Utama > Ngabuburit > Ngurangan beurat awak - cara ngabéréskeun

Ngurangan beurat awak - cara ngabéréskeun

Naha anjeun tiasa kaleungitan gajih beuteung ku Ngabuburit?

Leres,tiasa bersepedaTulungkaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumkaleungitan gajihsareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-intensitas latihan aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.2 Pébruari 2021

kumaha nyingkirkeun asam laktat



Upami tujuan anjeun pikeun ngirangan beurat, maka bersepeda mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalaksanakeunana. Sareng hiji warta anu saé nyaéta, upami bersepeda mangrupikeun hiji-hijina tujuan anjeun, kaleungitan beurat bari ngajaga kinerja bakal ngajantenkeun anjeun langkung gancang. Leres, janten contona, pengendara 75 pon nyetir bukit panjang saéstuna bakal dugi ka luhur hiji menit langkung gancang upami ngan ukur anjeunna kaleungitan 2 pon - sumuhun, sareng nyandak conto ieu sacara ekstrim, béntenna ageung pisan.

Janten pengendara 90 pon bakal ngahémat ampir lima satengah menit upami aranjeunna tiasa ngirangan 10 pon dina kaayaan anu sami, maka cara anu pangsaéna pikeun ngirangan beurat? Nya, ieu mangrupikeun lima tip anu gancang sareng gampang pikeun ngabantosan anjeun ngalakukeun ieu. - Taun ka pengker urang sadayana dicarioskeun yén cara anu pangsaéna pikeun kaleungitan beurat badan nyaéta nyéépkeun seueur waktos dina anu disebat zona pembakaran lemak. Téori na nyaéta dina inténsitas anu langkung handap anjeun bakal ngaduruk perséntase langkung seueur lemak dibandingkeun sareng karbohidrat - sareng henteu kunanaon upami anjeun sadidinten laksanakeun, tapi nyatana seueur urang henteu ngagaduhan méwah ieu.

Janten upami anjeun nyobian olahraga sareng rutinitas lengkep maka inténsitas anu luhur mangrupikeun hal - leres, anjeun bakal ngaduruk langkung seueur kalori per jam dina perjalanan anu sesah pisan, sengit tibatan dina pangunjung anu panjang dina pelana. Dina akhir poé, kaleungitan beurat sadayana ngeunaan ngaduruk langkung kalori tibatan anu anjeun konsumsi. Tambih Deui, anjeun gaduh manpaat tambihan umumna janten sakedik kirang lapar saatos numpak sengit tibatan saatos perjalanan anu lambat, janten anjeun kurang kamungkinan kana tuang saatos anjeun ngalangkungan panto. - Di dieu di GCN kami gaduh sababaraha pondok, sesi sengit anu tiasa anjeun laksanakeun di jero rohangan.



Upami anjeun ngalebetkeun dua atanapi tilu ieu kana latihan mingguan anjeun, anjeun pasti dina jalur anu leres. ♪ ♪ - Cai nginum saé saé pisan pikeun anjeun, sareng sanés ngan éta, tiasa ogé salaku panyeken napsu. Ayeuna anjeun parantos inuman, anjeun moal ngaraos lapar deui.

Janten ieu tipuan alit kanggo anjeun. Nalika anjeun angkat tina numpak anjeun, nyandak sagelas cai anu saé ageung, meureun sakilo atanapi langkung, sateuacan anjeun tuang. Éta bakal nenangkeun beuteung anjeun, janten anjeun moal lapar nalika tuang sahingga kurang kamungkinan kana tuang.

Sareng anjeun tiasa ngalaksanakeun trik ieu sateuacan tuangeun utama sadidinten ogé. Sarapan, tuang siang sareng tuangeun sateuacana sateuacan énjing sareng sonten. Dinten anu saé, surak. ♪ - Tip nomer tilu.



Tuang sakedik sareng sering nalika nyetir langkung ti 90 menit. Éta tiasa disada sakedik counter-intuitif ayeuna pikeun tuang langkung seueur tibatan biasana anjeun, utamina nalika nyobian ngirangan beurat, tapi ngan saukur tahan ku kami pikeun sababaraha waktos sareng urang bakal ngajelaskeun. - Leres, tingali naha Nyobian kaleungitan beurat didinya mangrupikeun kacenderungan pikeun ngawatesan jumlah anu anjeun tuang nalika olahraga, tapi sakumaha anu tos disebatkeun tadi ieu tiasa nyababkeun masalah teuing nalika anjeun ka bumi.

Janten upami anjeun tuang sakedik sareng sering salami perjalanan anjeun, anjeun panginten bakal mendakan yén anjeun kirang lapar nalika anjeun ngalangkungan panto sareng kamungkinan henteu tuang. Dupi anjeun gaduh naon-naon deui? - Henteu, éta sadayana musna. - Aargh. ♪ ♪ - Leres, anu salajengna aya hubunganana sareng poin nomer hiji, sareng éta intensitas tinggi.

Janten, sanaos anjeun henteu mertoskeun ngarencanakeun segmen interval anu lengkep, anjeun tiasa ngalakukeun seueur kasaéan pikeun nyalira ku ngalungkeun sababaraha interval intensitas tinggi dina tungtung tunggang gunung - leres pisan. Panilitian parantos nunjukkeun yén konsumsi oksigén post-workout tiasa ngabenerkeun ngabakar lemak. Cara anu pangsaéna pikeun lebet kana kaayaan ieu nyaéta ngalaksanakeun laksanakeun intensitas tinggi dina tungtung tunggang gunung, sareng cara éta, awak anjeun masih bakal kaduruk ton kalori sanajan anjeun linggih dina sofa.



Sakumaha saé na - Leres, éta anu pangsaéna kantos. - Tip terakhir urang nyaéta netepkeun tujuan sareng nyeratna sapanjang sareng bagan beurat. Ayeuna pastikeun jaga tujuan anjeun tiasa kahontal kusabab teu aya anu langkung parah tibatan netepkeun tujuan anu teu kahontal.

Teras tuliskeun aranjeunna sareng jaga di tempat anu anjeun paling dipikaresep ningali aranjeunna, sapertos dina panto kulkas, sareng cara éta, anjeun bakal leuwih condong kana rencana anjeun. - Leres, sareng sapertos anu ceuk Matt, anjeun ogé kedah awas kana beurat anjeun sacara rutin. Seueur jalma di luar sana anu ngusulkeun henteu beuratkeun diri anjeun unggal dinten, tapi kuring henteu nganggap éta pasti hal anu goréng salami anjeun ngalakukeun éta dina waktos anu sami unggal dinten.

mabok dina sapédah

Pasti bakal aya sababaraha dinten nalika nomer ieu naék rada, tapi upami anjeun nyimpen sababaraha bagan beurat anjeun anjeun kedah ningali kana waktos, dina sababaraha bulan, yén tren umum garisna turun ka tujuan anjeun. ♪ ♪ - Sareng ayeuna tip ngeunaan naon anu teu kedah dilakukeun. Nya ieu mangrupikeun hal anu seueur ti urang panginten parantos nyarankeun atanapi bahkan ningali jalma sanés ngalakukeunana mangtaun-taun, tapi seuseueurna di Perancis.

Nanging, éta sadayana cai. Janten sanés ngan ukur berpotensi ngabahayakeun, tapi upami anjeun leres terhidrasi sadayana beurat bakal uih deui. - Entong ngalakukeun éta. ♪ ♪ - Janten anjeun ngagaduhanana.

Dina raraga ngirangan beurat, anjeun kedah ngarencanakeun seueur perjalanan anu intensitas luhur, nginum cai sacara strategis, tuang rutin dina perjalanan anu langkung lami, nyandak sababaraha interval dina akhir perjalanan biasa anjeun, netepkeun tujuan sareng nyeratna. Sareng pamustunganana, tong kaleuleuwihi nyobian ngirangan beurat awak. Sederhana pisan, leres - Leres, saderhana pisan.

Nya, kami nyebatkeun artikel latihan jero rohangan urang sateuacanna. Janten upami anjeun pencét di ditu anjeun bakal dibawa langsung ka tempat kami dimana kami ngagaduhan latihan anu kuat pisan. Atanapi di dinya, Matt sareng kuring ngadamel tulisan ngeunaan beurat sapédah sareng éta mangaruhan kinerja naék.

Janten aya sababaraha tanda anu saé di ditu - Sareng kanggo ngalanggan GCN, kumaha upami anjeun pencét kana pandangan anu saé éta? - Oh, sareng tong hilap 'resep' tulisan kami, atanapi khususna ieu. Sareng anu sanésna ogé.- Khususna.- Leres.

Naha anjeun tiasa ngirangan beurat tina Ngabuburit?

Ngabuburitnyaéta dampak anu rendah, latihan anu adaptasi étatiasakaduruk kalori dina laju 400-750 kalori sajam, gumantung kanabeurattina pengendara, kagancangan sareng jinismuterkeun anjeunnuju ngalakukeun.27 Des 2018

Ngabuburit tiasa janten cara anu saé pikeun ngahontal sareng ngajaga beurat séhat. Dina tulisan ieu, diantara anu sanésna, kami pikir kami bakal nunjukkeun cara anu pangsaéna pikeun ngagabungkeun prakték nutrisi anu saé dina siklus anjeun, upami anjeun hoyong nganggo bersepeda pikeun ngaluarkeun sababaraha pon atanapi ngan ukur beurat balapan anu optimal kami ngarepkeun anjeun bakal mendakan sababaraha tip ieu gunana sanés ngan ukur pikeun kaleungitan beurat, tapi ogé pikeun diajar kumaha ngagunakeun bersepeda salaku bagian tina gaya hirup anu séhat sareng saimbang kalayan langkung fleksibel upami anjeun hoyong ngajadwalkeun waktos latihan anu kirang sengit sapertos latihan dasar atanapi upami anjeun ngalakukeun dinten ieu kasual sapertos kuring, maka iraha waé leres-leres pas, tapi nalika latihan intensitas tinggi sareng volume tinggi sareng ningkatkeun tahapan, salaku conto, anjeun ngajalankeun énergi sareng syarat pamulihan ogé tinggi pikeun ngajaga defisit kalori sareng dina waktos anu sami ngajaga kabugaran upami udagan anjeun pikeun optimal Pikeun ngahontal karir. Entong ngantosan dugi ka sababaraha minggu kanggo pencét puncak anjeun, ditangtoskeun atanapi ngan saukur nganggap yén latihan bakal turun beuratna - seuseueurna urang peryogi tindakan ngalangkungan rencana anu lengkep, naha anjeun atlit ketahanan atanapi pengendara sepeda kreatif.

Kaleungitan beurat meryogikeun seueur perhatosan, upami henteu langkung merhatoskeun kana diet, tibatan siklik atlit anu kompetitif milari kagagalan kinerja tiasa pokus dina pikiran, kabiasaan latihan utamina dina pamekaran kinerja sareng utamina latihan pikeun ngabakar kalori tambahan gancang nyababkeun latihan sareng undersupply sareng éta pasti henteu ngabantosan tujuan leungitna gajih anjeun atanapi leungitna beurat badan sareng henteu ngabantosan ningkatkeun kinerja Loss Fat Take TimeWater Oz kajadian sapeupeuting, upami anjeun hoyong kaleungitan beurat sareng ningkatkeun kinerja bersepeda anjeun maka anjeun badé museurkeun Pokus kana gajih kaleungitan, anu hartosna tetep teu sabar. Dina waktos anu sasarengan, éta henteu hartosna anjeun kedah langkung parah dina defisit kalori anjeun, janten anjeun kedah tujuan sakitar 300, éta 500 defisit kalori per dinten upami anjeun hoyong rutin leungitna gajih anu séhat anu tiasa dihontal nalika latihan kirang sengit fase, sapertos latihan dasar Urang badé nyarios engké. Kalaparan diri anjeun dina defisit kalori tinggi unggal dinten moal ngabantuan nanaon, éta sabenerna bakal mangaruhan kinerja sareng tujuan leungitna beurat anjeun.

Éta bakal gaduh épék négatip sapertos sistem imun anu lemah, déprési, metabolisme laun, kakurangan nutrisi, sareng kacapean anu tinggi janten anjeun hoyong mastikeun yén sadaya usaha pikeun ngahontal beurat optimal anjeun dikawasa sareng bertahap sareng anjeun tetep séhat nalika ngala suluh mangrupikeun cara anu paling gancang pikeun overtrain tibatan ngabobodo perhatian kana detil ayeuna éta perlu disorot tapi teu aya angka dina timbangan gambar anu lengkep pikeun kaséhatan anjeun nyalira - cara anjeun ngubaran awak sareng pikiran anjeun sakapeung indikator anu langkung saé pikeun kaséhatan sareng karaharjaan anjeun sacara umum. Otot jauh langkung padet tibatan gajih. A liter otot beuratna kira genep pon, sedengkeun gajih liter iter henteu beuratna salapan kilogram.

Cara anu langkung gampang pikeun ngabayangkeun ieu nyaéta yén upami anjeun ngagaduhan volume otot sareng gajih anu sami, gajihna bakal beuratna 80% tina naon anu dilakukeun ku otot, kusabab dua jalma tiasa beuratna sami, komposisi awakna tiasa bénten pisan sanés ngan ukur ningali. timbangan sareng kaleungitan beurat atanapi ningali timbangan sareng henteu ningali bédana beurat, sanaos usaha tetep kami pikeun ningkatkeun kinerja bersepeda anjeun, anjeun kedah ngajaga atanapi ningkatkeun massa otot anjeun bari ngajaga persentase gajih anjeun dina tingkat Tahan tingkat séhat upami anjeun frustasi sabab anjeun kaleungitan beurat, panginten pantes pikeun milarian bantosan ahli gizi pikeun ngabantosan anjeun ngukur gajih awak anjeun. Anjeun ngan saukur tiasa kaleungitan gajih sareng kéngingkeun otot, anu sanés hal anu goréng, janten tong ngubaran kurangna leungitna beurat salaku négatip pikeun jumlah gajih ésénsial anu bénten antara lalaki sareng awéwé sareng biasana sakitar dua dugi ka lima persén di lalaki sareng awéwé 10 dugi 13 persén pikeun awéwé biasana dihartikeun dalapan dugi ka salapan belas persén, sedengkeun kisaran anu séhat pikeun awéwé nyaéta dua puluh hiji dugi tilu puluh tilu persén, gumantung kana umur, sapertos anu dipidangkeun dina tabel ieu ti Amérika Council of Kabugaran. Gajih awak handap sesah dijaga dina waktos anu lami sareng teu aya manpaat kaséhatan anu dipikaterang pikeun tingkat lemak awakna handap 8%, aya seueur pangaruh négatip tina gajih awak handap dina awéwé anu aya hubunganana sareng masalah kasuburan sareng réproduktif, sareng didinya aya ogé tautan pikeun turunna kinerja sareng fungsi imunitas, masalah jantung sareng tingkat énergi anu handap.

Gajih awak mangrupikeun bagian anu penting pikeun ngajaga séhat awak anjeun, janten kuring pikir intina utami nyaéta bari urang ningali supir super ipis dina layar kami, sapanjang Taun dina acara penting sapertos Tour de France contona dua atanapi tilu poin nalika musim sareng sering ngan ukur dua minggu dina akhir musim contona Grand Tour sareng aranjeunna ogé ngagunakeun para ahli pikeun leres-leres ngatasi karugian ieu sareng beurat balap dina cara anu leres pikeun dicekel sahingga kuring nebak naon anu kuring Kuring nyobian nyarios sanés niru aranjeunna sareng anjeun numpak atanapi mariksa éta sapanjang taun, salaku grail suci pikeun kumaha anjeun kedah ningali dina sapédah sabab ogé, profesi ieu awakna kadorong dugi ka wates mutlak dibawa. Anjeun bakal kéngingkeun kalolobaan siklus sareng kaséhatan anjeun sacara utami upami tujuan anjeun pikeun ngajaga perséntase gajih awak anu séhat, sanés Tour de France pikeun kéngingkeun persentase gajih awak kalayan sampurna waktuna dina minggu dugi ka Grand Tour, ayeuna netepkeun tujuan sareng tandana kamajuan anjeun, anu henteu kedah janten tujuan dumasar-beurat. Éta tiasa janten gampang sapertos netepkeun waktos kanggo lonjakan caket anjeun sareng nyobian ngéléhkeun éta saminggu saatos minggu, atanapi tiasa nyobian ngagaduhan kursus anu tetep caket bumi anjeun.

Saur intina mah ulah teuing napel kana beurat. Kuring mikirkeun nyobian nyiptakeun gaya hirup anu langkung séhat sareng kinerja bersepeda anu langkung saé. Ngalacak kamajuan anjeun tiasa ngabantosan anjeun pikeun tetep salami waktos anu langkung lami pikeun tetep dina jalur anu leres.

Émut yén seni anu kaleungitan nyimpen jurnal dina salah sahiji tulisan kuring saencanna tiasa seueur pisan mangpaat pikeun ngalacak kamajuan anjeun, ngajantenkeun anjeun raos langkung bagja, sacara fisik sareng méntal, ngémutan naon anu anjeun leres-leres ngalakukeun éta Hoyong Ngahontal Loss Beurat Sateuacan Anjeun Mimitian Aya seueur pola dahar sareng rencana tuang anu disada ku téknologi. Hayu urang nyanghareupan éta, kami ninggalkeun anjeun langkung lieur tibatan nanaon. Naon anu ayeuna ngan ukur henteu aya flakes jagong? Susu sareng flakes jagung anjeun ngan ukur flakes jagong dina flakes jagong garing anjeun nyalira diet flakes jagung Imean naon anu bakal dunya dina pendapat abdi pendekatan anu pangsaéna nyaéta pola hirup anu saimbang séhat kalayan ngatur total diet saluyu sareng defisit kalori 300 dugi 500 per dinten sakumaha ditétélakeun samemehna sareng ieu aya sababaraha saran penting anu leres-leres bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal nVegetables ieu ku ngeusian satengah piring sareng sayuran kanggo kaseueuran tuang.

Buah-buahan ogé mangrupikeun bagian anu saé pikeun diet anu séhat sareng pantes diparios piramida tuangeun ayeuna Kusabab anjeun hoyong kéngingkeun sayuran buah sareng apu salaku sumber utama tuangeun sareng kéngingkeun seueur-seueur hidangan anu didamel tina pepelakan ti GCN milari anjeun anu nyebatkeun buku resep ciuman mangrupikeun sumber anu saé Abdi henteu nyarios anjeun kedah vegan tapi buku ieu pinuh ku resep sareng ide kumaha kéngingkeun langkung seueur buah sareng ku cara anu pikaresepeun sareng kreatif Bisa ngasupkeun sayuran kana diét anjeun kuring nganggo ieu sareng buku resep anu sanés kusabab éta, kuring masih tuang daging, tapi pikaresepeun pikeun tuang atanapi dua vegan atanapi dua minggu sadayana minggu. Kumaha upami Anjeun? Connor naha anjeun masih tuang Meyeah naha anjeun masih tuang daging? Lalaki tapi kuring moal nyebatkeun éta mangrupikeun bagian utama tina diet kuring unggal tilu dinten sareng kaseueuran waktos kuring langkung fokus kana bungbuahan sareng sayuran sareng salad kalori cair tiasa gancang nambahan tanpa ngeusian anjeun salajengna, anjeun bakal hoyong ngaleungitkeun sadayana the sugar nacks Junk Food Chips Chips Lovelysweets Leres, léngkah ieu nyalira cekap pikeun seueur urang laun-laun ngirangan beurat. Hanjakalna, bahkan kadaharan anu pangsaéna tiasa seueur teuing tuang. Hanjakal, cobian pikeun ngajaga asupan protéin normal sanaos asupan kalori anu langkung handap.

Ieu ngandung harti ningkatkeun protéin dina diét sadidinten ka 25 dugi 30 persén asupan kalori anjeun sapopoé. Fokus kana sumber protéin anu ramping sapertos daging, lauk, endog, tahu, sareng ngajaga asupan protéin bakal ngajaga massa awak langsing sareng museurkeun kaleungitan beurat kana leungitna gajih. Coba pikeun ngawatesan ngangon acak sareng museurkeun tuang waé.

kumaha ngiriman sapédah

Identipikasi poin-poin dimana anjeun leres-leres ngempelkeun kalori anu teu diperyogikeun sareng nyandak léngkah-léngkah pikeun ngirangan upami, sapertos kuring, anjeun resep tuang bubur pinuh nalika anjeun bersantai di tempat tidur gantung anjeun coba pikeun ngagentoskeun ieu ku panginten porsi yogurt alami, tapi tingali kumaha latihan tiasa ngalengkepan diét anu saé sareng upami ieu sadayana katingalina siga bimbang ulah salempang, ngan ukur kaluar sareng nyayogikeun suluh pikeun latihan anjeun sateuacan, salami, sareng saatos. Entong kapikiran waktos-waktos ieu salaku tempat pikeun nyepatkeun diét anjeun, anu hartosna anjeun gaduh tuangeun anu cekap sateuacan palatih anjeun nyéépkeun karbohidrat nalika latihan anjeun, sareng nalika anjeun parantos latihan, anjeun bakal kéngingkeun protéin anu tinggi hiji Menit tina sesa. Ngahémat kasalahan-kasalahan ieu sareng anjeun sigana moal kéngingkeun manpaat tina latihan anu anjeun pikahoyong sareng anjeun bakal dipikaresep ngalaman napsu anu ningkat sacara dramatis dina waktos sanésna ogé, sahingga langkung hésé tetep dina jalur. Ngurangan asupan karbohidrat anjeun sakedik dina dinten-dinten payudara sareng pemulihan; dinten-dinten ieu anjeun tiasa kabur sareng latihan sareng karbohidrat anu sakedik sakedik tibatan anu anjeun biasa sareng ieu bakal mangaruhan sakedik kana rubriz kabugaran anjeun sadinten sateuacan dinten pamulihan - mangrupikeun tuangeun low-karbohidrat pikeun tuang sareng ningali kumaha kaayaan anjeun coping Pastikeun anjeun cekap bobo Jadwalkeun di sekitar latihan anjeun tibatan nempel kana rencana tuangeun anu biasa anjeun, contona nalika anjeun balik ti drive anjeun gaduh protéin sareng teras sapertos sababaraha jam Antosan dugi ka tuang siang atanapi tuang siang sapertos teu ngarencanakeun tuangeun anjeun pas latihan anjeun sareng anggo salaku pro, janten ngadorong pamulihan anjeun kedah ngarencanakeun ayeuna, nambihan sési latihan aglikogén rendah éta rutin mingguan anjeun. Coba ngajalankeun 30 ka 60 menit sateuacan sarapan, tapi teras naros Pasti anjeun nampi sasarap biasa anjeun saatos sési réngsé, ngabantosan kaleungitan gajih sareng ngadukung usaha ngaduruk gajih anjeun, tapi sanés kanggo sadayana, sanés pikeun kuring kuring benci sareng kuring henteu pernah leres-leres nganggo éta teuing dina rutinitas latihan kuring. dianggo pikeun anjeun, tapi upami anjeun entong ngesangkeun kesang, gaul sési anjeun sareng cobian olahraga awak anjeun ku cara anu béda, ieu tiasa hartosna usaha anu béda-béda atanapi upami anjeun ngan ukur hoyong nyandak jalur anu béda pikeun anu béda-béda upaya intensitas Hill sanés sihir , tapi pikeun seueur urang anu neken waktos, urang ngan ukur henteu gaduh waktos kanggo numpak lima atanapi genep jam unggal dinten ogé, anu kuring biasa, éta 30 detik lumpat dina korsi salami 30 detik ngan ngulang deui opat kali sareng nambihan deui repetisi nalika anjeun ngagaduhan sistem arab anu langkung pas dina tungtung luhur kapasitas anjeun anjeun bakal mayar langkung seueur pikeun sistem arab anu alit anjeun langkung gancang anjeun tiasa ngalakukeun ieu dina perjalanan sosial tapi kéngingkeun réréncangan anjeun éta cara anu saé pikeun angkat sareng pencét sababaraha tujuan anu tiasa dicapai leres.

Mudah-mudahan tulisan ieu ngabantosan anjeun ngartos kumaha cara ngirangan beurat cara anu séhat sareng berkelanjutan Entong ngan ukur ngerjakeun deui sareng ngaévaluasi sareng émut yén beurat kaséhatan fisik sareng méntal anjeun mangrupikeun bagian alit tina seueur elemen, anu sadayana dihubungkeun sareng anjeun kinerja muter. Abdi leres-leres nekenkeun yén anjeun henteu kedah kaleungitan kaleungitan beurat - saurang pengendara sepeda sadayana ngeunaan resep nganjang salaku bagian tina gaya hirup anu séhat. Kami resep terang naon anu anjeun mikirkeun tulisan ieu sareng upami aya patarosan punten tinggalkeun dina koméntar ieu di handap

Naha anjeun tiasa ngirangan beurat ku Ngabuburit sapopoe?

Upami anjeunnuju milariankameunang fitter, trimmer sareng torek - henteukanyebatkeun langkung séhat - terasNgabuburitmangrupakeun jalan anu saépikeun leungit beurat. Éfisién, pikaresepeun, gampangkaslot kana dinten anu sibuk sareng, pangpangna, ngagaduhan émosional sareng méntal ogé kauntungan fisik.

Naha bersepeda langkung saé tibatan ngajalankeun leungitna beurat?

Kaduruk kalori

Sacara umum,lumpatkaduruk langkung kaloritibatan bersepedasabab ngagunakeun langkung otot. Nanging,Ngabuburitnyaéta hipu dina awak, sareng anjeun panginten tiasa langkung lami deuiatawaLangkung gancangtibatanAnjeun tiasalumpat.
21 jan. Pébruari 2020

Upami anjeun hoyong kaleungitan beurat, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngabakar langkung seueur kalori sareng meakeunana sacara rutin, sareng anjeun tiasa ngalakukeun éta ku cara ngarobih diet sareng latihan langkung seueur, sareng upami anjeun ngalakukeun latihan maka patarosan anu timbul nyaéta olahraga mana anu pangsaéna nyaéta ngabakar kalori anu kaleuleuwihan éta. Kami parantos ngabandingkeun bédana ngojay sareng ngaji sareng percobaan anu kasar sareng ayeuna hoyong ningali bédana antara bersepeda sareng ngaji sahingga urang tiasa nyetél sakedik sapertos urang angkat ka laboratorium fisiologi didieu di tim mandi sareng Kami badé ngalebetkeun elmu dinten ayeuna. Kami milih bersepeda sareng ngaji kusabab duanana kagiatan di darat sahingga urang tiasa langkung ilmiah nganggo itungan urang, tapi ogé kusabab duanana dianggo pisan pikeun ngabantosan anjeun ngirangan beurat, enya sareng sateuacana Nalika urang ngabandingkeun diri sareng itungan kalori panginten urang éta langkung saé sateuacanna panginten kakirangan unggal olahraga Ngajalankeun kumargi kitu beurat-beurat ngabantosan osteoporosis ku neken tulang sareng sendi s di sisi anu sanés éta nempatkeun kirang setrés dina sendi urang sahingga ngabalukarkeun kirang résiko tatu.

Lumpat meryogikeun perlengkapan minimal sareng tiasa dilakukeun ampir dimana waé, tapi bersepeda peryogi sapédah sareng sakedik kit deui sanaos kaseueuran gim gaduh sapédah puter jero rohangan janten aya sababaraha alternatif ogé, duanana olahraga tiasa sosial, sanaos bersepeda panginten langkung saéna tiasa dilakukeun dina inténsitas anu rada handap, anjeun tiasa waé ayeuna ti titik terakhir Naékkeun sapédah langkung lami kusabab éta kirang setrés. Kami mutuskeun pikeun nganggo kalori salaku ukuran awak urang sabab kaseueuran jalma wawuh kana unit ieu sareng éta cara anu gampang pikeun ngukur énergi anu saleresna urang. Anjeun bakal ngarujuk kana kilokalori, anu diwangun ku sarébu kalori, sabab ieu mangrupikeun nomer anu anjeun kéngingkeun labél katuangan naon waé, tapi ogé pikeun pelacak kabugaran anjeun, enya ayeuna gampang pisan leungit beurat, anjeun kedah nyababkeun anjeun langkung ngabeuleum kalori sepanjang waktos ngalaksanakeun latihan sareng kagiatan sadidinten, teras ngonsumsi tuangeun sareng inuman sadidinten.

Kalayan diémutan éta, hayu urang tingali kumaha urang tiasa ngukur kalori urang kaduruk. Ayeuna aya sababaraha pilihan, tapi sababaraha langkung akurat tibatan anu sanés. Ayeuna anjeun tiasa nganggo kalkulator kalori saderhana sareng dina hal ieu nempatkeun beurat anjeun dina yuswa anjeun teras perkirakeun intensitas anu anjeun damel, tapi anjeun bakal kéngingkeun angka anu kasar pisan kusabab kalkulator kalori kedah milarian perkawis sabaraha kuat anjeun, masihan indikasi sabaraha kalori anu anjeun bakar.

Kami beristirahat tina éta, éta bakal janten pelacak kabugaran atanapi jam tangan olahraga anu tiasa ngukur detak jantung anjeun teras-terasan salami sadaya kagiatan sahingga éta terang intensitas anu anjeun parantos laksanakeun teras gabungkeun ieu sareng data pribadi anu parantos disimpen di ditu pikeun masihan anjeun Tiasa masihan perkiraan kalori anu langkung réalistis Kami ngabakar diri pikeun ngalakukeun kagiatan ieu, janten dinten ieu urang saléngkah deui pikeun ngukur kaluaran kuliner urang ku téhnik ngukur anu paling akurat, janten urang bakal ka laboratorium pikeun ningali persis naon hartosna. Kuring henteu ngupingkeun deui, hatur nuhun parantos nganggo laboratorium sareng waktos anjeun ayeuna kami hoyong ningali pengeluaran kalori versus bersepeda kalayan ngaji sareng kuring hoyong terang kumaha urang tiasa ngalakukeun éta sareng kumaha urang leres-leres tiasa ngukur éta di dieu Oke jadi dinten ieu urang bakal ngukur konsumsi oksigén anu biasa disebut salaku vo2 sareng jalma di dieu vo2 max, tapi ieu bakal janten submaximal. Éta ogé jumlah oksigén anu anjeun anggo dina intensitas latihan anu ditangtoskeun, sareng dumasar kana éta, ku sababaraha asumsi anjeun tiasa ngalatih pengeluaran kalori sareng anu jelas-jelas beda-beda gumantung kana niat anu anjeun damel sareng kami gaduh seueur waktos ayeuna janten upami kami kedah milih dua jinis tingkatan pikeun milari tutor anu pangsaéna, kuring pikir naon anu anjeun badé lakukeun dinten ayeuna sabab anjeun jelas-jelas hoyong ningali tingkatan anu tiasa dijaga ku jalma sahingga urang tiasa tingkatkeun kami 2, latihan aérobik anu lumayan teras sigana Level 4, sareng latihan dumasar ambang anu tiasa janten zona anu leres-leres dijaga ku jalma pikeun jangka waktu khusus na, sareng anjeun ngalakukeun, nalika urang ngalakukeun pangukuran vo2 anjeun bakal ningali bédana dina konsumsi Oksigén tina transisi tina ngajalankeun ka jalan oke, ogé pikeun unggal kecap, kuring hoyong parobihan kagancangan, gu kuring bungah ningali hasil naon anu kuring sareng Heather nampi tina ngukur kalori urang kaduruk nalika lumpat sareng muter. Heather parantos narik tarikan anu pang pondokna sareng tiasa dianggo ng langkung hésé ngadeukeutan ambang na di zona 4, tapi kuring bakal nyandak kapasitas aerobik dina zona kuring pikeun ningkatkeun intensitas Seueur jalma nganggap yén lumpat langkung ngabeuleum langkung kalori tibatan muter janten urang bakal panasaran ningali ieu leres sareng upami bedana antara bersepeda sareng ngaji parantos réngsé, waktosna pikeun Jonathan pikeun sababaraha Ngitung itungan sareng ngitung cardio pooh pikeun usaha masing-masing sareng urang ngan napas deui Jonathan Abdi hoyong ningali nomer heula Mimiti, kumaha kalori kuring kaluar tina muter bari ngajalankeun nalika urang ningali éta sajam nalika urang Ngajalankeun sajam sakitar 900 91 kalori sajam teras Viking 868 henteu kunanaon, janten éta bédana antara 124 teras frasa na itungan ngagaduhan angka anu rada langkung luhur maka alesan-alesan na jelas yén éta rada gedé sahingga meakeun langkung junior janten tina hal konsumsi énergi anu leres anu anjeun pikahoyong langkung luhur, janten 1156 tina ngaji sareng 994 tina ngéser, janten bédana sumping o ut sakedik langkung jam 212.

nyaéta cabé rawit anu saé pikeun anjeun

Jigana aman pikeun nyatakeun yén urang duaan panginten yén lumpat bakal janten payuneun percobaan sakedik urang di dieu, anu dilakukeun, nunjukkeun unsur taruhan gandum tina olahraga sareng kanyataan yén éta langkung caket kana siklus latihan awak pinuh nyaéta yén éta ngagaduhan manpaat ieu, tapi Ngabuburit tangtosna tiasa dilakonan langkung lami deui upami anjeun gaduh seueur waktos di sisi anjeun panginten langkung saé nganggo bersepeda pikeun ngabakar langkung seueur kalori, tapi sacara pribadi kuring pikir yén ngajalankeun mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun kuring pikeun ngirangan beurat badan, sabagean kusabab éta nahan napsu kuring, sabagean kusabab nalika kuring ngagaduhan anu sapertos kieu kuring nginum kopi sareng kueh lumayan sering, anu ayeuna henteu goréng pisan upami anjeun ngagaduhan salah sahiji Olahraga ieu sareng anjeun tiasa gampang nyobian leungitkeun beurat sakedik mangga wartosan kami sareng pasang dina koméntar janten kami hoyong ngadangukeun perkawis éta. Mudah-mudahan anjeun resep tulisan kami janten punten nyungkeun jempol teu resep Milarian dunya di saluareun layar sareng milari sadaya tulisan anu kami damel sareng upami anjeun hoyong ningali tulisan anu kami damel ngeunaan kaleungitan kalori, Rébuan diantarana, kami ngaregepkeun tulisan ieu didieu sareng upami anjeun hoyong ningali perbandingan antara ngojay sareng ngaji nalika ngeunaan konsumsi kalori anjeun tiasa mendakanana di dieu di handap ieu

Naha bersepeda laun ngaduruk gajih?

Sabalikna, nyandak alalaunan, tapi tunggang panjang saminggu sakali, khususna dina usum mimiti. Tunggang panjang (dugi ka genep jam)kadurukseueurgendutsareng masihan anjeun basis ketahanan anu saé pikeun engké dina musim. Émut, bahkan 30 menit tinatiasa bersepedamantuan Anjeunéléhbeurat, utamina upami anjeun kuli.25 Méi 2021

Sabaraha kuring kedah siklus sapoé pikeun leungit beurat?

Mantap, sedengNgabuburitkaduruk sakitar 300 kalori dina 60 menit, tapi anjeun tiasakaduruklangkung ti éta upami anjeun ningkatkeun intensitas. Nyatana, numutkeun kana Surat Kaséhatan Harvard, jalma 155 pon tiasakaduruksigaseueursalaku 298 kalori dina 30-menitsapédahtunggang gunung, upami aranjeunna nganggo pedal kalayan laju 12-ka-13,9 mil-per-jam.17 Jul Pébruari 2020

Naha 30 menit saé sapédah cekap dinten?

Ngabuburitningkatkeun daya tahan anjeun sareng mareumansapédah

Latihan dinasapédahsahenteuna30 menitkadintenbakal ngawangun daya tahan kardiovaskular sareng otot anjeun. Ku ngalakukeun usaha anu tetep, anjeun bakal aya perhatosan kanaékan kapasitas aérobik anjeun, ngamungkinkeun anjeunsapédahpanjang atanapi dina tunggang langkung sengit.

Naha bersepédah goréng pikeun tuur?

KunaonNgabuburitSaé kanggo AnjeunSendi

'Ngabuburitmangrupikeun latihan anu berdampak rendah, 'saur Shroyer. Ieu hartosna étaNgabuburitwatesan pangaruh setrés dina beurat-beuratsendi, sapertos pinggul anjeun,tuur, sareng suku. Tambih Deui, gerakan ngabantuan lubricate nusendi, anu ngirangan nyeri sareng kaku.
10 jul. Des 2019

Sabaraha kali saminggu kuring kedah ngiringan ngirangan beurat?

Sabalikna, nyandak lalaunan, tapi panjangnumpaksakali asaminggu, utamina dina usum mimiti. Tunggang panjang (dugi ka genep jam) ngabakar seueurgendutsareng masihan anjeun basis ketahanan anu saé pikeun engké dina musim. Émut, bahkan 30 menit tinaNgabuburittiasa ngabantosan anjeunleungit beurat, utamina upami anjeun kuli.25 Méi 2021

Naha bersepeda laun atanapi bersepeda gancang langkung saé?

PedalingLangkung gancangnempatkeunTambih deuisetrés dina sistem aérobik anjeun, tapi ku latihan, sistem aérobik anjeun bakal adaptasi sareng anjeun bakal tiasa nahan tingkat luhur dina taneuh rata sareng bukit-bukit pikeun waktos anu langkung lami.10 Maret 2006

Kumaha cara ngabantosan anjeun ngirangan beurat awak?

Singketna, kanggo anjeun ngirangan beurat, asupan kalori anjeun kedah langkung saé tina pengeluaran kalori. Nalika Ngabuburit bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun pengeluaran kalori, éta ngan ukur épéktasi upami anjeun tuang cukup pikeun ngahindarkeun ngumpulkeun kalori anu kaleuleuwihan.

sapédah komuter usum salju

Sakumaha sering kuring numpak Sapédah kuring pikeun ngirangan beurat?

Ideally, anjeun hoyong ngamimitian lalaunan nalika anjeun nyobian ngawangun ketahanan. Janten, upami anjeun ngamimitian nganggo 10 dugi 15 menit Ngabuburit dina hiji sési, anjeun teras tiasa laun nambihan sababaraha menit ka unggal sési dugi ka ngahontal sahanteuna 150 menit Ngabuburit dina saminggu. 4. Coba latihan silang

Naha anjeun kedah ngirangan beurat pikeun janten pengendara sepeda?

Nanging, bari kaleuleuwihan otot dina awak luhur siklik nyaéta beurat maot, éta penting pisan dina olahraga sanés. Janten, upami anjeun resep ngaji, ngojay atanapi maénkeun olahraga tim ogé siklus, tong kaleungitan beurat ku ngan saukur kaleungitan massa otot, atanapi anjeun bakal perhatoskeun penurunan kinerja anjeun. Nya kitu, upami anjeun kaleungitan seueur gajih awak, kaséhatan anjeun bakal kapangaruhan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.