Utama > Ngabuburit > Ngabuburit grup - Manual lengkep

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup?

Ngabuburit kelompoknyaéta instruktur anu dipimpin ku populérgrupkelas kabugaran anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak cicingsapédahdi studio kabugaran kami disamping instruktur motivasi urang sareng soundtrack anu hébat!



Anggap anjeun ngagaduhan barang 'N'. A permutasi mangrupikeun panyusunan ulang objék 'N'. Salaku conto, upami anjeun ngagaduhan dek 52 kartu, maka sadaya hasil anu béda-béda dina shuffling dek nyaéta permutasi.

Aya cara 'N' pikeun ngagentos 'N' hal anu béda-béda. Upami anjeun nomeran objékna ti hiji dugi ka 'N', anjeun tiasa nyerat permutasi sapertos kitu. Baris luhur mangrupikeun nomer anu dipesen tina hiji dugi ka 'N' sareng jajaran handap mangrupikeun nomer saatos diacak-acak.

rute sapédah lintas nagara

Notasi ieu, sanaos jelas, nyéépkeun seueur rohangan. Dinten ayeuna urang nuju diajar cara anu langkung kompak pikeun nulis permutasi: notasi siklus. Permutasi dina objék 'N' tiasa didamel janten grup anu urang sebatkeun 'grup simetri', sareng kami nunjukkeun ku SN.



Éta kumaha jalanna. Tingali dina dua permutasi ieu pikeun 5 elemen. Sagala permutasi tiasa dianggap salaku fungsi dimana nomer di luhur mangrupikeun asupan sareng nomer di handap nyaéta kaluaranana.

Upami anjeun ngémutan permutasi salaku fungsi, maka operasi kelompok nyaéta komposisi fungsi. Upami urang nyebat permutasi kahiji F, candak kadua permutasi G, sareng laksanakeun salaku fungsi, maka F kali G masihan anjeun permutasi anu sanés. Anjeun tiasa mendakan produk ku nempatkeun masing-masing tina 5 nomer.

Upami anjeun bet 1 anjeun kéngingkeun 'F of G of 1'. Ayeuna G ngirimkeun 1 ka 3, janten ieu sami sareng 'F tina 3'. Sareng F ngirimkeun 3 ka 4, janten produk na 1 dugi ka 4.



Salajengna, 'F of G of 2' sami sareng 'F of 1', anu sami sareng 3. Janten dina produk, 2 angkat ka 3. Upami anjeun ngalakukeun ieu pikeun nomer sésana, anjeun bakal kéngingkeun perméasi 4-3-2-5 -1.

Nalika nyatakeun permutasi ieu jelas, éta pisan nyéépkeun waktos. Pikeun unggal permutasi, anjeun kedah nyerat unggal nomer

DUA KALI! Notasi siklus ngamungkinkeun anjeun nyerat permutasi dina hiji garis, sareng sering anjeun nyerat kirang tina angka N. Hayu urang tingali Ayeuna hayu urang tingali kumaha cara nulis ulang permutasi. Anggo notasi siklus.



Tingali kana permutasi ieu. Kusabab jajaran luhurna henteu kunanaon, anjeun tiasa maca permutasi kalayan nyaring ku ngan maca baris handap: 3-5-4 -1-2. Mimiti, tulis nomer 1 dugi ka 5, dimimitian ku milih nomer 1.

Meuntas nomer 1 tina daptar kami. Aturanna nyaéta nyebrang angka saatos nembongan dina pemetaan. Dina permutasi ieu, 1 angkat ka 3, janten urang tiasa nyerat panah anu nunjukkeun yén 1 peta ka 3.

Anjeun ayeuna tiasa ngeruk nomer 3. Teras, 3 janten 4, janten nyerat panah nunjuk 3 kartu ka 4, teras nyebrang 4 tina daptar kami. Sareng tungtungna 4 kartu deui ka 1.

Anjeun ngajelaskeun tugas ieu dina notasi siklus ku ngantepkeun panah sareng nyerat 1-3-4 dina kurung. Tapi émut yén anjeun narjamahkeun ieu salaku mulih deui ka 1 ka 3, 3 ka 4, sareng 4 ka 1. Masih aya sababaraha nomer dina daptar kami janten kami henteu acan réngsé.

Nomer salajengna anu henteu digores nyaéta 2. Janten nyerat 2 ka handap sareng ngalangkungan éta tina daptar kami. 2 Peta ka 5, janten nyerat panah anu peta 2 ka 5, teras saluareun 5 tina daptar.

Sareng 5 kartu deui ka 2 supados janten ngurilingan. Upami anjeun ngaleungitkeun panah anjeun kéngingkeun siklus 2-5. Dina titik ieu teu aya nomer sanés dina daptar kami, janten kami réngsé deui! Siklus de komposisi permutasi naék 1-3-4 kali 2-5.

Unggal angka lumangsung dina hiji siklus sareng unggal siklus ngajelaskeun bagian tina permutasi. The permutasi 3-5-4-1-2 tiasa janten nyerat salaku produk tina dua siklus. Siklus kahiji panjangna 3, janten urang sebut 3 siklus.

Siklus salajengna panjangna 2, janten urang sebut waé 2 siklus. Siklus panjang dua ogé katelah 'transposisi' Sakumaha anjeun tiasa tingali, notasi siklus langkung gampang nyerat. Tapi aya deui hal anu kedah diajar ngeunaan siklus, janten hayu urang tingali conto anu sanés.

Tingali dina permutasi 2-4-3-1-5. Dina conto anu munggaran kami nyerat nomer 1 dugi ka 5, teras dimimitian ku 1, tapi teu aya alesan pikeun mimitian ku 1. Anjeun tiasa mimitian ku nomer naon waé! Hayu urang mimitian ku 2.2 kartu 4 4 kartu 1 sareng 1 kartu deui 2

Ieu masihan kami siklus 2-4-1. Urang tiasa ngalangkungan tilu nomer ieu tina daptar urang. Teras urang milih nomer sanés anu teu acan muncul dina siklus sareng malikan prosés na.

Hayu urang milih 3,3 Peta pikeun diri urang, janten masihan kami siklus sareng nomer hiji. Gores 3 sareng 5 ogé peta sorangan, ieu masihan kami siklus anu sanés ku nomer hiji.

Urang tiasa ngeruk 5. Janten permutasi ieu mangrupikeun produk tina 3 siklus: siklus 3, siklus 1, sareng siklus 1 anu sanés. Ieu jalan pintas anu sanés.

Iraha waé anjeun ngagaduhan 1 siklus, anjeun tiasa ngantepkeun Éta sabab 1-siklus henteu ngarobih angka janten urang tiasa maliré éta permutasi tiasa saukur ditulis salaku 3-siklus 2-4-1. Tapi kumaha upami urang mimitian ku 4 tibatan 2? 4 peta dina 1 1 peta dina 2 sareng 2 peta deui 4, janten ieu masihan siklus 4-1-2.

Sareng sapertos sateuacanna 3 peta 3 sareng 5 peta 5, sareng urang tinggalkeun 1 siklus éta. Sareng demi kasampurnaan, kumaha upami anjeun ngamimitian ku 1? 1 peta ka 2 2 peta ka 4 sareng 4 peta deui ka 1, masihan siklus 1-2-4 masihan.

Anéh. Sigana anjeun meunang jawaban anu béda-béda gumantung kana nomer anu mimiti. Dina conto anu terakhir, urang ngagaduhan tilu jawaban anu sanés: 2-4-1 4-1-2 sareng 1-2-4

Tapi siklus ieu sadayana sami! Dina unggal siklus, hiji dipetakeun janten dua. . dua tokoh dina opat .. sareng opat angka dina hiji ..

Kami ngan nyerat inohong dina urutan anu sanés. Di dieu anjeun tiasa ngabayangkeun naon anu lumangsung. Bayangkeun nomer ieu aya dina bunderan, kalayan panah nunjuk jarum jam.

Urang teras tingali yén 2 angka dina 4 4 angka dina 1 sareng 1 angka dina 2.

Upami urang ngamimitian di luhur, urang bakal meunang siklus 2-4-1. Tingali naon anu lumangsung nalika urang ngahurungkeun hiji Circle ieu ku sapertilu tina hiji péngkolan. Maka urang kéngingkeun siklus 1-2-4.

Sareng upami urang giliran katilu deui urang kéngingkeun siklus 4-1-2. Éta sababna aranjeunna disebut siklus! Nalika urang nyerat angka sakaligus, dina kanyataanana éta mangrupikeun gelung Ieu tilu siklus sadayana ngagambarkeun inpormasi anu sami. Aturan jempol anu saé nyaéta milih siklus anu dimimitian ku nomer pangleutikna.

Janten dina hal ieu kami nyerat 1-2-4. Salajengna urang nyarioskeun ngeunaan urutan siklus dina dékomposisi. Hayu urang nimbangkeun permutasi 3-5-6-4-2-1.

Hayu urang nyerat ieu salaku notasi siklus. Hayu urang mimitian ku hiji, urang tingali kartu tilu tilu kartu genep sareng genep kartu deui.

Ieu masihan urang siklus tilu 1-3-6. Perhatoskeun kumaha kuring mariksa nomer di luhur pas éta aya dina hiji Upami urang ngalih kana nomer anu teu dicentang salajengna, urang tingali aya dua dugi ka lima, anu mana deui ka dua. Ieu masihan urang dua siklus 2-5.

Émut, dua siklus ogé dikenal salaku TRANSPOSISI. Masih aya ngan 4. Opat pikeun nyalira, janten urang kéngingkeun hiji siklus 4.

Janten permutasi ieu tiasa ditulis salaku produk tina tilu siklus: 1-3-6… 2-5… sareng 4… Kami henteu nyieun masalah dina nulis siklus hiji, maka permutasi mangrupikeun hasil tina tilu -motor sareng transposisi; upami anjeun nyerat permutasi salaku produk tina siklus, urutan siklusna henteu janten masalah. Janten urang tiasa nyerat permutasi ieu salaku tilu siklus kali transposisi atanapi sapertos transposisi tilu siklus. Ieu mangrupikeun hal anu penting.

Nalika anjeun nguraikeun permutasi kana produk siklus, urutan siklusna henteu janten masalah. Tapi naha éta? Kieu sababna. Unggal siklus tiasa dianggap salaku kebat fungsi.

Sareng perhatoskeun yén masing-masing nomer mati dina hiji siklus ngan ukur hiji. Janten upami anjeun nempatkeun nomer dina fungsi ieu, éta ngan bakal kapangaruhan ku salah sahiji siklus. Éta ngaliwatan siklus anu sanésna robih.

Salaku conto, hayu urang tingali permutasi ti kelompok simétris S-7. Kami ningali produk tina 3 siklus 1-3-7 sareng transposisi 4-6. Perhatoskeun yén nomer 2 sareng 5 teu aya dimana-mana.

Éta hartosna éta 1 siklus, sareng upami anjeun damel sareng siklus maka 1 siklus moal katingali. Ayeuna hayu urang tingali kumaha kajadian ka sababaraha nomer. Upami anjeun nyolok 1, éta ngalangkungan transposisi henteu robih kusabab 1 henteu némbongan dina 2 siklus.

Nalika pencét kana 3 siklus, 1 dipetakeun ka 3. Teras, anjeun tiasa ningali yén nomer 2.2 henteu aya dina siklus naon waé, janten éta bakal nembus henteu robih.

sapédah kasaimbangan

Upami anjeun nyolok kana 6, transposisi bakalan ngajantenkeun 4, tapi siklus 3 na teu aya pangaruhna, hasilna bakal sami upami urang ngarobih urutan siklusna. Sareng ngan ukur hiji siklus ngarobih angka naon waé, urutanna henteu janten masalah. Tapi ieu bagian anu penting, tiasa nyusun ulang siklus, tapi ngan upami teu aya nomer anu nembongan dina langkung ti hiji siklus.

Upami anjeun nyerat permutasi salaku produk tina siklus, ieu sanés masalah. Anjeun tiasa ngajamin tiap angka ngan ukur muncul dina hiji siklus. Tapi upami anjeun ngalikeun dua permutasi BEDA, ieu sanés masalahna.

Dina kaayaan ieu, urang sering mendakan nomer anu sami dina langkung ti hiji siklus. Janten anjeun moal tiasa ngarobih siklus. Sacara téknis, nyaéta kieu: upami dua siklus teu gaduh angka anu sami, maka éta silih udagan.

Hayu urang tingali conto. Daripada damel sareng hiji permutasi, urang ngalikeun dua permutasi anu béda, A sareng B. Mimiti, urang nyerat permutasi ieu dina notasi siklik ka 3 3 ka 2 sareng 2 ka 1.

Janten A tiasa janten hiji-3 siklus ditulis: 1-3-2. Pikeun B, 1 ka 3 sareng 3 balik deui ka 1. Sareng 2 ka 2, janten B mangrupikeun produk tina transposisi 1-3 sareng 1-siklus 2.

Kami henteu maliré 1 siklus, janten B ngan ukur 2 siklus 1-3, ayeuna hayu urang kalikeun A sareng B atanapi ieu penting kusabab siklusna duanana ngandung 1 sareng 3 janten teu tiasa silih simbut. Upami anjeun nyolok 1, 2 siklus ngirimkeun kana 3 sareng 3 siklus ngirim 3 ka 2. Upami anjeun nyolok kana 2, transposisi henteu ngarobih, tapi 3 siklus ngirimkeun kana 1.

Sareng pamustunganana nalika anjeun nyolokkeun 3 lebetkeun, 2-siklus ngirimkeun kana 1 sareng 3-siklus teras ngirim 1 ka 3, janten 3 peta pikeun dirina. Sareng urang tiasa malire 1-siklus. Janten A kali B mangrupikeun siklus (1 2) Ayeuna tempo sabalikna: B kali A.

Dina hal ieu, 1 angkat ka 3, anu teras angkat ka 1. Ieu masihan kami 1 siklus. Salajengna, éta peta 2 ka 1, teras transposisi ngirimkeun 1 ka 3.

Upami anjeun nyolok 3, siklus kahiji ngirimkeun ka 2 sareng siklus salajengna henteu nanaon ka dua. Janten urang uih deui. Kami ngamimitian sareng silih masihan siklus 2-3.

Janten A ku B TIDAK sami sareng B ku A. Sakumaha parantos urang tingali, unggal permutasi tiasa ditulis dina notasi siklus kompak. Upami dua siklus anu caket teu gaduh angka anu sami, anjeun tiasa ngalihkeunana.

Tapi upami aranjeunna ngabagi nomer, aranjeunna moal tiasa bulak-balik. Tungtungna, unggal siklus tiasa nyerat ku cara anu béda, upami urutan sirkular henteu robih. Cara nulis permutasi ieu mangrupikeun waktos anu langkung saé nalika damel sareng kelompok simétri.

Ieu mangrupakeun tantangan pikeun anjeun. Upamana anjeun gaduh siklus panjangna 2. Naon urutan siklusna? 'Salajengna, pilih hiji siklus 3 panjang sareng etang urutan na.

Kumaha upami siklus 4? Naha anjeun ningali pola? Bagikeun tebak anjeun sareng cobian ngayakinkeun kami. Untung, hatur nuhun, sareng anjeun parantos. ' patreon anu saé

Naon anu disebut grup bersepeda?

peleton

Naha siklus kelompok langkung aman?

Di hiji jalansapédahbalapan, peloton (tina basa Perancis, anu aslina hartosna 'platoon') mangrupikeun pokogrupatanapi bungkus pengendara. Pengendara dina agrupngahémat énergi ku numpak caket (nyusun atanapi slipstreaming) ka (khususna tukang) pengendara anu sanés.

ROSA: Sapédah pikaresepeun pisan! NATE: Leres! ALEX: Antosan! Wah! ALEX: (teraskeun) Sigana mah éta pikaresepeun pisan. Narator: Tiasa janten. Éta tiasa seueur pikaresepeun.

ROSA: Abdi nyarios éta. NATE: Kuring ogé. Narator: Sareng anjeun leres.

Tapi penting pikeun nyetir aman. Sareng aya hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun nyalindungan diri. ALEX: Misalna? Narator: Nya, anjeun ngamimitian ku mastikeun yén anjeun gaduh sapédah anu pas.

ALEX: Naon anu salah na ieu? Narator: Éta gedé teuing pikeun anjeun. Éta sababna anjeun ngagaduhan masalah. Narator: (Terus) Nalika anjeun dina sapédah sapertos kieu, anjeun kedah tiasa nempatkeun kadua suku dina taneuh.

Upami anjeun henteu tiasa

ALEX: Abdi ampir tiasa. Narator: Ampir teu kaitung. Upami anjeun henteu tiasa némpél kana taneuh, anjeun peryogi sapédah anu langkung alit.

ALEX: Muhun. Éta langkung saé. ROSA: Naon deui? Narator: Nya naon anu anjeun pake penting.

NATE: Maksadna urang kedah nganggo baju sepédah khusus? Narator: Henteu, tapi anjeun hoyong anu caang. NARRATOR: (drive on) Éta langkung gampang pikeun supir pikeun ningali anjeun sareng ditingali salaku bagian ageung kaamanan, janten pemantul sapertos kieu penting ogé. PINK: Sareng aranjeunna katingalina keren NARRATOR: Tapi sigana hal anu paling penting anu kedah anjeun anggo, nyaéta hélem.

NATE: Naha? Narator: Kusabab éta ngajaga sirah anjeun upami anjeun murag. NATE: Tapi kuring henteu bakal murag, abdi rider anu saé. Narator: Bahkan pengendara anu saé panginten murag.

Kumaha upami anjing datang payuneun kabur ti anjeunna? Anjeun ujug-ujug? NATE: Oh hehehehe. Abdi henteu ngémutan éta. Narator: (teraskeun) Nganggona sapertos kieu.

Henteu kitu. Atawa jadi. Atawa jadi.

Janten Éta kedahna caket kana sirah sareng handap kana dahi anjeun sahingga anjeun tiasa ningali ujung hélem nalika anjeun ningali. Sareng kedah teras dirangkul.

NATE: Oke. ALEX: Dupi abdi tiasa naék kana sapédah ayeuna? Narator: Nalika anjeun mikir ngalakukeun anu sanés. ALEX: Naon? Narator: Upami aya anu lepat sareng sapédah anjeun - sapertos banna henteu cekap hawa atanapi remna henteu jalan pisan - béja ka déwasa.

Sareng ngawartosan aranjeunna sateuacan anjeun angkat, muhun? ALEX: Muhun. Narator: Saé! Ayeuna hayu urang ngobrolkeun ngeunaan aturan nyetir aman. ALEX: Oh manusa.

Aya seueur? Narator: Henteu, ngan saeutik. Tapi aranjeunna penting. Anu mimiti nyaéta tunggang gunung kalayan jalma déwasa, sapertos kolot anjeun - atanapi sareng lanceuk lalaki atanapi adi awéwé.

ROSA: Abdi lakukeun éta! Sareng adi kuring. Anjeunna nuju SMA. Éta ngabantosan kuring mutuskeun badé kamana.

Narator: Sareng dimana éta? ROSA: Kami resep nyetir di taman anu teu seueur mobil. NATE: Urang ngajalankeun jalan anu kirang lalu lintas. Narator: Saé! Ieu duanana mangrupakeun ide anu saé.

Sareng anjeun nyetir di sisi katuhu atanapi kénca jalan? ROSA: Leres! NATE: Mobil-mobilna nuju ka arah anu sami. Narator: Leres! Sareng ieu mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngingetan diri anjeun: Nitih leres. ROSA: Numpak Kanan! Ok naon deui? Narator: Tanda jalan sareng rambu jalan.

Anjeun kedah ngalakukeun naon anu aranjeunna nyarios. Janten upami ningali tanda berhenti atanapi sinyal beureum

ROSA: Anjeun kedah lirén. Narator: Leres. Sareng sinyal héjo

ALEX: Hartosna anjeun tiasa angkat. Narator: Nya henteu. Tapi anjeun tetep kedah nganggo panon sareng ceuli.

Tingali sareng ngupingkeun naon anu aya di sakuriling anjeun. Narator: (ngajalankeun) Teraskeun sabab ningali batur henteu hartosna aranjeunna ningali anjeun sanajan anjeun gaduh kaos warna anu hurung. Kadang-kadang jalma lieur sareng hilap silih pilari.

Narator: (teraskeun) Abdi henteu terang naon anu anjeun lakukeun. ALEX: Sareng urang tiasa pencét? Narator: Leres. Nalika nyetir dina jalur atanapi trotoar, anjeun kedah waspada sareng nyingkahan jalma anu leumpang di dinya.

Sareng upami anjeun kedah nyusul batur, wartosan aranjeunna sateuacan anjeun ngalakukeun. ROSA: Muhun. Narator: Nya éta panginten anu paling penting dina sadayana.

bola obat crunches

Narator: (Terus gerak) Upami anjeun nyebrang jalan, atanapi jalur, jalan tol, atanapi gang, atanapi dimana mobil tiasa kaluar, anjeun kedah lirén sareng katingali kénca, teras ka katuhu, teras kénca deui. Pastikeun moal aya mobil anu sumping sateuacan anjeun neraskeun. NATE: Janten dimana waé mobil tiasa sumping

Narator: Kamana waé. ROSA: Urang lirén sareng katingali kénca, katuhu sareng kénca deui. Narator: Leres.

Sareng upami teu aya mobil datang, maka anjeun tiasa angkat. ALEX: Tapi kumaha upami seueur mobil sumping? Narator: Upami aya seueur patalimarga atanapi pikeun sababaraha alesan anjeun teu resep nyetir di jalan, anjeun panginten tiasa uihkeun dua sepédah anjeun sareng éta dina zébér nyebrang ka sisi sanés. ROSA: Kadang-kadang kuring sareng adi kuring ngalakukeun éta.

ALEX: Naha urang tiasa nganggo sapédah ayeuna? Mimiti, bejakeun ka kuring hal anu penting anu anjeun karék terang. ROSA: Sok naek sareng déwasa. Atanapi adi lanceuk.

Narator: Leres. Sareng naon deui? NATE: Anggo hélem anjeun! Narator: alus teuing! Hiji hal deui. ALEX: Nalika anjeun datang ka parapatan atanapi jalan tol atanapi anu sapertos kitu, anjeun kedah liren sareng katingali kénca, katuhu, sareng kénca deui pikeun mastikeun yén teu aya mobil.

Narator: Leres! Saé pisan! ALEX: Naha urang parantos? Narator: Urang parantos. Numpak alus!

Kumaha kuring mendakan grup siklus kuring?

Nyupiran sareng aKelompoktinaPanumpang

Sakapeunggruptunggang gunung tiasa langkung bahaya, sareng waktos anu sanésnalangkung aman. Irahapengendara sepeda dina grupnuturkeun teuing, ban payun anu sanéssapédahtiasa pencét ban tukang anjeunsapédahsareng nyababkeun anjeun ngadat.

Naha siklus mangrupikeun kelompok?

Dijerosiklusgrafik, étasiklusdiwakilan salaku polygon, kalayan simpul ngagambarkeungrupelemen, sareng garis nyambungkeun nunjukkeun yén sadaya unsur dina polgon éta mangrupikeun anggota anu samisiklus.

Naha OKÉ pikeun muterkeun sapopoé?

Malah sakali anjeun parantos mendakan anjeunmuterkeunsuku, sési sadidinten panginten tiasa seueur teuing. Tapi upami anjeun milari latihan anu intensitas luhur sababaraha dinten saminggu sareng utamina upami ngajalankeun atanapi bentuk latihan aerobik anu kuat nganyenyeri sendi anjeunmuterkeunbisa jadi cara anu idéal pikeun ngajaga haté sareng awak anjeun bentukna.

Naon hartosna grippy dina Ngabuburit?

Grippy- jalan anu laun. Bisa jadi permukaanna, rupa bumi. Atanapi pengendara! Dipaku / ditempelkeun / nyangkut kana jalan. Minyak naék / turun-henteu nanaon pikeunngalakukeunkalayan minyak atanapi luhurna tapi kendaraan di tukangeun atanapi di payun.

Naon posisi dina tim bersepeda?

JalanNgabuburit

Masing-masingtimngagaduhan pamimpin, atanapi kaptén, umumna kaitung salakutim urangpengendara pangalusna. Kaptén gaduh paparan média anu paling seueur sareng kasempetan panguntungna pikeun meunang ras. Sésana tinatim uranganggota mangrupikeun rumah tangga, atanapi pengendara sekunder, anu ngajagaan kaptén ti lawan sareng nganteurkeun tuangeun sareng minuman ka anjeunna.

Naha kuring kedah gabung sareng tim bersepeda?

Aya seueur manpaat pikeunngagabungkatim. Pengendara anu nunjukkeun rasa gawé babarengan anu sapertos emas sigatimdina unggal tingkatan. Tambih Deui, janten bagian tina atimmangrupikeun cara anu saé pikeun ngajaga sakelompok jalma di sakuriling anjeun anu ngabagi seueur tujuan sareng nilai anu sami anu anjeun tiasa gaduh.

Naon ari téori grafik siklus?

Ditéori grafik, kasiklusdijerografiknyaéta jalan satapak anu teu kosong anu hijina simpul anu diulang mangrupikeun simpul anu kahiji sareng terakhir. A diarahkeunsiklusdina diarahkeungrafiknyaéta jalan satapak anu teu diarahkeun anu kosong anu hijina simpul anu diulang mangrupikeun simpul anu kahiji sareng terakhir. Agrafiktanpasiklusdisebutna akiklikgrafik.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.