika anjeun badarat dina waktos éta kuring yakin yén kuring leungit kadua daérah, sareng tungtungna dicekel nepi ka kuring pikeun nyobaan ngabéréskeun masalah ieu.



Kuring ngareureuhkeun sprint sareng ngan fokus kana latihan dua, kuring nguatkeun quad sareng tilu, kuring ngalaksanakeun relief diri kuring dugi ka Pain éta angkat, anu kuring pikir butuh waktu tilu minggu teras iw. Ngarasa saratus persén deui, kasalahan nomer lima nyaéta ngalakukeun latihan tanpa ngartos aranjeunna. Dina klip ieu, kuring yakin yén kuring najong tonggong sareng ngémutan yén kuring bakal ningkatkeun pamulihan suku ku ngalakukeun ieu, sareng antukna, nalika anjeun ningali pamulihan timbel, kuring sadar yén tuur sareng cangkéng ngabengkokkeun anjeun dina waktos anu sami sareng najong bokong tradisional ngabengkokkeun tuur saatosna tibatan ngalakukeun latihan buta anu kuring mendakan online pikeun unggal undian Kuring pastikeun kuring ngartos persis naon éta pikeun sareng naha éta mangpaat ku cara ieu kuring gaduh alesan anu saé pikeun sagala hal anu kuring lakukeun dina latihan kuring sareng ieu dina pikiran, upami anjeun mendakan tulisan ieu ngabantuan ku cara naon waé punten pencét tombol kawas dina koméntar kanggo masihan terang kuring naon masalah atanapi kasalahan anu anjeun pasihan dina koméntar, hatur nuhun pikeun nonton sareng ningali anjeun salajengna

Sakumaha biaya pikeun ngarecah kontrak Sprint?

Anu mimitifee terminasinyaéta prorated, anu hartosna yén sakumaha langkung waktos ngalirkeun, anjeun bakal mayar kirang kangeureunkeunétawaragad. JalannaSprinttokoh kaluar tehwaragadnyaéta yén biaya $ 20 per bulan pikeun unggal bulan anu tinggal dina anjeunkontrakkalayan maksimum hijiwaragadtina $ 350 sareng minimum $ 100 per alat.07.24.2012

Hei sadayana, dinten ieu kuring hoyong maénkeun kaulinan ku anjeun langkung resep maén sareng patarosan na: Naha anjeun langkung resep ngagaduhan rencana hapé $ 15,00 kalayan telepon anu teu aya watesna, SMS anu teu aya watesna, tapi ngan ukur hiji gigabyte data, atanapi naha anjeun langkung resep mayar $ 10 deui, naon ari anjeun? Bayar $ 25 kanggo telepon teu aya wates, téks teu terbatas, sareng data anu teu aya watesna? Hayu atuh terang dina komentar di handap. Ukur nyerat '$ 15' atanapi '$ 25'.

Rencana mana anu anjeun pilih sareng kunaon? Abdi hoyong nguping naon anu anjeun carioskeun. RUU telepon sélulér rata-rata di Amérika Serikat ayeuna $ 80 sabulan. Pariksa harga ieu ti opat perusahaan panggedéna di nagara urang pikeun garis tunggal kalayan sadayana henteu aya watesna: AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon.

Rencana ieu mahal pisan, sareng upami anjeun gaduh rencana kulawarga pikeun ngahémat artos, kuring henteu nyangka anjeun bakal kéngingkeun harga anu saé. Éta langkung saé tibatan harga anu anjeun tingali dina tulisan ieu, tapi saur anjeun henteu kéngingkeun harga anu saé. Saur anjeun henteu kéngingkeun artos anu hébat, janten dinten ayeuna kuring hoyong nunjukkeun anjeun kumaha cara motong tagihan telepon sélulér anjeun sareng kumaha gampang nempatkeun artos anu anjeun simpen kana Dana Merdika anjeun.

Upami anjeun masihkeun kana akhir tulisan ieu, anjeun bakal diajar kumaha motong tagihan hapé janten dua, sareng anjeun ogé bakal terang naon anu bakal dipilih, anu bakal dipilih Annie Margarita Yang: rencana $ 15 atanapi Rencana $ 25, sareng alesan kuring pikeun kunaon, sabab kuring hoyong anjeun asup kana sirah kuring sareng terang kumaha pikir kuring. Janten hayu urang mimitian. Hal anu pangpayunna kuring hoyongkeun nyaéta anjeun mariksa panggunaan anjeun sareng terang persis naon anu anjeun peryogikeun tina rencana telepon sélulér kusabab teu aya watesna biasa ayeuna-ayeuna.

Aranjeunna standar - yén urang condong mopohokeun naon anu urang butuhkeun kana hiji hal. Biasana jalma ngan ukur nyandak naon waé anu ditawarkeun ku operator, sareng ieu biasana mahal pisan. Naon anu anjeun peryogi pikeun rencana ieu? Naha anjeun peryogi pikeun dianggo sapopoé, naha anjeun peryogi pikeun damel, atanapi naha anjeun ngan saukur ngantepkeun telepon ieu dina kotak sarung mobil anjeun pikeun kaayaan darurat? Sabaraha menit anjeun nyauran unggal bulan? Sabaraha SMS anjeun ngirim? Sabaraha data anu anjeun leres-leres anggo unggal bulan? Naha anjeun peryogi tarif ieu pikeun nyauran jalma sacara internasional? Naha anjeun peryogi roaming internasional sareng upami kitu, sabaraha sering anjeun ngumbara di luar nagara? Naha aya aspék séjén anu penting pisan pikeun anjeun, sapertos layanan palanggan? Atanapi anjeun hoyong gaduh rencana dimana panyadia nyumbangkeun sababaraha kauntungan pikeun amal, atanapi anjeun hoyong nyingkahan sababaraha panyadia kusabab aranjeunna nyumbangkeun artos ka parpol anu anjeun henteu dukung? Milarian waleran anjeun kana patarosan ieu sareng tuliskeun.

Kadua, kuring hoyong anjeun ngirangan panggunaan data. Cenah mah dina léngkah munggaran anjeun kedah terang persis sabaraha data anu anjeun peryogikeun - sabaraha anu anjeun anggo, tapi upami urang tiasa ngahambat panggunaan data anjeun, kami ogé tiasa ngirangan tagihanana, sabab kirang dianggo, kirang. kirang anjeun kedah mayar. Janten, perhatoskeun hal-hal ieu: Masang pameungpeuk iklan dina smartphone anjeun.

Naha anjeun terang yén iklan nyusun 18 dugi 79 persén kuota data sélulér anjeun? Leres, éta pisan. Éta mangrupikeun rata-rata 50 persén data anjeun anu asup kana iklan anu ngan ukur nyobian ngajual anjeun langkung seueur hal anu anjeun henteu kedah. Pareuman apdet tukang pikeun aplikasi.

Pariksa email anjeun kirang sering. Nonaktipkeun wizard Wi-Fi sahingga upami sambungan Wi-Fi anjeun lemah, telepon sélulér anjeun henteu nyobian ngimbangan ieu ku ngagunakeun data anjeun. Atur poto anjeun supados aranjeunna ngan ukur dicadangkeun nalika anjeun nganggo WiFi.

Pareuman apdet aplikasi otomatis. Unduh média anjeun sapertos musik, podcast sareng tulisan pikeun aksés offline sareng nonton dina perjalanan anu panjang janten anjeun henteu kedah ngalirkeun data sareng meakeun data anjeun. Upami anjeun nganggo telepon salaku GPS, anjeun kedah ngaunduh peta sareng rute ti Google Maps sareng Apple Maps kanggo panggunaan offline.

Pertimbangkeun ngaunduh aplikasi peta offline. Atanapi anjeun tiasa ngalaksanakeun naon anu kuring lakukeun, nyaéta pikeun nanem modal $ 100-200 dina GPS Garmin pikeun mobil anjeun janten anjeun tiasa langsung nyambung kana satelit tibatan ngandelkeun data anjeun. Sadaya tip ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngirangan konsumsi data sababaraha kali.

Ieu tip kuring pikeun ngirangan konsumsi data anjeun. Coba aranjeunna pikeun anjeun salami sasasih kanggo ningali sabaraha data anu leres anjeun anggo saatos sateuacan anjeun mésér rencana telepon sélulér anu anyar, sabab kuring hoyong anjeun mésér rencana anu saleresna cocog sareng kabutuhan anjeun. Entong mésér - kuring henteu hoyong anjeun mésér rencana anu murah sareng éta tungtungna teu gaduh data anu cekap teras anjeun balikeun deui sareng ngadu'a yén naséhat kuring ngabandungan atanapi naséhat kuring henteu jalan, hayu urang henteu lumangsung.

Hal anu katilu anu kuring pikahoyong nyaéta milarian perusahaan mana anu ngagaduhan jasa telepon sélulér anu hadé di daérah anjeun. Upami anjeun lebet kana katerangan kuring gaduh tautan kana halaman wéb anu nunjukkeun peta cakupan ti AT&T, Sprint, T-Mobile, sareng Verizon. Sareng anjeun tiasa milarian terang dugi ka blok perusahaan mana anu ngagaduhan kualitas panggero anu pangsaéna sareng kacepetan Internét anu pangsaéna.

Tingali di bumi, padamelan sareng tempat-tempat sanés anu sering anjeun sumping dina peta ieu kanggo ningali anu mana anu paling cocog pikeun anjeun. Abdi hoyong anjeun milarian panilitian sareng milari jaringan sélulér anu saéstuna anu pangsaéna di daérah anjeun. Entong ukur ngadangukeun pariwara ti masing-masing tina opat perusahaan ageung anu ngaku yén aranjeunna gaduh jaringan sélulér pangsaéna di nagara éta.

Aranjeunna salawasna bakalan ngalakukeun, janten ngalakukeun panilitian anjeun sareng henteu ngupingkeun atanapi percanten kana iklan ieu. Sareng ayeuna hal kaopat anu kuring hoyongkeun nyaéta mésér rencana prabayar ti perusahaan MVNO. Perusahaan MVNO mangrupikeun perusahaan télékomunikasi anu nyéwa jasa sélulér na tina salah sahiji tina opat perusahaan ageung.

Aranjeunna henteu ngagaduhan menara atanapi prasarana sahingga teu kedah ngalaksanakeun pangropéa atanapi ngalereskeun padamelan éta. Kusabab ieu, aranjeunna henteu kedah mayar anu seueur sareng ngalirkeun tabungan éta ka anjeun ku nawiskeun pilihan anu langkung mirah. Masing-masing MVNOcompany nyéwa jasa na ti panyadia anu sanés sareng anu bakal ngajantenkeun hésé sareng lieur pikeun anjeun milarian, janten kuring parantos ngalaksanakeun usaha sasarengan - panalitian - pikeun anjeun.

Nalika anjeun kana halaman wéb kuring gaduh daptar sadaya opat perusahaan utama sareng anu nyewa MVNOs ti aranjeunna. Tingali kana daptar ieu, pilih propaider ladén anjeun dina Léngkah 3, teras ngalangkungan halaman wéb pikeun masing-masing MVNO. Ayeuna tingali rencana anjeun sareng kuring hoyong anjeun ngadamel spreadsheet unggulan.

Dina lembar excel ieu, anjeun bakal daptar nami perusahaan, naon waé anu kalebet rencana na, sareng sabaraha artos rencana éta kalebet, ogé catetan tambahan anu anjeun ngagaduhan ngeunaan rencana éta. Sareng saatos anjeun ngempelkeun sakitar 10 rencana, tingali daptar anu anjeun damel sareng pilih rencana telepon sélulér anu ngagaduhan nilai anu pangsaéna pikeun anjeun atanapi harga anu paling murah upami harga anu paling penting pikeun anjeun. Kieu kumaha nurunkeun tagihan hapé dina opat léngkah anu gampang.

Upami anjeun henteu sapertos jalma anu hemat anu parantos ngomentaran tagihan hapé anu murah dina saluran kuring, nyaéta, upami tagihan telepon sélulér anjeun sakitar $ 80 sabulan, sigana anjeun tiasa kéngingkeun tagihan hapé kalayan adil. satengah jam hiji panilitian. Percanten atanapi henteu, mangtaun-taun ti sadayana jalma anu kuring parantos diajak ngobrol - éta hartosna konsumén konsumén réréncangan batur sapagawean saha waé kuring hoyong ngabantosan nyimpen artos anu kuring bébéja aranjeunna kedah ngirangan tagihan hapé sareng kuring ngawartosan kumaha - ngan SATU jalmi éta leres salami mangtaun-taun ieu, ngan SATU jalma anu leres-leres nembus sareng nurunkeun tagihan hapéna sareng parantos wareg pisan.

Kuring henteu terang kunaon jalma henteu daék ngalih atanapi pilihan naon anu aya di ditu. Éta panginten iklan, éta ngan ukur liwat kasatiaan ka perusahaan anu anjeun parantos aya, tapi kuring nyorong anjeun pikeun milari pilihan naon sabab anjeun henteu pernah terang naon anu anjeun henteu terang. Anjeun kedah terang naon pilihan sanésna kusabab panginten aya anu langkung saé pikeun anjeun.

Balik ka awal tulisan sareng naros, 'Naha anjeun resep', naha kuring resep mayar $ 15 atanapi langkung sapertos $ 25? Patarosan ieu saleresna diideuan ku skenario dunya nyata anu kuring alami sataun satengah katukang. Janten kuring hoyong gentos sataun satengah katukang sareng anu sanés anu penting mah hoyong kuring kalebet kana rencana kulawargana sareng MetroPCS, anu dilayanan ku T-Mobile sareng mangrupikeun inpéstasi $ 25 anu ngagaduhan sadayana henteu aya watesna, tapi kuring mendakan rencana éta ngarugikeun 15 dolar kecuali éta ngan ukur gaduh 1 gigabyte data. Ayeuna Anu Penting Kuring sanés leres-leres nyobian ngayakinkeun kuring yén rencana $ 25 mangrupikeun nilai artos anu langkung saé, tapi saur kuring upami langkung mirah sareng cocog sareng kabutuhan kuring maka kuring bakal nyandak sanaos ngan ukur biaya 10 dolar. urang nuju nyarios didieu.

Pikeun kuring, $ 10 lumayan seueur artos kumargi anjeun mikir $ 10 langkung dua taun, mangrupikeun kontrak standar anu dipimilik ku seueur jalma, sanaos ieu mangrupikeun rencana prabayar, éta $ 240. $ 240 ngan kusabab kuring nganggo kahayang anu kuring butuhkeun sareng anu sanés deui. Upami anjeun resep kana tulisan ieu, punten masihan jempol.

Upami anjeun yuswa milénium sareng sepuh anjeun masih mayar tagihan telepon sélulér anjeun kusabab éta bagian tina rencana kulawarga, punten bagikeun inpormasi ieu sareng aranjeunna sareng kamungkinan tulisan ieu kusabab kuring pikir éta tiasa ngabantosan. Anjeun henteu terang kumaha kolotna tiasa gelut. Éta moal nyarios nanaon, tapi mungkin aranjeunna bakal bajoang pikeun ngabantosan anjeun kusabab aranjeunna cinta pisan ka anjeun sareng upami anjeun tiasa ngabantosan aranjeunna ngahémat artos ngarah tiasa ngahémat pensiun, aranjeunna bakal yakin kuring pisan. nu.

Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur ngeunaan cara ngahémat artos, kuring gaduh buku dina Amazon anu tiasa anjeun ngagaleuh. Disebut 1001 cara pikeun ngahémat artos. Sareng tangtosna ngalanggan saluran kuring kusabab kuring ngarencanakeun ngadamel tulisan anu langkung seueur ngabantuan sapertos kieu pikeun anjeun kahareupna.

Hatur nuhun pisan sareng kuring bakal ningali deui waktos salajengna. Kuring miharep anjeun kabébasan pisan.

sapédah ban gajih

Naon kajadian lamun anjeun megatkeun ngajakan anjeun sareng Sprint?

Pekuncén awal tinangajakan/ palayanan: Sésangajakanpamayaran bakal ditagihkeun langsung, sareng meryogikeun pangmayaran alat atanapi pamayaran kanggo pilihan alat pamésér harga dingajakan. 24-Mo.

Janten urang kedah Usain Bolt mampir ka kantor dinten ayeuna pikeun ngareuwaskeun sababaraha jalma normal sareng nantang aranjeunna pikeun ningali naha aranjeunna tiasa ngéléhkeun anu pangsaéna - Naon waktos pangsaéna na? - 9.58 detik, 100 méter, di Berlin, 2009 - Kuring boga perasaan yén upami aya tuangeun di ujung sanésna, kuring tiasa lumpat kalayan gancang.- Oke, naon jinis tuangeun? - Pizza.- Kuring henteu tiasa angkat tina dumuk dina 9.58 detik .- Kuring linggih salami dalapan jam Dinten di méja kuring jadi kuring pikir kuring siap pisan pikeun ieu. - Anjeunna bakal aya di dieu dina lima menit janten urang kedah ngawangun lagu.

Hayu angkat. (Musik rock) - Usain Indit di dieu pikeun ngadat pésta éta. Ningali naha aya anu siap ngarusak catetan dunya kuring.

Hayu urang ngalakukeun éta. Hola, mi amigos. (keprok) Kuring parantos bébéja aya seueur jalma di dieu anu nyarios yén aranjeunna tiasa lumpat langkung gancang tibatan kuring, tiasa ngarusak rékaman kuring.

Saha éta? Naha anjeun Naha anjeun anu nyarios yén aranjeunna tiasa ngéléhkeun kuring dina balapan? (seuri) Hayu urang tingali naon gaduh. Hayu urang angkat, hayu urang Dangukeun dulur, kasempetan pangsaéna anu anjeun teu aya kasempetan. Ieu anu munggaran.

Peta panangan mangrupakeun konci. Anjeun kedah dianggo ku panangan éta. Anjeun kedah ngalatih panangan éta.

Anjeun kedah tetep fokus, ngajalankeun sareng damel. Tetep Anjeun fokus kana udagan dina panangan. Anjeun terang maksad abdi? Kumaha upami nyobian ngéléhkeun rékor kuring anu moal aya.

Anjeun siap? (Surak kelompok) - Kumaha parasaan anjeun ngeunaan éta? - Saur Usain panginten tiasa jalan langkung gancang tibatan kuring, tapi urang bakal. Dadah. Kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna. - Naha anjeun ngagaduhan pangalaman ngaji pisan? - Henteu - Candak tanda anjeun.

Siap-siap, angkat - Gusti, mulih! Malarat! (Timer hums) Anjeunna ngusir panangan éta. Tapi éta hal anu paling penting. - Yo, kuring nyetir panangan abdi. - Leres .- Anjeunna nyarios ka kuring. - Leres. - Saur, kuring pikir kuring henteu kunanaon. - Leres .- Dina tanda anjeun. - Siap. - Buka! - Anjeunna nganggo jaket.

Leres, éta waé. Tungkul. (Seuri) Abdi resep. (Timer hums) (seuri) Anjeun nganggo jas. - Sakumaha caket kuring? - Sanés bahkan caket. - Henteu caket? - Bahkan henteu caket. - Henteu kunanaon .- Kumaha gancang saur anjeun badé? g pikeun ngalakukeun éta? - Duka henteu terang.

Kuring jujur ​​pikir éta bakal

Éta tiasa 20. Kuring henteu terang - dina tanda anjeun - siap-siap - angkat! Woo - tingali anjeunna. - Anjeunna ganteng

Anjeunna dina kaayaan anu saé di ditu. - Kang, anjeun gaduh éta. Éta nya, hayu urang angkat.

Balik ka imah. Balik ka imah. Ngajalankeun ngaliwatan jalur! Ngajalankeun ngaliwatan jalur! (Timer hums) - Kuring henteu siap. (Seuri) - Naha anjeun ngagaduhan pangalaman ngaji? Abdi lumpat.

Leres, Jaman harita - Oh hehehehe? - Balik kuliah, kuring ngajalankeun karir. Teras sakedik saatos éta. Janten, anjeun terang, kuring nyarios.

Abdi siap. - Dina tanda anjeun. Siapkeun.

Indit! - Pariksa formulir Anjeunna nyobian. Datang ka bumi, brah. Balik ka imah! Tingali ka anjeunna. (seuri) (alarm buzz) Abdi resep bentuk cinta.- Hatur nuhun.- Abdi resep bentukna.

Anjeunna sapertos --- nalika kuring rengat 13 Abdi bakal bagja.- Dina tanda anjeun .- Bersiap-siap.

Indit! - Oh, oh! Oh! Anjeunna meunang. Anjeunna meunang. Enya balik ka imah Sumuhun éta.

Gawe sareng anu miskin. Gawe sareng anu miskin! (Cheers) (timer hums) - Naon anu lumangsung? - Leres! - Leres! Dada nabrak. (Jerit kemenangan) - Upami anjeun tiasa milih opat urang, saha saur anjeun anu bakal meunang? - Éta diantara anjeun duaan .- Kuring? - Henteu, anjeunna.- Lalaki! - Abdi 'Abdi badé angkat sareng anjeun. - Henteu kunanaon .- Entong ngantep kuring, lanceuk! - Kuring moal ngantepkeun anjeun .- Tong ngantep kuring, lanceuk .- Kuring moal ngantepkeun anjeun. - Tilu.

Dua. Hiji. Indit! (Seuri) - Bawa ka imah! Bawa ka imah! Éta nya, bawa ka imah.

Neunggeul dada anjeun. Nyabak dada! Oh! (timer hums) Éta ngan sakumpulan jalma normal anu nyobian pencét waktos abdi. Éta henteu kajantenan.

Éta pikareueuseun. Aranjeunna nyobian, sareng éta anu paling penting. Saréréa kaluar tina napas ayeuna.

Dangukeun aranjeunna. Éta sapertos (napas beurat). Tapi aranjeunna leres.

Kuring tiasa ningali galur dina rupa aranjeunna. Aranjeunna dikeureuyeuh éta sareng éta anu paling penting. Anjeun terang maksad abdi? Éta anu urang lakukeun: kerja keras.

Kami ngadamelna. (Surak)

Naha kuring tiasa nungtun ngajakan sprint kuring mimiti?

Anjeuntiasa ngabatalkeun kontrakan anjeunupami anjeun mutuskeun pisah sarengSprint AnjeunRencana Flex sateuacannaétaistilah parantos dugi. Nanging, ieubakalsumping dina biaya: Anjeun kedah mayarétasésana kasaimbangan sésana dinangajakan anjeun. Anjeun ogé kedah deuiétatelepon kaSprint(pastikeun ngahubungi aranjeunna sareng kéngingkeun pakét balik).31. 2020.

Naon kajadian upami anjeun teu ngintunkeun telepon Sprint anu diséwakeun?

Komolamun balikkatelepon,anjeunbisa ditagihkeun pikeun duananateleponsareng biaya tambahan.Upami anjeun wangsulkatelepondina waktos sidang 14 dinten ngadaptar,anjeunAranjeunna parantos mayar biaya restocking sareng kamungkinan biaya sanés. Komoupami Anjeun tiasamilarian kumaha caranabalikkeun telepon anu diséwakeun,aranjeunnamasih tagihananjeunpikeun éta.

Sabaraha lami teu kontrak Sprint?

Sprint(S) ngumumkeun yén éta bakal kaluar dua taunkontrakpikeun palanggan na ku tungtung taun. Éta bakal ngantepkeun AT&T (T) salaku hiji-hijina operator A.S. nasional anu nawiskeun dua taunkontrak.

Naon anu lumangsung upami telepon abdi rusak sateuacan kontrak réngsé?

JantenupamiiPhone anjeunngarecahturunirahaanjeun parantos ngalaman langkung ti sataun tapisateuacannadua taun anjeunkontraknyaéta pikeun pembaharuan, anjeun tiasa nyangkut akontrakanjeun moal kaluar tina ateleponéta henteu jalan.Upamiieukajadianmaka kasus anjeun nganggo jaringan atanapi pangecér tinimbang Apple.

Sakumaha seueur biaya Sprint pikeun layar retak dina kontrakan?

Dina 24 bulan kahiji, pikeun dua munggaranlayarklaim ngaruksak, hiji $ 29 ServiceWaragadlumaku. Kanggo sadaya jinis Rusak kacilakaan sanés tina Ngatur (ADH), Layanan $ 99Waragaddilarapkeun ka dua klaim munggaran dina 24 bulan.

Sabaraha lami kanggo Sprint kanggo ngabalikeun artos?

KumahaLong Do Sprint Refunds Candak?Sprintbakal ngaluarkeun angabalikeun duitdina sapuluh dinten saatos nampi barang anu dipulangkeun upami anjeun mayar nganggo kartu kiridit. Sababaraha bank sareng penerbit kartu kiriditnyandaklangkung lami pikeun ngolah pamayaran, anu hartosna anjeun tiasa ningali étangabalikeun duitdina kasaimbangan anjeun dua période tagihan engké.

Sakumaha biaya pikeun ngabolaykeun kontrak sprint?

Éta ogé henteu ngajantenkeun niup kauangan langkung gampang kecuali anjeun caket tungtung na. Sprint sareng Verizon bakal ngeusi batre anjeun dugi ka $ 350, kecuali upami anjeun ngabatalkeun dina dua minggu kahiji (kabijakan anu diperpanjang dugi ka 30 dinten mimiti 27 Juni pikeun pangguna Sprint).

Naon perjangjian jasa anjeun sareng Sprint?

Sprint nyaéta Sprint, anjeun anjeun, telepon anjeun, tablet, atanapi alat-alat atanapi aksésori anu sanés disebatna alat sareng Layanan kami kalebet tawaran, rencana sareng perawatan pelanggan. Langkung Naon perjanjian Perjanjian anjeun sareng Sprint?

Kumaha cara ongkos terminasi awal diitung pikeun Sprint?

Fee terminasi awal dibayar sareng diitung ku nyandak sasih sasih dina Perjanjian Layanan anjeun kali $ 20 kanggo Alat Laju, kalayan maksimal $ 350, sareng minimum $ 100. Kanggo sadaya alat sanés, ETF anu prorated diitung ku nyandak sasih sésana kali $ 10 kalayan maksimum $ 200 sareng minimum $ 50. *.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.